Author |
Topic  |
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 11:14:21
|
Poll Question:
Svým způsobem každý člověk se kvůli něčemu někdy naštve. Poslední dobou mě vytáčí hrozně Pertha. Jeho posty mě štvou, ale fakt hodně. Vím, že taky nejsem super, ale Pertha štve tolik lidí, že by se měl nad tím zamyslet.
Z toho důvodu zde pokládám otázku? Je možné nějakým způsobem zabránit Perthovi, aby kazil jinak poklidné ovzduší sekce anarchy? Je možné mu sebrat moderátorství? Někdo by mohl smazat veškeré jeho posty?
Možné je to příliš drsné, ale osobně už mě to hrozně nebaví :(.
Piště sem svoje názory a žádám moderátory, aby mazali jakýkoliv Perthův flam a spam. Nechci ho v tomhle auditko. V tomhle auditku chci názory na něj a ne jeho názory na mě nebo Tojeho.
|
Results: |
Pertha pryč z AO sekce |
[36%] |
10 votes |
Pertha může zůstat |
[43%] |
12 votes |
Je mi to jedno |
[21%] |
6 votes |
Poll Status:
Locked »» |
Total Votes: 28 counted »» |
Last Vote:
13/03/2006 01:04:28 |
|
|
- |
Edited by - tojejedno on 21/04/2006 15:35:34
|
|
| |
feky
New Member

397 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 11:16:30
|
ale uz hadam stacilo ne ?  |
Fekyller [equip] |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 11:19:14
|
překvapivě jsem hlasoval at zmizne :) |
- |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 11:21:39
|
Jestli tu nekdo zneuziva moderatorska prava pripadne diskutuje za pouziti zcela nevhodnych vyrazovych a stylistickych prostredku, tak bud prosim konkretni (priklady). V opacnem pripade doporucuji trochu se zamyslet nad svou schopnosti vest diskusi (treba i s lidmi, se kterymi nemusis souhlasit) a pokud ti to cini potize, presunout se na jiny diskusni prostor (nejlepe na takovy, ktery nebude otevreny siroke verejnosti).
just my 2 credits |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 11:27:46
|
Normální člověk funguje tak, že napíše svůj názor jednou, dvakrát... Nikoliv on. Prostě to píše pořád a pořád. Jak je Toje zlý ošklivý a hnusný. Já taky nemám rád Tojeho, ale jeho přístup se mi příčí, abych otravoval lidi na fóru, když sám nehraju.
Sám jsem odešel z CzA kvůli Tojemu a Pajovi mám tady taky flejmovat a spílat jim do zlatého houna.
Jeho posty nejsou ani vtipné a ani trefné. Řeší minulost a to jenom tím svým pohledem. Tohle hlasování hlavně vzniklo, aby si uvědomil, že to není sranda, že to není zábava co píše. Když se tomu směje 1 člověk, tak to není sranda.
Sám jsem stál na jeho straně, ale psal jsem mu hodněkrát at to nedělá, že akorát lidi naštve. Což se mu podařilo, může být na sebe spokojený.
Já tě neznám, nevím kdo jsi a asi ty jeho posty vidíš trochu jinak, ale já ne a zatím si stojím.
Prostě by měl uvážit svojí pozici. |
- |
 |
|
mercy
Starting Member
56 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 11:32:01
|
Perthu kazdopadne nechat..jinak tady nebude nic zajimaveho ke cteni :D |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 11:34:08
|
quote: Originally posted by sleglik
Sám jsem odešel z CzA kvůli Tojemu a Pajovi mám tady taky flejmovat a spílat jim do zlatého houna.
Hele, už to tu po tobě čtu po druhý, ty nám Perthovatíš:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 11:41:33
|
quote: Originally posted by tojejedno
Hele, už to tu po tobě čtu po druhý, ty nám Perthovatíš:-)
škubni si nádhero :p
2x to ještě jde, to ustojíš
btw Hele je pražský tak neprud Pepíku :P |
- |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 12:19:35
|
Normální člověk funguje tak, že napíše svůj názor jednou, dvakrát...
A kolikaty je tohle tvuj topic na toto tema? |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 12:48:58
|
Muzete pozadat administratora fora, aby vam zavedl/povolil vstup do chranene sekce AO. Tam se muzete poplacavat po ramenou do aleluja. Muzete tam nastavit vstup jen lidem, kteri nemaji zadny problem s leadery a tak si dosytosti uzivat fiktivniho raje. Nasledne si tam muzete presunout i aukce, aby nahodou nekde nevidel, co jste kdy kde lootnuli a kdo to dostal a nemohl to pak nekdy pouzit jako argument (jako v nedavnem pripade). Pochopilne pri mensim mnozstvi lidi se budou lepe kontrolovat vykriky a narky, pujdou lepe eliminovat nepohodlni jedinci (Pertha, Slegla, James...)
A az casem pochopite, tak zase pujdete na verejna fora debatovat/flamovat |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 12:55:30
|
quote: Originally posted by Khaot
Muzete pozadat administratora fora, aby vam zavedl/povolil vstup do chranene sekce AO. Tam se muzete poplacavat po ramenou do aleluja. Muzete tam nastavit vstup jen lidem, kteri nemaji zadny problem s leadery a tak si dosytosti uzivat fiktivniho raje. Nasledne si tam muzete presunout i aukce, aby nahodou nekde nevidel, co jste kdy kde lootnuli a kdo to dostal a nemohl to pak nekdy pouzit jako argument (jako v nedavnem pripade). Pochopilne pri mensim mnozstvi lidi se budou lepe kontrolovat vykriky a narky, pujdou lepe eliminovat nepohodlni jedinci (Pertha, Slegla, James...)
A az casem pochopite, tak zase pujdete na verejna fora debatovat/flamovat
Lol, tenhle poll o Perthovi zavedl Slegla, James se ptal proc do toho Pertha keca kdyz nehraje, a ty je stejne hodis do jednoho pytle |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 13:00:20
|
quote: Originally posted by tojejedno Lol, tenhle poll o Perthovi zavedl Slegla, James se ptal proc do toho Pertha keca kdyz nehraje, a ty je stejne hodis do jednoho pytle
Koukam, ze zase vidis to co chces a ne to co je psane, ze. No nic, stale stejny inteligent  |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 13:08:00
|
Tak ted nevim :) To ma byt parodie na moji parodii? ;) OMG pokud ano, jinak to je docela smutny... Hlasoval sem, ze mi to je jedno, protoze je :) Svuj predchozi topik jsem zalozil z vysmechu prave tomudle chovani a ty se toho chytnes a myslis to vazne :) Pokud to ale nemyslis vazne, hochu krades mi napady a to se nedela      |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
Aleister Crowley
New Member

275 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 13:22:11
|
koukám že se nám tu rozmohli kvalitní sekce, nepůjdem řešit něco jiného?
Stilgarr
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 13:29:21
|
Perthu tu chci mít, pač se rád potěšim jeho Goebbelsovskou rétorikou, dycky si vzpomenu při jeho příspěvcích na pionýrský vedoucí co pindali o tom, že kapitalismus musí bejt zničenej a za všechno může Reagan a jeho váleční vlčáci z bílého domu. Teď akorát uvažuju jestli se s ním vyhledově budu bavit věcně, nebo jestli budu používat krátký ironický poznámky, či jestli se přikloním ke konstruktivním replayum ve stylu "naser si prde!". Zábava musí bejt ne? Ať žije anarchie! :-)
Stejně sem všici píšete pač nemůžete hrát a nudíte se. Tak šup do práce !!! 
|
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 13:35:46
|
myslel jsem to vážně a myslím, Pertha mě sere
byl to můj nápad a napad mě, když jsem se s Perthou psal po ICQ, stačí?
neberu to jako srandu
EDIT: Khaote to co jsem vymyslel, jsem vymyslel já sám. Nikdo mi nepomáhal a Toje mi neradil. Aukce a akce cza neřeším. Řeším posty Perthy, protože je to hnus.
Hlasovaní je pro Perthu, že může zůstat. At tu zůstane, ale po dnešku ztratil člověka co o něm bude mluvit hezky, ju? |
- |
Edited by - sleglik on 08/03/2006 13:38:01 |
 |
|
James
New Member

205 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 13:40:30
|
Asopon vidite o cem jsem mluvil, to kyvani, priziveni, hozeni do jednoho pytlicku apd :o). Kdybych nebyl ve skole tak bych na to nereagoval ale nemam kupodivu co delat  |
EQ2x - Volsak, testovací Inkvizitor UO, AC, EQ, AO ... bejvávalo EQ - Elder Volsakova Volsanda - Beastlady 360+AA's The Exodus
|
Edited by - James on 08/03/2006 13:40:52 |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 13:42:26
|
quote: Originally posted by Rahman
Normální člověk funguje tak, že napíše svůj názor jednou, dvakrát...
A kolikaty je tohle tvuj topic na toto tema?
topic jako auditko nebo jako post?
no a ted se zeptej kolik lidem vadím já? :)
btw já napsal, že jsem normální? :) (jestli jsem to napsal, tak jsem lhal)
btw když se ti něco na mě nelíbí tak to napiš, rád si to přečtu od člověka co není zaujetý tím ani oným způsobem, ale řekl bych, že žlučovitosti Perthy mám fakt daleko... |
- |
 |
|
Koron
New Member

151 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 13:56:26
|
hmm normalni nejsi ... nevim esli si to napsal nebo ne ale nejsi :)
jsi na verejnem foru ... pokud se ti nelibi co tu pertha pise mas 2 moznosti ... necist to nebo jednoduse odejit ... nemuzes nikomu zakazat sem psat ... bud si nech vytvorit vlastni sekci a tam si kraluj nebo bud zticha ...
nevim co na tom co pise pertha nebo ty je pravdy ale rozhodne mam radsi vic jeho nez tebe ... a to jeho nemam rad vubec ... (jeho ... ne tojeho ... toho vubec neznam ... ale nick si podle me zvolil vyborne klobouk dolu)
takze ma zalozit dalsi topic do kteryho ti zakazu psat a budu tam o tobe povidat pohadky jaky jsi hovado? |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 14:12:43
|
smysl toho byl, že štve dost lidí, ačkoliv ted třeba Philty píše, že mu to nevadí, tak před tím mu psal, aby nepostoval
udělal jsem toho na základě, že se mi Pertha přiznal, že to dělá naschvál
navíc argumentací, že jsem na veřejném fóru mi taky nepřijde nejlepší, dle tvojí logiky si může plácat každy co chce? jak by se ti líbilo, kdy každý den tě někdo osočoval, jestli jseš toho zastancem tak pak jo, ale všude by měla platit principy slušného chování, ale on prostě bezdůvodně masíruje auditka o veliké křivdě...
PS: neser se do mého nicku, je to moje jméno (Šlégl --> sleglik)
EDIT: Klidně si založ, že jsem spal s Perthou, to je mi docela jedno, ale asi by se mi nelíbilo, kdyby to bylo v sekci AO. Jinou sekci nesleduju tak je mi to jedno. Založ si to auditko a tam si holduj, ale prosím tě nepiš, že jsem hovado, za každým mým postem. Postupoval bych pak stejně jako u Perthy.
Pořád nevidíš ten rozdíl. Svoboda slova nade vše? :) Jak mladý a jak bláhový :)
|
- |
Edited by - sleglik on 08/03/2006 14:15:12 |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 14:32:11
|
v ao uz nastesti neni, mohl by zmiznout i odsud. svymi vecnymi flamy zalozenymi na lzich tu vsechny otravuje. byl bych proto, aby mu bylo odebrano moderatorstvi, a mazat jeho flamy. |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 14:36:39
|
Doufam, ze nejsme tak daleko, abychom nekomu branili vyjadrovat se na tomto foru... Treba se Pertha casem zmeni a jeho pripominky/posty zacnou byti vice konstruktivni - jako kdysi bezesporu byvaly. Jinak Vam vsem reknu, ze z tohoto neustaleho omylani a rozebirani jedne a te same veci kolem Perthy je mi na bliti.
Tenhle topic je absolutne o nicem.
EDIT: asi je logicke jak jsem hlasoval. |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
Edited by - bitch on 08/03/2006 14:38:10 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 14:38:12
|
Nechcete rovnou hlasovat o poprave a odebrani prava na reclaim terminal?
Fakt radsi nechci vedet co tam v te gilde provadite, podle nekolika poslednich postu nekterych jedincu bych to typoval tak na materskou skolku... |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 14:43:27
|
mazani nesmyslnych flamu je na forech normalni zalezitosti afaik :P. |
|
Edited by - nekrotyrael on 08/03/2006 14:43:51 |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 14:45:31
|
smysl toho byl, že štve dost lidí, ačkoliv ted třeba Philty píše, že mu to nevadí, tak před tím mu psal, aby nepostoval
navíc argumentací, že jsem na veřejném fóru mi taky nepřijde nejlepší, dle tvojí logiky si může plácat každy co chce? jak by se ti líbilo, kdy každý den tě někdo osočoval, jestli jseš toho zastancem tak pak jo, ale všude by měla platit principy slušného chování, ale on prostě bezdůvodně masíruje auditka o veliké křivdě...
EDIT: Klidně si založ, že jsem spal s Perthou, to je mi docela jedno, ale asi by se mi nelíbilo, kdyby to bylo v sekci AO. Jinou sekci nesleduju tak je mi to jedno. Založ si to auditko a tam si holduj, ale prosím tě nepiš, že jsem hovado, za každým mým postem. Postupoval bych pak stejně jako u Perthy.
Já bych to upřesnil Šléglo, neb takhle to vypadá, že měním názory, což je omyl. Já jsem na něj apeloval jako na rozumnýho člověka, aby přestal ostatní prudit. Bohužel si to vysvětlil jako záminku k dalšímu pruzení. To, že někoho poprosím aby se na to vysral, neznamená, že mu to zakážu -> to JE rozdíl. Vzhledem k tomu, že vstřícnost, smysl pro nadsázku a humor u Perthy prohrál, tak nezbývá než ho už pouze ignorovat -> to je nejlepší lék na zhovadilý prudiče, když nemaj živnou půdu pro svoje výpady. Těch pár nenávistnejch spamů co stejně dál vyplodí budeme muset brát jako místní kolorit tohoto fóra. Trochu se pobavíme, bude prostě něco jako takovej Pepek Vyskoč CZA.
 |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 14:46:21
|
Fakt radsi nechci vedet co tam v te gilde provadite, podle nekolika poslednich postu nekterych jedincu bych to typoval tak na materskou skolku...
S tebou je to fakt těžký, Sleglik z CzA odešel :-) |
|
 |
|
Koron
New Member

151 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 15:07:23
|
jen par upresneni ... neseru se do tvuho nicku ten je tak nejak v mezich normalu ... mel jsem na mysli tojeho nebo to jeho? tojefuk ... ale mozna to je hoxxx
ze jses hovado jsem tam napsal zamerne k ty pohadce ale tojefuk ... uz ho tu mame zase :)
svoboda slova je supr vec ... hovado sem hovado tam hovado vsude kam se podivam :) |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 15:22:23
|
Co co co? Volal si mne? |
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 15:33:59
|
Fakt radsi nechci vedet co tam v te gilde provadite, podle nekolika poslednich postu nekterych jedincu bych to typoval tak na materskou skolku...
S tebou je to fakt těžký, Sleglik z CzA odešel :-)
Pro mne CzA nikdy nebyla jen jedna konkretni gilda (vlastne mozna byla, ale to tu uz asi nikdo nepomatuje) |
 |
|
Koron
New Member

151 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 15:34:22
|
Co co co? Volal si mne?
 |
 |
|
James
New Member

205 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 16:09:14
|
Hmm presne tohle jsem se vcera snazil vysvetlit autorovi predesleho threadu - neuspesne, presvedcoval me o opaku tveho nazoru.  |
EQ2x - Volsak, testovací Inkvizitor UO, AC, EQ, AO ... bejvávalo EQ - Elder Volsakova Volsanda - Beastlady 360+AA's The Exodus
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 16:19:07
|
quote: Originally posted by James
Hmm presne tohle jsem se vcera snazil vysvetlit autorovi predesleho threadu - neuspesne, presvedcoval me o opaku tveho nazoru. 
Autor predesleho threadu, jestli jsem tim myslen ja, svoje umysly zalozeni toho threadu vysvetlit a pokud jsi je nepochopil, tak ti je tady zopakuju jeste jednou a pomalu: Mili Jamesiku, predesly tread jsem zalozil na popud postu, ktere se zde objevovali a hyzdily charakter sekce Aukce/Raidy, nevyresilo se na nich lautr nic, a omylala se v nich stala pisnicka. Kdyz si budu chtit precist, jaky raid se chysta, opravdu me tam nezajima post v threadu treba ADO katas, jak si ten a ten stezuje na toho a toho, ze udelal tamto a tamto. Takze ten thread mel slouzit na takoveto prispevky a s troskou cerneho humoru v hlavicce a hlasovani mel primet vsechny lidi aby svoje out posty smerovali do tohoto threadu. Vyradili se zde a "neobtezovali" jine thready nezajimavym, o co kazdy nestoji. A vidis, prineslo to sve ovoce, sekce aukce uz neni zaplacana hadanim se lidi, od te doby tam nebribyl ani jeden prispevek tohoto typu. Takze ted jiz doufam, ze jsi to pochopil. |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 16:23:33
|
Pro mne CzA nikdy nebyla jen jedna konkretni gilda (vlastne mozna byla, ale to tu uz asi nikdo nepomatuje)
tak teda nikdo ? aby ses nedivil kdo tu vsecko jeste je |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 16:25:09
|
quote: Originally posted by Pertha
Pro mne CzA nikdy nebyla jen jedna konkretni gilda (vlastne mozna byla, ale to tu uz asi nikdo nepomatuje)
tak teda nikdo ? aby ses nedivil kdo tu vsecko jeste je
Firi, ten pamatuje snad i kdyz to teprve programovali ne? ;) |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 16:26:18
|
quote: Originally posted by Wilda
tak teda nikdo ? aby ses nedivil kdo tu vsecko jeste je
Firi, ten pamatuje snad i kdyz to teprve programovali ne? ;)
praveze firi je newbik ;)) |
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 16:36:15
|
Firi pamatuje Engeho jeste kdyz byl v plenkach a o AOcku se mu teprve zdalo ;P |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 16:37:30
|
quote: Originally posted by bitch
Firi pamatuje Engeho jeste kdyz byl v plenkach a o AOcku se mu teprve zdalo ;P
omnaka pamatuje kdekdo :) |
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 17:24:35
|
omnaka pamatuje kdekdo :)
tak to zase prrr, ted vubec nevim o co go :) teda spis koho :) |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 17:59:40
|
tak to zase prrr, ted vubec nevim o co go :) teda spis koho :)
no ber to tak ze nejses jen tak kdekdo |
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 18:22:08
|
S tebou je to fakt těžký, Sleglik z CzA odešel :-)
kekeke ?
ad topic, co ja si pamatuju, tak me byly mod prava vzity, na popud jisteho, nejmenovaneho agenta (ale nebudu jingeje jmenovat) aby me pak v pollu byly zase vraceny :p
jinak receno, muzete (myslim tim, ma logiku, v pravym slova smyslu muze clovek vse) se bavit o tom KDO a JAK ma AO sekci moderovat, ale diskuze na tema kdo smi postovat je na public foru trochu ulet ... |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 19:01:07
|
Ty ve koukam AOcko cim dal vetsi fun i kdyz uz to nehrajem 
Btw ten clovek co udelal tedle topic je nakej sefik v cza?  |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 19:08:52
|
quote: Originally posted by Johny
Ty ve koukam AOcko cim dal vetsi fun i kdyz uz to nehrajem 
Btw ten clovek co udelal tedle topic je nakej sefik v cza? 
Ehm, koukni na tyhle strance na uplne prvni post :) "sefuje" ted jinde ;) |
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 19:09:36
|
tak to zase prrr, ted vubec nevim o co go :) teda spis koho :)
no ber to tak ze nejses jen tak kdekdo
o koho deeeeeeeeeeeeeee? :) |
|
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 19:21:50
|
Aj no jo,koukam,aspon ze tak  |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 22:12:05
|
kdybych šéfoval nezbyl by tam kámen na kameni, co jsem tady psal nemá nic společného s cza, ale někteří jedinci to nepochopili bo neumějí číst :)
člověk by netušil kolik lidí má problémy se čtením :)
Willda: já jsem v AR aplicant :)
EDIT: k zákazu postování na ofiš fórech se naprosto běžně děje, pokud je ten člověk prudíč tak se mu smázne account a jde do háje, znám se z adminem z chatu, prostě když někoho prudíš tak se nastaví, že toho dotyčného už neprudíš
Jelikož tady není možnost ignorovat uživatele systémově musí se to udělat tímto způsobem. Jinak když tady budu provolávat slávu satanovi, taky to zkoustnete? Ne prostě svoboda slova neznamená, že si budeš plácat kde co.
Od doby komunistů je to volnější, ale nikdy to nemůže být 100%. Navíc jsem tady spustil o tom diskusi a ne, že to budu provádět. Pokud se vám to nelíbí a nesouhlasíte, tak samozřejmě já s tím ze své pozice nic neudělám, ale jeho posty mě budou štvát :).
Měj mě třeba za fanatika (to jsem) nebo nějakého fašistu (skoro taky), ale prostě tenhle člověk tady prudí den co den nějakým totálním uletem na tojeho a fakt ne jednou jsem ho žádal, aby toho nechal. Víš člověk co nedá na prosbu lidí okolo je bud magor nebo potížista.
Ted tady budu vypadat jako ukrutně špatnýho člověka co je strašný bubák. Jenže na něj co vím si stěžuje hodně lidí. Ted mi řekni jak bys řešil kdybys měl člověka na foru co všechny akorát štve a prudí. Necháš ho tam, protože je svoboda slova?
Já jsem člověk co spoustu věcí bere vážně a prostě mi nepřijde jeho chování jako rozumného člověka. Jelikož se spíš lidi staví proto, aby tady zůstal, tak holt se s tím nedá nic dělat :). Nejsem zase ten typ co bude řvát proti všem :).
Tímto jsem na tomto auditku domluvil. Nebudu zde více psát a klidně to za pár dní smažte. Kdo chce jsem na ICQ. Tady jsem napsal svůj názor. Je můj a stojím si za ním. Akceptovat ho nemusíte. Je to jenom na vás. Já jsem vždycky neoblíbený, protože mám svoji hlavu a na věc si dělám svůj názor, za kterým si stojím. |
- |
Edited by - sleglik on 08/03/2006 22:29:29 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 09/03/2006 : 01:52:00
|
muhe.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 09/03/2006 : 06:12:10
|
lol sleglo tos to dopracoval nalakat rodiera |
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 09/03/2006 : 14:10:51
|
Hmm presne tohle jsem se vcera snazil vysvetlit autorovi predesleho threadu - neuspesne, presvedcoval me o opaku tveho nazoru. 
Autor predesleho threadu, jestli jsem tim myslen ja, svoje umysly zalozeni toho threadu vysvetlit a pokud jsi je nepochopil, tak ti je tady zopakuju jeste jednou a pomalu: Mili Jamesiku, predesly tread jsem zalozil na popud postu, ktere se zde objevovali a hyzdily charakter sekce Aukce/Raidy, nevyresilo se na nich lautr nic, a omylala se v nich stala pisnicka. Kdyz si budu chtit precist, jaky raid se chysta, opravdu me tam nezajima post v threadu treba ADO katas, jak si ten a ten stezuje na toho a toho, ze udelal tamto a tamto. Takze ten thread mel slouzit na takoveto prispevky a s troskou cerneho humoru v hlavicce a hlasovani mel primet vsechny lidi aby svoje out posty smerovali do tohoto threadu. Vyradili se zde a "neobtezovali" jine thready nezajimavym, o co kazdy nestoji. A vidis, prineslo to sve ovoce, sekce aukce uz neni zaplacana hadanim se lidi, od te doby tam nebribyl ani jeden prispevek tohoto typu. Takze ted jiz doufam, ze jsi to pochopil.
No nevim, naslepo sem si vystrelil (mimochodem velmi kvalitnim spamem, sam se musim pochvalit ;-)) a nekdo to pohotove smazal (beeee). Takze mi prijde, ze placas hovadiny (a nebo ses rychlejsi ve cteni nez bleskova ruka moderatora Vadera ;-)). |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 09/03/2006 : 14:16:36
|
Autor predesleho threadu, jestli jsem tim myslen ja, svoje umysly zalozeni toho threadu vysvetlit a pokud jsi je nepochopil, tak ti je tady zopakuju jeste jednou a pomalu: Mili Jamesiku, predesly tread jsem zalozil na popud postu, ktere se zde objevovali a hyzdily charakter sekce Aukce/Raidy, nevyresilo se na nich lautr nic, a omylala se v nich stala pisnicka. Kdyz si budu chtit precist, jaky raid se chysta, opravdu me tam nezajima post v threadu treba ADO katas, jak si ten a ten stezuje na toho a toho, ze udelal tamto a tamto. Takze ten thread mel slouzit na takoveto prispevky a s troskou cerneho humoru v hlavicce a hlasovani mel primet vsechny lidi aby svoje out posty smerovali do tohoto threadu. Vyradili se zde a "neobtezovali" jine thready nezajimavym, o co kazdy nestoji. A vidis, prineslo to sve ovoce, sekce aukce uz neni zaplacana hadanim se lidi, od te doby tam nebribyl ani jeden prispevek tohoto typu. Takze ted jiz doufam, ze jsi to pochopil.
No nevim, naslepo sem si vystrelil (mimochodem velmi kvalitnim spamem, sam se musim pochvalit ;-)) a nekdo to pohotove smazal (beeee). Takze mi prijde, ze placas hovadiny (a nebo ses rychlejsi ve cteni nez bleskova ruka moderatora Vadera ;-)).
to jsem byl ja, pred casem byla zadost aukce hlidat a cistit (i proto ze sem v jedny si trosku zaspasoval tusim s willem) tak to delam |
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 09/03/2006 : 16:11:29
|
quote:
to jsem byl ja, pred casem byla zadost aukce hlidat a cistit (i proto ze sem v jedny si trosku zaspasoval tusim s willem) tak to delam
jj se mnou :) jinak je to dobre, protoze Aukce jsou proste aukce a ne nic jinyho :) ja kdyz na neco narazim, tak taky nemilosrdne mazu, feky treba prisel dneska o svuj prispevek Hmmmms v topiku na drazbu observantu :) |
|
Edited by - Wilda on 09/03/2006 16:12:23 |
 |
|
Topic  |
|
|
|