Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Patch 1.4 Released!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 22/04/2005 :  15:24:20  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
Ať to klidně patchujou 2 dny mě je to jedno, ale ať to proboha řeknou dopředu.A ne jak malí děcka furt dokola budou opakovat že to bude do 14:00 hotový a pak to VŽYCKY protáhnou o pár hodin. A pak řeknou "sorry to sme nečeklali že se to tak protáhne". Jsou jak banda amatérů.

Hus da masta?
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 22/04/2005 :  15:26:43  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by flekoun

Ať to klidně patchujou 2 dny mě je to jedno, ale ať to proboha řeknou dopředu.A ne jak malí děcka furt dokola budou opakovat že to bude do 14:00 hotový a pak to VŽYCKY protáhnou o pár hodin. A pak řeknou "sorry to sme nečeklali že se to tak protáhne". Jsou jak banda amatérů.

Vzdyt to vis, ze to bude +3 hodiny oproti oznamenemu terminu, stejne jako vis, ze kdyz oznami Blizzard datum vydani naky hry, pripocti k tomu aspon rok az dva ;) Me to neprekvapuje a dopredu s tim pocitam.

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 22/04/2005 :  15:39:31  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Když se posune vydání hry dá se to pochopit, ale když už po X píšou pořád to samé, že server bude v tolik a v tolik a nikdy není je to lame.
Go to Top of Page

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 22/04/2005 :  17:11:24  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
Ja sem ted docela huste v pr***i. Mam totiz podivnej problem a to ten ze se mi to pri stahovani vzdycky zastavi presne na 12,5 MB a odmita to pokracovat. Nevim proc a nevim jak by to slo resit. Tudiz -> no patch -> no game. Takze ted si nezahraju vubec... nevite nekdo kde by mohl byt problem ??

A ano zkousel sem vsechny mirrory i nekolik download manageru i bez nich .. stale stejny vysledek.
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 22/04/2005 :  17:31:03  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
problem ;]
tak sem si stahol patch z miroru. opatchoval spustil a Vobec si nevidim postavicku ;] uplne vsetko funguje len ja se proste nevidim. a ked si tam character panel tak mam zobrazene vsetky itemy ale nie na postave. a postavicku mam RARE snow farbu ...
stalo se to nekomu ? cim to je asi tak ?

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/04/2005 :  17:31:21  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noztra

K tomu bych jeste dodal, ze snad nejste naivni a nemyslite si, ze maji na kazdy server jednoho technika :) Nejde jen o instal nove verze, co se da udelat zrejme najednou, ale pry dost casto meni i HW atd. a to uz chce individualni pristup.

Imho ten jejich technickej tym ma tak 5 lidi, z toho jsou 2 na vzdycky nemocensky :)

a ctyri stavkuji

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 22/04/2005 :  18:51:26  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
premejslim ktery neslusny slova mam pouzit protoze se to zase rozbilo, po stazeni patche se chvili nic nedelo, po par restartech a manualnim spousteni patche se patch rozhodl ze to zkurvi a napsalo to files corrupted a doporucilo mi to reinstall... dalsi 3 hodiny v ******

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 22/04/2005 :  19:51:09  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
jak to ted vypada s lagama?

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Bubak
Starting Member

76 Posts

Posted - 22/04/2005 :  20:14:07  Show Profile  Send Bubak an ICQ Message Send Bubak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

jak to ted vypada s lagama?

Ja sem zadny lagy nezaznamenal, az na trhnuti kdyz sem nabehl do totalne vymlacenyho Hammerfallu/Tarren Millu. Nechapu kde se alici vzali, normalne clovek nikoho nepotka a najednou jich je jak much :)

"My only dream is to destroy the nightmares of others."
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 22/04/2005 :  20:18:21  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Mno vsechny je to prinutilo vylezt.Jezis ja se strasne moc tesim jak se zacne brecet na forech, ze furt vsichni umiraj.Tudle cast mam vzdycky nejradsi jak nekdo nalitne na pvp server a pak kdzy umira tak nadava ze to maj nedoreseny:]]]]Boze boze uz zacnu cist fora.
Nicmene co dodat proste jim to trvalo dyl a nemam stim zadnej problem pokud jse vam to nezda napiste jim nasranej mail.Nebo se prihlaste do jejich teamu a pomozte jim, jak tu nekdo rikal ze jsou dost LAME, me fakt rozesmal.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 22/04/2005 :  20:33:30  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
hehe ja si to budu taky uzivat
zvlast 5 vs 5 kdy pudu jako prvni k zemi

este ze mame 3 priesty na stejne urovni, tak treba se vrhnou po kamosich :D

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 23/04/2005 :  01:11:54  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Mne pripada dost blbe ze je vidno uplne vsetko o tej postave. Je vidno rasu, class aj manu. Napriklad by som zatrhol videnie many a classu. Pretoze ked vidis manu tak vlastne vies ci mozes vyhrat alebo nie, ale keby si ju nevidel tka musis trosku kalkulovat a tak, bolo by to myslim o dost zaujimavejsie.

No a to o tom classu je myslim jasne, takto staci 10 sekund a MA ma precitanu celu enemy grupu, keby boli utajene tie classy tak by to bolo o tom ako sa MA vyzna v enemy grupach a bolo by to o jeho postrehu, ako rychlo dokaze zareagovat ktory class je aky.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 23/04/2005 :  01:15:39  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Mne pripada dost blbe ze je vidno uplne vsetko o tej postave. Je vidno rasu, class aj manu. Napriklad by som zatrhol videnie many a classu. Pretoze ked vidis manu tak vlastne vies ci mozes vyhrat alebo nie, ale keby si ju nevidel tka musis trosku kalkulovat a tak, bolo by to myslim o dost zaujimavejsie.

No a to o tom classu je myslim jasne, takto staci 10 sekund a MA ma precitanu celu enemy grupu, keby boli utajene tie classy tak by to bolo o tom ako sa MA vyzna v enemy grupach a bolo by to o jeho postrehu, ako rychlo dokaze zareagovat ktory class je aky.

Je fakt ze by to bylo o dost zajimavejsi :)
"Sakra, tak to neni warr je to paladin!" :)))

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 23/04/2005 :  08:15:12  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

Jo jo to by bylo super :-).

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 23/04/2005 :  13:56:21  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Pokial nie si totalny noob tak to zistis prvu sekundu ked si hodi nejaky ten seal. Ale o to ide ... proste ze envies uz na 500 metrov co ide proti tebe mage alebo warr.
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 23/04/2005 :  14:49:57  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokial nie si totalny noob tak to zistis prvu sekundu ked si hodi nejaky ten seal. Ale o to ide ... proste ze envies uz na 500 metrov co ide proti tebe mage alebo warr.

Samozřejmě bych byl s nějakým seal opatrnej a neprozradil bych se moc brzo.

Včera sem pěkně vyběhl s nějakou skupinkou, když jsem jim zaběhnul na koni za nějakou překážku zesednul a uhnul na stranu do dolíku a sednul si :-), pak jen sem čučel jak všichny běží dal.

Ale ty nervy.

Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 23/04/2005 :  14:54:23  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

z wara mam vetsi strach :)

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 23/04/2005 :  15:11:04  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marti
Včera sem pěkně vyběhl s nějakou skupinkou, když jsem jim zaběhnul na koni za nějakou překážku zesednul a uhnul na stranu do dolíku a sednul si :-), pak jen sem čučel jak všichny běží dal.

Ale ty nervy.

Opravdu heroicky vykon

Black
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 23/04/2005 :  15:46:18  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Ja se po patchu lognu, ale vydrzi to tak 20 sec a hned to spadne. Misto jmen mam Unknown Entity, a postavy kolem jsou nahy :)

boze ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 23/04/2005 :  15:53:06  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor
boze ...

ano muj synu?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 23/04/2005 :  19:10:07  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:

.... a postavy kolem jsou nahy :)

boze ...

Aspoň si trochu užiješ, obvzlášť takove nahé undeadky jsou žůžo

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 23/04/2005 :  19:48:24  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut

quote:

.... a postavy kolem jsou nahy :)

boze ...

Aspoň si trochu užiješ, obvzlášť takove nahé undeadky jsou žůžo

;)

jinak preinstaloval sem wow, stahnul zase vsechni patche a porad to sami. nevi nekdo co s tim ?

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 24/04/2005 :  04:28:08  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak sem to ted po prve spustil a vidim ze dost prekopali i render.. je tam ted moznost multisaple (AF?) a nektere veci (objekty..bedny..zidle) se mi vykresluji az kdyz jsem hodne blizko.. takze bych rekl ze stim neco delali = zkus jine ovladace.

Quest log vypada stejne, ale dialogy u NPC maji takovy rozmazly vetsi font.taky to nekdo mate? pouzivam starsi omegy tusim 4.11 nebo tak neco.. Navic mne to pri vlezeni do zony napise chybu s battlefieldframe.lua - coz je veci primo v mpq .. nic s cosmosem..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 24/04/2005 :  07:41:55  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Rodier... nic takoveho nepozotuji.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 24/04/2005 :  13:04:02  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

quote:
Originally posted by Marti

Ale ty nervy.

Opravdu heroicky vykon

Jen se mi směj :-).

Kupodivu na to že začlo PvP mám nějak kliku. Včera za večer ani jedna smrt a to jsem si jezdil sem tam :-). Je pravda že do PvP se moc nehrnu. Ono stejnak neni tolik času a radši lvl ať mám lepší lvl.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 24/04/2005 :  16:11:48  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Rodier... nic takoveho nepozotuji.

hmm divny ;-(

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

vlask
Starting Member

19 Posts

Posted - 24/04/2005 :  17:01:47  Show Profile Send vlask a Private Message  Reply with Quote
Mno tak to ja taky pozoruji, pismo pri prijimani questu je jakoby rozostrene, vypada to jako nepovedeny pokus o stinovani. Jestli to nebude tim ze mam zapnuty AF a nebije se to s tim co tam pridali, musim zkusit. Jinde zadne chyby nepozoruju.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 25/04/2005 :  15:53:48  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ja nemam zaple ani AA ani AF.
a mam to nastavene na 24bit+24bit + 1x multisample.

na 100% to ma neco spolecneho s touhle novinkou :(

Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 25/04/2005 :  17:00:15  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
ja nemam pismo rozostrene ale trochu se mi jakoby klepe, ale jen v quest logu

Cerrbion - Night Elf Priest

Cerrbion

Edited by - Cerrbion on 25/04/2005 17:00:35
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 06/05/2005 :  16:26:48  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
BTW ide vam WoW po poslednom patchi?

Mne po "nainstalovani" patchu a restarte hry napisalo: Failed to apply patch. Please try again later. If this problem persists you may need to reinstall or contact technical support.

Hru som preinstaloval nic sa nezmenilo. Failed to apply patch.. atd. Nic sa nezmenilo. Teraz mi uz dokonca pise unable to connect to server. Support form na webe hadzal chyby, teraz uz pre istotu nejde vobec. Zacina ma s tym Blizzard poriadne stvat..

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/05/2005 :  16:54:42  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Njn, mne to zase zmrzne pri Authenticating. Zase jeden podareny patch od blizzardu teda ak neni chyba u mna ...
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 06/05/2005 :  16:55:21  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Pepo: Myslim, ze neni. Uz sem to nekolikrat cetl.

edit: Tak maji prej zase nejaky problemy se serverama ostatne jako vzdy.

Tragedy

Edited by - Tragedy on 06/05/2005 16:59:09
Go to Top of Page

Garen
Starting Member

46 Posts

Posted - 06/05/2005 :  16:58:51  Show Profile Send Garen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Njn, mne to zase zmrzne pri Authenticating. Zase jeden podareny patch od blizzardu teda ak neni chyba u mna ...

Tak to sme dva aspon sem rad ,ze to neni jen u mne:)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/05/2005 :  17:07:04  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Mali by si skusit najat zopar technikov z inych hier nech im ukazu ako patchovat. Bol uz nejaky patch bez komplikacii ?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 06/05/2005 :  17:09:04  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ja zatim problemy nemel
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/05/2005 :  17:14:53  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
taky sem udelal tu chybu ze jsem se odpojil :)
jsem opatchoval vpohode lognul ale nasledne jsem zjistil, ze doma nemam pivo tak jsem odlognul a sel do obchodu, no a ted uz ne a ne se lognout

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 06/05/2005 :  17:18:05  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

jsem opatchoval vpohode lognul ale nasledne jsem zjistil, ze doma nemam pivo tak jsem odlognul a sel do obchodu, no a ted uz ne a ne se lognout

Aspon mas cas se chvili venovat pivu :))

edit: Od kdy pijes pivo?

Tragedy

Edited by - Tragedy on 06/05/2005 17:18:25
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/05/2005 :  17:22:28  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Len aby sa ti potom este chcelo lognut po tych pivach
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 06/05/2005 :  17:23:55  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Myslím, že už to funguje...

P.S.: já už stihl dát dvě v hospodě

Edited by - Mamut on 06/05/2005 17:24:34
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/05/2005 :  17:25:14  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:
Originally posted by Pertha

Aspon mas cas se chvili venovat pivu :))

edit: Od kdy pijes pivo?

sem tam si dobry pivo dam tzn domu si koupim bud plzen nebo vino :)

nastesti asi napotreti sice to trvalo asi 5 minut ale lognuti provedeno

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 06/05/2005 :  18:12:15  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Mne to stale nejde QQ.

Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 06/05/2005 :  18:15:42  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

Mne to stale nejde QQ.

Nejsi sám, mě to visí u auntentifikace a nestáhl se mi ještě ani hotfix
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 06/05/2005 :  18:17:31  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:

Mne to stale nejde QQ.

tak to jsme na tom uplne stejne...

no mmo
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/05/2005 :  18:23:07  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak teraz som sa prave odlogoval, uz mi to islo, tak neviem. Oni asi pustaju tie servere postupne ... som skusal na Ravencrest.
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 06/05/2005 :  18:24:17  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

quote:
Originally posted by spajdr

quote:

Mne to stale nejde QQ.

tak to jsme na tom uplne stejne...

taky ,

jinak co je lepsi podle vas?

Necham tam viset to authentization?
nebo
To po par minutach stornovat a zkusit to znova??

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 06/05/2005 :  18:34:31  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Loging na Ravencrest bez problémů, takže možná problém Shadowmoonu... (já osobně ho nezkoušel, tak nevim)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 06/05/2005 :  18:37:20  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
jenze jak se prihlasit aniz by se to pokouselo automaticky logovat na shadow moon... :-(

no mmo
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 06/05/2005 :  18:38:55  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Mne to taky nejde

btw

Unfortunately there is no current ETA on when the authentication servers will be working again.

We apologise, and ask that you are patient in this matter.

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 06/05/2005 :  20:14:17  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Mohli by ste prosim niekdo hostnut 1.4.1 a 1.4.2 ? Po niekolkych reinstaloch WoW sa stale nemozem dostat cez verziu 1.4.0 :(

Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 06/05/2005 :  21:28:23  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Začínám Blizzard mírně nenávidět, snažím se 4 hodiny o account management a výsledkem je tohle:

Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,66 seconds. on eygor Snitz Forums 2000