Tak .. tady muzete kouknout co sem po 4 dnech mrdani... s pomoci mnoha z Vas a jeste lidicek co pisou na foru zdechlin, vytvoril pro sveho Priesta.., kdybych hral za neco jinyho tak se na to asi vy.. ale s Priestem sem fakt potreboval mit prehled a rychly pristup ke kouzlum apod..
Tak .. tady muzete kouknout co sem po 4 dnech mrdani... s pomoci mnoha z Vas a jeste lidicek co pisou na foru zdechlin, vytvoril pro sveho Priesta.., kdybych hral za neco jinyho tak se na to asi vy.. ale s Priestem sem fakt potreboval mit prehled a rychly pristup ke kouzlum apod..
dneska po patchi mi to zaclo hazet tenhle error pri manipulaci s predmetama jako je nakup, posilani emailem atp.. nevite nekdo ktery addon to zpusobuje?
dneska po patchi mi to zaclo hazet tenhle error pri manipulaci s predmetama jako je nakup, posilani emailem atp.. nevite nekdo ktery addon to zpusobuje?
mne to robil nurfed general pokial som ho cely nezrusil a nenahral z noveho zipu priamo z homepage
Kua me fakt mr*a z toho kazdej mesic predelavat a s*at se s pluginama aby znovu fachali
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Archie: jestli myslis WoWToc tak ten pouze meni jeden radek kde je napsane pro jakou verzi to je, zadny update neprovadi a pokud ti nejaky addon hazi chybu, tak wowtoc to nevyresi...
Reyden: taky me desne pije krev jak se clovek porad musi srat s tema addonama
Problem je ve adresari Interface/FrameXML, takze jsem ho prejmenval a vsechno zas jede ok. Korme EnhancedTrade a EnhancedQuest teda.
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
No, ja mam na kazdom addonu Out of date .... kurna preco sa im to takto sere ??? Preco musi byt vsetko tak komplikovane ???
Pouzij WoWToc Luku ;) Odakz je nekde v tomhle threadu na konci seznamu mejch addonu
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
potom co som sa pohral s tymi addonmi som zistil ze to robili niektore stare sucasti nurfedu v 'spolupraci' s novym nurfed general niektore addony sa postupne vytratili z nurfedu, lenze uptadovanie sposobom 'rozbalim zip,skopirujem' ich nevymaze, to iste plati aj pre out-dated subory priamo v aktualnych addonoch takze pokial sa to sprava bez chyb postaci aj wowtoc, ale ak sa to zacne ...mrvit... tak lepsie je stiahnut aktualne verzie, zazalohovat konfigy, vsetko vymazat a nanovo nahodit ... otrava ... otrava dalsia otrava je ze sa neda spravi list pre nejaky downloader aby mass stiahol vsetky najnovsie addony, bud je v mene suboru cislo verzie (cursegaming) ci mensi tvorcovia maju addon na hostingovych strankach bez moznosti directlinku :(, jednoducho rucna praca vzdy :)
hmm chtělo by to nějaký server, kde by to nejvíce stahované pluginy měly svůj pořadník a kde by se před startem WOW pustil nějaký frontend, který by si očichal ten daný server s pluginama, jestli není něco nového, případně sosnul a až pak by se pustil wow exáč. Např. na curse gaming jsou vidět nejvíce stahované pluginy.
Proto jsem se registroval na http://www.curse-gaming.com a dal jsem si tu "praci", ze vsechno co pouzivam mam pridane do Favorite addons. A pravidele = pred tim nez spustim WoW, se na curse-gaming podivam co za addon se updatovalo.
No, na druhou stranu. Nikdo Vas do pouzivani Addonu netlaci...
hmm chtělo by to nějaký server, kde by to nejvíce stahované pluginy měly svůj pořadník a kde by se před startem WOW pustil nějaký frontend, který by si očichal ten daný server s pluginama, jestli není něco nového, případně sosnul a až pak by se pustil wow exáč. Např. na curse gaming jsou vidět nejvíce stahované pluginy.
uprimne ... kto by taky server prevadzkoval ? blizzard ? hehehe ked vidim ako to zvlada s patchmi tak dakujem neprosim ;) a zeby niekto iny platil ten bandwidth co to robi ... ked tak rozmyslam stacilo by aby bol na curse gaming (alebo inej sajte) pre kazdy addon rss kanal oznamujuci releasy a pre prvy post by bol v xml strukture vlozeny link na aktualnu verziu, potom uz neni problme spravit skriptik co vyseka pre zoznam addonov linky, stiahne ich niekam na jedno miesto
UIPanelTemplates.lua - uložit jako... a pak to překopírovat do "\World of Warcraft\Interface\FrameXML\UIPanelTemplates.lua" (já jsem si musel složku FrameXML vytvořit)
A kolik ti toho jede po dnesnim patchi.., me se vsechno pomrvilo ale snad to rozjedu..
hele jelo mi po patchi vsechno az na ten problem s tim titanpanelem.. ten uz sem taky vyresil uplne stejnym zpusobem jak tu bylo receno.. Imho na curse gaming prip. ui.worldofwar.net sou rychlici vcelku a velka vetsina addonu co pouzivam uz je updatnuta, takze to mam v klidu.
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K.
Ja mam stejny problem jako Warlord. Prehral jsem ten soubor .lua podle toho navodu a porad to stejny ... sice sem musel folder FrameXML vytvorit, ale nic se nezmenilo :(
Ja mam stejny problem jako Warlord. Prehral jsem ten soubor .lua podle toho navodu a porad to stejny ... sice sem musel folder FrameXML vytvorit, ale nic se nezmenilo :(
Doporucim ti stahnout novy verze TITANU.. http://ui.worldofwar.net prip. zkus pouzit WoWTOC. Kazdopadne mit novejsi verzi addonu je vzdy lepsi nez jen zmena udaje o verzi.. a navic u Titanu je instalace a nastaveni very easy takze tam neni problem s deletem a novou instalaci addonu.
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K.
Addony vs makra. Pouzivam warriorska makra na prepinani stancu pred pouzitim skillu. Ac mne to prekvapilo, tak addony na zobrazeni cooldownu a RedOut funguji i na makru a spravne zobrazuji colldown prislusneho skillu, pripadne jestli je skill usable. Ma to bohuzel jednu vadu, ktera se projevi treba u skilu overpower. Overpower nejde v def stancu, takze se ikona s makrem vzdycky v def stancu tvari jako disablovana, prestoze je splnena podminka pro pouziti (dodge protivnika) (dost mozna to nefunguje ani v battle stancu, nejsem si zcela jist). Otazka pro experty tedy zni: Existuje nejaky addon, ktery vysviti makro na overpower po dodgi protivnika, a to i v pripade, ze jsem zrovna v defensive stancu?
Hmm a jeste jedna zaludna otazka, kdyz uz tak pekne odpovidate :o)
Ponekud mne rozladilo kdyz jsem zjistil, ze keybinding (nastaveni klavesnice) je pro vsechny postavy stejne (predpokladam ze to je jednotne nastaveni pro danou instalaci WoWu). Takze moje dost radikalni upravy pro warriora ponekud znefunkcnily priesta na jine strane, jinem serveru lec stejnem accountu.
Diky, to je presne to co jsem hledal. Na nekterych screnshotech sem u ikon kouzel/skillu videl cislo ktere predstavovalo kolikrat muzu jeste dany skill/kouzlo pouzit v zavislosti na poctu many/energie/rage, zajimalo by me jak se tenhle addon jmenuje.
No a jeste by me zajimalo jestli existuje addon ktery zabrani zakouzleni renew na cil kdyz uzcil renew ma.
Jak vypnout hlasky do chatu ALE aby ten addon porad zalohoval "data" tj. jmena a vyhru/porazku? Kdyz dam /pvplog disable tak tim disablenu celej log tudiz uz nic nezaznamenava ( nebo jo? me pride ze uz je celej offline ... )
Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired) Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active) Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)
Mate teky ted problem v Gathereru, ted od 1.6, co jsem si nainstaloval novou verzi pro 1600 toc, se mi podelal na World mape a nezobrazuje nic. Zkousel jsem vypnout a zase zapnout v nastaveni worldmap a ruzne jine kejkle a nic :( Minimapa je OK. Dela vam to taky nebo je chyba nekde u me?
Mate teky ted problem v Gathereru, ted od 1.6, co jsem si nainstaloval novou verzi pro 1600 toc, se mi podelal na World mape a nezobrazuje nic. Zkousel jsem vypnout a zase zapnout v nastaveni worldmap a ruzne jine kejkle a nic :( Minimapa je OK. Dela vam to taky nebo je chyba nekde u me?
Ja sem novou verzi neinstaloval a funguje mi to uplne ok.
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!"
Nemate nekdo insomniax UI BETA 2 ? Lebo teraz po tom novom patchi este nevisla nova verzia, astara verzia mi robi ze ked si na huntrovi zapnem Aspect of Cheetah tak mi to vytuhne. Neviete ktory addon to robi, toto vytuhnutie ?
Nemate nekdo insomniax UI BETA 2 ? Lebo teraz po tom novom patchi este nevisla nova verzia, astara verzia mi robi ze ked si na huntrovi zapnem Aspect of Cheetah tak mi to vytuhne. Neviete ktory addon to robi, toto vytuhnutie ?
Nevim, ale tipoval bych to na Healix :)
ja mam taky dotaz jakej to je addon ze mi zaznamenava kolikrat sem danou potvoru uz zabil a kolik sem z ni vydyndal expu? prumerne:) Jo a taky jestli existuje nekde nejaka databaze kde by se mi to´ukazovalo celkově. Kolik sem toho zabil a konkretne ceho kolikrat
ja mam taky dotaz jakej to je addon ze mi zaznamenava kolikrat sem danou potvoru uz zabil a kolik sem z ni vydyndal expu? prumerne:) Jo a taky jestli existuje nekde nejaka databaze kde by se mi to´ukazovalo celkově. Kolik sem toho zabil a konkretne ceho kolikrat