Author |
Topic  |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 04/02/2008 : 12:47:07
|
Včera jsem viděl krásné videjko ze sobotního Raidu na IF. Král padnul jako nic :) Zajímalo by mě jestli něco takého dělá i Alliance. Včera se asi 20 alíků objevilo před OG, ale po chvilce bylo po všem. Jediné na co se zmohli bylo 2 portali do svých měst a /Y KO KO TI.
|
|
| |
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 04/02/2008 : 13:04:41
|
Muzes linknout? Uz jsem se par neuspesnych raidu ucastnil a vzdycky jen tak pro zabavu, ale popravde ani nevim, jak je odmena za zabiti bosse. Tusim by to mely byt nake honory, ale zajimalo by me kolik. |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 04/02/2008 : 13:57:55
|
quote: Originally posted by pompo
Muzes linknout? Uz jsem se par neuspesnych raidu ucastnil a vzdycky jen tak pro zabavu, ale popravde ani nevim, jak je odmena za zabiti bosse. Tusim by to mely byt nake honory, ale zajimalo by me kolik.
Asi jak 5 minut v AV. |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 04/02/2008 : 14:37:15
|
nebyly lagy kdyz ste tam zautocily? si pamatuju tenkrat jak tam jel skoro celej server a spadlo to |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 04/02/2008 : 14:52:15
|
No já to zažil kdysi ve stormwindu asi před 2 měsícema a to spadlo a pak nás alíci pojednom rozsekali jak sme se logovali do hry :)
V IF to bylo celkem v pohodě a lagy nebyly. Večer před OG lagy byly ale těžko říct jestli to bylo počtem lidí co bylo večer připojeno nebo tím, že těch 50 lidí na jednom fleku server nezvládl :)
PS: Video bude pozdeji jsem v práci na pc a nepamatuji si prezdívku co má kámoš na FileFront a není online. |
 |
|
Darthjason
Starting Member
8 Posts |
Posted - 04/02/2008 : 16:10:29
|
Videjko je zde ... http://files.filefront.com/24+IronforgeDSavi/;9562069;/fileinfo.html
Lagy nebyly a byl to paradni zazitek !!!
Uz chystam dalsi akcicku :)
btw...odmena nebyla zadna,pouze se objevil napis HK LEADER a zadny honor jsme nedostali,ale o ten nam ani neslo :) |
Edited by - Darthjason on 04/02/2008 16:12:15 |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 04/02/2008 : 16:59:02
|
Tak to je opravdu o nicem. Je mi jasne, ze vam o ten honor neslo, ale priznejme si, ze zabiti bosse nake frakce je kapku horsi nez vyhrat AV, a kdyz uz muzou pve hraci mit takovy loot v tupem npc, tak proc ne v pvp bossovi. Nebo kdyby to aspon pridalo par k honoru-rekneme 4. To uz pak aspon mas duvod k najezdum na mesta krom videjka. 
Ale co, nebudu prece na imperiu resit problemy blizzu. Radsi si zajdu hazet hrach na zed.  |
 |
|
Darthjason
Starting Member
8 Posts |
Posted - 04/02/2008 : 17:05:09
|
No bylo v nem tusim 84 g  |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 04/02/2008 : 17:32:10
|
Samozřejmě Blizzard záhy zjistil že bossové v městech jsou hodně blbej nápad (protože jim při raidech padaj servery, o lagu nemluvě), takže proč by jim dávali nějakej loot nebo odměny, žejo? |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 04/02/2008 : 18:01:01
|
odmenou budiz zabava. aha vlastne ja zapomnel ze mmorpg hry se nehraou pro zabavu ale pro velikost e-pera, koneckoncu koho by bavilo grindeni cehokoliv samo o sobe a v mmorpg hrach se nic jineho nedela, aspon v tec ackovych typu wow |
lastfm |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 04/02/2008 : 18:03:35
|
quote: Originally posted by Rashaverak
odmenou budiz zabava. aha vlastne ja zapomnel ze mmorpg hry se nehraou pro zabavu ale pro velikost e-pera, koneckoncu koho by bavilo grindeni cehokoliv samo o sobe a v mmorpg hrach se nic jineho nedela, aspon v tec ackovych typu wow
svatá pravda
EDIT.: muže mi nekdo z moderatoru povedět,proč mi zmizelo mejch 30 krasně naspamovanejch postu? ne že bych si na tom nak zakladal, ale ta hvězdička pod nickem se mi líbila :-/ |
Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.
DotA - This Way
|
Edited by - Sho on 04/02/2008 18:05:36 |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 04/02/2008 : 18:08:29
|
odmenou budiz zabava. aha vlastne ja zapomnel ze mmorpg hry se nehraou pro zabavu ale pro velikost e-pera, koneckoncu koho by bavilo grindeni cehokoliv samo o sobe a v mmorpg hrach se nic jineho nedela, aspon v tec ackovych typu wow
Pro me je v pvp zabava vyhravat... Neni equip, neni moc caste vitezstvi, neni zabava. Tak je to v kazde mmorpg. Cast se da nahradit skillem, ale equip furt dela velke %.
Btw. co ty druide? Neaktivujes?  |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 04/02/2008 : 18:45:54
|
Pro me je v pvp zabava vyhravat... Neni equip, neni moc caste vitezstvi, neni zabava. Tak je to v kazde mmorpg. Cast se da nahradit skillem, ale equip furt dela velke %.
Btw. co ty druide? Neaktivujes? 
Rash az na WotLK :) Vyzkouset novinky a zase v klidu stornovat acc :p |
Darraque [MdK] |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 05/02/2008 : 10:08:06
|
+ jeste musi napsat ze cele WotLK je na pichu :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 05/02/2008 : 10:08:53
|
bud se potkame ve warhammeru nebo aoc, ve wow uz nikdy, posledni pokus jsem vydrzel 3 dny (5 hodin) a celou dobu jsem nevychazel z udivu proc me to kdysy bavilo.
a ano, wotlkghsdgjd bude na hovno, jak to vis reydene ? |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 05/02/2008 10:10:41 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 05/02/2008 : 10:13:27
|
quote: Originally posted by Rashaverak ... a ano, wotlkghsdgjd bude na hovno, jak to vis reydene ?
jsem totiz primo neuveritelne chytry :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 05/02/2008 : 11:40:50
|
Ta hra neni naprd Rashi, dá se to hrát ale jen tak 6 hodin týdně, 3h v Ut, 1h ve St a 2 v Ne po obědě . Otázkou je jestli někdo chce dávat 350 Kč měsíčně za 24 hodin "průměrné" zábavy za měsíc.
|
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 05/02/2008 : 11:55:49
|
bu celou dobu jsem nevychazel z udivu proc me to kdysy bavilo.
Možna te proste prestal bavit druid, zkus si vylevlil nejakou jinou class a zas te to chytne  |
 |
|
Milacekimperia
New Member

194 Posts |
Posted - 05/02/2008 : 11:59:22
|
bud se potkame ve warhammeru nebo aoc, ve wow uz nikdy, posledni pokus jsem vydrzel 3 dny (5 hodin) a celou dobu jsem nevychazel z udivu proc me to kdysy bavilo.
a ano, wotlkghsdgjd bude na hovno, jak to vis reydene ?
Dle výzkumu vydrží MMORPG v průměru 2 roky a pak přichází stagnace a nuda a odchod do jiné hry.Dle vlastní zkušenosti vím,že pak návrat je marný neboť po pár dnech či týdnech už to prostě nejde.Já s partou co hrajem MMORPG několik let máme tokový plán.Začalo to samozřejmě L2 po dvou letech EQ2 a teď skoro po třech letech WoW.Jsem nadmíru spokojený každá hra mi dala něco.Nepočítám úlety jako GW,Vanguard,FURY atd.No a výhledově WAR (AoC má tak 10%) a možná AION. Mám štěstí na dobré kámoše a spíše než hra mě baví společný herní progres a někdy jen tak free běháme a kecáme skvělí relax.
|
GW(20 2x), L2 EU(50+,Spoil 40+), EQ2 US(2x80), VG-uz nikdy Fury-Beta AoC-Beta Back WoW ofik Twink 19+,29+39+49+59+69+
World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?
|
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 05/02/2008 : 12:09:40
|
Proste de o to, co od hry cekas a co te bavi. Pokud chces instantni zabavu, hraj singlovky, silny pribeh v mmo taky nenajdes. Ale pro me je wow nadherna oddychovka. Lognu, chvilku farmim, chvilku sbiram kyticky, chvilku killim aliky, chvilku levelim...proste delam to, co me momentalne bere. Nerikam, ze to musi bavit kazdyho, ale rikat o wowku ze je sracka jen proto, ze te nebavi...:p Neni to nijak ou-maj-gad-to-je-super hra, ale da se hrat, a da se u ni bavit a hlavne...patri momentalne mezi nej mmo co existuji. A kdyz neni nic lepsiho, tak co chces delat.
Ale to je desnej offtopik a navic toto tema je natolik subjektivni, ze nikdy nemuzeme dojit k zadnemu konsensu :p |
Darraque [MdK] |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 05/02/2008 : 15:15:59
|
Tak se zkus na chvili vratit na DP. Zacnes si wowu vic vazit, ver mi. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 05/02/2008 : 16:17:26
|
hral jsem nedavno uo na OSI a bavil jsem se mnohem lepe nez u wowka pri poslednim pokusu, myslim ze casy hrani na free serverech mam za sebou |
lastfm |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 05/02/2008 : 19:06:08
|
quote: Originally posted by Reyden
+ jeste musi napsat ze cele WotLK je na pichu :)
me se na tom libí jen ten příběh podle w3 .... jinak naprostej souhlas. |
Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.
DotA - This Way
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 06/02/2008 : 08:27:47
|
Tak se zkus na chvili vratit na DP. Zacnes si wowu vic vazit, ver mi.
Mno ja bych rek ze to vide na stejno.Na dp si aspon muzes rict ze to delaj zadarmo tak nema cenu na ne spitovat. Bavilo te to protoze to bylo new.Pocatecni nadseni vydrzi dlouho a pak uz cloveku zbejva jen upadat do skepse.Hlavne ze zacatku bylo wow super.Zadny po..... bg, nemusel si tolik hrotit equip, celkem rozumny lidi a zabava.Dnes uz je to stereo.TBC jenom par lokaci navic a reset itemizace jinak nic prevratnyho.Proste varej furt z toho samiho, to je pak jasny ze te to nebavi, kdyz je to furt na jedno brdo.Ale ruku na srdce, co jinyho hrat?Nejak me za posledni dobu nic neoslovilo a z toho vseho je wow nejmensi zlo.Snad je doufam ze Age of Conan bude chvili hratelnej a pak doufam ve wh. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Milacekimperia
New Member

194 Posts |
Posted - 06/02/2008 : 09:22:12
|
hral jsem nedavno uo na OSI a bavil jsem se mnohem lepe nez u wowka pri poslednim pokusu, myslim ze casy hrani na free serverech mam za sebou
Já doufám,že veškeré free skončí ty lidi si neuvědomují jak tu svojí hru hraním na free poškozují.A to vydírání DONATE to je ostuda. |
GW(20 2x), L2 EU(50+,Spoil 40+), EQ2 US(2x80), VG-uz nikdy Fury-Beta AoC-Beta Back WoW ofik Twink 19+,29+39+49+59+69+
World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 06/02/2008 : 09:59:20
|
Na to koukáš moc černobíle. Já jsem hrál půl roku na free Lineage2. Nikdy jse nedonátoval a jednoho dne sme si řekli hurá na ofiko. Od té doby jen ofiko. Jen před rokem jsem zkousel na free UO.
Plno lidí na ofiko přišlo z free. Já to bral jako demo :) |
 |
|
Arduina
Starting Member
63 Posts |
Posted - 06/02/2008 : 11:02:44
|
Hordani vesmes napadnou mesto kdy je tam minimum hracu. Treba zabiti krale v exodaru. Ve dve hodiny rano. Exodar proste totalne prazdnej. Ani straze nejak nereagovali. IF da se take v pohode a bez problemu dojit k bossovy. Byl jsem tam tenkrat na nem s mojim undead lockem a musim potvrdit to co rikaji hraci za alianci. Ze hordanske straze jsou daleko agresivnejsi nez ty jejich. Myslim ze to by mel blizz trosku poresit at je to ferovejsi. Alianci straze kolikrat vubec nereagovali nebo pribihali po jednom. A nemaj vubec zadnou vydrz oproti nasim hordskym strazim. to je pravda. Jinak zazil jsem nekolik pokusu aliance na OG ale on je to problem kdyz je mesto plne hracu. To nemaj sanci. Ja osobne tedy kdyz sem videl ze se pokouseji dostat k bossikovy tak jsem neutocil.Stejne to by bylo trapne. ale byl tam jeden paladin tenkrat nick si uz nepamatuji. Byl prot...ale co ten vydrzel a jak si daval straze. Opravdu hral to velmi dobre.Mozna by to chtelo vice paladinu takhle na utoky do mest. Kdyz ma aliance v reidu prilis moc jen cloth to neni sance. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 06/02/2008 : 11:42:43
|
quote: Originally posted by Arduina
Hordani vesmes napadnou mesto kdy je tam minimum hracu. Treba zabiti krale v exodaru. Ve dve hodiny rano. Exodar proste totalne prazdnej. Ani straze nejak nereagovali.
Ne že by byl Exodar v prime timu zrovna central hub of trade... |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 06/02/2008 : 13:00:55
|
Mno například tento poslední útok na IF byl veden po obědě v sobotu;) Strategicky kdy mají hráči alliance poviný polední klid po obědě:)) |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 06/02/2008 : 14:12:55
|
quote: Originally posted by Arduina
Hordani vesmes napadnou mesto kdy je tam minimum hracu. Treba zabiti krale v exodaru. Ve dve hodiny rano. Exodar proste totalne prazdnej. Ani straze nejak nereagovali. IF da se take v pohode a bez problemu dojit k bossovy. Byl jsem tam tenkrat na nem s mojim undead lockem a musim potvrdit to co rikaji hraci za alianci. Ze hordanske straze jsou daleko agresivnejsi nez ty jejich. Myslim ze to by mel blizz trosku poresit at je to ferovejsi. Alianci straze kolikrat vubec nereagovali nebo pribihali po jednom. A nemaj vubec zadnou vydrz oproti nasim hordskym strazim. to je pravda. Jinak zazil jsem nekolik pokusu aliance na OG ale on je to problem kdyz je mesto plne hracu. To nemaj sanci protože to začne lagovat tak až je to nehratelný a pak padá server každejch 20 minut tak dlouho, než to vzdají buď útočníci nebo obránci. Ja osobne tedy kdyz sem videl ze se pokouseji dostat k bossikovy tak jsem neutocil.Stejne to by bylo trapne. ale byl tam jeden paladin tenkrat nick si uz nepamatuji. Byl prot...ale co ten vydrzel a jak si daval straze. Opravdu hral to velmi dobre.Mozna by to chtelo vice paladinu takhle na utoky do mest. Kdyz ma aliance v reidu prilis moc jen cloth to neni sance.
Fixed. |
 |
|
Darthjason
Starting Member
8 Posts |
Posted - 06/02/2008 : 16:57:56
|
My jsme to odstartovali v 13:30 , ze by tam bylo malo hracu se rict nedalo,spis se nam podarilo nepozoravane proklouznout az ke kralovi a behem nekolika minut ho kilnout,ke konci uz tam bylo aliku pozehnane (viz video vyse),kdyby to nebyly lemry,tak nas musi rozsekat po chvilce,bylo nas jen 24 ... od aukce to maj asi 15s chuze ...nastesti jsou to jen alici  |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 07/02/2008 : 00:32:20
|
Mrtvý alík dobrý alík ;) těším na příští videjko :) |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 12/02/2008 : 07:33:48
|
Mě by každopádně zajímala jedna věc. Teď když tak zkouším procházet mapy... - crossroads ani nevím jestli patří hordě, věčně vymlacovaný alíkama (tím nemyslím jednou za týden, spíš tak každou hodinu) - hillsbrad klasika, 5-7 70tek z jedné/dvou gild co tam běhaj a hrdinsky zabíjejí ty level 25 šašky co se snaží questit - gankthemall vale se buď mydlí u nessingway nebo opět stádo z nějaké té gildy nastoupené před branami + průběžné "čištění" všeho červeného
Jak to vypadá za alíky, taky máte nějaká takováhle města zakempená/"notoricky čištěná"? |
 |
|
Wolfblade
Starting Member
4 Posts |
Posted - 13/02/2008 : 12:06:00
|
quote: Originally posted by Rakhen
Mě by každopádně zajímala jedna věc. Teď když tak zkouším procházet mapy... - crossroads ani nevím jestli patří hordě, věčně vymlacovaný alíkama (tím nemyslím jednou za týden, spíš tak každou hodinu) - hillsbrad klasika, 5-7 70tek z jedné/dvou gild co tam běhaj a hrdinsky zabíjejí ty level 25 šašky co se snaží questit - gankthemall vale se buď mydlí u nessingway nebo opět stádo z nějaké té gildy nastoupené před branami + průběžné "čištění" všeho červeného
Jak to vypadá za alíky, taky máte nějaká takováhle města zakempená/"notoricky čištěná"?
Muzu Te ujistit ze za alianci je to uplne stejne, akorat se niceji jine mesta, questi v STV je dneska blaznovstvi, to samy se zacina stavat v Hilsdebradu, mno a pak prakticky jakakoliv jina mapa, osobne me prijde ze hordaku potkavam vice nez aliku ale to muze byt i ciste subjektivni. |
 |
|
Milacekimperia
New Member

194 Posts |
Posted - 13/02/2008 : 16:57:19
|
quote: Originally posted by Wolfblade
Jak to vypadá za alíky, taky máte nějaká takováhle města zakempená/"notoricky čištěná"?
Muzu Te ujistit ze za alianci je to uplne stejne, akorat se niceji jine mesta, questi v STV je dneska blaznovstvi, to samy se zacina stavat v Hilsdebradu, mno a pak prakticky jakakoliv jina mapa, osobne me prijde ze hordaku potkavam vice nez aliku ale to muze byt i ciste subjektivni.
Doufám ze vas jednou uplne vyhladime.Uz je pripraveno konecne reseni Alicke otazky.S datacem si zvednu Engineering a vyrobim vodikovou bombu a pak uz to bude jen otazka pilota a letadla.Vivat HORDA !!!
PS:delam si srandu tebe nechame samozrejme prezit.
|
|
 |
|
Strela
Starting Member
78 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 14:32:30
|
fajci kokoty asi tak................. (srandu si ja nerobim)
quote: Originally posted by Milacekimperia
Muzu Te ujistit ze za alianci je to uplne stejne, akorat se niceji jine mesta, questi v STV je dneska blaznovstvi, to samy se zacina stavat v Hilsdebradu, mno a pak prakticky jakakoliv jina mapa, osobne me prijde ze hordaku potkavam vice nez aliku ale to muze byt i ciste subjektivni.
Doufám ze vas jednou uplne vyhladime.Uz je pripraveno konecne reseni Alicke otazky.S datacem si zvednu Engineering a vyrobim vodikovou bombu a pak uz to bude jen otazka pilota a letadla.Vivat HORDA !!!
|
Edited by - Strela on 15/02/2008 14:33:14 |
 |
|
Milacekimperia
New Member

194 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 15:07:19
|
quote: Originally posted by Strela
fajci kokoty asi tak................. (srandu si ja nerobim)
quote: Originally posted by Milacekimperia
Koukam podle toho jak jsi to skopiroval ty uz si stim zacal vid? PS: ty budes asi chudakcek alik vid klidne dneska vecer prijd pred Ogrimar ja ti ho moji stafkou pekne pofajcim neboj (srandu si tiez nerobim,fajciarou tam vdaka tvojmu postu bude nieurekom) |
|
Edited by - Milacekimperia on 15/02/2008 15:10:07 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 17:49:10
|
Co když je to alík hunter nebo lock a vyfajčí on tebe? To by byla hlína :D Tyhle silácke posty miluju :D |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 18:20:58
|
Silacke posty si tady muzou dovolit jen loci ... tak bacha!
+1 |
 |
|
Milacekimperia
New Member

194 Posts |
Posted - 16/02/2008 : 00:05:15
|
quote: Originally posted by Azkaban
Co když je to alík hunter nebo lock a vyfajčí on tebe? To by byla hlína :D Tyhle silácke posty miluju :D
Když je to Alík Hunter a nebo Lock mame nastesti pojistku a piseme do world chatu Terminatorovicz    |
|
 |
|
bluecross
Starting Member
12 Posts |
Posted - 04/03/2008 : 10:31:36
|
Vrátím se k postům o napadání měst...vyjma mého šamana mám rogue, mage a huntik u BE...od otevření ZA se raidy na SilM opakují na Dragonmaw docela často, nevím čím to je, jestli alíkům přijde jednodušší, když nezvládají v ZA jít se vybít aspoň na lowících s omylem zaplým PVP a nebo je v tom i něco jiného, každopádně si myslím, že horda má opravdu vymakanější stráže, ale o to jde...ne? Přeci dobít ORG když tam budou lamy guardi a žádnej pvpčkař by pak bylo pro 5 lidí a ne pro dva raidy, jako když jsme naposledy my táhli na SW. |
Love is name, sex is game Forgot the name and play the game!
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dragonmaw&n=Bluecross |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 04/03/2008 : 17:00:20
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Silacke posty si tady muzou dovolit jen loci ... tak bacha!
+1
Mlč ezmode. Amen. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
|
Topic  |
|