Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Interface Addons
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/02/2007 :  16:59:34  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
nic si z toho nedelej, dokonce i prandur asi rok pouzival PoM+Pyro na dva kliky... (a pulka BD s nim)

Edited by - MegaDeath on 21/02/2007 17:00:12
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/02/2007 :  17:14:38  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

NS+heal slo na jeden klik??? kua ze bych byl az takova lama?

mno.. slo, ale je to na dobre slovo.. obcas to zafunguje a jindy ne, takze pak musis zmacknout 2x..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 21/02/2007 17:16:44
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 21/02/2007 :  18:06:43  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by beldor5

NS+heal slo na jeden klik??? kua ze bych byl az takova lama?

mno.. slo, ale je to na dobre slovo.. obcas to zafunguje a jindy ne, takze pak musis zmacknout 2x..

Makro fungovalo, problem byl podle mych zkusenosti v tom, jestli ses pri tom castu hybal nebo ne. Kdyz jsem shifnul, dal cast macro a pritom bezel napr od targetu, tak to zpravidla hodilo jen NS a na druhy click az heal. Kdyz po shiftu zustal clovek stat a zmackl macro, tak to hodilo korektne NS+heal.

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 22/02/2007 :  12:49:56  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
/stopmacro [noharm]
/cast Arcane Power
/stopCasting
/cast Presence of Mind
/stopCasting
/use Zandalarian Hero Charm
/cast Pyroblast
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 22/02/2007 :  17:19:38  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

nic si z toho nedelej, dokonce i prandur asi rok pouzival PoM+Pyro na dva kliky... (a pulka BD s nim)

Mno ja si pamatuju ze sem to makro skousel hodnekrat,ale prakticky vzdy jsem to musel zmacknout 2x.. mozna mam pomalej comp,no...divny ,ale treba macro na trinket+kouzlo funguje v pohode

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 22/02/2007 :  17:51:13  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ee, afaik to slo dycky na jeden pokud stojis, respektive nemackas klavesy na chozeni
ted pouzivam NS+Heal a facha to i ted se stejnym omezenim
Go to Top of Page

Zumbi
Starting Member

29 Posts

Posted - 05/03/2007 :  15:31:31  Show Profile Send Zumbi a Private Message  Reply with Quote
Nevite prosim nekdo o nejakem addonu, ktery mi bude zobrazovat duration HoTek (potazmo DoTek), ale tak, abych je videl i na nezatargetene postave?
Zkousel jsem Nature enemy cast bar. Ten mi sice ukazuje moje hotky i dotky, ale taky vsech lidi v parte. Dale jsem zkousel Dotimer, ale ten zase nejak nespolupracuje v raidu.
Pokud tedy vite o nejakem addonu, ktery by fakcil jak sem popsal vyse, nebo pokud existuje v uvedenych addonech nejake nastaveni (zkousel jsem ruzne varianty, ale rozumneho vysledku jsem se nedobral), podelte se prosim o sve know-how.
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 05/03/2007 :  15:52:56  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
Chronometr (DoT i HoT) nebo HotCandy (HoT). Oboje na http://files.wowace.com/

Edited by - pan.filuta on 05/03/2007 15:53:22
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 05/03/2007 :  16:55:42  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Pro úplnost umí to i DoTimer, ale já tuhle část používám z Chronometeru.
Go to Top of Page

Zumbi
Starting Member

29 Posts

Posted - 05/03/2007 :  21:27:11  Show Profile Send Zumbi a Private Message  Reply with Quote
Chronometer je super, dela presne co jsem pozadoval a zadne hyper nastavovani, diky moc za radu.
Go to Top of Page

till
Starting Member

8 Posts

Posted - 05/03/2007 :  23:06:03  Show Profile Send till a Private Message  Reply with Quote
Nevie mi niekto vysvetlit preco sa mi raz za cas (1-2x per week) resetnu nastavanie vsetkych addonov?
Dost to nastve nastavovat vsetko odznova, len samotne bary v Bartendri podla mojich predstav nahodit mi trva cca 15min.
Mam take chvilky napatia ked logujem do hry, ze ci si zas dam addon brigadu

Edited by - till on 05/03/2007 23:06:46
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/03/2007 :  09:02:45  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by till

Nevie mi niekto vysvetlit preco sa mi raz za cas (1-2x per week) resetnu nastavanie vsetkych addonov?
Dost to nastve nastavovat vsetko odznova, len samotne bary v Bartendri podla mojich predstav nahodit mi trva cca 15min.

tak si mas zalohovat profil..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Strix
Starting Member

5 Posts

Posted - 06/03/2007 :  15:16:25  Show Profile Send Strix a Private Message  Reply with Quote
Taky mi to obcas vsechny Ace2 addony hodilo do defaultniho nastaveni, tak sem se vratil k blizz UI
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/03/2007 :  15:19:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by till

ace2 addony pokud menis default maji problem pri aktualizaci se default nekdy meni a tim padem o nastaveni prijdes, pokud si vytvoris vlastni nastaveni tak o nej neprichazis

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 08/03/2007 :  11:09:43  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
Nevíte jak se jmenuje add-on (nebo to je makro?), kterým dám vědět, že doplňuji manu a ta hláška se ukáže přímo na obrazovce (nahoře) a zazní nějaký zvuk? (něco na způsob když v CTraidAssistu něco napíše raid leader).

A pak ještě sháním add-on, který vyhodnotí /roll a vítěze nějakým způsobem nahlásí (zvýrazní atp.)

THX

Lexon
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 08/03/2007 :  15:12:01  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
Používám addon na ůpravu ikon na ploše,jak se dá upravit bar co mě ukazuje dobu sesílání,třeba kouzla,potřeboval bych si ho posunout jinam kousek nahoru.

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Lamovan
Starting Member

32 Posts

Posted - 08/03/2007 :  19:09:27  Show Profile  Send Lamovan an ICQ Message Send Lamovan a Private Message  Reply with Quote
http://www.wowinterface.com/downloads/info6311-MazzleUI.html

zkousel nekdo? Zkusenosti? Mne se to docela libi, tak zda ma cenu to tahat...
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 08/03/2007 :  19:39:33  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SAS1939

Používám addon na ůpravu ikon na ploše,jak se dá upravit bar co mě ukazuje dobu sesílání,třeba kouzla,potřeboval bych si ho posunout jinam kousek nahoru.

Jojo, klidně to udělej ;)
Go to Top of Page

Lamovan
Starting Member

32 Posts

Posted - 08/03/2007 :  20:34:00  Show Profile  Send Lamovan an ICQ Message Send Lamovan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pan.filuta

quote:

Jojo, klidně to udělej ;)

jj, mne to taky neva, takze rovnez souhlas
Go to Top of Page

Miso
Starting Member

38 Posts

Posted - 09/03/2007 :  07:52:17  Show Profile Send Miso a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lamovan

Kamarat to ma a nevie si to vynachvalit, vypada to fakt pekne, tiez to stiahnem ked ma omrzi AGunitframes + Adapt + zbytok mojich addonov.

Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo

Edited by - Miso on 09/03/2007 07:52:42
Go to Top of Page

Lamovan
Starting Member

32 Posts

Posted - 09/03/2007 :  10:15:55  Show Profile  Send Lamovan an ICQ Message Send Lamovan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miso

quote:
Originally posted by Lamovan

Kamarat to ma a nevie si to vynachvalit, vypada to fakt pekne, tiez to stiahnem ked ma omrzi AGunitframes + Adapt + zbytok mojich addonov.

Vcera jsem to nainstaloval a po chvilce jsem to vzdal, nastavovani je tam tak na 3 hodiny :/
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 09/03/2007 :  13:33:38  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Mě přijde, že v tomhle UI hrozně plýtvá místem. Hezké je, že má celou vrchní část čistou na rozhled, ale dole jsou nevyužité plochy, které naopak zas obraz zakrývají.
Quest tracker tam také nikde nevídím - ten zakreje taky část obrazu.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 10/03/2007 :  11:05:06  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
Už vím jak na to,řeknu ve hře Arnalixovi ať napíše Zelenáčovi,že by potřeboval triviální radu jak se upravuje casting bar,Zelenáč to napíše Arnalixovi a ve hře to pak Arnalix řekne mě,už to chápete?

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 12/03/2007 :  08:15:04  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

Už vím jak na to,řeknu ve hře Arnalixovi ať napíše Zelenáčovi,že by potřeboval triviální radu jak se upravuje casting bar,Zelenáč to napíše Arnalixovi a ve hře to pak Arnalix řekne mě,už to chápete?

Možná si sedím na vedení, ale vůbec jsem tuhle myšlenku nepochopil

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Miso
Starting Member

38 Posts

Posted - 12/03/2007 :  08:44:27  Show Profile Send Miso a Private Message  Reply with Quote
quote:

Teraz už áno.

Riziká: 1. Povieš Arnalixovi aby napísal Zelenáčovi a on mu nenapíše.
2. Povieš Arnalixovi aby napísal Zelenáčovi, ten mu napíše a požiada ho aby mu to napísal naspat a Zelenáč mu to nenapíše.
3. Povieš Arnalixovi aby napísal Zelenáčovi, ten mu napíše a požiada ho aby mu to napísal naspat a Zelenáč mu to napíše ale Arnalix túto veĺmi cenenú a hodnotnú informáciu pozdrží a nechá si ju pre seba (poprípade ju bude za mierny finančný poplatok predávať na servri (čo zaiste naserie Zelenáča)).

Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo
Go to Top of Page

lofass
Starting Member

7 Posts

Posted - 13/03/2007 :  17:50:04  Show Profile Send lofass a Private Message  Reply with Quote
Nevite co ma za healovaci addon priest v tomhle videu?
http://files.filefront.com/gruulvsprometheanwmv/;6913347;;/fileinfo.html
Prijde mi dost prehlednej a jednoduchej. Diky
Go to Top of Page

Khandas
Starting Member

4 Posts

Posted - 28/03/2007 :  22:07:32  Show Profile Send Khandas a Private Message  Reply with Quote
Ahoj mel bych jeden dotaz nemuzete mi nekdo poradit kde sezenu nejaky cesky navod jak pridavat textury do discord art neumim skoro vubec anglicky a jsem z teho trosku v pr..... dekuji
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 30/03/2007 :  16:02:58  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lofass

Nevite co ma za healovaci addon priest v tomhle videu?
http://files.filefront.com/gruulvsprometheanwmv/;6913347;;/fileinfo.html
Prijde mi dost prehlednej a jednoduchej. Diky

Rekl bych, ze pouziva upravenej Grid.
http://www.wowace.com/wiki/Grid

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 30/03/2007 :  16:41:18  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
V tomhle konkrétním případě je to spíš Klik:

http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=3623
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 25/05/2007 :  18:43:30  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
U hodně lidi na videii jsem viděl addon, který zobrazí co target dostal za buff a zobrazuje to jako text ve prostřed obrazovky. Nevíte co to je? SCT to neumí :( nebo nevim kde nastavit.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 26/05/2007 :  01:02:32  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

U hodně lidi na videii jsem viděl addon, který zobrazí co target dostal za buff a zobrazuje to jako text ve prostřed obrazovky. Nevíte co to je? SCT to neumí :( nebo nevim kde nastavit.

http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=2538 ?
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 26/05/2007 :  13:56:18  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

quote:
Originally posted by x2z

http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=2538 ?

To vypada, že je ono. =) Zkusim díky.
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 26/05/2007 :  14:48:07  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
Tak to neni ono... tohle funguje jen když něco castí, ale když si na sebe hodi Evasion, Cloak of Shadow apod... tak to nic nenapíše...
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 02/06/2007 :  00:36:12  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Hledam neco jako byl addon move anything pre-bc. Nevi nekdo o necem podobnym? hledal sem to, ale bezuspesne.

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 02/06/2007 00:38:33
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 02/06/2007 :  12:30:08  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

Hledam neco jako byl addon move anything pre-bc. Nevi nekdo o necem podobnym? hledal sem to, ale bezuspesne.

A co třeba MoveAnything BC
http://www-en.curse-gaming.com/downloads/details/4864/
(poslední aktualizace 2007-05-22 a funguje, odzkoušeno)

Lexon
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 02/06/2007 :  12:35:36  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lexon

quote:
Originally posted by -Mike-

A co třeba MoveAnything BC
http://www-en.curse-gaming.com/downloads/details/4864/
(poslední aktualizace 2007-05-22 a funguje, odzkoušeno)

ajo diky.. ja to hledal jako move nebo move anything a nic to nenaslo

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 02/06/2007 :  12:48:13  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
Po klavesové zkratce CTRL + V se mi otevře nad hráčem bar s hp a lvl. Existuje něco co tento bar vylepší? Přidá čísla, manu, povolání atd. možnosti?
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 02/06/2007 :  16:51:11  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

Po klavesové zkratce CTRL + V se mi otevře nad hráčem bar s hp a lvl. Existuje něco co tento bar vylepší? Přidá čísla, manu, povolání atd. možnosti?

Aloft
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 04/06/2007 :  13:55:09  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Zaludny technicky dotaz na ktery nejspis opet nikdo nebude znat odpoved, ale alespon to zkusim ;-)

Kdyz si zapnu v default GUI background pod party framy, existuje nejaka moznost jak disablovat otevirani okna s nastavovanim pruhlednosti pri kliku pravym mysitkem? Desne mne to pri healovani irituje ovsem bez backgroundu v nekterych lokacich prd vidim ;-)
Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 04/06/2007 :  14:12:58  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
Nemate nekdo nahradu za sraidframes? Po patch 2.1 mi prestal uplne fungovat a na cursegaming jsem zatim nenasel ze by byl aktualizovan. Uplne nejradsi bych chtel to same :))
Dikes
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 04/06/2007 :  15:15:20  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Stáhni novou verzi, měla by normálně fungovat... http://www.wowace.com/files/sRaidFrames/sRaidFrames-r38320.1001.zip

Jinak úplně nejjednodušší je používat http://www.wowace.com/wiki/WinAceUpdater na aktualizaci addonů.
Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 04/06/2007 :  15:30:17  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Stáhni novou verzi, měla by normálně fungovat... http://www.wowace.com/files/sRaidFrames/sRaidFrames-r38320.1001.zip

Jinak úplně nejjednodušší je používat http://www.wowace.com/wiki/WinAceUpdater na aktualizaci addonů.

Moc dekuju za pomoc - necekal jsem, ze na curse-gaming nebude nova verze, zatimco nekde jinde ano - bral jsem je zatim jako autoritu pres addony :D
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 24/07/2007 :  14:31:44  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
Potřeboval bych pomoct identifikovat ACE2 addon, který jsem viděl na jednom videu. ;-)

Tento addon slouží ke sledování CD na abilitách. Pokud na nějaké abilitě dojede CD, tak ta abilita (její ikonka) problikne na obrazovce mimo action bary (jakoby se dynamicky zvětší a potom zase zmizí).
Nevíte náhodou někdo co je to za addon? Díky.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 24/07/2007 :  14:56:18  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by daruma

Potřeboval bych pomoct identifikovat ACE2 addon, který jsem viděl na jednom videu. ;-)

Tento addon slouží ke sledování CD na abilitách. Pokud na nějaké abilitě dojede CD, tak ta abilita (její ikonka) problikne na obrazovce mimo action bary (jakoby se dynamicky zvětší a potom zase zmizí).
Nevíte náhodou někdo co je to za addon? Díky.

Nevim jestli presne myslim tim problikne, ale OmniCC (myslim ze tak nejak) to dela. Problem s tim byl v arenach, kdy to umelo pekne lagnout hru (treba kdyz casterovi dobehl timer po pummelu ci countespellu).
Edit: Jo, omniCC neni ACE

Edited by - Khaot on 24/07/2007 14:58:32
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 24/07/2007 :  15:10:15  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ja to mam, v praci, zitra muzu napsat jak se to menuje, ale stahnul sem to pres wowaceupdater - ma to ve jmenu cool... jsou tam asi 3 addony, tak to zkus a mozna se trefis
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 24/07/2007 :  22:01:48  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
tak jsem ho našel, není to sice ACE, ale můžu ho vřele doporučit

http://downloads.curse.com/details/2235/
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 03/09/2007 :  12:21:07  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
Cau lidi, nevite o nejakym addonu ktery odstranuje buffy?
Jedna se mi predevsim o BoS.. ty nasi hovada porad delaj rebuff, a v boji je to celkem neprijemny ...
Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 04/09/2007 :  23:15:43  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
Hledam nahradu za bartender ktera by umela prepinat bary podle vzdalenosti targetu, pokud je to mozny, kdysi jedny takovy byly, ale ty uz ted nikdo neupdatuje a na nic podobnyho sem zatim nenarazil.

EvE
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/09/2007 :  00:51:23  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Hosi, kedysi davno existoval addon pre hunterov ... volal sa SmartPet a dokazal kontrolovat pouzivanie petovych abilit tak, aby robili co najvacsi dps a zaroven aby bola vzdy energy na taunt. Neviete ci nieco podobne existuje ?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 23/09/2007 :  00:54:24  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
nevite o necem zajimavem pro rogue? nejlepe cele ui..kompilace

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,39 seconds. on eygor Snitz Forums 2000