Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Problem s reinstalaci
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:47:13  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
Mam problem. Musel jsem predelat system a ted mi nejde udelat instalace tak aby mi to chodilo ...nevite nekdo co s tim? PLS MOC

LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel

Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-)

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:58:41  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Trošku více informací by neškodilo. Co to píše/dělá? Dokáže se to nainstalovat?
Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 16/03/2005 :  20:03:16  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Trošku více informací by neškodilo. Co to píše/dělá? Dokáže se to nainstalovat?

nainstaluje se to v pohode .... pak stahuju patch jak kreten ale uz se mi ten path nepovede aplikovat do hry ... pote mi to pise ze neni co aplikovat.... uz vazne nevim co s tim

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 16/03/2005 :  22:02:01  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Instaluješ z Original CD? Jede ti ta instalace rychle nebo je to pomalé (určitý typ CDRom má problémy s přečtením)? Můžeš sem hodit hlášku, kterou to hází po patchy/během patchování?

Patch asi stahuješ tak, že pustíš WoW a necháš to stáhnout a následně napatchovat.

Edited by - Aramir on 16/03/2005 22:02:53
Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 16/03/2005 :  22:28:29  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
Instalace jede normalne. Patch stahnu tak jak si popsal,ale problem je ten ze kdyz se mi po stazeni ma implementovat do hry tak to jede jen chvili a pak se to prerusi. Nasledne mi to napise, ze nejsou zadne soubory k uploadu. Jeste me napadla jedna vec. Kdyz se stahuje patch tak je tam jeste jedna kolonka popsana jako Upload. Musi i ten upload probehnout a nebo nemusi?

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 17/03/2005 :  08:35:09  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Petr Vok

Instalace jede normalne. Patch stahnu tak jak si popsal,ale problem je ten ze kdyz se mi po stazeni ma implementovat do hry tak to jede jen chvili a pak se to prerusi. Nasledne mi to napise, ze nejsou zadne soubory k uploadu. Jeste me napadla jedna vec. Kdyz se stahuje patch tak je tam jeste jedna kolonka popsana jako Upload. Musi i ten upload probehnout a nebo nemusi?

aramir se ti tu snazil naznacit, ze nemas pouzivat zadne externi patche ale pust hru a nech ji, at si patche stahne sama... je mozne ze sis nainstaloval vyssi verzi nez je patch
Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 17/03/2005 :  08:51:21  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
quote:

........... Musi i ten upload probehnout a nebo nemusi?

Z tehle otazky tak nejak tusim, ze si to cancnul a nenechal dobehnout. Dej ruce za zada a nech to, at se to provede cele az do konce

Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired)
Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active)
Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)

Kdo si hraje nezlobí....

Edited by - Stan on 17/03/2005 08:51:55
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 17/03/2005 :  08:59:43  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
mel jsem trosku podobny problem, mozna to pomuze.

musel jsem vratit zalohu windows o tyden zpet coz znamenalo ze wow jakoby zmizelo a nebylo nainstalovano, zustal po nem pouze adresar se zmenenymi soubory, interfacem a patchema, do tohoto adresare jsem tedy wow znovu nainstaloval, adresar jsem si nejdriv zalohoval bokem abych tam pak moh prehrat key bindy a dalsi veci. Ocekaval jsem ze instalace ty puvodni fily prepise, ale asi se ji to uplne nepovedlo protoze hra se sice napatchovala v pohode ale nesla pak spustit, musel jsem tu instalaci provest do cisteho adresare a teprve pak to slo, docela hloupe.

lastfm
Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 17/03/2005 :  13:11:00  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stan

quote:

........... Musi i ten upload probehnout a nebo nemusi?

Z tehle otazky tak nejak tusim, ze si to cancnul a nenechal dobehnout. Dej ruce za zada a nech to, at se to provede cele az do konce

Sice to vypada,ze jsem uplne blbej ale tak zly to se mnou zase neni .... samozrejme jsem to nechal dobehnout az do konce ale zkousel jsem oba zpusoby stahnuti. Myslim tim povoleni a nebo zakazani Peer to peer. Stejne mi to nebylo k nicemu. Proto jsem se rozhodl predelat celej system a zkusim to znovu. Jestli se mi to nepovede ani ted tak s tim seknu do kouta a bude jedna krabice k mani. ale to je az ten posleni kousek co provedu

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000