Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Nemate pocit vacsej hardwarovej narocnosti ???
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/03/2005 :  17:24:04  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Neviem ci je to len u mna, ale v poslednom tyzdni asi mam totalne hardwarove lagy.

Nalogujem do hry, vsetko ide kludne, otvorim si prvy krat craft okno (je jedno ake), pokial ho mam otvorene trha sa mi to jak svina. Zavrem ho, ide to v pohode, otvorim ho druhy krat, to iste, lagy. LEnze ked ho otvorim na treti krat, tak tie lagyp retrvavaju a nezmiznu, proste sa mi cela hra seka.

Alebo mi to robi pri fishingu, proste vsetko v pohode, nahodim udicu a cela hra sa mi zacne trhat.

Je to cele nejake divne, dam logout, nalogujem a zase mam 3 pokusy na otvorenie craft okna

A zacalo mi to robit iba teraz, nedavne, doterza mi to fungovalo bez problemov aj s cosmosom, tak neviem, v tom asi problem nebude.

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/03/2005 :  17:25:57  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
takovyhle problemy sem mel s buglejma addonama, pomohlo smazat savedvariables.lua a pozdeji teda sehnat novy verze - ted uz se mi to nesere (konkretne za to mohl bud mobhealth nebo combatstats)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/03/2005 :  17:33:15  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
No pokud mám home v IF a vyjdu ven směrem k aukci, tak se mi to na pár sekund kousne, pak je to už v klidu taky to tak dělá po tom patchi, že se to nenačte postupně ale najednou, co bylo lepší z toho nechám na každém z vás že, mě osobně sednul více ten starší způsob, radši trochu více škubení než sek a po pár sekundách běžím do zdi. Navíc pokud člověk hodně cestuje, tak po 6-7 hodinách už mi nestačil ani 1 GB RAM (v IF to hrabalo jak kráva skoro pořád u aukce), 1.5GB RAM je teda optimální na dlouhé pařby (asi s tím má dělat i 1600x1200 AA6x AF16x, ale nechce se mi to vypínat)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 16/03/2005 :  17:35:00  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
heh, kolik mas prumerne fps? 15?
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 16/03/2005 :  17:39:42  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Pepo: Tohle delali addony a konkretne ten addon na presouvani oken.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 17/03/2005 :  08:48:51  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Pepo: Tohle delali addony a konkretne ten addon na presouvani oken.

MobileFrames
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 17/03/2005 :  09:34:05  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

heh, kolik mas prumerne fps? 15?

Kdo? já? no tak 45-55fps .. jinak 60-75fps, šlo by i více, ale mám vsync on
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 17/03/2005 :  09:39:36  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

No pokud mám home v IF a vyjdu ven směrem k aukci, tak se mi to na pár sekund kousne, pak je to už v klidu taky to tak dělá po tom patchi, že se to nenačte postupně ale najednou, co bylo lepší z toho nechám na každém z vás že, mě osobně sednul více ten starší způsob, radši trochu více škubení než sek a po pár sekundách běžím do zdi. Navíc pokud člověk hodně cestuje, tak po 6-7 hodinách už mi nestačil ani 1 GB RAM (v IF to hrabalo jak kráva skoro pořád u aukce), 1.5GB RAM je teda optimální na dlouhé pařby (asi s tím má dělat i 1600x1200 AA6x AF16x, ale nechce se mi to vypínat)

Mno u té aukce mi to taky dělá, to je asi normální...

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/03/2005 :  09:44:33  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jo, je to dost mozne. Ako to mozem odstranit ??? Tym ze zmazen ten subor ?

No, to s aukci to mi je jasne, vela ludi, sek. Tomu sa ani necudujem.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/03/2005 :  13:01:59  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tka som ten subor vymazal, zmazali sa mi vsetky nastavenia cosmosu, tka som si to vsetko nastavil znova ako som to mal, lenze ten problem stale pretrval.

Da sa nejako vypnut ten Addon ?
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 17/03/2005 :  13:09:34  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Tka som ten subor vymazal, zmazali sa mi vsetky nastavenia cosmosu, tka som si to vsetko nastavil znova ako som to mal, lenze ten problem stale pretrval.

Da sa nejako vypnut ten Addon ?

BTW nikdy nic nemaz! ...pouze presouvej
zkus vypnout MobileFrames
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 17/03/2005 :  14:02:49  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
Já měl na puntík stejný problém.Smazal jsem celý Cosmos a nainstalil NurfedUI a jede to jak po másle.

Hus da masta?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 17/03/2005 :  14:20:00  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
spravna volba
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/03/2005 :  14:35:26  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Vypol som aj Mobil Frames, potom aj nejake ,,problematicke,, a stale to iste, tak ja teda idem hladat ten ,, NurfedUI ,, ja len dufam ez to funguje na podobnom principe ako cosmos, pretoze ten sa mi dost lubil

Ako myslim ze cosmos je super, len to asi neni na moj procak, predsa len to neni nejaky borec

Edited by - Pepo on 17/03/2005 14:36:21
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 17/03/2005 :  14:39:12  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Vypol som aj Mobil Frames, potom aj nejake ,,problematicke,, a stale to iste, tak ja teda idem hladat ten ,, NurfedUI ,, ja len dufam ez to funguje na podobnom principe ako cosmos, pretoze ten sa mi dost lubil

Ako myslim ze cosmos je super, len to asi neni na moj procak, predsa len to neni nejaky borec

Ale smaž(nebo přesuň) celej adresář interface ať se to nehádá.

Hus da masta?
Go to Top of Page

Spider
Starting Member

40 Posts

Posted - 17/03/2005 :  15:35:40  Show Profile  Visit Spider's Homepage Send Spider a Private Message  Reply with Quote
me to taky zlobilo a stacilo smazat soubor v WoW\WTF\Account\nazevuctu\jmenopostavy\layout-cache.txt a pak to zas jelo v poho :)

Eltaran <Czech Alliance> Night Elf Druid
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/03/2005 :  19:48:30  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak ja som celkom smazal cosmos, nainstaloval ten Nurfed UI a celkom to slape, je to omnoho hardwarovo lepsie, ale zase to UIcko nema take vymozenosti ako Cosmos, a hlavne my tam chyba nejake ingame nastavovanie ako ma cosmos, toto UIcko nema ziadne menu.

Ale zase, kym si nanho cloek zvykne, myslim ze to bude dobre :) Prvych dvacat minut som na to cumel, a ked som bol v grupe to vyzeralo ako keby som hral wow 10 minut, proste totalny chaos
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000