Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Priest - nejaky tipy jak ...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 23/08/2005 :  09:37:57  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
http://www.oba.wz.cz/wipe.jpg

no můj vypadá takhle je to asi 1/3 insomnia pack + 2-3 addony navíc.

- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23
- orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26
- Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25
Go to Top of Page

Ghrrr
Starting Member

33 Posts

Posted - 23/08/2005 :  15:25:44  Show Profile  Send Ghrrr an ICQ Message Send Ghrrr a Private Message  Reply with Quote
no ja to zatim ovladam pres myš... což ej skutečně špatně, ale už se učím přes klávesnici.. šlo to na uo pude to i tady,tenkrat sem to ovldal na 25klavesach, tak sem zvedavej na kolika to pude tady :))

Spite - UO Moria - Ranger
Dyshar WoW SM - DarkPriest
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 23/08/2005 :  16:26:50  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
UI
Benecast+castparty pouzivam proto, ze driv nic jinyho nebylo. Zvyk jsem si na ne tak moc, ze zkouska nahradit je pred par mesici dnesnima fashion like addonama, ktery pouziva snad kazdej dopadla tak, ze sly za 5min do kytek.

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 23/08/2005 :  20:58:25  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lozes

http://www.oba.wz.cz/wipe.jpg

no můj vypadá takhle je to asi 1/3 insomnia pack + 2-3 addony navíc.

OOC: Vidím tam dobře Whiskiboba? Odkud to je?

Edited by - Rakhen on 23/08/2005 20:58:40
Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 24/08/2005 :  09:15:43  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen
OOC: Vidím tam dobře Whiskiboba? Odkud to je?

náš první pokus o MC a wipe u psů před lucim. Jinak whiski tam je. Je to raid TTH+cavebears+followers of dragons a myslím někdo z noční hlídky

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 24/08/2005 :  09:45:47  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Včera jsem koukal na svoje addony. Mám ručně pečlivě protříděné, které potřebuji a včera jsem zjistil, že jich je 42
http://sweb.cz/khostri/WOW/interface.jpg

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 24/08/2005 :  11:15:10  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Včera jsem koukal na svoje addony. Mám ručně pečlivě protříděné, které potřebuji a včera jsem zjistil, že jich je 42

tak to je husto husté UI

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 24/08/2005 :  11:27:19  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tak to je husto husté UI

To víš, potřebuju koukat na obrovké teploměry, jinak zapomenu healovat sám sebe :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 24/08/2005 :  11:40:28  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

tak to je husto husté UI

To víš, potřebuju koukat na obrovké teploměry, jinak zapomenu healovat sám sebe :)

to se mi stavalo taky.. musel sem si to Party okno presunout do stredu obrazovky, aby me to bilo do oci

o_O

Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 24/08/2005 :  11:49:14  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
quote:
[To víš, potřebuju koukat na obrovké teploměry, jinak zapomenu healovat sám sebe :)

no já si taky musel party a sebe posunout k sobě dolů, stejně jako target, abych mohl alespoň trochu sledovat dění a hlavně nezapomínal na sebe. To je asi první věc co se priest musí naučit:-) léčit i sebe v partě

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/08/2005 :  11:59:30  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

tak to je husto husté UI

Jedna se o nejaky UI pack, ci jenom tvoje poskladne mody nebo?

Ptam se pac Trinia ma s priestkou podobne problemy (oo) a toto UI by ji mozna pomohlo (resp. velke hp bary) :)

Edited by - VT on 24/08/2005 12:10:32
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 24/08/2005 :  13:52:21  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Používal jsem Insomniax (teď je nějaká nová verze), ale protože nějakou dobu nebyl update, tak jsem si to seskládal sám.

Ty velké teploměry jsou StatusBars, kde mám scale nastaveno na 2 (dvojnásobná velikost)

to player okno i group okno (není tam vidět, mám to stejný vzhled pod player) je Discord Unit Frames s nějakým přednastaveným nastavením. Pak jsou tam GroupButtons (taky od Discordu) u postav.
No a klasika- MonkeyQuest, BibToolbars, Titan, Atlas, Auctioneer, Gatherer, atd..
Kompletní seznam níže - je to DIR do souboru z mého Interface adresáře.
Ze zjednodušovacích addonů mám decursive (zatím moc ještě až na vyjímky nepotřebuji), Autobuff (Je to fakt super odbourání opruzu castění InnerFire každé 3 minuty) a GroupButtons pochopitelně.

Ještě ten vzhled a velikosti teploměrů u sebe i grupy v DiscordunitFrames jde volit libovolně. Jen je to delší nastavování. Já použil už hotově přednastavení s malými úzkými, protože ty obří mám StatusBars. Ale není problém je udělat velké u celé party v těch UnitFrames.

Ace
Atlas
Auctioneer
AutoBuff
AutoRepair
BankItems
BibCore
BibToolbars
BibWindowMods
CastTime
ChatFrame
ChatScroll
CooldownCount
CooldownCountBibToolbars
CT_RaidAssist
Decursive
DiscordUnitFrames
Enchantrix
EnhTooltip
EquipCompare
FlightMap
Gatherer
GroupButtons
KC_EnhancedTrades
KC_Items
KC_Items_MasterDB
KC_RadialButton
KC_ScheduleKeep
Magellan
MapNotes
MobHealth
MonkeyBuddy
MonkeyClock
MonkeyQuest
MonkeySpeed
MovableBags
QuestFade
QuestHistory
ReagentData
ReagentInfo
sct
Sea
SelfCast
SpellAlert
StatusBars
TF_killStats
Titan
TitanAuctions
TitanDurability
TitanHearthStone
TitanRegen

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 24/08/2005 :  14:59:41  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
Kdopak nahodi naky tipy na PvP Priest vs Warlock?
Uvitam z obou pohledu, u Warlock ame zajima co ma presne za vychytavky proti Priestum, jak se tomu da z pohledu Priesta celit apod..

dik.

Pain is inevitable; suffering is optional.
Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest
Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage
Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K.
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 25/08/2005 :  21:41:43  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
khostri to mas jak simulator stihacky inak ked som to zacinal hrat tiez som to mal asi podobne;p
ted mam groupbuton+ctraid

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 25/08/2005 :  22:22:36  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
když jsem začínal měl jsem pocit, že musím mít každou kravinu, teď potřebuju jen několik věcí:

- right click self cast (nechápu, že to není implementovaný přímo)
- něco čím stáhnu status bar dolů do obrazovky a co mi ukáže HP party jako čísla
- něco čím vyhodím to zbytečně zaplácnutý místo od posledního batohu doprava (options buttony atd.)

Go to Top of Page

xerno
Starting Member

8 Posts

Posted - 26/08/2005 :  03:08:03  Show Profile Send xerno a Private Message  Reply with Quote
Moj interface, nejak sa mi zbugla minimapa a ikonky ale co uz:)

http://www.kompost.wz.cz/interface.jpg
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 26/08/2005 :  08:17:09  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Já jsem také vyhazoval kraviny :)
Hlavně jsem chtěl vidět víc barů najednou a mít je mrňavé kromě healu -> BIB
něco, mo ci na klik přímo targetne kouzlem kohokoliv v partě bez ztráty aktuálního targetu -> groupbuttons
posunutí na jiné místo, atlas, gatherer, auctioner (docela hodně šmelím na aukci). Enchantrix mám jenom prot, že kámoš dělá enchantera, tak mu vyrábím z tailoringu a i jak sbírám jenom potřebné věci.
Zbylé věci josu pouze drobnosti - bindstone na titanbaru, expa na titanbaru, zobrazení již navštívených Flight patch graficky a při letu zbývající čas (můžu si odskočit), možnost všech 20 questů najednou na obrazov ce mimo okno, autorepar na automatický dialog u vendora na repair věcí, protože jsem sklerotik, atp.
A selfcast, kterej i inteligentně targetuje. Bohuže wow nemá v základu targetování ala EQ2, na které jsem si zvyknul, takže jsem so ho musel dodat. Tzn pokud mám v targetu Enemy, tak pokud zakouzlím heal jde na mě. V EQ2 bylo ještě dobré, že jsem targetnul moba a když jsem kouzlil heal, tak se automaticky targetnul cíl toho moba. To SelfCast neumí, ale jsem rád aspoň za to, co umí.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 26/08/2005 :  14:25:35  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Zkousel si nekdy zmacknout heal a nasledna klavesu na assist?
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 26/08/2005 :  15:37:20  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Tomu nerozumím.
takže když targetnu moba, zmáčknu assist a pak heal, healne mi to toho, koho mob právě mlátí a po zmáčknutí opětovně assistu se mi vrátí target na moba?

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 26/08/2005 :  16:19:48  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
tyhle "inteligentni" self casty me prijdou dost hloupy ..
situace, mam v targetu moba, potrebuju heal nekoho (ale nechci ztracet target) tj nacvaknu heal (tj macknu kdyz nejde na danej cil hodit / nebo zadnej target nemam a wow me nabidne kurzor ) a targetnu ... na chain casting nevhodny ale pro hybrida co mlati a proklada to healem imo 10x lepci nez menit targety (bo bys nic neumlatil)
nebo mam v targetu friendly a potrebuju rychle hodit heal na sebe ... pretargetovavani = ztrata casu

ad target targetu ...
no samozrejme ze kdyz targetnu moba, nacvaknu assist tak mam v targetu toho na koho utocil a muzu ho healit (nebo staci si jen namacknout heal a pak ho prez assist na ten cil hodit) a pak se na puvodni target vratit prez last target (nebo opetovne assistem pokud ten nekdo busi prave toho moba)
hlavne k tomuhle je idelani Target of Target addon (nekery unit bary jako perl ho uz maji i implementovanej) kterej ti plave cil tvyho cile (vcetne hp ukazuje (ano vim ze EQ2 to ma v zakladu)

ad UI : nechapu jak s tim muzete hrat (tech poslednich par linku), ale pokud vam to vyhovuje np ...
(ja sem ztravil asi 12 hodin ted delanim UI pro paladina ... a jestli mu pridaji jedinou novou abilitu tak uz nevim kam to na klavesnici nabinduju aby to bylo po ruce, logicky usporadany, rychle dostupny ... /cry)

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 26/08/2005 16:22:37
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 26/08/2005 :  17:06:24  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Já mám natural klávesnici doma, tak jaksi levou rukou třeba neudělám některé trojhmaty. Proto v addonu mám jednak group buttons u každého party membera abych ho rovnou healnul, party mám hned vedle tlačítek, když potřebuju healovat myší a jinak klasicky F# + akce.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 27/08/2005 :  12:47:42  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
Ehm, sorry že tu drsně nasušim téma, ale jakou zbraň by jste zvolili pro priesta na lvl40?

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 27/08/2005 :  13:28:31  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nisha

Ehm, sorry že tu drsně nasušim téma, ale jakou zbraň by jste zvolili pro priesta na lvl40?

To záleží na tom co děláš, optimální je mít dva equipy. Jeden do instance, druhej na solo. Jinak 40ka byla pro mě zlomová, 40+ jsem vpodstatě rozdělil equip na solo-equip a na instance-equip. V solo equipu pochopitelně věci na damage, v instance equipu zas věci na healing. Což se týká jak zbraně tak wandy (v solo stejně jedeš jen wand, mlátit holí je pro sebevrahy) a v instanci většinou ani newanduju kvůli problematickému vypínání wand. To že do moba nasypu 400 HP wandou je celkem k ničemu, když kvůli tomu o 2 vteřiny později dispelnu wara nebo - nedejbože - mága. Ono se to nezdá, ale rare equip na +180 healing udělá u shadowpriesta sakra rozdíl.

Edited by - Rakhen on 27/08/2005 13:29:55
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 27/08/2005 :  23:57:55  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

Podle mě healing doženeš jinejma věcma než zbraní. Osobně bych dal přednost statům - tím pádem bych (jsem) nabral Illusionary rod.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 29/08/2005 :  06:08:53  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Podle mě healing doženeš jinejma věcma než zbraní. Osobně bych dal přednost statům - tím pádem bych (jsem) nabral Illusionary rod.

tak nejak.. navic.. vzdycky tu mas vecicku zvanou www.thottbot.com .. tam si vyhledej danou vec pro prislusny slot co muzes nosit, setrid dle levelu, a projdi si co je pro tebe nejvyhodnejsi, coz jsou staty+magic dmg done,prip. healing done, mana regen.. kdyz se ti neco bude libit neni nic jednodussi nez se podivat kde to pada a zajit si pro to..

Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 30/08/2005 :  07:51:44  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
Kolik vam dava renew per tik? :) me cca 210 a dost me to znervoznuje (i to druidi kouzlo melo vcera ve scholu vic.. [220].

o_O

Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 30/08/2005 :  11:10:51  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Mno s talentama me davalo cca 273,bez talentu asi 230(tedkon)

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 30/08/2005 :  21:58:24  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johny

s talentem 210.. zacinam mit deprese :) ale je fakt, ze jeste nemam equip

o_O

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 30/08/2005 :  22:24:17  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dibone

quote:

s talentem 210.. zacinam mit deprese :) ale je fakt, ze jeste nemam equip

Renew rank 8 dává 125/tik (jsem shadow priest level 54). Když na sebe nahážu kompletní equip co tahám na instance (asi +186 healing, nejsem si jistej) tak dává asi +167. Zkusím na to dnes podrobněji mrknout.

Edited by - Rakhen on 30/08/2005 22:30:04
Go to Top of Page

Ghrrr
Starting Member

33 Posts

Posted - 01/09/2005 :  15:15:53  Show Profile  Send Ghrrr an ICQ Message Send Ghrrr a Private Message  Reply with Quote
jojo 210 je plus minus ok pro priesta kterej ejste nema equip, druidi me derou taky, pac fakt davaj vic..parchanti :) jeste ze je to spolecna hra a de o to abysme spolecne lecili co nejvice.. jinak bych je asi umlatil

sebrat samanum resurection a dat jej priestum, to je spravna cesta a zadna jina.. :)

Go to Top of Page

Ghrrr
Starting Member

33 Posts

Posted - 01/09/2005 :  15:29:44  Show Profile  Send Ghrrr an ICQ Message Send Ghrrr a Private Message  Reply with Quote
teda ressurection selfres sem samo chtel rici :)

Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 03/09/2005 :  09:27:50  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
me by se treba libila nejaka vychytavka jako AoE Ressurection (z questu, nebo zase knizka jako pro fortitude buff) .. to by byl mazec :)).. kdo to ma resovat po jednom ;D.

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 03/09/2005 :  10:00:51  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
A všici sme šmucky protože trollové doktoři v ST maj renew s tickem za 295 :) Mimochodem medici v BRD maj taky hezkou škálu kouzel, dost silnej PoH a musím ještě omrknout jestli nemaj lepší stamina buff než já :) Navíc tim PoH generují celkem fajn aggro takže je pak zbytek trpošů jde zabít což taky není od věci :)

Edited by - Rakhen on 03/09/2005 10:42:36
Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 04/09/2005 :  10:43:41  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
Chtel bych se zeptat jak je priesta v talentech na PvP
Jedu ho shadow s Sh.form a zbytek do disc.
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 04/09/2005 :  11:36:43  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrcek

Chtel bych se zeptat jak je priesta v talentech na PvP
Jedu ho shadow s Sh.form a zbytek do disc.

tak to jedes dobre :)

o_O

Go to Top of Page

kamilb
Starting Member

16 Posts

Posted - 14/09/2005 :  14:26:00  Show Profile Send kamilb a Private Message  Reply with Quote
V hodně příspěvcích o boji čtu, že má priest FEAR, ale nikde jsem ho ve skillech ani v talentech nenašel - začal jsem hrát priesta alta predevčírem a jsem teprve 8 ale docela by me to zajímalo.

Is time to die for aliance !!!
Go to Top of Page

Sedivecz
Starting Member

36 Posts

Posted - 14/09/2005 :  14:29:47  Show Profile Send Sedivecz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kamilb

V hodně příspěvcích o boji čtu, že má priest FEAR, ale nikde jsem ho ve skillech ani v talentech nenašel - začal jsem hrát priesta alta predevčírem a jsem teprve 8 ale docela by me to zajímalo.

zkus hledat psychic scream
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 14/09/2005 :  14:31:48  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kamilb

Treba tady:

http://www.thottbot.com/?c=Priest

spell na lvl 14

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Sedivecz
Starting Member

36 Posts

Posted - 20/09/2005 :  06:41:40  Show Profile Send Sedivecz a Private Message  Reply with Quote
jak funguje mind soothe ?
to jako kdyz to zakouzlim na huntera tak misto aby na me utocil z 40 yardu tak muze jen z 30? nebo jak?
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 20/09/2005 :  08:39:10  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
V podstatě přesně tak. Praktické využití je podle mých zkušenností nanic. BUď je to bug a nebo nechápu význam kouzla narozdíl od Everquestu, kde to význam mělo.
Tady pokaždé když jsou třeba potvory moc blízko u sebe a chtěl jsem pullnout jen jednu, tak jsem na jednu dal mind soothe a zkusil druhou. V 99 procentech ovšem jdou stejně obě. V EQ to skutečně fugnovalo tak, že se jedna zblbla a ztratila agro radius a pak šlo druhou bez problémů pullnout solo.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 20/09/2005 :  12:50:22  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sedivecz

to jako kdyz to zakouzlim na huntera tak misto aby na me utocil z 40 yardu tak muze jen z 30? nebo jak?

Ne,funguje to tak že snížíš aggro range moba,používám to při sbíraní kytek,jiný využití nevim:)

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 20/09/2005 :  13:11:24  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
quote:

V podstatě přesně tak. Praktické využití je podle mých zkušenností nanic. BUď je to bug a nebo nechápu význam kouzla narozdíl od Everquestu, kde to význam mělo.
Tady pokaždé když jsou třeba potvory moc blízko u sebe a chtěl jsem pullnout jen jednu, tak jsem na jednu dal mind soothe a zkusil druhou. V 99 procentech ovšem jdou stejně obě. V EQ to skutečně fugnovalo tak, že se jedna zblbla a ztratila agro radius a pak šlo druhou bez problémů pullnout solo.

jenže to mluvíš o něčem jiném. Jde o to, že ti mobové jsou vázaní na sebe a tím pádem, jak je naaggrovaný jeden, tak jde i druhý ( bez ohledu na to, že má menší aggro radius) mind soothe je super věc, když máš v instancích nižsí lvl atd... a na garther skilly je opravdu fajn

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 30/09/2005 :  16:21:59  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
[url=http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?ForumName=wow-priest-en&ThreadID=52025]porovnání vestments of devouts vs magister regalia[/url].

Ve zkratce, když jsem si to tak propočítal tak jdu shánět radši magisters ;) Na případné chyby ve výpočtu prosím upozornit, ale nepředpokládám že tam něco je, kontroloval jsem to. Jediné co je diskutabilní je 70/30, to čistě odhaduju, s vyšším poměrem nekouzlení by to vyšlo o něco líp pro Vestmens of Devout. Na výsledku to nic nemění každopádně, pokud bych sháněl 60kovej set dnes tak jedu po Magister's Regalia.
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 01/10/2005 :  02:54:37  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Z magisters setu se podle me vyplati helma a ramena,lepci non epic neni(pro priesta).Ze sehnatelnejch veci je dobry to co v tom topicu pisou lidi v reply(tzn. Padres trousers, whipvine chord,shadowy laced handwraps a boots of the full moon,popr dragonrider's boots).Wristy bych dal devout,maj hodne spiritu.
Kdo ma trosku penez muze zainvestovat do truefaith vestments a archmage beltu,imo se s nima da vyzit dlouho(archmage belt furt nosim).

Imo nejvetsi chyba pidit se po setu pac zjistite,ze sou lepci itemy(nehlede na to ze mc uz je ted zalezitost vetsiny gild)

now - HotS

Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 01/10/2005 :  09:08:46  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
tak nejak.. z magisters, devout a podobnych sracicek bych na sebe nedal nic.. jak je clovek na 60ce, tak je to jak pisete:
DM-N: palice,hlava,roba,rukavice(quest),wristy(guard)
DM-W: roba,trinket(z kalendrise),trinket(quest),cloak,neck,ring,kalhoty
DM-E: ring,opasek
Scholo: wandka,ramena
UBRS: boty
Azure,Razza...: wristy

Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 01/10/2005 :  10:36:00  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
To tvoje me pride spis vic pvp ladeny.Magister hlava>ogre magi hlava,magister roba(imo) > mindsurge ,to same s rukavicema z questu a tema ze stratu.Ale to beru z pve pohledu.

now - HotS

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 01/10/2005 :  11:10:45  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Já uvažuju spíš nad starfire tiara (http://www.thottbot.com/index.cgi?i=18623), bohužel minule si ji ninjnul mág do "druhého setu" stejně jako si o kus dál ninjnul devout róbu.

Recept na truefaith vestments bohužel nejsem schopen sehnat, LBRS jsem šel asi 15krát a nikdy nepad.
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 03/10/2005 :  09:10:25  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sedivecz

Nektere instance s tim jdou projit bez boje... (Scarlet Monastery...)

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 03/10/2005 :  19:26:27  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
quote:

Recept na truefaith vestments bohužel nejsem schopen sehnat, LBRS jsem šel asi 15krát a nikdy nepad.

Truefaith vestments pada v stratholme-scarlet z Balzanara

Edit: Miss info,diky Stilgu

now - HotS

Edited by - Johny on 03/10/2005 22:31:15
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 03/10/2005 :  21:58:17  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Truefaith vestments pada v scholomance z Balzanara

johny samozrejme mysli Stratholme

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,42 seconds. on eygor Snitz Forums 2000