Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Priest - nejaky tipy jak ...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

Irenikus
Starting Member

11 Posts

Posted - 19/02/2007 :  22:52:46  Show Profile  Send Irenikus an ICQ Message Send Irenikus a Private Message  Reply with Quote
nejlepsi je stejne dwarf s fear wardem , sakra proc sem si ho nevzal ..

Artemision / priest nubik /QT
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 20/02/2007 :  03:07:08  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Fear se přeci v BC contentu prakticky nevyskytuje (jak nám vysvětlili Blizzardi), takže fear ward je přece prakticky k ničemu (že...).
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 20/02/2007 :  10:58:19  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
giev fearward and stoneform do areny

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 20/02/2007 :  11:09:38  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Fear se přeci v BC contentu prakticky nevyskytuje (jak nám vysvětlili Blizzardi), takže fear ward je přece prakticky k ničemu (že...).

To by mě potom zajímalo, proč tedy dali Fear Ward draenei priestům, když je přeci na nic a v BC nepoužitelný...
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 20/02/2007 :  12:07:02  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
To je jasný, aby oslabili Alianci
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 22/02/2007 :  10:04:20  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
Prosím hoďte mi sem nějakej pěknej build pro Priesty. Ne shadow, jde mi o healere do grupy. Díky

Edit: Co třeba tohle? http://www.wowhead.com/?talent=bxghzhLtb0EocxZE00z ale tu Shadow větev asi vyruším úplně. Hodí se pak na vyšším levelu Spirit Tap, když hlavně jen léčíte a málo kdy dáte poslední ránu?

Lexon

Edited by - Lexon on 22/02/2007 10:06:43
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 22/02/2007 :  11:08:25  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lexon

Prosím hoďte mi sem nějakej pěknej build pro Priesty. Ne shadow, jde mi o healere do grupy. Díky

Edit: Co třeba tohle? http://www.wowhead.com/?talent=bxghzhLtb0EocxZE00z ale tu Shadow větev asi vyruším úplně. Hodí se pak na vyšším levelu Spirit Tap, když hlavně jen léčíte a málo kdy dáte poslední ránu?

nehram priesta uz nejaku dobu, ale vo vseobecnosti ak chces ciste healbota, skus napr http://www.wowhead.com/?talent=dxg0zhZfxtccMqVuVo v tom tvojom, shadow wetva je ti uplne naprd do instancie a disciplinu tahat do krajnosti je tiez zbytocne, ak s tym nechces ist pvp
improved shield je napr podla mna tiez zbytocny, ale proste build si sprav asi ty aky ti vyhovuje najviac
v holy asi healing focus by som dal ako nutnost a ked tahas crit, tak potom uz aj daj tie body do inspiration, pomaha to hodne
Go to Top of Page

Gwinni
Starting Member

72 Posts

Posted - 22/02/2007 :  11:14:12  Show Profile Send Gwinni a Private Message  Reply with Quote
quote:

No nevim jet heal s 8 body v holy bez divine fury.
Včera sem lognu po dlouhý době priesta, připravil a přesunul si ho do outlandu, že si někdy zaexpim. Upravil si build pro levelování tzn. obětoval sem imp. divine sprit za spirit tab, pak budu mít oboje.
mám teď http://www.wowhead.com/?talent=rxMGzhLzZfxt0bbVbZh
příjemné zjištění bylo, že ještě neopravili Surge of light, tzn muže critnout a procnout sám ze sebe

Edit: včera se mi tim podařilo dát cca 4,2k dmg za 255 many co mě stál první holy fire

Carline
<Immune>

Edited by - Gwinni on 22/02/2007 11:24:15
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 22/02/2007 :  11:16:43  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cau, nejdriv komentar k tomu tvymu buildu, imho je docela nanic, takovej kockopes kterymu chybi spousta dulezitejch talentu pro jednotlivy styly hrani.

1/ Holy DPS - chybi Force of Will, Power infusion, Divine fury, Searing Light, na druhou stranu jsi nejsem jistej uzitecnosti Reflective Shieldu a Pain Supresion v PvE

2/ Holy PvP - viz to co chybi vyse + Martytdom a Improved Inner fire, zde se Pain Supresion urcite hodi, pripadne muzes prihodit i nejaky "Oh shit" talenty z holy (Spell Warding, Blessed recovery)

3/ Shadow DPS / PvP - nemas tam vicemene zadne talenty ani na PvP ani PvE, jinak Blackout je spis PvP talent (muze se obcas hodit i v PvE) a Spirit Tap je imho v grupe docela zbytecnost, sance ze hitnes moba jako posledni je docela mala a pokud v grupe nemas nejakyho pullujiciho magora, tak se vzdycky stacis dopit.

4/ Heal - na to ze ten build ma byt primarne na nej, jsi ho poradne odflaknul , ja osobne mam ted http://www.wowhead.com/?talent=dxT0zhxzZfLxccMaVhV a nestezuju si
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 22/02/2007 :  13:54:39  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
OK, díky všem, zkusím si s tím pohrát. Je to můj první priest (30lvl) a ty talenty pořádně neznám, ten build sem jen tak zbastlil, přišlo mi, že bych tak měl dost many na healy. Dík

Lexon
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 22/02/2007 :  14:49:28  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
joooj, kamarat, tak to kasli na healovaci build a chod pure shadow/disc, ale vazne, na tom lvli je ti to jedno ze nemas holy a so shadowom pojes rychlejsie v lvlovani
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 22/02/2007 :  17:49:32  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Murro

joooj, kamarat, tak to kasli na healovaci build a chod pure shadow/disc, ale vazne, na tom lvli je ti to jedno ze nemas holy a so shadowom pojes rychlejsie v lvlovani

Ja s nim nesoluju, takze jsem permanentne v grupe kde shadowem akorat prebiram agro. Zatim jsem si vybral tenhle build http://www.wowhead.com/?talent=dxg0zhZfxtccMqVuVo, Disipline mam komplet a stavim Holy. Diky

Lexon
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 23/02/2007 :  07:10:06  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Murro

Ja s nim nesoluju, takze jsem permanentne v grupe kde shadowem akorat prebiram agro. Zatim jsem si vybral tenhle build http://www.wowhead.com/?talent=dxg0zhZfxtccMqVuVo, Disipline mam komplet a stavim Holy. Diky

no ked si stale v grupe, tak je to asi ine, ale na takom nizkom lvli ti vazne ten holy velmi nepomoze, neni v tom teda rozdiel velky.
ak mas problem s aggrom, tak skus natlacit body do shadow affinity a silent resolve je to 20% + 25% znizenie aggra, to by ti mohlo tento problem vyriesit :)

edit: neviem ako na tom lvli a inej urovni vybavy, ale v bdckach napr kvetak ako shadowpriest byval v prvej trojke v dmg, a to ho vacsinou predbehli lockovia, ktorych tym buffoval...

Edited by - Murro on 23/02/2007 07:12:22
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 23/02/2007 :  13:23:51  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
quote:
Edit: včera se mi tim podařilo dát cca 4,2k dmg za 255 many co mě stál první holy fire

No problem je, ze sice muze procnout Surge of Light sam sebe, ale zase kazdej proc stoji manu. Cili kazdej proc te stoji stejne jako kdyby si to kouzlil. Jedina vyhoda je burst dmg. Kdyz se zadari tak zabit moba za 5 vterin neni spatny, ale kazdopadne na tom neusetris manu.

Tohle je muj build na 70. Je hodne orientovanej na solo quest/grind ale non-heroic instance muzu ulecit sam bez problemu se svym mizernym +1k healing.
http://www.wowhead.com/?talent=dVGhzhxzbxZfxt0crqb

No ja jsem levloval vzdycky jako shadow. Ale pokud jsi teda jenom v grupach, tak bych zacal na lvl 30 asi timhle buildem:
http://www.wowhead.com/?talent=dVZbhxZx
Improved Wands a Spirit Tap, kdybys potreboval neco udelat solo a Spirit tap obcas procne i v instanci s dobrou hulkou.
Pak bych asi sel takhle:
Improved Renew 3/3
Inspiration 2/2
Searing Light 2/2 (na solo situace)
Improved Healing 3/3
Martyrdom 2/2
PW: Shield 3/3
Inner Focus
Meditation 3/3
Holy Spec 5/5
to je tak do lvl 50 +/-

Ale uprimne byt tebou tak bych sel shadow/disc az dokud budes schopnej lecit sam instance. Do BRD bys mel byt schopnej ulecit vsechno sam jako shadow. Pak se dovybav lepsim equipem v Outlandech a furt muzes solo lecit az tak do Shadow Lab. Zalezi jakej mas equip a jak si sikovnej. Ale pokud obcas solujes, bude holy holy build nenavidet, protoze do outlandu je hrozne tezky dostat dobry veci s +damage. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam ze ...

Vybaveni ber tak nejak s yrovnanyma stats. Zamer se na intellect a spirit, casem pak na +healing. do lvl 50+ muzes uplne kaslat na nejaky mana regen. Nejdulezitejsi bude za kolik budes lecit a kolik mas many.

Edited by - Brum on 23/02/2007 13:49:33
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/02/2007 :  13:31:50  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brum

quote:

No problem je, ze sice muze procnout Surge of Light sam sebe, ale zase kazdej proc stoji manu. Cili kazdej proc te stoji stejne jako kdyby si to kouzlil. Jedina vyhoda je burst dmg. Kdyz se zadari tak zabit moba za 5 vterin neni spatny, ale kazdopadne na tom neusetris manu.

dyt u surge of light pisou ze dalsi kouzlo bude instant a nebude stat zadnou manu...
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 23/02/2007 :  13:56:46  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
To je prave ten bug. Spravne by jsi mel mit 50% sanci, ze ti procne surge of light na jakym koliv critiku (Mindblast, Heal, Holy Fire .. cokoliv) a pak behem 8-10 sec muzes dat instant Smite, ktery bude mana free. Ale tenhle Smitu uz nemuze critnout, tudiz procnout sam sebe znova a znova. Jenze to bugged.

Tedka muze surge of light critnout a tudiz procovat sam sebe do aleluja s trochou stesti, jenze neni mana free, ale stoji normalni mana cost Smite kouzla.

Takze je vlastne bugged 2x

Idealni by bylo kdyby mohl surge of light critnout, ALE zakodovali do nej ze nemuze procnout dokola sam sebe. A byl by mana free. Nicmene podle me na Pvp je mnohem lepsi soucasna varianta, kdy muzu procnout treba 4x za sebou. Tzn. ano, stoji me kazdy nuke manu, ale dat behem 8 vterin 5x nuke za 2k s trinketem, neni neco, nad cim bych ohrnul nos.

Ja sice nedelam Pvp, ale i v Pve mam radsi soucasnou variantu, kdy sice neusetrim manu, ale zato mob zemre rychle. Protoze jako holy vsechno co kouzlim mam 2sec+ casting time, proto sem rad kdyz mob zdechne jeste kdyz mam bublinu up, aby mi furt neposouval casting time.

Edited by - Brum on 23/02/2007 14:01:18
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 23/02/2007 :  14:15:00  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
BTW kdyz uz jsem tady. Chtel bych zeptat priestu jestli zkouseli solo healovat heroic instance. Kdyz jo, kolik maji +heal, mana, regen atd. Pripadne ktera instance se Vam zdala nejlehci.

Dik
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 23/02/2007 :  14:33:04  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

BTW kdyz uz jsem tady. Chtel bych zeptat priestu jestli zkouseli solo healovat heroic instance. Kdyz jo, kolik maji +heal, mana, regen atd. Pripadne ktera instance se Vam zdala nejlehci.

Dik

heroic instance healuju i jako paladin
+1025 heal
172mp5 (is vlastnim bufem)
27 sance na crit

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 23/02/2007 :  14:52:42  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
supr. A healujes to sam, nebo mas k sobe nekoho. Bavil sesm se s jednim paladinem od nas, kterej je fakt schopnej. Rikal ze ma 1300 healing a ze ma obcas problemy s tim ze sice muze kouzli healy do rana a ma furt manu, ale nema dost velky healy obcas.

Ktera instance je nejlehci, tak nejak subjektivne .... slave pen ?
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 23/02/2007 :  14:57:19  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dik

Imo soloheal v heroicu je docela o hubu, i když třeba coilfang asi půjde solohealnout (my to šli s shamanem jako mainhealerem a shadowpriestem co léčil skrze vampiric popř. switchnul když bylo třeba). Ramparts bych asi radši solo nezkoušel, ten třetí boss (resp. kombo drak + humanoid) má docela slušnej burstdamage pokud mlátí oba zaráz čemuž se asi na krátký okamžik nevyhneš a navíc tam lítaj feary... prostě tam je imo lepší mít nějakej backup když je zle.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 23/02/2007 :  15:55:41  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

supr. A healujes to sam, nebo mas k sobe nekoho. Bavil sesm se s jednim paladinem od nas, kterej je fakt schopnej. Rikal ze ma 1300 healing a ze ma obcas problemy s tim ze sice muze kouzli healy do rana a ma furt manu, ale nema dost velky healy obcas.

Ktera instance je nejlehci, tak nejak subjektivne .... slave pen ?

sam :) nebo me pomaha v pripade nouze slepice
chodime vetsinou slozeni
druid (feral),druid - slepice, paladin, mag, lock

slave pens jde docela dobre

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 26/02/2007 :  10:59:13  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
Jak uz napsal Rakhen, soloheal s priestem v heroicu je docela o hubu ale ani ne tak z duvodu ze by to neuhealoval jako spis z duvodu rozlozeni aggra pri pullu vic mobu na kterych si samotny warr (druid je na tom trochu lip) nedokazou vytvorit tak rychle aggro. Preci jen kdyz polovina mobu priesta one-shotne (pala ma v tomhle velkou vyhodu v plate - vydrzi 2 rany - a v bubline) tak tu neni misto pro moc velke experimentovani. Dal samozrejme strasne moc zalezi na slozeni grupy, kolik mate tanku, kolik mate CC a jake (treba Shattered Halls bez maga je peklo, to same se da rict o konci Blood Furnace bez locka), jak mate schopne kitery atd. Proste zalezi na strane moc vecech, ale obecne kdyz muzu tak jdu s nejakym support healem.
Co se tyce obtiznosti, tak to hodne zavisi na slozeni, ale vicemene se da rict ze mezi lehci patri Slave Pens, Steamvault, vetsi cast Blood Furnace, Mechanar. Spatny zkusenosti mam treba s Underbogem.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 26/02/2007 :  11:15:56  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bambi

Jak uz napsal Rakhen, soloheal s priestem v heroicu je docela o hubu ale ani ne tak z duvodu ze by to neuhealoval jako spis z duvodu rozlozeni aggra pri pullu vic mobu na kterych si samotny warr (druid je na tom trochu lip) nedokazou vytvorit tak rychle aggro. Preci jen kdyz polovina mobu priesta one-shotne (pala ma v tomhle velkou vyhodu v plate - vydrzi 2 rany - a v bubline) tak tu neni misto pro moc velke experimentovani. Dal samozrejme strasne moc zalezi na slozeni grupy, kolik mate tanku, kolik mate CC a jake (treba Shattered Halls bez maga je peklo, to same se da rict o konci Blood Furnace bez locka), jak mate schopne kitery atd. Proste zalezi na strane moc vecech, ale obecne kdyz muzu tak jdu s nejakym support healem.
Co se tyce obtiznosti, tak to hodne zavisi na slozeni, ale vicemene se da rict ze mezi lehci patri Slave Pens, Steamvault, vetsi cast Blood Furnace, Mechanar. Spatny zkusenosti mam treba s Underbogem.

Nechápu jak by war mohl mít healer problém s aggrem v heroicu. Dva moby většinou neutankuje ani druid, ne kvůli aggru ale incomming damage které je imo neuléčitelné.

Blood furnace jde bez locka úplně v pohodě, hunter může trapovat prakticky všecko včetně těch démonů... horší je spíš boj s druhým bossem, ty vlny mi přijdou docela peklo (opět je super hunter protože zpomalovací past dá dost času na reakci). Jinak obecně bez mága (mágů) mi přijde peklo úplně cokoli na heroic protože ovce jdou v pohodě recastovat... a navíc mág pořád může něco kitovat/mrazit když to ccnout nejde a podobně - pořád mám víc důvěry v mágovo mražení relativně na dálku než fearování i když třeba funguje stejně, pořád je to "větší chaos".
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 26/02/2007 :  11:48:41  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen
Nechápu jak by war mohl mít healer problém s aggrem v heroicu.

obcas sa to stane, viac mobov na zaciatku, tank schyta viac dmg a ja trebars musim ist crit healom/spam - 6k-7k crit heal na zaciatku neni sranda

Bambi : Underbog je sranda bez maga :)

Edit : jo ked sme u toho solohealingu tak Prince Shaffara na heroic mana tombs owns

Podpisy su pre magorov.

Edited by - Cuk0r on 26/02/2007 11:51:01
Go to Top of Page

Irenikus
Starting Member

11 Posts

Posted - 26/02/2007 :  20:10:00  Show Profile  Send Irenikus an ICQ Message Send Irenikus a Private Message  Reply with Quote
hele moji otazka j z jinyho soudka , mam problem s lockem v pvp , jedu pvp shadow priesta ale na locka sem jaksi nevyzral , btw nejsem dwarf cili zadnej fear ward

Artemision / priest nubik /QT
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 28/02/2007 :  07:51:51  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Irenikus

hele moji otazka j z jinyho soudka , mam problem s lockem v pvp , jedu pvp shadow priesta ale na locka sem jaksi nevyzral , btw nejsem dwarf cili zadnej fear ward

Shadow protection, wotf, fear, silence, dobrej timing a lock neni zase takovy problem :). Ale hodne zalezi na buildu locka a dalsich okolnostech :).

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 28/02/2007 :  09:11:27  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jak hned kazdej pocita s tim, ze pokud nejsi dwarf priest, tak mas wotf
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 28/02/2007 :  09:15:12  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
pokud nejsi teda undead nebo dwarf, tak budes mit krusny casy a pokud ma felhuntera, tak na 90% bezis z GY a nic s tim neudelas

mam ud priesta a vim, ze pokud bych nemel wotf+devouring plague (inner focus+DP = I.W.I.N. ), tak bych dobryho locka nedal ani za boha, to mnozstvi HP ktery maj, je vetsi nez co mam za priesta vcetne healu, ale oni maj daleko lepsi mana management a to shadow priesta hodne pali
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 28/02/2007 :  09:57:09  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

Minimálně za hordu se stačí podívat na trolla a... je to jasné :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 28/02/2007 :  10:32:07  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak zatial som isiel heroic steamvault, slave pens a underbog a nikdy som nemal problemy s healom ako solo healer priest .... i ked vlastne nie, slave pens posledny boss mi pripada nemozny na healovanie ako solo healer, my sme mali nase feral druida ktory healoval partu a ja som vsetky healy daval na tanka, pretoze ten boss buchal za moc

A Undedrbog sme isli 2x feral druid 1x hunter 1x warr a ja ako UD priest. Ale ako ... mage a kvalitny hunter je hrozne mega, nas hunter si v slave pens tych mobov kitoval cez 1/2 instance a kym my sme zabili nejaky pack tak on si toho moba ukitoval a solo zabil.... ked je to nejaky noob ktory ani nevie pouzivat trap tak ten tam toho vela nenarobi.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 28/02/2007 :  10:35:58  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je prave ten bug. Spravne by jsi mel mit 50% sanci, ze ti procne surge of light na jakym koliv critiku (Mindblast, Heal, Holy Fire .. cokoliv) a pak behem 8-10 sec muzes dat instant Smite, ktery bude mana free. Ale tenhle Smitu uz nemuze critnout, tudiz procnout sam sebe znova a znova. Jenze to bugged.

Tedka muze surge of light critnout a tudiz procovat sam sebe do aleluja s trochou stesti, jenze neni mana free, ale stoji normalni mana cost Smite kouzla.

Idealni by bylo kdyby mohl surge of light critnout, ALE zakodovali do nej ze nemuze procnout dokola sam sebe. A byl by mana free. Nicmene podle me na Pvp je mnohem lepsi soucasna varianta, kdy muzu procnout treba 4x za sebou. Tzn. ano, stoji me kazdy nuke manu, ale dat behem 8 vterin 5x nuke za 2k s trinketem, neni neco, nad cim bych ohrnul nos.

Ja sice nedelam Pvp, ale i v Pve mam radsi soucasnou variantu, kdy sice neusetrim manu, ale zato mob zemre rychle. Protoze jako holy vsechno co kouzlim mam 2sec+ casting time, proto sem rad kdyz mob zdechne jeste kdyz mam bublinu up, aby mi furt neposouval casting time.

Surge ti moze procnut aj na crit healu.
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 28/02/2007 :  10:49:35  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ono se hraje i za neco jinyho?

Nechci vice zasirat jiz dost zaspamovany topic o wariorech, tak to dam sem, bo to sem stejne patri. Proc vsichni delaji z shadow priesta tak imba classu? Vzdyt v situacich 1v1 lock, mage, hunter, druid, rogue, shaman je to vic nez vyrovnany....a navic, vsechny tyhle classy muzou bez problemu priestovi utect, kdyz jim tece do bot....

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 28/02/2007 :  12:16:04  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
protoze shadow priest je pvp tank - shadow forma mu dava tolik dmg reduction, ze se vyrovna paladinovi, dmg ma rekneme na urovni maga, vyhoda je zpusob boje - hodi dot a muze bezet od soupere, ten dot je nejsilnejsi ve hre.. ma instant aoe fear, shield, VE ho healuje jak blazen atd atd.. proste hrat shadow priesta ti da pocit nesmrtelnosti
a pokud hrajes jeste k tomu UD, tak to uz je jak prochazet dooma s IDDQD
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 28/02/2007 :  12:42:57  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:

protoze shadow priest je pvp tank - shadow forma mu dava tolik dmg reduction, ze se vyrovna paladinovi, dmg ma rekneme na urovni maga, vyhoda je zpusob boje - hodi dot a muze bezet od soupere, ten dot je nejsilnejsi ve hre.. ma instant aoe fear, shield, VE ho healuje jak blazen atd atd.. proste hrat shadow priesta ti da pocit nesmrtelnosti

Kdyz ta druha classa vi, co priest muze udelat, tak to pro ne muze byt taky IDDQD. Tim si ale nevysvetlil to, proc ho tolik lidi pasuje na imba krale vsech class.

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 28/02/2007 :  13:37:39  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
nevysvetlil? jestli nestaci, ze UD shadow priest nema v tyhle hre soupere tak uz nevim :)
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 28/02/2007 :  14:07:42  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tjtm

quote:

Kdyz ta druha classa vi, co priest muze udelat, tak to pro ne muze byt taky IDDQD. Tim si ale nevysvetlil to, proc ho tolik lidi pasuje na imba krale vsech class.

To že víš co ten druhej může udělat ještě neznamená, že s tím můžeš něco dělat.

Btw ve většině 5vs5 arén kde jsem byl skončil shadowpriest aniž by opustil formu první jak v damage done tak v healing done (pravda, asi část z toho byl overheal takže efektivní heal asi tak vysokej nebyl ale to na tom nic nemění)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 28/02/2007 :  15:27:23  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
... a aby toho nebolo malo, shadow priest je aj imba v PvE ... teraz som pozeral video ako nightmare asylum zabijali toho prveho bossa v serpentine 25 man instanci .... 1. a 2. warloci, 4. shadow priest. Mage ktory bol v grupe s jednym alebo dvoma teraz neviem shadow priestami (bolo to tocene od neho) cely fajt nonstop castil firebaly a nikdy pocas tych 5 alebo kolko minut to bolo neklesol manou pod 60% .... a nezdalo sa mi ze by chlastal mana poty.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 28/02/2007 :  16:51:27  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Shadow priest v aréně aby měl s sebou vlastního holy priesta jen na healování - představa že uhealuje zerg přes Vampiric Embrace je i před patchem směšná... Aby to bylo znát tak tam musejí být dva-tři... Pak už to je celkem nepříjemné, ale to ostatně u každé homogrupy co má dva-tři kousky stejné classy, proti dobré kombinaci.

Btw ve většině 5vs5 arén kde jsem byl skončil shadowpriest aniž by opustil formu velmi rychle mrtvej.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 01/03/2007 :  00:56:25  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
no nevim, affli lock treba se shadow priestem nema moc tezky :) ale je to proste kus od kusu, muze to byt shadow priest, ale kdyz bude lama, tak ho sunda i prot warr (ok, prehanim, ale paladin jo )
Go to Top of Page

Lamovan
Starting Member

32 Posts

Posted - 08/03/2007 :  14:38:48  Show Profile  Send Lamovan an ICQ Message Send Lamovan a Private Message  Reply with Quote
Ahoj,
chci sei o vikendu zalozit alta Priesta.

Talent stromy jsem nejak vycetl a bud hlavne zkouset. Spise mi reknete, jake jste si zvolili profese...

Na hunterovi mam alchemy a herbalism a chtel bych rozhodne neco jinyho. Je mi jasny, ze by to bylo asi lepsi u priesta, ale tam uz to mam skoro 300/300 :/
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 08/03/2007 :  14:54:04  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lamovan

Ahoj,

Talent stromy jsem nejak vycetl a bud hlavne zkouset. Spise mi reknete, jake jste si zvolili profese...

Na hunterovi mam alchemy a herbalism a chtel bych rozhodne neco jinyho. Je mi jasny, ze by to bylo asi lepsi u priesta, ale tam uz to mam skoro 300/300 :/

Mě se osvědčil ench a tailoring na priestovi. Sem tam si něco ušiješ i na sebe. Nemáš ani o nouzi na materiál pro ench protože vše máš z tailoringu. Je dobré mít nějaký počátečný kapitál. Tuším že jsem na 20 lvl do něj investoval 90g abych se dostal na 225/225.

Go to Top of Page

Lamovan
Starting Member

32 Posts

Posted - 08/03/2007 :  15:15:07  Show Profile  Send Lamovan an ICQ Message Send Lamovan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

quote:

Ahoj,

Mě se osvědčil ench a tailoring na priestovi. Sem tam si něco ušiješ i na sebe. Nemáš ani o nouzi na materiál pro ench protože vše máš z tailoringu. Je dobré mít nějaký počátečný kapitál. Tuším že jsem na 20 lvl do něj investoval 90g abych se dostal na 225/225.

Ja jsem chtel hrat za draeneie a zkusit jewelcrafting, mam nakopano strasne moc rudy z druhy postavy a dva batohy ruznych diamantu agemu. Zkousel nekdo tohle povolani?
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 08/03/2007 :  20:19:28  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Podle mě je jewl nejdražší povolání. A hodně rudy - otázka je, co si představuješ po tím "hodně". :)

Myslím si, že pokud nemáš tak 500 gold (nebo je v průběhu levelingu jewela neseženeš), tak to ani nezkoušej. stopro tam minimálně těch 500 utopíš, možná i jednou tolik.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Lamovan
Starting Member

32 Posts

Posted - 08/03/2007 :  20:31:24  Show Profile  Send Lamovan an ICQ Message Send Lamovan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Podle mě je jewl nejdražší povolání. A hodně rudy - otázka je, co si představuješ po tím "hodně". :)

Myslím si, že pokud nemáš tak 500 gold (nebo je v průběhu levelingu jewela neseženeš), tak to ani nezkoušej. stopro tam minimálně těch 500 utopíš, možná i jednou tolik.

no, 500 bych i mel, respektive neco tesne pod, jde spise o to, zda se mi to pak vrati :p
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 09/03/2007 :  08:51:22  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Khostri

no, 500 bych i mel, respektive neco tesne pod, jde spise o to, zda se mi to pak vrati :p

Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 10/03/2007 :  20:46:22  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
Tak pokud by si bral priesta jo vazne a raidoval a tak, tak bych si vybral alchemy (kvuli epic trinketu) a hmm tailoring asi.

Ja osobne mel vzdycky Enchanting (pro zabavu i jako moneymaker) a pak nejaky gathering skill. Kdyz sem dostal Truefaith Vestment receipt, tak sem za 300gp dostal tailoring na 300 abych si to moch udelat a pak dropnul tailoring a vzal zpet skinning. To bylo Kdysi ...

Pred TBC jsem si vzal zpet taioloring a dostal ho pak rychle na 375. Protoze podle me jsou Primal Mooncloth Set a Whitemend Set nedostizny combo aspon co se tier4 / Karazhanu tyce. Obcas se vyskytne nejakej povedenej kousem nekde, ale celkove jsou ty 2 sety moc hezky. Jedninej problem je stamina. Radsi bych starej Whitemend set jenom se staminou. Chtel bych ten trinket z alchemy, ale neminim kvuli tomu dropnout enchanting kde mam desitky rare receptu.

Pokud chces hrat priesta vylozene prilezitostne, tak si proste vyber to, co te bavi. Me bavi disenchant a usit si neco na sebe. Jako alta mam treba rogua, a u nej mi prislo logicky vzit kyticky a lektvarky. U warriora bych vzal mining a smithing ... hlavne se bav :)
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 10/03/2007 :  20:57:48  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

quote:

Surge ti moze procnut aj na crit healu.

Jasne ze muze, to spada do kolonky "cokoliv" :). Ted jsem healbot a SoL mi strasne chybi na solovani. Jeste ze mam solo questy uz hotovy a tech par mobu pro motes of neco uz nejak dotlucu. Jooo kdybych je tak moch uhealovat k smrti
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 13/03/2007 :  12:50:36  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
Alchemist's Stone je pro healery chlastajici mana potiony takovej mensi zazrak, preci jen trinklet co prida +15 All Stats a +30 az +50Mp5 ve hre asi jeste hodne dlouho nebude.

Co se tyce solovani, tak nemam s pure heal buildem skoro zadnej problem i urcitou cast elite jsem schopnej dat, jen je to obecne trosku narocnejsi na manu :)
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 16/03/2007 :  07:51:35  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
Přeposílám sem jeden dotaz od někoho jiného ohledně healovacího add-onu co je vidět na videu. Nevíte jak se jmenuje?

quote:
Originally posted by lofass

Nevite co ma za healovaci addon priest v tomhle videu?
http://files.filefront.com/gruulvsprometheanwmv/;6913347;;/fileinfo.html
Prijde mi dost prehlednej a jednoduchej. Diky

Lexon
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 16/03/2007 :  09:17:23  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:

Přeposílám sem jeden dotaz od někoho jiného ohledně healovacího add-onu co je vidět na videu. Nevíte jak se jmenuje?

Podle mě to vypadá na Klik.

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,36 seconds. on eygor Snitz Forums 2000