Author |
Topic  |
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 24/02/2008 : 19:22:44
|
quote:
Nicméně furt mi nikdo nevysvětlil proč když druidi jsou takový chudáci, tak tvoří v 2v2 / 3v3 v momentálně hrajících týmech znatelně nadpoloviční většinu healerů (tedy víc než priesti, paladini a šamani dohromady).
nenene, priest vs druid 50:50 v zastoupeni 3v3, aaaa ve 2v2 to moc jinak nebude. Podlozene statistikaam to nemam, beru ve zretel co potkavam. Shamani a paladini v 3v3 kdyz uz tak spolu v jednom tymu, sem tam solo palat, singl shamana healera sem naposledy videl... snad s retardinem a warem, umrel asi za 7s. edit: asi za dyl nez 7 ale proste nez bys rekl svec |
Edited by - qsubt on 24/02/2008 19:24:07 |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 24/02/2008 : 19:40:00
|
Na tohle nezbyva jen napsat:
Nerf them, nerf them hard!
Pak budou vsichni spokojeni. Loci a hunteri porad overpowered, chudaci warove stale dominovat v 2v2/3v3/5v5 a Stilgar tu nebude plodit casove rozvrhy kolik toho vyhealuje druid v PVE (protoze PVP to je ztuha, kdyz se na nej nikdo ani krive nepodiva) oproti paladinovi v PVP, na ktereho porad nekdo hazi CoT (ano, loci jsou ve vsech tymech, ze) a CC. Ten rozvrh me mimochodem opravdu rozesmal :)
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 00:47:28
|
oni odstavili arena servery ve wowku? ze to tady ted hrajete offline na papiru? |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 03:15:13
|
quote: Originally posted by Reyden
oni odstavili arena servery ve wowku? ze to tady ted hrajete offline na papiru?
Ty si dlouho nelognul ze nevis jake jsou cekaci doby na areny, co? :P
I kdyz to je samozrejme jen docasny stav po zacatku sezony, jak jinak. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 07:35:18
|
quote: Originally posted by Gurrshael
Na tohle nezbyva jen napsat:
Nerf them, nerf them hard!
Pak budou vsichni spokojeni. Loci a hunteri porad overpowered, chudaci warove stale dominovat v 2v2/3v3/5v5 a Stilgar tu nebude plodit casove rozvrhy kolik toho vyhealuje druid v PVE (protoze PVP to je ztuha, kdyz se na nej nikdo ani krive nepodiva) oproti paladinovi v PVP, na ktereho porad nekdo hazi CoT (ano, loci jsou ve vsech tymech, ze) a CC. Ten rozvrh me mimochodem opravdu rozesmal :)
je zajimavy, ze warlocka v kazdym tymu predpokladate proti vam a tudiz vas lze crowd controlovat ale proti ostatnim healerum warlock na cot v kazdym tymu neni :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 08:54:48
|
quote: Originally posted by Marigold Khaote, to je sice hezký, ale má to dvě vady - vlastně tři...
- lifebloom jak známo healuje při dispelu, číli ty plýtváš GCD za vyšší mana cost než druid, a target to stejně healuje - rezisty dispelu nejsou zanedbatelné, bo je to 30% z talentů - v praxi na dva dispely sundáš v průměru o něco míň než tři debuffy, nikoli 4 - když jsou dvě DD na targetu, není nidko na druidovi - takže buďto je na targetu jen jedno DD (protože druhý je v cyklónu), nebo nedispeluješ (protože jsi v cyklónu)
A pořád je tu ještě swiftmend a NS, že.
Jinak pravda je, že druid se dá prorvat přes MS debuff, jediný problém je, že přitom musíš jet druida, protože jinak tě ucroědcontroluje. A stačí aby se jednou dostal z range a zdrhá a zdrhá... Pak je to jen o tom, který healer vydrží naživu dýl, a obvykle to je druid.
Dispelovací válku s druidem jsem zkoušel několikrát, a výsledek je obvykle to, že mi dojde mana. Speciálně pokud mě současně jedou, a jedu dispely střídavě s instanty, vydrží mi 10k many nějakých 40 sekund max, bez započítání drainů? Zatímco druid je celou dobu mnohem manově efektivnější, a i přes ty dispely furt healuje jak vzteklej...
Nicméně furt mi nikdo nevysvětlil proč když druidi jsou takový chudáci, tak tvoří v 2v2 / 3v3 v momentálně hrajících týmech znatelně nadpoloviční většinu healerů (tedy víc než priesti, paladini a šamani dohromady).
Mari, lepe cist.
Za prvé...z logiky veci vyplývá, že první cíl je u nás druid. Pouze vyjimecně ne, když je příhodná skladba (třeba lock se zabíjí lépe jako první cíl i když na něm visí druid), ale v naprosté většine jedeme prvního druida. A to prostě nedá, o jeho sílu (utíkání s tikajícíma hotkama) jej pripravím snadno a když ne já, tak to dokončí mage. Lifeboom heale při dispelu, ale je to pořád méně, než když tiká, nebo tikájí všechny hotky. Další věcí je, že i když druid delá CC, tak nehealuje a cíl potřebuje healnout někdy nějak. A pak už to druidum (většinou) přestane vycházet a uvolní se druhé DD.
Jinak nesnažím se říct, že je druid chudák, to vůbec ne. Osobně mi přijde přeboostěný, stejně jako hunter (i když v jiném směru) a to hlavně kvůli tomu, že má (druid) takový potenciální HPS a přitom má mnoho dalších možností, jako "zvýšenou" obranu proti spellocku, slowu/rootu/morfu a ještě má další možnosti CC.
Další poznámkou co tu vidím často je, že dispel nevychází, protože to resistí. Ale to jen za předpokladu, že druid nedělá nic jiného, než že dodává healy. Pokud se rozhodne jet CC či utíkat, okamžite dispel získává výhodu. Takže když už tu vymýšlíte co se jak děje, měli byste vzít v úvahu, že každý má GCD a lze dělat jen jednu věc v daný okamžik (to se netýká jen dispelu / hotkování, ale obecně co tu často uvádíte...vidím, že některé classy mohou dělat i 3 věci zároveň a vůbec to nikomu nepřijde divné).
Edit: Co se manové náročnosti týče...jeden dispel stojí 274 many, lifeboom stojí jestli si dobře pamatuji 175 many. Dispel sundá 2 buffy, to je minimálně 350 many (je-li to jen lifeboom). |
Edited by - Khaot on 25/02/2008 08:57:22 |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 09:58:15
|
quote: Originally posted by Pertha
je zajimavy, ze warlocka v kazdym tymu predpokladate proti vam a tudiz vas lze crowd controlovat ale proti ostatnim healerum warlock na cot v kazdym tymu neni :)
Ja tu nic takoveho nepsal. Ja jsem tim chtel prave upozornit, ze prestoze ta antidruidi strana tady rika, ze warlock neni v kazdem tymu (s cimz naprosto souhlasim, nicmene healovani/CC me muzou celkem solidne zneprijmenovat i dalsi classy a ne jen lock), tak ho vesele pouziva na ilustraci jak je druid v desne vyhode proti paladinovi. |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 10:59:26
|
quote: Originally posted by qsubt
quote:
nenene, priest vs druid 50:50 v zastoupeni 3v3, aaaa ve 2v2 to moc jinak nebude. Podlozene statistikaam to nemam, beru ve zretel co potkavam. Shamani a paladini v 3v3 kdyz uz tak spolu v jednom tymu, sem tam solo palat, singl shamana healera sem naposledy videl... snad s retardinem a warem, umrel asi za 7s. edit: asi za dyl nez 7 ale proste nez bys rekl svec
Moje zkušenost zase je, že druidů je minimálně tolik co ostatních healerů dohromady, a u zbytku týmů co mají smůlu a druida nesehnali je to rozložený víceméně stejně. RMP, a ostatní složení s palátem nebo šamanem. Resto šamanů je možná trochu míň, ale rozhodně jsou. Nicméně je to docela sranda když hraješ 8 her po sobě (proti různým týmům) a je to druid, druid, druid, druid, druid,..  |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 11:08:26
|
quote: Originally posted by Khaot
quote: Originally posted by Marigold Khaote, to je sice hezký, ale má to dvě vady - vlastně tři...
- lifebloom jak známo healuje při dispelu, číli ty plýtváš GCD za vyšší mana cost než druid, a target to stejně healuje - rezisty dispelu nejsou zanedbatelné, bo je to 30% z talentů - v praxi na dva dispely sundáš v průměru o něco míň než tři debuffy, nikoli 4 - když jsou dvě DD na targetu, není nidko na druidovi - takže buďto je na targetu jen jedno DD (protože druhý je v cyklónu), nebo nedispeluješ (protože jsi v cyklónu)
A pořád je tu ještě swiftmend a NS, že.
Jinak pravda je, že druid se dá prorvat přes MS debuff, jediný problém je, že přitom musíš jet druida, protože jinak tě ucroědcontroluje. A stačí aby se jednou dostal z range a zdrhá a zdrhá... Pak je to jen o tom, který healer vydrží naživu dýl, a obvykle to je druid.
Dispelovací válku s druidem jsem zkoušel několikrát, a výsledek je obvykle to, že mi dojde mana. Speciálně pokud mě současně jedou, a jedu dispely střídavě s instanty, vydrží mi 10k many nějakých 40 sekund max, bez započítání drainů? Zatímco druid je celou dobu mnohem manově efektivnější, a i přes ty dispely furt healuje jak vzteklej...
Mari, lepe cist.
Za prvé...z logiky veci vyplývá, že první cíl je u nás druid. Pouze vyjimecně ne, když je příhodná skladba (třeba lock se zabíjí lépe jako první cíl i když na něm visí druid), ale v naprosté většine jedeme prvního druida. A to prostě nedá, o jeho sílu (utíkání s tikajícíma hotkama) jej pripravím snadno a když ne já, tak to dokončí mage. Lifeboom heale při dispelu, ale je to pořád méně, než když tiká, nebo tikájí všechny hotky. Další věcí je, že i když druid delá CC, tak nehealuje a cíl potřebuje healnout někdy nějak. A pak už to druidum (většinou) přestane vycházet a uvolní se druhé DD.
Jinak nesnažím se říct, že je druid chudák, to vůbec ne. Osobně mi přijde přeboostěný, stejně jako hunter (i když v jiném směru) a to hlavně kvůli tomu, že má (druid) takový potenciální HPS a přitom má mnoho dalších možností, jako "zvýšenou" obranu proti spellocku, slowu/rootu/morfu a ještě má další možnosti CC.
Další poznámkou co tu vidím často je, že dispel nevychází, protože to resistí. Ale to jen za předpokladu, že druid nedělá nic jiného, než že dodává healy. Pokud se rozhodne jet CC či utíkat, okamžite dispel získává výhodu. Takže když už tu vymýšlíte co se jak děje, měli byste vzít v úvahu, že každý má GCD a lze dělat jen jednu věc v daný okamžik (to se netýká jen dispelu / hotkování, ale obecně co tu často uvádíte...vidím, že některé classy mohou dělat i 3 věci zároveň a vůbec to nikomu nepřijde divné).
Edit: Co se manové náročnosti týče...jeden dispel stojí 274 many, lifeboom stojí jestli si dobře pamatuji 175 many. Dispel sundá 2 buffy, to je minimálně 350 many (je-li to jen lifeboom).
Ne, dispel sunda 1.4 druid buffy., tj u lifebloomu 175x1.4=245 . |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 11:19:57
|
quote: Originally posted by Pertha
je zajimavy, ze warlocka v kazdym tymu predpokladate proti vam a tudiz vas lze crowd controlovat ale proti ostatnim healerum warlock na cot v kazdym tymu neni :)
Ja tu nic takoveho nepsal. Ja jsem tim chtel prave upozornit, ze prestoze ta antidruidi strana tady rika, ze warlock neni v kazdem tymu (s cimz naprosto souhlasim, nicmene healovani/CC me muzou celkem solidne zneprijmenovat i dalsi classy a ne jen lock), tak ho vesele pouziva na ilustraci jak je druid v desne vyhode proti paladinovi.
Sam jsi to spravne oznacil za ilustraci, ale nadrhou stranu tu pises nesmysli jako by si to bral dogmaticky jak jsem to napsal.
Cilem bylo trochu funny formou demonstrovat to ze druidovi je: - CoT u predele. - Pushback u prdele. - Counterspell u prdele. - Kick u prdele. - Pummel u prdele. - Spellock u prdele. - Sheep u prdele. ...
To ze je mozne druida fearnout/blindnout/cyclonit... plati stejne tak i pro toho palata.
2Khaot: Pokud druida chain dispelujes tak ho opravdu jen counterujes, gain z toho nemas, naopak maly on. Fakt je, ze mu kryplujes healy, coz pokud sou na nem 2 dalsi DD znamena ze ho prorvete. Ale zapominas na to, ze arena fakt neni 3:1 (resp. teda nekdy jooo...). Ten druid tam ma dalsi 2 lidi, pricemz vy vsichni 3 (podle toho jak to popisujes vysite na druidovi).... a pokud ti 2 lidi vas jen tak beztrestne nechaji, tak pak jo, druid hebne ... jenze pokud to nejsou idioti, tak nenechaji. (druiduv waroj - intercept, piercing howl a druid haze warp3, pripadne jednoho z vas zacne nekdo CCckovat apod.).
A to uz se pak dostavame do toho, ze ten druid bud utece (a zacinate nanovo) a nebo je na nem jen jedno DD a ty, a to uz zdaleka cipnout nemusi.
Jinak jo, ten theorycraft zacina byt nudny ... uvidime po 2.4, lehce boostnout holy palaty a resto (a enha) shamany a trochu nerfnou druidy ... osobne si ale myslim ze bez sharovanych DR na Cycl. a rootech to nepujde. |
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 11:24:11
|
quote: Originally posted by Stilgar
... osobne si ale myslim ze bez sharovanych DR na Cycl. a rootech to nepujde.
plus heal do cyklonu |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 13:10:28
|
Cilem bylo trochu funny formou demonstrovat to ze druidovi je: - CoT u predele. - Pushback u prdele. - Counterspell u prdele. - Kick u prdele. - Pummel u prdele. - Spellock u prdele. - Sheep u prdele. ...
To ze je mozne druida fearnout/blindnout/cyclonit... plati stejne tak i pro toho palata.
Theorycraft ftw. Zkus si nekdy toho druida zahrat...
CoT - na hotky nevadi. Na CC, ktere druid casti podstatnou cast boje vadi. Da se shodit za cenu jednoho GCD (pokud lock nema talenty na resist dispelu), takze uplne u predele neni.
Pushback me netrapi, to mas pravdu.
Spellock u prdele. Counterspell u prdele. Ani nahodou. Ani nahodou. A protoze vam to porad nedochazi, tak jeste jednou: Ani nahodou. Druid je heal+CC. Napred tu motas, jak te stve, ze druid chaincastuje cyklon a na druheho hazi rooty a najednou se tvaris, jako kdyby to nikdy necastil. Staci si na ten cyklon/rooty pockat (ono to driv nebo pozdeji prijde), a druid je krasne odstaveny i z healu. Navic oproti paladinovi nema jak snizit dobu, po kterou ma locknutou skolu. Pokud se proti tomu bude branit, tak, ze nepojede CC, ale bude jen healovat, tak bude ... dost marny. I kdyz se ti ten CS/SL netrefi do kouzla, tak na 2s odstavit healy taky neni marne, zvlast kdyz je tym sehrany a pouzije vic takovych abilit za sebou...
Kick u prdele. Pummel u prdele. Kdyz uz mas wara/rogua na sobe, tak ti ho zpravidla daji na CC, kterym se jich chces zbavit. Do healu se ti netrefi, coz je ale celkem jedno, protoze obe CC maji s healama spolecnou skolu.
Sheep u prdele. Odstavi te tak na 2s podle tve latence a reakcni doby. |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 13:38:11
|
NERF NERF NERF DROODS !!! |
WOW - Undead/Warlock [Drakthul] |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 13:44:05
|
quote: Originally posted by pucek
NERF NERF NERF DROODS !!!
Jo, ale tak, aby se to nedotklo ostatnich specu. Ja sem totiz balance a nejak OP se necitim. A ted discuss.  |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 13:53:14
|
Ty woe nejvic me bavi jak hraci co hrajou crosclassy furt remcaj a picujou ze nejsou OP. Proberte se jste homo classy tzn nemuzete byt nikdy poradny DD atd omfg. LOCK MAGE HUNTER DD muzou se healovat ? ne omg. Kdyz vas to sere tak si vyberte jiny povolani omg. Jak maly decka porad dokola :)
EDIT: je tu cenzura bo co :) |
Edited by - pucek on 25/02/2008 13:54:02 |
 |
|
Asocial
Starting Member
14 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 14:06:53
|
no zrovna lock ^^ .... po arene mivam casto vetsi healing nez dpriest s kerym to chodim |
kdož jsi bez miny hod kamenem |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 14:08:29
|
presne jsem vedel ze se nejaky maslo ozve :) |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 14:37:43
|
quote: Originally posted by pucek
Ty woe nejvic me bavi jak hraci co hrajou crosclassy furt remcaj a picujou ze nejsou OP. Proberte se jste homo classy tzn nemuzete byt nikdy poradny DD atd omfg. LOCK MAGE HUNTER DD muzou se healovat ? ne omg. Kdyz vas to sere tak si vyberte jiny povolani omg. Jak maly decka porad dokola :)
EDIT: je tu cenzura bo co :)
Pucku, dej si na mozek vetsi prioritu nez na prsty. Rychlej ti to totiz pise nez mysli. Ja si neztezuju, ze nejsem OP, ja jen rikam, ze NERF restodruidu pomoci nerfu kouzel je kravina....pac se to dotkne i me. Jinak si balance spec nehorazne uzivam a stezovat si vazne nemam proc.  |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 14:45:18
|
To: pompo
Mas vubec predstavu proc jsou nektere skilly, ability nebo spelly upravovany k obrazu vsech? je to jednoduche blizzard posloucha par malych decek, ktere mu naseptavaji at boostne tohle ze to urcite pomuze. Ono kdyz se podivas zpatky tak blizzard slapnul vedle snad 100x a stejne si z toho hlavu nedela. To ze dal Healerovi DMG z healingu je dle me demence. Jako 10% je mozna okey ale predstav si jak to bude vypadat na 80tce. Nikdo nemysli dopredu. pokud si pamatuju tak healer Healuje, tank tankuje DD dava dmg. Jasne dany pravidla. Blizzard se snazi o to aby se hra lbila vsem a to je dost spatne. proc z toho delat hru pro fakany a nedrzet to pekne v ruce. Bohuzel u crossclass je to videt nejvic bud chybi itemizace nebo zase jsou skilama nekde za ALJASKOU. Nechtel jsem to rozpitvavat do detailu mozna jsem trosku odbocil v afektu ale to jsem cely ja:)
PS: po sobe to nekontroluju nejsem za to placenej :) Kdo me zna si to prelouska sam :) |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 14:52:02
|
Ja sem s tebou naky ten patek hral, takze te opravdu neberu nijak extremne vazne. 
Jinak jako moonkin si nemuzu stezovat na talenty. Sice takove stromecky mimo arenu...no co uz. Ale ta itemizace je fakt LOL. Btw. crossclassy nevidim zas nijak spatne, ale druid se vazne nepovedl.  |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 15:08:01
|
quote: Originally posted by pucek To ze dal Healerovi DMG z healingu je dle me demence. Jako 10% je mozna okey ale predstav si jak to bude vypadat na 80tce.
Co je na tom "demence"? Zkus zajít k trenérovi, "respecnout", nedat si žádný talenty. Pak si obleč gear s 0 spelldamage - a pak, pokud jsi warlock zkus zabít moba s tím že smíš používat jen shadowbolt. A pak se vrať a řekni proč se takto má cítit T6 gearnutej druid/priest.
Nebo jinak. Mám zhruba 1100 spelldmg v sově, 150 spellhit - ale když jsem resto (což jsem teď prakticky pořád) tak s s tím gearem zabíjím moby pomaleji než jsem je zabíjel svým level 67 mágem - až na to že ten mág na to potřeboval míň many a ti mobové se mu ani nedostali na tělo. Za druida se mi na to tělo 70ka dostane vždycky pokud se nesnažím chainrootovat a stejně toho moba zabíjím přes půl minuty.
quote: Nikdo nemysli dopredu. pokud si pamatuju tak healer Healuje, tank tankuje DD dava dmg. Jasne dany pravidla. Blizzard se snazi o to aby se hra lbila vsem a to je dost spatne. proc z toho delat hru pro fakany a nedrzet to pekne v ruce.
Bohužel zatím nevidím žádné daily questy na "heal 20 peasants", místo toho je půlka daily něco zabít. Dodnes nemám hotovej ani jeden quest u netherwingů kde je potřeba něco zabít protože to prostě nezabiju. Někdy se poštěstí najít někoho kdo veme za vděk healem a ty si splníš nějaké banishe nebo ravagery ale to je všecko.
Nebo tobě by přišlo normální muset si udělat huntera/mága aby sis moh vydělávat na opravy s modrým spelldmg gearem na toho moba spotřebuješ půl many a s balance T6 si taktak vyděláš na opravy? Když sem měl sbírat bobule v netherstormu na ten cooking quest tak jsem od těch tygrů či co to je radši utíkal protože s jejich frekvencí mlácení jsem měl defakto jedinou možnost - umoonfirovat je, což znamenalo full manu na jednoho moba.
Mimochodem Pucku, kolikrát tě jako SL/SL locka 1v1 zabil resto druid, když je ten "free spelldmg" tak imba, krávovina atd.? Kolikrát jsi před ním utíkal? Kolikrát on před tebou? |
Edited by - Rakhen on 25/02/2008 15:26:48 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 15:38:47
|
quote: Originally posted by pompo
Ja sem s tebou naky ten patek hral, takze te opravdu neberu nijak extremne vazne. 
Jinak jako moonkin si nemuzu stezovat na talenty. Sice takove stromecky mimo arenu...no co uz. Ale ta itemizace je fakt LOL. Btw. crossclassy nevidim zas nijak spatne, ale druid se vazne nepovedl. 
Balance ma nahodou super talent strom (teda krom 41, ten nemusim). Co se me hlavne ba lance stromu libi je napriklad tier 1 snizeni cast timu obou nuku ~ 25% dmg boost na wrath, tier 3 pushback resist na nuke. - na osobeje ma sanci dosahnout i healer spec a krasne si prez to grindit. Elem u shaman je v tomhle napixlu bo cast time reduction ú tier4, pushback resist vsehovsudy neni (a ze setu budou nerfovat :) ) |
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 15:39:42
|
quote: Originally posted by Rakhen
quote: Originally posted by pucek To ze dal Healerovi DMG z healingu je dle me demence. Jako 10% je mozna okey ale predstav si jak to bude vypadat na 80tce.
Co je na tom "demence"? Zkus zajít k trenérovi, "respecnout", nedat si žádný talenty. Pak si obleč gear s 0 spelldamage - a pak, pokud jsi warlock zkus zabít moba s tím že smíš používat jen shadowbolt. A pak se vrať a řekni proč se takto má cítit T6 gearnutej druid/priest.
Nebo jinak. Mám zhruba 1100 spelldmg v sově, 150 spellhit - ale když jsem resto (což jsem teď prakticky pořád) tak s s tím gearem zabíjím moby pomaleji než jsem je zabíjel svým level 67 mágem - až na to že ten mág na to potřeboval míň many a ti mobové se mu ani nedostali na tělo. Za druida se mi na to tělo 70ka dostane vždycky pokud se nesnažím chainrootovat a stejně toho moba zabíjím přes půl minuty.
quote: Nikdo nemysli dopredu. pokud si pamatuju tak healer Healuje, tank tankuje DD dava dmg. Jasne dany pravidla. Blizzard se snazi o to aby se hra lbila vsem a to je dost spatne. proc z toho delat hru pro fakany a nedrzet to pekne v ruce.
Bohužel zatím nevidím žádné daily questy na "heal 20 peasants", místo toho je půlka daily něco zabít. Dodnes nemám hotovej ani jeden quest u netherwingů kde je potřeba něco zabít protože to prostě nezabiju. Někdy se poštěstí najít někoho kdo veme za vděk healem a ty si splníš nějaké banishe nebo ravagery ale to je všecko.
Nebo tobě by přišlo normální muset si udělat huntera/mága aby sis moh vydělávat na opravy s modrým spelldmg gearem na toho moba spotřebuješ půl many a s balance T6 si taktak vyděláš na opravy? Když sem měl sbírat bobule v netherstormu na ten cooking quest tak jsem od těch tygrů či co to je radši utíkal protože s jejich frekvencí mlácení jsem měl defakto jedinou možnost - umoonfirovat je, což znamenalo full manu na jednoho moba.
Mimochodem Pucku, kolikrát tě jako SL/SL locka 1v1 zabil resto druid, když je ten "free spelldmg" tak imba, krávovina atd.? Kolikrát jsi před ním utíkal? Kolikrát on před tebou?
Tak tak .. ono opravdu toho moba uhealovat k smrti nejde ...  |
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 15:48:54
|
quote: Originally posted by pompo
Jinak jako moonkin si nemuzu stezovat na talenty. Sice takove stromecky mimo arenu...no co uz. Ale ta itemizace je fakt LOL. Btw. crossclassy nevidim zas nijak spatne, ale druid se vazne nepovedl. 
Balance ma nahodou super talent strom (teda krom 41, ten nemusim). Co se me hlavne ba lance stromu libi je napriklad tier 1 snizeni cast timu obou nuku ~ 25% dmg boost na wrath, tier 3 pushback resist na nuke. - na osobeje ma sanci dosahnout i healer spec a krasne si prez to grindit. Elem u shaman je v tomhle napixlu bo cast time reduction ú tier4, pushback resist vsehovsudy neni (a ze setu budou nerfovat :) )
Navic, nevim jestli je to pravda, ale nove gladiator sety maji mit v set bonusu pri castu wrathu sanci na zkraceni castu starfiru o 1.5 sec - tzn. crit+proc tohohle a castis star 1 sekundu.
A na balance talenty si fakt nestezuju. Stromecky do pvp vubec nejsou zle a byt pve moon, tak respecnu, tam zas neni treba nat. grasp. Jedine co me stve je nat. shapeshifter v tier 2 resto. Nejde ani tak o to, ze je tier 2, ale tier jedna je tam furor(ten je mi na prd docela) a druha moznost vylepsena packa. |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 15:49:23
|
Rakhen a Pompo: vy se mi opravdu jenom zdate Ja nevim co vam na to mam napsat kdyz tu ctu:
quote: Mám zhruba 1100 spelldmg v sově, 150 spellhit - ale když jsem resto...
Dokazete pochopit, ze nekdo nema VUBEC zadnou moznost byt resto? Nehlede na to, ze 1100dmg = 1100 healing, coz pro non-heal classu neznamena vubec nic kdezto pro hybrida je to slusny bonus zadarmo. A v momente kdy tu nekdo argumentuje tim, ze v dmg setu s resto specem zabiji pomalu, tak to je opravdu tezke diskutovat.
Uvedomte si, ze tohle je MMO game, kde vsichni nemaji mit stejne moznosti. K cemu je pak hrani v parte? Jak psal pucek - nekdo je DPS, nekdo heal, nekdo tank a nekdo hybrid, ale zaklad party (raidu) by meli byt vzdy pure classy doplnene hybridy, popripade vice hybridu s urcityma vyhodama ale i nevyhodama.
Sova v arene: pokud to nekdo hraje jako DPS, tak je jen gimplej mage, pokud nekdo umi i sem tam hodit heal, je to uplne o necem jinem, ale to uz je otazka skillu, coz nekdo se sova equipem a resto specem tezko posoudi. |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 16:01:20
|
quote: Originally posted by Seth
Rakhen a Pompo: vy se mi opravdu jenom zdate Ja nevim co vam na to mam napsat kdyz tu ctu:
quote: Mám zhruba 1100 spelldmg v sově, 150 spellhit - ale když jsem resto...
Dokazete pochopit, ze nekdo nema VUBEC zadnou moznost byt resto? Nehlede na to, ze 1100dmg = 1100 healing, coz pro non-heal classu neznamena vubec nic kdezto pro hybrida je to slusny bonus zadarmo. A v momente kdy tu nekdo argumentuje tim, ze v dmg setu s resto specem zabiji pomalu, tak to je opravdu tezke diskutovat.
A zvládneš pochopit že když někde wipneme tak ten boss nepobije jen ty tvoje "DPS classy" ale ty healery a tanky taky? A že oni ty opravy mají taky drahé, většinou i dražší než ty DPS protože rogue může vanishnout, mág může dát invis, hunter může dát feign ale já tam prostě chcípnu na 100 %?
quote: Uvedomte si, ze tohle je MMO game, kde vsichni nemaji mit stejne moznosti. K cemu je pak hrani v parte? Jak psal pucek - nekdo je DPS, nekdo heal, nekdo tank a nekdo hybrid, ale zaklad party (raidu) by meli byt vzdy pure classy doplnene hybridy, popripade vice hybridu s urcityma vyhodama ale i nevyhodama.
Máš dnes čas, že až půjdeš grindit prachy že bys mě invitnul? Budu tě healovat, za to budu mít půl lootu, vždyť je to MMO a máme bejt v partě. |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 16:01:23
|
Ty vole Sethe, muzes mi rict proc se ti zase jenom zdam? Ja si vubec na nic nestezuju, jen sem rekl, ze napad nerfnou resto druida pres spelly je kravina, pac se to dotkne i me. A predstav si, ze hraju sovu v arene tak, ze 75% casu healuju sveho locka a jedu nuke kdyz je to potreba, kdyz od druida, ktery v moonkinovi celou hru nebyl, nikdo neceka takovou damaz. Kapisto?
Hybrid v arene, ktery jede ciste damaz, je k nicemu. Ja to vim, ty to vis, tak o cem se zase bavime? Hral jsi se mnou nekdy? Nehral. Jo vlastne, za poslednich par mesicu jsme spolu byli asi dva heroicy, tak to sorry.  |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 16:08:19
|
quote: Originally posted by Rakhen
Máš dnes čas, že až půjdeš grindit prachy že bys mě invitnul? Budu tě healovat, za to budu mít půl lootu, vždyť je to MMO a máme bejt v partě.
No vidis, a je negrinduju z toho duvodu pac me to nebavi, pac neustale musim chlastat a bandovat a obcas proste radeji nikam nejdu pac sehnat healera je problem. Totez treba v pvp, kde me fakt nebavi behat bez healera (s warrem)
Ja nerikam, ze vsichni maji mit moznost solo grindit, ale vsichni by meli mit stejnou prilezitost vydelat si stejne mnozstvi penez za stejnou dobu. Nepsal si tu nekdy pred mesicem ze chodite stealth runy s rogunama na bosse a prachy jsou lepsi nez pri grindu? Vidis, ne vsichni maji stealth. Mi nerikejte, ze tim ze si clovek vybere healera tak ocekava, ze bude grindovat moby? |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 16:48:44
|
quote: Originally posted by Seth Ja nerikam, ze vsichni maji mit moznost solo grindit, ale vsichni by meli mit stejnou prilezitost vydelat si stejne mnozstvi penez za stejnou dobu. Nepsal si tu nekdy pred mesicem ze chodite stealth runy s rogunama na bosse a prachy jsou lepsi nez pri grindu? Vidis, ne vsichni maji stealth. Mi nerikejte, ze tim ze si clovek vybere healera tak ocekava, ze bude grindovat moby?
Nojo, už nechodíme. Roguny chodí radši solovat barona protože na tom vydělají víc. Kolik se toho dalo nastealthovat před TBC?
Ne, neočekávám že budu grindovat moby. Ale pokud si chci zaplatit opravy z raidů tak mám prakticky 3 možnosti: - respecnout na dps spec s tím že cvaknu 2x respec cost, že potřebuju gear - ideálně s gemama a enchantama - založit grindalta, tzn. zabít pár desítek hodin vylevelováním dalšího charu, dalších x hodin jeho vybavením (v závislosti na možnostech) - nebo se snažit grindit s prot/heal specem
Oprav mě jestli se pletu, ale nejsi náhodou warrior? Resp nehrál jsi wara? Proč ti tak vadí že healeři můžou respecnout i na dps spec, když ty sám jako představitel #1 tank classy můžeš respecnout na damage - a ne zrovna malé ( http://wowwebstats.com/gep6k3kkascko?s=8787-8925 ) |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 17:41:43
|
Ale v tom je ten rozdil, me to respecovani vubec nevadi, ale je hloupe argumentovat, ze postava XXX udela malo dmg v heal equipu/heal specu, a proto potrebuje boostnout dmg. Coz je presne pripad hybridu. Klasickej stat +dmg uz v sobe heal slozku ma.
|
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 18:02:15
|
Nějak se to zvrhává.. Ony heal classy samozřejmě můžou docela slušně grindit, nuky mají, jen na to musely mít dmg equip. Ostatně já jsem jel smite priesta dost dlouho, i v aréně to na začátku S1 šlo 
Po pravdě ta +dmg změna není zdaleka tak dramatická, jak se tu lidi tvářej. Healer díky tomu může občas přicmrndnout, ale že by nukoval furt, to ani náhodou. Jedinej praktickej důsledek toho je, že nemusím sbírat dva sety equipu jako jsem musel předtím. Chápu, že to může lockům a mágům vadit 
Spíš mě teda fakt mrzí, že nezůstal 41 bodový shadow heal v shadow stromě. Protože díky němu by se dalo jet shadow v heal equipu, a to by mě fakt bavilo  |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 18:17:26
|
Druid+hunter vs Druid+warr  |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 18:27:35
|
Ještě napiš že ty druidi nemaj +dmg z heal equipu a nedávaj moonfire  |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 26/02/2008 : 08:45:31
|
Trosku jsem vcera vytuhnul, takze jsem nemohl uz odpovedet, ale jste tak trosku fakt mimo. Uvedomte si jednu jednoduchou vec. Jako aby si healer stezoval ze neco nezabije je trosku uz fakt moc. Vubec jste nepochopily MMO a hlavne CROSSCLASS. Nejde o to ze zabijis moba delsi dobu, ale ze mas moznost ho vubec zabit. V soucasny dobe jsi nebo muzes byt uzitecny jako XX dalsich class a jeste ti v tom BLIZZARD VYHOVEL jak prase coz je dost smutny. Coz znamena ze SHAMAN jako healer to owni jako prase paprskama (vitejte do skupiny programtoru), elemental (preboostovany CEZ hadr), enhancement (i sekacky z Mounfildu zavidi). Drood feral (chudak warior), resto (trosku nuda ale taky na tom zle neni), boomkin (hvezdy se posraly), priest shadow (no trosku peklo na zemi heal dmg jak prase pokud to umis hrat), holy (trosku nuda ale dobry priest se pozna a 2400 healing (800 spell dmg cca je mazec kdyz top gear HYJAL a BT je nekde na 1400) disciple (nechutny do PVP) u ostatnich se uz nema co zminovat nebot dle VAS zabijou vse.
IMHO a to ze s Vama nikdo nechodi asi svedci o tom ze jste lamy a lampy v jednom. Za tu dobu co to hraju uz mas nejakou zavislou rodinku, ktera ti vzdy pomuze.
PS: Musite se probrat BLIZZARD dovolil vsem delat DMG coz v jinych hrah vubec nejde, takze KLID a nohy v teple. A pokud Vas heal nebavi, tak proc to hrajete ? Nechapu 3 roky nervu v kyblu.
PSS:Warlock je DD nikdy jsem ho hrat nechtel, ale v guilde nebyl tak jsem sel a sorry twinci me nebavi, tak co na to vic dodat :) viz muj profil WORLD OF REPKRAFT : http://eu.wowarmory.com/character-reputation.xml?r=Drak%27thul&n=Pucek |
Edited by - pucek on 26/02/2008 08:47:54 |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 26/02/2008 : 09:06:39
|
No, Pucek se rozjel. Ale o feral druidovi a tankovacim palatovi bych radsi pomlcel, i tak je dneska problem sehnat tanka. Nedokazu si predstavit, ze by umel tankovat jen war.
Za druhe nevis o cem mluvis. Ja hraju crossclass a ne healera. Ve vsech rpg jsem vzdy hral postavu, ktera delala damaz a byla schopna POMOCT s healem. Cisty heal by mel byt pouze priest. Budme radi, ze neni.
Konkretne jsem si tehdy vybral druida, pac jeho popis byl takovy, ze umi vsechno s nalezitym specem, je stejne silny jako classa, kterou imituje, ale chybi mu speciality te ktere classy. Coz pak Blizz nesplnil. V soucasne dobe jsem ale extremne spokojeny, pac boomkin je fakt sranda spec. Vypada cool, ma armor warriora, rooty, cyklon a dps jako krava, kterou ostatne je. Jo a umi pomoct s healem.
Kazdopadne se tenhle topic vzdalil od puvodniho tematu.  |
Edited by - pompo on 26/02/2008 09:07:03 |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 26/02/2008 : 10:54:37
|
quote: Originally posted by pucek Drood feral (chudak warior)
Děte už do hajzlu s tím warrior whine. Neoddiskutovatelný #1 MT, #2-#3 dps pve melee charama, #1 do PvP celkově takže každej vocas už má wara alta ale v každém topicu nějaký pláč od chudáků warů jak to maj těžký. V době kdy do Naxxu chodilo 5 fury warů a ownovali dps nezapomněl každej war napsat jakej je chudák jako "pure classa" a jak ti hybridi jsou strašní. Žádnej jinej char ve WoW není víc hybrid než war.
quote: resto (trosku nuda ale taky na tom zle neni)
quote: Our guild finally defeated Kalecgos today, after we've kicked last resto druid from our raid. We went there with 0 druids total.
quote: PS: Musite se probrat BLIZZARD dovolil vsem delat DMG coz v jinych hrah vubec nejde, takze KLID a nohy v teple. A pokud Vas heal nebavi, tak proc to hrajete ? Nechapu 3 roky nervu v kyblu.
V kolika dalších MMO hrách potřebuješ takové množství grindu jako ve WoW na určitou dobu zabíjení/progres něčeho?
PSS:Warlock je DD nikdy jsem ho hrat nechtel, ale v guilde nebyl tak jsem sel a sorry twinci me nebavi, tak co na to vic dodat :) viz muj profil WORLD OF REPKRAFT : http://eu.wowarmory.com/character-reputation.xml?r=Drak%27thul&n=Pucek
Magram Clan Centaur 2208/6000 friendly = you've failed!  |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 26/02/2008 : 11:04:08
|
o LOL lol :) klid no stres .. |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 26/02/2008 : 11:15:33
|
Jako wary bych sem fakt netahal. Nejvic kecu a pritom je to nej ownic. Vcera jsem ve 2 rano lognul WSG ze si dam 1 hru a pujdu spat. Meli jsme v teamu wara co se po zacatku hry sam rozbehl doprostred pro flag najizdejicich 10ti aliku ... a sam je dal, ten manik skoncil se score 46:0 + odnesl vsechny 3 flagy. Zbytek pelotonu mel tak po 3-5ti kilech. Tohle je jako normalni class? Pica nejde to fearnout, orca ani nestuntnes, nezbavis se toho ani za zlaty prase, furd to mas za prdeli a reze to do tebe za 4K+ hity. Každej nadava na locky a na huntery ale ze war smazne vsecko a kdykoli tak to nikdo nekomentuje. Ja s lockem wara dam ale jen pro to ze mam 15K HP unbufed. Ale pokud ma stejny eq. jako ja s lockem tak jem dole a nenadelam s tim vubec nic.
Edit: A ani nejde o to ze ten war kazdyho sejme ale jde o to JAK |
Edited by - PRIBOO on 26/02/2008 11:17:49 |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 26/02/2008 : 11:59:39
|
No sorry, Priboo, ale fakt historka o tom jak war dal 10 AFK alíků tady nikoho nerozpláče, protože je to absolutní blbost . 4K+ hity? 
To co říkáš jde, pokud ten war má za prdelí healera a pokud alíci spolupracujou (tedy choděj po jednom/dvou, jedou wara a nechávaj healera na pokoji - rozhodně ne 10 najednou). Zažil jsem to v AB na LM, když mě s warem healovam Malv s holy palátem. Alíci přebírali LM, první dvě grupy se vymlátily navzájem, a pak se tam po dvou resovali nebo najížděli ze stájí, totální masakr a tuším 18:0 za nějakých 5 minut. Ale jak říkám, full PVP epix war a totální spolupráce od alíků.
Netvrdím, že je na tom war špatně, ale ani dramaticky líp než ostatní classy. Na někoho se chytá, na někoho vůbec. Jeho zásadní výhoda je, že nemá manu, takže může jet a jet a jet... Zásadní nevýhoda je, že na rozdíl od většiny class prakticky nemůže fungovat bez healera. Ale vcelku vzato nemá problém, i když teda rozhodně není hybrid - jen proto že může specnout do defu 
Ve vztahu k tomuhle topicu zásadní problém wara je, že v přítomnosti resto druida se stává zcela zbytečnou entitou. Zažil jsem 3v3 kde jsme zkoušeli jet jiný target než druida, na něm měl být jen war - a ten byl celou hru komplet odstaven. Cyklón, kořeny, feral charge, bash - probíhalo to systémem intercept, jedna rána, půl minuty pauza. |
Edited by - Marigold on 26/02/2008 12:01:07 |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 26/02/2008 : 12:11:13
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Jako wary bych sem fakt netahal. Nejvic kecu a pritom je to nej ownic. Vcera jsem ve 2 rano lognul WSG ze si dam 1 hru a pujdu spat. Meli jsme v teamu wara co se po zacatku hry sam rozbehl doprostred pro flag najizdejicich 10ti aliku ... a sam je dal, ten manik skoncil se score 46:0 + odnesl vsechny 3 flagy. Zbytek pelotonu mel tak po 3-5ti kilech. Tohle je jako normalni class? Pica nejde to fearnout, orca ani nestuntnes, nezbavis se toho ani za zlaty prase, furd to mas za prdeli a reze to do tebe za 4K+ hity. Každej nadava na locky a na huntery ale ze war smazne vsecko a kdykoli tak to nikdo nekomentuje. Ja s lockem wara dam ale jen pro to ze mam 15K HP unbufed. Ale pokud ma stejny eq. jako ja s lockem tak jem dole a nenadelam s tim vubec nic.
Edit: A ani nejde o to ze ten war kazdyho sejme ale jde o to JAK
... a pak ses probudil? :) |
 |
|
Lobos
Junior Member

572 Posts |
Posted - 26/02/2008 : 12:15:42
|
Ono to neni zase tak nerealny,pokud meli zeleny equip a ten war byl maximalne vybavenej, ale o tom to neni ze |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 26/02/2008 : 12:29:50
|
quote: Originally posted by Marigold
Ve vztahu k tomuhle topicu zásadní problém wara je, že v přítomnosti resto druida se stává zcela zbytečnou entitou. Zažil jsem 3v3 kde jsme zkoušeli jet jiný target než druida, na něm měl být jen war - a ten byl celou hru komplet odstaven. Cyklón, kořeny, feral charge, bash - probíhalo to systémem intercept, jedna rána, půl minuty pauza.
Sorry, ale pokud me nikdo jiny nijak neobtezuje, tak wara udrzim v rootech/cyklonu a nemusim pouzit ani feral charge/bash. Koho z vas napadnul ten uzasny napad poslat na druida zrovna wara? O.o |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 26/02/2008 : 14:01:59
|
quote: Originally posted by Marigold
Ve vztahu k tomuhle topicu zásadní problém wara je, že v přítomnosti resto druida se stává zcela zbytečnou entitou. Zažil jsem 3v3 kde jsme zkoušeli jet jiný target než druida, na něm měl být jen war - a ten byl celou hru komplet odstaven. Cyklón, kořeny, feral charge, bash - probíhalo to systémem intercept, jedna rána, půl minuty pauza.
Sorry, ale pokud me nikdo jiny nijak neobtezuje, tak wara udrzim v rootech/cyklonu a nemusim pouzit ani feral charge/bash. Koho z vas napadnul ten uzasny napad poslat na druida zrovna wara? O.o
Trochu mu to kazil paladin (občas dispel rootů a velmi vzácně freedom), tak proto.
Jinak to bylo v rámci experimentování "co s druidem", a skutečně to nefunguje 
Po pravdě v 3v3 jediné řešení je jet full zerg druida. Bohužel i tak často uteče. A jeho dva parťáci mají naprosto volné ruce... Priest burnovat, DD jet damáž...  |
Edited by - Marigold on 26/02/2008 14:36:09 |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 26/02/2008 : 14:18:59
|
quote: Originally posted by Marigold Po pravdě v 3v3 jediné řešení je jet full zerg druida. Bohužel i tak často uteče. A jeho dva parťáci mají naprosto volné ruce... Priest burnovat, DD jet damáž... 
Resto druid v kombinaci s priestem co burnuje (= disc?) a DD? Takovej setup jsem vážně za 3 sezóny nepotkal. |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 26/02/2008 : 14:41:05
|
Fakt ne?
Já zatím jen za posledních 14 dní viděl resto druid - priest - war (opakovaně), resto druid - priest - hunter, resto druid - priest - rogue.
De facto VŠECHNY možné kombinace s resto druidama (včetne resto druid - mág - rogue... Skoro stejně často jako priesti v téhle kombinaci, což už je úplně absurdní). Nemluvě o nové, velmi populární kombinaci resto druid - hunter - warlock (týmy s názvy něco jako "overpowered" a podobně), mluv o imba CC pekle...
Druidů všude jak (s prominutím) nasráno. Ono to taky dává smysl, každá jiná heal classa je aktuálně v použitelnosti do 2v2/3v3 minimálně o 30% horší.
Velký štěstí je, že většina z nich to neumí moc hrát (ne že by to nestačilo na rating 1700+), a často zerg řeší jen přes medvěda + barkskin, takže se dá zabít (pokud ti neumře dřív healer). Naproti tomu druida co umí si praštíš tak desetkrát za hru. |
Edited by - Marigold on 26/02/2008 14:43:58 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 26/02/2008 : 15:26:51
|
V tomhle jsem se Sethem. (UP, nechci quotovat) Uz od zacatku, kdyz se zalozilo "dmghealerstvi" jsem "emařil" vsude kde to slo, ale prd platne
S top PvP equipem me proste rozseka t6 shaman jak nic, k cemu resilienci... vzdyt on se nemusi skoro ani healnout, dmg ma docela slusnou. Je mi jasny, ze kdyz jsem si zvolil warriora, tak jsem pocital s tim, ze mlaticka budu jedine se supportem (ve vetsine pripadech asi jakejkoliv healer) a ze farmeni nebude zadna slava, proste natahnu dost mobu, sweepingy, bandage a takhle porad dokola, to mi prijde fer. Ale co me teda sakra sere je, kdyz se mam "bat" nejakyho shamana, kterej jede WoW pure PvE a vubec nema paru o PvP atd. a proste si me da jak prd.
To si mam fakt brat healera na to, abych zabil PVEČKAŘE HEALERA??! To je prvni kapka k a)rerollu / b)quitu. (ja volim moznost b)
Ale poucil jsem se, uz v zadny hre nebudu hrat Tanka/Plejťáka. Radsi jinou pure classu, ktera neni takhle gimpovana kvuli tomu, ze ma !! zpraseny !! talenty a nove vychazejici equip je vlastne jedinej boost. Jo jasne, vsichni mi tu budete vykladat pohadky, jak je warrior uzasnej, ze je v kazdym bracketu. A co? To mam byt celej game time zalezlej v instanci aby me nezabil full pve healer kdyz si dovolim si jit treba zafarmit nebo zagankovat/zaoutdoorovat? A tom ten WoW je.. O cem? O NICEM.
Rerollovat nema uz ani cenu i kdyz jsem si pral mit poradnyho belfa rouga, brzy AoC takze je na case si jit zaridit PayPal  |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
Edited by - Shatteren on 26/02/2008 15:31:15 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 26/02/2008 : 15:43:03
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Edit: A ani nejde o to ze ten war kazdyho sejme ale jde o to JAK
To co hulíš je vskutku dobrý matroš    |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 26/02/2008 : 15:55:58
|
A je tu nejaky duvod proc by nemel Resto Shaman - Coz je jeden ze dvou armored healeru zabit pure melee dmg based classu?
To jako cekas ze By mel DD zabit healera v 1v1 situaci? K cemu by pak healer byl, pokud by nebyl schopen prehealovat jedno DD...
A co se tyce duelu proti S3 full 2K+ rating warum ... takove dam v duelu opravdu jen tak, ze jedu strasne ofenzivne jak me to classa dovoli a defakto se nemuzu healovat... protoze pokud zacnu tak sem prohral. (Dbry war me po sobe breakne neskutecne mnozstvi pokusu o heal a behem toho do me nasype dmg - Heal - pummel, Heal - fear, Heal - pummel, Heal - Intercet, Heal - mace stun /warstomp, Heal- Pummel... a pokud mu to takhle vyjde, tak sem prohral, bo sem wastnul more casu a vysledek 0)
Pokud nejaky healer rozbije Wara uplne lol zpusobem , tak je to Holy / Ret paladin, ten i v crap equipu s 800spelldmg udela z wara sekanou tak ze si neprdne. |
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 26/02/2008 : 15:56:57
|
quote: Originally posted by Shatteren
Ale poucil jsem se, uz v zadny hre nebudu hrat Tanka/Plejťáka.
Tak cerne bych to zase nevidel. Skoda ze proste taunt nefunguje v PvP na hrace (s amozrejme jinak nez v PvE, ale treba podoba ve WHO je solidni). S tim by se dalo celkem slusne vyhrat a pak by ani warrior nepotreboval takovou burst jak mu tu vsichni pripisujou (4k+ white hity ) Skoda, ze to Blizz neimplementuje. Mozna az ve WoLK, ale to uz asi bude pozde |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Topic  |
|
|
|