Author |
Topic  |
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 03/10/2005 : 22:26:11
|
Scholo,strat,who cares  |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 03/10/2005 : 22:59:19
|
quote: Originally posted by Johny
quote: Originally posted by Rakhen Recept na truefaith vestments bohužel nejsem schopen sehnat, LBRS jsem šel asi 15krát a nikdy nepad.
Truefaith vestments pada v stratholme-scarlet z Balzanara
Aha. Tak to bude asi ten důvod proč ho nejsem schopen sehnat :) |
 |
|
xerno
Starting Member
8 Posts |
Posted - 04/10/2005 : 23:33:22
|
No imo je devout najlepsia volba do MC (teda ak sa pouziva healing rotation), neviem ako inak dosiahne priest 100m/tick mimo cast
Samozrejme myslim neepicky equip :C |
Edited by - xerno on 04/10/2005 23:40:33 |
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 06/10/2005 : 11:59:39
|
tohle je moje lozka. Mno výbava je to taková neslaná nemastná. Ale priesta už mám jen na MC a pomoc farmení tank equipu. Jediné co ještě zvažuji, že si pořídím 2x mindtrap talisman. +22many/5sec by mě hodilo na 53many/5sec regenerace a to se už v MC dost dobře pozná.
někdo tady řešil tick renewu, mám s tímhle cca 245hp/tick.
http://wow.allakhazam.com/profile.html?405857 |
- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23 - orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26 - Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25 |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 06/10/2005 : 13:17:41
|
quote: Originally posted by lozes
tohle je moje lozka. Mno výbava je to taková neslaná nemastná. Ale priesta už mám jen na MC a pomoc farmení tank equipu. Jediné co ještě zvažuji, že si pořídím 2x mindtrap talisman. +22many/5sec by mě hodilo na 53many/5sec regenerace a to se už v MC dost dobře pozná.
To je úplně humorné jak si priesti zakládají wary - tanky, warové si zakládají mágy atd. :) |
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 06/10/2005 : 14:27:45
|
quote: Originally posted by Rakhen To je úplně humorné jak si priesti zakládají wary - tanky, warové si zakládají mágy atd. :)
to jsem nemyslel farmit equip pro sebe mám ještě paladina na 60 s kterým farmim garther profese a pak mám wara na cca 30lvlu a ten je pro zábavu |
- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23 - orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26 - Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25 |
 |
|
Premysl
Starting Member
15 Posts |
Posted - 15/10/2005 : 19:43:09
|
někdo tady řešil tick renewu, mám s tímhle cca 245hp/tick.
http://wow.allakhazam.com/profile.html?405857
Mindtap je dost brutalni trinket pro priesta 11 mana/5 sec je moc pekny a navic neni ani unique :) Sam mam epic trinket z Onyxie a ten mam 16 mana/5sec takze celkem maly rozdil oproti mindtap. |
Premysl - Dwarf/Priest of Motion guild http://wow.allakhazam.com/profile.html?772966 |
 |
|
bolero2004
Starting Member
7 Posts |
Posted - 30/10/2005 : 19:56:51
|
Ahoj,chtěl jsem poprosit a hlavně se zeptat,jakou kombinaci byste mi doporučili,abych mohl hrát priesta jak na solo,tak i pak byl platný v instancích.Popravdě jsem pročítal svědomitě všechny odkazy zde,nejenže mi to trvalo několik hodin,ale mám z toho pěknej gulaš.Kdyby měl někdo semnou trpělivost a velice stručně mi napsal jakou zvolit strategii a investici talent bodů,tak mu budu velice vděčný.Předem moc děkuji za odpovědi... |
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 30/10/2005 : 20:06:38
|
quote: Originally posted by bolero2004
Ahoj,chtěl jsem poprosit a hlavně se zeptat,jakou kombinaci byste mi doporučili,abych mohl hrát priesta jak na solo,tak i pak byl platný v instancích.Popravdě jsem pročítal svědomitě všechny odkazy zde,nejenže mi to trvalo několik hodin,ale mám z toho pěknej gulaš.Kdyby měl někdo semnou trpělivost a velice stručně mi napsal jakou zvolit strategii a investici talent bodů,tak mu budu velice vděčný.Předem moc děkuji za odpovědi...
Na zacatku davat bodiky urcite do shadow (solovani jde v pohode a instance jeste nejsou takove, aby se to bez holy talentu nezvladalo.. [coz, jak se mi posledni dobou zda, neni zadna instance ]) a kolem toho 58-60lvl se rozmyslet, jestli zustat, nebo se predelat na holy.. Napr. tohle je imo klasickej shadow build http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/priest/talents.html?50003205300000000000000000000050232410315151, ale jak ti vetsina lidi rekne, nej. build si vytvoris podle sve intuice a pohodli  |
o_O
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 30/10/2005 : 20:06:42
|
ja bych sel pro zavabu a univerzalniho priesta do 10/19/22 (holy/disc/shadow) |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 30/10/2005 : 20:13:16
|
Ahoj,chtěl jsem poprosit a hlavně se zeptat,jakou kombinaci byste mi doporučili,abych mohl hrát priesta jak na solo,tak i pak byl platný v instancích.Popravdě jsem pročítal svědomitě všechny odkazy zde,nejenže mi to trvalo několik hodin,ale mám z toho pěknej gulaš.Kdyby měl někdo semnou trpělivost a velice stručně mi napsal jakou zvolit strategii a investici talent bodů,tak mu budu velice vděčný.Předem moc děkuji za odpovědi...
Pokud k tomu můžu říct svůj soukromý názor: Právě sem dojela priesta na lvl60 a zakládám nový charakter a to přesně z důvodu, který zde uvádíš... Healer priest je perfektní v instancích ale na solo nanic (natož PvP solo). Takže nezbylo nic jiného než respec na shadow. Pak je to ale v instancích horší, nemluvě o MC, je to hnus stíhat (mnohdy nestíhat - "ress me!" ). Pokud můžu dát radu: když chce někdo solovat, dělat hodně instance a vyhnout se problémům, nehrajte za priesta  |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 30/10/2005 : 20:15:48
|
Jedu presne build viz Dibone, krome malinke zmeny, ze misto Fortitude jsem dal ě body do MArtydom. Jinak na chlup stejne (a na leveling misto blackout dej Spirit tap, pripadne treba 3 spirit tap a 2 body blackout, pak na levelu 60 respecnes bud na holy a nebo na shadow s tim, ze spirit tap vypustis. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 30/10/2005 : 20:16:24
|
quote: Originally posted by Nisha
Pokud k tomu můžu říct svůj soukromý názor: Právě sem dojela priesta na lvl60 a zakládám nový charakter a to přesně z důvodu, který zde uvádíš... Healer priest je perfektní v instancích ale na solo nanic (natož PvP solo). Takže nezbylo nic jiného než respec na shadow. Pak je to ale v instancích horší, nemluvě o MC, je to hnus stíhat (mnohdy nestíhat - "ress me!" ). Pokud můžu dát radu: když chce někdo solovat, dělat hodně instance a vyhnout se problémům, nehrajte za priesta 
to prave neni imo pravda :) V mc se za shadow stiha healovat taky docela slusne..
edit: a pokud chcete chodit instance, tak HLAVNE priesta.. Kazdou chvili vas nekdo zve do instance a lezou vam nekam jenom proto, ze jste priest  |
o_O
|
Edited by - Dibone on 30/10/2005 20:19:41 |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 30/10/2005 : 20:19:19
|
quote: Originally posted by Dibone
Napr. tohle je imo klasickej shadow build http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/priest/talents.html?50003205300000000000000000000050232410315151, ale jak ti vetsina lidi rekne, nej. build si vytvoris podle sve intuice a pohodli 
Hm... Rozhodně bych dala všechny body do improved mind blast a do focused casting. |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 30/10/2005 : 20:22:59
|
quote: Originally posted by Dibone
quote: Originally posted by Nisha
Pokud k tomu můžu říct svůj soukromý názor: Právě sem dojela priesta na lvl60 a zakládám nový charakter a to přesně z důvodu, který zde uvádíš... Healer priest je perfektní v instancích ale na solo nanic (natož PvP solo). Takže nezbylo nic jiného než respec na shadow. Pak je to ale v instancích horší, nemluvě o MC, je to hnus stíhat (mnohdy nestíhat - "ress me!" ). Pokud můžu dát radu: když chce někdo solovat, dělat hodně instance a vyhnout se problémům, nehrajte za priesta 
to prave neni imo pravda :) V mc se za shadow stiha healovat taky docela slusne..
edit: a pokud chcete chodit instance, tak HLAVNE priesta.. Kazdou chvili vas nekdo zve do instance a lezou vam nekam jenom proto, ze jste priest 
JJ, lezou mi na nervy s tím jejich věčným zvaním do instancí Stiha, ale neni to ono, minimalně je to zatraceně poznat  |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 30/10/2005 : 21:43:11
|
Z toho buildu bych dal dolu imp inner fire a narval martyrdom+focused casting nebo imp fade+max mb |
now - HotS
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 00:05:37
|
MB se podle me vyplati ty č body. Ten posledni je lepsi dat jinam. inner fire dolu je diskutabilni. Ano, da se to narvat do many,ale kdyz si spocitas, ze za ty 3 body z inner fire budes mit o priblizne 360 many vice, pokud pocitam 6000 many, tak nevim, ejstli to ma efekt. Pak kdyz chodis solo, nebo v PvP, kde na tebe vyjede kazdej, tak je poznat jestli mas treba 1350 armor, nebo 1950 armor. Fade = otazka, co tim improved je mysleno. Jestli te posune nize v agro listu nebo co. Jinak kdyz nikdo neudela agro na moba, fade ti je na pytel. Pokud ho udela male tak taky. A kdyz ho udela velke, tak az na par vyjimek ho bud nepotrebujes a nebo ti staci podle me normalni fade. Focused casting - premyslel jsme o nem a nakonec honevzal. uvazoval jsem takto: Pokud uz se rozhou ho pouzit, tak bud ho pouziju brzo a nevhodne, nebo je krize a stejne nemam toli many abych to vyuzil poradne a enbo to stejne pouzivam, kdyz do me nekdo reze a vetsinou dostanu critical tak jako tak, takze zafunguje martydom. Proto jsem dal pouze martydom. V instanci jde healovat prozatm v pohode. Ano, holy bude o neco effektivnejsi. Ale normalne je to asi jedno. holt kdyz mam v raidu warlocky, tak nekdy hazim VE. TO by clovek neveril, kolik se toho za nejakych 40 many nebo kolik to stoji da udelat, kdyz do elitaku perou warloci ty svoje shadow kouzla. Chtel jsem prehodit na 60 na holy ale asi to neudelam a budu dal shadow. Na vetsi napor healu v isntanci pouzivam ten healovaci trinket, co zvysuje healing az do 190 tusim. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 00:20:55
|
Focuseed casting je dobrej v pvp i v pve.Jasne muzes cekat na crit,ale to je dost neefektivni.
Imp fade se me oplatil v bwl,ale i low high lvl instancich
Imp mb je docela diskutabilni.Podle me se vubec nemusi vlepsovat protoze mf/doty sou efektivnejsi a ve fearu davas stejne mb mf mf a dalsi mb uz je o hubu pac typek ti skoci za zada etc etc.
Nevim,zalezi na tom jak kazdej hraje.Ohledne holy priestu,doufam ze holy talent nejak vyrazne vylepsi ale docela pochybuju o tom ze to bude silnejsi nez disc strom |
now - HotS
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 07:10:57
|
Focuseed casting je dobrej v pvp i v pve.Jasne muzes cekat na crit,ale to je dost neefektivni.
Imp mb je docela diskutabilni.Podle me se vubec nemusi vlepsovat protoze mf/doty sou efektivnejsi a ve fearu davas stejne mb mf mf a dalsi mb uz je o hubu pac typek ti skoci za zada etc etc.
Nevim,zalezi na tom jak kazdej hraje.Ohledne holy priestu,doufam ze holy talent nejak vyrazne vylepsi ale docela pochybuju o tom ze to bude silnejsi nez disc strom
/cry |
|
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 10:44:09
|
quote: Originally posted by Stilgar :: D I V I N E - MC intro::
Page not found (404) |
KRUANA|SHA|WOW ROONA|MA|AO|RETIRED |
Edited by - tsawo on 31/10/2005 10:44:43 |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 11:25:29
|
quote: Originally posted by Stilgar /cry
Zalez paladine tady nemas co delat,healit jako priest stejne nikdy nebudes  |
now - HotS
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 11:47:40
|
No nevim, stejně když do tebe mlátí, tak nahodíš štít ne? To máš v podstatě focused casting taky než ho probouchnou ne? Navíc Martydom an crit zafunguje i když bouchnou do štítu.
quote:
Vyplatil v cem - nevim teda - pokud za dobu normalniho trvani fade (10 sekund) grupa nepreagruje priesta, tak je otazkou, jestli prodluzovani agonie umirani necemu pomuze 
quote:
to právě pokdu tam dáš 4 talenty, tak nemáš cooldown 8 sekund, ale 6, což ty dva klidně dáš :) Vyjdou mi 2x mind flay mezi cooldown Mind blastu se 4 talentama a hned můžu MB znova, protože cooldown skončí.
quote:
Nevim,zalezi na tom jak kazdej hraje.Ohledne holy priestu,doufam ze holy talent nejak vyrazne vylepsi ale docela pochybuju o tom ze to bude silnejsi nez disc strom
Jo to taky nevim, i když by mě zajímala třeba holy nova, redemption spirit a tak podobně, jak moc je to znát a jak moc u Holy nova třeba vadí ten cooldown a tím ovlivněná použitelnost celého kouzla. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 13:19:07
|
quote: Originally posted by Khostri
No nevim, stejně když do tebe mlátí, tak nahodíš štít ne? To máš v podstatě focused casting taky než ho probouchnou ne? Navíc Martydom an crit zafunguje i když bouchnou do štítu.
quote:
Vyplatil v cem - nevim teda - pokud za dobu normalniho trvani fade (10 sekund) grupa nepreagruje priesta, tak je otazkou, jestli prodluzovani agonie umirani necemu pomuze 
quote:
to právě pokdu tam dáš 4 talenty, tak nemáš cooldown 8 sekund, ale 6, což ty dva klidně dáš :) Vyjdou mi 2x mind flay mezi cooldown Mind blastu se 4 talentama a hned můžu MB znova, protože cooldown skončí.
quote:
Jo to taky nevim, i když by mě zajímala třeba holy nova, redemption spirit a tak podobně, jak moc je to znát a jak moc u Holy nova třeba vadí ten cooldown a tím ovlivněná použitelnost celého kouzla.
|
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 14:01:50
|
No ono de o to ze tam se spawnujou addi porad etc etc,jinak tusim ze ve fade delas i mensi agro healama,apson co sem nekdy pred pul rokem vycet na forech 
Obcas ti lidi shodej shield nebo proste mas dost hp a potrebujes delat damage.A u bossu ktery jedou nejaky aoe a ty potrebujes jet treba prayer(vael,flamegor) je ten focused taky dobrej.Ale rikam,je to otazka hrani.
MB tam sice vtlacis ale ted se rusi castejc fear damage(aspon me to tak pride) a zda se me lepsi drzet si cloveka od tela nez cekat ze me cirtne mb.Ale zase,otazka hrani.
Holy nova/spirit nic moc.Nas jedinej holy priest pochopil ze v bwl je treba mana regen a ne veci z holy tree(ja rikam ze tam staci 17 bodu) |
now - HotS
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 14:53:39
|
quote: Originally posted by tsawo
quote: Originally posted by Stilgar :: D I V I N E - MC intro::
Page not found (404)
http://files.filefront.com/Divinewmv/;4299425;;/fileinfo.html
jinak je to samozrejme ROono nadsazka a ironie .. ale hezka |
|
Edited by - Stilgar on 31/10/2005 15:20:35 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 14:57:19
|
quote: Originally posted by Stilgar /cry
Zalez paladine tady nemas co delat,healit jako priest stejne nikdy nebudes 
to mas pravdu, tak spatne jako priest lecit nebudu ... lecim lip
Priest, flash heal: 1,5 sec, 380 mana, ~ 1100 hp == 2,89 hp per mp Cleric, flash of light: 1,5 sec, 123 mana, ~ 650 hp == 5,28 hp per mp
chain cast, min overhealu, vic Beasts deck procu ...
kthnxbai 
EDIT: FoL r1, 34 mana, ~300 hp, ~ 10 hp per mp
EDIT: tim clerikem samozrejme myslim holy spec paladina |
|
Edited by - Stilgar on 31/10/2005 15:09:22 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 15:03:49
|
cleric? HAHA
tak uz si konecne priznej ze hrajes "bubble+HS combo-owner" char ;) nevim jestli sis vsiml ale ve WOW class clerica neni a nikdy nebyla. Neplet si pls pojmy a dojmy a nemichej dohromady clerica a paladina
Edit: BTW ten r1 heal si tam psal proc? to ma kazdy heal ;). Ale kdy ho vyuzijes? V PVP? hm lifesaver ;). Nebo to zkus spammovat treba u ragnarose...takovej heal za 300 HP na MT...uaaaah paladin saved us , hlavne ze ho to stalo min many  |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
Edited by - Little on 31/10/2005 15:09:05 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 15:08:37
|
quote: From Cleric of Northshire to Knight of the Silver Hand
Sire Uther Lightbringer was a Cleric of the Holy Order of Northshire in the First War, apprenticed to the Archbishop, Alonsus Faol. The near destruction of his order during the conflict made Uther realize that sometimes faith was simply not enough to combat the evil forces of the world. When Faol began to rebuild the Holy Order in Lordaeron, Uther knew that they must learn from the past, and so he and his followers took up the sword and shield, creating the Knights of the Silver Hand – the Paladins. In Alonsus Chapel in Stratholme, Uther became the first of the new order, as well as their leader.
and
quote: Uther the Lightbringer was a apprentice cleric of Archbishop Alonsus Faol of Northshire Abbey. Faol, felt that the war effort put in by pure clerics during the First Great War was not going to be sufficient enough for the battles ahead. Faol decided to create a more versatile cleric so created the Paladin, of which Uther was the first.
kazdej hrajeme to svoje ...  lawbringer je pure healer armor o judgementu nemlvim, to opravdu s paladinem nema nic spolecnyho ... zbran taky nenosim (kvuli dmgi) ale kvuli healer statum
ja nejsem "more versatile" ja jsem jednoznacne dedikovanej na heal / bless / aura ... asi tolik k tomu proc sem spis z hecu pouzil jiny oznaceni ..
ad Shield + HS .. jo pouzivam .. MOC ... pokazde kdyz prijde 3+ gank kdyz grindim tak jim zamavam skrz Divine shield
edit: FoL rank1 ? .. aha you think ... try again |
|
Edited by - Stilgar on 31/10/2005 15:14:01 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 15:19:21
|
Jen kdyz si to nakousl paladina nehraju ale co jsem se dival na ranky kouzel tak max rank FoL je rank 2 ne - mozna ze tam chybi je to pravdepodobne, ale pokud ne tak:
Flash of Light (Rank 2) 50 Mana 1.5 second cast 40 yard range Heals a friendly target for 96 to 110.
Ale asi tam vyssi rank zapomneli dopsat... Edit: na jinem seznamu sem to jiz nasel: takze rank 6 je spravne? Heals a friendly target for 343 to 383. No ale tech tvych 650? To musis mit celkem dost +heal veci (zvlast kdyz je to 1,5 sec cast) ;) |
|
Edited by - Little on 31/10/2005 15:25:04 |
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 15:35:15
|
quote: Originally posted by Mefisto Jo to taky nevim, i když by mě zajímala třeba holy nova, redemption spirit a tak podobně, jak moc je to znát a jak moc u Holy nova třeba vadí ten cooldown a tím ovlivněná použitelnost celého kouzla.
mno holy nova je parádní Tahle věc má zatím využití v jeden moment hry a to je q na benediction. Jinak je k ničemu. |
 |
|
bolero2004
Starting Member
7 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 15:40:24
|
Díky moc za odpovedi,jen sem se chtel jeste zeptat,pokud pojedu shadow,cim se budu healovat,pokud nedam zadný bodíky do holy??Může mi nekdo prosim napsat odkazy na strategie,jak pouzivat jednotlive kouzla v boji??Doufam,ze to nezni moc hloupe,ale hraju to poprve,předem moc děkuji.quote: Originally posted by Dibone
Na zacatku davat bodiky urcite do shadow (solovani jde v pohode a instance jeste nejsou takove, aby se to bez holy talentu nezvladalo.. [coz, jak se mi posledni dobou zda, neni zadna instance ]) a kolem toho 58-60lvl se rozmyslet, jestli zustat, nebo se predelat na holy.. Napr. tohle je imo klasickej shadow build http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/priest/talents.html?50003205300000000000000000000050232410315151, ale jak ti vetsina lidi rekne, nej. build si vytvoris podle sve intuice a pohodli 
|
Edited by - bolero2004 on 31/10/2005 15:44:46 |
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 15:41:21
|
quote: Originally posted by Stilgar
Priest, flash heal: 1,5 sec, 380 mana, ~ 1100 hp == 2,89 hp per mp Cleric, flash of light: 1,5 sec, 123 mana, ~ 650 hp == 5,28 hp per mp
kthnxbai 
EDIT: tim clerikem samozrejme myslim holy spec paladina
mno náhodou mám priesta i paladina a jen kvuli testu jsem jel holy paladina chvilku. I s max healovací výbavou.To znamená mít na sobě hadry,kůži atd do +healu,int jsem zdaleka neměl šanci na priesta. Jako sekundární healer ano, ale jinak kdepak. Btw ten FoL cca 660hp. Mno možná tak v oranžové "a pak jses probudil s rukou v nočníku" výbavě |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 15:54:47
|
Priest má samozřejmě výhodu ne v single healu, ale v group healu a bublině. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 15:54:51
|
kthnxbai 
EDIT: tim clerikem samozrejme myslim holy spec paladina
mno náhodou mám priesta i paladina a jen kvuli testu jsem jel holy paladina chvilku. I s max healovací výbavou.To znamená mít na sobě hadry,kůži atd do +healu,int jsem zdaleka neměl šanci na priesta. Jako sekundární healer ano, ale jinak kdepak. Btw ten FoL cca 660hp. Mno možná tak v oranžové "a pak jses probudil s rukou v nočníku" výbavě
vis to je totiz ten rozdil mezi name dvema ...
da mana, mam momentalne lehce pod 7K buffed ... bude cca 7,5K
ale ze ses to ty, tak si dam tu praci, tohle upozornuju neni moje AKTUALNI vybava .. ale pomalu se k ni zacinam blizit - slo by to udelat na mnohem vice + heal, ale za cenu non_plate ... coz fakticky nevadi .. ale drzme se classy a jejich epix setu (hafo stam int a spirit a mana regenu tam je)
Head: Judgement crown (easy dropz onyx) +46 healing Neck: varianty s + heal sou, ale nosim int stam mana regen z AV shoulders: lb +18 cloak: HoTW +42 body: lb +22 bracer: gallant +29 gloves: peacekeeper +59 belt: lb +18 pants: pk +37 boots :pk +22 ring: +15 ring: +37 trinket: +29 trinket: +22 weapon +25 enchant weapon + 55 offhand +53 = +483 healing
BoL = +115 (opravdu dava cca +100)
348..389 + 483*0,43 + ~100 = 655,9 - 696,7 hp
v BEZNE dostupne vybave kterou me moje guild muze dat
za cenu 124 mp, s ImpBoW a ~ 7K mana buffed (pocitat mana regen a spirit nebudu) je paladin dost crazy healer ... mozna ne v hp / sec (kdyz to zacina horet tak se tam da hodit HL, navic kazdy 2 minuty ~ 3,2K heal za 0 mana) ale o tom paladin zas tak neni
long story short, resto shaman se muze jit zahrabat ve srovnani s heavy +healing paladinem
EDIT: ad priest, priest leci trochu jinak, priest ma PoH, renew, PWS a hlavne moznost respec shadow  |
|
Edited by - Stilgar on 31/10/2005 16:19:16 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 16:04:31
|
a vis ze nemusim ...
jen doufam ze nam tady nesrovnavas priestuv heal a paladinuv critheal |
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 16:14:43
|
quote: Originally posted by Little
a vis ze nemusim ...
jen doufam ze nam tady nesrovnavas priestuv heal a paladinuv critheal
to bych taky mohl ... protoze ja dostanu po critu manu z5 .. a v podstate sou tak moje healy jeste o dalsich X % levnejsi |
|
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 16:27:44
|
Díky moc za odpovedi,jen sem se chtel jeste zeptat,pokud pojedu shadow,cim se budu healovat,pokud nedam zadný bodíky do holy??Může mi nekdo prosim napsat odkazy na strategie,jak pouzivat jednotlive kouzla v boji??Doufam,ze to nezni moc hloupe,ale hraju to poprve,předem moc děkuji.quote: Originally posted by Dibone
Na zacatku davat bodiky urcite do shadow (solovani jde v pohode a instance jeste nejsou takove, aby se to bez holy talentu nezvladalo.. [coz, jak se mi posledni dobou zda, neni zadna instance ]) a kolem toho 58-60lvl se rozmyslet, jestli zustat, nebo se predelat na holy.. Napr. tohle je imo klasickej shadow build http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/priest/talents.html?50003205300000000000000000000050232410315151, ale jak ti vetsina lidi rekne, nej. build si vytvoris podle sve intuice a pohodli 
I jako shadowpreist se muzes healovat, jen ne tak efektivne, jako holy priest.. Jen v shadowforme to nejde, na druhou stranu shadoforma jde zapinat/vypinat, takze ji muzes/nemusis pouzivat a popripade zapnout -> zabit -> vypnout -> vyhealvoat -> zapnout... |
o_O
|
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 16:28:52
|
Zase mas mana regen o x mensi a s tema beast procama,cast mame stejnej + to prokladame instantama + procuje za wandu |
now - HotS
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 31/10/2005 : 17:16:57
|
Abych se přiznal, běhám téměř neustále v shadowformě, kromě instancí, kam jdu jako healer. Tam jí nezapínám vůbec. Normálně v shadowformě jí ani neschazuju - jsem línej se vůbec léčit . Dělám to tak, že nahodím PWP, dám Mind Fly a pak MB. To je mob u mě. Dám VE, PWS, druhej Mind Fly a podle levelu moba ho buď dostřílím wandou, nebo dám další MB a pak wanda. Teď jsem level 58. Pokud naagruju omylem třeba 3 levely 58, tak na jednoho PWP, VE a Plague, na druhého PWP, shield, na třetího PWP, VE a domlátit ho. Tu a tam přepnu a jak dojde cooldown dohodím někam VE a PWP. Pak zas jedu buď Mind fly nebo wandou. Docela mě ten VE stačí vcelku healovat když to prokládám štítem. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 01/11/2005 : 09:48:51
|
by mě zajímalo, sledujete někdo jaký máte holy crit s priestama. Co mám teď benediction, tak udržuju cca 18-20%. Takže jsem si respecl na +25% armor po kritu místo 5 bodíků do renew. Jako sekundární MT healer renew stejně nenehazuju a jen ho spamuju flashem(primární priest je holy s ten zase spamuje Ghealem+nahazuje renew, když náhodou nestíhám já fleshem) ještě musím splašit dva díly do prophecy setu a bude o 2% critu nahoru a to už mi přijde slušné.
ad stilgar když jsem mluvil, že nemáš šanci na 660 LH s paladinem, tak jsem samo myslel, že tam nepočítáš BoL. Měl jsem svojeho paláta s buffama někde kolem 6,2k many (přece jen je to alt a tak ho moc nevybavuju) a nikdy jem to přes 550 LH nedostal a to ani v max cloth+heal výbavě. Když neupřesňuješ svoje informace, tak se nediv, že vyrukuji s rukou v nočníku... no offense, priest je lepší healer a má jeden nepopíratelnej bonus, nemusí jak trubka blessovat
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 01/11/2005 : 16:51:59
|
by mě zajímalo, sledujete někdo jaký máte holy crit s priestama. Co mám teď benediction, tak udržuju cca 18-20%. Takže jsem si respecl na +25% armor po kritu místo 5 bodíků do renew. Jako sekundární MT healer renew stejně nenehazuju a jen ho spamuju flashem(primární priest je holy s ten zase spamuje Ghealem+nahazuje renew, když náhodou nestíhám já fleshem) ještě musím splašit dva díly do prophecy setu a bude o 2% critu nahoru a to už mi přijde slušné.
ad stilgar když jsem mluvil, že nemáš šanci na 660 LH s paladinem, tak jsem samo myslel, že tam nepočítáš BoL. Měl jsem svojeho paláta s buffama někde kolem 6,2k many (přece jen je to alt a tak ho moc nevybavuju) a nikdy jem to přes 550 LH nedostal a to ani v max cloth+heal výbavě. Když neupřesňuješ svoje informace, tak se nediv, že vyrukuji s rukou v nočníku... no offense, priest je lepší healer a má jeden nepopíratelnej bonus, nemusí jak trubka blessovat
a duvod proc bych tam nemel pocitat BoL je ? |
|
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 02/11/2005 : 04:08:29
|
^^ omg .. loladin na Priestovskym foru.. ksa ksa :O |
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 02/11/2005 : 06:01:46
|
quote: Originally posted by Gamca
^^ omg .. loladin na Priestovskym foru.. ksa ksa :O
Dyt je tu pulka ShadowMagu, tak co ... |
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 02/11/2005 : 08:09:40
|
quote: Originally posted by Stilgar Dyt je tu pulka ShadowMagu, tak co ...
Že by to mělo něco společného s tím, že priest je v ZG/MC/Onyxii/BWL absolutně zábavné povolání při mačkání makra s flashhealem a druhýho makra s bindnutým decursive? Jediné zpestření je při vlezu do instance kdy si v decursive upravíš priority... a pak už jen posloucháš nadávky lidí z nichž půlka jde na follow s tím že občas při reklamě v televizi vystřelí, ale když nedejbože zdechnou tak hned posloucháš jak healeři stojí za prd, jaký jsou to lamy atd. |
 |
|
Rasta
New Member

350 Posts |
Posted - 02/11/2005 : 09:51:44
|
18-20% critu? a to si vzal kde prosim te? |
Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO
|
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 02/11/2005 : 10:13:30
|
nereste blbosti, stejne vzdycky kdyz se neco posere, tak za to muzou loladinove  |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 02/11/2005 : 11:22:09
|
quote: Originally posted by plussminuss
nereste blbosti, stejne vzdycky kdyz se neco posere, tak za to muzou loladinove 
ale ja aspon neplatim repair :p
kdyz je wipe tak nekoho DI (i kdyby to mel byl rogue) a nebo shield + HS  |
|
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 02/11/2005 : 15:39:50
|
quote:
18-20% critu? a to si vzal kde prosim te?
to bych taky rád věděl:) nicméně tohle tvrzení musím orpavit protože to bylo jen na základě prvního mc s benediction, kde jsem měl odhealováno něco přes 1M hp...po několika dnech to opravím spíš na 14-18%..někdy to třeba 300k držím na 22% a pak to klesne na 13%, ale stabilně to je kolem těch 16%.
benediction +2%,prsten+1%,pláštěnka+1%,eye of the beast +2%,talent+5% + bonus z intu, který bude někde pod 4%...fakt nevím kolik přesně int teď mám. Uvidíme co s tím spáchá až doplním prophecy díly na 5ks |
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 02/11/2005 : 15:41:15
|
a duvod proc bych tam nemel pocitat BoL je ?
možná ten samý jako bys tvrdil, že tvoje staty jsou ty co máš s nahozeným BoKem a né ty bez něj. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 02/11/2005 : 16:08:26
|
a duvod proc bych tam nemel pocitat BoL je ?
možná ten samý jako bys tvrdil, že tvoje staty jsou ty co máš s nahozeným BoKem a né ty bez něj.
nemam ... ja jsem holy spec
(yes, asking me for BoK is EXTREMLY dangerous) |
|
 |
|
Topic  |
|
|
|