Author |
Topic  |
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 06/05/2005 : 22:51:56
|
quote: Originally posted by Mamut
Začínám Blizzard mírně nenávidět, snažím se 4 hodiny o account management a výsledkem je tohle:
Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Tomu se říká ruka osudu, která se ti snaží naznačit, že by ses fakt měl učit, jinak od té zkoušky vyletíš ;) |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 06/05/2005 : 23:12:06
|
quote: Originally posted by Firian
Tomu se říká ruka osudu, která se ti snaží naznačit, že by ses fakt měl učit, jinak od té zkoušky vyletíš ;)
No jenže já dnes tu hnusnou zkoušku udělal a chtěl jsem si po 3 týdnech konečně odpočnout u wow a oni mi dělají tohle aaaaaaaaaaaaa  |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 06/05/2005 : 23:23:10
|
quote: Originally posted by celdric
jenze jak se prihlasit aniz by se to pokouselo automaticky logovat na shadow moon... :-(
Mmmmm šak ono jak se to začně logovat tak dáš cancel a skočí ti to na výběr serveru, ne? Nebo to je možná až při pozdější hlášce v průběhu logování(<= víš co myslím...) teď nevim. |
Arokh Estarioll |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 06/05/2005 : 23:24:29
|
quote: Originally posted by Kořka
quote: Originally posted by celdric
jenze jak se prihlasit aniz by se to pokouselo automaticky logovat na shadow moon... :-(
Mmmmm šak ono jak se to začně logovat tak dáš cancel a skočí ti to na výběr serveru, ne? Nebo to je možná až při pozdější hlášce v průběhu logování(<= víš co myslím...) teď nevim.
no me to preklaplo na authenticating a kdyz dam cancel tak slus.. ven... nastesti se jim to rozjelo ;-) takze jsem si zahral |
no mmo
|
 |
|
Topic  |
|