Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Patch 1.4 Released!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 06/05/2005 :  22:51:56  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut

Začínám Blizzard mírně nenávidět, snažím se 4 hodiny o account management a výsledkem je tohle:

Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Tomu se říká ruka osudu, která se ti snaží naznačit, že by ses fakt měl učit, jinak od té zkoušky vyletíš ;)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 06/05/2005 :  23:12:06  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

Tomu se říká ruka osudu, která se ti snaží naznačit, že by ses fakt měl učit, jinak od té zkoušky vyletíš ;)

No jenže já dnes tu hnusnou zkoušku udělal a chtěl jsem si po 3 týdnech konečně odpočnout u wow a oni mi dělají tohle aaaaaaaaaaaaa

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 06/05/2005 :  23:23:10  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

jenze jak se prihlasit aniz by se to pokouselo automaticky logovat na shadow moon... :-(

Mmmmm šak ono jak se to začně logovat tak dáš cancel a skočí ti to na výběr serveru, ne? Nebo to je možná až při pozdější hlášce v průběhu logování(<= víš co myslím...) teď nevim.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 06/05/2005 :  23:24:29  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:
Originally posted by celdric

jenze jak se prihlasit aniz by se to pokouselo automaticky logovat na shadow moon... :-(

Mmmmm šak ono jak se to začně logovat tak dáš cancel a skočí ti to na výběr serveru, ne? Nebo to je možná až při pozdější hlášce v průběhu logování(<= víš co myslím...) teď nevim.

no me to preklaplo na authenticating a kdyz dam cancel tak slus.. ven...
nastesti se jim to rozjelo ;-) takze jsem si zahral

no mmo
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000