Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Interface Addons
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 08/12/2006 :  15:18:18  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
Ahojda
Mam malinky problem, kdyz se chci moutnout do medi, nebo ciciny, tak nemam activni bary.. zustava mi tam prvni bar.. v blizz ui mi to chodi normalne, ale jak tam dam Bartender3 tak to nende.. nevite nekdo jak na to?
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 08/12/2006 :  15:24:46  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by berousek

Ahojda
Mam malinky problem, kdyz se chci moutnout do medi, nebo ciciny, tak nemam activni bary.. zustava mi tam prvni bar.. v blizz ui mi to chodi normalne, ale jak tam dam Bartender3 tak to nende.. nevite nekdo jak na to?

to bude urcite stejny problem jako byl v DABu... proste v nastaveni asociuj urceny bar s danou formou a ak se to zacne prehazovat
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 08/12/2006 :  15:40:00  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Spatny zpravy jsou ze dost addonu "zemre" po patchu a lidi se budu muset zvykat na old school casteni. Do te skupne addonu patrej predevsim: Raid Curing (CTRA), Panza, Quick heal, Detox, Decursive a dalsi ktery prez jeden klik targetovali a castily nejaky spell.

Dobra zprava je ovsem ze Ace2 project bude nadale pokracovat a navic, uz je vetsian addonu prepsana a ceka se patch.

Tak jsem našel, že decursive bude, ale už nebude targetit, castit atd..

Beta Version Title: Decursive 2.0 ALPHA 1
Beta Version Date: December,5th,2006
Beta Version Notes
Decursive 2.0 ALPHA 1 by Archarodim

Changes from Decursive 1.9.8.4 to 2.0 ALPHA 1

- This is a very early version of Decursive 2.0, I couldn't access to the PTR until last week... Only the live-list display is available, de-cursing has been disabled (in WoW 2.0, Add-ons cannot cast spells nor select targets for you)
- Decursive is now an Ace2 add-on and is being rewritten using Ace libraries (libraries are embedded).

- In next versions, I'll try to keep Decursive useful, de-cursers will have to be organized and choose who they will cure, Decursive will be a helper, displaying the portraits of the units you choose to cure with Colors and shortcuts to dispel them... That's the project for now :)

NOTE that I didn't have the opportunity to test Decursive live-list Display in raid... It should work though *crossing fingers*

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 09/12/2006 :  20:09:16  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
Kámoš má problém s tím, že když se naloguje nevidí vlevo dole tlačítko addons. Nevíte někdo v čem je problém? V adresáři interface má adresář addons a v tom nějaké addony. Díky.

Edited by - daruma on 09/12/2006 20:09:38
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 09/12/2006 :  22:15:32  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
No at se podiva jestli ty addony tam dal dobre..
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 15/12/2006 :  14:58:03  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
muzete mi poradit nejaky addon, ktery mi nekde blizko postavicky bude ukazovat health bar? kuju :)
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 28/12/2006 :  21:04:19  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
Kdy bude nový DAB?

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/01/2007 :  11:46:30  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SAS1939

Kdy bude nový DAB?

http://www.discordmods.com/cgi-bin/page.pl

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 01/01/2007 :  13:59:54  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdy bude nový DAB?

na co DAB ?
mame tu bartender3 pro priznivce ace2

nebo bongos pro ty ostatni :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/01/2007 :  08:53:48  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

Kdy bude nový DAB?

na co DAB ?
mame tu bartender3 pro priznivce ace2

nebo bongos pro ty ostatni :)

bartender je sracka a bongos jeste vetsi.. cekam na DUB jak na smilovani bozi..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 02/01/2007 :  09:03:45  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
co se tyce addonu na bary, tak to uz jsem vzdal a vratil se k default
wowackym a svete div se, zvykl sem si rychle a vubec mi nevadi a uz se
aspon nemusim edsit novyho patche a kdyz si pustim wow i nekde jinde nez
doma na svym pc, nemusim premyslet jak si zahrat, aniz bych si rozhazel
ikony na barech

//edit: nejak to ignorovalo konce radku v editoru, tak sem je tam musel
nasazet rucne :P

Edited by - Warlord on 02/01/2007 09:06:21
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 02/01/2007 :  09:05:52  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

bartender je sracka a bongos jeste vetsi.. cekam na DUB jak na smilovani bozi..

hmm neco jako kdyz ja cekal na Nurfed a az ho vydali tak pro "same lepsi vychytavky" se v nich normalni clovek nevyzna.
Nemuzu si pomoci ale pro me z pohledu usera (prekopirovat, nastavit a valit) je soucasny nurfed prilis moc narocny
vratil jsem se k bartenderu a jsem spokojen

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 02/01/2007 :  09:24:30  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

co se tyce addonu na bary, tak to uz jsem vzdal a vratil se k default
wowackym a svete div se, zvykl sem si rychle a vubec mi nevadi a uz se
aspon nemusim edsit novyho patche a kdyz si pustim wow i nekde jinde nez
doma na svym pc, nemusim premyslet jak si zahrat, aniz bych si rozhazel
ikony na barech

//edit: nejak to ignorovalo konce radku v editoru, tak sem je tam musel
nasazet rucne :P

s warrem neni problem mit default bary, ale s jinejma charama je to peklo
mit kouzla u maga rozhazeny po cely obrazovce je vazne zazitek. Samozrejme to jde, ale je to takovy mensi masochismus

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 08/01/2007 :  15:10:16  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
Nevite prosim o nejake alternative moog hud?
Obstaraval takove ty pulkruhy nalevo a napravo od postavicky ukazujici hp/mana/energy, atd.....
Rad bych nejakej single addon, co todle umi, ne nejakou soucast komplexniho UI.
Moog hud sice teoreticky funguje,a le jsou tam uz mesic neopravene chybky diky kterym mi vyskakuje neustale v BG okno.

Moc diky
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 08/01/2007 :  16:00:29  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Blaster

Nevite prosim o nejake alternative moog hud?
Obstaraval takove ty pulkruhy nalevo a napravo od postavicky ukazujici hp/mana/energy, atd.....
Rad bych nejakej single addon, co todle umi, ne nejakou soucast komplexniho UI.
Moog hud sice teoreticky funguje,a le jsou tam uz mesic neopravene chybky diky kterym mi vyskakuje neustale v BG okno.

Moc diky

ArcHud2, IceHud (oboje na http://www.wowace.com/files/)

nebo můj oblíbenej MetaHud ;) (http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=3356)
Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 08/01/2007 :  16:03:08  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pan.filuta
ArcHud2, IceHud (oboje na http://www.wowace.com/files/)

nebo můj oblíbenej MetaHud ;) (http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=3356)

Moc dekuji :)
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 08/01/2007 :  16:05:29  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
cekam na DUB jak na smilovani bozi..

Co čekáš, že bude umět navíc proti třeba Bartenderu? Síla DABu byla, že sis to mohl nastavit tak, aby se ti zobrazil button s hajzl papírem přesně půl vteřiny potom, co se zvedneš ze záchodu...to už ale afaik nejde (aspoň ne v combatu).

Pro úplnost - DAB/DUF jsem používal přes rok a nedal jsem na ně dopustit...po 2.0 jsem přešel na bartender/aguf a zjišťuju, že mi skoo nic nechybí ;)

Mimochodem, nevím, jestli to tady někdo nepsal, ale existujou DAB/DUF/DFM portovaný pro 2.0 (ne od autora, ten má asi dost práce s DUB;))
Go to Top of Page

Irenikus
Starting Member

11 Posts

Posted - 09/01/2007 :  10:51:28  Show Profile  Send Irenikus an ICQ Message Send Irenikus a Private Message  Reply with Quote
zdravim nak sem zacal s instancema a chctel bych poradit naky addony na heal/bufy nebo neco takovyho diky

Artemision / priest nubik /QT
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 09/01/2007 :  10:55:03  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Irenikus

zdravim nak sem zacal s instancema a chctel bych poradit naky addony na heal/bufy nebo neco takovyho diky

clique

http://www.wowinterface.com/downloads/info5108-Clique.html

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 09/01/2007 10:56:57
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 19/01/2007 :  10:07:25  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
ti z vas, co pouzivali Auctioneer si jiste pamatuji na addony ktere clovek dostal spolu s nim, jednalo se o Informant a Enchantrix... v novy verzi uz tyhle addony nejsou, daji se nekde sehnat nebo pouzivate neco jineho? informant byl super a o enchantrixu ani nemluvim
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 19/01/2007 :  10:25:40  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

ti z vas, co pouzivali Auctioneer si jiste pamatuji na addony ktere clovek dostal spolu s nim, jednalo se o Informant a Enchantrix... v novy verzi uz tyhle addony nejsou, daji se nekde sehnat nebo pouzivate neco jineho? informant byl super a o enchantrixu ani nemluvim

ocituju ti neco z bible: "Nebot kazdy, kdo prosi, dostava, a kdo hleda, naleza, a kdo tluce, tomu bude otevreno."

podstatna v tomhle pripade je ta prostredni cast..

http://auctioneeraddon.com/

kliknes na download, tam jsou jeste stare verze, ale odscrollujes dolu a tam jsou odkazy na beta, alfa, unstable apod. verze..
informant je celkem v pohode, tvari se, ze funguje, ale auctioneer nefunguje, kdyz dam do aukce predmet a zatrhnu, at si pamatuje cenu, tak si ji stejne nepamatuje..

stejou vec mi zacal delat i onebag/onebank/oneview - pamatuje si obsah banky jen u prislusne postavy, nejde prohlizet ostatni altiky..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 19/01/2007 10:33:46
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 19/01/2007 :  10:56:13  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Já teď používám Kc Items ale nejsem enchanter. je vím, že to tam píše podobné info jako předtím. KC Items je Ace2 addon.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 20/01/2007 :  13:07:42  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ocituju ti neco z bible: "Nebot kazdy, kdo prosi, dostava, a kdo hleda, naleza, a kdo tluce, tomu bude otevreno."

podstatna v tomhle pripade je ta prostredni cast..

http://auctioneeraddon.com/

kliknes na download, tam jsou jeste stare verze, ale odscrollujes dolu a tam jsou odkazy na beta, alfa, unstable apod. verze..
informant je celkem v pohode, tvari se, ze funguje, ale auctioneer nefunguje, kdyz dam do aukce predmet a zatrhnu, at si pamatuje cenu, tak si ji stejne nepamatuje..

stejou vec mi zacal delat i onebag/onebank/oneview - pamatuje si obsah banky jen u prislusne postavy, nejde prohlizet ostatni altiky..

Tady je přímej link na download Auctioneer balíčku (vždy poslední stabilní verze + nejnovější beta...):
!Swatter
Auctioneer
BeanCounter
BtmScan
EnhTooltip
Enchantrix
Informant
Stubby
http://auctioneeraddon.com/dl/AuctioneerComplete/

Lexon
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 20/01/2007 :  13:27:04  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Mám problém: Ve hře (BC) mi prostě kompletně a pravidelně mizí Combat Log, nepomáhá ani /reloadui. Ale když restartnu WoW tak je combat log zpět (akorád nastaven jako default záložka a musím si ho přesunout na místo co mě vyhovuje).Dělá to i více lidem.
Používám CT mod 2, Deadly boss mods (vendetta), jinak nic zvláštního. Ví někdo co s tím ?

Ninjagon
Go to Top of Page

Yenlui
Starting Member

85 Posts

Posted - 20/01/2007 :  14:03:06  Show Profile  Send Yenlui an ICQ Message Send Yenlui a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

Mám problém: Ve hře (BC) mi prostě kompletně a pravidelně mizí Combat Log, nepomáhá ani /reloadui. Ale když restartnu WoW tak je combat log zpět (akorád nastaven jako default záložka a musím si ho přesunout na místo co mě vyhovuje).Dělá to i více lidem.
Používám CT mod 2, Deadly boss mods (vendetta), jinak nic zvláštního. Ví někdo co s tím ?

Mám úplně ten samý problém. Navíc mi to dělá i to, že když jsem afk delší dobu a hra mě vyhodí zpět do výběru charů, tak pak když lognu zpět, Combat Log tam není pro jistotu vůbec. Buď musím udělat nové okno, nebo restartovat hru.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 20/01/2007 :  14:52:00  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

co zkusit pouzivat simple combat log?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Bubak
Starting Member

76 Posts

Posted - 20/01/2007 :  16:06:04  Show Profile  Send Bubak an ICQ Message Send Bubak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zkus Interface options -> advanced -> a vypni Auto join guild recruitment channel, mne a dalsim lidem to pomohlo, dokonce k tomu byl neajakej blue post na forech, mam pocit.

"My only dream is to destroy the nightmares of others."
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 21/01/2007 :  14:33:29  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Dík, skusim a dám vědět.

Ninjagon
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/01/2007 :  15:25:47  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dík, skusim a dám vědět.

pomohlo?
ja mam teda to, co ti radili, vypnute od zacatku a nepomohlo, takze uz dlouhou dobu combat chat v samostatnem okne nepouzivam..
stejne v tom defaultnim neni nic zajimaveho..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 23/01/2007 :  13:40:49  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Fakt to pomohlo, combat log mi od té doby drží, jak židovská víra. Na tohle bych těžko sám přicházel - spojitost mi není jasná, ale což, prostě už to nemizí, fakt díky .

Ninjagon
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 23/01/2007 :  13:43:36  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
Ono se to asi nevztahuje jen na combat log, ale na jakýkoliv nově vytvořený okno. Mě takhle mizel guild chat, vypnutí toho auto-join-cosi taky pomohlo;)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 08/02/2007 :  16:08:42  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Nedavno jsem nasel zminku ze existuje addon, ktery na zapnute nameplaty (bary u mobu) zobrazuje debuffy (kolik maj na sobe sunderu) a zaboha to nemuzu najit. Netusite nekdo?
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 08/02/2007 :  16:19:43  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Poradte nejaky siklovny addonek na hlidani ovecky. Diky

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 08/02/2007 :  16:25:52  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
na ovecku by mohl stacit CC Watch http://www-en.curse-gaming.com/files/details/2654/ccwatch-continued-more-effects/ (mozna nekde bude novejsi, me to tusim facha i s tou starou)
Go to Top of Page

Strix
Starting Member

5 Posts

Posted - 10/02/2007 :  12:31:05  Show Profile Send Strix a Private Message  Reply with Quote
Mám problém s pet barem, celkem často se mi u něj přehazují textury ikon (na funkci baru to nemá žádný vliv)ale celkem mě to štve, některe ikony nemají texturu vůbec. Nestlo se to už někomu nebo neví někdo jak to odstranit. Pro úplnost dodávám, že mi to dělá u nově nainstalovaného clienta, na bary nepoužívám žadné addony, a jako addony mám jen Ace2, Fubar+exp,+location+time, SCT a jeste nejaky stary addon na coord abych to měl i na full screen mapě, takže tímhle by to asi být nemělo.
Děkuji za případnou radu
Go to Top of Page

Rissius
Starting Member

2 Posts

Posted - 10/02/2007 :  14:22:22  Show Profile  Send Rissius an ICQ Message Send Rissius a Private Message  Reply with Quote
me to dela taky :( demence

a jeste kdyz vyvolam peta v boji tak ten jeho bar tam uz vubec nemam
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 10/02/2007 :  16:32:25  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
hmm, nevim jak u peta, ale u buff baru se to deje alt-tabovanim do windows a zpet

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Strix
Starting Member

5 Posts

Posted - 10/02/2007 :  18:06:54  Show Profile Send Strix a Private Message  Reply with Quote
Mě to dělá např. když mi pet umře(hraji locka) nebo treba někam letím a pak si ho vyvolám a pomůže na to jedině relog, zonovat sem nezkoušel ale teoreticky by to mělo fungovat taky
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/02/2007 :  18:43:26  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
/console reloadui

pokud vyvolas peta v boji a pet bar se ti neukaze, je to proto, ze blizzard blokuje behem combatu action bary
to samy se vam bude stavat, pokud joine nekdo vasi partu a jste zrovna v combatu
jestli se vam ten clovek/pet bar objevi kdyz zkonci combat, zalezi vetsinou na addonu, kterej na bary pouzivate
jak se chova defaultui netusim, nepouzivam ;)
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 11/02/2007 :  23:48:58  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
Nevíte plz někdo jak udělat macro/script, aby castil 1.spell pokud je to možné, pokud ne tak 2.spell? Cílem by měl být enemy. Po těch BC změnách nějak nemůžu přijít, jak tohle realizovat. Jestli to teda ještě vůbec jde.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 12/02/2007 :  01:37:05  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
taky nemam zadny macro na execute/BT spam
Go to Top of Page

tan
Starting Member

48 Posts

Posted - 12/02/2007 :  09:02:53  Show Profile Send tan a Private Message  Reply with Quote
pozrite macra na worldofraids , tam si s tych co su s trochou predstavivosti vytvorite takyto typ

Tannya
Go to Top of Page

huhla
New Member

163 Posts

Posted - 21/02/2007 :  12:02:36  Show Profile  Send huhla an ICQ Message Send huhla a Private Message  Reply with Quote
mam takovyto macro problem: chtel bych udelat macro(pripadne jestli to je resitelne pres nejaky addon), ktere me na jedno kliknuti, vycasti po sobe nekolik kouzel/pouzije itemy, abych byl konkretni tak chci na jedno kliknuti odpalit blood fury, rapid fire, pouzit trinket na zvyseni AP, atd,
zkousel jsem macro pomoci /cast, /castsequence, /use ,ale pak to makro musim spustit vicekrat (za kazde kouzlo/item jednou) je to sice pouzitelne, ale jeste to neni podle mych predstav
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 21/02/2007 :  12:21:01  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by huhla

mam takovyto macro problem: chtel bych udelat macro(pripadne jestli to je resitelne pres nejaky addon), ktere me na jedno kliknuti, vycasti po sobe nekolik kouzel/pouzije itemy, abych byl konkretni tak chci na jedno kliknuti odpalit blood fury, rapid fire, pouzit trinket na zvyseni AP, atd,
zkousel jsem macro pomoci /cast, /castsequence, /use ,ale pak to makro musim spustit vicekrat (za kazde kouzlo/item jednou) je to sice pouzitelne, ale jeste to neni podle mych predstav

Pokud itemy a kouzla nejsou na stejnem cooldownu, melo by teoreticky fungovat tohle:

/cast Inner Focus
/stopcasting
/cast Greater Heal

PS: V tomhle konkretnim priklade mi to zrovna nefunguje :)
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 21/02/2007 :  12:21:23  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:
na jedno kliknuti odpalit blood fury, rapid fire, pouzit trinket na zvyseni AP, atd

Chces .kill makro? Mrknout na wowwiki jsi asi zkousel co?

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

huhla
New Member

163 Posts

Posted - 21/02/2007 :  14:35:46  Show Profile  Send huhla an ICQ Message Send huhla a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

quote:

Pokud itemy a kouzla nejsou na stejnem cooldownu, melo by teoreticky fungovat tohle:

/cast Inner Focus
/stopcasting
/cast Greater Heal

PS: V tomhle konkretnim priklade mi to zrovna nefunguje :)

/stopcasting jsem zkousel taky, ale chova se ponekud nepredvidatelne, nekdy odpali prvni 2 kouzla a treti ne, nekdy odpali prvni kouzlo a pouzije se item, ktery je v makru az jakoby na ctvrte pozici , nekdy(vetsinou) jenom odpali prvni kouzlo, po dalsim kliku druhe atd, jako by to tam vubec nebylo
je teda pravda ze jsem ten stopcasting moc nezkoumal, po vyse popsanych neuspokojivych vysledcich jsem ho z makra vyhazel, pripada me jakoby jeho pouziti zaviselo na dalsich neznamych aspektech, ale bohuzel to vypada ze je to jedina moznost, takze nezbyva nez prakticky vyzkouse co, kdy, jak, proc

quote:
Originally posted by tjtm
Chces .kill makro? Mrknout na wowwiki jsi asi zkousel co?

prave z wowwiky jsem cerpal , a ano chci kill makro do areny, tam je kazda usetrene sekunda dobra :-)
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 21/02/2007 :  16:13:28  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na jedno kliknuti nikdy neslo udelat vice jak jednu akci, jedine co muzes udelat je klikat vickrat.. a stejne mas neco jako globalni cooldown takze to cele trva min 3sec. U warra se mi zda ze ta 1sec. glob je neustale delsi a delsi...))

Edited by - Gorog on 21/02/2007 16:17:55
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/02/2007 :  16:16:27  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
na jedno kliknuti se delavalo:
arcane power
ZHC
ToeP
PoM
Pyroblast
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/02/2007 :  16:20:53  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
nektery veci/ability nespousti global CD, proto se nektery kombinace daj delat na jeden click - jako treba NS+Heal, AP+PoM+pyro atd atd
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 21/02/2007 :  16:57:22  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
NS+heal slo na jeden klik??? kua ze bych byl az takova lama?

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,45 seconds. on eygor Snitz Forums 2000