Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 CATACLYSM
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

Dynty
New Member

Dynty2

310 Posts

Posted - 09/06/2011 :  08:43:30  Show Profile Send Dynty a Private Message  Reply with Quote
navic je to stary a seredny...v porovnani s takovym indie Darkfallem na plny detaily vypada tahle A++ hopsacka pro deti..jako hopsacka pro deti :)
nerikam ze je grafika nejak ultra dulezita,ale i z hlediska toho "vsechno vim,nic uz me neprekvapi" je imho skoda hrat 7+let stary hry,kdyz vyvoje jde tak jak jde..
Ale wowkari maj klapky na ocich

www.boiians.cz
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 09/06/2011 :  09:00:47  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
porad ta grafika ... na grafice opravdu hodne zalezi a proto kdyz chci videt realne vypadajici strom tak pujdu do napriklad do skutecneho lesa ve skutecnem svete kde ziju .. kde ten strom opravdu realne vypada
ve hre chci videt neco co mi ma pripadat jako strom .. coz wowko splnuje ze ..

no a craft? ve wow je na nic ... pritom by stacilo aby v raidech misto hotovych veci padal material ...

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 09/06/2011 :  09:11:21  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vool

add craft
Tak v podstatě craft je dobrý leda k tomu, že když ho dotáhneš do jakési "vysoké" úrovně, získáš trochu statů navíc ...dnes pokud se nepletu cca +80 pro tebe důležitého statu.

Ekonomika ve wow nijak smysluplně nefunguje, v podstatě je to otravná záležitost již dnes, takže tvrdit, že kraft má nějaký význam pro ekonomiku hry mi přijde pošetilé.

Že by byl craft zábavný, o tom nemůže být ani řeč.
Že by ty itemy z něj nějak pomohly...no ani ne v dnešní době myslím.

Bohužel jsem debil a stále jsem si ještě neřekl, že za tohle platit nehodlám. Takže vlastně Blizzard taky podporuju a zároveň na něj nadávám, což je opravdu stupidní :/.



U miningu je to při dosažení 525 tuším +200 staminy To není k zahození. Tailor si může na max levelu vyrobit docela zajímavé bufy na kalhoty apod. Ale může je používat jen tailor, teda pokud si to s něčím nepletu. Já si teď udělal na tanka Engeneera - ten mě připadne zábavnej a některý ty hračky jsou docela praktický a některý docela zábavný. Třeba kdyz v dungu pulujete výbušnym králíčkem. Raketový boty jsou taky cool. Slušná rychlost na 5 sekund a dlouhá ohnivá čára za váma na zemi.

Problém je, že pokud chcete využít alespoň občas craft ku svému prospěchu, tak ho musíte mít vysoko vzhledem k levelu postavy. Jenže to reálně moc nejde, protože budete na tom levelu dost těžko težit suroviny. Daly by se kupovat, ale tolik peněz nikdo na nižším levelu nemá, pokud je to jeho první char. Mám teď engeneering 450 s charem na levelu 68 a je tam pár věcí co bych pro tanka využil, ale to je můj alt, tak že suroviny dodáva main.

Ekonomika asi opravdu moc nefunguje. Blizzard by musel do hry zapojit více nějakých consumables. Náboje, šípy, sady na opravy brnění apod. Nějaké třeba oleje/esence, které by části brnění dali protekci na fire apod. po dobu třeba 10/20/30 minut.

Koukal jsem tak nějak na různá fóra ohledně jiných mmorpg a kromě trochu LOTRO nějaké oslavné ódy na nic extra nejsou. Nic jiného sem nehrál, tak že osobní zkušenost nemám. Mno teda hrál EQ2 asi před sto lety.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 09/06/2011 :  09:13:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jenze to dela naopak :D napr naboje a sipy zrusil pomerne nedavno

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 09/06/2011 :  09:17:57  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

jenze to dela naopak :D napr naboje a sipy zrusil pomerne nedavno



Aha .... já začal hrát poměrně nedávno ...
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 09/06/2011 :  11:32:46  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Vždycky když se kecá o craftu tak se slzou v oku vidím SWG,hra měla much tři prdele,ale craft byl boží,sice to vypadalo jako druhá práce,ale fakt to bylo fajn

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 09/06/2011 :  12:06:44  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
chcete kraviny dete do prace ... ve hrach se ma vrazdit a ne pracovat

varit, sit, kovat, kacet stromy, brousit kameny, ja nevim vyrabet elektroniku muzu bez problemu ve skutecnym svete a je to lepsi nez v tom virtualnim ... ale vrazdit proste jen tak koho chci a kde chci beztrestne nemuzu ... to chci delat ve hrach .. s craftem housingem a politikou dete do haje

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL

Edited by - Eagle on 09/06/2011 12:50:00
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 09/06/2011 :  13:06:46  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

chcete kraviny dete do prace ... ve hrach se ma vrazdit a ne pracovat

varit, sit, kovat, kacet stromy, brousit kameny, ja nevim vyrabet elektroniku muzu bez problemu ve skutecnym svete a je to lepsi nez v tom virtualnim ... ale vrazdit proste jen tak koho chci a kde chci beztrestne nemuzu ... to chci delat ve hrach .. s craftem housingem a politikou dete do haje



Přesně jak píšeš, není nad reálný svět. Tak safra pochop, že když za ten můj platím co dva měsíce blizzardu, chci aby nějak vypadal :p
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 10/06/2011 :  14:42:30  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
pro Ehivar:

Té staminy z miningu je 120, což odpovídá jiným profesím, v kterých, jak jsem již psal, získáš cca +80 nějakého statu(intel,str,agi) nebo jedenapůlnásobek staminy.

Tailorský záplaty na kalhoty jsou totožné s těma pro ostatní profese, akorát tailora vyjde jejich použití podstatně levněji.
Tailor má zvýhodněné vylepšení na back, ale počítám, že to bude rovno zas těch +80 statu, Blizzard se to právě v CATA snažil sjednotit u všech profesí, aby byly zhruba všechny stejně výhodné.

ENG je sice zábavnej, ale už jsem dokonce jeden max vyskilenej přemazal. Opravdu výhodnej byl na začátku CATA, kdy jsi si mohl do epic helmy, která už byla velkou výhodou sama o sobě, dát dva gemy na +200 sekundárních statů dle vlastního výběru.
Teď už to takovej boost není a v dalším patchi, pokud nebudou nový lepší kraftěný ENG helmy to ztratí význam.
Ty hračičky špatný nejsou, ale jsou to fakt jen hračičky, případně něco, co ti přidá trošku dmg nebo ti vytvoří třeba dmg absorb štít, ovšem hodně slabej, ENG tak možná do pvp, na nějaký sólování atd snad jo no.
Vydělat se na něm nedá taky skoro nic.
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 10/06/2011 :  18:21:58  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem kouknul, co mě vlastně čeká v patchi 4.2
http://www.wowheadnews.com/blog=189579/reputation-and-daily-rewards-in-patch-4-2

Musím uznat, že to tu někdo perfektně vystihl s konstatováním, že nový obsah byl naposled v TBC.
Tenhle patch teda vidím jako 7 nových bossů, ale hlavně nekonečný grind repky.
EpYků bude určitě dost, určitě budou zas nějaké za valory, tak si myslím, že za revered už mohli dávat nějaký legendary itemy a za exalted mohla být puška na oneshotování těch sedmi bossů v normal módu. Ať si ty killy všichni bez rozdílu věku, pohaví či barvy pleti užijí.
Nicméně jak tady taky někdo perfektně vystihl, ta hra je dělaná pro ty lidi, co ji hrají, takže je to vlastně v pořádku. V pořádku maximálně nejsme my, co ji stále hrajeme a ještě za ni platíme :)

Sry zapomněl jsem, že huntři budou mít těch nových osm petů na tamnutí, že prý to bude opravdová výzva...no to věřím, vždyť tamování je tak složité a má toliko možností :)

Mimochodem, co myslíte, že sledují tímto?
quote:
The maximum number of Valor Points awarded for completing Rise of the Zandalari dungeons remains at 980.
The maximum number of Valor Points awarded for completing Heroic dungeons remains at 490.
The number of Valor Points awarded for killing a boss in the Firelands is 70 in 10-player mode, and 90 in 25-player mode.
The number of Valor Points awarded for killing Occu'thar in Baradin Hold is 35 in 10-player mode, and 45 in 25-player mode.
The number of Valor Points awarded for killing a boss on Heroic difficulty in The Bastion of Twilight, Blackwing Descent, and Throne of the Four winds is 35 in 10-player mode, and 45 in 25-player mode.

Přijde mně poněkud ujeté, že za grind 5-man HC lze získat VP mnohem snáze než třeba ze zabíjení HC bossů v BWD, BOT a TOTFW.

Edited by - vool on 11/06/2011 07:15:12
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 13/06/2011 :  12:45:29  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Moc informací najednou. Mě stačí, že můžu majznout po hlavě nějakou 14letou fanynku Twilight sagy a poslat toho jejího Worgena k šípku.
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 13/06/2011 :  14:29:26  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Moc informací najednou. Mě stačí, že můžu majznout po hlavě nějakou 14letou fanynku Twilight sagy a poslat toho jejího Worgena k šípku.


A navíc jsme to postnul blbě.
vychází z toho všeho mimo jiné toto:
Týdně bude možné získat max 980 Valor points. Je jedno, jakou cestou, klidně všechny v Zandalari dungách.
Krom toho bude nějaký equip za repku u té nové frakce.
Krom toho můžeš zabít jednou za týden 7 pve bossů, 1 pvp bosse budoucího tieru..
Takže tuším, že epiky z raidu budou opravdu epický :), zato ostatních epiků budou mít všichni dosti, pokud se té hře aspoň trochu pověnují.

Nějak je mi to celý divný, přeci jen když srovnám rozsah obsahových patchů ve wotlk, tak se mi zdá, že byly bohatší.
Nebo jestli Blizzardi chtějí, aby se 4.2 hrál třeba 9 měsíců než se lidi aspoň trochu vybaví z raidu? To by myslím nefungovalo, lidi nemaj ve wowku většinou takovou trpělivost.
No ještě bude možný se přivybavovat 372 itemama hc modu aktualnich raidů, ale na to myslím většina stejně mít nebude dovednosti.

Prostě to nějak nechápu, co tím Blizz zamýšlí.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 13/06/2011 :  15:43:31  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Tak nejen raidováním je člověk živ. V PvP se dá zažít také kupa srandy. Navíc i když jsem hrával WoW fest nikdy jsem nedosáhl na uplně vše. To se prostě nedalo stihnout. Hodně záleží co od té hry chceš.

Mě už nebaví raidy a tak chodím pvp a nebo leveluju alty. Jestli to chceš jako druhej virtuální život tak bych doporučil Virtual Life. Mě ve WoW nic nechybí.. možná nějaké PvP co ovlivnuje děj WoW světa. Myslím nějak rapidně.

S PvE jsem skončili právě tak jak píšeš. Chodit raidy abych mohl chodit další raidy? Takovej začarovaný kruh. Navíc to zabere neúměru času kolik požitku mi to nabízí.
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 14/06/2011 :  11:16:39  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Tak nejen raidováním je člověk živ. V PvP se dá zažít také kupa srandy. Navíc i když jsem hrával WoW fest nikdy jsem nedosáhl na uplně vše. To se prostě nedalo stihnout. Hodně záleží co od té hry chceš.

Mě už nebaví raidy a tak chodím pvp a nebo leveluju alty. Jestli to chceš jako druhej virtuální život tak bych doporučil Virtual Life. Mě ve WoW nic nechybí.. možná nějaké PvP co ovlivnuje děj WoW světa. Myslím nějak rapidně.

S PvE jsem skončili právě tak jak píšeš. Chodit raidy abych mohl chodit další raidy? Takovej začarovaný kruh. Navíc to zabere neúměru času kolik požitku mi to nabízí.



Když to shrnu a zjednoduším: mě se taky wowko líbi(lo), jenže v CATA jsem u něj často otrávenej a to mě štve.

Jináč nechci druhej virtuální život, zastávám názor, že život je jeden, ať ho trávíme jakkoliv, ale je pravdou, že bych chtěl hru, u který bych mohl strávit spoustu času.
Levelování bez dobrejch dungů už je pro mě ohraný a na dobrý pvp zas nemám potřebnou rychlost.
Jsem holt rozežranej a línej. :)
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/06/2011 :  12:04:43  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Hele mě v PvP hodně pomohla myška razer naga. Má 12 čudlu po straně. Prostě myš pro lamy :o) Reakční doba se mi zkrátila dost, protože jsem nikdy žádnou hru nehral přes nabidované věci.. jsem byl klikač.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/06/2011 :  12:52:36  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Hele mě v PvP hodně pomohla myška razer naga. Má 12 čudlu po straně. Prostě myš pro lamy :o) Reakční doba se mi zkrátila dost, protože jsem nikdy žádnou hru nehral přes nabidované věci.. jsem byl klikač.



na naze dokaze hrat jenom teenager normalni clovek neumi na telefonu polozenym na bok napsat poslepu sms a tudiz ani ovladat hru pres nagu :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/06/2011 :  13:50:07  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Hele nevěřil jsem tomu také.. a popravdě zezačátku jsem měl problém používat tlačítka 7-12 ale po dvou dnech jsem si zvyknul. Navíc důležité spelly jsem si dal na kombinaci klávesl ALT, Shift, CTRL takže nemusí sahat tak hluboko. Podle mě tak 2 dny hraní a zvykneš si :o)

Co mě štve jsou tlačítka "zpět+dopředu" takové ty jak normálně v prohlížeci používáš na posun stránky dopředu a dozadu. Na to jsem si do dnes nezvyknul.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/06/2011 :  13:54:59  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Hele nevěřil jsem tomu také.. a popravdě zezačátku jsem měl problém používat tlačítka 7-12 ale po dvou dnech jsem si zvyknul. Navíc důležité spelly jsem si dal na kombinaci klávesl ALT, Shift, CTRL takže nemusí sahat tak hluboko. Podle mě tak 2 dny hraní a zvykneš si :o)

Co mě štve jsou tlačítka "zpět+dopředu" takové ty jak normálně v prohlížeci používáš na posun stránky dopředu a dozadu. Na to jsem si do dnes nezvyknul.



ja to zkousel, ale proste nakonec me staci mamba + razer nostromo, kterej nahradil saitek cyborga, u kteryho me odesel joystick a uz se bohuzel neda koupit

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/06/2011 :  14:06:46  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
O tom přemýšlím.. mám Logitech G110, ale v životě jsem tam nepoužil ty makra.. jsou pro mě moc daleko :)) Jak se s tím hraje? Doporučil by jsi to?

Edit: Ted na to koukám... to nezastupuje asdw, ale číslice? To by se asi tlouklo s tou myší co?

Edited by - Azkaban on 14/06/2011 14:08:11
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/06/2011 :  14:09:04  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

O tom přemýšlím.. mám Logitech G110, ale v životě jsem tam nepoužil ty makra.. jsou pro mě moc daleko :)) Jak se s tím hraje? Doporučil by jsi to?

Edit: Ted na to koukám... to nezastupuje asdw, ale číslice? To by se asi tlouklo s tou myší co?



nastavis si to na co chces
ja mam awsd ten minijoystick a pak na klavesach ruzny makra

jediny co je potreba vedet, neni to pro lidi co si u hry pisou :) ja pouzivam jenom voice chat a tak me to, ze nemam ruce na klavesnici nevadi

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 14/06/2011 14:11:21
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 14/06/2011 :  14:09:44  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
Hehe dík za tip, jsi hodnej. Zcela rozumím tomu, co popisuješ. Různý lidi to mají různě prostě :) Kupříkladu já jsem tak trochu nemehlo a tak to ovládání je vždy improvizované. Za ty roky už jsem pochopil, co mi vyhovuje nejlépe,( jaký styl ovládání a tomu se vždy snažím přizpůsobit).
Mnohotlačítkovou myš mám také, ne asi tak multimnohoextratlačítkovou jako ty, ale stejně ji používám jen částečně.
Ale kupříkladu na healování používám healbot.
Keybindy bych mohl používat majoritně, kdybych hrál jen jednu class, ale protože to pořád střídám...mno..to bych prostě nedal :))-.
Původně jsme to myslel tak, že jsem prostě poněkud pomalejší než je třeba na imo hru na dobré úrovni. V tom pve se to tak trochu dá obejít lépe než v pvp si myslím.
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 14/06/2011 :  14:14:06  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
Jejda pánové!! Mamba + razer nostromo? Prosím linkněte nějaký odkazy, obrázky či co...jsem zcela mimo, hlavně když čtu o nahrazování mých nenáviděných "aswd", moc mě to zajímá, zkouším to hledat, ale nevím,c o hledám,tak je to těžký, zkuste nějak upřesnit či linknout....díky mocinky moc :).
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/06/2011 :  14:16:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vool

Jejda pánové!! Mamba + razer nostromo? Prosím linkněte nějaký odkazy, obrázky či co...jsem zcela mimo, hlavně když čtu o nahrazování mých nenáviděných "aswd", moc mě to zajímá, zkouším to hledat, ale nevím,c o hledám,tak je to těžký, zkuste nějak upřesnit či linknout....díky mocinky moc :).


http://www.alza.cz/razer-mamba-d115837.htm
http://www.alza.cz/razer-nostromo-d227934.htm

jinak vsechno je to od http://www.razerzone.com

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 14/06/2011 :  14:28:57  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
Teď budu za úplnýho idiota, ale co už! :D
Chápu to dobře,že tohle máš v levý ruce a v pravý myš?
A ten kulatej čudlík, co je vidět na tom obrázku mi může nahradit "aswd" jo?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/06/2011 :  14:31:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vool

Teď budu za úplnýho idiota, ale co už! :D
Chápu to dobře,že tohle máš v levý ruce a v pravý myš?
A ten kulatej čudlík, co je vidět na tom obrázku mi může nahradit "aswd" jo?



jo cca tak, ja mam na tom "cudliku" awsd , kde ti pak najednou na ovladani pohybu staci jenom palec, ale samozrejme nekdo si tam nastavi neco jinyho a awsd ma na tech klavesach, kazdymu to vyhovuje jinak

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 14/06/2011 14:32:30
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 14/06/2011 :  14:36:46  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vool

Teď budu za úplnýho idiota, ale co už! :D
Chápu to dobře,že tohle máš v levý ruce a v pravý myš?
A ten kulatej čudlík, co je vidět na tom obrázku mi může nahradit "aswd" jo?



:DDD zkus tetris tj pro zacatecniky :D

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1331 Posts

Posted - 14/06/2011 :  20:33:35  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
kdyz je tu rec o produktech Razer .. vim ze to jsou super ultra vyrobky pro hrace .. ale .. jsem majitel razer copperhead, red anarchy .. takova pekna mrska mys, draha (na mys urcite), z pocatku urcite perfektni .. ale .. jak se rika, vse co je pred ale se nepocita.
2x jsem ji vracel kvuli tomu ze mi prestala klikat (jaka je sance ze 2x naklikate vic nez zivotnost mysi?). osobne neverim ze mam smulu na serii, co jsem procital zkusenosti (bohuzel pozde), tak s tim ma problem kde kdo .. a kupovat mys za 2k aby dobre a rychle fungovala pul roku .. muzou mozna jen profi hraci co to stejne neplati ze sveho.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 14/06/2011 :  20:34:29  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by vool

Teď budu za úplnýho idiota, ale co už! :D
Chápu to dobře,že tohle máš v levý ruce a v pravý myš?
A ten kulatej čudlík, co je vidět na tom obrázku mi může nahradit "aswd" jo?



jo cca tak, ja mam na tom "cudliku" awsd , kde ti pak najednou na ovladani pohybu staci jenom palec, ale samozrejme nekdo si tam nastavi neco jinyho a awsd ma na tech klavesach, kazdymu to vyhovuje jinak


Dík moc.
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 14/06/2011 :  20:36:38  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

quote:
Originally posted by vool

Teď budu za úplnýho idiota, ale co už! :D
Chápu to dobře,že tohle máš v levý ruce a v pravý myš?
A ten kulatej čudlík, co je vidět na tom obrázku mi může nahradit "aswd" jo?


:DDD zkus tetris tj pro zacatecniky :D


Jakou vidíš souvislost v obtížnosti Tetrisu a neznalosti ovládacích periférií? Dík za vysvětlení.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/06/2011 :  07:33:01  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

kdyz je tu rec o produktech Razer .. vim ze to jsou super ultra vyrobky pro hrace .. ale .. jsem majitel razer copperhead, red anarchy .. takova pekna mrska mys, draha (na mys urcite), z pocatku urcite perfektni .. ale .. jak se rika, vse co je pred ale se nepocita.
2x jsem ji vracel kvuli tomu ze mi prestala klikat (jaka je sance ze 2x naklikate vic nez zivotnost mysi?). osobne neverim ze mam smulu na serii, co jsem procital zkusenosti (bohuzel pozde), tak s tim ma problem kde kdo .. a kupovat mys za 2k aby dobre a rychle fungovala pul roku .. muzou mozna jen profi hraci co to stejne neplati ze sveho.



smula holt, no ja tu mambu mam ja nevim, urcite uz pres dva roky a ani jedinej problem, no snad leda to, ze baterka uz nevydrzi co driv :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 15/06/2011 :  08:06:44  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by elidor

kdyz je tu rec o produktech Razer .. vim ze to jsou super ultra vyrobky pro hrace .. ale .. jsem majitel razer copperhead, red anarchy .. takova pekna mrska mys, draha (na mys urcite), z pocatku urcite perfektni .. ale .. jak se rika, vse co je pred ale se nepocita.
2x jsem ji vracel kvuli tomu ze mi prestala klikat (jaka je sance ze 2x naklikate vic nez zivotnost mysi?). osobne neverim ze mam smulu na serii, co jsem procital zkusenosti (bohuzel pozde), tak s tim ma problem kde kdo .. a kupovat mys za 2k aby dobre a rychle fungovala pul roku .. muzou mozna jen profi hraci co to stejne neplati ze sveho.



smula holt, no ja tu mambu mam ja nevim, urcite uz pres dva roky a ani jedinej problem, no snad leda to, ze baterka uz nevydrzi co driv :)

ja mam uz histrockej kousek razer lachesis a zatim tak nejak porad drzi :) klika i jezdi stale dobre

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 16/06/2011 :  14:18:56  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem si poridil tu Nonstromo a zatim bojovacka s tím ovladanim na pohyb na palci.. prvni dung..a musel jsem na klavesnici jako tank :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/06/2011 :  14:31:57  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Tak jsem si poridil tu Nonstromo a zatim bojovacka s tím ovladanim na pohyb na palci.. prvni dung..a musel jsem na klavesnici jako tank :)



je to zmena, chvili to boli no :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 17/06/2011 :  08:32:39  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vool

quote:
Originally posted by †… Havran …†

quote:
Originally posted by vool

Teď budu za úplnýho idiota, ale co už! :D
Chápu to dobře,že tohle máš v levý ruce a v pravý myš?
A ten kulatej čudlík, co je vidět na tom obrázku mi může nahradit "aswd" jo?


:DDD zkus tetris tj pro zacatecniky :D


Jakou vidíš souvislost v obtížnosti Tetrisu a neznalosti ovládacích periférií? Dík za vysvětlení.



obavam se ze bych se snazil zbytecne bo bys to stejne nepochopil

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 17/06/2011 :  08:39:33  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

quote:
Originally posted by vool

quote:
Originally posted by †… Havran …†

quote:
Originally posted by vool

Teď budu za úplnýho idiota, ale co už! :D
Chápu to dobře,že tohle máš v levý ruce a v pravý myš?
A ten kulatej čudlík, co je vidět na tom obrázku mi může nahradit "aswd" jo?


:DDD zkus tetris tj pro zacatecniky :D


Jakou vidíš souvislost v obtížnosti Tetrisu a neznalosti ovládacích periférií? Dík za vysvětlení.



obavam se ze bych se snazil zbytecne bo bys to stejne nepochopil


Jak se ti žije coby idiotovi?
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 17/06/2011 :  11:05:06  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
asi lip jak kokotovi co nepozna herni zarizeni :D

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/06/2011 :  12:00:45  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Tak po několika hodináh hraní to není až tak špatné. Ještě to chce si zvyknout. Jinak podpora v nastavení a hra je maximálně luxusní. Prostě dělané jak pro blbé.

Je teda fakt, že hrát za Arcane mage tak mi stačí myš.. u wara si to zatím pochvaluji. Jo a ten ovladač má super výhodu.. vejde se mi mezi myš a klávesnici pohár s vínem :o)
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 17/06/2011 :  13:56:18  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Já si pořídil Razer Naga. První použití ve mě vyvolalo velký obavy, protože těch 12 čudlů na straně je opravdu dost a nejsou až tak veliký, jak by se zdálo na první pohled. Sada 7,8,9 se dala mačkat těžko a 10,11,12 sem ani neměl namapované. Nicméně dle hesla "Jenom trénink dělá sampióny" je to už v pohodě a dokáže mačket všechny poslepu. Teď už si to bez ní neumím představit jako tank. Jediné co mě na ní chybí jsou dva/jeen čudl přímo na hřbetě, jako mají jiné myši.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/06/2011 :  15:43:42  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Na Nagu jsem si také zvykal.. ale pořád málo kdy používám ty poslední. Spíš mám 1-9 namapované plus ještě s shiftem, ctrl, alt.. takže mi to bohatě stačí. Na PvP je to hodně drsné.
Go to Top of Page

Dynty
New Member

Dynty2

310 Posts

Posted - 17/06/2011 :  15:55:29  Show Profile Send Dynty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Tak po několika hodináh hraní to není až tak špatné. Ještě to chce si zvyknout. Jinak podpora v nastavení a hra je maximálně luxusní. Prostě dělané jak pro blbé.

Je teda fakt, že hrát za Arcane mage tak mi stačí myš.. u wara si to zatím pochvaluji. Jo a ten ovladač má super výhodu.. vejde se mi mezi myš a klávesnici pohár s vínem :o)


dalsi podstatna vyhoda jsou ty makra :) ne ze by se to nedalo namakrovat treba v autoitu i na klavesnici za kilo,ale tady je to jednodussi
ja kdyz tankoval s DK tak jsem mel celou tu AOE tankovaci "rotaci" na jedno tlacitko (palec - dozadu je tlacitko kam si davam vzdycky to co pouzivam nejcasteji) pekne s delayema,coz ve wow-makru nefunguje..mel jsme to pak i na jiny klavesy,ale kdyz to zlo,zmacknul jsem to jednou ,nahazelo to vsechno,pak pestilenci atd..krasa...pak uz jen 5piv a mackat jednou za 5sekund..a tankovalo to presne jak ma,dokonce na setinu presne :)

jinak ja mam tuhle mysku,Saitek Cyborg...taky super,laserova (tzn nesviti zespodu :)


www.boiians.cz
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 17/06/2011 :  17:52:17  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dynty

ja kdyz tankoval s DK tak jsem mel celou tu AOE tankovaci "rotaci" na jedno tlacitko ..krasa...pak uz jen 5piv a mackat jednou za 5sekund..a tankovalo to presne jak ma,dokonce na setinu presne :)




Uz aby vymysleli "mys" co se pichne rovnou do ethernetu, sama se prihlasi na raid, sama zaplati Blizzardu mesicni polatek a posle ti SMSku kdyz "udelas" nejakej progress.... to bude teprve neco :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 17/06/2011 :  18:04:27  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Ale tak raid stejně většinou není o tom co maškáš... to se naučí i opice to mačkat po několika pokusech. Horší je se naučit pohybovat a to ti žádná myš neulehčí.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 18/06/2011 :  18:40:29  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dynty






wtf? já používám Logitech asi 150 kč, má jenom 2 tlačítka a kolečko... na tohle bych musel skládat asi zkoušku :)

-
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 21/06/2011 :  15:16:42  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Ale prd. Nemusel. Stačí s tím stát 30-60minut u trénovací dummy, otestovat si co budeš chtít kam namapovat a základní mačkání ti přejde do krve. Po nějaké době hraní s Nagou mě tach ještě chyběj asi tři čudlíky.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 21/06/2011 :  17:19:19  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
12 čudlíků x alt, shift, ctrl, alt + shift, shift + alt .... :o) Nekonečné možnosti u nagy. Čudlíky mi fakt nechybí. :o)

Edit: Pro zajímavost na warovi jsem používal 21 čudlíků. 9 klasicky, 6 s kombinací altu, 6 s kombinací šiftu.

Edited by - Azkaban on 21/06/2011 17:46:59
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 27/06/2011 :  21:38:36  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

asi lip jak kokotovi co nepozna herni zarizeni :D


Už se tvýmu mozkupovedlo někdy zareagovat k věci?
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 28/06/2011 :  08:56:54  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

12 čudlíků x alt, shift, ctrl, alt + shift, shift + alt .... :o) Nekonečné možnosti u nagy. Čudlíky mi fakt nechybí. :o)

Edit: Pro zajímavost na warovi jsem používal 21 čudlíků. 9 klasicky, 6 s kombinací altu, 6 s kombinací šiftu.



Tak k použ. ALT a SHIFT jsem ještě nedospěl. Kromě klasického kříže stačím zvládat ještě používat Q,E,R,D,F (+14 čudlů NAGA)

SHIFT nevím, to bych si asi zlomil prsty, ale ten ALT není zase tak nereálný. Trochu si s tím pohhraju.
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1331 Posts

Posted - 28/06/2011 :  10:02:34  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Edit: Pro zajímavost na warovi jsem používal 21 čudlíků. 9 klasicky, 6 s kombinací altu, 6 s kombinací šiftu.



presne tyhle eskamotery pozna clovek skoro vzdycky .. v boji zacnou tancovat, davaj plosnaky kdyz bojujou s jednim potvorakem a po boji kdy lehne parta nadavaj na lagy ... (bez legrace)

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 28/06/2011 10:03:50
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 28/06/2011 :  13:06:54  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

quote:

Edit: Pro zajímavost na warovi jsem používal 21 čudlíků. 9 klasicky, 6 s kombinací altu, 6 s kombinací šiftu.



presne tyhle eskamotery pozna clovek skoro vzdycky .. v boji zacnou tancovat, davaj plosnaky kdyz bojujou s jednim potvorakem a po boji kdy lehne parta nadavaj na lagy ... (bez legrace)



A jak to přesně řešíš ty?

1t: Shield Slam > Revenge > Rend > Devastate
mt: Rend > Thunder Clap > Shockwave > Revenge
Rage dumpy: Heroic Strike, Cleave and Inner Rage
Interrupt: Spell Reflection > Pummel > Shockwave > Concussion Blow

K tomu potřebuješ taunt, challenging shout, demo shout, další 2 shouty, intervene, shield wall, shield block, možná nějakej ten charge...

Já nevím, nejsem chobotnice, prstů mám omezeně takže se bez těch altů moc neobejdu ;) Ono je fakt jednodušší mít např. defensive cd na alt+1-6 protože jsem na alt+x zvyklý i ze sovy a z shadowpriesta mít tam healy nebo podobné věci (u spriesta pw:s, fade, dispersion a tak, prostě věci které dělají +- totéž)
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 28/06/2011 :  13:20:06  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
nejsi chobotnice .. to bude ten problem ..
musis to brat jako klavesnici piana .. pak to vsechno tou jednou rukaou odehrajes ... a predstav si to piano na mysi :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,46 seconds. on eygor Snitz Forums 2000