Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Pulnocni beast! ;)
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 04/07/2008 :  09:17:35  Show Profile Send petrpets a Private Message
V deset sem zacal shanet/nahanet lidi, nekterym se moc nechtelo ale nakonec sme dali 3 full tymy coz je dost slusny na tak pozdni dobu.
Tak v pul jedenacty vychazime, lead doktorzhor, calloval toje, main tank alex.
Za TNH zmena vedeni, lilly mela zbytcne pripominky tak to na ni doktor hodil.. Jenze kecat do vedeni je tak vsechno co lilly umi, dal uz to vedl toje...
Zone na druhej ostrov, do popu cca 40 minut a z gardenu vylezlo neco spartanu a omolet, tak se trosku vyckavalo.
Sparta (11 lidi) sla spat a omni zody, takze zonujem ven, main tank zonoval misto ven do HQ (nebo do postele?) :P
No v lairu neco po pulnoci a bist se objevil az pred jednou.
Trosku zlobil takze low hp chary se zacli valet po zemi, docela dost adu v druhe vlne nam dalo zabrat ale nakonec sel k zemi.

Burden bral Tojenerf za nejakych 400+ pts. (gz)
Helmu Talder za 31.
Sigil tusim philty za 2.

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999

Edited by - petrpets on 13/07/2008 23:01:00

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 04/07/2008 :  09:20:50  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message
GZ!

Kolik padlo lidi pri pruchodu vortexy? Tusim ze jich po ceste do lairu par je :)
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 04/07/2008 :  09:31:02  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message
quote:
Originally posted by AnpetuWi

GZ!

Kolik padlo lidi pri pruchodu vortexy? Tusim ze jich po ceste do lairu par je :)

Te nevim, ale nikdo neumrel na moste k TNH! ;]

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 04/07/2008 :  09:34:35  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:

GZ!

to jen dokazuje ze tam nebyl nano :)
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 04/07/2008 :  09:35:31  Show Profile Send petrpets a Private Message
quote:

GZ!

Nene, zonovani pres vortexy sme zmakli, byla docela dobra dmg takze bylo cca 20s na klik. Pokazde sem tam zustal s cratem sam a az pak popnul mob.

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 04/07/2008 :  09:42:04  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
Diky diky, docela mne to nakoplo, ted sem otevrel skill emulator, a sem zvedav esli mne zas odkopne;)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 04/07/2008 :  09:45:34  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message
quote:
Originally posted by tojejedno

Diky diky, docela mne to nakoplo, ted sem otevrel skill emulator, a sem zvedav esli mne zas odkopne;)

asi tomu ale stale mame rozumet ze jak skonci free etapa ao tak koncis co? :)
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 04/07/2008 :  10:29:43  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message
GZ k BoC
Nevim proc ale zazonoval jsem ven a chtel jsem nahodit ess, nechali jste me na ostrove. Tak vyletim ven jak raketa. Pisu Wait a najednou zas zonovani, tak cekam co se bude dit. HQ. Shit. Proste BL (Bad Luck). Ani jsem nevidel, ze bych nekam sel na okraj proste vylezl jsem a hned mackal ess... nechapu.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

Teos
New Member

478 Posts

Posted - 04/07/2008 :  10:30:40  Show Profile Send Teos a Private Message
quote:

quote:

quote:

GZ!

to dokazuje jen to, žes tam nebyl ty
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 04/07/2008 :  11:00:26  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message
to neni feer, ja se vzdycky tak snaziiim :)
Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 04/07/2008 :  11:01:03  Show Profile Send Ufi a Private Message
Gratz!

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

Obojetnik
New Member

205 Posts

Posted - 04/07/2008 :  11:04:46  Show Profile Send Obojetnik a Private Message
jj dobrej raidík.. škoda, že pro mě skončil předčasně - "You were attacked with nanobots from The Beast for 14363 points of fire damage." :]

Kostq
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 04/07/2008 :  11:07:51  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message
Pěknej raid, jen ten pet terminate mě ničí. Ti peti už dneska běhaj dost dobře a pet behind na před mostem a na mostě by to bohatě pokryl, tak aby bylo 100% bezpečí. Já poslechnu když RL zavelí, ale radost z toho nemám žádnou...

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 04/07/2008 :  11:41:41  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message
quote:
Originally posted by Philty

Pěknej raid, jen ten pet terminate mě ničí. Ti peti už dneska běhaj dost dobře a pet behind na před mostem a na mostě by to bohatě pokryl, tak aby bylo 100% bezpečí. Já poslechnu když RL zavelí, ale radost z toho nemám žádnou...

hrms ted jsem z teho magor... coze to poudas? :)
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 04/07/2008 :  11:47:46  Show Profile Send petrpets a Private Message
quote:

quote:

hrms ted jsem z teho magor... coze to poudas? :)

Ale, doktor to vedl jak na zergu :) Ze prej pet terminate :)
No, jak ho lilly sesadila tak sme je zase nacarovali :P

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 04/07/2008 :  11:58:02  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
Kua jaktoze vlastne squishy fixka Immo necipl? Sem mohl mit Burden za dva!
Sem ho mel hodit do tymu bez reflektu kua!

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 04/07/2008 :  12:04:24  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message
quote:

Kua jaktoze vlastne squishy fixka Immo necipl? Sem mohl mit Burden za dva!
Sem ho mel hodit do tymu bez reflektu kua!

omg omg! je to tatik od rodiny a proto ho neuhodim az ho uvidim, ale tohle! No toto! :)
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 04/07/2008 :  12:13:02  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message
jaj tam se asi delo veci :) doctor pod lilly etc :)
Mno tak esly je to takhle tak nebudu chodit uz ani raidy s mp, pac bez petu me to fakt neba...
Takze sem http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30334 musim dopsat ze nechodim raidy pokud musim bez petu /as mp ofc!/ chjo, tomu ja rikam peklicko :)
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 04/07/2008 :  12:18:29  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message
quote:

quote:

quote:

GZ!

Spis to, ze jsi tam nebyl ty! :]

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 04/07/2008 :  12:20:24  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message
quote:
Originally posted by Obojetnik

jj dobrej raidík.. škoda, že pro mě skončil předčasně - "You were attacked with nanobots from The Beast for 14363 points of fire damage." :]

To adva zabije? :]

Go to Top of Page

nuzgcz
Moderator

172 Posts

Posted - 04/07/2008 :  12:21:13  Show Profile  Send nuzgcz an ICQ Message Send nuzgcz a Private Message
Grats takze jste ho dali :)).Ja umrel na nuka a nejakych 5k od pinka.Sel jsem s Kostkou a Pajjou do G, ale sranda to byla az na nektere vyjinky ...

Nuzgcz 220/23
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 04/07/2008 :  12:23:43  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message
quote:
...Spis to, ze jsi tam nebyl ty! :]

tak a dost!!!
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30352#531609

:) delejte si prcu z revi treba :)
Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 05/07/2008 :  14:58:12  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message
měl bych dotaz na Tojeho jak moc ti přijde morální (tím se rád oháníš), bidovat na burden když ti za pár dní končí acc? a nenechat ho Immovi, dost podobná situace jako s Revim nepřijde ti?

Stilgarr
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 05/07/2008 :  16:52:38  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message
quote:
Originally posted by Aleister Crowley

měl bych dotaz na Tojeho jak moc ti přijde morální (tím se rád oháníš), bidovat na burden když ti za pár dní končí acc? a nenechat ho Immovi, dost podobná situace jako s Revim nepřijde ti?

Stilgarr

Spravne!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 05/07/2008 :  17:31:47  Show Profile Send petrpets a Private Message
quote:
Originally posted by paja2000

quote:

Stilgarr

Spravne!

Presne tak, ja ho nemam jeste na righovi a ten ma radne zaplaceno jeste na 2 mesice kurna!!!!!

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 05/07/2008 :  21:41:31  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message
quote:

Stilgarr

No, to by mě taky celkem zajímalo vyjasnění jak to je. Myslím, že by bylo vhodný kdyby to Toje objasnil, protože já samozřejmě předpokládám, že bude teď dál hrát, když získal takovej boost od orgu ve formě burdenu. A jestli to tak neni, tak to fakt nevstřebávám.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 06/07/2008 :  09:22:44  Show Profile Send Deka a Private Message
a copak se vam nezda, body ma, podle pravidel je to take v poradku, cili zase pokus o dramo maximalne. Na jednu stranu obhajujes file revu, kterej sere/sral na vsechno, na druhou stranu nevstrebas neco co je naprosto v poradku. Navic se situaci kolem revi to nema vubec nic spolecneho, jebat uz totok...

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 06/07/2008 :  10:01:43  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message
Srovnani s revim je nepatricne, vzhledem k tomu ze se rozpadlo eq, zkousi vg a ao, zkousi se nekde uplatnit, tak bych loot nepovazoval za neco nepatricneho ani nahodou. Zainteresovan v ao je stale i po dobu toho kdy nehraje, diky sprave czaraidu, beh, opravy etc... /i tobe loni dik moc moc ze bezi czabot :)/ Dokonce pool ve chvili kdy nemel hrat vubec dopadl ze lootit muze kdysi... Zbytecny pokus o drama. S immem jsem mluvil o lootu burdose, maximalne ho oddalil prave jemu, ale nakonec je immo rad ze to tak dopadlo, pac ho spis chce pro docku nez pro fixku. Coz neznamena ze by ho to nestalo nejaky pifko v hospe :)

Nevidim tu zadnej problem tedy...
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 06/07/2008 :  10:09:37  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message
quote:
Originally posted by Deka

a copak se vam nezda, body ma, podle pravidel je to take v poradku, cili zase pokus o dramo maximalne. Na jednu stranu obhajujes file revu, kterej sere/sral na vsechno, na druhou stranu nevstrebas neco co je naprosto v poradku. Navic se situaci kolem revi to nema vubec nic spolecneho, jebat uz totok...

No Deko promiň, ale já už tomu teda opravdu nerozumim jak to je. Můžeš mi nějak blíž osvětlit svůj pohled na ty rozdíly? Co je na tom vpořádku? Když Pertha svýho času reaktivoval a chtěl jít do aukcí s tim, že vybiduje co půjde ale dál už nebude hrát, tak se mu sebraly body na Czaraidu. Když Toje reaktivoval s tim, že nebude hrát (což nevim a spolíham na to, že to tak neni) a body užil na burdena, tak je to jako ok?
Proti tomu, že nehrající lidi na něco bidujou je imo Reviho symb úplná prkotina.
Já nic proti Tojemu nemám, jen mi neni jasný proč se měří každému jiným metrem.

Philty - main, engie

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 06/07/2008 :  10:12:06  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message
quote:

Srovnani s revim je nepatricne, vzhledem k tomu ze se rozpadlo eq, zkousi vg a ao, zkousi se nekde uplatnit, tak bych loot nepovazoval za neco nepatricneho ani nahodou.

Pokud bude hrát AO dál tak s tebou souhlasím, pokud ne, tak to je silně v nepořádku.

PS: A jinak si počkám co k tomu poví Toje, protože to může bejt tak že bude hrát dál a pak s tím nemám problém a přeju mu burdena, protože si ho za tu dobu co hrál zasloužil.

Philty - main, engie

Edited by - Philty on 06/07/2008 10:17:37
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 06/07/2008 :  11:53:09  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message
quote:

quote:

Srovnani s revim je nepatricne, vzhledem k tomu ze se rozpadlo eq, zkousi vg a ao, zkousi se nekde uplatnit, tak bych loot nepovazoval za neco nepatricneho ani nahodou.

Pokud bude hrát AO dál tak s tebou souhlasím, pokud ne, tak to je silně v nepořádku.

PS: A jinak si počkám co k tomu poví Toje, protože to může bejt tak že bude hrát dál a pak s tím nemám problém a přeju mu burdena, protože si ho za tu dobu co hrál zasloužil.

Toje vychova novou generaci, ktera po nem prevezme pravdepodobne account, aby se mel na cem ten mrnousek ucit ;)

Mamma is playin'
Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 06/07/2008 :  12:14:47  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message
quote:

Otázka je určená Tojemu a ne tobě takže na ní vůbec nemusíš reagovat. V pořádku to určitě není. Revi symb mohl vrátit Toje burden ne. Nepřijde mi moc dobrý nalogovat se uspořádat si raid dostat od někoho body, bidnout si, vyhrát a od té doby nelognout.

Stilgarr
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 06/07/2008 :  12:17:33  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:

Stilgarr

http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23097

Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 06/07/2008 :  12:38:44  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message
quote:

quote:

Stilgarr

Trošku starý nemyšlíš? za další hlasovali lidi co dnes nehrajou, takže do toho nemají co kecat a za další jsi mi neodpověděl na otázku morálky

Stilgarr
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 06/07/2008 :  12:46:47  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:
Trošku starý nemyšlíš? za další hlasovali lidi co dnes nehrajou, takže do toho nemají co kecat a za další jsi mi neodpověděl na otázku morálky

Stilgarr

Zpovidat se z moralky nekomu, kdo si vycuca neco z prstu, nebo umyslne lze? Myslim ze ne.

Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 06/07/2008 :  12:50:33  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message
quote:

quote:

Stilgarr

Zpovidat se z moralky nekomu, kdo si vycuca neco z prstu, nebo umyslne lze? Myslim ze ne.

lol, by mě tedy zajímalo kde lžu. Ideální způsob jak se vyhnout odpovědi.

Stilgarr
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 06/07/2008 :  13:05:21  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message
quote:

100% souhlasim s Dekou!

quote:

quote:

Stilgarr

K tomu se neda nic dodat!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 06/07/2008 :  13:07:51  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message
quote:

quote:

Otázka je určená Tojemu a ne tobě takže na ní vůbec nemusíš reagovat. V pořádku to určitě není. Revi symb mohl vrátit Toje burden ne. Nepřijde mi moc dobrý nalogovat se uspořádat si raid dostat od někoho body, bidnout si, vyhrát a od té doby nelognout.

Stilgarr

Tady lzes!

Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 07/07/2008 :  12:49:16  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message
quote:

quote:

quote:

Stilgarr

Tady lzes!

ty si spíš od někoho zjisti k čemu se používá červená ikonka na liště a přestaň tady psát bláboly

Stilgarr
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 07/07/2008 :  13:06:36  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:
ty si spíš od někoho zjisti k čemu se používá červená ikonka na liště a přestaň tady psát bláboly

Stilgarr

Si chtel vedet kde lzes, tak ti to napsal, tak co se ti nelibi? I kdyz je pravda, ze jeste naky lzi vynechal. Ono vubec v te vete je pravdivy jen to ze sem si nalogoval, vybidoval a lutnul. Ale zrovna to neni to podstatne v te vete, ze?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/07/2008 :  13:10:48  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

Já nic proti Tojemu nemám, jen mi neni jasný proč se měří každému jiným metrem.

bo vsici jsme si rovni :) , ale...

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 07/07/2008 :  13:13:01  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message
quote:
Originally posted by Pertha

Zdechni.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/07/2008 :  13:19:15  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:
Originally posted by axtheb

quote:
Originally posted by Pertha

Zdechni.

casem :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 07/07/2008 :  17:56:51  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message
quote:

quote:

Stilgarr

Si chtel vedet kde lzes, tak ti to napsal, tak co se ti nelibi? I kdyz je pravda, ze jeste naky lzi vynechal. Ono vubec v te vete je pravdivy jen to ze sem si nalogoval, vybidoval a lutnul. Ale zrovna to neni to podstatne v te vete, ze?

Co se mi nelíbí? Že tady moralizuješ Reviho a já nevím koho ještě a sám se chováš jako prase, ale s tebou je jakákoliv debata odsouzená k několika řádkům nesmyslů, které tady vyplodíš. Doufám, že ti ten burden zvedl tvé ego a dokázal jak jsi skvělý.

Stilgarr
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 07/07/2008 :  18:12:23  Show Profile Send petrpets a Private Message
quote:

quote:

quote:

Stilgarr

Co se mi nelíbí? Že tady moralizuješ Reviho a já nevím koho ještě a sám se chováš jako prase, ale s tebou je jakákoliv debata odsouzená k několika řádkům nesmyslů, které tady vyplodíš. Doufám, že ti ten burden zvedl tvé ego a dokázal jak jsi skvělý.

Stilgarr

Mozna by ses mohl trosku uklidnit...
Co ja vim tak ted Toje hraje, momentalne na druhem PC debatujem (ingame) co je treba na keepra v albtraumu.
Jestlize si jeste nedostal odpoved na to jestli hodla hrat tak bys mozna mohl vynechat nadavky. Nehlede na to zes tu opravdu napsal lzi o nejakem prevodu bodu nebo co.
Paja ti jen naznacil kdes vsude lhal,takze blaboly jsou mozna tak to co si psal ty...

Jeste k tomu jak ti nedosle hyl.
Tusim ze nikdo nemel nic fajtit jelikoz meli umrit spartani, predpokladam ze sis tam neco soloval. Jestli ne tak nevim kdes vzal agro. No nicmene paja pul roku nehral a hrat AO uz nechce, jen na bista se necha premluvit. Nevim jestli jako shade tusis vubec o problemu s castenim kdyz se vyleze s ostrova. Proste to necasti, zaclo to delat tak 4 mesice zpatky...
Tak doufam ze ti uz doslo proc si nedostal hyl...

Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 07/07/2008 :  19:08:23  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message
Ano, předpokládáš špatně. Proběhl běžný assist, enf jak psal nemongoval pouze používal single taunty, tím pádem jsem nasál agro. Nikde na kanále nezaznělo, nic o tom že se nemá fajtit, jediný kdo neposlouchal RL jsi byl ty, který zůstal na ostrově, pro mne z nějakého nepochopitelného důvodu, po kterém nehodlám pátrat. A co se týká toho healu, za celý raid (spíše dva raidy) jsem od Paji dostal cca dva healy zbytek odhealoval Nano + pár healu od Nugáta, přesto že Pája byl se mnou v týmu, Pája v tu dobu vynikal jen velice "vtipnými" poznámkami na kanále.

Stilgarr
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 07/07/2008 :  19:51:00  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message
quote:

Ano, předpokládáš špatně. Proběhl běžný assist, enf jak psal nemongoval pouze používal single taunty, tím pádem jsem nasál agro. Nikde na kanále nezaznělo, nic o tom že se nemá fajtit, jediný kdo neposlouchal RL jsi byl ty, který zůstal na ostrově, pro mne z nějakého nepochopitelného důvodu, po kterém nehodlám pátrat. A co se týká toho healu, za celý raid (spíše dva raidy) jsem od Paji dostal cca dva healy zbytek odhealoval Nano + pár healu od Nugáta, přesto že Pája byl se mnou v týmu, Pája v tu dobu vynikal jen velice "vtipnými" poznámkami na kanále.

Stilgarr

Paja v tu dobu nerikal nic, bo zjistoval proc nejdou castit healy.

Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 07/07/2008 :  19:57:11  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message
quote:

quote:

Stilgarr

Celé dva raidy?

Stilgarr
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 07/07/2008 :  20:00:36  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message
quote:

quote:

quote:

Stilgarr

Celé dva raidy?

Stilgarr

Jen na druhem ostrove, ale to uz ti pak bylo stejne jedno, bo si sel do kytek.
Btw: odklanis se od tematu a puvodni "diskuze"

Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 07/07/2008 :  20:31:46  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Stilgarr

Celé dva raidy?

Stilgarr

Jen na druhem ostrove, ale to uz ti pak bylo stejne jedno, bo si sel do kytek.
Btw: odklanis se od tematu a puvodni "diskuze"

Toje nereaguje takže není o čem diskutovat, což se pochopitelně dalo očekávat.

Stilgarr
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 07/07/2008 :  20:37:05  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:
Toje nereaguje takže není o čem diskutovat, což se pochopitelně dalo očekávat.

Stilgarr

Zase lzes? To by si se mel do budoucna odnaucit, to se nedela.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly