Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Našel by se někdo z prahy s kreditkou???
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 20/03/2005 :  17:59:07  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message
nasel by se nekdo z prahy z kreditkou na zaplaceni world of warcraft?? chtel bych si zaplatit wow na 2mesice a nabizim 1000,- co vy na to???

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 20/03/2005 :  18:55:53  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
že nejsem z Prahy...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 20/03/2005 :  19:06:17  Show Profile Send Julian a Private Message
Byt adminem WoW fora, tak okamzite delete tenhle topic. Podobne navrhy sem proste nepatri.

No comment
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 20/03/2005 :  19:19:45  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message
bejt tebou mlcim co je na tom divnyho ze zadam o pomoc nekoho kdo ma kreditku kdyz sam nemam tu se kterou se da platit na netu hmm??

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 20/03/2005 :  19:23:59  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
quote:
Originally posted by MA3X

bejt tebou mlcim co je na tom divnyho ze zadam o pomoc nekoho kdo ma kreditku kdyz sam nemam tu se kterou se da platit na netu hmm??

Si ji pořídím sám, ne?

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 20/03/2005 :  19:33:58  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message
nechce se me zbytecne zarizovat treba se najde nekdo kdo si ead vydela ....

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 20/03/2005 :  19:34:30  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message
radsi bych si koupil kupon ale to ted nelze coz me stve

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 20/03/2005 :  19:38:51  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message
korka ty asi z prahy nejsi co? klidne nekde v herne nebo u me to muzem udelat kdybys mel zajem chtel bych to na dva mesice dal bych ti klidne 200,- dizko at s toho neco mas chci hrozne hrat a tohle me pekne stve ze nemuzu

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 20/03/2005 :  19:44:27  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
Já už to psal ^^... Btw můžeš to psat všecko do jednoho postu, ať to tady zbytečně nezahlcuješ. Slouží k tomu funkce edit
Btw nepsal si v nějakém jiném topicu, že už si lvl 4? to by znamenalo, žeuž snad hraješ, ne? 1. měsíc je přece zdarma

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 20/03/2005 19:45:23
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 20/03/2005 :  19:46:41  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message
hehe ja si splet nick sory :p a odkud si?

jo to sem psal ale jaksi sem si to koupil od jednoho clovicka tady a uz to dobehlo myslel sem ze kuponu maji dost ale zjistil sem ze nemaj :p

Edited by - MA3X on 20/03/2005 19:47:49
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 20/03/2005 :  19:52:48  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message
quote:
Originally posted by MA3X

hehe ja si splet nick sory :p a odkud si?

jo to sem psal ale jaksi sem si to koupil od jednoho clovicka tady a uz to dobehlo myslel sem ze kuponu maji dost ale zjistil sem ze nemaj :p

Z daleka :p a navíc nemám zájem o to, aby sem někam zadal číslo kreditky, on potom změnil na acc heslo a já ybch potom musel letět do banky a zablokovat platby etc. A myslím, že se nenajde někdo, kdo by byl jiného názoru. Takže buď si budeš muset zařídit kartu, nebo počkat na kupóny.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 20/03/2005 :  19:53:53  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message
aha to sem nevedel ze se to dat zneuzit tak to sory ....

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000