Author |
Topic  |
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 23/08/2005 : 09:37:57
|
http://www.oba.wz.cz/wipe.jpg
no můj vypadá takhle je to asi 1/3 insomnia pack + 2-3 addony navíc. |
- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23 - orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26 - Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25 |
 |
|
Ghrrr
Starting Member
33 Posts |
Posted - 23/08/2005 : 15:25:44
|
no ja to zatim ovladam pres myš... což ej skutečně špatně, ale už se učím přes klávesnici.. šlo to na uo pude to i tady,tenkrat sem to ovldal na 25klavesach, tak sem zvedavej na kolika to pude tady :)) |
Spite - UO Moria - Ranger Dyshar WoW SM - DarkPriest |
 |
|
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 23/08/2005 : 16:26:50
|
UI Benecast+castparty pouzivam proto, ze driv nic jinyho nebylo. Zvyk jsem si na ne tak moc, ze zkouska nahradit je pred par mesici dnesnima fashion like addonama, ktery pouziva snad kazdej dopadla tak, ze sly za 5min do kytek. |
DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar. |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 23/08/2005 : 20:58:25
|
quote: Originally posted by lozes
http://www.oba.wz.cz/wipe.jpg
no můj vypadá takhle je to asi 1/3 insomnia pack + 2-3 addony navíc.
OOC: Vidím tam dobře Whiskiboba? Odkud to je? |
Edited by - Rakhen on 23/08/2005 20:58:40 |
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 24/08/2005 : 09:15:43
|
quote: Originally posted by Rakhen OOC: Vidím tam dobře Whiskiboba? Odkud to je?
náš první pokus o MC a wipe u psů před lucim. Jinak whiski tam je. Je to raid TTH+cavebears+followers of dragons a myslím někdo z noční hlídky |
- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23 - orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26 - Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25 |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 24/08/2005 : 09:45:47
|
Včera jsem koukal na svoje addony. Mám ručně pečlivě protříděné, které potřebuji a včera jsem zjistil, že jich je 42  http://sweb.cz/khostri/WOW/interface.jpg |
PC, PS3, iPad |
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 24/08/2005 : 11:15:10
|
quote: Originally posted by Khostri
Včera jsem koukal na svoje addony. Mám ručně pečlivě protříděné, které potřebuji a včera jsem zjistil, že jich je 42  http://sweb.cz/khostri/WOW/interface.jpg
tak to je husto husté UI |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 24/08/2005 : 11:27:19
|
Včera jsem koukal na svoje addony. Mám ručně pečlivě protříděné, které potřebuji a včera jsem zjistil, že jich je 42  http://sweb.cz/khostri/WOW/interface.jpg
tak to je husto husté UI
To víš, potřebuju koukat na obrovké teploměry, jinak zapomenu healovat sám sebe :) |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 24/08/2005 : 11:40:28
|
tak to je husto husté UI
To víš, potřebuju koukat na obrovké teploměry, jinak zapomenu healovat sám sebe :)
to se mi stavalo taky.. musel sem si to Party okno presunout do stredu obrazovky, aby me to bilo do oci  |
o_O
|
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 24/08/2005 : 11:49:14
|
quote: Originally posted by Khostri [To víš, potřebuju koukat na obrovké teploměry, jinak zapomenu healovat sám sebe :)
no já si taky musel party a sebe posunout k sobě dolů, stejně jako target, abych mohl alespoň trochu sledovat dění a hlavně nezapomínal na sebe. To je asi první věc co se priest musí naučit:-) léčit i sebe v partě |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 24/08/2005 : 11:59:30
|
tak to je husto husté UI
To víš, potřebuju koukat na obrovké teploměry, jinak zapomenu healovat sám sebe :)
Jedna se o nejaky UI pack, ci jenom tvoje poskladne mody nebo?
Ptam se pac Trinia ma s priestkou podobne problemy (oo) a toto UI by ji mozna pomohlo (resp. velke hp bary) :)
|
Edited by - VT on 24/08/2005 12:10:32 |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 24/08/2005 : 13:52:21
|
Používal jsem Insomniax (teď je nějaká nová verze), ale protože nějakou dobu nebyl update, tak jsem si to seskládal sám.
Ty velké teploměry jsou StatusBars, kde mám scale nastaveno na 2 (dvojnásobná velikost)
to player okno i group okno (není tam vidět, mám to stejný vzhled pod player) je Discord Unit Frames s nějakým přednastaveným nastavením. Pak jsou tam GroupButtons (taky od Discordu) u postav. No a klasika- MonkeyQuest, BibToolbars, Titan, Atlas, Auctioneer, Gatherer, atd.. Kompletní seznam níže - je to DIR do souboru z mého Interface adresáře. Ze zjednodušovacích addonů mám decursive (zatím moc ještě až na vyjímky nepotřebuji), Autobuff (Je to fakt super odbourání opruzu castění InnerFire každé 3 minuty) a GroupButtons pochopitelně.
Ještě ten vzhled a velikosti teploměrů u sebe i grupy v DiscordunitFrames jde volit libovolně. Jen je to delší nastavování. Já použil už hotově přednastavení s malými úzkými, protože ty obří mám StatusBars. Ale není problém je udělat velké u celé party v těch UnitFrames.
Ace Atlas Auctioneer AutoBuff AutoRepair BankItems BibCore BibToolbars BibWindowMods CastTime ChatFrame ChatScroll CooldownCount CooldownCountBibToolbars CT_RaidAssist Decursive DiscordUnitFrames Enchantrix EnhTooltip EquipCompare FlightMap Gatherer GroupButtons KC_EnhancedTrades KC_Items KC_Items_MasterDB KC_RadialButton KC_ScheduleKeep Magellan MapNotes MobHealth MonkeyBuddy MonkeyClock MonkeyQuest MonkeySpeed MovableBags QuestFade QuestHistory ReagentData ReagentInfo sct Sea SelfCast SpellAlert StatusBars TF_killStats Titan TitanAuctions TitanDurability TitanHearthStone TitanRegen |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 24/08/2005 : 14:59:41
|
Kdopak nahodi naky tipy na PvP Priest vs Warlock? Uvitam z obou pohledu, u Warlock ame zajima co ma presne za vychytavky proti Priestum, jak se tomu da z pohledu Priesta celit apod..
dik. |
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K. |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 25/08/2005 : 21:41:43
|
khostri to mas jak simulator stihacky inak ked som to zacinal hrat tiez som to mal asi podobne;p ted mam groupbuton+ctraid |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 25/08/2005 : 22:22:36
|
když jsem začínal měl jsem pocit, že musím mít každou kravinu, teď potřebuju jen několik věcí:
- right click self cast (nechápu, že to není implementovaný přímo) - něco čím stáhnu status bar dolů do obrazovky a co mi ukáže HP party jako čísla - něco čím vyhodím to zbytečně zaplácnutý místo od posledního batohu doprava (options buttony atd.) |
offline |
 |
|
xerno
Starting Member
8 Posts |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 26/08/2005 : 08:17:09
|
Já jsem také vyhazoval kraviny :) Hlavně jsem chtěl vidět víc barů najednou a mít je mrňavé kromě healu -> BIB něco, mo ci na klik přímo targetne kouzlem kohokoliv v partě bez ztráty aktuálního targetu -> groupbuttons posunutí na jiné místo, atlas, gatherer, auctioner (docela hodně šmelím na aukci). Enchantrix mám jenom prot, že kámoš dělá enchantera, tak mu vyrábím z tailoringu a i jak sbírám jenom potřebné věci. Zbylé věci josu pouze drobnosti - bindstone na titanbaru, expa na titanbaru, zobrazení již navštívených Flight patch graficky a při letu zbývající čas (můžu si odskočit), možnost všech 20 questů najednou na obrazov ce mimo okno, autorepar na automatický dialog u vendora na repair věcí, protože jsem sklerotik, atp. A selfcast, kterej i inteligentně targetuje. Bohuže wow nemá v základu targetování ala EQ2, na které jsem si zvyknul, takže jsem so ho musel dodat. Tzn pokud mám v targetu Enemy, tak pokud zakouzlím heal jde na mě. V EQ2 bylo ještě dobré, že jsem targetnul moba a když jsem kouzlil heal, tak se automaticky targetnul cíl toho moba. To SelfCast neumí, ale jsem rád aspoň za to, co umí. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 26/08/2005 : 14:25:35
|
Zkousel si nekdy zmacknout heal a nasledna klavesu na assist? |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 26/08/2005 : 15:37:20
|
Tomu nerozumím. takže když targetnu moba, zmáčknu assist a pak heal, healne mi to toho, koho mob právě mlátí a po zmáčknutí opětovně assistu se mi vrátí target na moba? |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 26/08/2005 : 16:19:48
|
tyhle "inteligentni" self casty me prijdou dost hloupy .. situace, mam v targetu moba, potrebuju heal nekoho (ale nechci ztracet target) tj nacvaknu heal (tj macknu kdyz nejde na danej cil hodit / nebo zadnej target nemam a wow me nabidne kurzor ) a targetnu ... na chain casting nevhodny ale pro hybrida co mlati a proklada to healem imo 10x lepci nez menit targety (bo bys nic neumlatil) nebo mam v targetu friendly a potrebuju rychle hodit heal na sebe ... pretargetovavani = ztrata casu
ad target targetu ... no samozrejme ze kdyz targetnu moba, nacvaknu assist tak mam v targetu toho na koho utocil a muzu ho healit (nebo staci si jen namacknout heal a pak ho prez assist na ten cil hodit) a pak se na puvodni target vratit prez last target (nebo opetovne assistem pokud ten nekdo busi prave toho moba) hlavne k tomuhle je idelani Target of Target addon (nekery unit bary jako perl ho uz maji i implementovanej) kterej ti plave cil tvyho cile (vcetne hp ukazuje (ano vim ze EQ2 to ma v zakladu)
ad UI : nechapu jak s tim muzete hrat (tech poslednich par linku), ale pokud vam to vyhovuje np ... (ja sem ztravil asi 12 hodin ted delanim UI pro paladina ... a jestli mu pridaji jedinou novou abilitu tak uz nevim kam to na klavesnici nabinduju aby to bylo po ruce, logicky usporadany, rychle dostupny ... /cry) |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
Edited by - Stilgar on 26/08/2005 16:22:37 |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 26/08/2005 : 17:06:24
|
Já mám natural klávesnici doma, tak jaksi levou rukou třeba neudělám některé trojhmaty. Proto v addonu mám jednak group buttons u každého party membera abych ho rovnou healnul, party mám hned vedle tlačítek, když potřebuju healovat myší a jinak klasicky F# + akce. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 27/08/2005 : 12:47:42
|
Ehm, sorry že tu drsně nasušim téma, ale jakou zbraň by jste zvolili pro priesta na lvl40? |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 27/08/2005 : 13:28:31
|
quote: Originally posted by Nisha
Ehm, sorry že tu drsně nasušim téma, ale jakou zbraň by jste zvolili pro priesta na lvl40?
To záleží na tom co děláš, optimální je mít dva equipy. Jeden do instance, druhej na solo. Jinak 40ka byla pro mě zlomová, 40+ jsem vpodstatě rozdělil equip na solo-equip a na instance-equip. V solo equipu pochopitelně věci na damage, v instance equipu zas věci na healing. Což se týká jak zbraně tak wandy (v solo stejně jedeš jen wand, mlátit holí je pro sebevrahy) a v instanci většinou ani newanduju kvůli problematickému vypínání wand. To že do moba nasypu 400 HP wandou je celkem k ničemu, když kvůli tomu o 2 vteřiny později dispelnu wara nebo - nedejbože - mága. Ono se to nezdá, ale rare equip na +180 healing udělá u shadowpriesta sakra rozdíl. |
Edited by - Rakhen on 27/08/2005 13:29:55 |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 27/08/2005 : 23:57:55
|
Ehm, sorry že tu drsně nasušim téma, ale jakou zbraň by jste zvolili pro priesta na lvl40?
Podle mě healing doženeš jinejma věcma než zbraní. Osobně bych dal přednost statům - tím pádem bych (jsem) nabral Illusionary rod. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 29/08/2005 : 06:08:53
|
Podle mě healing doženeš jinejma věcma než zbraní. Osobně bych dal přednost statům - tím pádem bych (jsem) nabral Illusionary rod.
tak nejak.. navic.. vzdycky tu mas vecicku zvanou www.thottbot.com .. tam si vyhledej danou vec pro prislusny slot co muzes nosit, setrid dle levelu, a projdi si co je pro tebe nejvyhodnejsi, coz jsou staty+magic dmg done,prip. healing done, mana regen.. kdyz se ti neco bude libit neni nic jednodussi nez se podivat kde to pada a zajit si pro to..  |
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 30/08/2005 : 07:51:44
|
Kolik vam dava renew per tik? :) me cca 210 a dost me to znervoznuje (i to druidi kouzlo melo vcera ve scholu vic.. [220]. |
o_O
|
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 30/08/2005 : 11:10:51
|
Mno s talentama me davalo cca 273,bez talentu asi 230(tedkon) |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 30/08/2005 : 21:58:24
|
quote: Originally posted by Johny
Mno s talentama me davalo cca 273,bez talentu asi 230(tedkon)
s talentem 210.. zacinam mit deprese :) ale je fakt, ze jeste nemam equip  |
o_O
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 30/08/2005 : 22:24:17
|
quote: Originally posted by Dibone
Mno s talentama me davalo cca 273,bez talentu asi 230(tedkon)
s talentem 210.. zacinam mit deprese :) ale je fakt, ze jeste nemam equip 
Renew rank 8 dává 125/tik (jsem shadow priest level 54). Když na sebe nahážu kompletní equip co tahám na instance (asi +186 healing, nejsem si jistej) tak dává asi +167. Zkusím na to dnes podrobněji mrknout. |
Edited by - Rakhen on 30/08/2005 22:30:04 |
 |
|
Ghrrr
Starting Member
33 Posts |
Posted - 01/09/2005 : 15:15:53
|
jojo 210 je plus minus ok pro priesta kterej ejste nema equip, druidi me derou taky, pac fakt davaj vic..parchanti :) jeste ze je to spolecna hra a de o to abysme spolecne lecili co nejvice.. jinak bych je asi umlatil
sebrat samanum resurection a dat jej priestum, to je spravna cesta a zadna jina.. :) |
 |
|
Ghrrr
Starting Member
33 Posts |
Posted - 01/09/2005 : 15:29:44
|
teda ressurection selfres sem samo chtel rici :) |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 03/09/2005 : 09:27:50
|
me by se treba libila nejaka vychytavka jako AoE Ressurection (z questu, nebo zase knizka jako pro fortitude buff) .. to by byl mazec :)).. kdo to ma resovat po jednom ;D. |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 03/09/2005 : 10:00:51
|
A všici sme šmucky protože trollové doktoři v ST maj renew s tickem za 295 :) Mimochodem medici v BRD maj taky hezkou škálu kouzel, dost silnej PoH a musím ještě omrknout jestli nemaj lepší stamina buff než já :) Navíc tim PoH generují celkem fajn aggro takže je pak zbytek trpošů jde zabít což taky není od věci :) |
Edited by - Rakhen on 03/09/2005 10:42:36 |
 |
|
Mrcek
New Member

127 Posts |
Posted - 04/09/2005 : 10:43:41
|
Chtel bych se zeptat jak je priesta v talentech na PvP Jedu ho shadow s Sh.form a zbytek do disc. |
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 04/09/2005 : 11:36:43
|
quote: Originally posted by Mrcek
Chtel bych se zeptat jak je priesta v talentech na PvP Jedu ho shadow s Sh.form a zbytek do disc.
tak to jedes dobre :) |
o_O
|
 |
|
kamilb
Starting Member
16 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 14:26:00
|
V hodně příspěvcích o boji čtu, že má priest FEAR, ale nikde jsem ho ve skillech ani v talentech nenašel - začal jsem hrát priesta alta predevčírem a jsem teprve 8 ale docela by me to zajímalo. |
Is time to die for aliance !!! |
 |
|
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 14:29:47
|
quote: Originally posted by kamilb
V hodně příspěvcích o boji čtu, že má priest FEAR, ale nikde jsem ho ve skillech ani v talentech nenašel - začal jsem hrát priesta alta predevčírem a jsem teprve 8 ale docela by me to zajímalo.
zkus hledat psychic scream |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 14/09/2005 : 14:31:48
|
quote: Originally posted by kamilb
V hodně příspěvcích o boji čtu, že má priest FEAR, ale nikde jsem ho ve skillech ani v talentech nenašel - začal jsem hrát priesta alta predevčírem a jsem teprve 8 ale docela by me to zajímalo.
Treba tady:
http://www.thottbot.com/?c=Priest
spell na lvl 14  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
Posted - 20/09/2005 : 06:41:40
|
jak funguje mind soothe ? to jako kdyz to zakouzlim na huntera tak misto aby na me utocil z 40 yardu tak muze jen z 30? nebo jak? |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 20/09/2005 : 08:39:10
|
V podstatě přesně tak. Praktické využití je podle mých zkušenností nanic. BUď je to bug a nebo nechápu význam kouzla narozdíl od Everquestu, kde to význam mělo. Tady pokaždé když jsou třeba potvory moc blízko u sebe a chtěl jsem pullnout jen jednu, tak jsem na jednu dal mind soothe a zkusil druhou. V 99 procentech ovšem jdou stejně obě. V EQ to skutečně fugnovalo tak, že se jedna zblbla a ztratila agro radius a pak šlo druhou bez problémů pullnout solo. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Rasta
New Member

350 Posts |
Posted - 20/09/2005 : 12:50:22
|
quote: Originally posted by Sedivecz
jak funguje mind soothe ? to jako kdyz to zakouzlim na huntera tak misto aby na me utocil z 40 yardu tak muze jen z 30? nebo jak?
Ne,funguje to tak že snížíš aggro range moba,používám to při sbíraní kytek,jiný využití nevim:) |
Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO
|
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 20/09/2005 : 13:11:24
|
V podstatě přesně tak. Praktické využití je podle mých zkušenností nanic. BUď je to bug a nebo nechápu význam kouzla narozdíl od Everquestu, kde to význam mělo. Tady pokaždé když jsou třeba potvory moc blízko u sebe a chtěl jsem pullnout jen jednu, tak jsem na jednu dal mind soothe a zkusil druhou. V 99 procentech ovšem jdou stejně obě. V EQ to skutečně fugnovalo tak, že se jedna zblbla a ztratila agro radius a pak šlo druhou bez problémů pullnout solo.
jenže to mluvíš o něčem jiném. Jde o to, že ti mobové jsou vázaní na sebe a tím pádem, jak je naaggrovaný jeden, tak jde i druhý ( bez ohledu na to, že má menší aggro radius) mind soothe je super věc, když máš v instancích nižsí lvl atd... a na garther skilly je opravdu fajn |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 30/09/2005 : 16:21:59
|
[url=http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?ForumName=wow-priest-en&ThreadID=52025]porovnání vestments of devouts vs magister regalia[/url].
Ve zkratce, když jsem si to tak propočítal tak jdu shánět radši magisters ;) Na případné chyby ve výpočtu prosím upozornit, ale nepředpokládám že tam něco je, kontroloval jsem to. Jediné co je diskutabilní je 70/30, to čistě odhaduju, s vyšším poměrem nekouzlení by to vyšlo o něco líp pro Vestmens of Devout. Na výsledku to nic nemění každopádně, pokud bych sháněl 60kovej set dnes tak jedu po Magister's Regalia. |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 01/10/2005 : 02:54:37
|
Z magisters setu se podle me vyplati helma a ramena,lepci non epic neni(pro priesta).Ze sehnatelnejch veci je dobry to co v tom topicu pisou lidi v reply(tzn. Padres trousers, whipvine chord,shadowy laced handwraps a boots of the full moon,popr dragonrider's boots).Wristy bych dal devout,maj hodne spiritu. Kdo ma trosku penez muze zainvestovat do truefaith vestments a archmage beltu,imo se s nima da vyzit dlouho(archmage belt furt nosim).
Imo nejvetsi chyba pidit se po setu pac zjistite,ze sou lepci itemy(nehlede na to ze mc uz je ted zalezitost vetsiny gild) |
now - HotS
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 01/10/2005 : 09:08:46
|
tak nejak.. z magisters, devout a podobnych sracicek bych na sebe nedal nic.. jak je clovek na 60ce, tak je to jak pisete: DM-N: palice,hlava,roba,rukavice(quest),wristy(guard) DM-W: roba,trinket(z kalendrise),trinket(quest),cloak,neck,ring,kalhoty DM-E: ring,opasek Scholo: wandka,ramena UBRS: boty Azure,Razza...: wristy
|
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 01/10/2005 : 10:36:00
|
To tvoje me pride spis vic pvp ladeny.Magister hlava>ogre magi hlava,magister roba(imo) > mindsurge ,to same s rukavicema z questu a tema ze stratu.Ale to beru z pve pohledu. |
now - HotS
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 01/10/2005 : 11:10:45
|
Já uvažuju spíš nad starfire tiara (http://www.thottbot.com/index.cgi?i=18623), bohužel minule si ji ninjnul mág do "druhého setu" stejně jako si o kus dál ninjnul devout róbu.
Recept na truefaith vestments bohužel nejsem schopen sehnat, LBRS jsem šel asi 15krát a nikdy nepad. |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 03/10/2005 : 09:10:25
|
quote: Originally posted by Sedivecz
jak funguje mind soothe ? to jako kdyz to zakouzlim na huntera tak misto aby na me utocil z 40 yardu tak muze jen z 30? nebo jak?
Nektere instance s tim jdou projit bez boje... (Scarlet Monastery...) |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 03/10/2005 : 19:26:27
|
quote: Originally posted by Rakhen
Recept na truefaith vestments bohužel nejsem schopen sehnat, LBRS jsem šel asi 15krát a nikdy nepad.
Truefaith vestments pada v stratholme-scarlet z Balzanara
Edit: Miss info,diky Stilgu  |
now - HotS
Edited by - Johny on 03/10/2005 22:31:15 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 03/10/2005 : 21:58:17
|
quote: Originally posted by Rakhen
Recept na truefaith vestments bohužel nejsem schopen sehnat, LBRS jsem šel asi 15krát a nikdy nepad.
Truefaith vestments pada v scholomance z Balzanara
johny samozrejme mysli Stratholme |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Topic  |
|