Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Druid+hunter vs Druid+warr
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 26/02/2008 :  16:15:36  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

A je tu nejaky duvod proc by nemel Resto Shaman - Coz je jeden ze dvou armored healeru zabit pure melee dmg based classu?

To jako cekas ze By mel DD zabit healera v 1v1 situaci? K cemu by pak healer byl, pokud by nebyl schopen prehealovat jedno DD...

A co se tyce duelu proti S3 full 2K+ rating warum ... takove dam v duelu opravdu jen tak, ze jedu strasne ofenzivne jak me to classa dovoli a defakto se nemuzu healovat... protoze pokud zacnu tak sem prohral. (Dbry war me po sobe breakne neskutecne mnozstvi pokusu o heal a behem toho do me nasype dmg - Heal - pummel, Heal - fear, Heal - pummel, Heal - Intercet, Heal - mace stun /warstomp, Heal- Pummel... a pokud mu to takhle vyjde, tak sem prohral, bo sem wastnul more casu a vysledek 0)

Pokud nejaky healer rozbije Wara uplne lol zpusobem , tak je to Holy / Ret paladin, ten i v crap equipu s 800spelldmg udela z wara sekanou tak ze si neprdne.

Zahraj si za nejakyho poradnyho warra a pak teprv pochopis o cem mluvim. Ja tu nemluvim o tom, ze kdyz jsem warr, tak musim zakonite dat kazdyho healera.

Pred dmghealerstvim mi po dost dobrym resto shamanovi zbylo 5-10%hp nebo jsem to taky nedal (sharkaen, reprak a dalsi). A tohle jsem taky uznaval, nemel dmg, ale prehealoval me a tak mel velkou sanci me dat a to i hlavne diky tomu, ze nemam defacto dmg bez rage, hodis MS a jses rad kdyz ti zbyde na pummel, hamstring (at uz dulezitej totem nebo do shamana) a nebo intercept. To samy Holy paladin, nekdy dost vyrovnany, nekdy jsem to dal uplne v klidu, nekdy nepocritovalo, poresistovalo a lehnul jsem. Priest v ty dobe nemel sanci, ale to bylo hlavne tim, ze vsichni hrali holy spec. Ted je slusne boostnutej Disc spec + dmghealing a to je strasnej vysmech co on se mnou udela na duelu. Resto Druid absolutne bez sance a proc taky ne? Proc by me mel umlatit resto medved nebo resto balanc ? Druid se jedinej moc v tomhle nezmenil a jeho sance na vyhru je stejna i ted..

Ale druid to dela zase jinak, obiha porad dokola sloup, hodi nejakej ten bleeding + moonfire a pak zase porad obiha dokola a tim jaksi setri manu, pak udela to same abych si nedal bandage, da mi moonfire + shred a hups zase poseroid form a obiha dokola dokud me proste timhle zpusobem neda.. Mountnout me nenecha, kdo se vyzna ve Warrovi, tak vi jak "dobre" funguje piercing howl na obihaciho druida u sloupu. Ano, po 20minutach me takhle druid dal a to zacinal asi se 150 many v Nagrand arene (3v3, ja zbyl take jako posledni, 80% hp). Po tyhle picovine jsem okamzite vypnul WoW, mel chut neco rozbit a aspon 5 dni jsem nelognul. Velmi hezke ze caster si muze dopijet, ale ja pak umru kvuli tomu, ze si nemuzu dat ani jidlo a jen me takhle ponizi g1 resto druid.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Edited by - Shatteren on 26/02/2008 17:05:59
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 26/02/2008 :  17:51:04  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
A proč teda nererollneš na druida když je tak nehorázně imba? Nebo na toho shamana? Ti jsou dokonce tak imba že jsou nejmíň zastoupená classa ve WoW. A vlastně největší chudáci waři, no tak těch je až na huntery nejvíc... tak tomu teda moc nerozumím.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 26/02/2008 :  18:07:47  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Protože reroll = měsíc, vybavit = dva měsíce... Když teď začneš, tak resto stihnou nerfnout než to doděláš. To chce začít včas, když se z classy stane FOTM (OP). Dost lidí to takhle udělalo, stačí se podívat co se resto druidů a hunterů teď vyrojilo, nebo už někde toho twinka měli (stačí se teď přihlásit do 2v2 nebo 3v3 a spočítat si poměr týmů s resto druidama).

Zábavný je jak warlocků ubývá, a ještě ubyde :) Jsem zvědav, která classa je příště na řadě.

Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 26/02/2008 :  18:42:49  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
tu se ted resi duely nebo 1v1+sloup? Se kazdy den znovu a znovu divite ze neni balance?, proste neni. Thats all, war v duelu neda disc prista, no tak to je. smitec.
--
marigolde s kym mas ten 3v3 team, ty si priest, right? + war a posledni do party je?
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 26/02/2008 :  19:10:48  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Zahraj si za nejakyho poradnyho warra a pak teprv pochopis o cem mluvim. Ja tu nemluvim o tom, ze kdyz jsem warr, tak musim zakonite dat kazdyho healera.

Pred dmghealerstvim mi po dost dobrym resto shamanovi zbylo 5-10%hp nebo jsem to taky nedal (sharkaen, reprak a dalsi). A tohle jsem taky uznaval, nemel dmg, ale prehealoval me a tak mel velkou sanci me dat a to i hlavne diky tomu, ze nemam defacto dmg bez rage, hodis MS a jses rad kdyz ti zbyde na pummel, hamstring (at uz dulezitej totem nebo do shamana) a nebo intercept. To samy Holy paladin, nekdy dost vyrovnany, nekdy jsem to dal uplne v klidu, nekdy nepocritovalo, poresistovalo a lehnul jsem. Priest v ty dobe nemel sanci, ale to bylo hlavne tim, ze vsichni hrali holy spec. Ted je slusne boostnutej Disc spec + dmghealing a to je strasnej vysmech co on se mnou udela na duelu. Resto Druid absolutne bez sance a proc taky ne? Proc by me mel umlatit resto medved nebo resto balanc ? Druid se jedinej moc v tomhle nezmenil a jeho sance na vyhru je stejna i ted..

Ale druid to dela zase jinak, obiha porad dokola sloup, hodi nejakej ten bleeding + moonfire a pak zase porad obiha dokola a tim jaksi setri manu, pak udela to same abych si nedal bandage, da mi moonfire + shred a hups zase poseroid form a obiha dokola dokud me proste timhle zpusobem neda.. Mountnout me nenecha, kdo se vyzna ve Warrovi, tak vi jak "dobre" funguje piercing howl na obihaciho druida u sloupu. Ano, po 20minutach me takhle druid dal a to zacinal asi se 150 many v Nagrand arene (3v3, ja zbyl take jako posledni, 80% hp). Po tyhle picovine jsem okamzite vypnul WoW, mel chut neco rozbit a aspon 5 dni jsem nelognul. Velmi hezke ze caster si muze dopijet, ale ja pak umru kvuli tomu, ze si nemuzu dat ani jidlo a jen me takhle ponizi g1 resto druid.

A jak to podle tebe melo dopadnout? Nech me hadat ... resto druid mel nabehnout na tebe a v casterforme se te pokusit umlatit holi, pricemz ty bys ho behem par vterin zabil, prohlasil bys jaky je to noob a dostal free HK? Tak to potom jo... Navic, 1v1 je vybalancovane, to vime vsichni.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 26/02/2008 :  19:15:03  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Rakh:

No protoze me zkratka Druid a ani ten Shaman nebavej, dejme tomu, ze by me treba chvili bavil Elemental Shaman, ale stejne je to strasnej gimp, takze bych sel z louze do blata (ne naopak).

Chtel jsem si udelat top rouga, ale uz se mi to nevyplati

Gurrsh:

No nemusi me mlatit holi, muze klidne zkouset nejaky radoby komba v bear forme, ale rozhodne ne behat jak s prominutim naprostej curak kolem sloupu s tim, ze nemam nejmensi sanci se ho dotknout a cekat, nez mu nabehne innervate a pak si vesele switchovat formy, hazet moonfire atp a nenechat me si dat ani bandaz. Tohle je vrchol demence, proste MORE PILLARS PLS

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 26/02/2008 20:10:25
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 26/02/2008 :  19:39:11  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

marigolde s kym mas ten 3v3 team, ty si priest, right? + war a posledni do party je?

Hraju Wara + retri palát + resto šaman, roztomilý zerg team....

S priestem jsem hrál RMP, ale hráli jsme moc málo na to se pořádně sehrát... Tam druidi zas TAKOVEJ problém nebyli, ale fakt je že tehdy ještě nevypukla ta epidemie co teď...
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 26/02/2008 :  20:05:36  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gurrsh:

No nemusi me mlatit holi, muze klidne zkouset nejaky radoby komba v bear forme, ale rozhodne ne behat jak s prominutim naprostej curak kolem sloupu s tim, ze nemam nejmensi sanci se ho dotknout a cekat, nez mu nabehne innervate a pak si vysele switchovat formy, hazet moonfire atp a nenechat me si dat ani bandaz. Tohle je vrchol demence, proste MORE PILLARS PLS

Radobykomba v bear forme?

Restodruid v resto equipu ma:
- cca 16K (5x sunder -> 13.5K) armor, temer zadne dodge, zadne parry a zadny block a neco malo pres 400 resilience
- temer zadnou dmg, zvlast kdyz jeste dostane demo shout. Bouchat do S3 wara paratkem co ma 55 dps je fakt zuzo. Rage je z toho kotel, 0 +hitu a +expertise taky dost pomuze. Jedine co ma smysl pouzivat je stackovani lacerate, ktere dava (!!!) 155 damage (!!!) kazde 3s pokud ho nastackujes 5x. Yay! Druid power!

Opravdu jedina mozna varianta je kitovat co to jde, cas od casu hodit nejaky instant (MoonFire + Insec Swarm - pokud je) a hazet na sebe hotky. Nenechat wara vybandazovat se.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 26/02/2008 :  20:12:26  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:

No nemusi me mlatit holi, muze klidne zkouset nejaky radoby komba v bear forme, ale rozhodne ne behat jak s prominutim naprostej curak kolem sloupu s tim, ze nemam nejmensi sanci se ho dotknout a cekat, nez mu nabehne innervate a pak si vysele switchovat formy, hazet moonfire atp a nenechat me si dat ani bandaz. Tohle je vrchol demence, proste MORE PILLARS PLS

Mno já takhle s priestem jednou běhal kolem sloupu za frost mágem, tři minuty než mu doběh cooldown na elementála (třetího)... Velmi zábavné, a nemohl jsem s tím vůbec nic dělat, prostě se jen držel na druhý straně sloupu. No, naštěstí na výsledku to nic nezměnilo, taky mi doběhly cooldowny a mana burn FTW...

Sloupy jsou moc príma.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 26/02/2008 :  20:13:58  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
No ono to trvalo fakt asi 20 minut a bohuzel nebyl cas ani na 1 sunder, byl jsem rad kdyz jsem si jednou seknul Dal mi snad jen jednou feral charge a jeste jsem ho rezistnul, takze krom toho si hlidal celej cas second wind, mozna dal bash, to uz nevim jiste. Defacto dmg nedelal zadnou, sice vetsi DPS!!!!!! nez warriorskej rend, ale proclo to. Spis se jedna o to, ze mel 150 many a k tomu jeste uroven equipu G1, coz je dobra potupa

REVOLUTION

Go to Top of Page

Tuberkul.es
New Member

107 Posts

Posted - 26/02/2008 :  20:22:02  Show Profile Send Tuberkul.es a Private Message  Reply with Quote
quote:

Opravdu jedina mozna varianta je kitovat co to jde, cas od casu hodit nejaky instant (MoonFire + Insec Swarm - pokud je) a hazet na sebe hotky. Nenechat wara vybandazovat se.

no resto shaman na tom je stejne, earthbid totem, searing totem, healing stream, wrath of air, frostband na weapne a kitujes frost shockem/flame shock do zblbnuti :)(sem tam nejakej ten bolt) ale fakt je, ze pokud mu nikdo nepribehne na pomoc zabijes ho. ted myslim spis bg obecne v arenach me lepsi teamy odstavi a sem rad ze se staram o sebe + pred smrti hodim eartshield na nekoho (ale nejsem zadnej pvp pro)

rogue
shaman
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 26/02/2008 :  21:15:47  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

quote:

Mno já takhle s priestem jednou běhal kolem sloupu za frost mágem, tři minuty než mu doběh cooldown na elementála (třetího)... Velmi zábavné, a nemohl jsem s tím vůbec nic dělat, prostě se jen držel na druhý straně sloupu. No, naštěstí na výsledku to nic nezměnilo, taky mi doběhly cooldowny a mana burn FTW...

Sloupy jsou moc príma.

V S2 jsem zbyl sam a frost mage ve 2v2, respektive koncem s2.. ale hral jsem jeste s 1v1 buildem, takze jsem mohl reflectovat no a jak to vypadalo... frostbite frostbite frost nova, blink, mana, element, taham elementa okolo sloupu tak, aby mag nemohl na me castit, elementa nejak zabiju, pak semtam neco reflectnu, second wind + blood craze s reflectem me dost podrzely, vlastne jsem si dal jen obcas bandage a ten mag mel vzdy manu jen na to mi utikat, rank 1 bolt, element a takhle asi 15min fight, evokaci si dal nastesti na stredu a tim to vlastne rozhodnul, na druhou stranu chapu ze to musel risknout - mel na sobe hamstring a ja se z poza sloupu dostal z frost novy (insignia) a hned ho interruptnul interceptem a konecne kdyz uz nemohl dat ani blink, jsem ho dorazil. Takze si nehlidal moji insignii Tak v tomhle me Pillar podrzel, ale zas me dost nepodrzel frostbite badluck

REVOLUTION

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 26/02/2008 :  22:40:02  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
War je na tom přeci jen líp, při změnách směru může šaška na druhé straně chytnout piercing howlem... Ale když zůstaneš s classou bez AOE rootu/zpomalení, tak takhle jde teoreticky obíhat sloup donekonečna. Já na toho mága neprotlačil ani SWP, a úplně nejvíc frustrující bylo že jsem ho díky lagu viděl občas až v sobě, ale ve skutečnosti to otočil včas a byl celou dobu LOS... Samozřejmě druid může warovi utíkat 1 na 1 donekonečna. V tom okamžiku je rozumný prostě leavnout, nemáš šanci.

Vzpomínám na 5v5 v první sezóně, kde jsme zbyli druid (tuším feral), a proti němu já s priestem bez many a war. Ta aréna trvala 20 minut (já tak tak zvládal uhealovat jeho damáž do wara z many co mi dotikávala, on se v pohodě uhealoval sám) a druid nakonec hebnul jen proto, že mi doběh cooldown na fienda a moh jsem ho usmajtovat.. Vůbec koukal jsem na videa z první sezony a bylo to takový celý mnohem zábavnější

Edited by - Marigold on 27/02/2008 01:56:25
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 27/02/2008 :  07:11:21  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Vidim, ze vas ten druid coby imba healer porad nepresel. Uznavam, ze bez dispelera/purgera je obtizne neco zabit pres jeho healy, ale pak nezbyva, nez ho odstavit nebo se prizpusobit.

Pokud mage vidi, ze neco obiha koulem sloupu, tak je hloupy, pokud za nim beha. Ma jinou moznost, jak mu nakladat at si beha jak chce, podobne jako lock i kdyz ten nema takovy vystup.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 27/02/2008 :  08:17:41  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Vidim, ze vas ten druid coby imba healer porad nepresel. Uznavam, ze bez dispelera/purgera je obtizne neco zabit pres jeho healy, ale pak nezbyva, nez ho odstavit nebo se prizpusobit.

Pokud mage vidi, ze neco obiha koulem sloupu, tak je hloupy, pokud za nim beha. Ma jinou moznost, jak mu nakladat at si beha jak chce, podobne jako lock i kdyz ten nema takovy vystup.

me to nevadi :) zatim jedu jako tankovaci war areny 2v2 s resto druidem, jedu v uplne normalnim tankovacim equipu on ve full s3 a naky ty blbosti navic
no nekteri to pochopi za pul hodiny jedni to pochopili az za dve a ctvrt :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 27/02/2008 :  08:18:19  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
No nemusi me mlatit holi, muze klidne zkouset nejaky radoby komba v bear forme, ale rozhodne ne behat jak s prominutim naprostej curak kolem sloupu s tim, ze nemam nejmensi sanci se ho dotknout a cekat, nez mu nabehne innervate a pak si vesele switchovat formy, hazet moonfire atp a nenechat me si dat ani bandaz. Tohle je vrchol demence, proste MORE PILLARS PLS

Logni Rockerku - nebo na co jsi ji přejmenoval, resetni jí talenty na 0/0/0, svleč ji do naha, vem si 2h zbraň s 55 DPS a rychlostí 2.50 s, vyhaž si z lišty všechno krom rendu, heroic striku a interceptu a pak mi řekni jaký komba s tím chceš dělat.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 27/02/2008 :  11:10:39  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
no jaky asi, to co kazdej healer, kterej zustane 1v1 bez many a bez cd - budto leavne okamzite a nebo do me 2x prasti a az potom leavne. To jen undergeared druid se 150 many obiha pillar dokola a ceka az bude full. A to je jedna z nejvetsich picovin ve WoW !!

Muzu snad udelat neco podbnyho? Kdyz mam treba 20% hp? Nedej boze 80%, je mi to prd platny. Muzu si nejak doplnit hp? NE ! Mam moznost nejakyho escapu, popripade stealthu/hidu? NE ! Za tuhle prasecinu gratuluju spickovym vzvojarum.

REVOLUTION

Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 27/02/2008 :  11:50:57  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
Řekni mi Zielle, to takhle špatně neseš každou prohru, nebo jen nemůžeš přenést přes srdce to, že jsi se nechal ukitovat? IMO jsi sám přeci mohl udělat to co každej healer, kterej zůstane 1v1 bez many a bez cd - buďto leavnout okamžitě, nebo do něj 2x praštit a potom leavnout
Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 27/02/2008 :  13:23:16  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
Koho by to nenasralo myslet si ze je vlk a nakonec zjistit ze byl celou dobu ovce jen o tom nevedel.

EvE
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 27/02/2008 :  15:10:16  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoX

Řekni mi Zielle, to takhle špatně neseš každou prohru, nebo jen nemůžeš přenést přes srdce to, že jsi se nechal ukitovat? IMO jsi sám přeci mohl udělat to co každej healer, kterej zůstane 1v1 bez many a bez cd - buďto leavnout okamžitě, nebo do něj 2x praštit a potom leavnout

Ne, jen tohle jsem neunesl a jedine tahle prohra "to rozhodla". A jde mi o ten paradox - zacinam s tak 85%hp a ten druid nemel lepsi vec nez urovne g1. Teoreticky kdybych si s nim dal duel pred OG, tak necekane vyhraju se 95-100%, protoze proste nema sanci ani specem a ani gearem, moje talenty by snad prehealovali jeho "über dmg".

Jenze v nagrand arene ve 3v3, kde jsme zustali 1v1, tak byl bez many, nemel mozna ani CD a proste te 20min taha okolo sloupu, sam je v klidu ale tebe nenecha udelat nic. Musel by byt uplne blbej aby se nechal trefit, protoze si zapne jen ten enemy bar (nejak show enemy template se to asi jmenuje) a jen se hybe podle neho. Neni sance ho nejak ohrozit, hamstring spam bohuzel nefunguje, okolo sloupu se v urcity fazi stane ten OoR/LoS bug a piercing howl nejde uz vubec.

Takze o co jde, proc bych mel leavovat arenu kvuli souperovi, kteryho bych zabil nekde jinde driv, nez by vubec neco udelal? Vzdyt ho mam brat tak, ze oproti mne zaspal 2 sezony.. A neunesl jsem to, jak mi 20 minut ukazoval warriorskou bezmoc.

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 27/02/2008 15:58:08
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 27/02/2008 :  16:11:21  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
No a kdyby tam zbyl druid s warlockem/hunterem, tak zase druid neda je. A co? Budu kvuli tomu brecet na foru a volat po nerfu? :)

Btw, skoda ze uz jsem s tim seknul, fakt bych si rad dal duel a videl ty tvoje 95%-100% vyhry.
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 27/02/2008 :  16:14:34  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

No a kdyby tam zbyl druid s warlockem/hunterem, tak zase druid neda je. A co? Budu kvuli tomu brecet na foru a volat po nerfu? :)

Chtel sem napsat neco podobneho, pak sem si rekl, ze to stejne nema cenu, ale pod tohle se podepisu.

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova

Edited by - pompo on 27/02/2008 16:14:51
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 27/02/2008 :  16:20:40  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Mluvim z vlastni zkusenosti proti ostatnim resto druidum a kdyz jsem hraval s tactical mastery, tak mi vubec nic nedelal v medvedovi s demo shoutem, zadnej starfire se nekonal, "donucenej" second wind fungoval dobre ;-)

Ale jeste mas cas obnovit subscription kvuli 1 duelu, to se sakra vyplati !!! (nez mi odbanujou kartu na paypalu)

REVOLUTION

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 27/02/2008 :  17:54:27  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mluvim z vlastni zkusenosti proti ostatnim resto druidum a kdyz jsem hraval s tactical mastery, tak mi vubec nic nedelal v medvedovi s demo shoutem, zadnej starfire se nekonal, "donucenej" second wind fungoval dobre ;-)

Ale jeste mas cas obnovit subscription kvuli 1 duelu, to se sakra vyplati !!! (nez mi odbanujou kartu na paypalu)

Ja jsem mel proti warum slusne sance. Ale je pravda, ze to bylo s dreamstate buildem, ktery zase az tak obvykly u resto druidu neni.

Smula, tvoje porazka mi za tech 350 a instalovani wowka spolu s nastavovanim addonu opravdu nestoji :)
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 27/02/2008 :  18:48:27  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Mheid mai dej

REVOLUTION

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 27/02/2008 :  19:14:10  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ono to trvalo fakt asi 20 minut a bohuzel nebyl cas ani na 1 sunder, byl jsem rad kdyz jsem si jednou seknul Dal mi snad jen jednou feral charge a jeste jsem ho rezistnul, takze krom toho si hlidal celej cas second wind, mozna dal bash, to uz nevim jiste. Defacto dmg nedelal zadnou, sice vetsi DPS!!!!!! nez warriorskej rend, ale proclo to. Spis se jedna o to, ze mel 150 many a k tomu jeste uroven equipu G1, coz je dobra potupa

Ano potupa. Jsi maly a slaby.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 27/02/2008 :  23:35:31  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Aspon, ze posthuntig je balancnutej, ze I kdyz tolik nerozhoduje "skill" jako "/played" ..

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 27/02/2008 23:38:29
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 28/02/2008 :  10:03:09  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
To není "warriorovská bezmoc". Jen jsi asi ještě nepochopil, že každé povolání má svůj "Nemesis protějšek" - povolání, kterého ho vždycky sundá ať se staví na hlavu a má skill jaký chce.

Tohle je vyvážení v koncepci WoWu. Měl bys mít rovnost šancí v celkovém pohledu, ale vždy bude jedno povolání, které tě sundá s prstem v nose.

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 28/02/2008 :  10:14:56  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Shatteren pro pobaveni:

Shaman
* Flametongue Weapon now reduces the effectiveness of healing spells on your target by 50%. Lasts 5 seconds and refresh every hits.
* Toughness now Increases your armor value from items by 2/4/6/8/10% and reduces the duration of movement impairing effects on you by -10/20/30/40/50%.
* Shamanistic rage now let you regenerate mana equal to 30% of your attack power instead of 15. Duration reduced to 15 seconds. (Was 30 seconds)

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 28/02/2008 :  11:32:13  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
vsak pockite...tak 2-3 veky a MS budou mit i druidi a paladini...

casem mozna dame i magum a lockum...vsak jde o balanc ne?

no mmo
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 28/02/2008 :  11:45:11  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

To není "warriorovská bezmoc". Jen jsi asi ještě nepochopil, že každé povolání má svůj "Nemesis protějšek" - povolání, kterého ho vždycky sundá ať se staví na hlavu a má skill jaký chce.

Tohle je vyvážení v koncepci WoWu. Měl bys mít rovnost šancí v celkovém pohledu, ale vždy bude jedno povolání, které tě sundá s prstem v nose.

Kterou classu ownuje druid? Ja abych vedel po kom mam jit ;)

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 28/02/2008 :  11:56:09  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

quote:

Druid prave ownuje všechny classy takze nemusis byt vybiravej .
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 28/02/2008 :  12:14:36  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

quote:
Originally posted by paja2000

quote:

Druid prave ownuje všechny classy takze nemusis byt vybiravej .

No me se zda, ze je to presne naopak. Neustale se valim nekde v krvi. Jednou jsem si dal rogunu a to je tak vsechno.
Napr vcera jsem 2 busili do jednoho paladina, ktery se jen healoval a nebylo mozne ho zabit!
Jenom bych pridal, ze jsem pvp noob a jsem specnuty na feral.

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 28/02/2008 :  12:45:10  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Pajo.. tam jde hodně o equip.. pokud máš čestve 70 tak se nediv.. budeš si muset ještě počkat.. zatím farmit equip v battle a střadat body z aren třeba jen za 1100 raiting ;) Za měsíc budeš feral mlátička :D
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 28/02/2008 :  13:01:32  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
Neraď mu, co když ho pak potkám v areně ?
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 28/02/2008 :  13:20:27  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Pajo.. tam jde hodně o equip.. pokud máš čestve 70 tak se nediv.. budeš si muset ještě počkat.. zatím farmit equip v battle a střadat body z aren třeba jen za 1100 raiting ;) Za měsíc budeš feral mlátička :D

Out of range
Out of range
Out of range
You must face your target.
Out of range.
Out of range.

To se s gearem nijak nezlepší. Navíc feral je celkem dost stavěný na crity - což znamená že je díky resilience taky totální gimp i proti tomu co stojí. K tomu si přidej nefungující bonus na feral rukavicích, další pravděpodobný bug s critchance shredu (crituje podezřele míň než třeba mangle, rozdíl je tam zhruba 5%, jak kdyby se na něj nevztahoval LotP), prakticky nemožnost shrednout target který běží a současně zatáčí... tohle všecko jsou věci které jsou opravdu druid-only, když lognu na rogue tak s charem s hodně podobnou mechanikou tyhle problémy nejsou. A i ta trocha co mám jde fixnout criplem.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 28/02/2008 :  13:52:33  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Řekněme že feral druid ownuje asi tak jako def war V medvědovi dokonce skoro přesně stejně...

Zato resto.... I když po pár "drobných" změnách u šamana, kdo ví Třeba to bude nový "imba healer"... S instantním vlkem a 50% zkrácením rootů/snare... Jestli tomu dobře rozumým, tak takový war bude do šamana teď v postatě muset spamovat hamstring (5 sekund trvání...).

Edited by - Marigold on 28/02/2008 13:55:57
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 28/02/2008 :  14:01:14  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
Jako feral by si mel roguny, warriory a huntery napohodu.. ale hodne bude zalezet jak hrajes, je jasny ze kdyz chargnes 5ti clenou tlupu, tak zarves jen to hvizdne.. to ti pak nezbude nic jineho nez rerol za warra :P.. horsi uz to bude s casterama.. tady je to hodne o equipu a o stesti jak ti vyjde crit.
Jinak pro ferala nejsou moc dobry areny..
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 28/02/2008 :  14:05:03  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Jediný koho já 100% rozsekám jako feral druid je roguna, stačí fearie fire a v medvědovi ji umlátím. Jediná podmínka je stihnout vlézt do medvěda a dát jí ten ohen...

Jinak souhlas, že feral druid je totálně na nic

-
Go to Top of Page

Galilee
Starting Member

72 Posts

Posted - 28/02/2008 :  14:39:02  Show Profile Send Galilee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

Jako wary bych sem fakt netahal. Nejvic kecu a pritom je to nej ownic. Vcera jsem ve 2 rano lognul WSG ze si dam 1 hru a pujdu spat. Meli jsme v teamu wara co se po zacatku hry sam rozbehl doprostred pro flag najizdejicich 10ti aliku ... a sam je dal, ten manik skoncil se score 46:0 + odnesl vsechny 3 flagy. Zbytek pelotonu mel tak po 3-5ti kilech. Tohle je jako normalni class? Pica nejde to fearnout, orca ani nestuntnes, nezbavis se toho ani za zlaty prase, furd to mas za prdeli a reze to do tebe za 4K+ hity. Každej nadava na locky a na huntery ale ze war smazne vsecko a kdykoli tak to nikdo nekomentuje. Ja s lockem wara dam ale jen pro to ze mam 15K HP unbufed. Ale pokud ma stejny eq. jako ja s lockem tak jem dole a nenadelam s tim vubec nic.

Edit: A ani nejde o to ze ten war kazdyho sejme ale jde o to JAK

Pro ty co nepochopili.... PRIBOO nemel na mysli klasicky WSG, ale nejakej twinko-lampa bracket, kde si to daval 69 lvl, nebo 39 lvl, nebo nejakej X9 lvl war.
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 28/02/2008 :  16:54:23  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

Out of range
Out of range
Out of range
You must face your target.
Out of range.
Out of range.

Zeby feral range bug? S timhle je problem od doby, kdy wow vysel a Blizz s tim doted nic neudelal. Have a nice day.

Jinak feral mi prijde jako totalni pvp gimp(cti radobyroguna bez stunu, vanishe apod., v medvedovi prot war, ktereho si staci nevsimat). Snad nejhorsi classa ve hre. O resto druidovi se bavit nebudem, ale balance je dps s armorem wara a navic dokaze pomoct s healem, coz u ferala vzhledem k mnozstvi many a +healu nejde. Balance ftw.

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova

Edited by - pompo on 28/02/2008 16:59:27
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 28/02/2008 :  18:02:48  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
1v1 je feral schopny zabit kohokoli, ale to je asi tak vse. V arenach je to s nim k placi. Nevim, proc vubec blizz delal pro feraly s3 zbran a ramena, kdyz jedina sance, jak se k tomu dostat je resto spec...

Ale i tak me feral bavi asi nejvic ze vsech charu co jsem hral.

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 29/02/2008 :  10:10:14  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tjtm

1v1 je feral schopny zabit kohokoli, ale to je asi tak vse. V arenach je to s nim k placi. Nevim, proc vubec blizz delal pro feraly s3 zbran a ramena, kdyz jedina sance, jak se k tomu dostat je resto spec...

Pokud tím "kýmkoli" rozumíš gimpa s nula resilience co je halfafk v BG nebo co ho gankneš při grindu tak celkem souhlasím.
Go to Top of Page

Bonefury
Starting Member

34 Posts

Posted - 29/02/2008 :  12:07:32  Show Profile Send Bonefury a Private Message  Reply with Quote
Když už se tady tak pekně diskutuje tak se chci zeptat jestli někdo chodite 2vs2 jako 2 roguny,nebo jestli někoho takovyho znate.Pokud ano taky ba mě zajimalo jakej se da vytahnout rating,pac ja to chodim hlavne pro zabavu,ale nejsem schopen dostat se pres 1550,skore mam tak 50:48 a proste pokud potkame plechovku s medvedem,nebo bublu s plechovkou popr druidem tak to teda moc nedavame ;)

Bonefury - Rogue - Sporeggar
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 29/02/2008 :  12:48:40  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
1v1, napr. v duelu pred OG neni problem zabit warra, rogunu, nezabijes zadnou resto classu, i'm sorry ale proste nejde, zvlast po konverzi healingu na dmg.
Hunter se da, mage se da, lock se neda.
V podstate zabijes hlavne melee dmg.
Nevim jak je to ted, ale v prubehu nebo na konci sezony 2 jsem si vzal tank veci tzn 30+k armor, 17k hp, 40%+ dodge, resilience neni potreba a melee dps umre.
Lock je jenom o tom, jak moc rezistnes feary.
Retri paladina nebo shockadina sem netestoval, shadow nemam predstavu, ale ten te imo upece.

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 29/02/2008 :  13:24:33  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
to Bonefury:
Hele chodil jsem 2v2 s rogunou a nejdal sme se dostali na 1760 stylem for fun.. ale tam sme uz koncili, bo feral se tezko dostane dal, ale s healem si myslim ze rogue by se mohl dostat na 2k
Go to Top of Page

Bonefury
Starting Member

34 Posts

Posted - 29/02/2008 :  14:19:10  Show Profile Send Bonefury a Private Message  Reply with Quote
No já se spíš chtěl zeptat jestli chodí někdo kombo 2x rogue.Pokud ano tak kam se nejdál dostal s ratingem.Nějak to pomalu začínám vzdávat,protože nejsem schopni ve dvou usekat druida,ty healy proste nejsem schopni prorazit.A to nezminuju ze máme obvyklke v zadech huntu,wara nebo palata kterej to do nas smazi.Nejsem žádny lamy,myslim že už jsem se trochu něco naučil ,ale fakt je to mazec.Obcas se samo zadří ale hold máme blbou sestavu :) Ale hlavní je ,že se bavíme ne

Bonefury - Rogue - Sporeggar
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 29/02/2008 :  15:05:32  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:
Originally posted by tjtm

Pokud tím "kýmkoli" rozumíš gimpa s nula resilience co je halfafk v BG nebo co ho gankneš při grindu tak celkem souhlasím.

Proc gimpa? 1v1 ti muzou delat problemy snad jen vsechny healing classy, shamani a huntrove. Zbytek se da normalne zabit, kde jsou sance vesmes vyrovnane, pokud zacinas fight ze stealthu...
quote:
Originally posted by Bonefury

No já se spíš chtěl zeptat jestli chodí někdo kombo 2x rogue.Pokud ano tak kam se nejdál dostal s ratingem.Nějak to pomalu začínám vzdávat,protože nejsem schopni ve dvou usekat druida,ty healy proste nejsem schopni prorazit.A to nezminuju ze máme obvyklke v zadech huntu,wara nebo palata kterej to do nas smazi.Nejsem žádny lamy,myslim že už jsem se trochu něco naučil ,ale fakt je to mazec.Obcas se samo zadří ale hold máme blbou sestavu :) Ale hlavní je ,že se bavíme ne

Opravdu blbej setup :D. Nevim, jak jste na tom s gearem a jaky mate spec, ale pokud se na nej povesite oba a budete vhodne stridat garrote/cs, ks/rupture, rupture/ks, vanish, cs/garrote atd., tak by nemusel zit zase tak dlouho. Problem bude jeho spoluhrac. Mate jen sap a 2x blind a jedno z toho si shodi insignii. Toho druida proste musite zabit rychle, jinak budete mit smulu...

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 29/02/2008 :  15:24:58  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Theorycraft:
teda jako ja fakt nevim, mozna mam ten pocit jen jako UD a orkove se stun rezistem to maji mnohem lehci, ale meho warra dokaze roguna locknout pomerne slusne a 1 rana za 5s tu dmg fakt nevytrhne i kdyz je to crit, nehlede na to, ze pokud roguna zacne tak stit je proste nutnost a jakekoliv chyceni kidney v zergu s 2handerem se rovna velky problem pro healera, potazmo smrt

Pokud mate slusnejsi equip a otevrete max dmg na warra a nasledne na druida uplatnite blind -> sap -> CS -> KS tak to je dost casu na to, aby to ten war proste behem locku druida nevydychal.

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 29/02/2008 :  18:41:37  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by berousek

to Bonefury:
Hele chodil jsem 2v2 s rogunou a nejdal sme se dostali na 1760 stylem for fun.. ale tam sme uz koncili, bo feral se tezko dostane dal, ale s healem si myslim ze rogue by se mohl dostat na 2k

Nejlepsi kombo k rogune na 2v2 je priest. Alespon podle toho co potkavam na 2k+ ratingu.
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000