Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Muzu si bidnout na Burden?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 15/05/2007 :  09:48:15  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
Cau, i kdyz nehraju mam hromadu points, kdybych si na mesic reaktivnul, obliknul burden a cancelnul, prezili byste to?

Vote konci nedele 27/5 20:00

Vysledek:
Bylo to tesne, ale ano, je to tam!
Ano: 18
Ne: 11

O vikendu se na vas tesim!

Results:
Ano   [62%] 18 votes
Ne   [38%] 11 votes

Poll Status: Locked  »»   Total Votes: 29 counted  »»   Last Vote: 23/05/2007 03:41:00 

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Edited by - tojejedno on 30/05/2007 10:59:46

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 15/05/2007 :  09:49:43  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
dal sem ano, pac mam diky tobe uz dva ;)

ale doufam ze misto toho abys lootnoul dostanu ten 3 zase ja!

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 15/05/2007 :  09:58:30  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Formulace prezit a souhlasit jsou 2 veci. Prezijes kdyz ti da nekdo facku, ukrad penezenku, auto, radio. Prezijes protoze to jsou blbosti. Budes s tim souhlasit? Myslim ze jsi otazku polozil spatne.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

nanoinstance
New Member

172 Posts

Posted - 15/05/2007 :  10:18:02  Show Profile Send nanoinstance a Private Message  Reply with Quote
taky jsem dal ano a mimochodem jeste zadny burden diky tobe nemam . Ale kdyby si chtel usetrit penize za reaktivaci, tak by mohl ufan na tvoji pocest jeden burden smazat :) Vysledek bude cca stejny.
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 15/05/2007 :  10:25:18  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
jasne ze ano

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 15/05/2007 :  10:30:06  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
ne dal urcite Paja!

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 15/05/2007 :  10:36:51  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
ja jsem dal NE, protoze to je burden pro sexy kocenku Willmu :)

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma

Edited by - Wilda on 15/05/2007 10:37:21
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 15/05/2007 :  10:40:37  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nanoinstance
tak by mohl ufan na tvoji pocest jeden burden smazat :) Vysledek bude cca stejny.

Tak to bych si i nechal natocit FRAPSem;-)

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 15/05/2007 :  11:18:26  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Cau, i kdyz nehraju mam hromadu points, kdybych si na mesic reaktivnul, obliknul burden a cancelnul, prezili byste to?

Vote konci nedele 27/5 20:00

V klidu

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 15/05/2007 :  11:27:53  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
tiez som dal ano, lebo ma neoutbidnes :P

BTW video so zmazanim burdenu by asi 99% hracou AO neprezilo :D
a zacali by sa ucit slovensky/cesky aby mohli do cza guildy :)

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 15/05/2007 :  12:35:09  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Jasne ze ANO, je to hra a ma na to pravo kazdej i treba po padesati letech!

Vsak mu jednou rp dojdou...:)
Mozna jeste prosetrit esly rp neleechoval! Pak mu jich par zabavit a pridat nejakou pokutku! Pak uz nas neohrozi! Juhuu, to jsem to krasne vymyslel :)

Smankote ja zasnu nad timhle vsim kolem Beasta :) Nejdriv jsem se snazil porozumet oc jde, ted? Ted uz mi je fuk oc jde, pac v tom se ani prase nevyzna :) Ani z toho necejtim zadnou emoci, ze bych si rekl, ok kua je nastvanej, tak dela co dela... Nic, absolutne nic...
No hlavne ze pc++, ze? :)
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 15/05/2007 :  13:15:15  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
dal jsem ano:
1) mam burden v pitchi (kdyby mel aspon cervenou texturu na sobe, ale takhle ;)
2) prakticky kdokoliv kdo hral a ma body si muze reaktivnout a lootnout cokoliv, pokud predtim neudelal tu obrovskou chybu a neprevedl body na petra ;))) Je to kazdeho pravo, a pokud clovek nemuze spat kvuli tomu, ze ten hnuj na zada a do banky nema, tak mu ho z celeho srdce preju. Btw kdyz na mesic reaktivnes, bude aspon zase chvilku nazzyprdel, go go go :))

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 16/05/2007 :  00:06:19  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
dal jsem: nevim ... kliknul jsem na Show Results, kam se muj hlas pridal nevim, ale verim, ze to bylo spravne.

Kdybych mohl dal bych NE, a to z prosteho duvodu. Nikdy si pro cza nic neudelal, lidi kteri chteli pro cza neco udelat si vystipal ze hry, myslel jsi jen na sebe, podilel si se na zalozeni a propagaci kolecka na TS, v OA pred SS si nezdravil a delal ze jsi afk
...
je toho fura (nebudu vas nudit vyctem veci, co vetsina zna) - dal uz nemusite cist, nic zajimaveho tam neni
...
hmm hmm no a uplne v posledni rade (toto neni vubec dulezite a proto je to uvedeno malym pismem) bys nemel body, ktery me prevedes, za to ze jsem s tebou byl v dobach dobrych a opustil te v dobach zlych!!

Jo, a kdo chce, muze na muj post hodit negaci a bude taky pravdivy ;p

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 16/05/2007 :  09:35:07  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000
Kdybych mohl dal bych NE, a to z prosteho duvodu. Nikdy si pro cza nic neudelal, lidi kteri chteli pro cza neco udelat si vystipal ze hry, myslel jsi jen na sebe, podilel si se na zalozeni a propagaci kolecka na TS, v OA pred SS si nezdravil a delal ze jsi afk

LOL :DD

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 16/05/2007 :  09:38:35  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Povedlo se mi to same jako Pajovi Show Results a pak uz nejde hlasovat. Taky bych dal ne. Duvody proc ne bych nekonkretizoval na tebe, ale zobecnil na celek. Ale na tom co pise Paja bude pravda, protoze dokazovat si sve ego. Skodolibost. Jsou nekteri, kteri mi pomohli, pomahaji a toho si vazim. Snazim se taky pomahat, jak jen to jde vramci moznosti. Rozmohly se AI raidy...super vec. Celou dobu se bavim o spolecnem poradani akci a vzajemne podpore. Ale to asi tojemu nevysvetlim, protoze nevi co to je. Jen lognout lootnout a smazat. Protoze mu to dava smysl. A ten co hraje mu da ANO. GL & HF Ende.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 16/05/2007 :  10:16:38  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexxxx

Celou dobu se bavim o spolecnem poradani akci a vzajemne podpore. Ale to asi tojemu nevysvetlim, protoze nevi co to je.

hehe to urcite...

Prvni beast coopy zaridil.
Odvedl/usporadal desitky AI/APF/zod raidu.
A za timhle "pure" cza beastem co se sel minulej tejden je hadej kdo...

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 16/05/2007 :  10:20:41  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

Pedro, ja to tusil ze byl tak dlouho afk ve VG, smejd jeden!!! :)

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 16/05/2007 :  10:21:52  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

quote:

sama voda!

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 16/05/2007 :  10:23:15  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

sama voda!

Metak svym 1% kdyz dodal zbozi? ;)

Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 16/05/2007 :  11:03:25  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

sama voda!

Metak svym 1% kdyz dodal zbozi? ;)

Tojejedno, naivne si myslel ze mu ostali rp na burden :)

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/05/2007 :  14:01:01  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
:D nesmazl nekdo me za neco podobnyho body ? "za bidnuti veci kterou jsem nechtel pouzivat"

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 16/05/2007 :  14:09:45  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

:D nesmazl nekdo me za neco podobnyho body ? "za bidnuti veci kterou jsem nechtel pouzivat"

myslim, ze nebudu psat sam za sebe, ale cekal jsem kdy se ozves :)))
"volaci" topic aby se Pertha ozval se opravdu vydaril ;)

Go to Top of Page

lacius
New Member

103 Posts

Posted - 16/05/2007 :  14:22:10  Show Profile  Send lacius an ICQ Message Send lacius a Private Message  Reply with Quote
Su to tvoje body, si si ich vyraidoval a je na tebe kde a ako ich pouzijes.

Ladven - adv equip, Laciusnn - nt, Bylinkar - doc
Go to Top of Page

Baal
New Member

142 Posts

Posted - 16/05/2007 :  14:36:57  Show Profile Send Baal a Private Message  Reply with Quote
Dal sem ne. Souhlasim s Perthou.

Strad
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 16/05/2007 :  14:38:06  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

Taky nemuzes bejt zticha? Ted mi je treba taky seberou:(

Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 16/05/2007 :  21:28:08  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
A kdo to vlastne je ten "Tojejonde"?? Info plx!

PS: Nevim proc by mel dostat burden nekdo koho vubec neznam(e)!11one

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

ErvinoS
New Member

187 Posts

Posted - 16/05/2007 :  22:07:27  Show Profile  Send ErvinoS an ICQ Message Send ErvinoS a Private Message  Reply with Quote
Na to, že někdo nehraje, vybiduje si nejdražší věc a končí ... NE
Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 16/05/2007 :  23:45:54  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
vzhledem k tomu že toje má šecko oblečené v CC tak sem dal ano , protože tam stejně nedojde

Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-)
Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 17/05/2007 :  07:50:57  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ErvinoS

Jak nejdrazsi??
To se nekupuje...
Jo ty myslis pts? Ja dal vic pts za calc nez za burden..

(dalsi kdo vubec nepochopil o co tu jde, ale tak Ervin....)

Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 17/05/2007 :  13:13:48  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jak nejdrazsi??
To se nekupuje...

nehraje takže sa ho to vůnbec netýká ale kecá dotoho, njn Ervin sa dycky zastával slabších a každému pomohl....

Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-)
Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 17/05/2007 :  13:26:39  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Soudcze

quote:

quote:

Jak nejdrazsi??
To se nekupuje...

nehraje takže sa ho to vůnbec netýká ale kecá dotoho, njn Ervin sa dycky zastával slabších a každému pomohl....

Jj to sem si vzpomnel ze nekdo mel v loginu - "Ja kdyz jsem zacinal, znal jsem jen Ervina. A ten se na me dycky vysral."
:)

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 17/05/2007 :  13:31:34  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jj to sem si vzpomnel ze nekdo mel v loginu - "Ja kdyz jsem zacinal, znal jsem jen Ervina. A ten se na me dycky vysral."

presne tohle jsem si take vybavil :))

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

ErvinoS
New Member

187 Posts

Posted - 17/05/2007 :  13:50:59  Show Profile  Send ErvinoS an ICQ Message Send ErvinoS a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Soudcze

quote:

quote:

Jak nejdrazsi??
To se nekupuje...

Jak by asi dopadl kdybych mu pomáhal. Vždyt to ani nepotřeboval, když chodil všude ve dvou (enf a doc).
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 17/05/2007 :  13:57:11  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jeste stale ma;-)

Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 20/05/2007 :  02:14:35  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message  Reply with Quote
jednoznačné NE!!!!

Stilgarr
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 20/05/2007 :  02:39:12  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
Ale chlapci nevidite ako zufalo hlada dovod zplatit AO a kaslat na VG?

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 23/05/2007 :  03:43:38  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch

A kdo to vlastne je ten "Tojejonde"?? Info plx!

PS: Nevim proc by mel dostat burden nekdo koho vubec neznam(e)!11one

teojejonde! :)

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 23/05/2007 :  03:44:37  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
Ano! ;p
(treba to lutne s arasidem)

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 30/05/2007 :  11:45:08  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
taky se tesim, gratz k volbam :)

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000