Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Pertha v sekci Anarchy (ano/ne)
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 08/03/2006 :  11:14:21  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message
Poll Question:
Svým způsobem každý člověk se kvůli něčemu někdy naštve. Poslední dobou mě vytáčí hrozně Pertha. Jeho posty mě štvou, ale fakt hodně. Vím, že taky nejsem super, ale Pertha štve tolik lidí, že by se měl nad tím zamyslet.

Z toho důvodu zde pokládám otázku? Je možné nějakým způsobem zabránit Perthovi, aby kazil jinak poklidné ovzduší sekce anarchy? Je možné mu sebrat moderátorství? Někdo by mohl smazat veškeré jeho posty?

Možné je to příliš drsné, ale osobně už mě to hrozně nebaví :(.

Piště sem svoje názory a žádám moderátory, aby mazali jakýkoliv Perthův flam a spam. Nechci ho v tomhle auditko. V tomhle auditku chci názory na něj a ne jeho názory na mě nebo Tojeho.

Results:
Pertha pryč z AO sekce   [36%] 10 votes
Pertha může zůstat   [43%] 12 votes
Je mi to jedno   [21%] 6 votes

Poll Status: Locked  »»   Total Votes: 28 counted  »»   Last Vote: 13/03/2006 01:04:28 

-

Edited by - tojejedno on 21/04/2006 15:35:34

feky
New Member

397 Posts

Posted - 08/03/2006 :  11:16:30  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message
ale uz hadam stacilo ne ?

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 08/03/2006 :  11:19:14  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message
překvapivě jsem hlasoval at zmizne :)

-
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 08/03/2006 :  11:21:39  Show Profile Send Rahman a Private Message
Jestli tu nekdo zneuziva moderatorska prava pripadne diskutuje za pouziti zcela nevhodnych vyrazovych a stylistickych prostredku, tak bud prosim konkretni (priklady). V opacnem pripade doporucuji trochu se zamyslet nad svou schopnosti vest diskusi (treba i s lidmi, se kterymi nemusis souhlasit) a pokud ti to cini potize, presunout se na jiny diskusni prostor (nejlepe na takovy, ktery nebude otevreny siroke verejnosti).

just my 2 credits
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 08/03/2006 :  11:27:46  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message
Normální člověk funguje tak, že napíše svůj názor jednou, dvakrát... Nikoliv on. Prostě to píše pořád a pořád. Jak je Toje zlý ošklivý a hnusný. Já taky nemám rád Tojeho, ale jeho přístup se mi příčí, abych otravoval lidi na fóru, když sám nehraju.

Sám jsem odešel z CzA kvůli Tojemu a Pajovi mám tady taky flejmovat a spílat jim do zlatého houna.

Jeho posty nejsou ani vtipné a ani trefné. Řeší minulost a to jenom tím svým pohledem. Tohle hlasování hlavně vzniklo, aby si uvědomil, že to není sranda, že to není zábava co píše. Když se tomu směje 1 člověk, tak to není sranda.

Sám jsem stál na jeho straně, ale psal jsem mu hodněkrát at to nedělá, že akorát lidi naštve. Což se mu podařilo, může být na sebe spokojený.

Já tě neznám, nevím kdo jsi a asi ty jeho posty vidíš trochu jinak, ale já ne a zatím si stojím.

Prostě by měl uvážit svojí pozici.

-
Go to Top of Page

mercy
Starting Member

56 Posts

Posted - 08/03/2006 :  11:32:01  Show Profile Send mercy a Private Message
Perthu kazdopadne nechat..jinak tady nebude nic zajimaveho ke cteni :D
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 08/03/2006 :  11:34:08  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:
Originally posted by sleglik

Sám jsem odešel z CzA kvůli Tojemu a Pajovi mám tady taky flejmovat a spílat jim do zlatého houna.

Hele, už to tu po tobě čtu po druhý, ty nám Perthovatíš:-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 08/03/2006 :  11:37:34  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message
mno bylo to fakt tezke rozhodovani.
Byly dve moznosti:
1) smat se az do roztrhani tela nad jeho posty
2) je nesvepravny a musi se nejak zakrocit, aby svou chorou mysli nestrasil pripadne zajemce o joinuti CzA.

Aby jsme nebrali nekomu pravo projevu, tak bych byl pro vytvori dalsi sekci, do ktere by mohl psat sve pravdy pan pertha.

treba neco jako Perthova poradna s.r.o. + koho nesnasim

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 08/03/2006 :  11:41:33  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

Hele, už to tu po tobě čtu po druhý, ty nám Perthovatíš:-)

škubni si nádhero :p

2x to ještě jde, to ustojíš

btw Hele je pražský tak neprud Pepíku :P

-
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 08/03/2006 :  12:19:35  Show Profile Send Rahman a Private Message
quote:

Normální člověk funguje tak, že napíše svůj názor jednou, dvakrát...

A kolikaty je tohle tvuj topic na toto tema?
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 08/03/2006 :  12:48:58  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
Muzete pozadat administratora fora, aby vam zavedl/povolil vstup do chranene sekce AO. Tam se muzete poplacavat po ramenou do aleluja. Muzete tam nastavit vstup jen lidem, kteri nemaji zadny problem s leadery a tak si dosytosti uzivat fiktivniho raje.
Nasledne si tam muzete presunout i aukce, aby nahodou nekde nevidel, co jste kdy kde lootnuli a kdo to dostal a nemohl to pak nekdy pouzit jako argument (jako v nedavnem pripade). Pochopilne pri mensim mnozstvi lidi se budou lepe kontrolovat vykriky a narky, pujdou lepe eliminovat nepohodlni jedinci (Pertha, Slegla, James...)

A az casem pochopite, tak zase pujdete na verejna fora debatovat/flamovat
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 08/03/2006 :  12:55:30  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:
Originally posted by Khaot

Muzete pozadat administratora fora, aby vam zavedl/povolil vstup do chranene sekce AO. Tam se muzete poplacavat po ramenou do aleluja. Muzete tam nastavit vstup jen lidem, kteri nemaji zadny problem s leadery a tak si dosytosti uzivat fiktivniho raje.
Nasledne si tam muzete presunout i aukce, aby nahodou nekde nevidel, co jste kdy kde lootnuli a kdo to dostal a nemohl to pak nekdy pouzit jako argument (jako v nedavnem pripade). Pochopilne pri mensim mnozstvi lidi se budou lepe kontrolovat vykriky a narky, pujdou lepe eliminovat nepohodlni jedinci (Pertha, Slegla, James...)

A az casem pochopite, tak zase pujdete na verejna fora debatovat/flamovat

Lol, tenhle poll o Perthovi zavedl Slegla, James se ptal proc do toho Pertha keca kdyz nehraje, a ty je stejne hodis do jednoho pytle

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 08/03/2006 :  13:00:20  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:
Lol, tenhle poll o Perthovi zavedl Slegla, James se ptal proc do toho Pertha keca kdyz nehraje, a ty je stejne hodis do jednoho pytle

Koukam, ze zase vidis to co chces a ne to co je psane, ze. No nic, stale stejny inteligent
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 08/03/2006 :  13:08:00  Show Profile Send Wilda a Private Message
Tak ted nevim :)
To ma byt parodie na moji parodii? ;) OMG pokud ano, jinak
to je docela smutny...
Hlasoval sem, ze mi to je jedno, protoze je :) Svuj predchozi topik jsem zalozil z vysmechu prave tomudle chovani a ty se toho chytnes a myslis to vazne :)
Pokud to ale nemyslis vazne, hochu krades mi napady a to se nedela

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 08/03/2006 :  13:22:11  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message
koukám že se nám tu rozmohli kvalitní sekce, nepůjdem řešit něco jiného?

Stilgarr
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 08/03/2006 :  13:29:21  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message
Perthu tu chci mít, pač se rád potěšim jeho Goebbelsovskou rétorikou, dycky si vzpomenu při jeho příspěvcích na pionýrský vedoucí co pindali o tom, že kapitalismus musí bejt zničenej a za všechno může Reagan a jeho váleční vlčáci z bílého domu. Teď akorát uvažuju jestli se s ním vyhledově budu bavit věcně, nebo jestli budu používat krátký ironický poznámky, či jestli se přikloním ke konstruktivním replayum ve stylu "naser si prde!". Zábava musí bejt ne?
Ať žije anarchie! :-)

Stejně sem všici píšete pač nemůžete hrát a nudíte se. Tak šup do práce !!!

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 08/03/2006 :  13:35:46  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message
myslel jsem to vážně a myslím, Pertha mě sere

byl to můj nápad a napad mě, když jsem se s Perthou psal po ICQ, stačí?

neberu to jako srandu

EDIT: Khaote to co jsem vymyslel, jsem vymyslel já sám. Nikdo mi nepomáhal a Toje mi neradil. Aukce a akce cza neřeším. Řeším posty Perthy, protože je to hnus.

Hlasovaní je pro Perthu, že může zůstat. At tu zůstane, ale po dnešku ztratil člověka co o něm bude mluvit hezky, ju?

-

Edited by - sleglik on 08/03/2006 13:38:01
Go to Top of Page

James
New Member

205 Posts

Posted - 08/03/2006 :  13:40:30  Show Profile  Visit James's Homepage  Send James an ICQ Message Send James a Private Message
Asopon vidite o cem jsem mluvil, to kyvani, priziveni, hozeni do jednoho pytlicku apd :o). Kdybych nebyl ve skole tak bych na to nereagoval ale nemam kupodivu co delat

EQ2x - Volsak, testovací Inkvizitor
UO, AC, EQ, AO ... bejvávalo
EQ - Elder Volsakova Volsanda - Beastlady 360+AA's The Exodus

Edited by - James on 08/03/2006 13:40:52
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 08/03/2006 :  13:42:26  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message
quote:
Originally posted by Rahman

quote:

Normální člověk funguje tak, že napíše svůj názor jednou, dvakrát...

A kolikaty je tohle tvuj topic na toto tema?

topic jako auditko nebo jako post?

no a ted se zeptej kolik lidem vadím já? :)

btw já napsal, že jsem normální? :) (jestli jsem to napsal, tak jsem lhal)

btw když se ti něco na mě nelíbí tak to napiš, rád si to přečtu od člověka co není zaujetý tím ani oným způsobem, ale řekl bych, že žlučovitosti Perthy mám fakt daleko...

-
Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 08/03/2006 :  13:56:26  Show Profile Send Koron a Private Message
hmm normalni nejsi ... nevim esli si to napsal nebo ne ale nejsi :)

jsi na verejnem foru ... pokud se ti nelibi co tu pertha pise mas 2 moznosti ... necist to nebo jednoduse odejit ... nemuzes nikomu zakazat sem psat ... bud si nech vytvorit vlastni sekci a tam si kraluj nebo bud zticha ...

nevim co na tom co pise pertha nebo ty je pravdy ale rozhodne mam radsi vic jeho nez tebe ... a to jeho nemam rad vubec ... (jeho ... ne tojeho ... toho vubec neznam ... ale nick si podle me zvolil vyborne klobouk dolu)

takze ma zalozit dalsi topic do kteryho ti zakazu psat a budu tam o tobe povidat pohadky jaky jsi hovado?
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 08/03/2006 :  14:12:43  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message
smysl toho byl, že štve dost lidí, ačkoliv ted třeba Philty píše, že mu to nevadí, tak před tím mu psal, aby nepostoval

udělal jsem toho na základě, že se mi Pertha přiznal, že to dělá naschvál

navíc argumentací, že jsem na veřejném fóru mi taky nepřijde nejlepší, dle tvojí logiky si může plácat každy co chce? jak by se ti líbilo, kdy každý den tě někdo osočoval, jestli jseš toho zastancem tak pak jo, ale všude by měla platit principy slušného chování, ale on prostě bezdůvodně masíruje auditka o veliké křivdě...

PS: neser se do mého nicku, je to moje jméno (Šlégl --> sleglik)

EDIT: Klidně si založ, že jsem spal s Perthou, to je mi docela jedno, ale asi by se mi nelíbilo, kdyby to bylo v sekci AO. Jinou sekci nesleduju tak je mi to jedno. Založ si to auditko a tam si holduj, ale prosím tě nepiš, že jsem hovado, za každým mým postem. Postupoval bych pak stejně jako u Perthy.

Pořád nevidíš ten rozdíl. Svoboda slova nade vše? :) Jak mladý a jak bláhový :)

-

Edited by - sleglik on 08/03/2006 14:15:12
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 08/03/2006 :  14:32:11  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message
v ao uz nastesti neni, mohl by zmiznout i odsud. svymi vecnymi flamy zalozenymi na lzich tu vsechny otravuje. byl bych proto, aby mu bylo odebrano moderatorstvi, a mazat jeho flamy.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 08/03/2006 :  14:36:39  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message
Doufam, ze nejsme tak daleko, abychom nekomu branili vyjadrovat se na tomto foru... Treba se Pertha casem zmeni a jeho pripominky/posty zacnou byti vice konstruktivni - jako kdysi bezesporu byvaly. Jinak Vam vsem reknu, ze z tohoto neustaleho omylani a rozebirani jedne a te same veci kolem Perthy je mi na bliti.

Tenhle topic je absolutne o nicem.

EDIT: asi je logicke jak jsem hlasoval.

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR

Edited by - bitch on 08/03/2006 14:38:10
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 08/03/2006 :  14:38:12  Show Profile Send Rahman a Private Message
Nechcete rovnou hlasovat o poprave a odebrani prava na reclaim terminal?

Fakt radsi nechci vedet co tam v te gilde provadite, podle nekolika poslednich postu nekterych jedincu bych to typoval tak na materskou skolku...
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 08/03/2006 :  14:43:27  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message
quote:

mazani nesmyslnych flamu je na forech normalni zalezitosti afaik :P.

Edited by - nekrotyrael on 08/03/2006 14:43:51
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 08/03/2006 :  14:45:31  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message
quote:

smysl toho byl, že štve dost lidí, ačkoliv ted třeba Philty píše, že mu to nevadí, tak před tím mu psal, aby nepostoval

navíc argumentací, že jsem na veřejném fóru mi taky nepřijde nejlepší, dle tvojí logiky si může plácat každy co chce? jak by se ti líbilo, kdy každý den tě někdo osočoval, jestli jseš toho zastancem tak pak jo, ale všude by měla platit principy slušného chování, ale on prostě bezdůvodně masíruje auditka o veliké křivdě...

EDIT: Klidně si založ, že jsem spal s Perthou, to je mi docela jedno, ale asi by se mi nelíbilo, kdyby to bylo v sekci AO. Jinou sekci nesleduju tak je mi to jedno. Založ si to auditko a tam si holduj, ale prosím tě nepiš, že jsem hovado, za každým mým postem. Postupoval bych pak stejně jako u Perthy.

Já bych to upřesnil Šléglo, neb takhle to vypadá, že měním názory, což je omyl. Já jsem na něj apeloval jako na rozumnýho člověka, aby přestal ostatní prudit. Bohužel si to vysvětlil jako záminku k dalšímu pruzení. To, že někoho poprosím aby se na to vysral, neznamená, že mu to zakážu -> to JE rozdíl. Vzhledem k tomu, že vstřícnost, smysl pro nadsázku a humor u Perthy prohrál, tak nezbývá než ho už pouze ignorovat -> to je nejlepší lék na zhovadilý prudiče, když nemaj živnou půdu pro svoje výpady. Těch pár nenávistnejch spamů co stejně dál vyplodí budeme muset brát jako místní kolorit tohoto fóra. Trochu se pobavíme, bude prostě něco jako takovej Pepek Vyskoč CZA.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 08/03/2006 :  14:46:21  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
quote:

Fakt radsi nechci vedet co tam v te gilde provadite, podle nekolika poslednich postu nekterych jedincu bych to typoval tak na materskou skolku...

S tebou je to fakt těžký, Sleglik z CzA odešel :-)

Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 08/03/2006 :  15:07:23  Show Profile Send Koron a Private Message
quote:

jen par upresneni ... neseru se do tvuho nicku ten je tak nejak v mezich normalu ... mel jsem na mysli tojeho nebo to jeho? tojefuk ... ale mozna to je hoxxx

ze jses hovado jsem tam napsal zamerne k ty pohadce ale tojefuk ... uz ho tu mame zase :)

svoboda slova je supr vec ... hovado sem hovado tam hovado vsude kam se podivam :)
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 08/03/2006 :  15:22:23  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message
Co co co? Volal si mne?

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 08/03/2006 :  15:33:59  Show Profile Send Rahman a Private Message
quote:

quote:

Pro mne CzA nikdy nebyla jen jedna konkretni gilda (vlastne mozna byla, ale to tu uz asi nikdo nepomatuje)
Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 08/03/2006 :  15:34:22  Show Profile Send Koron a Private Message
quote:

Co co co? Volal si mne?

Go to Top of Page

James
New Member

205 Posts

Posted - 08/03/2006 :  16:09:14  Show Profile  Visit James's Homepage  Send James an ICQ Message Send James a Private Message
quote:

Hmm presne tohle jsem se vcera snazil vysvetlit autorovi predesleho threadu - neuspesne, presvedcoval me o opaku tveho nazoru.

EQ2x - Volsak, testovací Inkvizitor
UO, AC, EQ, AO ... bejvávalo
EQ - Elder Volsakova Volsanda - Beastlady 360+AA's The Exodus
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 08/03/2006 :  16:19:07  Show Profile Send Wilda a Private Message
quote:
Originally posted by James

quote:

Hmm presne tohle jsem se vcera snazil vysvetlit autorovi predesleho threadu - neuspesne, presvedcoval me o opaku tveho nazoru.

Autor predesleho threadu, jestli jsem tim myslen ja, svoje umysly zalozeni toho threadu vysvetlit a pokud jsi je nepochopil, tak ti je tady zopakuju jeste jednou a pomalu:
Mili Jamesiku, predesly tread jsem zalozil na popud postu, ktere se zde objevovali a hyzdily charakter sekce Aukce/Raidy, nevyresilo se na nich lautr nic, a omylala se v nich stala pisnicka. Kdyz si budu chtit precist, jaky raid se chysta, opravdu me tam nezajima post v threadu treba ADO katas, jak si ten a ten stezuje na toho a toho, ze udelal tamto a tamto. Takze ten thread mel slouzit na takoveto prispevky a s troskou cerneho humoru v hlavicce a hlasovani mel primet vsechny lidi aby svoje out posty smerovali do tohoto threadu.
Vyradili se zde a "neobtezovali" jine thready nezajimavym, o co kazdy nestoji. A vidis, prineslo to sve ovoce, sekce aukce uz neni zaplacana hadanim se lidi, od te doby tam nebribyl ani jeden prispevek tohoto typu.
Takze ted jiz doufam, ze jsi to pochopil.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/03/2006 :  16:23:33  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

Pro mne CzA nikdy nebyla jen jedna konkretni gilda (vlastne mozna byla, ale to tu uz asi nikdo nepomatuje)

tak teda nikdo ? aby ses nedivil kdo tu vsecko jeste je

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 08/03/2006 :  16:25:09  Show Profile Send Wilda a Private Message
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

Firi, ten pamatuje snad i kdyz to teprve programovali ne? ;)

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 08/03/2006 :  16:26:18  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message
quote:
Originally posted by Wilda

quote:

quote:

Firi, ten pamatuje snad i kdyz to teprve programovali ne? ;)

praveze firi je newbik ;))

Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 08/03/2006 :  16:36:15  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message
Firi pamatuje Engeho jeste kdyz byl v plenkach a o AOcku se mu teprve zdalo ;P

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/03/2006 :  16:37:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:
Originally posted by bitch

omnaka pamatuje kdekdo :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 08/03/2006 :  17:24:35  Show Profile Send Wilda a Private Message
quote:

quote:

tak to zase prrr, ted vubec nevim o co go :) teda spis koho :)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/03/2006 :  17:59:40  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

quote:

quote:

no ber to tak ze nejses jen tak kdekdo

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 08/03/2006 :  18:22:08  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message
quote:

quote:

quote:

kekeke ?

ad topic,
co ja si pamatuju, tak me byly mod prava vzity, na popud jisteho, nejmenovaneho agenta (ale nebudu jingeje jmenovat) aby me pak v pollu byly zase vraceny :p

jinak receno, muzete (myslim tim, ma logiku, v pravym slova smyslu muze clovek vse) se bavit o tom KDO a JAK ma AO sekci moderovat, ale diskuze na tema kdo smi postovat je na public foru trochu ulet ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 08/03/2006 :  19:01:07  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message
Ty ve koukam AOcko cim dal vetsi fun i kdyz uz to nehrajem

Btw ten clovek co udelal tedle topic je nakej sefik v cza?

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 08/03/2006 :  19:08:52  Show Profile Send Wilda a Private Message
quote:
Originally posted by Johny

Ty ve koukam AOcko cim dal vetsi fun i kdyz uz to nehrajem

Btw ten clovek co udelal tedle topic je nakej sefik v cza?

Ehm, koukni na tyhle strance na uplne prvni post :) "sefuje" ted jinde ;)

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 08/03/2006 :  19:09:36  Show Profile Send Wilda a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

no ber to tak ze nejses jen tak kdekdo

o koho deeeeeeeeeeeeeee? :)

Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 08/03/2006 :  19:21:50  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message
Aj no jo,koukam,aspon ze tak

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 08/03/2006 :  22:12:05  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message
kdybych šéfoval nezbyl by tam kámen na kameni, co jsem tady psal nemá nic společného s cza, ale někteří jedinci to nepochopili bo neumějí číst :)

člověk by netušil kolik lidí má problémy se čtením :)

Willda: já jsem v AR aplicant :)

EDIT: k zákazu postování na ofiš fórech se naprosto běžně děje, pokud je ten člověk prudíč tak se mu smázne account a jde do háje, znám se z adminem z chatu, prostě když někoho prudíš tak se nastaví, že toho dotyčného už neprudíš

Jelikož tady není možnost ignorovat uživatele systémově musí se to udělat tímto způsobem. Jinak když tady budu provolávat slávu satanovi, taky to zkoustnete? Ne prostě svoboda slova neznamená, že si budeš plácat kde co.

Od doby komunistů je to volnější, ale nikdy to nemůže být 100%. Navíc jsem tady spustil o tom diskusi a ne, že to budu provádět. Pokud se vám to nelíbí a nesouhlasíte, tak samozřejmě já s tím ze své pozice nic neudělám, ale jeho posty mě budou štvát :).

Měj mě třeba za fanatika (to jsem) nebo nějakého fašistu (skoro taky), ale prostě tenhle člověk tady prudí den co den nějakým totálním uletem na tojeho a fakt ne jednou jsem ho žádal, aby toho nechal. Víš člověk co nedá na prosbu lidí okolo je bud magor nebo potížista.

Ted tady budu vypadat jako ukrutně špatnýho člověka co je strašný bubák. Jenže na něj co vím si stěžuje hodně lidí. Ted mi řekni jak bys řešil kdybys měl člověka na foru co všechny akorát štve a prudí. Necháš ho tam, protože je svoboda slova?

Já jsem člověk co spoustu věcí bere vážně a prostě mi nepřijde jeho chování jako rozumného člověka. Jelikož se spíš lidi staví proto, aby tady zůstal, tak holt se s tím nedá nic dělat :). Nejsem zase ten typ co bude řvát proti všem :).

Tímto jsem na tomto auditku domluvil. Nebudu zde více psát a klidně to za pár dní smažte. Kdo chce jsem na ICQ. Tady jsem napsal svůj názor. Je můj a stojím si za ním. Akceptovat ho nemusíte. Je to jenom na vás. Já jsem vždycky neoblíbený, protože mám svoji hlavu a na věc si dělám svůj názor, za kterým si stojím.

-

Edited by - sleglik on 08/03/2006 22:29:29
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 09/03/2006 :  01:52:00  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message
muhe..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 09/03/2006 :  06:12:10  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
lol sleglo tos to dopracoval nalakat rodiera

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 09/03/2006 :  14:10:51  Show Profile Send Rahman a Private Message
quote:

quote:

quote:

Autor predesleho threadu, jestli jsem tim myslen ja, svoje umysly zalozeni toho threadu vysvetlit a pokud jsi je nepochopil, tak ti je tady zopakuju jeste jednou a pomalu:
Mili Jamesiku, predesly tread jsem zalozil na popud postu, ktere se zde objevovali a hyzdily charakter sekce Aukce/Raidy, nevyresilo se na nich lautr nic, a omylala se v nich stala pisnicka. Kdyz si budu chtit precist, jaky raid se chysta, opravdu me tam nezajima post v threadu treba ADO katas, jak si ten a ten stezuje na toho a toho, ze udelal tamto a tamto. Takze ten thread mel slouzit na takoveto prispevky a s troskou cerneho humoru v hlavicce a hlasovani mel primet vsechny lidi aby svoje out posty smerovali do tohoto threadu.
Vyradili se zde a "neobtezovali" jine thready nezajimavym, o co kazdy nestoji. A vidis, prineslo to sve ovoce, sekce aukce uz neni zaplacana hadanim se lidi, od te doby tam nebribyl ani jeden prispevek tohoto typu.

No nevim, naslepo sem si vystrelil (mimochodem velmi kvalitnim spamem, sam se musim pochvalit ;-)) a nekdo to pohotove smazal (beeee). Takze mi prijde, ze placas hovadiny (a nebo ses rychlejsi ve cteni nez bleskova ruka moderatora Vadera ;-)).
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 09/03/2006 :  14:16:36  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

No nevim, naslepo sem si vystrelil (mimochodem velmi kvalitnim spamem, sam se musim pochvalit ;-)) a nekdo to pohotove smazal (beeee). Takze mi prijde, ze placas hovadiny (a nebo ses rychlejsi ve cteni nez bleskova ruka moderatora Vadera ;-)).

to jsem byl ja, pred casem byla zadost aukce hlidat a cistit (i proto ze sem v jedny si trosku zaspasoval tusim s willem) tak to delam

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 09/03/2006 :  16:11:29  Show Profile Send Wilda a Private Message
quote:

to jsem byl ja, pred casem byla zadost aukce hlidat a cistit (i proto ze sem v jedny si trosku zaspasoval tusim s willem) tak to delam

jj se mnou :)
jinak je to dobre, protoze Aukce jsou proste aukce a ne nic jinyho :) ja kdyz na neco narazim, tak taky nemilosrdne mazu, feky treba prisel dneska o svuj prispevek Hmmmms v topiku na drazbu observantu :)

Edited by - Wilda on 09/03/2006 16:12:23
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page