hmm stal se mi zajimavej problem nemuzu zadnou postavu nakliknout pravym tlacitkem, ale treba trade na ni de, a neotevru si ani postu:( nevite cim to muze bejt? rozbita mys to neni pac jak sem rikal pravym kliknout na targetlou postavu muzu a dat trade napr.
zrovna tohle se resi na ofic foru takze bych te nasmeroval tam, ja mel ten samy problem, delal to nejaky addon, ale nevzpomenu si jaky(naraz jsem jich smazal asi 20 protoze se mi zdaly zbytecne)
jo addon smáznul sem je a už to funguje teď jen zjistit kerej :-(
Stáhni všechno aktualizované a neměl by byt problem, ne?
Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic> Chromaggus-Shaman60-Relative Frostwhisper-Priest60-Anything
to je ten problém mám s thottbota akorát cosmos.exe ten píše akorát že vše v pořádku a přitom nefunguje ani jede addon co stáhnul, před patch fungovaly všechny
Netusi nekdo jak donutit auctioneera aby nemazal polozky z databaze co nenajde zrovna v aukci? nikde jsem to nenasel
to nevim, ale to co zadas by tak nejak postradalo smysl auctioneera, na vyhledani daneho itemu v AH kdyz mas AH otevrenou staci alt+left click
nene... problem je jinde.... padne ti item...v pripade ze neni v AH (tzn. nebyl v okamziku "scanu") tak se ti proste neukaze za kolik se prumerne prodava....
Netusi nekdo jak donutit auctioneera aby nemazal polozky z databaze co nenajde zrovna v aukci? nikde jsem to nenasel
to nevim, ale to co zadas by tak nejak postradalo smysl auctioneera, na vyhledani daneho itemu v AH kdyz mas AH otevrenou staci alt+left click
nene... problem je jinde.... padne ti item...v pripade ze neni v AH (tzn. nebyl v okamziku "scanu") tak se ti proste neukaze za kolik se prumerne prodava....
mno me prijde ze ti tu cenu ukaze jen ti napise ze zrovna nema s cim srovnavat ... ale kolikrat mam u veci napsano ze ji nascanoval 100x ukaze mi cenu i kdyz v aukci kterou doscanoval to nenasel
Mám malej prob při otevření mining,leatherworking oken u altů mě to napíše hlášku \World of Warcraft\Interface\AddOns\Thottbot\ThottbotEngine.lua:1: attempt to concatenate local "fffffffffffffffffffffff" (a nil value) jiný working okna to nedělaj a do teď to nedělalo vůbec ,co s tím dík.
Zdravim, chtel bych se zeptat jestli nevite jak se jmenuje addon, ktery zobrazi u kazdeho clena v grupe ikonky na healovani a staci pak mackat jen je ?? Nekde sem to videl a nevim nazev.
Používám CT Mod, CTRA, nejak se mi povedlo zapnout funkci, že pokud sem v raidu, nevidim klasicky svoji grupu, ale jen pomoci CTRA. Nevíte nekdo jak to vypnout?
Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic> Chromaggus-Shaman60-Relative Frostwhisper-Priest60-Anything
Používám CT Mod, CTRA, nejak se mi povedlo zapnout funkci, že pokud sem v raidu, nevidim klasicky svoji grupu, ale jen pomoci CTRA. Nevíte nekdo jak to vypnout?
klasicky WoW Interface menu -> Raid -> Hide Party Interface
klasicky WoW Interface menu -> Raid -> Hide Party Interface
JJ, už to mam, ale jestle nevidim bagly :S
Tak po novém patchi mě jako obvykle čekalo několika hodinové nastavování.. Už jsem skoro hotový, ale mám problém s SCT. Vadí mi, že dmg který dám se objevuje nad mojí hlavou a ne nad hlavou terče...
Tak po novém patchi mě jako obvykle čekalo několika hodinové nastavování.. Už jsem skoro hotový, ale mám problém s SCT. Vadí mi, že dmg který dám se objevuje nad mojí hlavou a ne nad hlavou terče...
Pri preklikavani mezi NPC a hraci se mi stava, ze se nemeni unit frame targetu at kliknu na kohokoliv. Nemate nekdo podobny problem, nez se zacnu patlat s jednotlivymi addony? Pouzivam DUF a stazeni nejnovejsi verze nepomohlo. Nemam to jeste uplne vyzkouseno, ale zda se mi, ze se to stava jen v BG, kde mi nefunguje spravne ani StanceSets
Pri preklikavani mezi NPC a hraci se mi stava, ze se nemeni unit frame targetu at kliknu na kohokoliv. Nemate nekdo podobny problem, nez se zacnu patlat s jednotlivymi addony? Pouzivam DUF a stazeni nejnovejsi verze nepomohlo. Nemam to jeste uplne vyzkouseno, ale zda se mi, ze se to stava jen v BG, kde mi nefunguje spravne ani StanceSets
musis si stahnout posledni betaverzi duf je to znamej bug
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
Opět doporučuji svůj oblíbený WatchDog ... řeší to targetování abys nemusel měnit target, ale automatický výběr healu tuším ne, což mi právě vyhovuje - dělám to ručně.
Nevite o nejakem addonu, ktery vzdycky kdyz date critical strike napise pred tim dmg # i popisek critical strike (popr. nazev pouzite ability, ktera ho dala) ?
Jsem myslel ze to umi SCT / SCTD ale nikde jsem to tam v nastaveni nenasel ...
Superinspect. Zadej si to nekde ve vyhledavaci , treba cursegaming...
Superinspect ted po patchi dost blbne, zobrazuje postavy polonahy a inspect na dalku blizzard zrusil v 1.11
quote:Originally posted by kurwa
Nevite o nejakem addonu, ktery vzdycky kdyz date critical strike napise pred tim dmg # i popisek critical strike (popr. nazev pouzite ability, ktera ho dala) ?
Jsem myslel ze to umi SCT / SCTD ale nikde jsem to tam v nastaveni nenasel ...
diky moc za odpoved...
je to SCT, tyhle commandy nejsou v defaultu, musis je tam pridat
Superinspect ted po patchi dost blbne, zobrazuje postavy polonahy a inspect na dalku blizzard zrusil v 1.11
Já ten Superinspect nemám, zkusím ho, ale ještě jsem ho ani nestáhl, ale to co popisuješ se mi teď po středečním patchi děje taky. Někdy, když se na věc podívám přes CTRL, tak se mi v okně ukáže postava bez textur, zdeformovaná nebo ve spodním prádle. Myslel jsem, že to bude chyba v tom patchi a že vydaj nějaký hot-fix. Myslíš, že to dělá nějaký add-on? Pokud vím, tak na tohle žádný add-on nemám.
Pri ziskani frakcnich bodu mi SCT vypisuje chybu ;-( co stim? nenasel jsem moznost to tam nikde odskrtnout.. /sou tam honory..expa..ale jinak nic../ a proste jakmile ziskam frakcni body tak chyba.. Novou verzi sem taky nenasel..dela to po last patchi
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Mohl by jste mi pls někdo poradit jak pracovat s tim Moveanything?? Vůbec mě nejde pohnout s ničim....
to jsi nekde sehnal novou verzi ? ja mam starou uz radne zabugovanou, ale hybat lze cimkoliv.. mas tam seznam objektu - vyberes, zatrhnes, posunes, odskrtnes a mas.. neni nic jednodussiho..