Author |
Topic  |
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 18/07/2006 : 13:38:35
|
Nevi nekdo kde se daji sehnat tychle unitframes a actionbars ... nebo spsi cela kompilace? Videl to nekde nekdo?
http://img80.imageshack.us/my.php?image=ninjauj3.jpg |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Bambi
New Member

134 Posts |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
|
NorinWhite
Starting Member
36 Posts |
Posted - 20/07/2006 : 12:23:50
|
btw co to je wide screen ? dik |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 20/07/2006 : 13:14:50
|
quote: Originally posted by NorinWhite
btw co to je wide screen ? dik
ze by ... treba ... sirokouhly obraz ?  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
NorinWhite
Starting Member
36 Posts |
Posted - 20/07/2006 : 15:47:58
|
hmh,a to jsou napriklad rozliseni ? napis mi nejaky at to vyzkousim :D dik |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 20/07/2006 : 16:00:22
|
hmh,a to jsou napriklad rozliseni ? napis mi nejaky at to vyzkousim :D dik
treba 16/9 |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
maser
Starting Member
26 Posts |
Posted - 20/07/2006 : 17:31:57
|
quote: Originally posted by Eagle
hmh,a to jsou napriklad rozliseni ? napis mi nejaky at to vyzkousim :D dik
treba 16/9
monitory se delaj 16:10  jinak npr.1620x1080 ci 1920x1200,1440x900 |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 20/07/2006 : 17:35:11
|
Obávám se, že ti to rozlišení bude stejně naprd, pokud nemáš širokoúhlý monitor...
1680x1050 a ve WoWu (a ostatně u všude jinde) je to hodně znát. Už bych si zřejmě nikdy klasické 5:4 LCD nekoupil. |
 |
|
Kopec
Starting Member
1 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 09:03:50
|
Cau,baistaloval jsem si assony healwatch,quest text speed,quick loot,map notes,atlas,a jde mi pouze ATLAS(atlas vsech bossu ve hre),ve slozte interface jsem mel jen slozku addons,do slozky addons jsem zkopiroval prislusne patche,ale nejdou mi,nevite prosim cim to je????mozna patchem,mam patch 1,10....Kdyz je chci spustit mam tam napsano banned
|
 |
|
Mortos
Starting Member
19 Posts |
Posted - 06/08/2006 : 13:53:17
|
Nevite nekdo, jestli existuje addon, ktery me automaticky prepne do combatu, pokud vyberu v BG hrace klavesou <Tab>? Pak by se mi taky hodilo, kdybych v BG videl HP hracu nad jejich hlavami podobne jako pri pouziti klavesy <v> nad NPC. Ale to uz bych toho chtel asi moc  |
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 08/08/2006 : 11:27:53
|
quote: Originally posted by Gurrshael
Obávám se, že ti to rozlišení bude stejně naprd, pokud nemáš širokoúhlý monitor...
1680x1050 a ve WoWu (a ostatně u všude jinde) je to hodně znát. Už bych si zřejmě nikdy klasické 5:4 LCD nekoupil.
Někdy se až leknu jak jde vývoj dopředu - ještě nedávno jsem si myslel že widescreen je jenom na koukání na filmy, ale na hry nepoužitelné... no a vida zaspal jsem dobu  |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 08/08/2006 : 16:23:54
|
quote: Originally posted by Firian
Někdy se až leknu jak jde vývoj dopředu - ještě nedávno jsem si myslel že widescreen je jenom na koukání na filmy, ale na hry nepoužitelné... no a vida zaspal jsem dobu 
mno, on totiz widescreen je dobry snad na vsecko - je totiz pro cloveka prirozeny.. na rozdil od tech trapnych ctvercu, co strasi v drtive vetsine obyvaku..
hadam, ze ty temer ctvercove obrazovky byly nutnost pri vzniku televize kvuli omezenosti technologie vyroby.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Darrak
Starting Member
4 Posts |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 11/08/2006 : 14:12:18
|
quote: Originally posted by Darrak
cau lidi nevi naohdou nekdo jmeno tohodle dmg meteru???
http://rodneymullen.wz.cz/dmg.bmp
předem dik
SW stats :) vcera to instalovala pulka raidu  |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 11/08/2006 : 15:02:35
|
quote: Originally posted by Little
quote: Originally posted by Darrak
cau lidi nevi naohdou nekdo jmeno tohodle dmg meteru???
http://rodneymullen.wz.cz/dmg.bmp
předem dik
SW stats :) vcera to instalovala pulka raidu 
Kde se daj nastavit ty barvy různých class? |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 11/08/2006 : 15:27:45
|
quote: Originally posted by Rakhen Kde se daj nastavit ty barvy různých class?
settings -> visuals -> class colors |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 11/08/2006 : 16:07:58
|
a v cem je ten sw stats lepsi nez recap treba? |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 11/08/2006 : 16:14:24
|
quote: Originally posted by Colldor
a v cem je ten sw stats lepsi nez recap treba?
nezasira tolik pamet a je imo prehlednejsi
Recap je best na mereni dps bezpochyby, nicmene SW Stats meri daleko vic veci... Raw dmg, dps, Raw healing, overhealing, Amount healed, Death meter, etc.... |
Trance addicted <3 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 14:52:17
|
quote: Originally posted by Shad3
quote: Originally posted by Colldor
a v cem je ten sw stats lepsi nez recap treba?
nezasira tolik pamet a je imo prehlednejsi
Recap je best na mereni dps bezpochyby, nicmene SW Stats meri daleko vic veci... Raw dmg, dps, Raw healing, overhealing, Amount healed, Death meter, etc....
takze pouzivas i recap i sws ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 13/08/2006 : 16:07:07
|
quote: Originally posted by JerzeeG
takze pouzivas i recap i sws ?
ne, proc by... nemam na to comp, SWS neni tak narocny, takze to tam este nejak vecpu |
Trance addicted <3 |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 09:48:31
|
s patchem 1.12 prisly dva problemy, oba jsou zachyceny na nasledujicim SS: http://miralis.wz.cz/wow/WoWScrnShot_082306_235749.jpg
prvni, celkem zavazny, jsou rozhozene bagle v bance (samozrejmne i u postavicky). uz sem tento problem kdysi resil u nejakeho jineho patche, ale za boha si nevzpomenu, jak sem to vyresil. myslim, ze sem smazal nejakou cache ve WDB/WTF, nevite nekdo co sem to tehda smazal?
druhy problem sice nezhorsuje hratelnost, ale dost me to prudi, asi tak kazdych 30 vterin mi to do systemovy casti chatu pise tu hnusnou oranzovou hlasku "Unknown event: CHAT_MSG_ADDON" ... nevite co to zpusobuje?
diky za rady |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 10:25:53
|
pravdepodbne to dela CHAT_MSG_ADDON ... ale jistej si dneska nemuzes bejt nicim :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 10:49:54
|
pravdepodbne to dela CHAT_MSG_ADDON ... ale jistej si dneska nemuzes bejt nicim :)
vis co je problem? ja zadny addon na chat nemam  |
 |
|
Bambi
New Member

134 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 13:07:06
|
quote: Originally posted by Warlord
pravdepodbne to dela CHAT_MSG_ADDON ... ale jistej si dneska nemuzes bejt nicim :)
vis co je problem? ja zadny addon na chat nemam 
Zkus Felwood Gatherer 
|
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 13:17:55
|
Tak addony sem uz upravil, ale u nas na serveru je jinyci problem.. kazdy dostava DC, v rozmezi 2 az 5 minut  |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 14:23:15
|
quote: Originally posted by Bambi
Zkus Felwood Gatherer 
sakra, no jo, to by mohlo byt ono :) |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 15:12:18
|
quote: Originally posted by Warlord
s patchem 1.12 prisly dva problemy, oba jsou zachyceny na nasledujicim SS: http://miralis.wz.cz/wow/WoWScrnShot_082306_235749.jpg
prvni, celkem zavazny, jsou rozhozene bagle v bance (samozrejmne i u postavicky). uz sem tento problem kdysi resil u nejakeho jineho patche, ale za boha si nevzpomenu, jak sem to vyresil. myslim, ze sem smazal nejakou cache ve WDB/WTF, nevite nekdo co sem to tehda smazal?
druhy problem sice nezhorsuje hratelnost, ale dost me to prudi, asi tak kazdych 30 vterin mi to do systemovy casti chatu pise tu hnusnou oranzovou hlasku "Unknown event: CHAT_MSG_ADDON" ... nevite co to zpusobuje?
diky za rady
Na bágly a banku vyzkoušes add-on BAGNON. Poslední verze funguje s patchem, zdá se, bez problému. Podle mě to je nejlepší věc na bágly a banku ce jde nyní sehnat. http://www.curse-gaming.com/en/wow/addons-2908-1-bagnon.html |
Lexon |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 16:15:48
|
quote: Originally posted by Lexon
Na bágly a banku vyzkoušes add-on BAGNON. Poslední verze funguje s patchem, zdá se, bez problému. Podle mě to je nejlepší věc na bágly a banku ce jde nyní sehnat. http://www.curse-gaming.com/en/wow/addons-2908-1-bagnon.html
pouzivam addon MyBags, ktery dela uplne to stejne a ani se nemusi updatovat. s tim problem nemam. ja mam problem s tim, ze v bance nesnasim jeden velky bagl, takze to v tom addonu mam vypnute a v bance pouzivam klasicke pytlicky, pze v jednom mam jeden druh equipu, v druhem dalsi atp. ta chyba co mam je jen posrana cache myslim,pze ikdyz vypnu vsechny addony, ty bagle v bance budou porad rozhozene... to uz sem driv zkousel. jde me jen o to, jestli me dneska behem pracovni doby nekdo rekne "je to tahle a tahle cache, tu smaz" anebo az prijdu domu tak zase budu muset patrat sam :) ...vypada to, ze budu muset patrat. no ale tentokrat uz si napisu do meho wow-poznamkoveho bloku, jak sem to vyresil :D
edit: tak sem na to musel prijit zase sam, je to layout-cache.txt ve slozce wow/wtf/account/postava
|
Edited by - Warlord on 25/08/2006 10:09:54 |
 |
|
LukeII
Starting Member
2 Posts |
Posted - 31/08/2006 : 15:41:52
|
Cawes all ... na tomhle foru jsem new member, pac jsem se drive o addony moc nezajimal. Ale jak sel cas tak se zvedala i uroven postavy az uz do dspelo k tomu, ze ty addonyopravdu potrebuju. Nakopaval sem GypsyMod, protoze me prijde po vizualni strance asi nelepsi, ale nejak se to s*alo. Bary byly celkem v poradku,ale chat se posunul a HealthBar (nebo jak) byl stale pod partou. (snad chapete, nkde jsem to tady cetl, ale uz nevim kde). Kdyz pohnu oknem se svym characterem pohne se s nim soubezne i Target window a party.Nijak j od sebe nemuzu "oddelit" a docela me to stve. Coz o to ja bych sis tim pohral, ale o doby "intgrovani" GypsyModu mi hra hazi discon. Pak uz se ale nepripojim nikam ... na zadny server me to uz nepusti (hlaska unable to connect uz mi leze krkem).Jedina moznost je potom znovu vzit zalohu (mam WoW zaohovane) a prkopirovat WoW v Progrram Files a znovu pomoci Kadaj Klienta nastavit realm. Vicemene jsem procetl vsech 26 stranek tohoto topicu, ale jsem nezasvedcenec, takze jsem vesine z toho nerozumel. Zadne nastaveni u GypsyModu jsem nezaregistroval, jedne co tam mam je u minimapy mala ikona s kladkou :) na pohybovani s jednotlivimy pluginy (bo co to je). Chtel bych vedet jestli existuj nejaky prikaz pro nastaveni pomoci "/" . Na screeech jsem videl ze u minimapy byla dalsi ikona s pismenem "G", ale tu tam nemam :x ... jestli me pochopite ba dokonce pomuzete tak moc diky :D i kdyz jak si to po sobe ctu tak pomalu nevim o cem mluvim. btw: Omluvte text nejak mi vynechava klavesnice ... thx
//edit: ok? |
Edited by - LukeII on 31/08/2006 17:04:07 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 31/08/2006 : 15:50:28
|
quote: Originally posted by LukeII ....
Trosku OT ale ten 220kb obrazek avatara ze ktereho v ty zmensenine neni nic videt je nutny? |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Dollores
Starting Member
1 Posts |
Posted - 31/08/2006 : 20:57:00
|
Potreboval bych najit addon pro sveho huntera(hunterku) ktery by mi ukazoval kdyz nekoho Wind Clipnu, chytnu do pasti, kdyz polozim past odpocitavani te 1 minuty..mno proste neco co ukazuje tyhle casy  |
 |
|
Miso
Starting Member
38 Posts |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 01/09/2006 : 10:41:44
|
quote: Originally posted by Dollores
Potreboval bych najit addon pro sveho huntera(hunterku) ktery by mi ukazoval kdyz nekoho Wind Clipnu, chytnu do pasti, kdyz polozim past odpocitavani te 1 minuty..mno proste neco co ukazuje tyhle casy 
Nevím jestli ti to bude fungovat, ale zkus se podívat po "Universal Stun Helper" |
Lexon |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 29/09/2006 : 01:47:41
|
Ahoj, mam malinkej problemek, daval sem si perl... vsechno v pohode, az na jednu vec, buffy v parte mi nejak nesedi.. Mam hozenou partu nahore, ale buffy mam na levy strane.. podle mne tam zustavaj od puvodniho nastaveni.. Uz jednou sem to delal, a povedlo se mi dat ty buffy do riti, ale uz si napamatuju kde sem co zatrhnul 
edit: ted sem si vsimnul, ze zustavam porad targnutej i kdyz klikam okolo jako sotek..
Prosim jak to rozchodim aby to chodilo jako predtim?  |
Edited by - berousek on 29/09/2006 10:37:36 |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 29/09/2006 : 10:43:36
|
quote: Originally posted by berousek
Ahoj, mam malinkej problemek, daval sem si perl... vsechno v pohode, az na jednu vec, buffy v parte mi nejak nesedi.. Mam hozenou partu nahore, ale buffy mam na levy strane.. podle mne tam zustavaj od puvodniho nastaveni.. Uz jednou sem to delal, a povedlo se mi dat ty buffy do riti, ale uz si napamatuju kde sem co zatrhnul 
edit: ted sem si vsimnul, ze zustavam porad targnutej i kdyz klikam okolo jako sotek..
Prosim jak to rozchodim aby to chodilo jako predtim? 
Ja nevim jestli je to zrovna ten problem, ale jestli pouzivas CTmod, zkus vypnout CT_PartyBuffs a mozna i CT_Unitframes. |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 29/09/2006 : 12:30:47
|
Diky mooc :) |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 29/09/2006 : 14:55:14
|
Porad mi nejak blbne to zakliknuti,na kohokoliv kliknu, tak se ho nezbavim, jen kdyz kliknu na nekoho jineho a zase se ho nemuzu zbavit.. a uz mne to heezky s**e ... prosim prosim smutne koukam, cim to opravim? |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 29/09/2006 : 15:14:55
|
quote: Originally posted by berousek
Porad mi nejak blbne to zakliknuti,na kohokoliv kliknu, tak se ho nezbavim, jen kdyz kliknu na nekoho jineho a zase se ho nemuzu zbavit.. a uz mne to heezky s**e ... prosim prosim smutne koukam, cim to opravim?
Vypni si v interface options "Sticky Targeting", asi to bude tim. Diky tomu lze zmenit target jen kliknutim na jiny (resp. ESC nebo ze si moc daleko) a ikdyz klikas do prazdna tak se target nezrusi. Podle me je to ale celkem dobra vec :) |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 29/09/2006 : 19:48:14
|
Uz to mam, diky ti moc |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 11:35:36
|
vcera jsem si hral trochu s addonama a zjistil jsem, ze ct_raidtracker bere 10 MB pameti a lootlink 7 MB priblizne, rekl bych ze na dva addony je to krapet moc, neznate nekdo nejaky odlehceny nebo podobny verze k temhle addonum? |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 11:38:36
|
quote: Originally posted by plussminuss
vcera jsem si hral trochu s addonama a zjistil jsem, ze ct_raidtracker bere 10 MB pameti a lootlink 7 MB priblizne, rekl bych ze na dva addony je to krapet moc, neznate nekdo nejaky odlehceny nebo podobny verze k temhle addonum?
A neni to jedno jestli ti addony zerou 40 nebo 50 MB? :P Raidtracker je potrebna vec pro administraci ale lootlink je celkem k nicemu max na spamovani OMGEPIX hlaskama :) |
|
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 11:47:35
|
jasne ze je to jedno, jen mi to proste na jeden addon prijde strasne moc tak jestli neni nejaka lehci verze nebo neco obdobnyho na vyzkouseni  |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 11:56:29
|
[quote]Originally posted by plussminuss A neni to jedno jestli ti addony zerou 40 nebo 50 MB? :P Raidtracker je potrebna vec pro administraci ale lootlink je celkem k nicemu max na spamovani OMGEPIX hlaskama :)
Lootlink žere hodně protože udržuje "v sobě" databázi itemů ve WoW aby u nich věděl ceny (lootlink je to co ti ukáže že třeba tahle tyč se u vendora střelí za 1g 51s 31c). Rozhodně bych ho nepovažoval za "max na spamování OMGEPIX hláškama, pokud nemáš "prázdné batohy" a chodíš grindit tak se celkem vyplatí vědět co má jakou cenu aby ses podle toho moh rozhodnout co zahodit. Samozřejmě někde to problém není, ale když grindíš někde kde to je k vendorovi a zpět 10 minut... |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 11:57:54
|
quote: Originally posted by Rakhen Lootlink žere hodně protože udržuje "v sobě" databázi itemů ve WoW aby u nich věděl ceny (lootlink je to co ti ukáže že třeba tahle tyč se u vendora střelí za 1g 51s 31c). Rozhodně bych ho nepovažoval za "max na spamování OMGEPIX hláškama, pokud nemáš "prázdné batohy" a chodíš grindit tak se celkem vyplatí vědět co má jakou cenu aby ses podle toho moh rozhodnout co zahodit. Samozřejmě někde to problém není, ale když grindíš někde kde to je k vendorovi a zpět 10 minut...
Na to ale pouzivam jinej addon...sell value? Nebo neco podobneho ted z hlavy nevim. |
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 12:26:56
|
quote: Originally posted by Rakhen
[quote]Originally posted by plussminuss A neni to jedno jestli ti addony zerou 40 nebo 50 MB? :P Raidtracker je potrebna vec pro administraci ale lootlink je celkem k nicemu max na spamovani OMGEPIX hlaskama :)
Lootlink žere hodně protože udržuje "v sobě" databázi itemů ve WoW aby u nich věděl ceny (lootlink je to co ti ukáže že třeba tahle tyč se u vendora střelí za 1g 51s 31c). Rozhodně bych ho nepovažoval za "max na spamování OMGEPIX hláškama, pokud nemáš "prázdné batohy" a chodíš grindit tak se celkem vyplatí vědět co má jakou cenu aby ses podle toho moh rozhodnout co zahodit. Samozřejmě někde to problém není, ale když grindíš někde kde to je k vendorovi a zpět 10 minut...
nene, tohle dela bud primo aukcioner nebo neco z toho baliku od nej - (EnhTooltip nebo Informant nebo Stubby, dale tam patri Enchantrix a BeanCounter, ale ty dva mam vetsinou vypnute) lootlink je skutecne jen databaze toho, co jsi videl, takze navic u nove instalace dost chuda.. lootlink jsem zrusil uz pred nekolika patchi, kdyz zacal byt neunosne nadmerny a ceny u vendoru vidim porad.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 05/10/2006 : 12:35:44
|
quote: Originally posted by JerzeeG
quote: Originally posted by Rakhen
Lootlink žere hodně protože udržuje "v sobě" databázi itemů ve WoW aby u nich věděl ceny (lootlink je to co ti ukáže že třeba tahle tyč se u vendora střelí za 1g 51s 31c). Rozhodně bych ho nepovažoval za "max na spamování OMGEPIX hláškama, pokud nemáš "prázdné batohy" a chodíš grindit tak se celkem vyplatí vědět co má jakou cenu aby ses podle toho moh rozhodnout co zahodit. Samozřejmě někde to problém není, ale když grindíš někde kde to je k vendorovi a zpět 10 minut...
nene, tohle dela bud primo aukcioner nebo neco z toho baliku od nej - (EnhTooltip nebo Informant nebo Stubby, dale tam patri Enchantrix a BeanCounter, ale ty dva mam vetsinou vypnute) lootlink je skutecne jen databaze toho, co jsi videl, takze navic u nove instalace dost chuda.. lootlink jsem zrusil uz pred nekolika patchi, kdyz zacal byt neunosne nadmerny a ceny u vendoru vidim porad..
Jo, Informat ti ukazuje sell/buy cenu itemu, navic je zavisly na Stubby a EnhTooltip. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 10/10/2006 : 18:10:08
|
mas tam normalne profily, si to muzes ulozit/smazat/zkopirovat atd |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 10/10/2006 : 18:11:00
|
quote: Originally posted by MegaDeath
mas tam normalne profily, si to muzes ulozit/smazat/zkopirovat atd
jejda nez sem si precetl tvoji odpoved uz sem to tam nasel a smazal svoji otazku:) kazdopadne dik |
 |
|
Tenebrae
New Member

167 Posts |
Posted - 12/10/2006 : 10:01:43
|
Používám addon CritLine 3.1, všechno běželo v pohodě a najednou se mi neukazují rekordy normálních a crit hitů.Jinak kouzla se zobrazují.Nevíte čím to je? Díky. |
 |
|
Topic  |
|