Author |
Topic  |
|
YonY
Starting Member
17 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 17:39:14
|
Zdravím, mám takovej malej, menší, no velkej problém  Řekněme že mi leží doma na stole WoW, ale ještě nemám vytvořený bankovní ůčet (zítra si ho jdu vytvořit). Po nějakém pokusu jsem zjistil že se WoW nedá hrát na 30 dní zdarma "jen tak", že ikdyž mám volný měsíc tak chcou zadat číslo karty. Je nějaké jednoduché řešení "jak si zahrát" ?? Třeba zadat nesmyslné číslo kreditky, jak se na fóru někteří zmiňovali? (nezavedli náhodou verifikaci?) Nebo je jiná možnost? A když zadám špatné číslo (pokud je to stále možné), jsou nějaké postihy??? Je už vyřešen jednoduchý způsob změny (platby, čísla kreditky)??? Předem dík za reakce
|
Edited by - YonY on 18/03/2005 11:47:15
|
|
| |
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 11:49:01
|
No oni maji ted ten billing system uplne rozesrany, takze urcite nic nezkazis kdyz to proste zkusis. Narvi tam nejake nahodne cislo hlavne at to ma stejny pocet cislic a uvidis jak to dopadne. Postihnout te za to nemuzou proste ses pri zadavani cisla spletl. Dobry je aby to tvoje nahodne cislo zacinalo identifikatorem ktery je platny treba 3779 pro AMEX nebo 4779 pro VISU |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
YonY
Starting Member
17 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 12:13:48
|
Co jsem to jen tak zkoušel tak zadat ůplně náhodný číslo nejde ( 16x 5 či něco podobného, jak někteři psaly) jediný co se stalo, že mi to po třech pokusech na kreditku zablokovalo možnost vytvoření ůčtu (naštěstí asi na 5 min) např číslo 5555444433331111 mi zadat jde.. takže to mám risknout, napsat nějaký nesmyslný... Jak je to se změnou na funkční kreditku? je to nějak jednoduchý = možný? kreditku bych měl za pár dní mít. takže jde mi pouze o aktivaci, abych nemusel čekat  |
 |
|
Pan_Lobo
Starting Member
7 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 12:25:25
|
No zmenit udaje jde pote uplne v pohode. Blizzard upravili account manager, kde jde ted zmenit uplne vsechno. Takze pokud se ti podari lognout, nasledne nebude problem zadat jine cislo kreditky. |
PanLobo / CzechHeroes |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|