Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Koutek vyrikejte si to ....
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 07/03/2006 :  20:44:53  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
Downtime!!
Tohle je best thread EVER!!

pertha = matka tereza
toje = satan v rouse dabla

PS: snad uz zadneho thredu sem se tolik nezasmal ;))))))

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 07/03/2006 :  21:41:56  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
No nebudu se tu rozepisovat o chovani ervina/perthy pac to je na dloho a nikam to nevede, mozna nekdy jindy.
Ale spis me stve jak tu nekteri nadavaj na Tojeho.

OMG nikdo (co si pamatuju) toho neudelal tolik pro CZA jako Toje.
Odvedl nespocet raidu, poladil bebota, zaclo se chodit na zody, a beast.....
Jako ja sem byl taky na nej parkrat nastvanej, kdyz me sejmul za to cucim na telku a nelecim (pritom sem byl v rechargu) ale abych hned psal nekde ze je spatnej .... omg.. leave org, ja koncim z AO podekujte tomu a tomu... haha...

thx Toje...

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 07/03/2006 :  22:02:13  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Willdo, ty spino, kdyby ses radeji misto zakladani topicu na foru zasel podivat do hry. ;p Co se tyce tech bullshitu, ktere zaznely jak vcera tak dnes v jinem, nejmenovanem topicu.

Pertho, ze zacatku, se mi s tebou hralo fajnove (az na ty tvoje non adv healy), byl si fajn typos, kterej nezkazil zadnou srandu. Nicmene s postupem casu jsem te chapal cim dal tim min, at uz pro tvoje vykonstruovane predstavy o tom jak nespravedlive se deli loot, jak ma pri pridelovani itemu pred tebou kazdy prednost nebo jak se nekdo snazi usurpovat moc proti vuli jinych. Vsechno jsem presel a stale te bral jako dobryho borce, se kterym bych nekdy docela rad zasel na pivko. Nicmene rok se s rokem sesel a ja uz tento pocit bohuzel (bohudik) nesdilim.

To co tu pises o fidovi sou takove zvasty, ze to proste nema obdoby. Ja ho narozdil od tebe znam trochu dyl a hlavne lip nez ty a tak vim co vsechno pro CzA udelal a reknu ti, ze bejt na jeho miste seknul bych s tim z fleku uz davno. A muzes si rikat, ze mu lezu do prdele, me je to jedno.

Co se tyce tveho vyjadrovani ke vsem moznym vecem tykajicich se chodu CzA to je take kapitola sama pro sebe. Pokud neumis/nechces byt objektivni, prud si na WoW foru a sem radeji nechod. Tuhle hru jsem zacal hrat a hraju abych se odreagoval od sracek v RL, jenze lidi jako jsi ty, ty sracky nosi sem, kam nepatri. Leave us alone plx! kthnxbye!

A ted k te xNT kauze. Ervine ty ses horka hlava a obcas nez neco napises mel by sis dat pul hodky s boxovacim pytlem, znovu to promyslet a pak to napsat (muj pripad). Mozna by to prospelo stavu veci. To dvojite bidnuti od tebe nebylo dvakrat koser a ty to asi sam dobre vis a uznas to. Nicmene na druhou stranu to anulovani bidu se mi take nelibi. Asi to slo resit i jinak (dialogem? maybe...) V tomhle pripade nejsem na nici strane, reseni by melo byt asi nekde mezi.

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/03/2006 :  22:23:18  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch

Tuhle hru jsem zacal hrat a hraju abych se odreagoval od sracek v RL, jenze lidi jako jsi ty, ty sracky nosi sem, kam nepatri. Leave us alone plx! kthnxbye!

taktez jsem to hral abych se bavil ale bohuzel jeden nejmenovany clovek do te hry prinesl pomluvy lzi a podrazy a i kdyz se mi to nerika snadno tak predtim jsem na nej mel vynikajici nazor kterej behem dvou dnu dokazal otocit nevim jestli sem to chovani predtim nevidel a nechtel videt a nebo si jen jeho chovani spatne vylozil a ani se to nedovim protoze se se mnou odmitl bavit kdyz jsem prisel na ts si to vyrikat a vysvetlit si vzajemny postoje tak kdyz sem to vysvetloval bezeslova odesel, takze jsem si to vylozil po svym ze jsem se v nem proste splet a kdyz nemel cim argumentovat naprimo tak odesel dal o me vykladat lzi jako ze sem odesel z HI ze sem odesel z nekolika raidu v cza meste apod.

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 07/03/2006 :  22:52:55  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
taktez jsem to hral abych se bavil, ale bohuzel jeden nejmenovany clovek do te hry prinesl pomluvy, lzi a podrazy, a i kdyz se mi to nerika snadno tak predtim jsem na nej mel vynikajici nazor.

ja muzu rict to same. o tobe.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Edited by - nekrotyrael on 07/03/2006 22:57:35
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/03/2006 :  23:12:10  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
taktez jsem to hral abych se bavil, ale bohuzel jeden nejmenovany clovek do te hry prinesl pomluvy, lzi a podrazy, a i kdyz se mi to nerika snadno tak predtim jsem na nej mel vynikajici nazor.

ja muzu rict to same. o tobe.

jenze ty ses zvanil co si vymysli a to navid dost neuveritelny nesmysly

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 08/03/2006 :  00:28:43  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
bleh nikdo nerozebírá mě jak jsem opustil cza a jak jsem špatný a nadávám na cza :(

to není fér

na druhou stranu................ 499!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

za což jsem docela happy :)

-
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/03/2006 :  08:41:20  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

bleh nikdo nerozebírá mě jak jsem opustil cza a jak jsem špatný a nadávám na cza :(

to není fér

na druhou stranu................ 499!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

za což jsem docela happy :)

porad mas co delat - 4039
mozna bych sem moh postnout history icq s tojejedno kde se pta jak se equipuje zbran jak je to z athen do tiru nebezpecny a dlouhy a tak , nedavno sem se nad tim od srdce zasmal

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 08/03/2006 :  09:15:00  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
skoda pertho, ty se musis smat historii, my ostatni se muzeme smat pritomnosti, protoze ty nas fakt bavis. Aspon je na czabotu sranda, kdyz zrovna neni slegla online.

bump
a vic tvojich smysluplnych a pravdich postu ++++

a abych nezapomnel, musim se zase jit modlit k svatemu hovnu!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 08/03/2006 :  09:16:53  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch
A ted k te xNT kauze. Ervine ty ses horka hlava a obcas nez neco napises mel by sis dat pul hodky s boxovacim pytlem, znovu to promyslet a pak to napsat (muj pripad). Mozna by to prospelo stavu veci. To dvojite bidnuti od tebe nebylo dvakrat koser a ty to asi sam dobre vis a uznas to. Nicmene na druhou stranu to anulovani bidu se mi take nelibi. Asi to slo resit i jinak (dialogem? maybe...) V tomhle pripade nejsem na nici strane, reseni by melo byt asi nekde mezi.

Samozrejme ze to mohlo zustat jen mezi nami dvemi.
To anulovani bidu prislo az pote, co jsem se zeptal pro ktery char ma to druhe xNT. Kdyz mi rekl ze do zasoby, a ze nema za co utracet body, tak jsem rekl, ze takhle ne, ze nekdo jinej ho bude nosit. A pak uz se to presunulo na forum...
Vymejslet a dohlizet na system s nejakou rotaci xNT a podobně, na to už fakt nemám sil a čas. Už takhle je v OA jen hrstka veteránů, co aktivně hrají a starají se o CzA/CzAraid a docela se nestíhá. A bude hůř až vykempíš cloudfy a budeme muset hlídat high level věže (pro který mimochodem ted IMO nemáme ani dost aktivních charů...)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/03/2006 :  09:24:45  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

skoda pertho, ty se musis smat historii, my ostatni se muzeme smat pritomnosti, protoze ty nas fakt bavis. Aspon je na czabotu sranda, kdyz zrovna neni slegla online.

bump

opravdu ? ja nekde psal ze se smeju jen nad historii muzes me to quotnout nebo je to jen dalsi pokus o lez mozna by ses moh pridat k ineei a zacit taky tvrdit co vsechno sem si nalootoval na raidech cza a jak moc sem hral jenom na sebe

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 08/03/2006 :  10:26:07  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

bump

opravdu ? ja nekde psal ze se smeju jen nad historii muzes me to quotnout nebo je to jen dalsi pokus o lez mozna by ses moh pridat k ineei a zacit taky tvrdit co vsechno sem si nalootoval na raidech cza a jak moc sem hral jenom na sebe

bud se dokazes smat svoji blbosti a nebo se smejes jenom tak. Klonil bych se k druhe variante, protoze trpis nejakou psychickou poruchou. Philty by ju mohl mozna odborne specifikovat, bo dokazal behem chvilku urcit diagnozu. Prvni varianta je nepravdepodobna, bo ty jsi NIKDY neuznal, ze si udelal chybu nebo dokonce neco spatne.

Myslim ze 99% lidi vubec nechape proc jsem pises, ale ja jsem rad, bo je 8hod downtime, takze se mame aspon cim bavit.

edit: nejak se mi posralo quote

Edited by - paja2000 on 08/03/2006 10:33:50
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/03/2006 :  10:30:24  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

bump

bud se dokazes smat svoji blbosti a nebo se smejes jenom tak. Klonil bych se k druhe variante, protoze trpis nejakou psychickou poruchou. Philty by ju mohl mozna odborne specifikovat, bo dokazal behem chvilku urcit diagnozu. Prvni varianta je nepravdepodobna, bo ty jsi NIKDY neuznal, ze si udelal chybu nebo dokonce neco spatne.

Myslim ze 99% lidi vubec nechape proc jsem pises, ale ja jsem rad, bo je 8hod downtime, takze se mame aspon cim bavit.

koukam todle forum je jeste porad nad tvoje schopnosti, mozna bys sem radeji nemel psat a neztrapnovat se tak

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 08/03/2006 :  10:52:31  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Pertho za to tvoje schopnosti se ztrapnit jsou ultimátní :).

Pertho jsem jeden z mála co si myslí, že máš asi aj i pravdu, ale tvoje psaní je jako chcaní proti větru nebo podřezavání větve na které stojíš. Nic nezměníš, nic nedokážeš a pokud se cítíš tak ukřivděný spáchej sebevraždu.

Prosím nech toho, jseš tu za magora :(.

Je to smutné jaký ošklivý post jsem si připravil na 500ku, ale když s tebou jiná dohoda prostě není, tak co mám asi dělat? :(

Tyhle tvoje kecy nejsou vtipný, já se tomu nesměju, protože to myslíš vážně, ale nic tím nedokážeš. Prosím tě nech toho. Je mi z toho akorát ouzko. Tím jim nahráváš akorát do noty, prosím tě :(. Philty tě poslal do prdele, já tě posílám do prdele, Paja se ti směje, Tojejedno si hraje na moralistu, Willemek se snaží to odlehčit, Stabajzna tě posílá do prdele, Ineea tě posílá do prdele TAK UŽ JDI!!!

Fakt začnu na tebe být asertivní a ztratíš posledního člověka, který tě aspon trochu respektoval.

Jseš tragéd :(

(bing 500)

EDIT: Kurfa to je 501, jak to?

-

Edited by - sleglik on 08/03/2006 10:53:13
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/03/2006 :  11:08:20  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pertho za to tvoje schopnosti se ztrapnit jsou ultimátní :).

Pertho jsem jeden z mála co si myslí, že máš asi aj i pravdu, ale tvoje psaní je jako chcaní proti větru nebo podřezavání větve na které stojíš. Nic nezměníš, nic nedokážeš a pokud se cítíš tak ukřivděný spáchej sebevraždu.

Prosím nech toho, jseš tu za magora :(.

Je to smutné jaký ošklivý post jsem si připravil na 500ku, ale když s tebou jiná dohoda prostě není, tak co mám asi dělat? :(

Tyhle tvoje kecy nejsou vtipný, já se tomu nesměju, protože to myslíš vážně, ale nic tím nedokážeš. Prosím tě nech toho. Je mi z toho akorát ouzko. Tím jim nahráváš akorát do noty, prosím tě :(. Philty tě poslal do prdele, já tě posílám do prdele, Paja se ti směje, Tojejedno si hraje na moralistu, Willemek se snaží to odlehčit, Stabajzna tě posílá do prdele, Ineea tě posílá do prdele TAK UŽ JDI!!!

Fakt začnu na tebe být asertivní a ztratíš posledního člověka, který tě aspon trochu respektoval.

Jseš tragéd :(

(bing 500)

EDIT: Kurfa to je 501, jak to?

jak vis ze to myslim vazne ? ne vazne sem to prestal brat ve chvili kdy sem prestal verit ze je mozny to dat doporadku a cancelnul acc ted si jen flamuju abych mel co delat kdyz nemam zrovna praci

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 08/03/2006 :  11:13:06  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Nechcete se trochu uklidnit? Docela tohle forum sleduju. Nevim sice co je duvodem sporu Pertha vs Toje, ale uz delsi dobu mam pocit, ze si tu par lidi na Perthovi leci svoje komplexy. Od Perthy tu nenachazim zadny topic, ktery by nekoho primo urazel (maximalne ostrejsi odpoved na urazku). Spis se mi zda, ze se vam kritika nekterych rozhodnuti nehodi do kramu.

Tak se vykaslete na trapne pokusy nekoho ponizit, berte nazor kazdeho prispevatele jako nazor, se kterym mozna nemusite souhlasit, ale na ktery ma pravo kazdy z nas a mozna se nam tu vsem bude dychat trochu volneji.

Ostatne nektere z vas jsem mel tu cest poznat a konkretne z tohohle threadu mam spis pocit, ze vas vubec ale vubec nepoznavam :\
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 08/03/2006 :  11:30:30  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Nechcete se trochu uklidnit? Docela tohle forum sleduju. Nevim sice co je duvodem sporu Pertha vs Toje, ale uz delsi dobu mam pocit, ze si tu par lidi na Perthovi leci svoje komplexy. Od Perthy tu nenachazim zadny topic, ktery by nekoho primo urazel (maximalne ostrejsi odpoved na urazku). Spis se mi zda, ze se vam kritika nekterych rozhodnuti nehodi do kramu.

Tak se vykaslete na trapne pokusy nekoho ponizit, berte nazor kazdeho prispevatele jako nazor, se kterym mozna nemusite souhlasit, ale na ktery ma pravo kazdy z nas a mozna se nam tu vsem bude dychat trochu volneji.

Ostatne nektere z vas jsem mel tu cest poznat a konkretne z tohohle threadu mam spis pocit, ze vas vubec ale vubec nepoznavam :

To že o mne říká, že jsem křívák, podrazák atd., budiž je to formulovaný názor, i když je to pro mně urážka. Nemůžu si pomoc, ale výrazy alá Svaté hovno je přímá urážka a není vyprovokovaná žádným předešlým příspěvkem.
Obecně Pertha uráží Všechny členy CzA (většina členů uctívá svaté hovno a mlčí).
Zkus se zamyslet nad tím, pokud je většina lidí ráda (asi) za současný systém, a že se o to někdo stará, jestli tu v topicích přímo lidi neuráží.
"Oprávněná" kritika končí se souhrnem "faktů". Nikoliv neustálým omýláním nenávisti ke mně a postupem času i na lidi kolem, což je to, na co původně upozorňoval tenhle thread.
Co se týče komplexů, ono to i mně leze krkem, číst každou chvíli Perthův příspěvek, kde se po mne vozí zas a znovu, bez nějakého navázání na aktuální téma. Ale reagovat na ty příspěvky jsem musel už před několika měsíci, protože to nikam nevedlo.

Go to Top of Page

Vitman
Starting Member

51 Posts

Posted - 08/03/2006 :  12:03:29  Show Profile Send Vitman a Private Message  Reply with Quote
Hele nechtěli byste místo těchle ptákovin dělat něco užitečnýho? Třeba českou AO fan site? Aspoň by vás ty roupy přešly.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/03/2006 :  12:08:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vitman

Hele nechtěli byste místo těchle ptákovin dělat něco užitečnýho? Třeba českou AO fan site? Aspoň by vás ty roupy přešly.

kdyz ji nekdo zalozi rad mu s ni pomuzu ale tohle nadseni uz asi pro zadnou hru mit nebudu abych o ni psal vlastni web jako kdysi o ultime

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 08/03/2006 :  12:58:38  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Ostatne nektere z vas jsem mel tu cest poznat a konkretne z tohohle threadu mam spis pocit, ze vas vubec ale vubec nepoznavam :

Prave tady je neklidni Rahmane, tady to ma byt od toho aby si sem vsichni psali to co jsem parodoval, svoje nadavky, urkivdene pocity, jeden na druheho a vis proc? Protoze se tyhle "blbiny" objevili uz i v aukcih itemu a dalsich topikach, coz svym zpusobem je dost naprd, abych se kdekoliv dozvidal jak je nekdo takovej a makovej, az sekce je Aukce :) Proto, nech je tady vypraskat vsecko at se to nemicha do uzitecnejch topicu :) Kdyz si nekdo bude chtit precist nazor nekoho jineho na nekoho jineho (no fakt to lip napsat nejde:) tak zabrou si sem a uz v aukci, raidu, kdekoliv snad nebudu cist viz. up :)

Edit: ted to po sobe ctu a pisu jak tatar, sry.

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma

Edited by - Wilda on 08/03/2006 13:01:57
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 08/03/2006 :  13:39:14  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

Edit: ted to po sobe ctu a pisu jak tatar, sry.

ted to po tobě čtu a máš pravdu, píšeš jako tatar :)

-
Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 08/03/2006 :  14:05:17  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feky

no a ked ste sa konecne dohadali, chodte na alienov. potrebujem arithetiky a observanty

prd Feky příští observanty jsou moje
a ty další taky

Stilgarr
Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 08/03/2006 :  14:29:59  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aleister Crowley

quote:
Originally posted by feky

no a ked ste sa konecne dohadali, chodte na alienov. potrebujem arithetiky a observanty

prd Feky příští observanty jsou moje
a ty další taky

Stilgarr

MOOOJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

i deserve it !!!!

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

Vitman
Starting Member

51 Posts

Posted - 08/03/2006 :  15:45:20  Show Profile Send Vitman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kdyz ji nekdo zalozi rad mu s ni pomuzu ale tohle nadseni uz asi pro zadnou hru mit nebudu abych o ni psal vlastni web jako kdysi o ultime

Není problém založit, hostingu je všude habaděj a CZ doména stojí pár stovek. Problém je v množství materiálu který je třeba zpracovat (přeložit/doplnit/napsat). Aspoň ze začátku to chce hodně lidí, až to pojede, zvládne to udžovat jeden člověk.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/03/2006 :  15:48:43  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Není problém založit, hostingu je všude habaděj a CZ doména stojí pár stovek. Problém je v množství materiálu který je třeba zpracovat (přeložit/doplnit/napsat). Aspoň ze začátku to chce hodně lidí, až to pojede, zvládne to udžovat jeden člověk.

divil by ses ale ten zacatek a veci spojeny se samotnou administraci jsou alespon pro me nejvetsi potiz psat neco / prekladat neni az takovej problem

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Vitman
Starting Member

51 Posts

Posted - 08/03/2006 :  16:37:43  Show Profile Send Vitman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

divil by ses ale ten zacatek a veci spojeny se samotnou administraci jsou alespon pro me nejvetsi potiz psat neco / prekladat neni az takovej problem

No já umím jen HTML, statický stránky udělám hned, je to jen pár tabulek, horší by to bylo s aktivníma funkcema (vyhledávání,komentáře,forum) čili PHP,ASP. To mi vždycky sbastlil kámoš, nějak sem se k tomu nedostal.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/03/2006 :  16:50:32  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
mno ja umim psat :) s delanim stranek a scriptu jsem skoncil nekdy pred mnoha a mnoha lahvemi fernetu

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 08/03/2006 :  17:19:10  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
jsem profesionální .NET programátor

a už existuje free webhosting pro ASP.NET ;)

a stejně bych to nedělal :)

EDIT: dělal, ale chce to víc lidí a nestačí pár postů na imperiu :p

přestante kvotovat je to humus

-

Edited by - sleglik on 08/03/2006 17:20:40
Go to Top of Page

Vitman
Starting Member

51 Posts

Posted - 08/03/2006 :  17:31:33  Show Profile Send Vitman a Private Message  Reply with Quote
quote:

jsem profesionální .NET programátor

a už existuje free webhosting pro ASP.NET ;)

a stejně bych to nedělal :)

EDIT: dělal, ale chce to víc lidí a nestačí pár postů na imperiu :p

přestante kvotovat je to humus

Pravě jsem Tě zvolil adminem CZ AO site. Pertha bude psát/překládat texty. A já Vám budu šéfovat!

Ale teď vážne, mám na tohle téma založit poll/thread?
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 08/03/2006 :  17:35:10  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Poll ve smyslu ma ten a ten delat AO sajtu?:-)
Co chcete na ty stranky davat? Matros pro neanglictinare? Blogy? Denicek CzA?
Uz jsem o necem takovym parkrat premyslel, ale znam v AO jen dva neanglictinare, a ty to dotahli dost daleko, takze nevim, co by na takovych strankach mohlo byt, krome neco ala rolaplaying/zazitky z AO...

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 08/03/2006 :  17:47:20  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
mohla by tam být třeba aukce, kerou pokaždé vyhraju já :p

já bych spíš uceloval návody, rady, tipy, triky, kam dávat sleglikovi peníze, zážitky, black listy, kam dávat cratovnikovi peníze, diskuse, forum, kam dávat sleglikovi peníze apod :)

něco takového by tam mohlo být

hlavně nějaké FAQ jak se třeba ovládá AO :)

-
Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 13/03/2006 :  12:16:50  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message  Reply with Quote
chtěl bych se jen zeptat proč je zamčený poll Pertha v sekci Anarchy (ano/ne), a kdo jí zamkl? děkuji za odpověd

Stilgarr

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 13/03/2006 :  12:22:25  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stilgarr

a ja bych se chtel zeptat na tohle. ty mas novou identitu?
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/03/2006 :  12:27:38  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aleister Crowley

chtěl bych se jen zeptat proč je zamčený poll Pertha v sekci Anarchy (ano/ne), a kdo jí zamkl? děkuji za odpověd

Stilgarr

Zamčený je proto, že tak jak byla položena otázka pollu, tak nevyhovovala pravidlům, navíc se to strhlo ve flame.
Zamknul to asi nějaký moderátor, na konci jsem o to požádal.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 13/03/2006 :  12:30:52  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

quote:

Stilgarr

a ja bych se chtel zeptat na tohle. ty mas novou identitu?

ebay vole
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 13/03/2006 :  12:31:47  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
ja bych prece jen radsi fundovanejsi odpoved...
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 13/03/2006 :  12:35:51  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Game character 'Stilgarr' is on account that has been ebayed (= sold) and now being played by ebayer (= another person who bought it).
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 13/03/2006 :  12:38:08  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stilga koupil někdo, koho jsme neznali, ale překvapivě mu to docela jde a je to normální člověk.
A já bych chtěl fundovanější odpověď na otázku co ty tady? Stýskalo se?:-)

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 13/03/2006 :  12:42:24  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

Stilga koupil někdo, koho jsme neznali, ale překvapivě mu to docela jde a je to normální člověk.

Navrat ozivle mrtvoly .

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 13/03/2006 :  13:58:19  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

Nejak nechapu. Neprodal Strilgar account pred asi 3 lety?

Absolutne nechapu.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 13/03/2006 :  13:59:03  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro
Navrat ozivle mrtvoly .

mrdat.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 13/03/2006 :  14:00:47  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Stilgar, ktery se tady na foru jmenuje Stilgar ho prodal ted nedavno, a na mrdani mas jeste casu dost:P

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 13/03/2006 :  14:09:37  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
mrdani je nehygienicky!
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/03/2006 :  14:25:42  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

mrdani je nehygienicky!

hm posty jedna báseň :)

nesmažeme ho taky? :P

-
Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 13/03/2006 :  14:32:15  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mrdani je nehygienicky!

zmazem teba hňupe

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 13/03/2006 :  14:52:28  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
tak o té helmě si nech zdát :P

to jsem ti kempil jak tydýt viraly :p

-
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 13/03/2006 :  19:06:34  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Absolutne nechapu.

to prodaval doktora, ktereho mel na jinem accountu, ne?

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 13/03/2006 :  19:34:24  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mrdani je nehygienicky!

pulka lidi tu stejne nevi co to je
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 14/03/2006 :  09:45:59  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:

Absolutne nechapu.

to prodaval doktora, ktereho mel na jinem accountu, ne?

tak nejak

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000