Author |
Topic  |
|
Petr Vok
Moderator

254 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 19:47:13
|
Mam problem. Musel jsem predelat system a ted mi nejde udelat instalace tak aby mi to chodilo ...nevite nekdo co s tim? PLS MOC
|
LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel
Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-) |
|
| |
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 19:58:41
|
Trošku více informací by neškodilo. Co to píše/dělá? Dokáže se to nainstalovat? |
 |
|
Petr Vok
Moderator

254 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 20:03:16
|
quote: Originally posted by Aramir
Trošku více informací by neškodilo. Co to píše/dělá? Dokáže se to nainstalovat?
nainstaluje se to v pohode .... pak stahuju patch jak kreten ale uz se mi ten path nepovede aplikovat do hry ... pote mi to pise ze neni co aplikovat.... uz vazne nevim co s tim  
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 22:02:01
|
Instaluješ z Original CD? Jede ti ta instalace rychle nebo je to pomalé (určitý typ CDRom má problémy s přečtením)? Můžeš sem hodit hlášku, kterou to hází po patchy/během patchování?
Patch asi stahuješ tak, že pustíš WoW a necháš to stáhnout a následně napatchovat. |
Edited by - Aramir on 16/03/2005 22:02:53 |
 |
|
Petr Vok
Moderator

254 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 22:28:29
|
Instalace jede normalne. Patch stahnu tak jak si popsal,ale problem je ten ze kdyz se mi po stazeni ma implementovat do hry tak to jede jen chvili a pak se to prerusi. Nasledne mi to napise, ze nejsou zadne soubory k uploadu. Jeste me napadla jedna vec. Kdyz se stahuje patch tak je tam jeste jedna kolonka popsana jako Upload. Musi i ten upload probehnout a nebo nemusi? |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 08:35:09
|
quote: Originally posted by Petr Vok
Instalace jede normalne. Patch stahnu tak jak si popsal,ale problem je ten ze kdyz se mi po stazeni ma implementovat do hry tak to jede jen chvili a pak se to prerusi. Nasledne mi to napise, ze nejsou zadne soubory k uploadu. Jeste me napadla jedna vec. Kdyz se stahuje patch tak je tam jeste jedna kolonka popsana jako Upload. Musi i ten upload probehnout a nebo nemusi?
aramir se ti tu snazil naznacit, ze nemas pouzivat zadne externi patche ale pust hru a nech ji, at si patche stahne sama... je mozne ze sis nainstaloval vyssi verzi nez je patch  |
 |
|
Stan
Starting Member
82 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 08:51:21
|
........... Musi i ten upload probehnout a nebo nemusi?
Z tehle otazky tak nejak tusim, ze si to cancnul a nenechal dobehnout. Dej ruce za zada a nech to, at se to provede cele az do konce  |
Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired) Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active) Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)
Kdo si hraje nezlobí.... |
Edited by - Stan on 17/03/2005 08:51:55 |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 08:59:43
|
mel jsem trosku podobny problem, mozna to pomuze.
musel jsem vratit zalohu windows o tyden zpet coz znamenalo ze wow jakoby zmizelo a nebylo nainstalovano, zustal po nem pouze adresar se zmenenymi soubory, interfacem a patchema, do tohoto adresare jsem tedy wow znovu nainstaloval, adresar jsem si nejdriv zalohoval bokem abych tam pak moh prehrat key bindy a dalsi veci. Ocekaval jsem ze instalace ty puvodni fily prepise, ale asi se ji to uplne nepovedlo protoze hra se sice napatchovala v pohode ale nesla pak spustit, musel jsem tu instalaci provest do cisteho adresare a teprve pak to slo, docela hloupe. |
lastfm |
 |
|
Petr Vok
Moderator

254 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:11:00
|
quote: Originally posted by Stan
........... Musi i ten upload probehnout a nebo nemusi?
Z tehle otazky tak nejak tusim, ze si to cancnul a nenechal dobehnout. Dej ruce za zada a nech to, at se to provede cele az do konce 
Sice to vypada,ze jsem uplne blbej ale tak zly to se mnou zase neni .... samozrejme jsem to nechal dobehnout az do konce ale zkousel jsem oba zpusoby stahnuti. Myslim tim povoleni a nebo zakazani Peer to peer. Stejne mi to nebylo k nicemu. Proto jsem se rozhodl predelat celej system a zkusim to znovu. Jestli se mi to nepovede ani ted tak s tim seknu do kouta a bude jedna krabice k mani. ale to je az ten posleni kousek co provedu  |
 |
|
|
Topic  |
|