Author |
Topic  |
Tomas
Starting Member
93 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 12:47:09
|
quote: Originally posted by Gurrshael
quote: Originally posted by Tomas
je toho moc na čtení, ale většinou jsou rady podobné. Potřebuji poradit, jak sestavit klerika, který bude hlavně zaměřen na léčení skupiny s dobrou regenerací many a velkou zásobou many.
Kup si stavebnici Merkur - Klerik a postupuj podle návodu.
bohužel mají jen Merkur - Druid, Mage, Hunter, Warrior, Paladin, Rogue , Shaman a Warlock. Klerika nemají, že je vyprodán a bude až v příštím století. |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 12:57:01
|
tak to mas smulu jeste ze my si stihli objednat Cleric - collector edition |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Tomas
Starting Member
93 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 14:35:06
|
1. lidská blbost je nekonečná
2. poradí tedy někdo? |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 14:41:16
|
2. poradí tedy někdo?
no jako prvni dostene nakej curse ... a to druhy kouzlo je vyvolani outlone ... do PvP nic moc ale v PvE se celkem hodi |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Bambi
New Member

134 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 17:20:57
|
zatím mám toto:
Discipline Talents (26 points)
Silent Resolve - 5/5 points Improved Power Word: Shield - 3/3 points Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points Mental Agility - 5/5 points Mental Strength - 5/5 points Meditation - 5/5 points Inner Focus - 1/1 point
Holy Talents (25 points)
Improved Renew - 5/5 points Holy Specialization - 5/5 points Spiritual Healing - 5/5 points Subtlety - 5/5 points Holy Fire - 1/1 point Improved Flash Heal - 2/2 points Improved Prayer of Healing - 2/2 points
- zatím toto. Nevíte, jaká rasová kouzla dostane undead kněz?
To je na free? Obavam se ze tady ti nikdo moc neporadi protoze ty talenty jsou uz aspon 1/2 roku uplne jiny. Pokud si ale dobre vzpominam, tak takhle nejak by to mohlo byt, otazkou ale zustava co z toho na free funguje jak ma . |
 |
|
Tomas
Starting Member
93 Posts |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 22:05:38
|
2. poradí tedy někdo?
|
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 06/10/2006 22:06:27 |
 |
|
Tomas
Starting Member
93 Posts |
Posted - 06/10/2006 : 23:32:47
|
quote: Originally posted by JerzeeG
2. poradí tedy někdo?
|
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 07/10/2006 : 11:21:47
|
quote: Originally posted by Marigold
Vrhni oko do talentů, a dej si ty co jsou na velkou zásobu many, regeneraci many a léčení skupiny.
*cry* |
 |
|
Tomas
Starting Member
93 Posts |
Posted - 08/10/2006 : 14:15:53
|
Discipline: Unbreakable Will - 5/5 points Silent Resolve - 1/5 points Improved Power Word: Shield - 3/3 points Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points Inner Focus - 1/1 point Meditation - 3/3 points Mental Agility - 5/5 points Mental Strength - 5/5 points
Total: 25 points
Holy: Improved Renew - 3/3 points Holy Specialization - 5/5 points Healing Focus - 2/2 points Divine Fury - 3/5 points Spell Warding - 4/5 points Holy Nova - 1/1 point Holy Reach - 2/2 points Improved Prayer of Healing - 2/2 points Spirit of Redemption - 1/1 point Spiritual Guidance - 2/5 points Spiritual Healing - 1/5 points
Total: 26 points
- tak zatím toto, ale to uvidíme až v praxi a jestli datadisk přidá větší lvl cap, tak odhaduji, že budou další body a tak budu moci kdyžtak rozvinout skupinu Holy |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 23:14:33
|
Zdar,
chcem sa opytat, nepoznate nejaky dobry a jednoduchy addon ktori mi bude davat pozor na Renew ? Staci mi nieco jednoduche, nepotrebujem addon s 50 000 nastaveniami atd.
A este, pozeral som viacero healbot buildov a ani jeden nemal ten crit chance na 5%, kazdy max na 3 ... to je az take zbytocne ? |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 23:39:04
|
quote: Originally posted by Pepo
A este, pozeral som viacero healbot buildov a ani jeden nemal ten crit chance na 5%, kazdy max na 3 ... to je az take zbytocne ?
nejsem healer ale muzu ti naprosto presne odpovedet... pri healovani se proste nemuzes spolehat na to, ze to zachranis critem...crit je az neco navic, takovy bonusik v pvp je to poznat daleko vic nez v pve, kde jsou targety (cti MT) overhealovany urcite se vyplati talent na +armor po critu, ale samotnej +crit nic nezachrani |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 17/10/2006 : 00:27:03
|
Crit je při healu dobrej jen když máš talent Inspiration. Jinak Tě víceméně nezajímá.
V Burning Crusade začne být o něco víc zajímavej kvůli Surge of Light 
P.S. Seth nejen že má level 60 priesta, ale má s healerama i pletky  |
Edited by - Marigold on 17/10/2006 00:27:48 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 17/10/2006 : 00:35:28
|
crit je imho dobrej dycky, kdyz je clovek sam na healovani, prece jen crit heal usetri jak cas tak manu, v pvp se za crit heal modlim pokazdy ;) |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 17/10/2006 : 07:25:59
|
quote: Originally posted by MegaDeath
crit je imho dobrej dycky, kdyz je clovek sam na healovani, prece jen crit heal usetri jak cas tak manu, v pvp se za crit heal modlim pokazdy ;)
v pve je crit heal z 90% overheal... pomuze pouze tehdy kdyz ti lidi hodne padaj... v opacnym pripade pri stabilnim pullu healujes na nominalni hodnoty ne na crit hodnoty = overhealujes critem... jedinou vyjimku jsem zaznamenal u druida s improved regrowth, kde healim tak jako bych ten crit mel pokazdy...
neco jinyho je to samozrejme v pvpku tam s tebou souhlasim ;-) |
no mmo
|
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 17/10/2006 : 07:32:56
|
quote: Originally posted by celdric jedinou vyjimku jsem zaznamenal u druida s improved regrowth, kde healim tak jako bych ten crit mel pokazdy...
neco jinyho je to samozrejme v pvpku tam s tebou souhlasim ;-)
Chces mi rict, ze v PVE healujes regrowthem? :) Heal za 880 MP se opravdu vyplati. Nikde jinde nez u Vaela bych to snad nepouzival, krome případů, kdy potrebujes asap healnout target a nemas zrovna instant. |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 17/10/2006 : 07:39:34
|
quote: Originally posted by Little
quote: Originally posted by celdric jedinou vyjimku jsem zaznamenal u druida s improved regrowth, kde healim tak jako bych ten crit mel pokazdy...
neco jinyho je to samozrejme v pvpku tam s tebou souhlasim ;-)
Chces mi rict, ze v PVE healujes regrowthem? :) Heal za 880 MP se opravdu vyplati. Nikde jinde nez u Vaela bych to snad nepouzival, krome případů, kdy potrebujes asap healnout target a nemas zrovna instant.
jak kdy, jak kde a jak casto... ted zrovna jsem pvp build (14/32/5) takze improved reg. nemam... ale jak tedka osvezuju vzpominky na healovani 5kovych instu (myslim tim, ze chodim s klukama z guildy vypomahat do dm/stratu) tak pouzivam i regrowth... muj mn pool 7.5k (+v zaloze innervate) mi to vcelku dovoluje... jak jsem napsal.... zalezi na situaci... mimochodem ve 40kovych raidech jsem regrowth pouzival vic nez v 5kovych bo tam byl muj ukol drzet obe hoty na MT ;-) (to jen tak pro upresneni)
proste je to celkem slusnej "burst" heal, spolu s rejuv dokaze mymu warovi vytahnout hpcka nahoru pres incoming damage a muzu prip. zachranovat prcinu jinym clenum grpy... nebo to pouzivam obracene ze rej. + reg. na aoeckujiciho maga... apod. strasne zalezi na situaci a jak se pull vyviji... normalne healim jen rejuvem :-D + semotamo ht
a sorry za offtopic, ale byl jsem vyzvan k odpovedi :-D |
no mmo
|
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 17/10/2006 : 11:24:34
|
Kšá, kšá do svýho threadu!!!
Jinak i v PVP IMHO +heal > crit IF NOT (Inspiration) |
Edited by - Marigold on 17/10/2006 11:24:58 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 17/10/2006 : 15:23:49
|
quote: Originally posted by Little Chces mi rict, ze v PVE healujes regrowthem? :) Heal za 880 MP se opravdu vyplati. Nikde jinde nez u Vaela bych to snad nepouzival, krome případů, kdy potrebujes asap healnout target a nemas zrovna instant.
Proc by ne, healil jsem nizsim rankem regrowthu celkem napohodu. Ma to vyhodu, ze jelikoz to ostatni dr00di nepouzivaj, neprepisujou moje hotky ;-) |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 17/10/2006 : 17:25:49
|
quote: Originally posted by Rahman
quote: Originally posted by Little Chces mi rict, ze v PVE healujes regrowthem? :) Heal za 880 MP se opravdu vyplati. Nikde jinde nez u Vaela bych to snad nepouzival, krome případů, kdy potrebujes asap healnout target a nemas zrovna instant.
Proc by ne, healil jsem nizsim rankem regrowthu celkem napohodu. Ma to vyhodu, ze jelikoz to ostatni dr00di nepouzivaj, neprepisujou moje hotky ;-)
A proč myslíš, že tím ostatní druidi neléčí? ^^
V 5ti člené skupině se dá regrowth ještě pochopit, ale v 20+ instancích je to tak manově neefektivní heal (i s tím crit talentem), že ... no o tom se snad rozepisovat nemusím :) |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 17/10/2006 : 20:31:19
|
mno ja ho v naxu na trash mobech pouzival casto na spamovani tanku.dost casto jde tank behem par sec na zem a na HT neni cas,navic hned po regrovu muzes hodit SwM.clovek se behem 30sec vycucne z many,ale pak uz je to fuk kdyz jsou tanci nazivu.jediny problem je ta spotreba vod |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 18/10/2006 : 08:06:44
|
Oki, dik za odpovede, dava to zmysel.
A ten addon nakej? Aky pouzivate ?
Edit : A jo, s druidom som regrowth hadzal len ked niekdo isiel kriticky dole, inac som to nikdy nepouzival. Alebo soloing ... nahodis oba hoty a ides do medu  |
Edited by - Pepo on 18/10/2006 08:07:54 |
 |
|
SAS1939
New Member

222 Posts |
Posted - 18/10/2006 : 08:44:32
|
Regrowth v instanci používám jen vyjímečně,jinak rejuw swfitmend rejuw,popřípadě rejuw touch rejuw a tak dokola až wipneme páč nějaký trouba pullnul moc mobů.Ve wsg to je jiná unáším vlajku a napůl cesty si ho hodím když už hunteři moc zlobí |
https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 13:48:46
|
Tak co, mate uz nejake dobre templaty s novymi talentami ? |
 |
|
tjtm
New Member

113 Posts |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 14:33:20
|
quote: Originally posted by tjtm
Po patchi pojedu asi shadow. Driv jsem jel 18/0/33, tak ted bych to videl na 18/0/43 (+- nejaky ten bodik).
to tezko, po patchi budes mit stale jen 51 talentu celkem |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 06/12/2006 : 17:47:37
|
Třeba myslel až po dalším patchi  |
 |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
Posted - 09/12/2006 : 02:52:02
|
Tak ako sa vam zatial pozdava patch 2.0 priest verzia?
1-2-3 shoty v BGs s 4-4.5k hp buff? blizzard raid UI + ctra? cervene oci po 2 hodinach healovania a cucania na 40 zelenych barov a potom dispel raj na chromopsovi rucne?
fun? Ja osobne mam dost a priesta som do neurcita odlozil. |
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 00:00:54
|
CTRA je na hovno. Daleko lepsi je oRA2 + sRaidFrames. Plus uz ted jsou addony a makra co nahrazujou decursive. Jasne, musis koukat na monitor misto televize tedka. Ale zase jako priest tak moc decursive nepouzivas na raidu ne? Je fakt ze me ale obcas boli oci, coz se mi dlouho nestalo. Na heal i decurse je docela ok Grid addon. Mas lidi v jednom okne a nemusis jezdit ocima po pulce obrazovky. Je to v podstate to stejny, nic moc ti to neulehci, ale je to min narocny na oci.
Po prvnim BG, jsem se sel hned specnou Shadow. Protoze sorry, ale aby me nekdo v zelenym equipu dal na 2 rany, tak na to jako fakt nemam. Nejlepsi hit, jsou hunteri s petama co maj dmg na TBC, ale rychlost z pre-TBC. BM hunter je tedka pro me fakt ukol. Jako holy sem nedal skrz obcas ani flash heal. Jako shadow to je fajn zmena, ale uprimne bych radsi zustal holy na raidovani.
Co me sere nejvic je spis takovej mix par veci kvuli raidovani. Lidi sli PvP spec, dmg mitigation nerf, +healing nerf, novy UI. Ve vysledku je nase guilda misto Nefa rada i za Onyx kill. A to zvetsi casti kvuli blbymu healovani.
Celkove shrnuto, ja jsem za novinky rad, i kdyz mi nektery nevyhovujou. |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 08:44:08
|
quote: Originally posted by Brum
+healing nerf
kde? |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 08:54:25
|
Coze ? Healing nerf ? Mne pride ze healin posilil .... stackovanie HoT je ta najlepsia vec aku mohli urobit ? HoT dostava vacsi bonus od healing done, mas lepsie healing talenty .... jasnacka ze ked si specnes shadow tak mas horsi healing done. Mne to v BGckach ako holy priestovy celkom vyhovuje, mam vzdy najviac healing done a nikto si okolo mna nestazuje .... a nevime ako ty, ale v takom AVcku ked trva hodku tak mam maximalne 5-10 smrti .... proste sa musis drzat vzadu a healovat ...
A to ze isli ludia pvp spec neni problem blizzardu ale vasa  |
Edited by - Pepo on 13/12/2006 08:56:01 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 08:55:28
|
A neviem, je ten healing tahsi, ale ze by som nbol z toho az tak v prdeli ze by som zahodil priesta to ne ... sice som na to zo zaciatku nadaval, ale uz som si zvykol ... nuz, uz to neni len cumiet na emergency monitor a flashovat  |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 14:02:45
|
No spíš problém je že talenty jsou z BC, ale hp stále pre-BC, takže až příliš vzrostl počet "instakillů" zejména v PVP.
Další věc je že IMHO priest talenty jsou hodně stavěné na nová kouzla, zejména SWD a POM, která jaksi ještě dva měsíce mít nebudeme.
Ale dá se... Uvidíme až bude nějaký ten raid  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 14:11:05
|
... Další věc je že IMHO priest talenty jsou hodně stavěné na nová kouzla, zejména SWD a POM, která jaksi ještě dva měsíce mít nebudeme. ...
dva mesice ? jakoze za mesic je TBC a pak to mesic nepojede ?  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 14:26:09
|
quote: Originally posted by JerzeeG dva mesice ? jakoze za mesic je TBC a pak to mesic nepojede ? 
No pocitam ze v den vydani datadisku asi 70ka nebudes :) |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Bambi
New Member

134 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 15:17:13
|
Heheh, +healing nerf? Podle patch notes a popisu to mozna zni docela spatne, ale v realu je situace spis opacna (nejpsis diky zmene pocitani talentu), GH5 me healuje o 300-400HP vic, GH2 o 100, jediny co bylo je potreba je vymenit H2 za H3 a je to zase nastejno, max o par MP narocenjsi a to ani nepocitam stackovani HoTek. |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 15:37:56
|
quote: Originally posted by JerzeeG dva mesice ? jakoze za mesic je TBC a pak to mesic nepojede ? 
No pocitam ze v den vydani datadisku asi 70ka nebudes :)
jak to muzes vedet On to zvladne neboj  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 22:18:42
|
quote: Originally posted by plussminuss
No pocitam ze v den vydani datadisku asi 70ka nebudes :)
jak to muzes vedet On to zvladne neboj 
no tak ja ani ne, pac toho mam ted hodne.. ale dovedu si predstavit, ze urciti lidi budou behat jako sedmdesatky za 3-4 dni zase na druhou stranu, tak tyden po vydani nebude mozne vubec hrat a dalsi minimalne tyden s obtizemi, takze kdovi..
 |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 23:37:44
|
No já nevím jak to ještě poladěj, ani nejsem v betě, ale co jsem četl tak 60-70 má trvat cca stejně dlouho jako 1-60?
A to já teda za tři dny nedal  |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 13:04:36
|
No já nevím jak to ještě poladěj, ani nejsem v betě, ale co jsem četl tak 60-70 má trvat cca stejně dlouho jako 1-60?
A to já teda za tři dny nedal 
no s restem to pujde rychlejsi ale jinak pokud napr. nekdo bude porad dokola chodit instance tak to ma za chvilu, ti dobri to budou mit za tyden zbytek populace 2tydny a vice a ti co hrajou obcas tak treba i mesic. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 15:18:29
|
quote: Originally posted by Seth
+healing nerf
kde?
Low rank kouzla dostávaj menší bonus z +healing, potažmo ho nedostávají vůbec.
Tohle se imho nejvíc týká šamanů a palátů (zdůrazňuji imho), priesti a druidi mají stále HoT. Na druhou stranu, paláti crit=kouzlo zdarma mno... já osobně jsem to nepocítil, ale spousta lidí byla na používání low ranků zvyklá a teď mají celkem problémy. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 14/12/2006 15:21:16 |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 15:46:52
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight Tohle se imho nejvíc týká šamanů a palátů (zdůrazňuji imho), priesti a druidi mají stále HoT.
LOL  |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 15:54:25
|
mensi OT: downrankovani nebylo nikdy v zamerech Blizzu. A je dobre, ze to opravili. Navic zmena to neni tak drasticka jak by se na prvni pohled mohla zdat. Je mi jasne, ze lidi bez skillu to tezko pochopi, ale je to zmena k lepsimu. MC se taky kdysi davno zacinalo s rotaci healeru...Ted je to uz davno passe tak to nikomu ani neprijde, ze regen many je daleko ale daleko lepsi kdyz se toci vice healeru. |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 14/12/2006 : 16:42:06
|
quote: Originally posted by Seth
mensi OT: downrankovani nebylo nikdy v zamerech Blizzu. A je dobre, ze to opravili. Navic zmena to neni tak drasticka jak by se na prvni pohled mohla zdat. Je mi jasne, ze lidi bez skillu to tezko pochopi, ale je to zmena k lepsimu. MC se taky kdysi davno zacinalo s rotaci healeru...Ted je to uz davno passe tak to nikomu ani neprijde, ze regen many je daleko ale daleko lepsi kdyz se toci vice healeru.
nikdy nebylo? a proc jako +healing itemy vubec davali? to jako, ze misto 2k healu jsem mohl healovat 3k healama? a co to jako ma za smysl, kdyz udelaj content tak, ze pokud neni kazdou vterinu war na 100%ech hp tak umre (coz logicky vede k tomu, ze lidi casti rychly healy kolem 1k a vic naraz...) proc me to prijde, ze blizzard a spousta lidi absolutne netusi jak vlastne healovani v raidech funguje? |
no mmo
|
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 17/12/2006 : 06:30:58
|
zase sem chvilku nebyl, tak sorry.
+Heal nerf pisu, protoze to tak proste je. Jak nekdo psal je kvuli tomu, ze low lvl kouzla nedostavaji bonus takovej, jakej ho driv dostavali. Jestli to je nerf nebo fix je mi uplne fuk, protoze vysledek je stejnej. A odpoved ze je to max o trochu vic narocny na manu, je presne ten duvod proc sem to vubec psal. Kdyz se kouknete poradne tak sem psal ze kombinace nekolika faktoru znamena ze nejaky encountery jsou tezsi, ne ze by mel nkdo kvuli zmenam v +heal zahodit priesta do kose lol. Cili ANO je to jedna ze zmen k tezsimu wow a ANO ja osobne se zmenou souhlasim, protoze i s mym blbym equipem mi s H2 rankem temer neubivala mana.
A opradu dik za 5k crit heal, to opravdu ted prijde na raidu vhod kdyz jak celdric psal skutecne lecis tak mozna 1k. Ale ja sem jenom BWL n00b. Uz se docala tesim do TBC, kde budou raidy pro min lidi. Min lidi = vic videt, kdo umi a kdo se jenom veze. Vetsina instanci je zatim pro 5 lidi sice, ale tech 40 lidi bylo strasne neosobni. Ale pro pametniky: co to je proti EQ1, ze ? :D
BTW kdyz tak koukam na posty, tak me asi par lidi blbe pochopilo, tak to se omlouvam. Leceni, jako takovy neni o moc tezsi (stackovani HoT). jenom downrankovani se zmenilo (+healing) ... |
Edited by - Brum on 17/12/2006 06:43:41 |
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 17/12/2006 : 07:05:58
|
Kdyz uz jsem tady, chtel bych se zeptat na Vas nazor na par veci, hlavne z TBC, pokud nekdo byl v bete idealne, nebo neco cetl aspon.
1) kdyz uz jsem do toho vlez tak bych chtel zustat shadow dokud to pujde v TBC na levelovani. A pak nekdy kolem lvl 68 bych sel holy/disc zase. Otazka zni, jestli jako shadow muzu lecit v TBC instance LVL 60-69. Proste jestli to je stejny jako lvl 50-60.
2) vas nazor na empowered healing vs. spiritual healing. Nevim kterymu talentu dat prednost |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 17/12/2006 : 09:34:07
|
2) vas nazor na empowered healing vs. spiritual healing. Nevim kterymu talentu dat prednost
Celkem jednoduché - mrkni kolik máš +healing, vezmi do ruky kalkulačku a spočítej si to. Ale vzhledem k tomu že Spiritual Healing ovlivňuje i Renew (Empowered ne), dal bych přednost tomu. |
Edited by - Marigold on 17/12/2006 09:35:07 |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 19/02/2007 : 15:19:08
|
Prosím o info. Human priest má Desperate Prayer a Feedback. Blood Elf má jen Touch of Weakness? Nebo mi někde něco uteklo? |
Lexon |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 19/02/2007 : 15:58:52
|
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/priest/spells.html
Race Specific Spells There are some spells available only to certain races by completing quests: Desperate Prayer (Level 10). (Dwarf/Human only.) Starshards (Level 10). (Night Elf only.) Touch of Weakness (Level 10). (Undead only.) Hex of Weakness (Level 10). (Troll only.) Fear Ward (Level 20). (Dwarf only.) Feedback (Level 20). (Human only.) Elune's Grace (Level 20). (Night Elf only.) Devouring Plague (Level 20). (Undead only.) Shadowguard (Level 20). (Troll only.)
EDIT: Hm, ted se dívám a Blood Elf tu nani zveřejněn :) EDIT2:http://www.google.com/ => Priest Blood Elf => prvni odkaz => http://en.wikipedia.org/wiki/Classes_in_World_of_Warcraft ...takže má Touch of Weakness a Consume Magic...
|
Edited by - vlkodlak on 19/02/2007 16:11:56 |
 |
|
Topic  |
|