Author |
Topic  |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:00:11
|
Mohl by tu nekdo udrzovat jakousi prirucku kdo nechodi na czabot, kdo nechodi s cza, kdo netymuje s kym atd.? Docela by to novackum jako sem ja usnadnilo sestavovani tymu. Pripadne by bylo videt koho kopnout aby byl klid a clovek nemusel toto resit.
Toje: Nechodi nikam s Revim.
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
Edited by - tojejedno on 30/06/2008 14:00:49
|
|
| |
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:47:20
|
Meh: Nechodim nikam s nikym. Pripadne kamkoliv s kymkoliv. :] |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 15:15:12
|
Meh: Ja chodim akorad s malym do hudebky a moje pritelkyne hraje sqele na klarinet!!!!! |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 16:13:53
|
Ja nerad chodim s lidma co davaj pozor min nez ja. |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 01/07/2008 : 11:07:39
|
Co provedl zase Revi? :) |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 01/07/2008 : 11:12:58
|
quote: Originally posted by commanche
Co provedl zase Revi? :)
Nesledujes drama? Viz raid sekci :]. |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 01/07/2008 : 12:12:54
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
Nesledujes drama? Viz raid sekci :].
No jo, uz jsem cetl. Necekal jsem, ze se drama zhoubne rozsiri i do dalsich sekci :). |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 01/07/2008 : 12:14:54
|
Nesledujes drama? Viz raid sekci :].
No jo, uz jsem cetl. Necekal jsem, ze se drama zhoubne rozsiri i do dalsich sekci :).
Taky jsem driv sledoval jen flame sekci, ale uz jsem pouceny :]. |
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 01/07/2008 : 13:30:09
|
obvykle ziju na bazi undertellground czabot: !leave raidy : Dam s kymkolivek /pet profese = if pets up then !raid join end if /pet terminate then !leave raid !!! :)/ obvykle dualy: Dekadencia, Immobile, sisinka
Snad tusis ze dualy k sobe, je to pak snazsi kontrolovat, taky snad vis ze na dualy se nesetri v buffovani, vse co muze byt 8hod ma dual na sobe, neni nic horsiho nez ze konci raid a dual v ncu nema lautr vubec nic :)
edit: podminka if then |
Edited by - AnpetuWi on 04/07/2008 12:21:23 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/07/2008 : 13:55:43
|
Meh: Nechodim nikam s nikym. Pripadne kamkoliv s kymkoliv. :]
nejsem si jistej, ze dotaz byl smerovan na tvuj partnersky a sexualni zivot :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 17/07/2008 : 10:47:25
|
Pro Anpeho: Simsim pane moderatore ja vim o co de!1!1!
Ceko logne, da si !online a dela si carky kdo nepozdravil! A pak zacne desne sproste nadavat prosim, mne taky nadaval, tomu kdo nepozdravi! A pak uz tam zacali litat nejaky !kick prosim, no a tak. Proste mluvi jak Deka, no dovedete si to prosim predstavit ne? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 17/07/2008 : 11:03:33
|
pisi si, toje je bonzak... :)
Zjebal bych vas taky kdybyste nepozdravili! Vlastne si vzpominam ze to je duvod proc jsem prestal logovat czabot! Ve chvili kdy bylo carek stale mene rekl jsem si a tfuj, nez tu nadavat tak na ne serrrr.... :) |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 17/07/2008 : 14:37:43
|
quote: Originally posted by tojejedno
Pro Anpeho: Simsim pane moderatore ja vim o co de!1!1!
Ceko logne, da si !online a dela si carky kdo nepozdravil! A pak zacne desne sproste nadavat prosim, mne taky nadaval, tomu kdo nepozdravi! A pak uz tam zacali litat nejaky !kick prosim, no a tak. Proste mluvi jak Deka, no dovedete si to prosim predstavit ne?
no doprdele ja jsem slusne vychovanej kluk kurva, ale je fakt, ze toje uz nezdravi nikde...ale co je horsi, on si normalne i vypina lidi na ventrilu, clovek na nej mluvi hodinu a nakonec se dozvi, ze ho toje neslysi ;p Je nejakej precitlivelej posledni dobou no ;p |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
|
Topic  |
|