Author |
Topic  |
magiw
Starting Member
1 Posts |
Posted - 17/11/2007 : 04:11:04
|
chtel bych se zeptat jestli neexistuje nejakej addon nebo program na premenu alika v hordaka jen co se tyce designu vim ze existuh¨je trinket kterej to umi ale kdyz sem si hrace inspektnul tak ten trinket nemel |
 |
|
GuuK
Starting Member
63 Posts |
Posted - 17/11/2007 : 12:17:24
|
existuje, a dava se za to banan ;) |
*Counter strike: Source - 5 years World of Warcraft - 3 years Neverwinter Nights - 2 years Guild Wars - 1 year Age of Conan - 4 months Lineage 2 - 2 months EvE online - 2 months
* = still playing |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 17/11/2007 : 20:19:59
|
Neni to addon, ale program kterej hrabe do .mpq souboru a tudiz se za jeho pouzivani bannuje. Ted je snad nakej trend, ze si egohunteri kteri vetsinou hrajou gnomky, davaj do videa jinej model. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 17/11/2007 : 21:14:24
|
quote: Originally posted by ZiELL
Neni to addon, ale program kterej hrabe do .mpq souboru a tudiz se za jeho pouzivani bannuje. Ted je snad nakej trend, ze si egohunteri kteri vetsinou hrajou gnomky, davaj do videa jinej model.
Cože? :) Změna modelů se neprovádí, že by nějaký program editoval jakýkoliv soubor. Jen si přečteš patch.mpq, stáhneš z něj potřebné modely (nic neměníš!), ty přejmenuješ a vytvoříš nový soubor mpq, kam je vložíš. Když se ten pak jmenuje patch2.mpq (nebo další číslo v pořadí), wow si myslí, že je to nový patch a místo těch starých modelů natáhne nové. Zkoušel jsem to asi před měsícem na cat formu, funguje to. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 18/11/2007 : 00:32:49
|
Vsak nerikam ze neco prepisujes, rikam ze to hrabe do .mpq coz je pravda a at uz klidne z toho jen vytahuje nejaky data.. narozdil od modelvieweru to prenasi do hry a modifikuje to hru pro tebe. Jakakoliv modifakce hry jinym zpusobem nez pres addon se ma banovat. Tusim ze se tomu rika 3rd-party programs nejak tak.. Kazdopadne se asi moc za to nebanuje kdyz to tem egohunterum nechavaj ke svacine. |
|
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 18/11/2007 : 11:19:59
|
quote: Originally posted by vlkodlak
quote: Originally posted by ZiELL
Neni to addon, ale program kterej hrabe do .mpq souboru a tudiz se za jeho pouzivani bannuje. Ted je snad nakej trend, ze si egohunteri kteri vetsinou hrajou gnomky, davaj do videa jinej model.
Cože? :) Změna modelů se neprovádí, že by nějaký program editoval jakýkoliv soubor. Jen si přečteš patch.mpq, stáhneš z něj potřebné modely (nic neměníš!), ty přejmenuješ a vytvoříš nový soubor mpq, kam je vložíš. Když se ten pak jmenuje patch2.mpq (nebo další číslo v pořadí), wow si myslí, že je to nový patch a místo těch starých modelů natáhne nové. Zkoušel jsem to asi před měsícem na cat formu, funguje to.
Jakou kočku si takhle můžeš nastavit? |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 18/11/2007 : 13:06:36
|
quote: Originally posted by WereHamster
Jakou kočku si takhle můžeš nastavit?
Myslel jsem druid cat formu, ale prakticky jde zaměnit cokoliv...
Jde vlastně o neoficiální patch, ty ani žádný program nemusíš použít, stačí stáhnout správný soubor z nějakého fóra a vložit do složky WoW/Data
EDIT: netvrdím však, že to není zakázané :) |
Edited by - vlkodlak on 18/11/2007 13:19:10 |
 |
|
Fantom
Starting Member
72 Posts |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 09/12/2007 : 19:19:51
|
http://www.curse.com/downloads/details/10166/ je IMHO ještě lepší. Funguje na principu "kdo se dvě minuty vůbec nepohnul", a zatím co jsem pozoroval tak prakticky 100% přesnost (nemluvě o tom že kdo AFK není, tak si ten report prostě odklikne).
Jinak ale je to naprosto k ničemu - nevím, jestli existuje "protiaddon", ale zatím jsem ještě vyšeděného člověka, který by nedostal honor, neviděl - a to reportuju jak vzteklej, a v AV bývá i 15 "jeskyňářů". Tohle Blizzard nezvlád. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 09/12/2007 : 20:13:23
|
3hodinovej debuff (s tim, ze by bezel i kdyz je char offline) kterej me nenecha joinout BG, by me dost motivoval na to, abych prezil tu nudu s tema "vy vite koho myslim" a neodleechoval ten daily Q. |
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 10/12/2007 : 07:37:59
|
quote: Originally posted by Marigold
http://www.curse.com/downloads/details/10166/ je IMHO ještě lepší. Funguje na principu "kdo se dvě minuty vůbec nepohnul", a zatím co jsem pozoroval tak prakticky 100% přesnost (nemluvě o tom že kdo AFK není, tak si ten report prostě odklikne).
Jinak ale je to naprosto k ničemu - nevím, jestli existuje "protiaddon", ale zatím jsem ještě vyšeděného člověka, který by nedostal honor, neviděl - a to reportuju jak vzteklej, a v AV bývá i 15 "jeskyňářů". Tohle Blizzard nezvlád.
Takze to, ze hlidam vez je leechovani. Zajimavy pristup, s takovou nedame brzo zadne AV.
Ale jinak mas pravdu, bliz to opet nezvladl, palcivejsi problem s afk lidmi je v AB a EoS, kde tech 10 lidi na nareportovani byva problem.
Ale addon vyzkousim, uvidime, jestlil funguje i na me samotneho pri reportovani :D |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 18/12/2007 : 13:04:38
|
quote: Originally posted by Gurrshael
Bongos2 Last Update 2 weeks
Ja ti nevim, ale me tahle "3 mesice stara verze" celkem dobre funguje.
A pouzivam k ni i ten druhy, 3 mesice stary addon:
OmniCC Last Update 1 month
a taky bez problemu.
Az bude Bongos a OmniCC pod ace library, tak je klidne budu stahovat pres wowace downloader, ale pochybuju, ze se tak kdy stane.
ja sem mluvil o stare verzi ace addonu na curse ne o tom jak aktualni verze addonu jsou tam od jinych tvurcu jen me dycky dobira kdyz mi napr. nekdo se nahlasi na raid prijde s omenem pro verzi wow 2.1 a nevidi nikoho krom sebe :) se slovy ale ja si to aktualizoval pred 5ti minutama z curse :D a jinak bongos pod ace i omnicc pod ace jsou :D a je to prave bartender3 a cooldowncount :D |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
Edited by - Pertha on 18/12/2007 13:05:40 |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 18/12/2007 : 15:12:46
|
quote: Originally posted by Pertha
ja sem mluvil o stare verzi ace addonu na curse ne o tom jak aktualni verze addonu jsou tam od jinych tvurcu jen me dycky dobira kdyz mi napr. nekdo se nahlasi na raid prijde s omenem pro verzi wow 2.1 a nevidi nikoho krom sebe :) se slovy ale ja si to aktualizoval pred 5ti minutama z curse :D a jinak bongos pod ace i omnicc pod ace jsou :D a je to prave bartender3 a cooldowncount :D
Ne, bongos pod Ace opravdu neni - pod Ace je bartender, ktery ma mozna podobnou funkcionalitu, ale opravdu to neni bongos. To same OmniCC. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 18/12/2007 : 15:14:49
|
quote: Originally posted by Gurrshael
quote: Originally posted by Pertha
ja sem mluvil o stare verzi ace addonu na curse ne o tom jak aktualni verze addonu jsou tam od jinych tvurcu jen me dycky dobira kdyz mi napr. nekdo se nahlasi na raid prijde s omenem pro verzi wow 2.1 a nevidi nikoho krom sebe :) se slovy ale ja si to aktualizoval pred 5ti minutama z curse :D a jinak bongos pod ace i omnicc pod ace jsou :D a je to prave bartender3 a cooldowncount :D
Ne, bongos pod Ace opravdu neni - pod Ace je bartender, ktery ma mozna podobnou funkcionalitu, ale opravdu to neni bongos. To same OmniCC.
njn ja si na rozdily mezi sony a panasonic nikdy moc nepotrpel slo me vzdycky o funkce :D |
|
 |
|
Miso
Starting Member
38 Posts |
Posted - 19/12/2007 : 09:49:31
|
My v guilde zásadne na raidy používame len Panasonic. |
Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo |
 |
|
Demonde
Starting Member
4 Posts |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 30/12/2007 : 00:00:42
|
ten tipek jich tam ma pomerne vic musis roct presne kterej te zajima |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Demonde
Starting Member
4 Posts |
Posted - 30/12/2007 : 00:15:43
|
reknu to takhle:potreboval bych nejakej balik addonu hlavne na pvp,nejak sem je nikdy moc nepouzival a byl by dobrej napad zacit...jediny na co sem se zmohl byl Titanpanel a Bartender3...a tenhle lock to ma docela pekne udelany.Nejakej priklad co mate treba vy by nebyl spatnej. |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 05/01/2008 : 21:05:58
|
Gatherer je pasé, teď se používá Cartographer. |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 05/01/2008 : 21:19:09
|
quote: Originally posted by paja2000 Nevite jak se jmenuje addon, ktery zmeni minimapu na ctverecek?
http://files.wowace.com/Squeenix/Squeenix-r55209.3.zip
quote:
Neni nejaka moznost, jak vsechny ikonky, ktere jsou okolo minimapy z ruznych addonu dostat na titan bar?
titan bar je pase... zkus pouzit FuBar, to dostanes z minimapy snad vsechno. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Naabul
Starting Member
1 Posts |
Posted - 12/01/2008 : 15:31:24
|
Zdravím,chtěl bych poradit s nastavením AGček mnoho lidi má nastavených na player framu že po mana baru jezdí bílý proužek který ukazuje za jak dlouho jim tikne mana(aspon si to teda myslím.Nevi nekdo jak to tam narvat pokud je to na AGčkách a ne na pitbullu dekuji za odpoved. |
Gnome PoVa |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 12/01/2008 : 16:01:27
|
quote: Originally posted by paja2000 Nevite jak se jmenuje addon, ktery zmeni minimapu na ctverecek?
SimpleMinimap |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 23/01/2008 : 17:00:25
|
Automaticky ne, ale dobře poloautomaticky funguje BulkMail. |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 23/01/2008 : 17:01:33
|
quote: Originally posted by Naabul
Zdravím,chtěl bych poradit s nastavením AGček mnoho lidi má nastavených na player framu že po mana baru jezdí bílý proužek který ukazuje za jak dlouho jim tikne mana(aspon si to teda myslím.Nevi nekdo jak to tam narvat pokud je to na AGčkách a ne na pitbullu dekuji za odpoved.
Na to je asi nejlepší FuBar + RegenFU |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 28/02/2008 : 11:54:23
|
PiroX AntiAFK Bot v7.2.7
ne dělám si prdel :))
Pouzival jsem Deadlyboss mode jinak nic moc ani nebylo potřeba. |
 |
|
masakr
Starting Member
18 Posts |
Posted - 12/03/2008 : 16:47:14
|
Cus mam problem s perifernim videnim (sem na jedno oko slepy) a nestiham koukat do vsech rohu obrazovky po addonech ale zase nacpat si vse doprostred taky nejde ;)
Proto by me zajimalo jestli existuje addon ktery by hodil "primo nad target" odpocet-dobu tvani kouzla?
Jako bylo treba v Crashovi u TNT bomb;) proste se na nich ukazalo 3, 2, 1 a boom ^^ |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 15/04/2008 : 19:03:24
|
Pouzivate nekdo Assessment? Od patche vubec nechodi tak jak by mel, uz jsem zkousel vselijaky verze, ale porad ten samej problem, bud tam nenabehne DPS, ale vse ostatni se zda ze jde, a nebo tam nabehne DPS, ale nechodi nic.. uz nevim co s tim mam robit. Mate nekdo poneti kde je chyba? |
 |
|
Vodnik
New Member

153 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 12:32:59
|
Nevím jestli jste zaregistrovali, ale po cca roce byl konečně updatován legendární warlocký addon Necrosis |
Turpe Lucrum @ Drak'thul |
 |
|
Ulti
Starting Member
34 Posts |
Posted - 30/04/2008 : 09:53:52
|
Dobry den,
chcel by som sa spytat ci poznate a popripade mi viete poradit ci existuje addon ktory vam ukaze co vas oponent na seba zacastil alebo aky buff dostal. Proste uvediem priklad. je 2v2 arena a proti sebe mame druida a pokial by si ten druid na seba hodil innervate tak by mi to najlepsie cez pol obrazovky vypisalo ze druid si hodil innervate.
Dakujem. |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 30/04/2008 : 11:33:07
|
quote: Originally posted by Ulti
Dobry den,
chcel by som sa spytat ci poznate a popripade mi viete poradit ci existuje addon ktory vam ukaze co vas oponent na seba zacastil alebo aky buff dostal. Proste uvediem priklad. je 2v2 arena a proti sebe mame druida a pokial by si ten druid na seba hodil innervate tak by mi to najlepsie cez pol obrazovky vypisalo ze druid si hodil innervate.
Dakujem.
enemy cast bar ? |
Darraque [MdK] |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 30/04/2008 : 12:36:06
|
ecb funguje zatim nejak divne ... zatim jen rozdelana beta verze, vcelku nepouzitelna |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Ulti
Starting Member
34 Posts |
Posted - 30/04/2008 : 12:52:07
|
quote: Originally posted by Sorrow
quote: Originally posted by Ulti
Dobry den,
Dakujem.
ECB mi prave ten innervate nezobrazi pretoze je to ako instant cast resp mozno aj zobrazi ale som moc pomaly na to aby som si to vsimol:)
enemy cast bar ?
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 06/05/2008 : 23:43:16
|
quote: Originally posted by paja2000
doporuci nekdo nejaky addon na mereni dps? mel jsem dmg meter, ale ten prestal fungovat po 2.4 updatu, pak jsem pouzival recount, ale v nejnevhodnejsi dobu vzdy hodil exception. Dneska jsme zkousel minnastats a ten cokl co je na pozadi me fakt iritoval
sw stats nebo violation |
|
 |
|
Vodnik
New Member

153 Posts |
Posted - 07/05/2008 : 12:31:59
|
Používám Recount už hodně dlouho a žádné problémy s ním nejsou. I když něco asi opravují, když je denně nová verze :-) |
Turpe Lucrum @ Drak'thul |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 07/05/2008 : 19:07:01
|
Podle mne recout zere nechutne pamet |
 |
|
Kusovka
Starting Member
45 Posts |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 10/05/2008 : 18:12:32
|
moc pekny |
 |
|
huhla
New Member

163 Posts |
Posted - 22/05/2008 : 09:18:10
|
neznate nejaky addon, ktery meri kolik procent casu mam na sobe nejaky buff, treba kdyz procne nejaky trinket na +haste na xx vterin, tak aby me to na konci boje vypsalo, ze jsem ten haste efekt mel na sobe yy% casu z boje, samozrejme by to nemelo merit jen trinkety ale i vsechny ostatni proc buffy
nasel jsem jen uptime meter, krome toho ze se da nastavovat jen pres prikazovou, jsem neprisel na to, jak nastavit, aby meril vic nez jeden buff, takze neni neco jineho a vyspelejsiho? |
 |
|
Topic  |
|