Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Pulnocni beast! ;)
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 07/07/2008 :  22:23:48  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:
Originally posted by Aleister Crowley
Toje nereaguje takže není o čem diskutovat, což se pochopitelně dalo očekávat.

Stilgarr

Zase lzes? To by si se mel do budoucna odnaucit, to se nedela.

Ukaž mi jedinej post kde jsi na něco odpověděl.

Stilgarr
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 07/07/2008 :  22:33:41  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:
Ukaž mi jedinej post kde jsi na něco odpověděl.

Stilgarr

Reagovat a odpovidat je rozdil. Velkej.

Edit: Stejne jako usporadat a neusporadat, prevadet a neprevadet, logovat a nelogovat.
Otazka je jestli to prekrucovani delas omylem, nebo schvalne.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Edited by - tojejedno on 07/07/2008 22:37:21
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 07/07/2008 :  23:22:56  Show Profile Send petrpets a Private Message
quote:

Ano, předpokládáš špatně. Proběhl běžný assist, enf jak psal nemongoval pouze používal single taunty, tím pádem jsem nasál agro. Nikde na kanále nezaznělo, nic o tom že se nemá fajtit, jediný kdo neposlouchal RL jsi byl ty, který zůstal na ostrově, pro mne z nějakého nepochopitelného důvodu, po kterém nehodlám pátrat. A co se týká toho healu, za celý raid (spíše dva raidy) jsem od Paji dostal cca dva healy zbytek odhealoval Nano + pár healu od Nugáta, přesto že Pája byl se mnou v týmu, Pája v tu dobu vynikal jen velice "vtipnými" poznámkami na kanále.

Stilgarr

Ono je to troksu slozitejsi vis... Nekdy byl pajja Paja nekdy sem ho hral ja na tripl logu a to se docela blbe leci.. Ale narazel si na raid kde si natahl a tam se stalo to co se stalo (already executing bla bla bla). Tak se laskave uklidni. Ja sem psal na kanal proc nedju dal (pomohat sparte dotahnout lidi do lairu se mi nechtelo, a to se nakonec stalo) ale to bys musel cist chat. A nakonec sem se k cza zase pridal, ale to uz je fuk.

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 08/07/2008 :  22:22:51  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message
Pokládám otázku ještě jednou: Jak moc ti přijde morální, bidovat na burden když ti za pár dní končí acc?

Stilgarr
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 08/07/2008 :  22:27:08  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:

Pokládám otázku ještě jednou: Jak moc ti přijde morální, bidovat na burden když ti za pár dní končí acc?

Stilgarr

Takže v první řadě se mi hezky omluv za tu hromadu lží a nadávek. Můžeš přímo tady.
Pak se můžeme bavit o morálce. Snad.

Edit: I když nevím. Zase lživě položená otázka (pár dní). Takže s tebou asi tři pokusy a dost.

Edited by - tojejedno on 08/07/2008 22:30:00
Go to Top of Page

Baal
New Member

142 Posts

Posted - 09/07/2008 :  20:53:10  Show Profile Send Baal a Private Message
Já se do toho nechci moc míchat takže mam jen jednu otázku.
Máš v plánu hrát AO dál nebo po tomhle free měsíci končíš?
Předem děkuji za odpověď. (otázka je směrována na pana Tojejedno takže ostatní na ni odpovídat nemusí)

Strad
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 09/07/2008 :  21:30:48  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message
quote:
Originally posted by Baal

Já se do toho nechci moc míchat takže mam jen jednu otázku.
Máš v plánu hrát AO dál nebo po tomhle free měsíci končíš?
Předem děkuji za odpověď. (otázka je směrována na pana Tojejedno takže ostatní na ni odpovídat nemusí)

Koncim

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 09/07/2008 :  23:24:34  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
Zaplatim si dalsi mesic, kdy a jak budu rhat nevim. Je to cim dal tim horsi.

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 10/07/2008 :  10:15:11  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message
quote:

Hmm hmm, za 2 stovky to je pekne levne burden!!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 10/07/2008 :  10:25:35  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:
Originally posted by paja2000

quote:

Hmm hmm, za 2 stovky to je pekne levne burden!!

Demagogu. Zapominas naklady na elektriku a rozpustit opotrebeni zeleza a operacniho systemu!

Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 10/07/2008 :  12:48:51  Show Profile Send commanche a Private Message
Mam pocit, ze nekteri lide zde delaji vse proto, aby Toje uz dal nehral, coz by pak potvrdilo jejich "moralni nadvladu" :).

BTW s Revim se to vubec neda srovnavat mimo jine i proto, ze Toje byl jeden z lidi, kteri vyrazne prispeli k tomu, ze CzA si uz par let chodi pro burdeny.

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 10/07/2008 :  13:03:23  Show Profile Send Wilda a Private Message
quote:
Originally posted by commanche

BTW s Revim se to vubec neda srovnavat mimo jine i proto, ze Toje byl jeden z lidi, kteri vyrazne prispeli k tomu, ze CzA si uz par let chodi pro burdeny.

no a nejen tohle, ale to lidi ted uz berou jako automatickou vec, zalozis char a mas automaticky na lvl 140 pristup na raid bota, body apod, me by zajimalo kde by to ted bylo kdyby jsme se tenkrat na tom nedohodli, nestanovili se pravidla, nerozjel se czaraid a nevladl toje zeleznou rukou....
ubrecenost a podrazdenost nekterych lidi (viz Stilg a Phil) me jen presvedcuje se sem nevracet ani za mak, vy 2 jste ty posledni lidi od kterej bych cekal vyrazivo typu prase, napadanim a vymejslenim si nesmyslu.... Oba dva jsem vas mel za hodne dobry lidi, ale posledni dobou si hosi po sobe obcas prectete co pisete...je to hnus....
navic hodne se zmenilo chovani lidi a je videt ze je na vas Ufi mekkej
Takze hf, gl...dal se k tomu nebudu vyjadrovat a ani cist, pac to fakt ztratilo veskerou uroven...

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 10/07/2008 :  13:59:02  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message
Nerozumím tomu, proč mě tu Wille napadáš. Možná by ses měl radši nejdřív zamyslet než napíšeš takovýhle kraviny. Evidentně si vůbec nepochopil co jsem psal a hlavně proč sem to psal.

A navíc, Ty mě o ubrečenosti nic vykládat nebudeš, to se radši podívej příště do zrcadla a osuš si slzy.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 10/07/2008 :  14:02:49  Show Profile Send petrpets a Private Message
quote:
Originally posted by Philty

A navíc, Ty mě o ubrečenosti nic vykládat nebudeš, to se radši podívej příště do zrcadla a osuš si slzy.

tak!

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 10/07/2008 :  14:11:00  Show Profile Send Wilda a Private Message
quote:

Nerozumím tomu, proč mě tu Wille napadáš. Možná by ses měl radši nejdřív zamyslet než napíšeš takovýhle kraviny. Evidentně si vůbec nepochopil co jsem psal a hlavně proč sem to psal.

Shrnul jsem te do jednoho pytle se Stilgem a kazdej si z toho vemte to svoje o cem jsem psal... Kravina to neni, kdyby jsi nemazal posty po sobe a precetl si to znova vyslo by ti to.
quote:

Mno hochu utocis na toho nespravnyho o osusovani, spis ty ani pres slzy nevidis co na to zrcadlo a co pises...
Jo a tobe specielne o ubrecenosti vykladat budu, pac na tebe to sedi, procti si svoje prispevky za posledni dobu...[exam]ah oni jsou smazany....asi nova moda po sobe mazat co se nehodi ze..[/exam]

....hodne ses zmenil...viz obhajovani ninjalootera a jeho amoralnosti

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 10/07/2008 :  14:17:46  Show Profile Send Wilda a Private Message
quote:
Originally posted by petrpets

quote:

tak!

jesteze ses ozval Peto, chces k tem ubrecenejm taky dopsat

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 10/07/2008 :  14:20:34  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message
quote:
Originally posted by Wilda
Takze hf, gl...dal se k tomu nebudu vyjadrovat a ani cist, pac to fakt ztratilo veskerou uroven...

lzes tady a tady!!

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 10/07/2008 :  14:22:36  Show Profile Send Wilda a Private Message
quote:

quote:

lzes tady a tady!!

priznavam!
edit: ale nemoh sem si pomoct, nudil jsem se a nikde jinde nic aktivniho neni :)

Edited by - Wilda on 10/07/2008 14:23:35
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 10/07/2008 :  14:23:26  Show Profile Send petrpets a Private Message
quote:

quote:

quote:

tak!

Klidne, ale doufam ze nebudu v te ubrecenosti nekde nad tebou!

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 10/07/2008 :  14:24:18  Show Profile Send Wilda a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

tak!

no praveze budes pac tam ja vubec nefiguruju

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 10/07/2008 :  14:28:21  Show Profile Send petrpets a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tak!

tak ted sis spletl topic, tohle neni neco pro zasmani ;)

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 10/07/2008 :  14:36:04  Show Profile Send Wilda a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tak!

tak ted sis spletl topic, tohle neni neco pro zasmani ;)

myslim, ze ne ale psat tam muzes, pises samy vtipny vety

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 10/07/2008 :  15:07:24  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message
quote:

quote:

Shrnul jsem te do jednoho pytle se Stilgem a kazdej si z toho vemte to svoje o cem jsem psal... Kravina to neni, kdyby jsi nemazal posty po sobe a precetl si to znova vyslo by ti to.
quote:

Mno hochu utocis na toho nespravnyho o osusovani, spis ty ani pres slzy nevidis co na to zrcadlo a co pises...
Jo a tobe specielne o ubrecenosti vykladat budu, pac na tebe to sedi, procti si svoje prispevky za posledni dobu...[exam]ah oni jsou smazany....asi nova moda po sobe mazat co se nehodi ze..[/exam]

Je vidět, že si už definitivně ztratil soudnost. Evidentně si rád vybíráš z toho co lidi píšou jen to co se ti hodí do tvých teorií. Už začínám rozumět tomu, proč Tojemu vadí tolik to podsouvání. Tvůj post je toho zářným příkladem.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 10/07/2008 :  15:17:23  Show Profile Send commanche a Private Message
Aaaach, zase ta stara prijemna idylka v CzA :).

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 10/07/2008 :  15:17:51  Show Profile Send Wilda a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Je vidět, že si už definitivně ztratil soudnost. Evidentně si rád vybíráš z toho co lidi píšou jen to co se ti hodí do tvých teorií. Už začínám rozumět tomu, proč Tojemu vadí tolik to podsouvání. Tvůj post je toho zářným příkladem.

Mno soudnost si ztratil Phile ty, kdyz obhajujes lidi co ninjalootujou a chovaj se naprosto amoralne.
Jinak nikdy jsem nevybiral z prispevku jen uryvky beru je taky jaky jsou. Jo mozna jsem to nemel shrnout to co psal Stilg o praseti a tvoje posty, pac to asi neberes ze to je vsecko na tebe...Takze si jen prosim vyber to co je mireny na tebe a ne celek co jsem napsal.
O podsouvani bych byt tebou mlcel, skoda ze tu neni to co jsi smazal, to byl prave ucebnicovej priklad. A teorie zadny nemam, ukaz co je z toho posledniho co jsem napsal teorie... pisu jen o tom co tu vidim napsany.... a uz se na to nedalo nereagovat...

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 10/07/2008 :  15:31:23  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:
Už začínám rozumět tomu, proč Tojemu vadí tolik to podsouvání.

Prosim mne si nebrat do pusy. To neni o Tojem, to je NORMALNI nepodsouvat umysly.

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 10/07/2008 :  15:32:14  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:

Aaaach, zase ta stara prijemna idylka v CzA :).

Akorat obsazeni nekterych roli je prekvapive...

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 10/07/2008 :  15:34:38  Show Profile Send Wilda a Private Message
no nechme to byt, tohle nebylo vykopani valecny sekery, ale spis jen podiveni se nad tim, jak jsem nektery lidi znal a myslel jsem ze pohoda a ted se projevujou tak jak se projevujou, takze to melo bejt jen jako podivovaci se post (proste ze mi to fakt hlava nebere toto co se deje) - kdyby tu byl aspon smajl animovanej jak krouti nad tim hlavickou tak ho sem hodim bez textu, pac se z toho tady jak je zvykem za cas vytvori flame a kdyz se nudim v praci obcas, tak reaguju :)
Ted jsem nad tim debatoval po ICQ s Dekou a ma pravdu, staci jen cist, nevericne kroutit hlavou, pac reagovat a vysvetlovat je zbytecny :)

Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 10/07/2008 :  16:26:56  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message
quote:

quote:

quote:

lzes tady a tady!!

priznavam!
edit: ale nemoh sem si pomoct, nudil jsem se a nikde jinde nic aktivniho neni :)

Ao je aktivne viac nez dost. klikni sem a uvidis >>>> http://funcom.cachefly.net/anarchy/AnarchyOnline_17.9.1-Large.exe <<<<

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 10/07/2008 :  16:30:56  Show Profile Send commanche a Private Message
quote:

no nechme to byt, tohle nebylo vykopani valecny sekery, ale spis jen podiveni se nad tim, jak jsem nektery lidi znal a myslel jsem ze pohoda a ted se projevujou tak jak se projevujou, takze to melo bejt jen jako podivovaci se post (proste ze mi to fakt hlava nebere toto co se deje) - kdyby tu byl aspon smajl animovanej jak krouti nad tim hlavickou tak ho sem hodim bez textu, pac se z toho tady jak je zvykem za cas vytvori flame a kdyz se nudim v praci obcas, tak reaguju :)
Ted jsem nad tim debatoval po ICQ s Dekou a ma pravdu, staci jen cist, nevericne kroutit hlavou, pac reagovat a vysvetlovat je zbytecny :)

Ja bych to tak tragicky nevidel. Kazdy udela obcas nejake to extempore a ma slabou chvilku. Vetsi problem vidim v tom, ze se vetsina lidi zde pres to neumi prenest a pak vznikaji takovyhle flejmy, ktere jsou v podstate zbytecne. Ale hlavne, ze to zije :).

Go to Top of Page

Rad-as
New Member

493 Posts

Posted - 10/07/2008 :  19:56:53  Show Profile Send Rad-as a Private Message
Eště, že všichni milujou MĚ !!!!!!

AO Kocourek
Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 10/07/2008 :  22:31:16  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mno soudnost si ztratil Phile ty, kdyz obhajujes lidi co ninjalootujou a chovaj se naprosto amoralne.
Jinak nikdy jsem nevybiral z prispevku jen uryvky beru je taky jaky jsou. Jo mozna jsem to nemel shrnout to co psal Stilg o praseti a tvoje posty, pac to asi neberes ze to je vsecko na tebe...Takze si jen prosim vyber to co je mireny na tebe a ne celek co jsem napsal.
O podsouvani bych byt tebou mlcel, skoda ze tu neni to co jsi smazal, to byl prave ucebnicovej priklad. A teorie zadny nemam, ukaz co je z toho posledniho co jsem napsal teorie... pisu jen o tom co tu vidim napsany.... a uz se na to nedalo nereagovat...

Já o žádném praseti nepsal, když tady chcete stále slovíčkařit. Vysvětlím ti (vám) tedy rozdíl já napsal že se chová jako prase což je pouze přirovnání, ale prase to z něj nedělá (což je i dost nemožný fyzicky). Kdybych ovšem napsal, že je prase tak si nejspíš myslím, že je ono zvíře. Je to jako říct o člověku, že se chová dobře to, ale z člověka nedělá dobrého člověka. Jinak se k tomu už vyjadřovat nebudu, otázka byla položena, jediná odpověď byl nějaký post, který vůbec neodpovídal na otázku a pak milion postu o tom, že lžu. Reagovat na to nikdo nemusíte pač už to číst nebudu. Ale na druhou stranu tady přínos byl, utvrdil jsem si názor na některé lidi, za což jsem velice rád.

Stilgarr
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 11/07/2008 :  10:20:25  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message
Musim sa stilga zastat.
Polozil otazku a skutocne na nu nedostal jasnu odpoved hodnu chvilu(minimlane jeden den). Nepolozil ju prave najlepsim sposobom takze sa toje mohol citit urazeny. Ale zacat nadavat na stilga za to ze chce odpoved na nieco co ostatny vedia? To ze nieco vie 100ludi neznamena ze to vie kazdy.

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 11/07/2008 :  10:51:36  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:
Originally posted by BoSS_631

Musim sa stilga zastat.
Polozil otazku a skutocne na nu nedostal jasnu odpoved hodnu chvilu(minimlane jeden den). Nepolozil ju prave najlepsim sposobom takze sa toje mohol citit urazeny. Ale zacat nadavat na stilga za to ze chce odpoved na nieco co ostatny vedia? To ze nieco vie 100ludi neznamena ze to vie kazdy.

Takze kdyz clovek nedostane 24 hodin odpoved tak ho to opravnuje k cemukoliv? Zavadime pravo na odpoved na sebeblbejsi otazku?

Kdyz si nekdo vymysli neco, co ti pripada nechutny a zepta se te na to jestli ti to prijde moralni (Juro prijde ti moralni, ze si okradl starou pani a umlatil ji kladivkem), byt si nic takovyho neudelal, tak uznavas narok na takovouhle otazku? Nebo budes jen valit oci co si ten clovek dovoli?

A co ostatni znaji a Stilg ne? Slusny chovani? Tak to je snad starost jeho rodicu co z nej vychovali, ne nase. To ze se nekdo neumi chovat snad neni prednost.

Rozmysli si jakyho chovani se zastavas.

PS: Myslim ze uz se tu jednou probiralo, ze kdyz o nekom reknu ze se chova jako debil, ze to neznamena ze sem o nem rekl ze je debil. Takze vlastne slusnost sama.

Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 11/07/2008 :  12:27:47  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message
Toje precital som si stilgovu otazku az po tvoju prvu odpoved a nemyslim ze ta niekde napadol, jediny anpe podal troska vysvetlenia k stilgovej otazke. Ty si na tu otazku nedal jasnu odpoved, len odkaz k hlasovaniu ktore na imperiu prebehlo. Keby si napisal nieco v zmysle "pravdepodobne ano, rozmyslam o pokracovani z AO" tak sa usetri dost zbytocnej nevrazivosti.
Zastavam sa chovania ktore povazujem za dobre. A dobre vychovany clovek sa snazi odpovedat jasne a zretelne pokial nema co skryvat.

BTW vtedy som nereagoval na post ktory ma stilg nadomnou ale ten v ktorom sa ta pytal ci planujes pokracovat v hre a ze ak nie tak ci si nemyslis ze to nebolo celkom spravne lootnut. ako je to z bodmy ma nezaujima pokial neboli "pricarovane"(z nicoho neobvinujem).

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 11/07/2008 :  12:47:32  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:
BTW vtedy som nereagoval na post ktory ma stilg nadomnou ale ten v ktorom sa ta pytal ci planujes pokracovat v hre a ze ak nie tak ci si nemyslis ze to nebolo celkom spravne lootnut. ako je to z bodmy ma nezaujima pokial neboli "pricarovane"(z nicoho neobvinujem).

Tak mi prosim najdi tu otazku jestli mam v planu pokracovat s AO.

Ja tam teda vidim lez, lez, lez a to znamena ze si revi. A to dvakrat nez sem stihl neco napsat.
A toho se zastavas... (+ pravo na odpoved=prava na urazky)

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 11/07/2008 :  13:30:50  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message
quote:

Wille ty si to fakt nepobral. Tak ti to ještě jednou v klidu vysvětlím aby bylo jasno. Mě je úplně u prdele jestli v těch případech co se tu
řešily figuruje Revi, Toje nebo kdokoliv jinej. Holt to byli zrovna oni, kdo udělal něco co nás přivedlo k diskusi o bodovým systému Czaraidu a právo na získání itemů pro svý potřeby. Já na to mám nějakej názor a ten sem se snažil sdělit bez ohledu na míru sympatií, který k jednotlivým aktérům chovám. Já se snažím na to koukat objektivně z hlediska systému, ke kterýmu mám především tu výhradu, že je těžce ovlivněnej subjektivním náhledem lidí, takže to co u jednoho je ok, tak u druhýho je problém. A to je fakt věc která se mi nelíbí.
Já jsem byl vždycky a budu i nadále zastáncem toho, že za svůj přínos si získal body a ty bys měl mít nárok užít dle svojeho uvážení a to včetně toho, že někdy dáš přednost lidem, který potřebujou tu věc víc než ty. A když už to tak neni, tak aspoň ať jsou jasně stanovený, všema dodržovaný pravidla bez možnosti zavádění osobního pohledu. Takže z toho plyne, že já sem kupříkladu neměl s Tojeho burdenem vůbec žádnej problém, stejně jako mi nepřišlo v případě 300 symbu nějak strašný to co udělal Revi - viz. thread kde se to probíralo, kde ten názor zdůvodňuju. To že Revi není žádnej beránek a chová se jako slon v porcelánu, kouká jen na svůj prospěch a třeba i to, jak se zachoval k Nanovi s tou aukcí po který byl kiknutej jsou věci, se kterými samozřejmě taky nesouhlasím a kvůli TOMUHLE jsem taky nijak nebyl proti Reviho kicku.
No a když Toje lutl burdena, tak sem se neubránil vzpomínce na diskusi o tom symbu a zareagoval jsem na to. Můj post byl zaměřenej především na to si ověřit, jak jsou na tom lidi z hlediska konzistence postojů. Zajímalo mě jak se k tomu postaví lidi co se vyjadřovali k Reviho 300 symbu a přiznávám, že jsem ho možná položil mírně provokativně. Ověřil jsem si jen to, že někteří lidi aniž by věděli jestli Toje bude pokračovat tak ho předem obhajují (neber to doslova), protože u něj jim to příde o.k. pač si to zasloužil, což je argument kterej mě uzemňuje, protože nic víc subjektivního už neexistuje.
Přitom by v případě, že by Toje skončil, tak by to bylo v přímým rozporu k výkladu pravidel, který co mnozí z těch co ho obhajují sami zastávají. Stilg to napsal tak jak to cítí a on svý názory konzistentně zachovává stejný, formu zvolil určitě nešťastnou, myslím, že ta otázka mohla být nejdříve jen čistě zjišťovací, aby bylo jasno jak to je. (já jsem se ve svých postech obrnil slovy jako jestliže, pokud a obdobnýma, abych se tomu obviňení přímo vyhnul a dostal se spíš k dotazu, s tím, že vysvětlím proč se ptám, abych dostal nějakou smysluplnou reakci).
Hlavní důvod proč sem se k tomu tedy vyjadřoval byl tedy tenhle obecnej a žádnej jinej. Pokud za tím vidí někdo něco osobního tak je na omylu, ale je mi jasný, že některým lidem to nevyvrátím.
No a snad ještě na závěr poznámka: S tím co jsem diskutoval o nedělních raidech to nemá nic společnýho, tam sem se prostě naštval. A to mazání postů jsem již tamtéž vysvětloval taky, smazal jsem je, protože sem byl maximálně znechucenej a navíc jsem nechtěl řešit ve flame se všema Tojeho bodyguardama, kde sem jaký slovíčko napsal. Věřím tomu, že nebejt tý diskuse kolem burdenu, tak by celý tohle téma proběhlo úplně v klidu.

Takže si to pober jak chceš, bez ohledu co sem budeš o mě dál psát je tohle to poslední post co sem píšu, protože tim to je pro mne uzavřený.

PS: Jen bych chtěl všem kdo nejsou ingame a jen trollí fórum chtěl říct, že to v CzA neni až zas takový drama, in game spolu povětšinou vycházíme dobře, týmujem, raidujem a na ty dramata moc neni čas...

Philty - main, engie

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 11/07/2008 :  13:50:49  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:
Tojeho bodyguardama

Rika se uctivacema, a diky tomu uz vim koho mi to podsouvani pripomina.
K tomu prekroucenymu Revi lootl a ma vs Toje lootl a skonci. Ve tvem ciste podle pravidel (a konstrukci) ani jeden pravidlo neporusil.

Co se tyce "mojeho" moralniho pohledu na vec tak se tezko meri to, jestli je dulezity /played, na jak dlouho ma zaplacanyho, kolik raidu odchodi, odvodi po lootu, jakou mimoraidovni cinnost clovek provadi. Takze ja si myslim, ze jsem lootovat mohl, protoze ho uziju. A kazdej kdo verejne nevyhlasi koncim, du se prodat ma narok lutovat.
A vy mi reknete, kde je hranice kdy se lootovat muze a kdy ne s ohledem na budouci plany. To sem zvedav.

Narozdil od lutovani veci co uz nekdo ma. To je podle mne spatne.

Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 11/07/2008 :  13:57:31  Show Profile Send revi a Private Message
quote:

quote:

Wille ty si to fakt nepobral. Tak ti to ještě jednou v klidu vysvětlím aby bylo jasno. Mě je úplně u prdele jestli v těch případech co se tu
řešily figuruje Revi, Toje nebo kdokoliv jinej. Holt to byli zrovna oni, kdo udělal něco co nás přivedlo k diskusi o bodovým systému Czaraidu a právo na získání itemů pro svý potřeby. Já na to mám nějakej názor a ten sem se snažil sdělit bez ohledu na míru sympatií, který k jednotlivým aktérům chovám. Já se snažím na to koukat objektivně z hlediska systému, ke kterýmu mám především tu výhradu, že je těžce ovlivněnej subjektivním náhledem lidí, takže to co u jednoho je ok, tak u druhýho je problém. A to je fakt věc která se mi nelíbí.
Já jsem byl vždycky a budu i nadále zastáncem toho, že za svůj přínos si získal body a ty bys měl mít nárok užít dle svojeho uvážení a to včetně toho, že někdy dáš přednost lidem, který potřebujou tu věc víc než ty. A když už to tak neni, tak aspoň ať jsou jasně stanovený, všema dodržovaný pravidla bez možnosti zavádění osobního pohledu. Takže z toho plyne, že já sem kupříkladu neměl s Tojeho burdenem vůbec žádnej problém, stejně jako mi nepřišlo v případě 300 symbu nějak strašný to co udělal Revi - viz. thread kde se to probíralo, kde ten názor zdůvodňuju. To že Revi není žádnej beránek a chová se jako slon v porcelánu, kouká jen na svůj prospěch a třeba i to, jak se zachoval k Nanovi s tou aukcí po který byl kiknutej jsou věci, se kterými samozřejmě taky nesouhlasím a kvůli TOMUHLE jsem taky nijak nebyl proti Reviho kicku.
No a když Toje lutl burdena, tak sem se neubránil vzpomínce na diskusi o tom symbu a zareagoval jsem na to. Můj post byl zaměřenej především na to si ověřit, jak jsou na tom lidi z hlediska konzistence postojů. Zajímalo mě jak se k tomu postaví lidi co se vyjadřovali k Reviho 300 symbu a přiznávám, že jsem ho možná položil mírně provokativně. Ověřil jsem si jen to, že někteří lidi aniž by věděli jestli Toje bude pokračovat tak ho předem obhajují (neber to doslova), protože u něj jim to příde o.k. pač si to zasloužil, což je argument kterej mě uzemňuje, protože nic víc subjektivního už neexistuje.
Přitom by v případě, že by Toje skončil, tak by to bylo v přímým rozporu k výkladu pravidel, který co mnozí z těch co ho obhajují sami zastávají. Stilg to napsal tak jak to cítí a on svý názory konzistentně zachovává stejný, formu zvolil určitě nešťastnou, myslím, že ta otázka mohla být nejdříve jen čistě zjišťovací, aby bylo jasno jak to je. (já jsem se ve svých postech obrnil slovy jako jestliže, pokud a obdobnýma, abych se tomu obviňení přímo vyhnul a dostal se spíš k dotazu, s tím, že vysvětlím proč se ptám, abych dostal nějakou smysluplnou reakci).
Hlavní důvod proč sem se k tomu tedy vyjadřoval byl tedy tenhle obecnej a žádnej jinej. Pokud za tím vidí někdo něco osobního tak je na omylu, ale je mi jasný, že některým lidem to nevyvrátím.
No a snad ještě na závěr poznámka: S tím co jsem diskutoval o nedělních raidech to nemá nic společnýho, tam sem se prostě naštval. A to mazání postů jsem již tamtéž vysvětloval taky, smazal jsem je, protože sem byl maximálně znechucenej a navíc jsem nechtěl řešit ve flame se všema Tojeho bodyguardama, kde sem jaký slovíčko napsal. Věřím tomu, že nebejt tý diskuse kolem burdenu, tak by celý tohle téma proběhlo úplně v klidu.

Takže si to pober jak chceš, bez ohledu co sem budeš o mě dál psát je tohle to poslední post co sem píšu, protože tim to je pro mne uzavřený.

PS: Jen bych chtěl všem kdo nejsou ingame a jen trollí fórum chtěl říct, že to v CzA neni až zas takový drama, in game spolu povětšinou vycházíme dobře, týmujem, raidujem a na ty dramata moc neni čas...

100% souhlas se vším, holt v CZA se tvrdě uplatňuje dvojmetr.

PS: Aspoň podle mýho, když už biduju na cokoliv, tak si dycky vyhradím prostor kdy 100% hledím na aukci a nedělám nic jinýho, to že Nano jaksi nepostřehl, že sem bidl je jen jeho chyba což on sam ingame potvrdil že dělal něco jinýho = nevidim důvod pro reaukci. Kdyby bidl 150b (na to evidentně pts má), místo těch 10, tak bych se snažil (marně) přebidovat a vyhral by on.

To Will: možná se chovám amorálně, ale není to proti pravidlům, a taky neninjalotuju (kdo nikdy neninjalotnul i kdyby omylem ať hodí kamenem).

AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939
WAR - Etharion - Order - Bohemia
Go to Top of Page

Manatar
New Member

125 Posts

Posted - 11/07/2008 :  14:01:47  Show Profile Send Manatar a Private Message
To nejsou bodyguardi,to sou vlezdoprdelkové , ale obdivuji trpělivost Phila a Stilga vysvětlovat a bavit se s někým komu je položena otázka a on na ni odpoví někdo jinej jakoby ten dotyčný byl nějakej nesvéprávnej človíček. To je fakt "něco"... Tuhle "plodnou" diskuzi přesuňte plx do Flejmu. Delší dobu sem na imperku nebyl a koukám že sem dobře udělal...

WoT: IS-7, BC , E4 , IS-4 ,T62A...
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 11/07/2008 :  14:02:20  Show Profile Send petrpets a Private Message
quote:

Toje precital som si stilgovu otazku az po tvoju prvu odpoved a nemyslim ze ta niekde napadol, jediny anpe podal troska vysvetlenia k stilgovej otazke. Ty si na tu otazku nedal jasnu odpoved, len odkaz k hlasovaniu ktore na imperiu prebehlo. Keby si napisal nieco v zmysle "pravdepodobne ano, rozmyslam o pokracovani z AO" tak sa usetri dost zbytocnej nevrazivosti.
Zastavam sa chovania ktore povazujem za dobre. A dobre vychovany clovek sa snazi odpovedat jasne a zretelne pokial nema co skryvat.

Jano, a co treba tohle:

Proc si s jurosikem bidoval na blue belt kdyz za par dni koncis, prijde Ti to morlani???? Podobna situace jako s Revim, nemyslis??!

(nevim jestli si na nej bidoval, tusim ze jo, ale to je fuk, je to jen priklad)

Uplne stejne bych mohl narknout kohokoliv co si neco vybidoval ...
To ti prijde ok?
Je to jen modifikovana stilgovo otazka, nikde tam neni dotaz na delku tojeho hrani, jedine na co se pta je proc bidoval na burden.

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 11/07/2008 :  14:04:33  Show Profile Send petrpets a Private Message
quote:
Originally posted by Manatar

To nejsou bodyguardi,to sou vlezdoprdelkové , ale obdivuji trpělivost Phila a Stilga vysvětlovat a bavit se s někým komu je položena otázka a on na ni odpoví někdo jinej jakoby ten dotyčný byl nějakej nesvéprávnej človíček. To je fakt "něco"... Tuhle "plodnou" diskuzi přesuňte plx do Flejmu. Delší dobu sem na imperku nebyl a koukám že sem dobře udělal...

dalsi chytrak... sis precetl jen par postu tady vid??

Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 11/07/2008 :  14:06:48  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message
quote:

quote:
...

Tak mi prosim najdi tu otazku jestli mam v planu pokracovat s AO.

Ja tam teda vidim lez, lez, lez a to znamena ze si revi. A to dvakrat nez sem stihl neco napsat.
A toho se zastavas... (+ pravo na odpoved=prava na urazky)

Za otazku som povazoval toto:
quote:

měl bych dotaz na Tojeho jak moc ti přijde morální (tím se rád oháníš), bidovat na burden když ti za pár dní končí acc? a nenechat ho Immovi, dost podobná situace jako s Revim nepřijde ti?

Stilgarr

Troska som sa v tom flame stratil a prvu priamu otazku ci pokracujes ti dal az Strad.

Co stilg chcel napisat je ze ci od teba tiez nebolo sebecke lotnut burden a nemat z neho ziadny vacsi uzitok(v pripade nepokracovania) tak ako bolo sebecke od reviho bidnut symb ktory uz mal nasadeny(tiez ho ani pri dalsom pokracovani hry nevylepsi, jedine o credz pri predaji). Ale mas pravdu, stilg sa priamo na pokracovanie nepytal, to bol strad.
Inac asi by sa sekcia AO mala zacat striktne moderovat aby nedochadzalo k flamom ako sa to deje teraz.

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/07/2008 :  14:09:06  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
cim to je ze se tydle flamy objevujou jen kdyz se do neceho pris..e toje :)
ale mel by to delat casteji jinak neni co cist :) a obzvlaste se vzdycky pobavim nad rozohnenym obrancem papouskem :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 11/07/2008 :  14:13:40  Show Profile Send revi a Private Message
quote:
tak ako bolo sebecke od reviho bidnut symb ktory uz mal nasadeny(tiez ho ani pri dalsom pokracovani hry nevylepsi, jedine o credz pri predaji)

Závidíš, že jsem měl kdysi creds za ktery sem si nakoupil symb? Ted bych ten symb prodal a za creds nakoupil např. iGoC ktery by mě taky vylepšilo.
Jediný rozdíl je, že jsem si ten symb koupil dřív než padl na czaraidu.

PS: symb sem vrátil, kde je na něho aukce na imperku? Aha najednou ho asi nikdo nepotřebuje když už se válí na skladnici 2týdny.

AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939
WAR - Etharion - Order - Bohemia

Edited by - revi on 11/07/2008 14:16:24
Go to Top of Page

Manatar
New Member

125 Posts

Posted - 11/07/2008 :  14:19:31  Show Profile Send Manatar a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Manatar

dalsi chytrak... sis precetl jen par postu tady vid??

Přes všechen ten flejm,drama a žluč na imperku to ingame není tak hrozný , jak už tady myslim Phil zmínil...

Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 11/07/2008 :  14:21:35  Show Profile Send commanche a Private Message
Nechete toho uz nechat? Vznikl prilis velky humbuk kvuli nicemu. Vsechno co se stalo je, ze Stilgar ve slabe chvilce napsal neco neuvazene. Na to par lidi reagovalo jeste neuvazeneji a pak uz se to vezlo. A ted uz nechce nikdo ustoupit. Pritom do nastale patove situace set tam nekdo prida polinko (jako Manatar, ktery je uplne mimo).

Jsem si jisty, ze je to z velke casti nedorozumeni, takze kdyz uberete trochu agresivni retoriky a vklidu si to vyrikate, tak to me realnou sanci, ze se to jakz-takz urovna.

Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 11/07/2008 :  14:23:47  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message
quote:

quote:

...

Jano, a co treba tohle:

Proc si s jurosikem bidoval na blue belt kdyz za par dni koncis, prijde Ti to morlani???? Podobna situace jako s Revim, nemyslis??!

(nevim jestli si na nej bidoval, tusim ze jo, ale to je fuk, je to jen priklad)

Uplne stejne bych mohl narknout kohokoliv co si neco vybidoval ...
To ti prijde ok?
Je to jen modifikovana stilgovo otazka, nikde tam neni dotaz na delku tojeho hrani, jedine na co se pta je proc bidoval na burden.

Peto maly rozdiel je v tom ze ja stale hram(moc neraidim pretoze pridem alebo neskoro k pc alebo som v praci).
Vsetci vieme ze teraz je pre byvalych hracov AO akcia na mesiac zadarmo ktoru toje pravdepodobne vyuzil. Zorganizoval sa raid na ktoreho konci lootol jednu z najvzacnejsich veci co v ao este su.
Takze, nevies kedy mne konci ACC a ci ten burden vobec vyuzijem, ak mi na druhy den acc skonci tak jurosik=svina ktora lotla nieco co niekto kto bude hrat dlhsie vyuzije. O tojem sa nevedelo ci sa k ao vrati, co stilga vyprovokovalo k inkriminovanej otazke. Stilg sa opytal nie prave najlepsie co bude. Hlavne po tych flamoch koli revimu.

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 11/07/2008 :  14:29:55  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message
quote:
Originally posted by revi

quote:
tak ako bolo sebecke od reviho bidnut symb ktory uz mal nasadeny(tiez ho ani pri dalsom pokracovani hry nevylepsi, jedine o credz pri predaji)

Závidíš, že jsem měl kdysi creds za ktery sem si nakoupil symb? Ted bych ten symb prodal a za creds nakoupil např. iGoC ktery by mě taky vylepšilo.
Jediný rozdíl je, že jsem si ten symb koupil dřív než padl na czaraidu.

PS: symb sem vrátil, kde je na něho aukce na imperku? Aha najednou ho asi nikdo nepotřebuje když už se válí na skladnici 2týdny.

Revi tu sa mylis nezavidim ti ho. ani nebudem, pravda je taka ze ked alex ten symb chcel mal ta prebidnut, myslim ze burden vtedy este nemal takze body nan mal. Alebo kto na ten symb vtedy este bidoval?
Ja som si teraz kupil inteligent RA artillery symb, na druhy den sa na imperiu objavila drazba tohoto symbu. Taky je zivot. mohol som mat symb za 100+ czaraid bodov a 900m credz v liste.

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

Manatar
New Member

125 Posts

Posted - 11/07/2008 :  14:35:04  Show Profile Send Manatar a Private Message
quote:

Nechete toho uz nechat? Vznikl prilis velky humbuk kvuli nicemu. Vsechno co se stalo je, ze Stilgar ve slabe chvilce napsal neco neuvazene. Na to par lidi reagovalo jeste neuvazeneji a pak uz se to vezlo. A ted uz nechce nikdo ustoupit. Pritom do nastale patove situace set tam nekdo prida polinko (jako Manatar, ktery je uplne mimo).

Jsem si jisty, ze je to z velke casti nedorozumeni, takze kdyz uberete trochu agresivni retoriky a vklidu si to vyrikate, tak to me realnou sanci, ze se to jakz-takz urovna.

Zahraj si AO a budeš in ;) Mimoni

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000