Author |
Topic  |
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:50:30
|
Tak kolega co měl ráno problém, že měl špatné údaje u kreditky, teď pořád zatím žádná změna stavu u account, že by se začal počítat další měsíc. No na fórum se nedostane, ale do hry se dostane normálně, divné  |
Edited by - spajdr on 17/03/2005 13:53:46 |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 14:03:21
|
Mne sviti na WWW manage accountu ze "Paymaent Rejeceted - invalid details" platba mela probehnout vcera a do hry muzu....
Btw to "Invalid details" mne tam svitilo uz v patek tak jsem to preeditoval - a zhaslo to....ted je to z5.... maj v tom mrdnik. |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 14:09:32
|
Tak já se už do hry lognu  (jsem zvědavej na jak dlouho) |
Lexon |
 |
|
Lord Mark
Starting Member
42 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 14:37:02
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Blizzard dela jednu velikou supporti chybu. Nerika zakaznikum pribliznou ETA kdy snad bude problem vyresen.
Tu ETA si muze vycucat z prstu, ale lidi maji k dispozici alespon priblizny odhad kdy bude jejich problem vyresen.
Takhle vime uplny kulovy a lidi jsou jeste vic nervozni.
Jo dostanem 3volny dny,ale nepude nam to tejden,supr!:) Mimochodem,furt me to nejede:( |
Zivot je jen otazkou priorit.Jaka to vsak je? Mark(Orders) |
 |
|
Lord Mark
Starting Member
42 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 15:19:16
|
Fakt na to ten blizz sere... toto vysvetleni je srovnatelny s chovanim free UO shardu:) Spory preklad.. ** 15 brezna...,vyskytly se urcity problemy s nasim login serverem WoW u nakejch accontu.Problem byl castecne vyresen,ale nektery acconty maj stale jeste problemy s nalogovanim. Je nam velice lito,ze mnoho z vas bylo postizeno touhle nasi neschopnosti:) a mnoho z vas jeste je. Avsak!Muzete se ujistit ze je tento problem nasi prioritou a intenzive na nem makame(sereme). Jeste jednou se vam checeme omluvit... bla bla bla..
Hlavne ze rekli,ceho se to tyka. Proc se tak stalo. Kdy se to vyresi. Proc mam stale pocit ze na svete nikdy nedostanete jednoznacnou a věcnou odpoved. |
 |
|
Lord Mark
Starting Member
42 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 15:50:12
|
Na tom foru maj lidi cool hlasky:)
Blizzards why are u doing nothing to solve this disconect problem? Don't more BLA-BLA-BLA work HARD we are paying to you for it, but not waisting for waisting our time waiting when yours lazy ass will move on. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 15:57:51
|
quote: Originally posted by Lord Mark
Na tom foru maj lidi cool hlasky:)
Blizzards why are u doing nothing to solve this disconect problem? Don't more BLA-BLA-BLA work HARD we are paying to you for it, but not waisting for waisting our time waiting when yours lazy ass will move on.
Techsupport týpek už má uložené odpovědi v textáku, dá CTRL + C .. potom CTRL + V ... klikne na LOCK ikonu a jedeme dále  Ale tohle je fakt ostuda, snad ani Horizons takové problémy neměl. |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 15:59:20
|
k tomu wow fóru: docela mě baví,jak se lidi serou kvůli nějaký hře, za kterou dávaj pár $$$ a ještě všude zdůrazňujou,že oni ZAPLATILI !!!
zřejmě nějací prvoplatiči :) |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 16:49:45
|
quote: Originally posted by Isac
zřejmě nějací prvoplatiči :)
ROFL 
asi jo, pac ja mam podobny pocity.. porad si rikam, ze se na to muzu vyprdnout, platim za to a porad nejaky problemy...  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 19:45:26
|
quote: Originally posted by Lexon
Tak já se už do hry lognu  (jsem zvědavej na jak dlouho)
Tak skoro přesně po 5 hodinách mě to odpojilo ze hry a při pokusu o znovu nalogování hádejte co... jj "Disconnected from server"  |
Lexon |
 |
|
bluuN
Starting Member
53 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 19:52:05
|
Tak skoro přesně po 5 hodinách mě to odpojilo ze hry a při pokusu o znovu nalogování hádejte co... jj "Disconnected from server" 
bud rad ze ti to jelo 5 hodin aspon nekterym jako jsem napriklad to nejede 24 hodin uz ani nevim jak ten wow vypada a docela me to cim dal tim vic tihle serou jako jestli tyden nebudu hrat tak to je v prdeli |
For The HORDE !! |
 |
|
Lord Mark
Starting Member
42 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 19:52:56
|
Me uz to nejde 30H:() Mimochodem,dobra zprava,konecne z nich vylezlo neco vecnyho
Hallo,
hier geht es weiter.
Leider haben wir noch immer keine Neuigkeiten für euch.
HAHAHAHAHA. |
 |
|
bluuN
Starting Member
53 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 19:55:16
|
quote: Originally posted by bluuN
Tak skoro přesně po 5 hodinách mě to odpojilo ze hry a při pokusu o znovu nalogování hádejte co... jj "Disconnected from server" 
bud rad ze ti to jelo 5 hodin aspon nekterym jako jsem napriklad to nejede 24 hodin uz ani nevim jak ten wow vypada a docela me to cim dal tim vic tihle serou jako jestli tyden nebudu hrat tak to je v prdeli
To me poser sem se joinul :) jdu parit |
For The HORDE !! |
 |
|
Scout
New Member

256 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 20:02:55
|
hmm tak ted se mi zmenila hlaska z disconnect from server na unable to connect s moznosti help / ok pricemz help mi jen rekne at si zkontroluju svyho providera :) zacinam bejt fakt nastvanej na blizz
edit: tak ale uz jsem ve hre :) |
|
Edited by - Scout on 17/03/2005 20:06:17 |
 |
|
Lord Mark
Starting Member
42 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 20:06:47
|
quote: Originally posted by Scout
hmm tak ted se mi zmenila hlaska z disconnect from server na unable to connect s moznosti help / ok pricemz help mi jen rekne at si zkontroluju svyho providera :) zacinam bejt fakt nastvanej na blizz
edit: tak ale uz jsem ve hre :)
JOOOOOOOOO dostal sem se tam |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 12:28:22
|
quote: Originally posted by ehivar
Neda se nic delat musim se vykricet. F F F FUCKING SOE ta zona upadla kdyz se konecne spawnuli ty spravny. At uz dou do prdele pani programatori. Du si radeji chvili cist jinak by me napadli jim do officu poslat bombu.
Kdyz tak procitam EQ2 fora musim rict ze WOW je na tom jeste dobre, tohle napsal hrac EQ2 pote co tyden cekal na spwan spravneho moba. Tu musi byt docela masochismum tohle hrat co myslis Pertho?
|
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 12:41:25
|
quote: Originally posted by Demawend
Neda se nic delat musim se vykricet. F F F FUCKING SOE ta zona upadla kdyz se konecne spawnuli ty spravny. At uz dou do prdele pani programatori. Du si radeji chvili cist jinak by me napadli jim do officu poslat bombu.
Kdyz tak procitam EQ2 fora musim rict ze WOW je na tom jeste dobre, tohle napsal hrac EQ2 pote co tyden cekal na spwan spravneho moba. Tu musi byt docela masochismum tohle hrat co myslis Pertho?
akorat ses netrefil do spravnyho topicu  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 12:59:58
|
quote: Originally posted by Demawend
ze je to lama :) mobove maji jasny spawn time , pripadne se spawnuji pomoci placeholderu - tohle byl myslim zrovna pripad kdy lumka cekala na spawn tam kdyz tam byli placeholderi :)
btw kde je tenhle post ? |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 14:08:29
|
Pertho to ostuda, ja WoW hrac a vyznam se v EQ2 foru lepe nez ty 
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14986 |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 15:12:25
|
quote: Originally posted by Tragedy
Dema + Pertha: V diskusi prosim pokracujte zde:http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14900
cenzura ! :)
ja uz jsem zvyklej :)
Edit: - timto postem jsem se dostal na medailovou pozici, gratulace prijimam dneska vecer v nejmenovane hospode |
|
Edited by - Pertha on 18/03/2005 15:13:16 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 15:37:25
|
Pertha: na jakou pozici a jaka cenzura? |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 15:58:42
|
quote: Originally posted by Tragedy
Pertha: na jakou pozici a jaka cenzura?
na treti misto
normalne ledaskde zamykaj skvely flame thready, ale uz jsem sy zvyk, ze se mnou nechce flamovat uz ani VT :D |
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 15:58:51
|
quote: Originally posted by Pertha
Edit: - timto postem jsem se dostal na medailovou pozici, gratulace prijimam dneska vecer v nejmenovane hospode
asi budeme muset pročistit wow sekci a trochu ti z tej radosti ubrat :)
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 16:02:25
|
Edit: - timto postem jsem se dostal na medailovou pozici, gratulace prijimam dneska vecer v nejmenovane hospode
asi budeme muset pročistit wow sekci a trochu ti z tej radosti ubrat :)
na to sem taky zvyklej uz jsem se blizil k 3k postu kdyz smazli archiv DP :) |
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 16:10:43
|
na to sem taky zvyklej uz jsem se blizil k 3k postu kdyz smazli archiv DP :)
nesmíš přispívat do fór pochybných kvalit :) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 16:15:49
|
na to sem taky zvyklej uz jsem se blizil k 3k postu kdyz smazli archiv DP :)
nesmíš přispívat do fór pochybných kvalit :)
oukej tak ja sem uz nebudu postovat :)
ale vlastne, co bych jinyho delal v praci |
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 16:51:49
|
quote: Originally posted by Pertha oukej tak ja sem uz nebudu postovat :)
ale vlastne, co bych jinyho delal v praci
...chlastal ? |
Black |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 19/03/2005 : 12:23:22
|
po par OT postech zpet k topiku :) mam problem s tim, ze po splneni jakehokoliv kvestu se mi pote, co si pokecam se zadavatelem, stane ze me to odpoji ze serveru... pravidelne, pokazde Nalogovat jde ihned pote, co se mi postava "odlogne" primo ze hry Nema nekdo z vas podobny problem?
(zadne pridavne UI nepouzivam, takze tim to nebude) |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 19/03/2005 : 14:10:07
|
Používáš on board síťovku? |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 20/03/2005 : 10:51:31
|
V nastavení síťovky musíš u Checksum offload dát Disable. Pokud se zruší připojení na internet a nenaběhne to ani po chvíly, tak restartuj počítač a mělo by to být ok. |
 |
|
Topic  |
|