Author |
Topic  |
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 05/08/2005 : 09:57:01
|
100 int = 1% crit u kouzel, takze bych na to moc nevsazel pokud nemas primo +crit veci |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Premysl
Starting Member
15 Posts |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 05/08/2005 : 12:05:03
|
Formula: Enchant Bracer - Healing Enchanting 300 Healing +24
??? |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 05/08/2005 : 14:20:37
|
ten enchant je za revered reputaci u AD....imho nejlepší varianta pro mě na bracery |
- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23 - orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26 - Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25 |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 08/08/2005 : 22:53:18
|
Myslím že na tohle odpověď neexistuje... ale co myslíte že použil za drogu člověk, kterej na TOP holy tree dal kouzlo na damage? :)
p.s. existuje vůbec u nějakýho charu nelogičtější end-tree abilita? |
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 09/08/2005 : 10:55:12
|
quote: Originally posted by Rakhen
Myslím že na tohle odpověď neexistuje... ale co myslíte že použil za drogu člověk, kterej na TOP holy tree dal kouzlo na damage? :)
p.s. existuje vůbec u nějakýho charu nelogičtější end-tree abilita?
me to prijde naopak docela logicky Kdyz uz si vycerpal vsechny dobry heal variace, tak nastupuje moznost branit se Ale imo je to tak daleko, ze se k tomu stejne skoro nikdo nedostane  |
o_O
|
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 09/08/2005 : 12:02:00
|
No, můžeš to brát tak že Holy Nova je co se poměru mana/heal týče nejefektivnější heal kouzlo (vyplatí se už při healování dvou lidí), a NAVÍC dělá jako bonus ještě damage  |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 09/08/2005 : 13:59:52
|
Bandage je efektivnejsi, desperate prayer taky (pokud teda chces vylozene kouzlo). |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 10/08/2005 : 15:24:41
|
jeste jeden dotaz..
Special enchanty na HEAD a LEGS>
kterej doporucite: Rumination - BS - 150 mana Constitution - BS - 100 hp Focus - DM - +8 healing and damage from spells
myslite ze se vyplati tech +8, namisto many ?...
|
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 10/08/2005 : 15:26:48
|
nevyplati |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 10/08/2005 : 16:08:30
|
Pro heal priesta 150 many |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Premysl
Starting Member
15 Posts |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 10/08/2005 : 17:32:58
|
quote: Originally posted by Premysl
jj 150 many, nebo +8 INT (120 many a trochu vyssi sance na crit)
+8 atribut je zbytecne financne narocny a vysledek neni umernej, 8sta je slabsi nez 100hp a 8int je slabsi nez 150 many, ta sance na crit ti vzroste o kolik? o 0.08% ? |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 10/08/2005 : 18:48:04
|
Jo 0.08,ty many je o neco vic s talentem |
now - HotS
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 10/08/2005 : 23:15:23
|
Někde sem slyšela že shadow-priest je nejlepší na PvP - z toho se da usoudit že i nejlepší na zabíjení čehokoliv, včetně zvířátek okolo, že? Ale kdy tato situace nastane, na kterym lvlu to začnu pociťovat? Mě se totiž zdá, že se s nim expí dost ztěžka, narozdil od mých skušeností s warriorem. A to dávám talenty hlavně podle již tady někde zveřejněného návodu na nejrychlejší expení. Zatim sem na lvl20.
|
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 11/08/2005 : 06:30:02
|
quote: Originally posted by Nisha
Někde sem slyšela že shadow-priest je nejlepší na PvP - z toho se da usoudit že i nejlepší na zabíjení čehokoliv, včetně zvířátek okolo, že? Ale kdy tato situace nastane, na kterym lvlu to začnu pociťovat? Mě se totiž zdá, že se s nim expí dost ztěžka, narozdil od mých skušeností s warriorem. A to dávám talenty hlavně podle již tady někde zveřejněného návodu na nejrychlejší expení. Zatim sem na lvl20.
zabijeni lidicek a zabijeni mobu je nekde trochu jinde :)
|
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 11/08/2005 : 06:51:05
|
stejne je ale shadow priest na solo grind easy mobu kombajn ...
v pvp je to hodne drsna class, to je ostatne i holy / disc ale jinym zpusobem ... shadow / disc ma nekdy celkem zajimavej dmg output (v kombinaci se silence / fear primo smrtici) |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
Edited by - Stilgar on 11/08/2005 06:51:53 |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 11/08/2005 : 10:47:07
|
Heh, THX, ale tohle jsem slyšela už hodněkrát, ja sem chtěla spíše znát odpověď na mou otázku  |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 11/08/2005 : 11:02:06
|
Heh, THX, ale tohle jsem slyšela už hodněkrát, ja sem chtěla spíše znát odpověď na mou otázku 
Mno PvP a zabijeni mobu je opravdu neco jineho Ale na 20 lvl by problem byt nemel.. Hodis na sebe bublinu (a pokud jedes opravdu pure shadow priesta, uz bys mel mit i mind flay) v bubline hodis mind blast, pak shadow word: pain, pak podle potreby mind flay a zbytek dodelas wandkou (jestli je to silnej mob, muzes na sebe hodit renew). Takhle by nemelo byt skoro nic problem Jo a kdykoliv potkas maga, tak ho popros o vody na manu  |
o_O
|
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 11/08/2005 : 13:40:33
|
do 40 lvlu jeď disc/shadow....
disc pro snížení CD na shiled na 15sec .. po 40 lvlu řespec na full shadow a pak dejeď disc větev....respec na holy přijde až kolem +55 lvlu podle potřeby
jinak dobrá výbava a se shadow priestem 53 jsem držel stejný dmg output jako mág na 52 lvlu...dokuď nedošlo na aoe.
zajímalo by mě, jaký máte rekord na crit MB....s holy priestem a jen něco málo equipem na +shadow dmg mám crit 1300...tady se shadow priestem by to mohlo jít možná k 1800 |
- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23 - orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26 - Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25 |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 11/08/2005 : 15:19:58
|
k priestovi: PW:S se nevyplati na grind - prilis drahe na manu expil jsem stylem: MB, SW:p MF (mozna druha MF kdyz trefis dobre max vzdalenost), fear MF, MF, MB, wand
jinak MB moc casto nepouzivat - prilis narocne na manu pokud mas flasky od maga, tak je to jina, ale rychlost grindu je zhruba stejna, protoze to co usetris za vyssi dmg MB zase projedes pri sezeni a chlastani
Iozes: nejde o to drzet krok s magem, jde o to nepreaggrovat tanka. Mag je dobrej v tom, ze kdyz jde do tuheho dokaze vysolit kotel DMG v minimalnim case, coz s priestem tezko dokazes |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
Edited by - Seth on 11/08/2005 15:21:02 |
 |
|
Cerrbion
New Member

125 Posts |
Posted - 11/08/2005 : 15:20:30
|
quote: Originally posted by lozes
disc pro snížení CD na shiled na 15sec .. po 40 lvlu řespec na full shadow a pak dejeď disc větev....respec na holy přijde až kolem +55 lvlu podle potřeby
jinak dobrá výbava a se shadow priestem 53 jsem držel stejný dmg output jako mág na 52 lvlu...dokuď nedošlo na aoe.
zajímalo by mě, jaký máte rekord na crit MB....s holy priestem a jen něco málo equipem na +shadow dmg mám crit 1300...tady se shadow priestem by to mohlo jít možná k 1800
s shadow priestem sem udelal crit 1500, ted s disc priestem 1050 max |
Cerrbion - Night Elf Priest
Cerrbion |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 11/08/2005 : 16:24:46
|
quote: Originally posted by Seth
k priestovi: PW:S se nevyplati na grind - prilis drahe na manu expil jsem stylem: MB, SW:p MF (mozna druha MF kdyz trefis dobre max vzdalenost), fear MF, MF, MB, wand
jinak MB moc casto nepouzivat - prilis narocne na manu pokud mas flasky od maga, tak je to jina, ale rychlost grindu je zhruba stejna, protoze to co usetris za vyssi dmg MB zase projedes pri sezeni a chlastani
Iozes: nejde o to drzet krok s magem, jde o to nepreaggrovat tanka. Mag je dobrej v tom, ze kdyz jde do tuheho dokaze vysolit kotel DMG v minimalnim case, coz s priestem tezko dokazes
co sa tyka grindovania, tak ja to robim klasickym disc/holy stylom, shield, mb, sw:p,wand to death trva to dlhsie ako shadow buildu tak 20-25 sekund na moba ale ide to bez restovania, pretoze neminate skoro ziadnu manu. jedina podmienka je ma t pri sebe najlepsiu mozno zohnatelnu wandku na dany lvl. na hodinu to vychadza 22-25Kexp (45lvl) a este ked sa potrebujem healnut, tak DP raz za cas fakt staci. aby som nezabudol, spravny vyber miesa na gring=zaklad uspechu :) |
Edited by - Murro on 11/08/2005 16:26:23 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 11/08/2005 : 19:21:26
|
zajímalo by mě, jaký máte rekord na crit MB....s holy priestem a jen něco málo equipem na +shadow dmg mám crit 1300...tady se shadow priestem by to mohlo jít možná k 1800
a kdzy dals tech 1300 nemels nahodou BG buff na 30% dmg ? to byy odpovidalo |
|
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 12/08/2005 : 14:16:02
|
quote: Originally posted by Seth Iozes: nejde o to drzet krok s magem, jde o to nepreaggrovat tanka. Mag je dobrej v tom, ze kdyz jde do tuheho dokaze vysolit kotel DMG v minimalnim case, coz s priestem tezko dokazes
to držení dmg outputu jsem myslel, když jsme jeli q ve dvou s mágem, takže automaticky bylo výhodnější nahodit VE a pak jet co největší dmg, než stát za mágem a nechat ho tankovat+můj heal...
pokuď by se bralo v grupě, tak jsem 2x šel instance jako dmg dealer a dalo se to....potom samo pro mě platí stejné pravidla jako pro kohokoli jiného...nechat wara dělat svoji práci a nukovat až je vhodný čas....samo musel být další healer v grupě, protože přepínání shadow formy přece není jen tak |
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 12/08/2005 : 14:20:22
|
quote: Originally posted by Stilgar a kdzy dals tech 1300 nemels nahodou BG buff na 30% dmg ? to byy odpovidalo
ne..ale to + dmg do shadow se tím mojím něco málo equipem dobelhalo někdo k číslu +100 což critem mohlo udělat těch cca 1300 .. nevím kolik to bylo naprosto přesně, mám pocit, že nějak 1296
jinak těch +30% to nebylo určitě, protože s tím mám noncrit rekord 860 dmg s MB |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 12/08/2005 : 15:52:43
|
Shadow priest, ktery se snazi delat damage, tauntuje tak 2x-3x vic nez mag. Fuj hnus, vsechny vas smazat. |
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 13/08/2005 : 12:16:40
|
No, me vzdycky shadow priesti v instance desne rozcilujou Misto healu hazi desne aggrujici kouzla, pak nedavaj pozor na hp, nebo maj malo many a nasleduje wipe Respektive ja jsem taky shadow priest, ale v instance just heal 
(samozrejme si delam legraci ) |
o_O
|
Edited by - Dibone on 14/08/2005 09:53:49 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 13/08/2005 : 20:31:46
|
quote: Originally posted by Stilgar a kdzy dals tech 1300 nemels nahodou BG buff na 30% dmg ? to byy odpovidalo
ne..ale to + dmg do shadow se tím mojím něco málo equipem dobelhalo někdo k číslu +100 což critem mohlo udělat těch cca 1300 .. nevím kolik to bylo naprosto přesně, mám pocit, že nějak 1296
jinak těch +30% to nebylo určitě, protože s tím mám noncrit rekord 860 dmg s MB
a co ti v tom pripade nesedi ?
860 non crit (s 30% dmg buffem) by byl v pripade critu 1290 (s tim buffem) crit mb = 150% dmge (nevsiml jsem si ze by priesti meli talent na zvednuti critu na 200% jak maj treba magove, shamani atd)
|
|
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 10:32:24
|
quote: Originally posted by Stilgar
a co ti v tom pripade nesedi ?
860 non crit (s 30% dmg buffem) by byl v pripade critu 1290 (s tim buffem) crit mb = 150% dmge (nevsiml jsem si ze by priesti meli talent na zvednuti critu na 200% jak maj treba magove, shamani atd)
je tam ještě rozdíl v aktuální nasazené výbavě...což byl ten non crit 100% v heal výbavě, ale to je fuk. Výbava může být klidně anulováná rozmezím dmg. Nejspíš tam byl ten bonus na dmg. |
 |
|
misonek
Starting Member
4 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 17:04:24
|
Zdali mate nekdo UD priesta aspon 45+ na shadowmoonu, byl bych ochoten to vymenit za muj account - mam na shadowmoonu 56 elfku priesta a jeste naky dalsi chary ...
dyztak mi piste na icq 128619947 nebo na IRC na Quakenetu na #wow-horde.cz |
Edited by - misonek on 15/08/2005 17:32:11 |
 |
|
Jacen
Starting Member
4 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 21:08:07
|
Bože ja byl kripl |
Edited by - Jacen on 26/09/2007 13:47:19 |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 21:14:40
|
quote: Originally posted by Jacen
takze :]
priesta hraju {kdyz pocitam i freecka] skoro rok. Nikdy sem nehral nic jinyho.. Nekdy v dubnu sem prestoupil na ofic.. zjistil jsem ze to hodne podobny... ted mam uz 60lvl a jedu hodne netradicni kombinaci shadow/holy rikam ji "moje" :] je to dost v poho v tom ze jsem jako healer uhealovat i velky dungeony a na pvp si dam uplne fsechno... abzste rozumeli problem shadow priest vs holy neni v tom ze by shadow uhealoval min jde o to ze on bere agro, takze kdyz ozelite jeden bodik treba na stunech v shadow budete mit shadow priesta ale zaroven i dosahnete na snizeni agra v holy talentech.
Jeste neco do dungu mam nazbiranej devout ale na normalni noseni se mhohem vic hodi dreadmist... je to taky takovy divny ale ten dmg potom jenom sviti... takye asi tak tak...
Shadow-forma RULEZZ
Ja vim co si o mě teď budete myslet, ale jsem v tom nováček, takže, co je: Agro, Dung, Devout, Dreadmist? :P |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 21:27:17
|
quote: Originally posted by Jacen
takze :]
priesta hraju {kdyz pocitam i freecka] skoro rok. Nikdy sem nehral nic jinyho.. Nekdy v dubnu sem prestoupil na ofic.. zjistil jsem ze to hodne podobny... ted mam uz 60lvl a jedu hodne netradicni kombinaci shadow/holy rikam ji "moje" :] je to dost v poho v tom ze jsem jako healer uhealovat i velky dungeony a na pvp si dam uplne fsechno... abzste rozumeli problem shadow priest vs holy neni v tom ze by shadow uhealoval min jde o to ze on bere agro, takze kdyz ozelite jeden bodik treba na stunech v shadow budete mit shadow priesta ale zaroven i dosahnete na snizeni agra v holy talentech.
Jeste neco do dungu mam nazbiranej devout ale na normalni noseni se mhohem vic hodi dreadmist... je to taky takovy divny ale ten dmg potom jenom sviti... takye asi tak tak...
Shadow-forma RULEZZ
Ja vim co si o mě teď budete myslet, ale jsem v tom nováček, takže, co je: Agro, Dung, Devout, Dreadmist? :P
agro (tendence moba (potvory) utocit na tebe) dung (dungeon, jeske/kombka ale i cokoliv jinyho kam hraci chodi placat moby) devout a dredmist - setove obleceni ... devout primarne urcen priestum, dredmist warlockum
ale neber ho vazne .. shadow / holy je blbost :p¨ bud shadow / disc nebo triplespec ... nebo disc / holy
a shadow priest nehealuje min jenom kvuli tomu ze by nemel 10% boost na healy (a 15% na renew, + par dalsich veci z holy stromu) ale taky kvuli obycejne slabsi disc vetvi |
|
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 22:29:16
|
quote: Originally posted by Stilgar a shadow priest nehealuje min jenom kvuli tomu ze by nemel 10% boost na healy (a 15% na renew, + par dalsich veci z holy stromu) ale taky kvuli obycejne slabsi disc vetvi
v disc je na heal "len" redukcia mana costu na heal + zvysenie celkovej many co sa da nahnat vysokou INT/flaskami a tych 10%+15%renew je dost poznat
edit johny > slabsi heal ne.. ;] len mas menej many. ja netrvrdim ze je to fajn kombinace, len ze ten heal ma rovnaky to ze ma menej many je ina vec. samozrejme disc/holy je healbot |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
Edited by - Sacrifice on 16/08/2005 01:17:09 |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 23:10:52
|
Jenze disc/holy si tu int a spirit muze nabrat taky,takze ten slabsi heal proste mas |
now - HotS
 |
|
Premysl
Starting Member
15 Posts |
Posted - 16/08/2005 : 14:34:54
|
quote: v disc je na heal "len" redukcia mana costu na heal + zvysenie celkovej many co sa da nahnat vysokou INT/flaskami a tych 10%+15%renew je dost poznat
jeste jsi zapomnel na "Meditation" to je v MC hodne dulezity talent |
Premysl - Dwarf/Priest of Motion guild http://wow.allakhazam.com/profile.html?772966 |
 |
|
Bambi
New Member

134 Posts |
Posted - 16/08/2005 : 15:18:16
|
Me tenhle Holy/Shadow build prijde jako takovej kockopes nedotazenej ani na jedny strane.
Na PvP strane by mi asi hodne chybel Improved PW:S, Improved PW:F a asi i Unbreakable Will. Navic v shadowforme se stejne nemuzes healovat, takze te 15% za Improved Renew zas tak moc nevytrhne. Na strane healovani v instancich by mi zase chybel Improved PW:S (uzitecny na MT s 50% HP a Mortal strikem a spamujici castery), Improved PW:F, Mental Agility (o 10% levnejsi Renew), Mental strenght (10% many navic). A pokud prolezu disc strom az do konce, tak by mi chybel i Inner fire, Meditation (15% je o hodne lepsi nez dratem do oka ) a Divine spirit.
EDIT: Ale jinak nic proti, kazdej at si to hraje jak mu to vyhovuje . |
Edited by - Bambi on 16/08/2005 15:20:42 |
 |
|
Ghrrr
Starting Member
33 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 15:13:04
|
ahojky :) chtel bych se zeptat na addony ktere pouzivate, nejlepe i s odkazama a pak rict jak se presne menuje v addonech abych jej mohl spravne zaskrtnout :DDD co presne delaji a jaky stim mate zkusenosti.
co bych potreboval. : 1)neco co by me prerusilo heal kdyz ma objekt najednou vic hp abych se vyvaroval zbytecnemu plejtvani 2) addon abych mohl videt i jine party v raidu 3)addon na prehazovani lidicek v tech partach, abych si mohl sam nastavit jejich poradi 4)zobrazeni peta jako normalniho partaka 5)addon kterej me zahlasi ze uz je kurna po boji a mam meditovat a ne porad healovat 6) neco co by hlasite, hlasiteji nez na ostatni kricelo ze skoro umiram. 7) neco dalsiho co ani nevim ze de :)
mockrate dekuji dusim co my stim pomuzou. |
Spite - UO Moria - Ranger Dyshar WoW SM - DarkPriest |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 15:16:24
|
8) addon co za me aplikuje heal/dispell podle potreb 9) addon co da automaticky /follow na nejblizsiho huntera/priesta po vstupu do instance 10) autoloot
covece nechces tu hru spis zkusit hrat nez ji jen tak prochazet pomoci addonu? |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 16:18:13
|
quote: Originally posted by Ghrrr
ahojky :) chtel bych se zeptat na addony ktere pouzivate, nejlepe i s odkazama a pak rict jak se presne menuje v addonech abych jej mohl spravne zaskrtnout :DDD co presne delaji a jaky stim mate zkusenosti.
co bych potreboval. : 1)neco co by me prerusilo heal kdyz ma objekt najednou vic hp abych se vyvaroval zbytecnemu plejtvani 2) addon abych mohl videt i jine party v raidu 3)addon na prehazovani lidicek v tech partach, abych si mohl sam nastavit jejich poradi 4)zobrazeni peta jako normalniho partaka 5)addon kterej me zahlasi ze uz je kurna po boji a mam meditovat a ne porad healovat 6) neco co by hlasite, hlasiteji nez na ostatni kricelo ze skoro umiram. 7) neco dalsiho co ani nevim ze de :)
mockrate dekuji dusim co my stim pomuzou.
takze spitik 1. mana conserve 2. to umoznuje aj standardny interface, alebo Raid Assist 6. neoplati sa, ked mas chujov v parte, co ta nechaju mat agro, tak tam nepomoze ani /yell 7. decursive, na odstranenie debuffov 8. ja este z lenivosti pouzivam healbot a na koniec skus zabrusit na http://www.curse-gaming.com/mod.php a najlespie je si to nacustomizovat sam. Odporucam, ako tu uz meda spomenul, pouzivat tych addonov co najmenej, pretoze jednak to setri vykon a na druhej strane mackanie 2 tlacitok ti znechuti hru. 9. aj tak myslim, ze uz je toho dost |
 |
|
Bambi
New Member

134 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 16:55:03
|
1-3,8. CTRaid Assist (v1.3 ma nastaveni priorit decurse/dispelu o hodne lepsi nez Decursive) 4. Na peta se dostanes kdyz 2x zmacnes klavesu prirazenou hunterovi (healovani petu v jinych skupinach v raidu bych opravdu neresil) 5. Hmm a co tam delas kdyz aspon trosku nesledujes boj? Jinak to poznas podle toho jestli mas aktivni ikony abilit co nejdou pouzivat v boji (rezz, mount, piti atd.) 6. No pokud tankovi a ostatnim nestaci MTTT z CTRaidu Assistu a kdyz nesledujou co se deje okolo (aspon trochu), tak ti nic nepomuze. Proste Fade a doufat .
Tvoje dotazy jsou jeste docela pochopitelny, ale co tu na poslednich par strankach prezentuji nekteri lidi, tak nad tim mi zustava rozum stat. Jak uz napsal MeDa, nechapu co je zabavnyho na tom, ze muzu behem boje sirkou zablokovat jednu klavesu a odskocit si na zachod a kdyz se vratim, tak jsou vsichni zdravi a stastni ....  |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 17:10:36
|
quote: Originally posted by Bambi boje sirkou zablokovat jednu klavesu a odskocit si na zachod a kdyz se vratim, tak jsou vsichni zdravi a stastni .... 
A to jde ? Takového priesta bych po prvním MC vypráskal nadobro. |
 |
|
Ghrrr
Starting Member
33 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 17:47:54
|
no me nejde ani tak o hrani na jednu kalvesnici a myslim ze ty my addony nejsou az tak narocny co potrebuju, ale kdyz se bojuje tak z boje prave moc nemam, porad jen sleduju obrazky aklikam jak silenej :))) a to rvani potrebuju obcas kvuli sobe, jak sem zazranej do toho aby prezili vsici ostatni, tak sem si tudle ehm (nojo sem lama co byste cekali ?) ani nevsiml ze ty potvory davaji dmg vsem tj i me a umrel a nebyla to holt chyba vara ale moje, holt se teprve poradne ucim ty slozitejsi dungy.. :ppp (dodatek a objevil se pred AV a do dungu jel zase pulhodiny :(( )
|
Spite - UO Moria - Ranger Dyshar WoW SM - DarkPriest |
 |
|
Bambi
New Member

134 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 18:20:54
|
quote: Originally posted by Gabriel
quote: Originally posted by Bambi boje sirkou zablokovat jednu klavesu a odskocit si na zachod a kdyz se vratim, tak jsou vsichni zdravi a stastni .... 
A to jde ? Takového priesta bych po prvním MC vypráskal nadobro.
Nevim, ale obcas mam z dotazu tady pocit, ze by to tak nekteri chteli. Ciste teoreticky, kdyz vicemene to same (vyhledani targetu a urceni kouzla) jde udelat pro decurse/dispel, tak proc by to neslo pro heal.
Add MC, ono se stejne, aspon pro cast healeru, redukuje na jednu klavesu . |
 |
|
Bambi
New Member

134 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 18:27:46
|
quote: Originally posted by Ghrrr
no me nejde ani tak o hrani na jednu kalvesnici a myslim ze ty my addony nejsou az tak narocny co potrebuju, ale kdyz se bojuje tak z boje prave moc nemam, porad jen sleduju obrazky aklikam jak silenej :))) a to rvani potrebuju obcas kvuli sobe, jak sem zazranej do toho aby prezili vsici ostatni, tak sem si tudle ehm (nojo sem lama co byste cekali ?) ani nevsiml ze ty potvory davaji dmg vsem tj i me a umrel a nebyla to holt chyba vara ale moje, holt se teprve poradne ucim ty slozitejsi dungy.. :ppp (dodatek a objevil se pred AV a do dungu jel zase pulhodiny :(( )
Ja se naucil ovladat priesta komplet na klavesnici, takze obcas i stiham sledovat co se deje (ono se to docela hodi, kdyz tusis kdo dalsi dostane ranu). Mozna si porid Scroll Combat Text, ten ti vypisuje dmg do tebe jako cerveny cisilka uprostred obrazovky.
Jinak doufam, ze jsi me nepochopil spatne, ja si nemyslim ze jsi lama (tvoje dotazy byli docela smysluplny), ve svym prispevku jsem narazel na jiny lidi par stranek dozadu. |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 19:18:47
|
Staci venovat pozornost boju a spoliehat sa ze mate kompetentnu partu. (mne este pomohlo presunutie mojho hp baru do stredu obrazovky, pretoze defaultne kukam na F1 (tank, beta zvyk) a seba viacmenej ignorujem)). |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 18/08/2005 : 19:35:34
|
Nuž já se na priesta tak nějak vybod: - v raidu jsem šel dvakrát a přijde mi to šílené, bez addonů se to nedá stíhat, s addonama mám zas pocit že jsem u toho počítače zbytečnej bo addony to udělaj za mě (a často líp) - v grupě v instanci je to zábava jen se schopným warem (což znamená tak 10 % instancí, zbytek je tragédie) - s holy/disc priestem jsem ve většině instancí "punching target", bez improved fade je to zoufalství, subtlety naprosto nepomáhá bo předchozí bod - pořád opravuju brnka kvůli "ibr" strategiím které vymýšlí lidi, co nemaj páru jak hra funguje (aneb "nestarejte se o addy, rozsekáme ho a bude" = výsledek, všecko naagruje mě, hitnu fade, zjistím že jsem v threat listu jedinej, chcípám, hitnu fear (není co by mobové dotáhli takže doufám v klid aspoň na 8 sekund fearu), hodím shield, renew na wara a umřu, následuje běh do instance. Na polovině cesty z HB k instanci přestane léčit spirit of redemption a vidím jen v chatu jak xxxyyy calls for healing - za shadow perfektní pvp, za holy šílené, nemůžu nic, jen si hážu renew, flashhealy, sem tam sw:p nebo mindblast ale bez mindflaye a bez damage shadow je to fraška
|
Edited by - Rakhen on 18/08/2005 19:40:05 |
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 19/08/2005 : 13:13:15
|
no nevím addony na heal jsou imho mimo do raidů. Dobrý priest dokáže ten heal nahodit tomu, kdo ho opravdu potřebuje. Jediný addon co využívám je ctraid na šetření many a teď už je v něm i decurse, kde to prostě jistím. jinak 1 čudlík priestovi nestačí i kdyby byl v MC jen MT healer...protože priest nemá za úkol jen healovat, ale taky přežít...což se bez sem tam fade+láhve atd neobejde.
a jinak holy/disc priest na 60ce opravdu je nula zábava. Chodím s ním prakticky už jen guild runy a jinak si chrápe a věnuji se altům. |
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 22/08/2005 : 20:47:05
|
Jake vsechny pouzivate addony? Pouzivate "balicky", nebo si delate vlastni vyber? Popripade jak vypada vas interface  |
o_O
|
 |
|
Topic  |
|