Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Co se mi nelíbí
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 07/10/2004 :  12:07:42  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro
Jak podrobne jsi pronikl do craft systemu SWG? Ja celkem dost a musim rict, ze craft system v SWG je bezkonkurenci. Jedina nevyhoda je ze tam jde macrovat a jak ja tvrdim: kazde externi macro kurvi hru. Craft v EQ2 mi pripomina deckou doplnovacku a se zvysujicim skillem nejak nepozoruji zvysujici se uspesnot crafteni lvl 3 itemu. Ale jsem pouze artisan lvl 9 tak uvidime jak to dude vypadat ze vzrustajicim lvl.

Prave nemoznost macra (opravdu se mi zda, ze na toto pujde makro tezko a pokud, tak ho nebude mit kazdy bo to bude slozite) z toho dela super vec a opravdu hru. Od SWG se to jinak moc nelisi, nebot i tady budes shanet ruzne suroviny a davat je dohromady. A i to, ze vyrobek ma 4 urovne s ruznymi vlastnostmi a vysledek zavisi na kvalite polotovaru mi prijde super. Navic nutnost kombinovat bufy a protiefekty je dost zajimava a vysledek je i pro me, zaprisahleho adventurera a anticraftera zajimavy a zabavny (v zivote jsem craft poradne nedelal, nebot v ostatbnich hrach to byla nuda).

A ano, je to doplnovacka, ale dobra. A je v ni i napeti (bude pristine nebo ne?)

A navic ma cely koncept super social faktor - advenurer a artisan se proste budu navzajem potrebovat, kdyz budou chtit byt opravdu dobri. A pritom je nikdo nenuti, aby delali ten druhy zpusob hry.

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 07/10/2004 :  14:47:40  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Napsani toho macra nebylo zase tak slozite. Stravil jsem nad tim asi hodinku a to jen proto ze s tim programem neumim. Je to jen rozlisovani barevnych bodu v obrazcich a na zaklade toho zmacknout urcitou klavesu.
V podstate jsem to jen zkousel, takze po tom co jsem utratil vsechny penize, uz crafting nechci ani videt
To redeji ty penize dam nejakemu craftimu naadsenci jako je Stormer nebo Casea.
Go to Top of Page

Ahmed
Starting Member

84 Posts

Posted - 07/10/2004 :  15:01:35  Show Profile  Send Ahmed an ICQ Message Send Ahmed a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

To redeji ty penize dam nejakemu craftimu naadsenci jako je Stormer nebo Casea.

A nebo je dej me. Potrebuju nasetrit 2P 50g abych si mohl koupil lepsi bejvak

Zlatovous <MdK> Mordred DAoC
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 07/10/2004 :  18:24:27  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

Napsani toho macra nebylo zase tak slozite. Stravil jsem nad tim asi hodinku a to jen proto ze s tim programem neumim. Je to jen rozlisovani barevnych bodu v obrazcich a na zaklade toho zmacknout urcitou klavesu.

Trochu pochybuji, tim dosahnes pouze jedne veci a to, ze to neboucha. pokud k tomu mas i inteligentni pouzivani bufu tak grats, ale celkem pochybuju. a bez bufu tezko dosahnes dobre kvality vyrobku.

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 08/10/2004 :  02:31:06  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

quote:

Trochu pochybuji, tim dosahnes pouze jedne veci a to, ze to neboucha. pokud k tomu mas i inteligentni pouzivani bufu tak grats, ale celkem pochybuju. a bez bufu tezko dosahnes dobre kvality vyrobku.

A vo tom to snad je, aby to nebouchalo,ne? Pokud trenuju tak me snad nezalezi na kvalite vyrobku, chci jen expu. Pokud bych delal neco na zakazku, tak neni problem u toho tech par minut sedet a udelat kvalitnejsi vyrobek.
Co jsem slysel tak na dalsich levelch se musi pouzivat tech ikonek vice, takze by to potom mozna bylo slozitejsi. Mozna.
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 08/10/2004 :  08:08:04  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A vo tom to snad je, aby to nebouchalo,ne? Pokud trenuju tak me snad nezalezi na kvalite vyrobku, chci jen expu. Pokud bych delal neco na zakazku, tak neni problem u toho tech par minut sedet a udelat kvalitnejsi vyrobek.
Co jsem slysel tak na dalsich levelch se musi pouzivat tech ikonek vice, takze by to potom mozna bylo slozitejsi. Mozna.

ono kdyz budes delat vyrobky jen zakladni tak ti to poleze neuveritelne pomali.. i kdyz je pravda ze pri treningu ti je to mozna i jedno.. jen si pockas o neco dyl a zaplatis vic nez bys trenoval rucne ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 08/10/2004 :  08:28:58  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Presne, expa se dostava dle kvality vyrobku, cili crude prdlajs, za pristine hodne.

Cili to makro opravdu nic moc (nehlede na to, ze normalne je vhodne kazdy craft prodat hracum a to chce solidni kvalitu...)

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 08/10/2004 :  09:19:26  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Ad crafteni vs XP vs kvalita vyrobku.

Na XPovani je potreba delat vse od piky, protoze vyroba z koupenych veci je na XP nevyhodna.

Verte mi, ze to je sakra poznat pokud udelam z koupeneho matrose vec kvality 1 nebo 3. Skoro se da rict, ze se to nasobi (kvalita1=xp, kvalita2= 2xXp atd)

Ja osobne se craftu budu venovat intenzivne (hlavne ve finalni verzi, tady si to vicecimene osahavam).

Po patchi meli zvednout mnozstvi spawnu matrose v krajine. Muzete to potvrdit? Hlavne jde o vzacnejsi suroviny.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Edited by - Atronach on 08/10/2004 09:21:24
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 08/10/2004 :  09:38:58  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
No ja zkoumam ted craft, protoze to pak v ostre bude delat moje zena na plny uvazek

Jinak nakupovat polotovary je skoro nesmysl, nebot jsou jen shaped a z toho se neudela nic solidniho. Krasnym prikladem je ted batoh, ktery ma na 2 horsi kvality jen 4 mista (coz je na nic) a na 2 lepsi kvality ma 6 mist (coz je super). Aby clovek udelal tu lepsi kvality, musi mit vsechny polotovary pristine, coz je celkem tezke.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 08/10/2004 :  09:51:59  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
A vo tom prave ten craft je, aby to nedelala kazda lama

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 08/10/2004 :  10:10:42  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Jo muzu to potvrdit, spawnuje se mnohem vice matrosu nez predtim, pamatuju si jak jsem v Oakmystu behal z jedne strany na druhou a hledal, kde se spawne kamen. Ted je jich na kazdym kroku spousta a lidi to nestihaji ani harvestit .

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 08/10/2004 :  11:03:37  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ja zkoumam ted craft, protoze to pak v ostre bude delat moje zena na plny uvazek

Jinak nakupovat polotovary je skoro nesmysl, nebot jsou jen shaped a z toho se neudela nic solidniho. Krasnym prikladem je ted batoh, ktery ma na 2 horsi kvality jen 4 mista (coz je na nic) a na 2 lepsi kvality ma 6 mist (coz je super). Aby clovek udelal tu lepsi kvality, musi mit vsechny polotovary pristine, coz je celkem tezke.

IMHO max kvalitu vyslednyho vyrobku urcuje pouze kvalita primarni komponenty, takze tu je nejlepsi vyrobit od zakladu. Ostatni komponenty staci koupit (pokud nechces XP za jejich vyrobu). Vychazim z informaci co jsou na foru (od deva jmenem Beghn), ale jsou uz trosku starsi, takze nevim jestli se v posledni dobe neco nezmenilo.

Add mnozstvi harvestable predmetu, no nevim, ja jsem si vcera probehnul Antonicu a jako obvykle jsem nasel kulovy .

Btw. uz se objevily recepty na jidlo a piti, jen nevim jestli je mozne nekde je vyrobit. Ale aspon jsem si poprve vytezil pomeranc (nebo to aspon tak vypadalo) z padlyho stromu .

WoW: Lioki Night Elf Rogue
EQ2: Lioki Half-Elf Troubador/Jeweler (retired)
EQ2 Beta: Lioki Half-Elf Troubador/Jeweler
(retired)
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 08/10/2004 :  11:18:33  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by Bambi

Btw. uz se objevily recepty na jidlo a piti, jen nevim jestli je mozne nekde je vyrobit. Ale aspon jsem si poprve vytezil pomeranc (nebo to aspon tak vypadalo) z padlyho stromu .

Skoda ze priest, ktery si muze jidlo a piti vykouzlit, nema sanci na lepsi food na vyssim lvl. Kdyby nahodou nekdo zacal delat piti, tak at se ozve, rad koupim. Potrebuju neco co mi doplni power rychleji nez stavajici water.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 08/10/2004 :  11:31:33  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kdyby nahodou nekdo zacal delat piti, tak at se ozve, rad koupim. Potrebuju neco co mi doplni power rychleji nez stavajici water.
To jsme dva

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/10/2004 :  12:48:08  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
po dnesnim minipatchi je regenerace fakt rychla :)
jinak crafteni jidla este neni implementovany poradne :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 08/10/2004 :  13:25:17  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bambi

quote:

IMHO max kvalitu vyslednyho vyrobku urcuje pouze kvalita primarni komponenty, takze tu je nejlepsi vyrobit od zakladu. Ostatni komponenty staci koupit (pokud nechces XP za jejich vyrobu). Vychazim z informaci co jsou na foru (od deva jmenem Beghn), ale jsou uz trosku starsi, takze nevim jestli se v posledni dobe neco nezmenilo.

no asi takle.. max kvalitu urcuje primarni komponent.. ale pokud mas ostatni komponenty nejhorsi kvality tak se ty max kvality dosahuje o hodne hur nez kdyz mas kvalitni vsechno... aspon podle toho jak sem to sledoval tak mi to tak prislo.. muze to nekdo potvrdit/vyvratit? ;)

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 08/10/2004 :  13:27:43  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Mohu to potvrdit

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 08/10/2004 :  14:37:23  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Mno jsem lvl 12 craftsman a chci se jidlu venovat, ale bohuzel co jsem vcera zkousel je to zabugovane jak prase a moc toho nefunguje. Spatna schemata, spatne suroviny, popripadne chybi uplne... A co jsem navaril, tak to zatim prodluzuje dobu kdy jste najezeni. Doufam, ze na vyssich lvl to bude davat i buffy.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 08/10/2004 :  16:10:08  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Budes si otvirat vlastni bar?

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 08/10/2004 :  19:29:42  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

Jasne, ale nebude to mlicnak pro krehke elfy, ale drsna putyka pro barbary, humany a ty prcky trpajzlici .

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 09/10/2004 :  01:19:02  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

quote:

Jasne, ale nebude to mlicnak pro krehke elfy, ale drsna putyka pro barbary, humany a ty prcky trpajzlici .

A neco pro nasi nadrazenou rasu Eruditu by nebylo. Neco jako Night club se striptizem? Obcerstveni zdarma , tvrdsi alcohol za babku, vstupne jen 2g? :-)
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 09/10/2004 :  06:28:25  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
A neco pro nasi nadrazenou rasu Eruditu by nebylo.
Nemelo tam byt nadrzenou? . Erudaci fakt vypadaj divne. Kua ja bych . A to mame pracovni sobotu. Hrat budu az nekdy odpoledne.

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 09/10/2004 :  09:24:19  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Astronach

quote:
A neco pro nasi nadrazenou rasu Eruditu by nebylo.

Erudaci fakt vypadaj divne.

Chces rict, ze jsou velmi krasni a maji ladny pohyb a jestli ne, tak pouziju (Sinafey) tvoje ribcage a budu mit uz konecne kompletni Skeleton Mastery.

Edited by - Shemiramoth on 09/10/2004 09:27:21
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 10/10/2004 :  16:52:40  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot
Jinak postavy rozhodne nejsou vybalancovane co do schopnosti. Treba s clerikem nemam sanci zabit (na lvl 15) moba na lvl 11 (lvl 10 je pro me sedy, beze expu). OK, mam sanci, ale nesmi mi resistnou 2x kouzlo, jinak proste dojde power a je vymalovano. A je jedno, jestli jedu pres HO, nebo se ho snazim umlatit a vse investuji ho healu.

Btw ten patcher by fakt potreboval vylepsit, velice snadno vytvari soubory vetsi nez na serveru, coz ma za nasledek kompletni stahovani souboru znovu

? ja s klerikem lvl 14 zabijim v pohode zluty. jo samozrejme jestli ti u nej sviti dve sipky nahoru a pise to v popisku group tak to je jina :) ale to si hold musis zjistit neco o identifikaci sily potvory.

lastfm
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 11/10/2004 :  02:06:13  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

quote:
Originally posted by Khaot
Jinak postavy rozhodne nejsou vybalancovane co do schopnosti. Treba s clerikem nemam sanci zabit (na lvl 15) moba na lvl 11 (lvl 10 je pro me sedy, beze expu). OK, mam sanci, ale nesmi mi resistnou 2x kouzlo, jinak proste dojde power a je vymalovano. A je jedno, jestli jedu pres HO, nebo se ho snazim umlatit a vse investuji ho healu.

Btw ten patcher by fakt potreboval vylepsit, velice snadno vytvari soubory vetsi nez na serveru, coz ma za nasledek kompletni stahovani souboru znovu

? ja s klerikem lvl 14 zabijim v pohode zluty. jo samozrejme jestli ti u nej sviti dve sipky nahoru a pise to v popisku group tak to je jina :) ale to si hold musis zjistit neco o identifikaci sily potvory.

Co znamena Solo a group, to je me jasny. Ale nejak nechapu vyznam tech trojuhelnicku nad jmenem.

Edited by - Milan on 11/10/2004 02:07:37
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 11/10/2004 :  13:24:33  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Co znamena Solo a group, to je me jasny. Ale nejak nechapu vyznam tech trojuhelnicku nad jmenem.

To znamena, ze ten mob je nejakym zpusobem silnejsi nez level co ukazuje. Jedna a dve sipky jsou dve urovne navyseni sily moba, tri sipky oznacuji raid moba .

WoW: Lioki Night Elf Rogue
EQ2: Lioki Half-Elf Troubador/Jeweler (retired)
EQ2 Beta: Lioki Half-Elf Troubador/Jeweler
(retired)

Edited by - Bambi on 11/10/2004 13:25:19
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 11/10/2004 :  14:23:13  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Nevim kam to postnout, tak at rozsirime trosku jeste co se mi nelibi topic.

Gabrieli mam pro tebe nachystanou nejen hulku ale i nejake prsteny a dalsi magic vybaveni, myslim neco na krk :)) ...nejak se mi to nakupilo.

Kdyby byl nekdo dualwield at se ozve mam pro nej Chickenbane :)

Edited by - Shemiramoth on 11/10/2004 14:23:45
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 11/10/2004 :  15:03:31  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Já jsem DW ve freeportu. Je šance, jak se k tobě dostat?
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 11/10/2004 :  15:05:47  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Beta 2.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/10/2004 :  15:10:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:
Originally posted by Tibor

Beta 2.

jak je to na beteě s lagama v commonlands ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 11/10/2004 :  20:09:41  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Commonlands Beta 2 ....rek' bych naprosto v pohode. Samozrejme to laguje, ale da se v pohode hrat.

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 11/10/2004 :  20:10:15  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Commonlands Beta 2 ....rek' bych naprosto v klidu. Samozrejme to laguje, ale da se v pohode hrat.

Edit: Uff, prominte nechapu jaktoze jsem tady dvakrat, nekdo me smaznete prosim.

Edited by - Shemiramoth on 12/10/2004 12:08:57
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 12/10/2004 :  06:52:24  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Me se nelibi ze nekdo zaklada dasich 10 topiku kazdy po 1 zprave.
Boze kam jsem to vlezl.

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 12/10/2004 :  12:17:27  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Me se nelibi ze nekdo zaklada dasich 10 topiku kazdy po 1 zprave.
Boze kam jsem to vlezl.
Odeberu ti přístup, to je to nejmenší.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 12/10/2004 :  14:20:20  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Jeste i vyhrozovani?
To je celkem sila.

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 12/10/2004 :  14:26:18  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Proč si myslíš, že ti vyhrožuju?
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 12/10/2004 :  15:11:26  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Klidne moje posty ve forech eq2 smaz, me to je jedno.

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 12/10/2004 :  15:18:29  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Proč bych měl něco mazat?
Možná si nerozumíme. Napsal si, že se ti nelíbí mít 10 topiců na jedno téma a v každém jeden post. Abych tě před tím bordelem, jak si to sám pojmenoval, ochránil zrušil jsem ti do toho fora přístup. To je vše. Nehodlám proti tobě začít inkvizici.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 12/10/2004 :  16:11:07  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
je vše. Nehodlám proti tobě začít inkvizici.
Uz jsi zacal ale to je jedno, jak rikam, me to je celkem putna. Je videt ze pouze napady od 3 hvezdickovych prispivatelu stanovuji co je spravne a co spatne. A pokud se to nekomu nelibi, odebereme mu pristup. Cenzura, vyhrozovani a zakazani pristupu ...jj jak za komousu.

Edited by - Atronach on 12/10/2004 16:11:49
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 12/10/2004 :  17:01:39  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Dyť si dál přispívej do svého topicu, kde máš questy pohromadě - v tom ti přece nikdo nebrání. Prostě zapomeň, že se topic o EQ2 questech založil, když ti tak vadí. Je to takový problém? Jakápak cenzura - maže ti někdo něco?
Když se ti snad ten topic nelíbil, tak ho prostě nevidíš. Co je na tom složitého?
Když jsi k němu měl takový odpor, tak mi neříkej, že by jsi ho četl nebo nedejbože do něj přispíval.
Také nevím o jaké inkvizici tu mluvíš. Kdyby ti chtěl Tibor předvést inkvizici, tak by se přece s tebou nepáral a prostě bys tu už nikde na foru nic nenapsal. Nevím, proč zas takové ultimátní výrazy. Začínáš mi připomínat Shimiho.
A dál netuším, proč ta poznámka o 3* přispěvovatelích. Jestli sis nevšiml, tak se topic líbil všem kromě tebe. Navíc když už teda s tebou v čistě teoretické rovině budu polemizovat o 3*, tak čistě teoreticky 3* ve žluté barvě mohou rozhodnout co je správné a co ne pro toto forum. Dál to rozvádět nebudu (protože to dělají pouze ve VELMI ojedinělých případech).

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 12/10/2004 :  17:14:06  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
aaa dalsi 3 hvezdickovej ...

quote:
Jakápak cenzura - maže ti někdo něco?
Jo, par jich z postu zmizelo, ale to byla URCITE nejaka technicka zavada na serveru.

quote:
Když se ti snad ten topic nelíbil, tak ho prostě nevidíš. Co je na tom složitého?

Ja rekl pouze svuj nazor (coz se tu sjevne nenosi). Naivne jsem si myslel ze tim necemu pomuzu. Pomohl jsem si pouze k tomu, ze to nemuzu cist. Fascinuje me fakt, jake kouzelne zavery dokazi nekteri lide vytvorit.

quote:
Jestli sis nevšiml, tak se topic líbil všem kromě tebe.

Zrejme se boji napsat vlastni nazor, aby nedopadli jako ja.

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 12/10/2004 :  17:18:08  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Tady nekomu dneska preskocilo nebo to byl jen dlouho potlacovany charakter osobnosti ? V kazdem pripade si tady takovyma prohlasenima moc kamaradu neudelas. Radim jit se projit na cerstvej vzduch a prijit na jine myslenky ono je to nekdy lepsi nez se z VR zblaznit.

Black
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 12/10/2004 :  17:33:48  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo, par jich z postu zmizelo, ale to byla URCITE nejaka technicka zavada na serveru.
Docela by mě zajímalo kdo ti co smazal. Tvé posty by musely být jiného kalibru, abys mě vyprovokoval něco smazat.

quote:
Ja rekl pouze svuj nazor (coz se tu sjevne nenosi). Naivne jsem si myslel ze tim necemu pomuzu. Pomohl jsem si pouze k tomu, ze to nemuzu cist. Fascinuje me fakt, jake kouzelne zavery dokazi nekteri lide vytvorit.
Nemám problém s tvým názorem. Pokud sis všimnul přístup jsem ti sebral ne poté co si ve vyjádřil v inkriminovaném foru, ale poté co si začal tvůj názor cpát sem.

quote:
Zrejme se boji napsat vlastni nazor, aby nedopadli jako ja.

Chudinko, ty si teda strašně dopad.

Tahle diskuse nikam nevede, klidně si buduj ty tvoje teorie spiknutí, cenzury a bůhvíčeho ještě, je mi to jedno.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 12/10/2004 :  18:34:33  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
IMHO jde pouze o zahojeni si moderatorskeho ega. Nic vic nic min.
Odebrat nekomu pristup jen proto ze se nekomu neco nelibi (co se uplne nahodou), co se libi moderatorum.

Je to smutne...
Tak si uzivejte tajnych informaci a bacha aby se je nahodou nedozvedel jeste nekdo jiny kdo vam nevoni.

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/10/2004 :  18:50:24  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Beta 1 byla kompletně smazána. Nějaká stará data způsobovala neřešitelné problémy.

Game over....

Hahah, ale snad je to jen joke :)
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 12/10/2004 :  18:55:22  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Beta 1 byla kompletně smazána. Nějaká stará data způsobovala neřešitelné problémy.

Game over....

Hahah, ale snad je to jen joke :)

ja se ted zasmal tomuhle ;)
All servers are up except:
Beta 1
Beta 21

kdyz uz maji bugy i v login screenu.. no ;P

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/10/2004 :  18:57:34  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
O těch jednotlivých serverech psali na fóru, oni testují hardware. Ale beta 1 je fakt nějak hodně v řiti :) Devs se k tomu stále nějak nechtějí vyjádřit.

Sázím 5 ku 1 na wipe.
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 12/10/2004 :  19:08:57  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

O těch jednotlivých serverech psali na fóru, oni testují hardware. Ale beta 1 je fakt nějak hodně v řiti :) Devs se k tomu stále nějak nechtějí vyjádřit.

Sázím 5 ku 1 na wipe.

sazim ze wipe nebude ;) ale to jejich "We are working on it" je teda po nekolika hodinach down celkem nedostacujici info ;)

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 12/10/2004 :  19:52:49  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Je v jejich zajmu aby nebylo - bo by se testovani high-lvl naplne zpozdilo o lvlovani novych charu.

Nicmene alespon se da beta 2. No jdu se podivat do FP

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 12/10/2004 :  23:34:59  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
myslim ze je docela easy umoznit na serveru prikaz /lvl xx /gold xx

a mas high lvl charu kopu :)

kde je ten hustej topic na questy ? ja ho nejak nevidim, lepe receno vidim jen jeden.

btw tibore kdyz ti dam seznam topicu ktery mi vadi tak mi je hidnes ? :)) jinak bude atronach pusobit docela protekcne

lastfm

Edited by - Rashaverak on 12/10/2004 23:37:07
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,33 seconds. on eygor Snitz Forums 2000