Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Koutek vyrikejte si to ....
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 07/03/2006 :  14:05:33  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
Mno po precteni tech krasnych, inspirujicich postu od 2 lidi zde, bych se rad pozastavil. Pojdme si je ohodnotit, jak hodne mluvi pravdu, jak je maji lidi radi, proc nam sem Pertha pise aniz by mel neco s AO spolecneho?
Hlasujte a vyjadrete prosim svuj nazor, ci proc jste tak hlasovali.
Diky.

Edit: Tento pool je parodie na chovani 2 lidi, prosim berte to tak.
Neni to snizeni se na jejich uroven, je to aby "procitli" ;)
----------------- stary text :)
Ucel se zadaril, prosim pokracujte v tom :)
prosil bych pool zavrit/dat pryc, svuj ucel splnil :) diky :)
a abych neposkodil neci povest, davam pryc i pool :)

Results:
Nezajima me to.   [33%] 2 votes
Nezajima me to jeste vic.   [67%] 4 votes

Poll Status: Locked  »»   Total Votes: 6 counted  »»   Last Vote: 19/03/2006 17:09:44 

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma

Edited by - tojejedno on 21/04/2006 15:33:37

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 07/03/2006 :  14:11:09  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
Zajima me to :) Vyrikejte si to zde prosim :)

Edited by - Wilda on 07/03/2006 18:26:03
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 07/03/2006 :  14:13:21  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Nemam rad Perthu ;-)

BTW nezda se vam tenhle poll tak trochu mimo?
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 07/03/2006 :  14:16:42  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Nemam rad Perthu ;-)

Rahmane proc?
Podivej se prosim, co tu Pertha s Ervinem hazej za spinu, tak tady ma moznost si na ne nekdo hodit taky....

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 07/03/2006 :  14:17:25  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemam rad Perthu ;-)

will je lenoch, smazal se mu post, tak udelal jakysi poll, ble :P

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 07/03/2006 :  14:20:29  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:

Nemam rad Perthu ;-)

will je lenoch, smazal se mu post, tak udelal jakysi poll, ble :P

Ale prd, me to zajima, protoze mi prijde, ze si oba vubec neuvedomujou(obzvlaste Pertha) ze jeho vyplody prijdou briskni jen jemu a konecne prestane tohle forum zanaset svincikem
a ervin jak opicka z poute se treba prestane chovat stejne

Edit: navic, sami si nedokazi zalozit svuj vlastni thread, tak jsem jim jeden zalozil, specialne pro ne, aby si mohli zaspamovat, zanadavat a ostatni thready zustaly k tematu a normalni...

Edited by - Wilda on 07/03/2006 14:29:22
Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 07/03/2006 :  14:33:15  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message  Reply with Quote
no víš Wille neznamená že když někdo na někoho hází špínu tak budu dělat to samé, vždycky nemusí platit oko za oko, zub za zub
myslím že mají právo vyjádřit svůj názor ať je jakýkoliv
tento poll vede jen k tomu aby na sebe hráči navzájem vytahovali, no to tehdá když.......

Stilgarr
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 07/03/2006 :  14:36:55  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aleister Crowley

no víš Wille neznamená že když někdo na někoho hází špínu tak budu dělat to samé, vždycky nemusí platit oko za oko, zub za zub
tento poll vede jen k tomu aby na sebe hráči navzájem vytahovali, no to tehdá když.......

Stilgarr

koukni se ale na to, to je preste co tim chci ukazat....
tohle ma byt parodie na jejich chovani.... hlavne na to Perthovo, protoze me uz vazne nebavi cist jeho vylevy snad v kazdem threadu, zalistuj si ve vsech, vsude se musel "podepsat"

Edit: jeste to tam pro jistotu pripisu :)
vis, rad jsem driv hral s obouma, ale to co tady ted predvadeji
je tak strasne smesny, ze jsem si neodpustil tohle sem hodit

Edited by - Wilda on 07/03/2006 14:46:00
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:03:19  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Jestli je to vlákno pro ně tak kde kurfa jsou? :)

To co se jim nelíbí se nelíbí i mě, ale abych psal takové posty? :)

Kdepak raději budu vymýšlet jak bufnout zagorku, aby nasadila GA :)

EDIT: Napsal jsem at píšou víc bo mají pravdu. Pochopitelně jsem to tak nemyslel, ale Willda napsal, že to nemáme brát vážně, tak neberu :)

-

Edited by - sleglik on 07/03/2006 15:04:15
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:06:36  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

Jestli je to vlákno pro ně tak kde kurfa jsou? :)

To co se jim nelíbí se nelíbí i mě, ale abych psal takové posty? :)

Kdepak raději budu vymýšlet jak bufnout zagorku, aby nasadila GA :)

EDIT: Napsal jsem at píšou víc bo mají pravdu. Pochopitelně jsem to tak nemyslel, ale Willda napsal, že to nemáme brát vážně, tak neberu :)

diky, konecne pochopil nekdo co je smyslem obsahu tohoto threadu, uz jsem se lekl, ze to bude brany vazne ;)

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:08:49  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
Pojdme sleglo taky na neco nadavat, pry je to dneska inn :)
schvalne jestli na foru AO najdes, kde jsem editoval text a napsal nejakou nadavku jo? ;) a az nas to prestane bavit, muzeme si najit forum k jine hre a psat tam, to neva, preci, ze ji nehrajeme, ale nadavat tam lidem muzem ne? ;)

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:12:12  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Hlavní důvod tohoto threadu je, že brzo oslavím 500 postů a pak teprve budou happy.

Na druhou stranu by asi nebylo od věci třeba udělat, jak se ti 3 hádaj a k tomu mít popcorn. Já se taky občas hádám a pak mě to mrzí, ale Perthu očividně ne :). Je to skoro až fajn. Nesmíte to brát křečovitě, kýlovitě a žlučovitě (tak jak to bere Pertha) :).

497 ;)

-
Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:14:00  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message  Reply with Quote
já je neznám tak se k nim nemohu vyjádřit, ale pokud ti tak vadí tak je ignoruj

Stilgarr
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:15:19  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
skoda, ze tohle forum ignore funkci nema :P

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:17:28  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

Hlavní důvod tohoto threadu je, že brzo oslavím 500 postů a pak teprve budou happy.

Na druhou stranu by asi nebylo od věci třeba udělat, jak se ti 3 hádaj a k tomu mít popcorn. Já se taky občas hádám a pak mě to mrzí, ale Perthu očividně ne :). Je to skoro až fajn. Nesmíte to brát křečovitě, kýlovitě a žlučovitě (tak jak to bere Pertha) :).

497 ;)

Hele tohle jsem nezakladal, aby si na tom delal postcount, ale aby jsme se zabavili, kdyz je kazdy thread obsazen Perthou :) A jelikoz tu figuruje jeho jmeno, tak bude delat, ze to ignoruje a prvni thread kde se "nepodepsal" bude na svete :) Pod si aspon nadavat, do reditelu vapenky, nebo zemekoule nebo jak to ty 2 vtipalci pisou, nejsem tak dobrej v tom, ale ucim se studiem tech postu :)

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:19:35  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

skoda, ze tohle forum ignore funkci nema :P

tak to byla slaba kavicka :) cekal jsem peprnejsi vyrazivo ;)
mas se hooodne co ucit od nasich reeetorikuu :)

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:25:50  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

quote:
Originally posted by Aleister Crowley

Stilgarr

koukni se ale na to, to je preste co tim chci ukazat....
tohle ma byt parodie na jejich chovani.... hlavne na to Perthovo, protoze me uz vazne nebavi cist jeho vylevy snad v kazdem threadu, zalistuj si ve vsech, vsude se musel "podepsat"

Edit: jeste to tam pro jistotu pripisu :)
vis, rad jsem driv hral s obouma, ale to co tady ted predvadeji
je tak strasne smesny, ze jsem si neodpustil tohle sem hodit

Wille asi neni OK když si je hodil do jednoho pytle. Každej z nich má jinej problém a myslím, že narozdíl od Perthy jde u Erva o momentální uraženost ve stylu Šlégla, resp. jeho reakce jsou tim pocitem křivdy ovlivněný. Já doufám, že si s Ervinem v pohodě eště zahrajem a že se ten problém urovná. U Perthy je to chronickej, a jak jsem z jeho postů nabyl dojem, pravděpodobně nevyléčitelnej problém.
Jinak souhlas se Stillgarem, je to jen další polínko do ohně -> nebude to mít žádnej přínos pro nikoho. (teda možná trio Pertha, Šlégla, Ineea budou mít šanci uplacírovat pár postů, ale to je mimo soutěž )

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:27:51  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
A sakra teď jsem refreshnul a vidim že Šlégla už jede v posthuntu.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:35:06  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja posty nepotrebuju a zahlasoval sem ze je me to jedno, protoze je
jen sem si wille myslel ze mas vyssi uroven nez toje

edit jo a velkej tresk myslis kterej ? od ty doby co sem se postavil proti tojemu nebo proti nepruhlednym aukcim ?
proti tojemu jsem se postavil ve chvili kdy na me udelal podraz , predtim bych byl ja mezi prvnima kdo by chtel aby delal prezidenta protoze krom toho ze se mu neda verit se snazil i v dobach kdy ho jeste vrazdili leeti a psal me dabelsky posty na icq, nedavno sem mazal historii tak sem neco cet a to byly veci :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 07/03/2006 15:37:55
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:47:25  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Nemam rad volske oko .

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:48:49  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

edit jo a velkej tresk myslis kterej ? od ty doby co sem se postavil proti tojemu nebo proti nepruhlednym aukcim ?
proti tojemu jsem se postavil ve chvili kdy na me udelal podraz , predtim bych byl ja mezi prvnima kdo by chtel aby delal prezidenta protoze krom toho ze se mu neda verit se snazil i v dobach kdy ho jeste vrazdili leeti a psal me dabelsky posty na icq, nedavno sem mazal historii tak sem neco cet a to byly veci :)

Mno, uroven neuroven, nepoznal jsi se v tom? Vis ja jsem si o tobe taky myslel, ze jsi jinej, rozumnejsi, ale koukni se zpetne co delas :) To co tak strasne nenavidis delas sam, sam pomalu v kazdem threadu upozornujes jak nesnasis tojeho. Mym cilem bylo ti to ukazat, ale evidentne jsi nepochopil co jsem tim chtel rict. Vsichni vime jak ho bytostne nesnasis, tak te zadam (tentokrat uz ne formou ironicke parodie) aby jsi nas prestal zasobovat v kazdem threadu "novym" zjistenim, ze ho nesnasis. Me to docela rozciluje, kdyz ctu debatu a najednou je tam tvuj vylev....Zkus to psat sem a do ostatnich reagovat jako kdokoliv bez predsudku, jen s ciste konstruktivnim prispevkem neobohacenym o nenavist k osobe/osobam.

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:52:00  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by Philty
Wille asi neni OK když si je hodil do jednoho pytle. Každej z nich má jinej problém a myslím, že narozdíl od Perthy jde u Erva o momentální uraženost ve stylu Šlégla, resp. jeho reakce jsou tim pocitem křivdy ovlivněný. Já doufám, že si s Ervinem v pohodě eště zahrajem a že se ten problém urovná. U Perthy je to chronickej, a jak jsem z jeho postů nabyl dojem, pravděpodobně nevyléčitelnej problém.
Jinak souhlas se Stillgarem, je to jen další polínko do ohně -> nebude to mít žádnej přínos pro nikoho. (teda možná trio Pertha, Šlégla, Ineea budou mít šanci uplacírovat pár postů, ale to je mimo soutěž )

Mas pravdu Philty, tentokrat jsem do toho zatahovat Ervina nemel, ale precti si ty jeho prospevky :)
Timto se Ervinovi omlouvam ale vzkazuji, ze si na nej najdu cas taky :) nekde :)

Edited by - Wilda on 07/03/2006 16:01:04
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:53:19  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mno, uroven neuroven, nepoznal jsi se v tom? Vis ja jsem si o tobe taky myslel, ze jsi jinej, rozumnejsi, ale koukni se zpetne co delas :) To co tak strasne nenavidis delas sam, sam pomalu v kazdem threadu upozornujes jak nesnasis tojeho. Mym cilem bylo ti to ukazat, ale evidentne jsi nepochopil co jsem tim chtel rict. Vsichni vime jak ho bytostne nesnasis, tak te zadam (tentokrat uz ne formou ironicke parodie) aby jsi nas prestal zasobovat v kazdem threadu "novym" zjistenim, ze ho nesnasis. Me to docela rozciluje, kdyz ctu debatu a najednou je tam tvuj vylev....Zkus to psat sem a do ostatnich reagovat jako kdokoliv bez predsudku, jen s ciste konstruktivnim prispevkem neobohacenym o nenavist k osobe/osobam.

ne, narozdil od tebe nenapadam lidi kteri me nic neudelali

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 07/03/2006 :  15:58:34  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ne, narozdil od tebe nenapadam lidi kteri me nic neudelali

mno, to mas pravdu, ale ja te nenapadam z duvodu tohodle, ale napadam te za to, ze uz me se svyma "random hate" postama stves :)
Ty si neuvedomujes, ze tu nejsi sam. Jak by se ti libilo, kdybych byl na opacne strane a jednou tydne ti napsal do fora hry, kterou ted hrajes post typu: Halelujah Pertho, mocny boze a ja nevim dalsi kraviny.... jenze ty to nevidis

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 07/03/2006 :  16:01:29  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Philty asi ti potřu genitiálie tatarským biftekem a strčím ti je do bazénu plné piraňů. Jseš pěkná sketa.

Neházej mě do stejného pytle jako je Ervinos nebo Pertha! :P Já končit nehodlám, i když jeden z nejlepších lidí skončit chce (Belshya). Nehledě na to, že končí Bel, končí i Nepherr, Terka a Agent999 :(. Jenom tihle 4 patří k nejlepším lidem na czabotu :).

Moje momentální uraženost je způsobená tím, že jsem momentálně nasratý, tak mi neříkej, že jsem uražený :p. Hlavně já svůj názor nezměním bo mě zatím nepřesvědčil nikdo o opaku :). Nechci to tady řešit ty ušatý torpédo. Je to jasné? :)

Bleh jemnou ironičnost jakou má Pertha asi ještě nedokážu, ale pokusím se opičáku :). Philty nemám rád, když se moje jméno objeví ve spojitosti "chyba, trubka, idiot, retard, kretén, prďola"! Tudíž se toho vyvaruj páč pravdu nemám rád :)

498!!!!!

Budu mít červené a pak vás můžu prodat :p

BTW Philty ICQ mám 283241349 :)

-
Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 07/03/2006 :  16:04:48  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
ze bych tu taky nahnal cervenej post?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/03/2006 :  16:08:33  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

mno, to mas pravdu, ale ja te nenapadam z duvodu tohodle, ale napadam te za to, ze uz me se svyma "random hate" postama stves :)
Ty si neuvedomujes, ze tu nejsi sam. Jak by se ti libilo, kdybych byl na opacne strane a jednou tydne ti napsal do fora hry, kterou ted hrajes post typu: Halelujah Pertho, mocny boze a ja nevim dalsi kraviny.... jenze ty to nevidis

pokud v tom vidis random tak ja ne reaguju jen a pouze na dalsi projevy podrazu
kdyz k te hre / systemu / guilde budes mit co rict tak klidne chod a pis kde chces a co chces

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

ErvinoS
New Member

187 Posts

Posted - 07/03/2006 :  16:11:05  Show Profile  Send ErvinoS an ICQ Message Send ErvinoS a Private Message  Reply with Quote
Neházejte mě do jednoho pytle s Perthou. Mám jen momentální problém s jedním nejmenovaným prezidentem, a jeho a mým výkladem pravidel, který vlastně neexistují (zase příšu subjektivně..kua). Na etiku a morálku ti kašlu, kdyby bylo napsaný čitelně, tak abych to každý pochopil, že se něco nesmí tak bych to neudělal.

časem to stejně vyprchá jako všechno okolo, protože imperium čte málo lidí.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 07/03/2006 :  16:15:34  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pokud v tom vidis random tak ja ne reaguju jen a pouze na dalsi projevy podrazu
kdyz k te hre / systemu / guilde budes mit co rict tak klidne chod a pis kde chces a co chces

to ti neupiram, ale hlasky viz. vyse mi moc k systemu/hre neprijdou, mluvis jen o podrazu, pomluvach a dalsim, pak se zamer na tohle.
No ja v tom vidim random, protoze je vsecko smerovany k tomu, ze nekomu se neco nelibi, zachova se jako hamoun (viz posledni priklad) a uz tam hazis hlasky jakej je toje podrazak a svinucha a dalsi, tak proc to proste neokomentujes s tim, ze by sis odpustil tohle? Vsichni budeme radi, poucime se/dozvime se neco novyho a je to.

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 07/03/2006 :  16:20:23  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
[Zkus to psat sem a do ostatnich reagovat jako kdokoliv bez predsudku, jen s ciste konstruktivnim prispevkem neobohacenym o nenavist k osobe/osobam.

to pertha neumi :P

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 07/03/2006 :  16:20:24  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ErvinoS

Neházejte mě do jednoho pytle s Perthou. Mám jen momentální problém s jedním nejmenovaným prezidentem, a jeho a mým výkladem pravidel, který vlastně neexistují (zase příšu subjektivně..kua). Na etiku a morálku ti kašlu, kdyby bylo napsaný čitelně, tak abych to každý pochopil, že se něco nesmí tak bych to neudělal.

časem to stejně vyprchá jako všechno okolo, protože imperium čte málo lidí.

No vidis a kdyby spousta lidi se chovala tak jako na etiku a moralku ti kaslu, tak system CzAraidu nikdy neexistuje...
A mas pravdu, s Perthou te hazet do jedhono pytle nema smysl, protoze tvuj problem je jinde a Pertha navic neco malo na systemu CzAraidu udelal, pro lidi z CzA tez neco udelal, ale ty jen spackujes a ukazujes lidem, jakej ses hamounek a chces aby te lowbici zadali jako pana velkomozneho o zapujceni xNT :) Protoze k cemu by ti jinak bylo, ze :)

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 07/03/2006 :  16:24:57  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

proc? ty tu nemas co rict vubec k nicemu. tys ani nikdy nepochopil, k cemu gilda je, vzhledem k tomu, ze jsi se dozadoval, aby cza "hrala na tebe".

Edited by - nekrotyrael on 07/03/2006 16:25:39
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/03/2006 :  16:30:43  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

proc? ty tu nemas co rict vubec k nicemu. tys ani nikdy nepochopil, k cemu gilda je, vzhledem k tomu, ze jsi se dozadoval, aby cza "hrala na tebe".

prosimte kdyz uz me chces napadat zkus to na urovni tj vymyslet si neco co neni naprosta blbost na prvni pohled
ja jsem hral doctora pro cza protoze jinyho nemela , mel jsem jinej main char kdyz jsem se vratil i jinej high lvl char
z cza jsem nemel vubec zadnej loot naopak me cza stalo nemalo penez a svuj equip co sem nafarmil jsem rozdaval
napr mnoha lidem jsem dal botky za polovicni cenu a pomohl sehnat jejich
nekolika lidem jsem dal hhab misto abych ho jako nekteri prodaval na foru
lidem z cza jsem rozdaval svoje stary symby a narozdil od jinych jsem je nechtel pak zpet
za svych nekolik let v ao jsem pro cza udelal hodne
co jsi pro cza udelal ty ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 07/03/2006 :  16:32:24  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Takze by vydan prikaz a prikazy se maji plnit, ze. Takze se zalozil topic, ktery ma odvest pozornost od problemu, ktere v CzA jsou a byly.

Ja myslim, ze Wilda zasluhuje 100 bodu do raid systemu jako oceneni snahy. Treba si za ty body bude moct i neco dovolit...pokud to nekteri rovnejsi mezi rovnymi nebudou chtit (nebo to nebude potreba jako odmena pro verne aby ztichli)

[offtopic]
Lidi kam jste to dohahnuli? Ze systemu ktery mel byt pruhledny a jasny do takovych opicaren...
[/offtopic]
Go to Top of Page

James
New Member

205 Posts

Posted - 07/03/2006 :  16:35:03  Show Profile  Visit James's Homepage  Send James an ICQ Message Send James a Private Message  Reply with Quote
Jaky autor, takovy topic. Hlasoval sem pro to, aby psali vic, nezajima me Perthuv post protoze nehraje, stejne jako tvuj, protoze nehrajes taky. Souhlasim s Ervinem a jeho mineni, ze je to pekna kravina, nemit moznost utratit sve body za tenhle low-class item. Nejsem clen CZA takze odmitam reagovat na pripadne reakce. Je mi to suma fuk, jen jsem chtel napsal proc a co jsem votoval v tomhle 'trapnem' threadu. Kdyz si o nekom myslis svoje, tak si to nech pro sebe a nedelej z toho topic na foru. Reakce ostatnich sem necetl ..

edit: proc nam sem Pertha pise aniz by mel neco s AO spolecneho?
answer: co mas spolecneho od zitra s AO ty?

EQ2x - Volsak, testovací Inkvizitor
UO, AC, EQ, AO ... bejvávalo
EQ - Elder Volsakova Volsanda - Beastlady 360+AA's The Exodus

Edited by - James on 07/03/2006 17:02:59
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 07/03/2006 :  16:42:28  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Takze by vydan prikaz a prikazy se maji plnit, ze. Takze se zalozil topic, ktery ma odvest pozornost od problemu, ktere v CzA jsou a byly.

Ja myslim, ze Wilda zasluhuje 100 bodu do raid systemu jako oceneni snahy. Treba si za ty body bude moct i neco dovolit...pokud to nekteri rovnejsi mezi rovnymi nebudou chtit (nebo to nebude potreba jako odmena pro verne aby ztichli)

[offtopic]
Lidi kam jste to dohahnuli? Ze systemu ktery mel byt pruhledny a jasny do takovych opicaren...
[/offtopic]

Tenhle topic jsem zakladal kvuli tomu, aby stahl pozornost, to mas pravdu, vidim, ze se mi i docela zadarilo, ale pozor, ne kvuli tomu aby se odvratil zretel od problemu. Ano problemy jsou, ale jen s urcitym typem lidi a cim vic lidi si to precte, tim vic reakci se zde sejde a tim vic se vyresi, protoze se to az doted porad trouslilo jako svabi na pivo, topic od topicu, vylev od vylevu, kazdy jinde.

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 07/03/2006 :  16:44:29  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
netusim co jsi delal pro cza nez jsem hral, ale kdyz jsi zacal touzit po phatz tak.. nic. kdyz jsi chodil na raidy, zadal jsi prednostne vsechny phatz co se ti hodily, potom jsi prestal chodit, nemel jsi na ne body a obvinoval system z toho, ze nemas veci. vzhledem k tomu, ze jsem u zadneho dobrocini nebyl, ani u niceho co by mu nasvedcovalo, a ze ve vetsine svych prispevcich o ao lzes, ti neverim ani pismenko z toho co jsi psal.

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 07/03/2006 :  16:49:55  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by James

Jaky autor, takovy topic. Hlasoval sem pro to, aby psali vic, nezajima me Perthuv post protoze nehraje, stejne jako tvuj, protoze nehrajes taky. Souhlasim s Ervinem a jeho mineni, ze je to pekna kravina, nemit moznost utratit sve body za tenhle low-class item. Nejsem clen CZA takze odmitam reagovat na pripadne reakce. Je mi to suma fuk, jen jsem chtel napsal proc a co jsem votoval v tomhle 'trapnem' threadu. Kdyz si o nekom myslis svoje, tak si to nech pro sebe a nedelej z toho topic na foru. Reakce ostatnich sem necetl ..

:)) Mily Jamesiku, jelikoz me stale nemas rad, za to, ze jsem ti jednou vynadal na APF, ze jsi nehealoval, nesmis ale podcenovat hodnotu tohoto topicu ;) Svuj ucel splnil, prilakal i lidi co nehraji viz. Rahman :) Dalo mi hodne prace premyslet, jak sem natahnout vsecky, aby se uz neco vyjasnilo, viz to co jsem psal nahore a pokud jsi to nepochopil, je mi lito :)

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 07/03/2006 :  16:50:42  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Co je na něm neprůhlednýho? To že se nemůže bidovat na věci co člověk nebude používat bylo od zavedení czaraidu.
Tohle pravidlo jsem určil já sám, a zatím stále platí. Od té doby czaraid funguje, chodí tam většina CzA, a jednou za pár měsíců se najde někdo, kdo začne ukazovat na věci, co jsou psány v pravidlech od založení, urážet lidi kolem.
To že v pravidlech czaraidu není úplně každá blbost (seznamy věcí co kdo může kdy používat atd.) tam není potřeba dávat. 99% lidí v czaraidu má soudnost, ví co je slušnost a ví o čem czaraid je. Když jí někdo nemá, tak se nasere a odejde z CzA/AO s poukazem na to, že si tady s xxx(dosaďte si libovolné jméno člověka co v AO zůstává) kradu věci či co a odchází kvůli mně. Zvláštní, že ještě nikdy nikdo v historii "mého" czaraidu (kromě pár ukliknutí při referencích) nepřeistihl mně, nebo někoho "z kolečka na TS" při kradení, dokonce ani neobvinil.
Ale o tom, jak si přizpůsubuju pravidla pro sebe a kolečko tu pár jedinců plácá furt.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Edited by - tojejedno on 07/03/2006 17:23:55
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/03/2006 :  16:53:43  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

netusim co jsi delal pro cza nez jsem hral, ale kdyz jsi zacal touzit po phatz tak.. nic. kdyz jsi chodil na raidy, zadal jsi prednostne vsechny phatz co se ti hodily, potom jsi prestal chodit, nemel jsi na ne body a obvinoval system z toho, ze nemas veci. vzhledem k tomu, ze jsem u zadneho dobrocini nebyl, ani u niceho co by mu nasvedcovalo, a ze ve vetsine svych prispevcich o ao lzes, ti neverim ani pismenko z toho co jsi psal.

jasne pokud ja jsem prednostne zadal vsechen phatz hmm tak si me asi s nekym pletes protoze opakuji z cza mam jeden azure bp kterej jsem dostal kdyz jsem u toho nesedel
a jeden communication relay takze prokazatelne lzes ty

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 07/03/2006 :  17:02:46  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
to ze jsi je pak rozdal je tvuj problem, ale neni pravda, ze si je nemel.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/03/2006 :  17:26:36  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

opravdu podej dukaz

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 07/03/2006 :  17:43:20  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Aha, tak to je tenhle druh topiku...
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 07/03/2006 :  17:45:15  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Jinak nechapu kde berete predstavu, ze hraci co momentalne AO nehraji o ni nic nevedi a nemaji k ni co rict.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 07/03/2006 :  17:52:00  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

opravdu podej dukaz

ja si to pamatuju, to mi staci. stejne by sis vylhal neco jineho, jak je u tebe zvykem.

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 07/03/2006 :  17:52:32  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jinak nechapu kde berete predstavu, ze hraci co momentalne AO nehraji o ni nic nevedi a nemaji k ni co rict.

u perthy to tak vypada.

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 07/03/2006 :  17:54:52  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nevim kdo to napsal, kazdopadne co vis o deni v AO/CzA ty?:-) CO se pise tady na foru je tak pri zbeznem prohlednuti peknej hnus

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/03/2006 :  18:12:36  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja si to pamatuju, to mi staci. stejne by sis vylhal neco jineho, jak je u tebe zvykem.

ok takze sis to ocividne vymyslel
ale je dobre se pobavit nad tim jak ostatni co o tom kolik sem nelootnul taktne mlci aby nahodou neshodili tojeho verneho osla

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 07/03/2006 :  18:20:44  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

No o to nejde, jde mi o to, ze Pertha tu furt jen omyla dokola jak je toje spatnej atd, je to skoro vsude a me uz to celkem vadi, kdyz neco ctu a najednou se tam objevi tohle.
Nektere posty od byvalych hracu stoji za to si precist a nemeli by zde chybet.

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 07/03/2006 :  18:52:59  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
ok, takze sis to ocividne vymyslel

na to tu mame tebe.

Edited by - nekrotyrael on 07/03/2006 18:53:25
Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 07/03/2006 :  19:50:03  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
no a ked ste sa konecne dohadali, chodte na alienov. potrebujem arithetiky a observanty

Fekyller [equip]
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,26 seconds. on eygor Snitz Forums 2000