Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Proč ...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 24/06/2008 :  11:09:41  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
Rád bych se pozastavil nad jednou věcí která mě zaráží prakticky od začátku co jsem se dostal k AO.

To, že chceme být v téhle hře dobří a patříme jako CzA mezi jednu z nejlepších org se bere už jaksi automaticky.
Nebývalo tomu tak. CzA neměla high chary, ti odcházeli jinam z důvodu raidů a členské základny na která samotná CzA neměla. Zůstávalo jen málo lidí až do tzv velkého třesku kdy na přelomu r.2005 a následně přišla početná skupina nových lidí kteří měli CzA jako domov. Postupně se vykrystalizovala určitá komunita a pravidla (czaraid, chování, sklady ...), která pomohla dostat se CzA tam kde ted momentálně je. Pokud by pravidla stanovena nebyla, už by dávno CzA existovala jen na aunu v history.

V každé komunitě vznikají časem určité roztržky a problémy mezi jednotlivými členy. Bylo, je a vždy tomu tak bude. Někteří se přes to dokáží přenést a myslí v širších souvislostech, někteří nikoliv a myslí jen na své já. Naštěstí je těch prvních stále většina. Někteří pravidla dodržují bez připomínek, další se je snaží změnit(návrhy, pooly a pod), někteří je dodržují jen když se jim to hodí a někteří se řídí praxí co není zakázáno je dovoleno. Chceme se u hry hlavně bavit a nespadnout do průměru ostatních. Nevím jak vy, ale já osobně mám dobrý pocit kdykoliv, kdykoliv se CzA dostane někde na foru nebo se na ni poukazuje že dokáže to a tamto (ano i třeba gangnout v OHQ pár omnáku :).

Osobně mi nikdy nepřišla myšlenka odejít z CzA .. nikdy za ty roky. Mohl jsem byt naštvany na x lidí a taky jsem byl, ale co řeší ./org leave? Zajímalo by mě proč ti, jenž takhle odchází tak dělají. Neexistuje snad pár funkcí jak se nebavit s člověkem který mi nesedí? Vadí vám společný název složený ze dvou slov pod vaším jménem? Není snad k dispozici několik "farm" org? Proč odcházíte z orgu a pak i nadále drtivá většina z vás stejně chodí na czabot, chodí na czaraidy a voláte o pomoc když na to máte mít přeci tu svou novou org?? Rád bych to věděl, nějak mi totiž unika smysl. Samozřejmě že jsem rád když se zapojujete a chodíte i nadále, ovšem už to není takové jako když máte pod jménem stejný flag jako já.

Čím více vás odejde, tím více oslabíte sebe i celou CzA. Jednou totiž muže přijit čas, kdy se nedostanem ani do Pande. Ne proto že by nebyli lidi, ale protože raid force bude složená z x postav z x orgu (... CzA, CzB , WtP, NC, AP, Spirit, PCR, TRB ... omg už tolik) a nikdo z těch co mají Pande pod palcem nebude rozumět tomu, že to jsou vše "farm" orgy, bývalí CzA členové či jen náš czaraid system. Bude to pro ně novy konkurenční zerg a skončíme všichni. Chcete chodit nudné zergy?

Končím s Anarchy Online = leave org, co má tohle za smysl a jaký učel prosím? Je vám to jedno stylem "už mě to nezajímá, končím po mě potopa"? Děkuji nechci, to tuhle hru a žádnou jinou raději ani nehrajte. AO mě baví, stále mě po těch letech baví a jednim z hlavních důvodu proč mě baví je, že jsme dobří jako celek, ne jako jendotlivec.

Asi tolik k tomu velmi populárnímu odcházení z orgu a koukam ze jsem se rozepsal nejak moc, no neva.

Iron Ufan Hammer

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 24/06/2008 :  11:31:22  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Já když leavnul CzA tak jsem nechodil na czaraid, ale jenom na czabot. Pokud vím czabot nebyl brán jako vlastnictví CzA, ale sdružení česky mluvících hráčů.

Konec v AO nemusí být přece kvůli tomu, že jsem naštvaný na lidi, prostě ta hra už omrzí.

Ufane myslím si, že zásadní chyba je, nemůžeš podle sebe soudit ostatní. Možná ty to nechápeš, ale já zase nechápu jak zůstat někde, kde mi 3 lidi vadí (případ CzA) nebo situace, kde člověk na raidu nadává do debilů a kokotů (raid s Roninem - WoW).

-
Go to Top of Page

Inco
New Member

popcorn

421 Posts

Posted - 24/06/2008 :  11:52:36  Show Profile Send Inco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ufi

Končím s Anarchy Online = leave org, co má tohle za smysl a jaký učel prosím?

co jsem treba ja nedavno dal leave na vsech charech bylo, ze me chytl rapl a leavoval jsem vsechny org/guildy ve vsech hrach co nehraji, popr. neaktivni chary. nic vic nez momentalni ulet to nebyl

In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell.
Go to Top of Page

Manatar
New Member

125 Posts

Posted - 24/06/2008 :  12:20:43  Show Profile Send Manatar a Private Message  Reply with Quote
Tipnul bych si že Ufana "nakoplo" včerejší Doktorovo leave... proč Doktore? Proč?

WoT: IS-7, BC , E4 , IS-4 ,T62A...
Go to Top of Page

Inco
New Member

popcorn

421 Posts

Posted - 24/06/2008 :  13:02:59  Show Profile Send Inco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Manatar

Tipnul bych si že Ufana "nakoplo" včerejší Doktorovo leave... proč Doktore? Proč?

mam dojem ze doktor tu neco na imperiu psal, ale nevim kde to bylo ...

Go to Top of Page

Manatar
New Member

125 Posts

Posted - 24/06/2008 :  13:10:05  Show Profile Send Manatar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inco

quote:

áha , to sem přehlídl...

WoT: IS-7, BC , E4 , IS-4 ,T62A...
Go to Top of Page

Inco
New Member

popcorn

421 Posts

Posted - 24/06/2008 :  13:59:58  Show Profile Send Inco a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Inco

quote:

áha , to sem přehlídl...

nvm

Edited by - Inco on 24/06/2008 14:21:16
Go to Top of Page

REndlik
Moderator

488 Posts

Posted - 25/06/2008 :  10:51:25  Show Profile  Send REndlik an ICQ Message Send REndlik a Private Message  Reply with Quote
nj vetsina lidi tu zacla zase jen flejmovat, i kdyz je todle docela vaznej problem :(
ja mam na vec podobnej nazor jako ufan, ved sem uz spousta rozhovoru s lidma ktery livli org, klidne nekolik hodin psani.. ale nikdy sem nepochopil proc museli dat leave... nikdy, at jde o amika, Ceka, nebo treba lexu...
proste to vidim podobne, ze je to naprosta blbost ktera jen kazi jmeno CzA :/ja vim ze vztahy mezi nekteryma lidna nejsou nejlepsi, a muze to byt pekne vyhroceny.. ale proc kuli tomu jedomu, dvoum trem lidem opustit orgu, a "kazit" tim hru ostatnich.. nebo jmeno cza nebo cokoliv :-) proc kuli nakym neshodam musi "trpet" i hraci se kteryma jsou za dobre? pride mi to jako nesmysl no :(

REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox

Edited by - REndlik on 25/06/2008 10:52:09
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 25/06/2008 :  12:15:35  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Souhlas s Rendou a Ufem. Je to dětinský a arogantní. Když mě někdo fest nadzvedne, tak pár dnů neloguju, věnuju se jinejm věcem a vychladnu. Nakonec dycky člověk přijde na to, že i když si se všema úplně nesedne, tak pořád je tu spousta lidí, se kterýma hraje rád.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 25/06/2008 :  12:35:19  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
Jo přesně tak.

Slegliku:

Takže v podstatě chceš řec to co řekl Ufan nebo snad chápu špatně?

Končit možeš s mnoha důvodů, ale jaký smysl v tom má leavovat org?

Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-)
Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 25/06/2008 :  13:06:11  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
duvodu pro to ci ono jednani cloveka muze byt mnoho, rozhodne bych nerekl, ze je to arogantni ci detinske, kdyz nemuzu videt pozadi. A kazdy to resi po svem, nekteri jsou takovi, ze jen livnou org, ale stale je sance je potkat ingame, pokecat s nima na private a icq ci dorazit na nejaky sraz, jini zase jsou radikalnejsiho razeni a jakmile je dlouhodobe neco sponuje bez sance na zlepseni situace, tak jdou do prdele uplne, hrajou neco jineho, popripade nehraji vubec. Nerikam, ze to musi byt zrovna tak, ale po tomto druhem zpusobu reseni nastale situace sahaji imho lide, kteri v realnem zivote pracuji vyhradne opet s lidmi a nemaji potrebu hrat proto, aby se nasirali vic nez v RL. Prvni skupina je nebezpecnejsi v tom, ze se jednou muze vratit ;))) Bacha na ne...

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Inco
New Member

popcorn

421 Posts

Posted - 25/06/2008 :  13:38:26  Show Profile Send Inco a Private Message  Reply with Quote
tim postem na zacatku jsem chtel rict ze leave muze mit ruzne duvody. Celkem by me zajimalo, proc kdyz nekdo leavne by mel kazit jmeno CzA? Jinak to ze lidi leavuji a joinuji z ruznych duvodu nejakou guildu me pripadne bezne.

edit. jeste bych doplnil, to ze pak prakticky funguji s cza stejne jak predtim muze byt divne, ale zas zalezi na duvodu konkretniho cloveka ... z meho pohledu je to mozna i pochopitelne, pac mam dojem ze se z CzA casem stala docela uzavrena komunita a nekdo ma trebas radsi vic prostoru, to je ciste muj pohled a nevim duvody lidi co ted hraji timhle zpusobem

Edited by - Inco on 25/06/2008 14:21:14
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 25/06/2008 :  14:39:06  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Deko nezlob se na mě, ale řešit nějaký neshody leavem orgu je sobecký, nedospělý a hlavně hloupý. Akceptoval bych to jedině v případech kdy ten hráč se fakt se všema nesnáší, anebo je terčem nějaký šikany re strany vedení orgu. Pak by to dávalo smysl.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 25/06/2008 :  15:34:26  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty

Deko nezlob se na mě, ale řešit nějaký neshody leavem orgu je sobecký, nedospělý a hlavně hloupý. Akceptoval bych to jedině v případech kdy ten hráč se fakt se všema nesnáší, anebo je terčem nějaký šikany re strany vedení orgu. Pak by to dávalo smysl.

mno je otazka, jake "neshody" mas na mysli, at je to reseni jakekoliv v ocich ostatnich, casto je jedinne mozne. Bohuzel negativni pocity jsou pro cloveka prioritnejsi, byt by to byl jeden clovek, ktery vadi, nez pozitivni. Je to smutne, ale spousta medialnich mechanizmu na tomto faktu stavi a tezi z toho mega money. Ale k meritu veci, popravde leave orgu v mych ocich take nic neresi, leave hry je daleko funkcnejsi reseni :) Nebo snad ty vyhledavas v RL pritomnost podle tveho soudu totalniho dementa, ktereho proste nezkousnes? Sednes si s nim na pivko ve svem volnem case unaveny z prace, nebo jak resis tyto zivotni situace, das mu pesti? Ignorujes? Kdyz nejde ignorovat? ...
Proste jde o pristup, nekdo ho ma takovy, ze zaleze pod stul a resi si jine veci, nekdo k tomu pristupuje jinak a nez resit chuje radsi jde jinam. Ja v tom proste nevidim nic zleho ani sobeckeho. Org se dela z lidi, kteri spolu CHTEJI hrat, pokud todle neplati, lide odchazeji. Jednoducha rovnice...

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 25/06/2008 :  16:21:24  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka
...

Deko pokud tě někdo štve tak ho můžeš velmi úspěšně ignorovat, na to má AO spoustu mechanismů.
A jinak MMORPG se v zásadě od klasických RPGček liší tím, že hraješ s lidmi a musíš samozřejmě řešit i sociální aspekty. Jakmile se sejde skupina lidí, tak musíš počítat s tím, že ne všichni ti sednou, tak to v životě chodí. Čím víc lidí, tím větší šance že narazíš na blba. Na druhou stranu ti taky větší skupina může přinést větší možnosti zábavy a víc kamarádů. Každý se s tím musí smířit a jediná šance jak tomu uniknout je nehrát MMORPG. To žádnej org leave nevyřeší. Ale samozřejmě chápu, že jsou lidi "útěkáři" který tímhle způsobem řeší i problémy v rl, ale nemůžeš po mě chtít abych tenhle způsob nepovažoval za dětinskej a slabošskej i když jde jen o hru. I ve hře máš kamarády z masa a kostí.

Philty - main, engie

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 26/06/2008 :  08:36:07  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Nebudu se vyjadrovat zda je to detinske nebo arogantni, ci nikoliv, odchazet z org. Drtiva vetsina lidi je tu dospelych a pokud se rozhodne ze leavne, at uz z jakehokoliv duvodu, je to porad jen jejich boj, ikdyz souhlasim ze to muze oslabit celou org. Bohuzel ale porad plati, ze kdyz uz se nekdo rozhodne to udelat, tak ho urcite nezastavi to ze osatni (nebo alespon vetsina) je proti a proste to stejne driv nebo pozdeji udela. Urcite bych to ale nenazval detinske. Pekne me to ale se*e, tot vse co k tomu muzu dodat...
Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 26/06/2008 :  11:34:40  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message  Reply with Quote
Ufi napsal jsi to moc pěkně a do značné míry souhlasím, ale musíme brát v potaz, že každý má svobodnou vůli a je jen na něm jak se zachová, pokud chce leave tak ať leave pokud to chce řešit jinak tak ať řeší. To co jsi napsal je jen podle tvého názoru a názor má každý jiný, někomu to přijde jako nejlepší řešení. Naprosto nesdílím názor, že je to dětinské a arogantní, je to volba člověka, kterou nemám právo odsuzovat. Pokud budu sedět v hospodě obklopen idioty tak se také zvednu a odejdu.

Stilgarr
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 26/06/2008 :  11:40:59  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
...

Deko pokud tě někdo štve tak ho můžeš velmi úspěšně ignorovat, na to má AO spoustu mechanismů.
A jinak MMORPG se v zásadě od klasických RPGček liší tím, že hraješ s lidmi a musíš samozřejmě řešit i sociální aspekty. Jakmile se sejde skupina lidí, tak musíš počítat s tím, že ne všichni ti sednou, tak to v životě chodí. Čím víc lidí, tím větší šance že narazíš na blba. Na druhou stranu ti taky větší skupina může přinést větší možnosti zábavy a víc kamarádů. Každý se s tím musí smířit a jediná šance jak tomu uniknout je nehrát MMORPG. To žádnej org leave nevyřeší. Ale samozřejmě chápu, že jsou lidi "útěkáři" který tímhle způsobem řeší i problémy v rl, ale nemůžeš po mě chtít abych tenhle způsob nepovažoval za dětinskej a slabošskej i když jde jen o hru. I ve hře máš kamarády z masa a kostí.

To neznamená, že když hraješ hru co tě baví, že musíš vyjít se všema lidma co jsou v té hře. To, že ve hře máš kamarády se nevylučuju s tím, že ve hře máš i nekamarády :).

To, že ty si neměl s někým problém neznamená, že někdo jiný mít ho nemůže. Ba naopak org leave vyřeší, aby se lidi nehádali. Trošku zkus to vzít z pohledu, když někdo ten konflikt má.

-
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 26/06/2008 :  11:52:13  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

quote:

quote:
...

To neznamená, že když hraješ hru co tě baví, že musíš vyjít se všema lidma co jsou v té hře. To, že ve hře máš kamarády se nevylučuju s tím, že ve hře máš i nekamarády :).

To, že ty si neměl s někým problém neznamená, že někdo jiný mít ho nemůže. Ba naopak org leave vyřeší, aby se lidi nehádali. Trošku zkus to vzít z pohledu, když někdo ten konflikt má.

je fakt ze u tebe bylo lepsi game leave a byl klid ;)
(az na obcasne navraty a cereni vody)

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 26/06/2008 :  13:01:47  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aleister Crowley

... Naprosto nesdílím názor, že je to dětinské a arogantní, je to volba člověka, kterou nemám právo odsuzovat. Pokud budu sedět v hospodě obklopen idioty tak se také zvednu a odejdu.

Stilgarr

A co uděláš když budeš v hospodě obklopen kamarády a jedním idiotem? Přestaneš s nima kamarádit kvůli tomu jednomu idiotovi?

Pokud se někdo cítí ovšem obklopen v CzA idioty, tak to dělá velice dobře, že leavuje, to já budu první člověk který ho v jeho svobodný volbě odejít podpoří.

Philty - main, engie

Edited by - Philty on 26/06/2008 13:02:34
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 26/06/2008 :  13:16:45  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
A co uděláš když budeš v hospodě obklopen kamarády a jedním idiotem? Přestaneš s nima kamarádit kvůli tomu jednomu idiotovi?

Pokud se někdo cítí ovšem obklopen v CzA idioty, tak to dělá velice dobře, že leavuje, to já budu první člověk který ho v jeho svobodný volbě odejít podpoří.

Jak uz tu nekolikrat Deka napsal, nemuzes pouzivat RL meritka na hru, byt jsou zatim schovani opravdovi lidi predevsim proto, ze nema smysl vydavat ve hre stejnou energii/premahani/janevimco na prekonani rozdilu, jako vydas v RL.
Stejne tak ve hre nikdo nechce hrotit tak jak by to delal v RL.
Kdyz budu v hospode sedet s prasetem, co se chova podle jinych osobitych norem, tak se od stolu/z hospody vyhodi. A nepovede se diskuze s vedlejsim stolem o tom, jestli jsou spravne normy chovani nase, nebo jeho.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 26/06/2008 :  14:10:55  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Soudcze

Jo přesně tak.

Slegliku:

Takže v podstatě chceš řec to co řekl Ufan nebo snad chápu špatně?

Končit možeš s mnoha důvodů, ale jaký smysl v tom má leavovat org?

Ne, končit s hrou, když tě nebaví. Končit s org, když tě nebaví pár lidí v org. Tohle jsem chtěl říct ve zkratce :).

-
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 26/06/2008 :  15:46:18  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Toje já vim, že nelze zcela souměřit RL se hrou, ale obdoba tam podle mne je. Lidi se chovaj možná víc emotivně ve hře, ale základní vzorce chování zůstávaj stejný.

Philty - main, engie

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 26/06/2008 :  15:56:15  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Toje já vim, že nelze zcela souměřit RL se hrou, ale obdoba tam podle mne je. Lidi se chovaj možná víc emotivně ve hře, ale základní vzorce chování zůstávaj stejný.

Jenze stezejni cast "vzorce" je jaky vyznam a cile prikladam hre. A to se dost u lidi co /org leave, cancel account atd. lisi.

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 26/06/2008 :  19:13:21  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno
Jenze stezejni cast "vzorce" je jaky vyznam a cile prikladam hre. A to se dost u lidi co /org leave, cancel account atd. lisi.

To máš pravdu, většinou sou to lidi který hře přikládaj přehnanej význam, to uznávam.

Philty - main, engie

Go to Top of Page

REndlik
Moderator

488 Posts

Posted - 26/06/2008 :  23:14:47  Show Profile  Send REndlik an ICQ Message Send REndlik a Private Message  Reply with Quote
...jen me prekvapuje ze zatim do diskuze neprispel nikdo z "aktualnich" odchozich...
jen tu flejmujou stary znamy ;)

REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 27/06/2008 :  00:42:18  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REndlik

...jen me prekvapuje ze zatim do diskuze neprispel nikdo z "aktualnich" odchozich...
jen tu flejmujou stary znamy ;)

kazda diskuterie je flame? zajimava meritka. Ctes to obcas taky? ;p

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 27/06/2008 :  09:13:46  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
Bych rekl, ze je to prirozenej vyvoj hracu a veci kolem.. je to porad stejny jak v RL tak tady tzn: "vsechno bude, my nebudem" ... trhat partu je jedna vec z nich a je to skoda ale LIG (life in game) jde dal stejne jako RL.. a co nas nezabije to nas nasere.. a k zivotu stejne potrebujem jen jist,spat a srat :o)

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 27/06/2008 :  09:37:29  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M
a k zivotu stejne potrebujem jen jist,spat a srat :o)

no stab by jeste dodal neco nakonec :) ho zname prasaka, ze :)

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

John Dunbar
New Member

John Dunbar IV.

208 Posts

Posted - 27/06/2008 :  11:34:12  Show Profile  Send John Dunbar an ICQ Message Send John Dunbar a Private Message  Reply with Quote
Je to i o RL nátuře. Zaměstnání mnohdy změníš s vidinou lepších podmínek a touhou odříznout se od starých zlozvyků, abys za chvíli zjistil, že je ot nemlich to stejné, ne-li horší. Za pěknejma holkama taky koukáš, někdy ulítneš, někdy ustojíš Ideální, ba ani optimální stav není, důležité je držet základ a otevřenou náruš k navrátilcům.

Dunbic, adv 220/26
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 27/06/2008 :  11:52:32  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by John Dunbar

Je to i o RL nátuře. Zaměstnání mnohdy změníš s vidinou lepších podmínek a touhou odříznout se od starých zlozvyků, abys za chvíli zjistil, že je ot nemlich to stejné, ne-li horší. Za pěknejma holkama taky koukáš, někdy ulítneš, někdy ustojíš Ideální, ba ani optimální stav není, důležité je držet základ a otevřenou náruš k navrátilcům.

presne tak!!!
este ted vsichni drzime navratilce Reviho v naruci :P

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 30/06/2008 :  08:47:52  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

quote:
Originally posted by B8M
a k zivotu stejne potrebujem jen jist,spat a srat :o)

no stab by jeste dodal neco nakonec :) ho zname prasaka, ze :)

Tak jasne ze MDAT!!!!!!

Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 01/07/2008 :  11:03:44  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
Co jsem to tak pozoroval, zdalo se mi, ze v naproste vetsine pripadu "./org leave" hrala hlavni roli urazena jesitnost a nezvladnute vlastni ego. Je to neco jako hlasite zabouchnuti dveri, kterym dotycny jako by rikal "tamten me nasral, ja vam ukazu", tj. naprosto iracionalni chovani. Projevuje se, kdyz lidi zacnou brat hru prilis vazne. Je to muj subjektivni dojem.

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 03/07/2008 :  02:57:56  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
off:
...proc... Zkuste nekdo najit nejakej topic ceka, nejak se mi to nedari :) Skoro bych ho prohlasil za smazanka :)
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 03/07/2008 :  07:43:41  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
Jako Ceko nepostuje mozna uz od doby kdy se tenkrat rafali s Ufem nebo s kym..

A to muze bejt treba rok a pul? dva? lol

Edited by - B8M on 03/07/2008 07:44:43
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 03/07/2008 :  09:25:31  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17734

Edit: Novacek cmelak, komunikuje, a da se rict ze ho znam

Mackam slzu:-)

Edited by - tojejedno on 03/07/2008 09:27:17
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 03/07/2008 :  11:08:04  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Jak lidi mění názory co, to je vývoj takřka revoluční!

Kolik takových obdobných vývojů bylo, namátkou bych zmínil třeba Willa, Deku, Šléglu a třeba Anpe se teďko nachází v posledním stádiu před bodem zlomu taky... Kua co to povidam, ty jo, ty mě sežerou tejko.

Philty - main, engie

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 03/07/2008 :  12:05:32  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kolik takových obdobných vývojů bylo, namátkou bych zmínil třeba Willa, Deku, Šléglu a třeba Anpe se teďko nachází v posledním stádiu před bodem zlomu taky... Kua co to povidam, ty jo, ty mě sežerou tejko.

nemam namitek ;p
clovek holt zacina jako idealista a postupem casu se z nej stava pragmatik realista ;))

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 03/07/2008 :  12:07:20  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:

no ty snad zertujes philo, kuadrat, jake posledni stadium! :) prdlajs... a jestli chces, tak si te hodim taky do ignore... to mam nejradeji tyhle lidi co ti jen tak podsunou jak se mas chovat pac se to ocekava z dosavadniho vyvoje! :)
A sakra logujte, jde se na bista, je stale up :( a nikdo ho chudinku nechce zabit :(
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 03/07/2008 :  12:30:32  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi
no ty snad zertujes philo, kuadrat, jake posledni stadium! :) prdlajs... a jestli chces, tak si te hodim taky do ignore... to mam nejradeji tyhle lidi co ti jen tak podsunou jak se mas chovat pac se to ocekava z dosavadniho vyvoje! :)
A sakra logujte, jde se na bista, je stale up :( a nikdo ho chudinku nechce zabit :(

Zásah. Loď potopena!

Tywe tátovi vod rodiny vyhrožuje ignorem, pffffff...

Philty - main, engie

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 03/07/2008 :  12:44:06  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17734

Edit: Novacek cmelak, komunikuje, a da se rict ze ho znam

Mackam slzu:-)

omg pekny!! :oD

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 03/07/2008 :  12:47:15  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
btw kua to je porno venku dneska.. z akvarka predemnou se huli, asi tam naleju magi a vyzeru to.. tepla polivka by mohla vyrovnat teplotu ne? :oD

Go to Top of Page

Rad-as
New Member

493 Posts

Posted - 03/07/2008 :  13:14:27  Show Profile Send Rad-as a Private Message  Reply with Quote
Už mam zaplaceno ----> freš džuisi fanky Kocourek logne a běda jak mu nad afrem nebude svítit Sparta, teda Storm, teda CzA.

AO Kocourek
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 03/07/2008 :  13:17:02  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rad-as

Už mam zaplaceno ----> freš džuisi fanky Kocourek logne a běda jak mu nad afrem nebude svítit Sparta, teda Storm, teda CzA.

mas zaplacenej free mesic? :op

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 03/07/2008 :  13:19:23  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo, vcera uz te kostej obiral.

Go to Top of Page

Rad-as
New Member

493 Posts

Posted - 03/07/2008 :  13:31:34  Show Profile Send Rad-as a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pojeb org toto. Asi založim novou odnož, středo krajně ultra pravicovou s jistými charakteristickými znaky čecháčkovství.

A samolitr založim novýho majna - a začnu poctivě levelit pěkně pomalu abych si to konečně užil. Ste mě vždycky strašně stresovali furt dělej dělej.

AO Kocourek
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 03/07/2008 :  14:00:10  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

pojeb org toto. Asi založim novou odnož, středo krajně ultra pravicovou s jistými charakteristickými znaky čecháčkovství.

A samolitr založim novýho majna - a začnu poctivě levelit pěkně pomalu abych si to konečně užil. Ste mě vždycky strašně stresovali furt dělej dělej.

Najlepsie co mozes urobit, a ziadne nahanacky a crati v tyme!!!!

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 03/07/2008 :  14:02:05  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
quote:

...
Tywe tátovi vod rodiny vyhrožuje ignorem, pffffff...

... tak na Ignora velkej pozor!!

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

Rad-as
New Member

493 Posts

Posted - 04/07/2008 :  10:37:58  Show Profile Send Rad-as a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

quote:

ne tu akci za 7-8 ojro LE - když je tak silná koruna tak investuju neasi.

AO Kocourek
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 04/07/2008 :  14:14:19  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by B8M

quote:

ne tu akci za 7-8 ojro LE - když je tak silná koruna tak investuju neasi.

zalezi na tom jak silny je AO :o)

Go to Top of Page

John Dunbar
New Member

John Dunbar IV.

208 Posts

Posted - 07/07/2008 :  23:36:41  Show Profile  Send John Dunbar an ICQ Message Send John Dunbar a Private Message  Reply with Quote
negři, kdo mě logl a vyhodil mi meč ?!

koukej to zas nahodit back, je třeba reperkovat mulimelee a v invu je bagl s itemama na twink

jinak:

./org leave

...a ne že příště lognu a nebudu mít symby!

Dunbic, adv 220/26
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,33 seconds. on eygor Snitz Forums 2000