Author |
Topic  |
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 10:10:53
|
Nebaví mně to a nemám na to čas. Lidi ochotní to dělat tak /tell tojejedno do pátku 14/4 12:00. Pak vám tu vypíšu volby a všichni budete demokraticky šťastní:P
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
Edited by - tojejedno on 21/04/2006 15:23:42
|
|
| |
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 10:31:58
|
:)
že by návrat do CzA? :)
EDIT: Nebudu kandidovat na prezidenta ;) |
- |
Edited by - sleglik on 07/04/2006 10:32:19 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 10:36:27
|
uz zase ? |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Rad-as
New Member

493 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 11:29:05
|
jj škoda, ale chápu, že to je nevděčná funkce. Ale přesto ja osobně ti děkuju za prezidentování a doufám, že se najde dobrej nástupce. |
AO Kocourek |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 12:17:43
|
Tady jeden hlas pro Tojeho :) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 13:27:09
|
Rad-as měl jsi to napsat jako Deka, styd se :) |
- |
 |
|
Ceko
New Member

223 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 13:28:11
|
quote: Originally posted by tojejedno
Nebaví mně to a nemám na to čas. Lidi ochotní to dělat tak /tell tojejedno do pátku 14/4 12:00. Pak vám tu vypíšu volby a všichni budete demokraticky šťastní:P
Jestli to je pravý důvod k rezignaci, tak nezbývá než poděkovat za Tvojí práci v CzA. Jestli v tom je Sleglikovo příspěvek, tak si to ještě pořádně rozmysli. Protože skončit s prezidentováním kvůli tomu negrovi, který není ani v CzA nemá cenu. |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 13:32:25
|
Kde jsou ty časy co jsem byl nejlepší hráč AO? :p
Trošku se zamysli  |
- |
 |
|
Ceko
New Member

223 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 13:38:33
|
quote: Originally posted by sleglik
Kde jsou ty časy co jsem byl nejlepší hráč AO? :p
Trošku se zamysli 
Njn. Co jsi si začal s Oblivion, tak Tě předběhl Razor! |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 14:28:49
|
EDIT: Nebudu kandidovat na prezidenta ;)
sakra vidis, ze bych zalozil nakyho frooba a kandidoval ? das me hlas kdyz ti ho dam ja ? |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 14:32:27
|
quote: Originally posted by Pertha
EDIT: Nebudu kandidovat na prezidenta ;)
sakra vidis, ze bych zalozil nakyho frooba a kandidoval ? das me hlas kdyz ti ho dam ja ?
Když mi dáš, já ti dám taky. Dáme si to navzájem, ale abychom to pak nedostali... :) |
- |
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 16:01:06
|
Já bych to zkusil, jestli nevadí, že nemám aktivní účet... možná bych díky tomu byl i celkem populární prezident  |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 16:03:07
|
quote: Originally posted by Firian
Já bych to zkusil, jestli nevadí, že nemám aktivní účet... možná bych díky tomu byl i celkem populární prezident 

za co tě budu peskovat  |
- |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 17:09:10
|
Já bych to zkusil, jestli nevadí, že nemám aktivní účet... možná bych díky tomu byl i celkem populární prezident 
tj, treba na deimose zadnou stiznost nepamatuju ;)) |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
Bohous
New Member

214 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 17:15:02
|
toje....gj. ostatni..nechte toho nebo budu kandidovat ja...a veci guildovni bych vyrizoval 1x za 14dni a to jednu hodinu co mam na ao cas  |
Bohous - AO - MA lamka Mrkef - AO - ENF hromotluk Break - UO, Kelevar -inactive |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 19:29:40
|
quote: Originally posted by Bohous
toje....gj. ostatni..nechte toho nebo budu kandidovat ja...a veci guildovni bych vyrizoval 1x za 14dni a to jednu hodinu co mam na ao cas 
volím Bohouše, možná mi odpustí mi dluh :) |
- |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 19:35:44
|
Sleglo ty volit nebudes nejsi CZA :P |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
emilka
New Member

134 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 19:43:54
|
tak ja volim Bohouska,at nemame dluhy v rodine |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 19:57:58
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
tj, treba na deimose zadnou stiznost nepamatuju ;))
muzu te ujistit ze to nikdo dokonce hodne daleko nazad predtim prezidentoval kajman predtim klattu atd a na nikoho z nich nebyly stiznosti tuhle novinku sem prines toje |
|
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 08/04/2006 : 12:43:32
|
quote: Originally posted by Pertha muzu te ujistit ze to nikdo dokonce hodne daleko nazad predtim prezidentoval kajman predtim klattu atd a na nikoho z nich nebyly stiznosti tuhle novinku sem prines toje
na Tojeho mi nesahej, je to hodnej stryc :) Toje diky :) |
Mamma is playin' |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 08/04/2006 : 15:08:33
|
quote: Originally posted by charis
quote: Originally posted by Pertha muzu te ujistit ze to nikdo dokonce hodne daleko nazad predtim prezidentoval kajman predtim klattu atd a na nikoho z nich nebyly stiznosti tuhle novinku sem prines toje
na Tojeho mi nesahej, je to hodnej stryc :) Toje diky :)
neboj se ja na hodny strycky nejsu tak si na nej sahej sama :) |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 08/04/2006 : 16:49:29
|
No ja si na prezidenta nikdy nestezoval. Tusim ze tuhle novinku si zavedl ty. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
ErvinoS
New Member

187 Posts |
Posted - 08/04/2006 : 19:27:36
|
No ja si na prezidenta nikdy nestezoval. Tusim ze tuhle novinku si zavedl ty.
:)) Pekný, ale stejně tě sekta uctívačů (většina cza) zvolí zpátky ať chceš nebo nechceš :))) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 09/04/2006 : 00:07:49
|
No ja si na prezidenta nikdy nestezoval. Tusim ze tuhle novinku si zavedl ty.
mozna ze predtim nebylo proc si na prezidenta stezovat, ale chapu ze tahle moznost tebe ani nenapadla |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 10/04/2006 : 17:18:22
|
Napsal bych něco popichlavého, ale raději napíšu něco méně konfliktního
vžum tadaráááááááá :) |
- |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 10/04/2006 : 19:46:53
|
vžum tadaráááááááá :)
tuduuu tydyyyy  Edit - preklad: nebrus muslicku |
Mamma is playin' |
Edited by - charis on 10/04/2006 20:17:15 |
 |
|
mittra
New Member

324 Posts |
Posted - 10/04/2006 : 19:54:11
|
A to já zas klidně napíšu:
Jdi do prdele Pertho, nepamtuju se, že bys pro CzA udělal desetinu toho co Toje. |
AO: NT Mittra - reactivated |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 10/04/2006 : 19:55:16
|
quote: Originally posted by mittra
Jdi do prdele Pertho, nepamtuju se, že bys pro CzA udělal desetinu toho co Toje.
a ani nemuzes bo ses noob |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 10/04/2006 : 21:54:44
|
quote: Originally posted by mittra
Jdi do prdele Pertho, nepamtuju se, že bys pro CzA udělal desetinu toho co Toje.
Mittro neposílej Perthu do prdele a nereaguj tím na můj post.
BTW já jsem toho pro lidi taky udělal dost a co? |
- |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 10/04/2006 : 22:59:19
|
quote: Originally posted by P3R7H4
quote: Originally posted by mittra Jdi do prdele Pertho, nepamtuju se, že bys pro CzA udělal desetinu toho co Toje.
a ani nemuzes bo ses noob
qft |
|
Edited by - Pertha on 11/04/2006 07:10:19 |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 00:29:12
|
jaky ma duvod to, ze svevolne menis smysl meho prispevku, pertho? |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 07:09:59
|
jaky ma duvod to, ze svevolne menis smysl meho prispevku, pertho?
tveho prispevku jsem se ani nedotkl vim ze pri tvych problemech se studiem je to informace navic, kterou uz asi nepoberes ale zkus si najit co znamena slovo citace, quote |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 08:23:25
|
quote: Originally posted by Pertha 11/04/2006 : 07:09:59 ...tveho prispevku jsem se ani nedotkl...
quote:
qft -------------------------------------------------------------------------------- Ineea // fixergimp Airashii // ubahdoc -------------------------------------------------------------------------------- Edited by - Pertha on 11/04/2006 07:10:19
Hehe |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 08:39:49
|
quote: Originally posted by Pertha 11/04/2006 : 07:09:59 ...tveho prispevku jsem se ani nedotkl...
quote:
qft -------------------------------------------------------------------------------- Ineea // fixergimp Airashii // ubahdoc -------------------------------------------------------------------------------- Edited by - Pertha on 11/04/2006 07:10:19
Hehe
ano nedotkl zmenil jsem mou cast prispevku, kterou inea svevolne meni a vydava za moje slova, zrejme jeho jedina sance jak prosadit svoje lzi |
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 10:06:56
|
hm, má ten flame nějaký význam? A uniká jen mě? ...ani není potřeba odpovídat, je to spíš jen konstatování  |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
John Dunbar
New Member

208 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 10:13:51
|
Ze vas ty vecny kydy bavej.... Naprosto nic neresite a jen otravujete jinejm hru 
Prezidentovani je potrebna a spise nevdecna cinnost a kazdej, kdo je ochotny to delat a venovat se nejen sve postave zasluhuje uctu. Uz vidim, jak se hrnou dalsi rozumni kandidati, ktery vydrzej to neustaly drzkovani dokonce i ze strany tech, co nehraji. Sem v CzA jen chvili, ale s klidnym srdcem muzu Tojemu vyjadrit diky, ze prezidenta delal a ze se ho snazil delat dobre - ze se mu to povedlo je bez diskuze: bodovy system raidu, aukce, povedomi, pocet a soudrznost cza, spoluprace se Stormem, herni know-how... |
Dunbic, adv 220/26 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 10:14:21
|
quote: Originally posted by Deka
hm, má ten flame nějaký význam? A uniká jen mě? ...ani není potřeba odpovídat, je to spíš jen konstatování 
nema je to jen flame od zacatku toje se jen chtel ujistit ze jde stale po spravne ceste proste obdoba tohohle topicu http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17504 a mozna bych nasel i ten asi dva mesice starej kde uz jednou skladal prezidentovani a dusoval se ze to nedela proto aby to dostal znovu zpet |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 10:26:32
|
quote: Originally posted by John Dunbar
Ze vas ty vecny kydy bavej.... Naprosto nic neresite a jen otravujete jinejm hru 
Prezidentovani je potrebna a spise nevdecna cinnost a kazdej, kdo je ochotny to delat a venovat se nejen sve postave zasluhuje uctu. Uz vidim, jak se hrnou dalsi rozumni kandidati, ktery vydrzej to neustaly drzkovani dokonce i ze strany tech, co nehraji. Sem v CzA jen chvili, ale s klidnym srdcem muzu Tojemu vyjadrit diky, ze prezidenta delal a ze se ho snazil delat dobre - ze se mu to povedlo je bez diskuze: bodovy system raidu, aukce, povedomi, pocet a soudrznost cza, spoluprace se Stormem, herni know-how...
zniceni renome cza mezi ostatnima gildama zniceni zakladnich principu slusnosti mezi hraci zniceni spolurozhodovani o spolecnych vecech
ps bodovy system raidu nevymyslel toje a dokonce lze pripomenout ze proti offline aukci byl naprosto zasadne a dokonce odmital delat raidleadera podle spolecne odhlasovanych pravidel pocet cza nijak neovlivnil snad jedine negativne tim ze nekteri kvuli nemu odesli , pripadne i skoncili s hranim toliko i k soudrznosti
|
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 10:36:07
|
quote: Originally posted by Pertha zniceni renome cza mezi ostatnima gildama zniceni zakladnich principu slusnosti mezi hraci zniceni spolurozhodovani o spolecnych vecech
ps bodovy system raidu nevymyslel toje a dokonce lze pripomenout ze proti offline aukci byl naprosto zasadne a dokonce odmital delat raidleadera podle spolecne odhlasovanych pravidel pocet cza nijak neovlivnil snad jedine negativne tim ze nekteri kvuli nemu odesli , pripadne i skoncili s hranim toliko i k soudrznosti
Puvodne jsem do tohodle postu vubec nechtel zasahovat, ale uz me ty tvoje pravdy lezou docela krkem. Pertho, ale tohle uz vazne prehanis...
zniceni renome cza mezi ostatnima gildama co to meles?nikdy co pamatuju nebyla CzA tak znama a vazena mezi hraceme ostatnich guild Edit: btw. jak to muzes vedet jaky ma CzA renome, kdyz nehrajes....
zniceni zakladnich principu slusnosti mezi hraci o ty slusnosti mas zrovna ty co rikat....
zniceni spolurozhodovani o spolecnych vecech tohle uz nekomentuju vubec, tolik poolu o hlasovani nad necim atd taky nikdy nebylo...
Ono totiz nikdy nic nebylo, prezident byl odjakziva co pamatuju nehrajici, takze se "ovecky" starali samy o sebe, timhle to dostalo rad, nejaky ramec.
Takze kdyz se chces hadat o tom kdo co udelal pro guildu, nech jiny hrace co hrali at napisou co oni si pamatujou co jsi pro CzA udelal ty, tak jako napsalo par lidi o Tojem co udelal pozitivniho pro CzA... |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
Edited by - Wilda on 11/04/2006 10:36:56 |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 10:46:40
|
je dobré připisovat někomu zásluhy, kdo s tím vlastně nepřišel :)
takhle nějak byste mohli mluvit třeba o mně ;)
Víte to, že se zbavil (nebo zbaví) prezidentování to neznamená, že nebude přece dál rozhodovat o chodu CzA. Paja přece napsal, že titul prezidenta je jenom oficiální a Toje s tím souhlasil. Takže takovéhle auditka jsou naprosto zcestná. Toje dál bude řídit CzA, dál bude RL :). Prostě chce docílit vlk se nažral, ale koza zůstala celá.
Může taky nastat situace, že někdo dostane titul prezidenta a za pár dní mu to předá zpátky. Prostě snažím se hrát dál AO a zjistil jsem, že mám dobrý způsob jak u té hry zůstat. Vždycky si půjčím od někoho peníze (díky Petře) a já pak hraju, protože musím splatit dluh :).
No snažil jsem se tomu vyhnout tím, že jsem odešel z CzA, ale pořád se bavím s lidma a mám k CzA blízko :(. |
- |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 10:53:00
|
je dobré připisovat někomu zásluhy, kdo s tím vlastně nepřišel :)
pravda, Toje s napadem offline aukce neprisel, ale ac i s tim nesouhlasil, tak s pajou a lonim udelali raidbota, kterej je porad zdokonalovanej.... me tady nejde o znevazovani nekoho vs nekdo, ale v tomhle pripade to uz Pertha prehani a spini tim CzA ne tojeho, kteryho tak bytostne nesnasi, ale guildu jako celek....
Nebudu se k tomu dal vyjadrovat, jen jsem chtel napsat svuj nazor, protoze tohle uz je vazne moc...
Kdo chce psa biti, bic si vzdycky najde.... |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 10:57:34
|
quote: Originally posted by Wilda Puvodne jsem do tohodle postu vubec nechtel zasahovat, ale uz me ty tvoje pravdy lezou docela krkem. Pertho, ale tohle uz vazne prehanis...
zniceni renome cza mezi ostatnima gildama co to meles?nikdy co pamatuju nebyla CzA tak znama a vazena mezi hraceme ostatnich guild Edit: btw. jak to muzes vedet jaky ma CzA renome, kdyz nehrajes....
zniceni zakladnich principu slusnosti mezi hraci o ty slusnosti mas zrovna ty co rikat....
zniceni spolurozhodovani o spolecnych vecech tohle uz nekomentuju vubec, tolik poolu o hlasovani nad necim atd taky nikdy nebylo...
Ono totiz nikdy nic nebylo, prezident byl odjakziva co pamatuju nehrajici, takze se "ovecky" starali samy o sebe, timhle to dostalo rad, nejaky ramec.
Takze kdyz se chces hadat o tom kdo co udelal pro guildu, nech jiny hrace co hrali at napisou co oni si pamatujou co jsi pro CzA udelal ty, tak jako napsalo par lidi o Tojem co udelal pozitivniho pro CzA...
vim to protoze mam z tech guild kamarady s kteryma se dal bavim a CzA ztratila nalepku guilda kde jsou supr hraci a dostala nalepku guilda odkud byl clovek co si dosel vybrat do jine gildy loot na kterej tam nemel sanci a vratil se
hmm ze bych nekde prehlid pri zasadnich zmenach pravidel hlasovani, a zeby nekteri dokonce kvuli tomuhle svevolnymu meneni pravidel neskoncili ?
nebudu nic takovyho zakladat protoze si nepotrebuju posilovat ego pravidelnym skladanim funkci a nechavanims e doprosovat at proboha zustanu
a ne skutecne jsme meli aktivni prezidenty, prvnim neaktivnim ktery ale drzel acc byl deimos, ale predevsim cza pred tojem nikdy nemela prezidenta kvuli kterymu by nekdo leavl cza |
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 11:22:19
|
quote: Originally posted by Pertha vim to protoze mam z tech guild kamarady s kteryma se dal bavim a CzA ztratila nalepku guilda kde jsou supr hraci a dostala nalepku guilda odkud byl clovek co si dosel vybrat do jine gildy loot na kterej tam nemel sanci a vratil se
A jakou to ma souvislost s tojem? Navic s cim odesel ten dotycny hrac od te guildy jako s lootem? Neziskal od nich vubec nic. Ale to ty nemuzes vedet, protoze nehrajes. A druha vec, neni spatny leavovat org kvuli high contractum a platit za to treba high guilde kvuli nasazovani itemu, ale je spatny si nekam do org dojit pro loot, na ktery zakladni org nestaci? Tohle je absurdni. Na druhou stranu ja jsem aktivni ingame ted uz zase docela dost a potkavam lidi a ty pisou o CzA jen to nejlepsi, takze asi bude na tvych kamosich neco co nevedi/nevidi/nemaji o tom ani tucha.
quote:
hmm ze bych nekde prehlid pri zasadnich zmenach pravidel hlasovani, a zeby nekteri dokonce kvuli tomuhle svevolnymu meneni pravidel neskoncili ?
Jaky svevolny meneni pravidel?Ty pravidla mely diry a tihle ta dira byla zalepena. Nelze spolehat ze kazdy bude mit dostatek slusnosti a feroveho jednani aby se ta dira nestala. A pokud nekomu bylo neco narizeno/zakazano, bylo to ve prospech ostatich, ne k poskozeni nekoho jinyho, ale kdyz si to dotycnej vztahne jako osobni utok, tak to pak dopada jako v tvem pripade...
quote:
nebudu nic takovyho zakladat protoze si nepotrebuju posilovat ego pravidelnym skladanim funkci a nechavanims e doprosovat at proboha zustanu
zajimavy, ale tady nic o zadnym egu nikde neni, navic nejak nevim kolikrat Toje funkci slozil, co si pamatuju, jednou se uklep a udelal Paju prezidentem a po druhy to byl Cekovi, at si to zkusi.... Jinak nic... A ani nikde "neegoval" ze si potrebuje dokazat, ze ho lidi chtej....
quote:
a ne skutecne jsme meli aktivni prezidenty, prvnim neaktivnim ktery ale drzel acc byl deimos, ale predevsim cza pred tojem nikdy nemela prezidenta kvuli kterymu by nekdo leavl cza
Je mozny, ze to tak bylo predtim, ja si pamatuju jen ty neaktivni. No s tim leavovanim CzA to neni Tojeho vina, ale jen a pouze osobni problem tech lidi. Kdyby delal toje spatny rozhodnuti, nebo neco se nekdo delo pokoutne atd a videlo/vedelo to vic lidi, proc protestujes sam? Ses jedinej, kdo s tim ma problem, nevidim dalsi lidi s problemem. |
|
 |
|
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 11:39:18
|
quote: Originally posted by Pertha .... a dostala nalepku guilda odkud byl clovek co si dosel vybrat do jine gildy loot na kterej tam nemel sanci a vratil se
JO jasně, jeden člověk na který by tohle mohlo pasovat by byl Paja a fakt pro "uber" item si došel s AvR - sold hvězdu. A kvuli jednomu hráči se automaticky pohlíží na celou org kde je x dalších lidí jako na kabátníky? Uvažuj než něco plácneš za hovadinu zase prosím.
quote: Originally posted by Pertha ale predevsim cza pred tojem nikdy nemela prezidenta kvuli kterymu by nekdo leavl cza
Pravda ... lidi leavovali CzA protože jak říkali "s CzA nikdy nebudeme dělat raidy jako se dělají jinde, tak se mějte" Moc dobře si to ještě pamatuju kam odcházeli ti starší hráči nad 200lvl co by měli defakto naopak zustat a vytvořit jádro které opravdu podrží CzA. A těmi raidy měli na mysli dnes naprosto běžné CzA raidy (Mercenary, Zods, Apf, LOTV a koneckonců i coop Beast). To že někdo opustí CzA kvuli prezidentovi? Cha, jednak je to jeho hloupost se nad tím "přenést" (možností je spousta) a je to nic oproti tomu co tím prezidentem CzA naopak získala. I v RL lidé odchází ze zaměstnání kvůli šéfovi, no a? důležitý je, že celek kde ten šéf šéfuje funguje a funguje dobře. A tím myslím daleko lépe než třeba před rokem a to byl prezidentem uplně někdo jiný. |
Iron Ufan Hammer |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 11:42:24
|
Pertho ty stupidni curaku, ty tvoje dusevni blitky se fakt nedaj cist! Me urcite za nooba, co se AO tyka, rozhodne oznacit nemuzes, a proto ti rikam, zes NIKDY neudelal ANI HOVNO. Co se ti ale dari velice dobre je pruzeni, flamovani, lhani, otravovani zivota ostatnim atd. Kdo se te ty nulo ptal na tvuj nazor? Navic, pokud se nepletu, davno nehrajes. Tak co vytrvale okolo rozhazujes tyhle sracky? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 11:55:14
|
quote: Originally posted by Octopuss
Pertho ty stupidni curaku, ty tvoje dusevni blitky se fakt nedaj cist! Me urcite za nooba, co se AO tyka, rozhodne oznacit nemuzes, a proto ti rikam, zes NIKDY neudelal ANI HOVNO. Co se ti ale dari velice dobre je pruzeni, flamovani, lhani, otravovani zivota ostatnim atd. Kdo se te ty nulo ptal na tvuj nazor? Navic, pokud se nepletu, davno nehrajes. Tak co vytrvale okolo rozhazujes tyhle sracky?
to ne noob v ao ne, ale neschopnej zivota jo to klidne muzu
ano flamovani mi jde , lhani ? nakej konkretni priklad ? |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 11:58:13
|
quote: Originally posted by Wilda
quote: Originally posted by Pertha vim to protoze mam z tech guild kamarady s kteryma se dal bavim a CzA ztratila nalepku guilda kde jsou supr hraci a dostala nalepku guilda odkud byl clovek co si dosel vybrat do jine gildy loot na kterej tam nemel sanci a vratil se
A jakou to ma souvislost s tojem? Navic s cim odesel ten dotycny hrac od te guildy jako s lootem? Neziskal od nich vubec nic. Ale to ty nemuzes vedet, protoze nehrajes. A druha vec, neni spatny leavovat org kvuli high contractum a platit za to treba high guilde kvuli nasazovani itemu, ale je spatny si nekam do org dojit pro loot, na ktery zakladni org nestaci? Tohle je absurdni. Na druhou stranu ja jsem aktivni ingame ted uz zase docela dost a potkavam lidi a ty pisou o CzA jen to nejlepsi, takze asi bude na tvych kamosich neco co nevedi/nevidi/nemaji o tom ani tucha.
quote:
Jaky svevolny meneni pravidel?Ty pravidla mely diry a tihle ta dira byla zalepena. Nelze spolehat ze kazdy bude mit dostatek slusnosti a feroveho jednani aby se ta dira nestala. A pokud nekomu bylo neco narizeno/zakazano, bylo to ve prospech ostatich, ne k poskozeni nekoho jinyho, ale kdyz si to dotycnej vztahne jako osobni utok, tak to pak dopada jako v tvem pripade...
quote:
zajimavy, ale tady nic o zadnym egu nikde neni, navic nejak nevim kolikrat Toje funkci slozil, co si pamatuju, jednou se uklep a udelal Paju prezidentem a po druhy to byl Cekovi, at si to zkusi.... Jinak nic... A ani nikde "neegoval" ze si potrebuje dokazat, ze ho lidi chtej....
quote:
a ne skutecne jsme meli aktivni prezidenty, prvnim neaktivnim ktery ale drzel acc byl deimos, ale predevsim cza pred tojem nikdy nemela prezidenta kvuli kterymu by nekdo leavl cza
Je mozny, ze to tak bylo predtim, ja si pamatuju jen ty neaktivni. No s tim leavovanim CzA to neni Tojeho vina, ale jen a pouze osobni problem tech lidi. Kdyby delal toje spatny rozhodnuti, nebo neco se nekdo delo pokoutne atd a videlo/vedelo to vic lidi, proc protestujes sam? Ses jedinej, kdo s tim ma problem, nevidim dalsi lidi s problemem.
pripomenu ti tvoje dvoudenni prezidentovani hlasovani ve kterym toje rozhodne nebyl ani prvni ani druhej v poctu hlasu a vraceni zpet
pripomenu jinej thread a debatu s ineo ktery mi taky tvrdil ze ten nazor na styl tojeho vedeni mam sam, a presto se ukazal nekdo dalsi kdo to klidne napsal taky
to prvni muze byt klidne pravda ze to tak neni brany jako celek ja beru informace jen z ao fora a fora forsakenu a muze to byt klidne omyl protoze nemam informace z prvni ruky |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 12:00:41
|
quote: Originally posted by Pertha
jaky ma duvod to, ze svevolne menis smysl meho prispevku, pertho?
tveho prispevku jsem se ani nedotkl vim ze pri tvych problemech se studiem je to informace navic, kterou uz asi nepoberes ale zkus si najit co znamena slovo citace, quote
prepsal jsi citaci v mem prispevku tak, aby vyznel presne opacne nez bylo zamysleno |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 12:02:22
|
Ineeo promin, ale to byla citace tudíž citovat bys měl přesně.
Kdyby to bylo vtipný, ale tohle mi tak nepřišlo.
Pertho nechceš toho raději nechat? :) Pořád je tu jedno skvělé auditko :p. |
- |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 12:04:08
|
quote: Originally posted by Pertha ano nedotkl zmenil jsem mou cast prispevku, kterou inea svevolne meni a vydava za moje slova, zrejme jeho jedina sance jak prosadit svoje lzi
vlozil jsem do sveho prispevku citaci, ktera mi prisla vhodna. to ze ji pozmenujes, ac je ocividne, ze to nevydavam za tvuj prispevek, je prinejsmensim podivne |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 12:06:23
|
Ineeo promin, ale to byla citace tudíž citovat bys měl přesně.
ta citace nema s perthovym prispevkem nic spolecneho |
|
 |
|
Topic  |
|