Author |
Topic  |
Lord Mark
Starting Member
42 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 22:40:42
|
Kdyz se snazim nalogovat,tak to zahlasi vsecky ok hlasky,ale nakonec me to disconnectne! Uz to trva nekolik hodit a vubec nevim co s tim:( Mimochodem,od doby co mam WoW se me nejak sere disk,proste se ty problemy zacinaj pekne hromadit. Ma nekdo podobny problem?
|
Zivot je jen otazkou priorit.Jaka to vsak je? Mark(Orders) |
|
| |
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 22:53:05
|
Stejne jako vcera. Nemohu se lognout. Vcera jsem se mi podarilo lognout v 21:00, dnes to stale nejde.
(skoda, ze se na mne manzelka s detma vykaslala, rikal jsem jim at mi nechaj lognutej nejakej char az oni prestanou hrat nez prijdu z prace :)) |
Edited by - VT on 16/03/2005 22:54:16 |
 |
|
Lord Mark
Starting Member
42 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 00:16:15
|
No,nejsme sami.. tisice hracu delaj na Blizz tech supportu kvuli nasemu problemu dost dobry PEKLO.Nechtel bych bejt v jejich kuzi:) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 00:43:19
|
Bohuzel i spousta hracu hraje (viz. Tragedy post o 100 hlave fronte) a o to vic mne sere, ze zrovna ja se stale nemuzu lognout  |
 |
|
Lord Mark
Starting Member
42 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 01:06:14
|
bych rad vedel jestli je to fakt u nich,nebo jen u nas.. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 01:08:22
|
quote: Originally posted by Lord Mark
bych rad vedel jestli je to fakt u nich,nebo jen u nas..
Je to stoprocentne u nich. Asi jim nekde plaveme v middlewaru a proste na nas ted kaslou a budou nas resit az zitra v pracovni dobe (odhadem nemuze hrat tak 20 - 30 procent hracu). |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 01:27:50
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Bohuzel i spousta hracu hraje (viz. Tragedy post o 100 hlave fronte) a o to vic mne sere, ze zrovna ja se stale nemuzu lognout 
na to me napada jedine 
 |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 07:04:04
|
quote: Originally posted by Pertha
na to me napada jedine 
Chces:
odpojovani pri zonovani? zonovani samo? rollbacky po patchi? kazdodeni server down pro udrzbu? PvM placanou? nedodelane vyvoje charu? zabugovene skilly? vytvorit si char, ktery po pristim patchi bude gimp? hrat hru, ktera kvuli nezajmu musela uz po 2mesicich nabizet zadarmo trial?
Je tva odpoved na vsechny otazky ANO?
Tak potom je EQ2 hra pro tebe!!! 
|
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 07:04:41
|
Taky se nemůžu connectnout do hry :( Už asi od včerejších 16h. Jsem zvědavej jak to dlouho bude trvat. Acc mám aktivní teprve od soboty a na dnešek a zítřek jsem si kvůli WoW vzal v práci dovolenou. To jsou kreténi. |
Lexon |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 08:27:01
|
zajimave, ja se vcera musel do hry connectit 4x pac mi to vcera 3x spadlo (uz sem tu ramku vyndal ) a pokazde v pohode a bez fronty  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 08:39:22
|
quote: Originally posted by brutus
na to me napada jedine 
Chces:
odpojovani pri zonovani? zonovani samo? rollbacky po patchi? kazdodeni server down pro udrzbu? PvM placanou? nedodelane vyvoje charu? zabugovene skilly? vytvorit si char, ktery po pristim patchi bude gimp? hrat hru, ktera kvuli nezajmu musela uz po 2mesicich nabizet zadarmo trial?
Je tva odpoved na vsechny otazky ANO?
Tak potom je EQ2 hra pro tebe!!! 
odpojovani pri zonovani je davno vyresene ,
ROLLBAK NIKDY NEBYL
VYVOJ CHARU JE DODELAN POMOCI TRAITS TRADITIONS AND TRAININGS CCA TRI MESICE
NEVSIML JSEM SI ZADNEHO ZABUGOVANEHO SKILLU
JEDINY NERF VE HRE SE TYKAL WIZARDU , A ZMENA TO BYLA NA CCA MESIC :), ale s timto souhlasim, ze me by to taky nepotesilo
trial je marketingovym tahem, kterej by blizzard udelal taky, jenze je lemra co neumi resit problemy s tim, ze ma par hracu na server a uz jim to nestaci, coz samozrejme plyne z toho, ze neni zonovani
|
|
 |
|
cajnik
Starting Member
10 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 09:20:28
|
Mne to vcera urobilo to iste. Zmenil som si heslo a uz to fachalo .
Cajnik |
Cajnik /DT/ Druid Yuuchuu /DT/ Shaman M Y T H |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 09:21:35
|
Já se nepřipojím, ale proto že mi to nevzalo platbu na další měsíc, prý mám něco invalid  |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 09:25:48
|
ROLLBAK NIKDY NEBYL
JEDINY NERF VE HRE SE TYKAL WIZARDU , A ZMENA TO BYLA NA CCA MESIC :), ale s timto souhlasim, ze me by to taky nepotesilo
trial je marketingovym tahem, kterej by blizzard udelal taky, jenze je lemra co neumi resit problemy s tim, ze ma par hracu na server a uz jim to nestaci, coz samozrejme plyne z toho, ze neni zonovani
davno? no pred mesicem mne to vykopavalo kazdy 3-4 zonovani... zony taky zrusili? ted uz je to jako normalni hra s plynulym prechazenim? 
traits a traditions jsou posledni dodelavka? no to teda potesdabel customizace charu na....
ja beru jako bug kdyz lev 12 kouzlo je lepsi nez lev 24, stejne tak je bug celej system appertenice-adept-master (a pokud ne bug tak spatnej ftip)
trial je zoufaly tah firmy ktera postavila comp farmy na Xkrat vic lidi nez je ochotno tu hru hrat.... (to ze se blizz potyka s opacnym problemme je saamozrejmne pravda) - ale otazka zni ktera varianta je pro budoucnost optimistictejsi? 
btw - nekde vlevo na klavesnici mas tlacitko Caps Lock - asi se ti zaseklo, tak bych doporucoval ho vycistit (jsi li technicky zdatny) nebo koupit novou klavesnici 
edit:
co se tyce rollbacku tak jelikoz jsem jeden sam zazil a o druhem se psalo nekdy minuly tyden v souvislosti s patchem "prodej vec za mnoho pp" tak by se o tvem tvrzeni dalo s uspechem pochybovat.... |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
Edited by - brutus on 17/03/2005 10:01:44 |
 |
|
flekoun
Starting Member
97 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 09:49:10
|
ROLLBAK NIKDY NEBYL
davno? no pred mesicem mne to vykopavalo kazdy 3-4 zonovani... zony taky zrusili? ted uz je to jako normalni hra s plynulym prechazenim? 
traits a traditions jsou posledni dodelavka? no to teda potesdabel customizace charu na....
ja beru jako bug kdyz lev 12 kouzlo je lepsi nez lev 24, stejne tak je bug celej system appertenice-adept-master (a pokud ne bug tak spatnej ftip)
trial je zoufaly tah firmy ktera postavila comp farmy na Xkrat vic lidi nez je ochotno tu hru hrat.... (to ze se blizz potyka s opacnym problemme je saamozrejmne pravda) - ale otazka zni ktera varianta je pro budoucnost optimistictejsi? 
btw - nekde vlevo na klavesnici mas tlacitko Caps Lock - asi se ti zaseklo, tak bych doporucoval ho vycistit (jsi li technicky zdatny) nebo koupit novou klavesnici 
Ať si každej hraje to co ho baví.Někdoho baví to a někho zase ono.Ale everqest2 to nebude  |
Hus da masta? |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 09:50:30
|
quote:
trial je zoufaly tah firmy ktera postavila comp farmy na Xkrat vic lidi nez je ochotno tu hru hrat....
s tim bcyh nesouhlasil, kdyz jsem hraval eq2 tak servery brutalne lagovaly hlavne ve vetsich zonach v prime timu, nebo jeden dung uz nevim jak se jmenoval jakmile tam bylo v jedny instanci dungu kolem 100 lidi tak to brutalne lagovalo a padala cela instance, takze v dobe kdy jsem hraval to nevypadalo ze by meli nejaky velky hardwarovy rezervy, ale to uz je par mesicu, asi 2 |
lastfm |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 10:05:39
|
To ty retardi z blizzardu nejsou schopny zaridit a umoznit lidem normalni hrani ?
|
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 17/03/2005 10:06:03 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 10:05:48
|
quote: Originally posted by brutus [br
zadnej rollback nikdy nebyl a za tim stojim
zadny lvl 12 kouzlo neni lepsi nez lvl 27 pokud je to jeho nahrada a mas je stejne tridy - tedy adept1 master1 adept3 apod.
me to od bety nikdy nevykoplo pri zonovani takze problem na tve strane
zbytek je nuda bez argumentu z tve strany tak to vynecham |
|
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 10:09:17
|
quote: Originally posted by Colldor
To ty retardi z blizzardu nejsou schopny zaridit a umoznit lidem normalni hrani ?
ikdyz se me to zrovna ted netyka, tak to taky nechapu.. u free serveru bych to pochopil, ale u placeneho kde maj cely team lidi na reseni takovych problemu...  |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 10:13:32
|
Jde vo to ze uz mesic zadni varky a velke mnozstvi lidi neni pac wow neni k sehnani, a je vic problemu nez kdyz byla prvni varka. Navic paymant system je primo des, do ted nejhorsi co sme videl, ted my pise ze jsou tam nejaky invalid data nebo co, gamecards jsou rare item vsude v evrope atd. Proste technickou/costumer support stranku provozovani wow blizzard nezvlad, otazka je u takove millionovi firmy proc ?
|
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 17/03/2005 10:14:12 |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 10:17:58
|
quote: Originally posted by Pertha ...
jelikoz lzes o rollbacku tak ostatni cist ani nebudu.... a jelikoz nikdy neuvadis zadne argumenty tak vazne nema smysl s tebou stracet cas |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 10:18:02
|
Jde vo to ze uz mesic zadni varky a velke mnozstvi lidi neni pac wow neni k sehnani, a je vic problemu nez kdyz byla prvni varka. Navic paymant system je primo des, do ted nejhorsi co sme videl, ted my pise ze jsou tam nejaky invalid data nebo co, gamecards jsou rare item vsude v evrope atd. Proste technickou/costumer support stranku provozovani wow blizzard nezvlad, otazka je u takove millionovi firmy proc ?
Taky ti to nechce sežrat kartu na zaplacení dalšího měsíce? |
 |
|
flekoun
Starting Member
97 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 10:18:07
|
No já se začínám obávat toho, že to lidi odpojuje ze serveru právě proto že už jim vypršel volnej měsíc a teď to nechce brát jejich kartu.Jelikož hodně lidí stále hraje a hodně lidí se zas připojit nemůže.Kdy máš datum strhnutí 1.platby? |
Hus da masta? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 10:24:57
|
jelikoz lzes o rollbacku tak ostatni cist ani nebudu.... a jelikoz nikdy neuvadis zadne argumenty tak vazne nema smysl s tebou stracet cas
kdy byl rollback ? - nejlip bude odkaz na oficialni vyjadreni soe |
|
 |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 10:26:14
|
Tak to si nemyslím, koukni na ofic fóra... Ten problém má i spousta hráčů kteří to mají založené pár dnů. A na account manage se dá ověřit zda je účet aktivní a v pohodě.. prostě se jim to podělalo, a to tak že velice! Já to mám založené 1.3., účet je v pohodě aktivní a od včerejšího odpoledne se nepřipojím. Navíc stejné to bylo předevčírem, tam to ale do noci opravili. Hlavně jsem zvědavý jak rychle to dají dohromady teď, tohle už je fakt blbý. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 10:26:24
|
jelikoz lzes o rollbacku tak ostatni cist ani nebudu.... a jelikoz nikdy neuvadis zadne argumenty tak vazne nema smysl s tebou stracet cas
jaky bych mel uvadet argumenty ? mam ti sem davat vypisy cisel mych kouzel ? to je prece blbost, ty tvrdis, ze je neco spatne nerekl jsi konkretne co tak jak muzu argumentovat ? |
|
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 10:26:40
|
kua taky mi to pise invalid details or payment refused... shit  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 10:28:57
|
To mi psalo taky (dnes rano), takze jsem tam hodil jinou kreditni kartu. Uz mi to nepise, ale do hry se stale nedostanu :) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 10:35:49
|
Tak zebralo to vůbec někomu kartu? já si něco upravil na kartě, chybu to už neřve, ale stejně se taky nepřipojím na fórum. U ostatních her se to provedení platby provedlo hned a tady se už dvě hodky u mě nic nezměnilo. Kdo si teď nemůže zahrát, protože je v práci, tak se zkuste přihlásit na blizzard fórum, jestli to napíše login failure, tak se nemusíte ani zkoušet logovat do hry, nepůjde to. |
Edited by - spajdr on 17/03/2005 10:37:04 |
 |
|
Julian
New Member

128 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 10:40:59
|
quote: Originally posted by spajdr
Taky ti to nechce sežrat kartu na zaplacení dalšího měsíce?
U me byl problem v udaji "Verification Code". Ten je nastesti nepovinny, takze jsem ho zrusil a zatim se tvari, ze je to ok. Platba probehne 19 March 05 18:16 CET, takze v sobotu uvidim . |
No comment |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 10:46:03
|
quote: Originally posted by Julian
Taky ti to nechce sežrat kartu na zaplacení dalšího měsíce?
U me byl problem v udaji "Verification Code". Ten je nastesti nepovinny, takze jsem ho zrusil a zatim se tvari, ze je to ok. Platba probehne 19 March 05 18:16 CET, takze v sobotu uvidim .
No a kdy jsi začal hrát že ti to proběhne ta platba až 19? ti co mají ještě ty volné dny, jsou v klidu, kolegovi to ještě chybu zatím nepíše, protože mu to vyprší až kolem půl jedné dnes po obědě. |
 |
|
Julian
New Member

128 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 10:52:24
|
No a kdy jsi začal hrát že ti to proběhne ta platba až 19? ti co mají ještě ty volné dny, jsou v klidu, kolegovi to ještě chybu zatím nepíše, protože mu to vyprší až kolem půl jedné dnes po obědě.
"Account Created: 16 February 05 18:16 CET"
K tomu +3 dny
"Your Visa will be automatically billed on 19 March 05 18:16 CET"
Takze podle ohlasu si do soboty jeste zahraju . |
No comment |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 10:57:03
|
hm kua, v account managementu mam jeste ucet oznacen jako aktivni ale na forum uz "login failure" to me teda pekne drasa nervy :( |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 11:02:31
|
jen by mě zajímalo co blizzard testoval v betě :)
jinak dát si podporu do Francie, to chce jistě odvahu
neni tam zrovna stávka ? nebo si support zkrátil pracovní dobu na 25 hodin za 14 dní ? :)
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 11:15:43
|
na www.game.net mají gamecards, takže kupujte, pokud vám to kreditku nebere a nikdy brát nebude  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
|
flekoun
Starting Member
97 Posts |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 12:28:15
|
To že se nedá nalogovat do hry nemá s kreditkama a konecme free měsíce nic společného. Jak jsem psal výše, tak já mám WoW účet vpořádku vytvořen od soboty (12.3.) a stejně se do hry od včerejšího odpoledne nedostanu :-/ (a to sem si na hru vzal teď dva dny dovolenou )
Edit: V Account Management v sekci Account Status mi to píše: Active This account is active and can be used for playing.
Takže tento současný problém nebude mít s kredikama opravdu nic společného. |
Lexon |
Edited by - Lexon on 17/03/2005 12:42:10 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 12:29:25
|
quote: Originally posted by flekoun
Posledni vyjadreni Blizzardu:
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=26948&p=1&tmp=1#post26948
No ale to se netýká toho, že nám to nebere kreditku na zaplacení ne?
No VT asi logicky regoval na co k čemu je tenhle topic založen.Přečti si název.
No já reagoval na to co napsal on kousek nademnou  Jak se to chová když se chci lognout a nemám předplacený další měsíc, co to napíše? |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 12:31:35
|
quote: Originally posted by Lexon
To že se nedá nalogovat do hry nemá s kreditkama a konecme free měsíce nic společného. Jak jsem psal výše, tak já mám WoW účet vpořádku vytvořen od soboty (12.3.) a stejně se do hry od včerejšího odpoledne nedostanu :-/ (a to sem si na hru vzal teď dva dny dovolenou )
No pokud mi měsíc vypršel a z nějakého důvodu to nebere info o kartě, tak se nenaloguju taky takže dva různé problémy ale stejný výsledek |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 12:41:06
|
(a to sem si na hru vzal teď dva dny dovolenou )
to uz je fakt ulet  |
 |
|
flekoun
Starting Member
97 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 12:43:37
|
quote: Originally posted by Warlord
to uz je fakt ulet 
Mě spíš příjde jako úlet to co Blizzard předvádí.Jinak dovča na WOW je normálka  |
Hus da masta? |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 12:48:38
|
quote: Originally posted by Warlord
to uz je fakt ulet 
Nevím proč úlet. Od soboty co jsem hru aktivoval jsem měl problém s internetem (závada na straně providera) a ten to rozběhal až od středy. Takže abych si konečně pořádně zahrál, tak jsem si prodloužil víkend (jinak mám na hru čas tak 3h denně). Ale Blizzardi moje nadšení nesdílejí a úspěšně mi hraní WoW dále znechucují(znemožňují) - jeden den dovelené v prdeli - strávený projížděním fóra a hledáním možného řešení a jediné co jsem našel je změna hesla a to nepomohlo a pak jsem našel to, že už to někomu nejede 24h (někdo uváděl dokonce 3 dny). Takže vyhlídky na dobré hraní jsou v nedohlednu. |
Lexon |
 |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:03:47
|
To je jasný, žádný úlet to není. Jinak mě už to teď nejde 20h a docela dost mě to vytáčí. |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:04:24
|
mno, mozna kdybych s dovolenou nebyl tak na stiru, tak bych si taky nejakou na to pareni vzal, ale zatim mi snad se 100% jistotou vychazi pravidlo, ze kdyz se nejak uleju z prace ze treba odejdu driv nebo tak neco, tak si nikdy nezahraju pac je neco rozesranyho 
BTW existuje nejaky zijici dukaz toho, ze to placeni kartou vubec nekomu funguje? me prijde ze to ma blizzard nejake rozbite  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:20:41
|
Blizzard dela jednu velikou supporti chybu. Nerika zakaznikum pribliznou ETA kdy snad bude problem vyresen.
Tu ETA si muze vycucat z prstu, ale lidi maji k dispozici alespon priblizny odhad kdy bude jejich problem vyresen.
Takhle vime uplny kulovy a lidi jsou jeste vic nervozni. |
 |
|
flekoun
Starting Member
97 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:23:52
|
Blizzard dela jednu velikou supporti chybu. Nerika zakaznikum pribliznou ETA kdy snad bude problem vyresen.
Tu ETA si muze vycucat z prstu, ale lidi maji k dispozici alespon priblizny odhad kdy bude jejich problem vyresen.
Takhle vime uplny kulovy a lidi jsou jeste vic nervozni.
jj, lidi prostě deptá když neví kdy to zprovozní.Tak každej sedí u netu proklikává fóra a každejch 5 minut zkouší jestli to náhodou nejede.A každou hodinu jsou víc a víc nasraní.Kdyby Blizzard řekl že to rozjedou zejtra , tak se lidi naserou ale pudou dělat aspoň neco jinýho a na WOW zapomenou.To že to ani zejtra nepojede je věc jiná  |
Hus da masta? |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:28:34
|
Aspoň víme skutečný důvod, proč nám dali tři dny zdarma, nebylo to kratším měsícem, ale proto že veděli že se to nejspíš je konci měsíce volného posere   |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:35:45
|
jinýmy slovy
dojíme žabičku, zbavíme obsahu pár lahví vína pak se dovalimé zpět do práce a uvidíme jestli pomůže restart  |
 |
|
Topic  |
|