Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Priest - nejaky tipy jak ...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

Tomas
Starting Member

93 Posts

Posted - 06/10/2006 :  12:47:09  Show Profile Send Tomas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

quote:
Originally posted by Tomas

je toho moc na čtení, ale většinou jsou rady podobné. Potřebuji poradit, jak sestavit klerika, který bude hlavně zaměřen na léčení skupiny s dobrou regenerací many a velkou zásobou many.

Kup si stavebnici Merkur - Klerik a postupuj podle návodu.

bohužel mají jen Merkur - Druid, Mage, Hunter, Warrior, Paladin, Rogue , Shaman a Warlock. Klerika nemají, že je vyprodán a bude až v příštím století.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 06/10/2006 :  12:57:01  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
tak to mas smulu
jeste ze my si stihli objednat Cleric - collector edition

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Tomas
Starting Member

93 Posts

Posted - 06/10/2006 :  14:35:06  Show Profile Send Tomas a Private Message  Reply with Quote
1. lidská blbost je nekonečná

2. poradí tedy někdo?
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 06/10/2006 :  14:41:16  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

2. poradí tedy někdo?

no jako prvni dostene nakej curse ... a to druhy kouzlo je vyvolani outlone ... do PvP nic moc ale v PvE se celkem hodi

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 06/10/2006 :  17:20:57  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:

zatím mám toto:

Discipline Talents (26 points)

Silent Resolve - 5/5 points
Improved Power Word: Shield - 3/3 points
Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points
Mental Agility - 5/5 points
Mental Strength - 5/5 points
Meditation - 5/5 points
Inner Focus - 1/1 point

Holy Talents (25 points)

Improved Renew - 5/5 points
Holy Specialization - 5/5 points
Spiritual Healing - 5/5 points
Subtlety - 5/5 points
Holy Fire - 1/1 point
Improved Flash Heal - 2/2 points
Improved Prayer of Healing - 2/2 points

- zatím toto. Nevíte, jaká rasová kouzla dostane undead kněz?

To je na free? Obavam se ze tady ti nikdo moc neporadi protoze ty talenty jsou uz aspon 1/2 roku uplne jiny. Pokud si ale dobre vzpominam, tak takhle nejak by to mohlo byt, otazkou ale zustava co z toho na free funguje jak ma .
Go to Top of Page

Tomas
Starting Member

93 Posts

Posted - 06/10/2006 :  18:23:02  Show Profile Send Tomas a Private Message  Reply with Quote
na free ne a to, co píšu, mám z http://wowvault.ign.com kde je kalkulátor na skilly, ale asi už dost zastaralý.

edit: takže se mi podařilo najít nový, aktuální http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/priest/talents.html

kouknu a něco zkusím sestavit

Edited by - Tomas on 06/10/2006 18:26:20
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/10/2006 :  22:05:38  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

2. poradí tedy někdo?

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 06/10/2006 22:06:27
Go to Top of Page

Tomas
Starting Member

93 Posts

Posted - 06/10/2006 :  23:32:47  Show Profile Send Tomas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

2. poradí tedy někdo?

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 07/10/2006 :  11:21:47  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Vrhni oko do talentů, a dej si ty co jsou na velkou zásobu many, regeneraci many a léčení skupiny.

*cry*
Go to Top of Page

Tomas
Starting Member

93 Posts

Posted - 08/10/2006 :  14:15:53  Show Profile Send Tomas a Private Message  Reply with Quote
Discipline:
Unbreakable Will - 5/5 points
Silent Resolve - 1/5 points
Improved Power Word: Shield - 3/3 points
Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points
Inner Focus - 1/1 point
Meditation - 3/3 points
Mental Agility - 5/5 points
Mental Strength - 5/5 points

Total: 25 points

Holy:
Improved Renew - 3/3 points
Holy Specialization - 5/5 points
Healing Focus - 2/2 points
Divine Fury - 3/5 points
Spell Warding - 4/5 points
Holy Nova - 1/1 point
Holy Reach - 2/2 points
Improved Prayer of Healing - 2/2 points
Spirit of Redemption - 1/1 point
Spiritual Guidance - 2/5 points
Spiritual Healing - 1/5 points

Total: 26 points

- tak zatím toto, ale to uvidíme až v praxi a jestli datadisk přidá větší lvl cap, tak odhaduji, že budou další body a tak budu moci kdyžtak rozvinout skupinu Holy
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 08/10/2006 :  22:50:29  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

- tak zatím toto, ale to uvidíme až v praxi a jestli datadisk přidá větší lvl cap, tak odhaduji, že budou další body a tak budu moci kdyžtak rozvinout skupinu Holy

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/priest/talents.html?50520013000000023505003230205500000000000000000

toto mas build kamkolvek, od rfc az po naxx
inspiration ti je hlavne treba na znizenie healingu na tanka, a talenty na aoe healing tie vyuzijes hlavne v instanciach s aoe pitchovinami, inde to neni az take nutne
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/10/2006 :  23:14:33  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Zdar,

chcem sa opytat, nepoznate nejaky dobry a jednoduchy addon ktori mi bude davat pozor na Renew ? Staci mi nieco jednoduche, nepotrebujem addon s 50 000 nastaveniami atd.

A este, pozeral som viacero healbot buildov a ani jeden nemal ten crit chance na 5%, kazdy max na 3 ... to je az take zbytocne ?
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 16/10/2006 :  23:39:04  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

A este, pozeral som viacero healbot buildov a ani jeden nemal ten crit chance na 5%, kazdy max na 3 ... to je az take zbytocne ?

nejsem healer ale muzu ti naprosto presne odpovedet...
pri healovani se proste nemuzes spolehat na to, ze to zachranis critem...crit je az neco navic, takovy bonusik
v pvp je to poznat daleko vic nez v pve, kde jsou targety (cti MT) overhealovany
urcite se vyplati talent na +armor po critu, ale samotnej +crit nic nezachrani

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 17/10/2006 :  00:27:03  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Crit je při healu dobrej jen když máš talent Inspiration. Jinak Tě víceméně nezajímá.

V Burning Crusade začne být o něco víc zajímavej kvůli Surge of Light

P.S. Seth nejen že má level 60 priesta, ale má s healerama i pletky

Edited by - Marigold on 17/10/2006 00:27:48
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 17/10/2006 :  00:35:28  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
crit je imho dobrej dycky, kdyz je clovek sam na healovani, prece jen crit heal usetri jak cas tak manu, v pvp se za crit heal modlim pokazdy ;)
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 17/10/2006 :  07:25:59  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

crit je imho dobrej dycky, kdyz je clovek sam na healovani, prece jen crit heal usetri jak cas tak manu, v pvp se za crit heal modlim pokazdy ;)

v pve je crit heal z 90% overheal... pomuze pouze tehdy kdyz ti lidi hodne padaj... v opacnym pripade pri stabilnim pullu healujes na nominalni hodnoty ne na crit hodnoty = overhealujes critem...
jedinou vyjimku jsem zaznamenal u druida s improved regrowth, kde healim tak jako bych ten crit mel pokazdy...

neco jinyho je to samozrejme v pvpku tam s tebou souhlasim ;-)

no mmo
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 17/10/2006 :  07:32:56  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric
jedinou vyjimku jsem zaznamenal u druida s improved regrowth, kde healim tak jako bych ten crit mel pokazdy...

Chces mi rict, ze v PVE healujes regrowthem? :) Heal za 880 MP se opravdu vyplati. Nikde jinde nez u Vaela bych to snad nepouzival, krome případů, kdy potrebujes asap healnout target a nemas zrovna instant.

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 17/10/2006 :  07:39:34  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

quote:
Originally posted by celdric

Chces mi rict, ze v PVE healujes regrowthem? :) Heal za 880 MP se opravdu vyplati. Nikde jinde nez u Vaela bych to snad nepouzival, krome případů, kdy potrebujes asap healnout target a nemas zrovna instant.

jak kdy, jak kde a jak casto... ted zrovna jsem pvp build (14/32/5) takze improved reg. nemam...
ale jak tedka osvezuju vzpominky na healovani 5kovych instu (myslim tim, ze chodim s klukama z guildy vypomahat do dm/stratu) tak pouzivam i regrowth... muj mn pool 7.5k (+v zaloze innervate) mi to vcelku dovoluje... jak jsem napsal.... zalezi na situaci...
mimochodem ve 40kovych raidech jsem regrowth pouzival vic nez v 5kovych bo tam byl muj ukol drzet obe hoty na MT ;-) (to jen tak pro upresneni)

proste je to celkem slusnej "burst" heal, spolu s rejuv dokaze mymu warovi vytahnout hpcka nahoru pres incoming damage a muzu prip. zachranovat prcinu jinym clenum grpy... nebo to pouzivam obracene ze rej. + reg. na aoeckujiciho maga... apod. strasne zalezi na situaci a jak se pull vyviji... normalne healim jen rejuvem :-D + semotamo ht

a sorry za offtopic, ale byl jsem vyzvan k odpovedi :-D

no mmo
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 17/10/2006 :  11:24:34  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Kšá, kšá do svýho threadu!!!

Jinak i v PVP IMHO +heal > crit IF NOT (Inspiration)

Edited by - Marigold on 17/10/2006 11:24:58
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 17/10/2006 :  15:23:49  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Proc by ne, healil jsem nizsim rankem regrowthu celkem napohodu. Ma to vyhodu, ze jelikoz to ostatni dr00di nepouzivaj, neprepisujou moje hotky ;-)
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 17/10/2006 :  17:25:49  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

quote:

Proc by ne, healil jsem nizsim rankem regrowthu celkem napohodu. Ma to vyhodu, ze jelikoz to ostatni dr00di nepouzivaj, neprepisujou moje hotky ;-)

A proč myslíš, že tím ostatní druidi neléčí? ^^

V 5ti člené skupině se dá regrowth ještě pochopit, ale v 20+ instancích je to tak manově neefektivní heal (i s tím crit talentem), že ... no o tom se snad rozepisovat nemusím :)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 17/10/2006 :  20:31:19  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
mno ja ho v naxu na trash mobech pouzival casto na spamovani tanku.dost casto jde tank behem par sec na zem a na HT neni cas,navic hned po regrovu muzes hodit SwM.clovek se behem 30sec vycucne z many,ale pak uz je to fuk kdyz jsou tanci nazivu.jediny problem je ta spotreba vod

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 18/10/2006 :  08:06:44  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Oki, dik za odpovede, dava to zmysel.

A ten addon nakej? Aky pouzivate ?

Edit : A jo, s druidom som regrowth hadzal len ked niekdo isiel kriticky dole, inac som to nikdy nepouzival. Alebo soloing ... nahodis oba hoty a ides do medu

Edited by - Pepo on 18/10/2006 08:07:54
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 18/10/2006 :  08:44:32  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
Regrowth v instanci používám jen vyjímečně,jinak rejuw swfitmend rejuw,popřípadě rejuw touch rejuw a tak dokola až wipneme páč nějaký trouba pullnul moc mobů.Ve wsg to je jiná unáším vlajku a napůl cesty si ho hodím když už hunteři moc zlobí

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/12/2006 :  13:48:46  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak co, mate uz nejake dobre templaty s novymi talentami ?
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 06/12/2006 :  14:24:58  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
Soucasny build http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/priest/talents.html?50520013040010023405003030005500000000000000000 (davam mu jeste par hodin ziti :))

Po patchi pojedu asi shadow. Driv jsem jel 18/0/33, tak ted bych to videl na 8/0/43 a v BC 18/0/43 (+- nejaky ten bodik)

Hodil bych sem nejaky template, co se mi zamlouva, ale stranky blizzu jaxi nereaguji...

EDIT: njn, to je tak, kdyz u toho musi clovek i pracovat...

We are the ones we’ve been waiting for.

Edited by - tjtm on 06/12/2006 15:12:03
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 06/12/2006 :  14:33:20  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tjtm

Po patchi pojedu asi shadow. Driv jsem jel 18/0/33, tak ted bych to videl na 18/0/43 (+- nejaky ten bodik).

to tezko, po patchi budes mit stale jen 51 talentu celkem

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 06/12/2006 :  17:47:37  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Třeba myslel až po dalším patchi
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 09/12/2006 :  02:52:02  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
Tak ako sa vam zatial pozdava patch 2.0 priest verzia?

1-2-3 shoty v BGs s 4-4.5k hp buff?
blizzard raid UI + ctra?
cervene oci po 2 hodinach healovania a cucania na 40 zelenych barov a potom dispel raj na chromopsovi rucne?

fun?
Ja osobne mam dost a priesta som do neurcita odlozil.
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 13/12/2006 :  00:00:54  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
CTRA je na hovno. Daleko lepsi je oRA2 + sRaidFrames. Plus uz ted jsou addony a makra co nahrazujou decursive. Jasne, musis koukat na monitor misto televize tedka. Ale zase jako priest tak moc decursive nepouzivas na raidu ne? Je fakt ze me ale obcas boli oci, coz se mi dlouho nestalo. Na heal i decurse je docela ok Grid addon. Mas lidi v jednom okne a nemusis jezdit ocima po pulce obrazovky. Je to v podstate to stejny, nic moc ti to neulehci, ale je to min narocny na oci.

Po prvnim BG, jsem se sel hned specnou Shadow. Protoze sorry, ale aby me nekdo v zelenym equipu dal na 2 rany, tak na to jako fakt nemam. Nejlepsi hit, jsou hunteri s petama co maj dmg na TBC, ale rychlost z pre-TBC. BM hunter je tedka pro me fakt ukol. Jako holy sem nedal skrz obcas ani flash heal. Jako shadow to je fajn zmena, ale uprimne bych radsi zustal holy na raidovani.

Co me sere nejvic je spis takovej mix par veci kvuli raidovani. Lidi sli PvP spec, dmg mitigation nerf, +healing nerf, novy UI. Ve vysledku je nase guilda misto Nefa rada i za Onyx kill. A to zvetsi casti kvuli blbymu healovani.

Celkove shrnuto, ja jsem za novinky rad, i kdyz mi nektery nevyhovujou.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 13/12/2006 :  08:44:08  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brum

+healing nerf
kde?

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/12/2006 :  08:54:25  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Coze ? Healing nerf ? Mne pride ze healin posilil .... stackovanie HoT je ta najlepsia vec aku mohli urobit ? HoT dostava vacsi bonus od healing done, mas lepsie healing talenty .... jasnacka ze ked si specnes shadow tak mas horsi healing done. Mne to v BGckach ako holy priestovy celkom vyhovuje, mam vzdy najviac healing done a nikto si okolo mna nestazuje .... a nevime ako ty, ale v takom AVcku ked trva hodku tak mam maximalne 5-10 smrti .... proste sa musis drzat vzadu a healovat ...

A to ze isli ludia pvp spec neni problem blizzardu ale vasa

Edited by - Pepo on 13/12/2006 08:56:01
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/12/2006 :  08:55:28  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
A neviem, je ten healing tahsi, ale ze by som nbol z toho az tak v prdeli ze by som zahodil priesta to ne ... sice som na to zo zaciatku nadaval, ale uz som si zvykol ... nuz, uz to neni len cumiet na emergency monitor a flashovat
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 13/12/2006 :  14:02:45  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
No spíš problém je že talenty jsou z BC, ale hp stále pre-BC, takže až příliš vzrostl počet "instakillů" zejména v PVP.

Další věc je že IMHO priest talenty jsou hodně stavěné na nová kouzla, zejména SWD a POM, která jaksi ještě dva měsíce mít nebudeme.

Ale dá se... Uvidíme až bude nějaký ten raid
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 13/12/2006 :  14:11:05  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

...
Další věc je že IMHO priest talenty jsou hodně stavěné na nová kouzla, zejména SWD a POM, která jaksi ještě dva měsíce mít nebudeme.
...

dva mesice ? jakoze za mesic je TBC a pak to mesic nepojede ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 13/12/2006 :  14:26:09  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

No pocitam ze v den vydani datadisku asi 70ka nebudes :)

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 13/12/2006 :  15:17:13  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
Heheh, +healing nerf? Podle patch notes a popisu to mozna zni docela spatne, ale v realu je situace spis opacna (nejpsis diky zmene pocitani talentu), GH5 me healuje o 300-400HP vic, GH2 o 100, jediny co bylo je potreba je vymenit H2 za H3 a je to zase nastejno, max o par MP narocenjsi a to ani nepocitam stackovani HoTek.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 13/12/2006 :  15:37:56  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jak to muzes vedet On to zvladne neboj
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 13/12/2006 :  22:18:42  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

quote:

quote:

jak to muzes vedet On to zvladne neboj

no tak ja ani ne, pac toho mam ted hodne..
ale dovedu si predstavit, ze urciti lidi budou behat jako sedmdesatky za 3-4 dni
zase na druhou stranu, tak tyden po vydani nebude mozne vubec hrat a dalsi minimalne tyden s obtizemi, takze kdovi..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 13/12/2006 :  23:37:44  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
No já nevím jak to ještě poladěj, ani nejsem v betě, ale co jsem četl tak 60-70 má trvat cca stejně dlouho jako 1-60?

A to já teda za tři dny nedal
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 14/12/2006 :  13:04:36  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:

No já nevím jak to ještě poladěj, ani nejsem v betě, ale co jsem četl tak 60-70 má trvat cca stejně dlouho jako 1-60?

A to já teda za tři dny nedal

no s restem to pujde rychlejsi ale jinak pokud napr. nekdo bude porad dokola chodit instance tak to ma za chvilu, ti dobri to budou mit za tyden zbytek populace 2tydny a vice a ti co hrajou obcas tak treba i mesic.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 14/12/2006 :  15:18:29  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

+healing nerf
kde?

Low rank kouzla dostávaj menší bonus z +healing, potažmo ho nedostávají vůbec.

Tohle se imho nejvíc týká šamanů a palátů (zdůrazňuji imho), priesti a druidi mají stále HoT. Na druhou stranu, paláti crit=kouzlo zdarma mno... já osobně jsem to nepocítil, ale spousta lidí byla na používání low ranků zvyklá a teď mají celkem problémy.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 14/12/2006 15:21:16
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 14/12/2006 :  15:46:52  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight
Tohle se imho nejvíc týká šamanů a palátů (zdůrazňuji imho), priesti a druidi mají stále HoT.

LOL
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 14/12/2006 :  15:54:25  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
mensi OT:
downrankovani nebylo nikdy v zamerech Blizzu. A je dobre, ze to opravili. Navic zmena to neni tak drasticka jak by se na prvni pohled mohla zdat. Je mi jasne, ze lidi bez skillu to tezko pochopi, ale je to zmena k lepsimu.
MC se taky kdysi davno zacinalo s rotaci healeru...Ted je to uz davno passe tak to nikomu ani neprijde, ze regen many je daleko ale daleko lepsi kdyz se toci vice healeru.

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 14/12/2006 :  16:42:06  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

mensi OT:
downrankovani nebylo nikdy v zamerech Blizzu. A je dobre, ze to opravili. Navic zmena to neni tak drasticka jak by se na prvni pohled mohla zdat. Je mi jasne, ze lidi bez skillu to tezko pochopi, ale je to zmena k lepsimu.
MC se taky kdysi davno zacinalo s rotaci healeru...Ted je to uz davno passe tak to nikomu ani neprijde, ze regen many je daleko ale daleko lepsi kdyz se toci vice healeru.

nikdy nebylo? a proc jako +healing itemy vubec davali? to jako, ze misto 2k healu jsem mohl healovat 3k healama? a co to jako ma za smysl, kdyz udelaj content tak, ze pokud neni kazdou vterinu war na 100%ech hp tak umre (coz logicky vede k tomu, ze lidi casti rychly healy kolem 1k a vic naraz...)
proc me to prijde, ze blizzard a spousta lidi absolutne netusi jak vlastne healovani v raidech funguje?

no mmo
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 17/12/2006 :  06:30:58  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
zase sem chvilku nebyl, tak sorry.

+Heal nerf pisu, protoze to tak proste je. Jak nekdo psal je kvuli tomu, ze low lvl kouzla nedostavaji bonus takovej, jakej ho driv dostavali. Jestli to je nerf nebo fix je mi uplne fuk, protoze vysledek je stejnej. A odpoved ze je to max o trochu vic narocny na manu, je presne ten duvod proc sem to vubec psal. Kdyz se kouknete poradne tak sem psal ze kombinace nekolika faktoru znamena ze nejaky encountery jsou tezsi, ne ze by mel nkdo kvuli zmenam v +heal zahodit priesta do kose lol. Cili ANO je to jedna ze zmen k tezsimu wow a ANO ja osobne se zmenou souhlasim, protoze i s mym blbym equipem mi s H2 rankem temer neubivala mana.

A opradu dik za 5k crit heal, to opravdu ted prijde na raidu vhod kdyz jak celdric psal skutecne lecis tak mozna 1k. Ale ja sem jenom BWL n00b. Uz se docala tesim do TBC, kde budou raidy pro min lidi. Min lidi = vic videt, kdo umi a kdo se jenom veze. Vetsina instanci je zatim pro 5 lidi sice, ale tech 40 lidi bylo strasne neosobni. Ale pro pametniky: co to je proti EQ1, ze ? :D

BTW kdyz tak koukam na posty, tak me asi par lidi blbe pochopilo, tak to se omlouvam. Leceni, jako takovy neni o moc tezsi (stackovani HoT). jenom downrankovani se zmenilo (+healing) ...

Edited by - Brum on 17/12/2006 06:43:41
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 17/12/2006 :  07:05:58  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
Kdyz uz jsem tady, chtel bych se zeptat na Vas nazor na par veci, hlavne z TBC, pokud nekdo byl v bete idealne, nebo neco cetl aspon.

1) kdyz uz jsem do toho vlez tak bych chtel zustat shadow dokud to pujde v TBC na levelovani. A pak nekdy kolem lvl 68 bych sel holy/disc zase. Otazka zni, jestli jako shadow muzu lecit v TBC instance LVL 60-69. Proste jestli to je stejny jako lvl 50-60.

2) vas nazor na empowered healing vs. spiritual healing. Nevim kterymu talentu dat prednost
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 17/12/2006 :  09:34:07  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:

2) vas nazor na empowered healing vs. spiritual healing. Nevim kterymu talentu dat prednost

Celkem jednoduché - mrkni kolik máš +healing, vezmi do ruky kalkulačku a spočítej si to. Ale vzhledem k tomu že Spiritual Healing ovlivňuje i Renew (Empowered ne), dal bych přednost tomu.

Edited by - Marigold on 17/12/2006 09:35:07
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 19/02/2007 :  15:19:08  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
Prosím o info.
Human priest má Desperate Prayer a Feedback. Blood Elf má jen Touch of Weakness? Nebo mi někde něco uteklo?

Lexon
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 19/02/2007 :  15:58:52  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/priest/spells.html

Race Specific Spells
There are some spells available only to certain races by completing quests:
Desperate Prayer (Level 10). (Dwarf/Human only.)
Starshards (Level 10). (Night Elf only.)
Touch of Weakness (Level 10). (Undead only.)
Hex of Weakness (Level 10). (Troll only.)
Fear Ward (Level 20). (Dwarf only.)
Feedback (Level 20). (Human only.)
Elune's Grace (Level 20). (Night Elf only.)
Devouring Plague (Level 20). (Undead only.)
Shadowguard (Level 20). (Troll only.)

EDIT: Hm, ted se dívám a Blood Elf tu nani zveřejněn :)
EDIT2:http://www.google.com/ => Priest Blood Elf => prvni odkaz => http://en.wikipedia.org/wiki/Classes_in_World_of_Warcraft
...takže má Touch of Weakness a Consume Magic...

Edited by - vlkodlak on 19/02/2007 16:11:56
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,41 seconds. on eygor Snitz Forums 2000