Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Co se mi nelíbí
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 13/10/2004 :  06:43:19  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

btw tibore kdyz ti dam seznam topicu ktery mi vadi tak mi je hidnes ? :)) jinak bude atronach pusobit docela protekcne
Pokud ti budou vadit všechny z jednoho fora tak jistě.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 15/10/2004 :  12:58:42  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
- Pridali 50 novych questu, misto toho aby opravili stavajici.
- neopravili schemata a suroviny pri craftu zradla.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/10/2004 :  13:27:07  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
mate taky bugle specky nekdo ?
me nejde pouzit piercing strike , coz je druha varianta od quick strike, ale mel sem u ni zkusennosti ze ji vyrazne casteji landnu

skill na ni mam, zaradi se do fronty a nicvisi tam

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 15/10/2004 :  16:43:26  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Nemuzu zacastovat lesser archhealing ..novej spell na lvl 18. Minor archhealing jde v pohode :((.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 15/10/2004 :  16:48:03  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=bspells&message.id=5955#M5955
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 15/10/2004 :  17:00:08  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
- neopravili schemata a suroviny pri craftu zradla.

No a ja jako na svinu nachazim porad nejaky surovina na jidlo grrrr

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 18/10/2004 :  00:11:32  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
mmt uz mam asi hodinu a pul ve hre char a nemuzu se tak vubec lognout je natom nekde stejne nebo se to tyka jen me? :((

so...
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 18/10/2004 :  07:00:31  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Vcerejsek byl ponekud 'zatuhavavsi'.
Forum infa o stucknutych hracich melo 8 stranek

Me se to stalo v druhe vlne, takze jak jsem se vratil z TS a sel odevzdat Q do SQ, uz jsem se ze zonovani nevzpamatoval, takze jsem napsal info o stucku do dalsiho noveho threadu.

Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 18/10/2004 :  17:23:47  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
Co se mi nelibi?

mych 512MB pameti ... do hodiny se EQ zmeni ve screenshot movie
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 18/10/2004 :  20:25:30  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
me se nelibi ze neni datum releasu. nebo ho nekdo zna ? ja slysel nejake datumy jako 15/11 ale tezko uverit.

lastfm
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 18/10/2004 :  20:49:58  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Proč těžko uvěřit? SWG také vyšlo v nedodělaném stavu.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 18/10/2004 :  21:16:55  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
nejde o nedodelanost v soucasnym stavu jak je hra by ji v pohode mohli vydat a bylo by to ok, jde o to jestli je oficialni termin vydani.

lastfm
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/10/2004 :  22:09:56  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

me se nelibi ze neni datum releasu. nebo ho nekdo zna ? ja slysel nejake datumy jako 15/11 ale tezko uverit.

na jednom shopu sem videl dneska 25 dni do releasu, tak kdo vi :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 27/10/2004 :  10:37:15  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
jak se tady už psalo, malý zoom, při větší akci je prd vidět, proč to neudělali jako u SWG?
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 27/10/2004 :  14:20:39  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

jak se tady už psalo, malý zoom, při větší akci je prd vidět, proč to neudělali jako u SWG?

Protoze to neni SWG???

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 27/10/2004 :  14:22:39  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

quote:

Protoze to neni SWG???

No to není, nicméně to nevysvětluje malý zoom. čeho se autoři báli? na rychlosti by to neubralo nějak rapidně kdyby při větším zoomu se zhoršily detaily, jak to vlastně hra dělá. Tobě zoom vyhovuje? mě ne.

Edited by - spajdr on 27/10/2004 14:23:05
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 27/10/2004 :  14:29:22  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tobě zoom vyhovuje? mě ne.

Jiste, ja totiz hraju z vlastniho pohledu cili nevim, k cemu zoom

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 27/10/2004 :  14:39:12  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

quote:
Tobě zoom vyhovuje? mě ne.

Jiste, ja totiz hraju z vlastniho pohledu cili nevim, k cemu zoom

K tomu abys viděl co se kolem Tebe děje, jestli se náhodou neobjeví nějaký spawn, aby člověk měl možnost včas se stáhnout Já mám rád přehled a né tohle, no vlastního pohled bych teda nikdy nepoužíval.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 27/10/2004 :  15:09:38  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

K tomu abys viděl co se kolem Tebe děje, jestli se náhodou neobjeví nějaký spawn, aby člověk měl možnost včas se stáhnout Já mám rád přehled a né tohle, no vlastního pohled bych teda nikdy nepoužíval.

Hehe, co jsi ty vlastne od EQ2 ocekaval? Mam takovy pocit, ze uplne neco jineho, nez ta hra je a ma byt.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 27/10/2004 :  15:12:41  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:

Hehe, co jsi ty vlastne od EQ2 ocekaval? Mam takovy pocit, ze uplne neco jineho, nez ta hra je a ma byt.

Očekával jsem úplně normální věci, na které jsem si z jiných MMORPG zvyknul. First person pohled je pro mě dobrý akorát když se chci kochat zblízka nějakému předmětu nebo soše třeba
Podle čeho usuzuješ že jsem očekával něco jiného prosím Tě?
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 27/10/2004 :  17:43:44  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Očekával jsem úplně normální věci, na které jsem si z jiných MMORPG zvyknul. First person pohled je pro mě dobrý akorát když se chci kochat zblízka nějakému předmětu nebo soše třeba

No, nelibi se ti ze musis delat questy (nutne jsou jen 3), pohled ti vadi (pricemz je ok)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 27/10/2004 :  18:19:53  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No, nelibi se ti ze musis delat questy (nutne jsou jen 3), pohled ti vadi (pricemz je ok)

Však ano, nelíbí, od toho tady je příspěvek ne? napsal jsem co se mi nelíbí
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 01/12/2004 :  13:04:11  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Trosku se me nelibi zpusob managementu questu .. je to docela neprehledny, okno se neda zvetsit, nevidis ktere questy uz mas hotove a staci akurat zajit za tou osobou co ti je zadavala apd. Taky popis questu je docela nekonkretni, obcas se stane ze nenapisou kde jaka osoba je, jenom zona a ja pak jak debil obiham celou zonu clovicek po clovicku :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Benedikt
Starting Member

31 Posts

Posted - 01/12/2004 :  13:12:33  Show Profile  Visit Benedikt's Homepage Send Benedikt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reyden

Trosku se me nelibi zpusob managementu questu .. je to docela neprehledny, okno se neda zvetsit, nevidis ktere questy uz mas hotove a staci akurat zajit za tou osobou co ti je zadavala apd. Taky popis questu je docela nekonkretni, obcas se stane ze nenapisou kde jaka osoba je, jenom zona a ja pak jak debil obiham celou zonu clovicek po clovicku :)

az na to, ze ta nekonkretnost je zcela zamerna, v bete dokonce upozornovali na to, ze jak bude cloveku stoupat level, tak bude ta nekonkretnost cim dal tim vetsi
mne spis vadi ten strop 50 questu - ono se to zda hodne, ale ve chvili, kdy mas 20 collection questu ... :)
ben

Ben
http://www.dungeony.cz
I'd like to live just long enough to be there when they cut off your head and stick it on a pike as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 01/12/2004 :  13:28:27  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Jinak na www.eq2interface.com je úprava quest okna tak, že není rozdělené na dvě poloviny vodorovnou čarou ale svislou. Tzn. v levé části je pouze seznam questů s názvem a rozbalen je v pravé části - ala web stránka. Je to super.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 01/12/2004 :  13:28:51  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

To myslis urcite zertem, ze ano.
Jak dlouho ze hrajes eq2? 10minut?
Managment je prehledny, je videt ktere Q jsou hotove a ktere ne, popis je dostatecne nekonkretni aby naplnil pozadavky lidi s prumernym iq aby se z Q nestala omalovanka ve ktere 'obtahnes' obrazek podle predlohy, kde vymalujes predem pripraveny obrazky. Proste popis Q neni pro zaky MS.

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 01/12/2004 :  13:32:20  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Zkus tohle
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 01/12/2004 :  13:57:30  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:

Managment je prehledny, je videt ktere Q jsou hotove a ktere ne, popis je dostatecne nekonkretni aby naplnil pozadavky lidi s prumernym iq aby se z Q nestala omalovanka ve ktere 'obtahnes' obrazek podle predlohy, kde vymalujes predem pripraveny obrazky. Proste popis Q neni pro zaky MS.

kua to tady fakt nemuze byt jedinej thread bez toho aby se tady nekdo urazel? Ne nehraju ho 10 minut ale 5 dni v kuse, ano nehral jsem predtim betu a ano prijde mi to opravdu neprehledny kdyz to porovnam s WoW, kde proste vidis kterej Q mas kompletni a staci si zajit akurat pro odmenu a ne si odklikavat 50 polozek a premejslet jestli uz to je hotovy nebo ne. Je to tady o tom co se komu nelibi, tobe se to libi tak to necti

a dekuji ostatnim kteri pristeli konstruktivnim prispevkem a doporucili ten UI mod .. ten vypada opravdu lip

EDIT: mam na mysli uplne malou poznamku na konci radku se jmenem quest - (completed). Attro jestli ti to pak prijde jako klikacka pro deti tak popros SOE at tam ten prehled questu nedavaj vubec a at si to musis zaznamenavat na papir, pak ti to prijde mozna jeste vic hardcore

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"

Edited by - Reyden on 01/12/2004 14:03:19
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 01/12/2004 :  14:19:17  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
kdyz uz jsme u tech modu nevi nekdo jestli existuje nejaky mod kde by bylo vylepsene targetovani potvor ? Nebo mozna neco delam blbe tak kdyby mi nekdo poradil.

Muj problem je ze kdyz bojuju a mame add tak mam problem ty potvory targetnout muzu bud nearest pres F8 nebo nahodnyho enenmy pres TAB, takze nekdy trva docela dlouho nez se timhle zpusobem naklikam spravne nehlede na to ze lidi co na mej assist tak pres TAb uz jsem nekolikrat naklikl potvoru kterou jsme vuec nemlatili a kdyz tento dotycny ktery na me velmi spravne assista zorvna v tu chvili zautoci a ma ranged utok tak jsme v haji.

Targetovani pomoci mysi jsem zazil naposledy v uo, nehlede na to ze aby to bylo pouzitelne musel bych vypnout targetovani lidi a ponechat pouze targetovani potvor., co zjsem nenasel, jde vypnout pouze targetnuti sebe sama.

Takze jestli vas neco napada tak diky za rady

lastfm
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 01/12/2004 :  14:25:24  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Je to tady o tom co se komu nelibi, tobe se to libi tak to necti

napsal jsem svuj nazor. Ty me nemas co zakazovat co mam a co nemam cist, to muzes zkouset u vas v gilde nebo na /cz (je sorry to vlastne zkousel nekdo jinej ). Pokud ti vadi moje odpovedi tak je necti, pripadne jdi hrat dokonale wow.

quote:
Attro jestli ti to pak prijde jako klikacka pro deti tak popros SOE at tam ten prehled questu nedavaj vubec a at si to musis zaznamenavat na papir, pak ti to prijde mozna jeste vic hardcore

Soude podle tveho prispevku bych naopak doplnil okenko s popisem "prejete si quest ihned splnit? [ano/ne]" to by asi bylo idealni. To by ti asi vyhovovalo nejlepe, nemam pravdu?

Me obtiznost dana strucnosti Q vyhovuje a PEVNE VERIM ze to SOE necha jak to je, ze to nejaci vecne nespokojeni ujecenci nepodelaji.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 01/12/2004 :  14:28:10  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
spravne nehlede na to ze lidi co na mej assist tak pres TAb uz jsem nekolikrat naklikl potvoru kterou jsme vuec nemlatili a kdyz tento
Vylouceno.
TAB ti v boji selektuje POUZE moby z grupy se kterou mate uz bezici encounter. NELZE TABem selektnout moba mimo encounter. Max to nejaka lama selektne mysi a zautoci na dalsiho moba mimo skupinu se kterou bojujete.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 01/12/2004 :  14:33:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
spravne nehlede na to ze lidi co na mej assist tak pres TAb uz jsem nekolikrat naklikl potvoru kterou jsme vuec nemlatili a kdyz tento
Vylouceno.
TAB ti v boji selektuje POUZE moby z grupy se kterou mate uz bezici encounter. NELZE TABem selektnout moba mimo encounter. Max to nejaka lama selektne mysi a zautoci na dalsiho moba mimo skupinu se kterou bojujete.

mozna to takhle funguje u good, ale me teda tab targetuje skoro cokoliv , na encounter to funguje pouze pokud uz bojuju, ale v prpade - zabijime grupu mobu, jeden padne chci targetnout dalsiho, tak tab fakt nejde

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 01/12/2004 :  14:34:24  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

napsal jsem svuj nazor. Ty me nemas co zakazovat co mam a co nemam cist, to muzes zkouset u vas v gilde nebo na /cz (je sorry to vlastne zkousel nekdo jinej ). Pokud ti vadi moje odpovedi tak je necti, pripadne jdi hrat dokonale wow.

nazor si nenapsal, ty ses me pokousel urazet/shazovat vyrokem ze to hraju 10 minut, stejne tak jako pokracujes dal .. tvuj nazor by byl pokud bys napsal "me to vyhovuje" s tim bych problem nemel, proboha vzdyt kazdymu vyhovuje neco jineho

quote:
Soude podle tveho prispevku bych naopak doplnil okenko s popisem "prejete si quest ihned splnit? [ano/ne]" to by asi bylo idealni. To by ti asi vyhovovalo nejlepe, nemam pravdu?
Co to placas? Psal jsem ze questy jsou tezke?? psal jsem ze to okno na questy je neprehledne ..

quote:

Me obtiznost dana strucnosti Q vyhovuje a PEVNE VERIM ze to SOE necha jak to je, ze to nejaci vecne nespokojeni ujecenci nepodelaji.

je videt ze zadny tvuj osobni nazor nemuze byt bez nejake dalsi urazky .. a ja nemam duvod se bavit s nekym s komplexy takze nasi debatu beru jako ukoncenou

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 01/12/2004 :  14:36:24  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Vylouceno.

ROFL tak to asi s Rashem hrajem jinou hru...

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 01/12/2004 :  14:41:14  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
mozna to takhle funguje u good, ale me teda tab targetuje skoro cokoliv , na encounter to funguje pouze pokud uz bojuju, ale v prpade - zabijime grupu mobu, jeden padne chci targetnout dalsiho, tak tab fakt nejde
Tak to reklamuj u soe , fakt to funguje, vyzkouseno nespocetne krat po tom co to SOE oficialne anouncnuli v jednom z inf k patchi.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 01/12/2004 :  14:43:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
PEVNE VERIM ze to SOE necha jak to je, ze to nejaci vecne nespokojeni ujecenci nepodelaji.

Ateisti vedi, ze vetsina novych mmorpg ma k dispozici velice silny nastroj (vetsinou nejaka xml api) na tvorbu UI podle vlastni chuti (samozrejme s omezenim).

Btw postujes horsi, jizlivejsi a hnusnejsi posty nez obcas postuju ja. Jsi proste jeden velkej pytel nechutne nevybite agresivity; jak to u podobnych pripadu byva - schovan v anonymnim prostredi internetu.

Edited by - VT on 01/12/2004 14:47:19
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 01/12/2004 :  14:43:44  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

quote:
Vylouceno.

ROFL tak to asi s Rashem hrajem jinou hru...

TO asi hrajes. Me to funguje spravne.

Jinak k tem questum. Nevim, jestli je vhodne, aby to tam psalo completed, protoze ne vzdy je splnenim "aktualniho" ukolu quest splnen (nemyslim uplne, to se sam presune do slozky COMPLETED). Casto totiz sam postoupi na neco jineho, ci pri pokecani/akci quest prejde do dalsi casti.
Spis mi "vadi", ze uz nefunguje to co z bety, ze skakal nahoru vzdy ten qeust, ktery se updatnul. Mozna nejaka znacka v jurnalu u daneho questu by pomohla (hlavne kdyz se updatujou 4 questy zaroven :D)...ale jinak je ten jurnal podle me dobry (az na ten limit, ten mi vadi a limituje me)
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 01/12/2004 :  14:45:37  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by Atronach
nazor si nenapsal, ty ses me pokousel urazet/shazovat vyrokem ze to hraju 10 minut, stejne tak jako pokracujes dal .. tvuj nazor by byl
Vrat se do skoly a zeptej se ucitele co znamena '?', Urcite to neni VYROK ale OTAZKA - to ti mohu s jistotu rict uz ted. Takze se uklidni, bez si zase hrat a povazuj debatu za ukoncenou.

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 01/12/2004 :  14:48:32  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
rad bych si dovolil podotknout ze zasadni otazka zde je jak spravne targetnout add, to ze si attronach vybral zrovna cast aby se mohl hadat je imho nepodstatne a inteligentni clovek by ho mel ignorovat.

lastfm
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 01/12/2004 :  14:52:05  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

rad bych si dovolil podotknout ze zasadni otazka zde je jak spravne targetnout add, to ze si attronach vybral zrovna cast aby se mohl hadat je imho nepodstatne a inteligentni clovek by ho mel ignorovat.

Adda v boji netargetnes, jedine mysi. A to proto, ze dokud mu nekdo neda ranu, neni na tebe/grupu locknuty, tutuz se nedostane do kolecka TAB v boji.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 01/12/2004 :  14:54:31  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
TO asi hrajes. Me to funguje spravne.

Vysvetli pls....
Mlatim jednoho moba z 5-ti a pote co padne muzu v pohode targetnout pres TAB i JAKOHOKOLIV moba (tzn i toho co je o kus dal) a ne pouze toho co je v encounteru. Ale s tim maji asi problemy fighter a scout chary a magove s priestama sou na tom asi jinak .

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 01/12/2004 :  15:02:43  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
Btw postujes horsi, jizlivejsi a hnusnejsi posty nez obcas postuju ja. Jsi proste jeden velkej pytel nechutne agresivity; jak to u podobnych pripadu byva - schovan v anonymnim prostredi internetu.

Znas ten pocit, ze ve hre (jakekoliv) neco funguje dobre ale diky neustalym narazkam ze strany hracu ze to je zelene/fialove, male/velke, tezke/lehke to nakonec tvurce predela a to ve vetsine pripadu k horsimu?

Me tihle lide celkem zvedaji adrenalin a - rikam to na rovinu, nemam je rad.

Pokud nekdo napise ze jsou Q neprehledne bez potrebnych informaci, je to presne tenhle pripad - tj. udelat s dobre vymysleneho systemu zasah ktery to znehodnoti, tak se ozvu.

A jedovatost? Jo obcas jsem jedovaty, umerne tomu jak moc je arogantni pisatel.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 01/12/2004 :  15:06:59  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Vysvetli pls....
Mlatim jednoho moba z 5-ti a pote co padne muzu v pohode targetnout pres TAB i JAKOHOKOLIV moba (tzn i toho co je o kus dal) a ne pouze toho co je v encounteru. Ale s tim maji asi problemy fighter a scout chary a magove s priestama sou na tom asi jinak .

No a co ti mam poradit? Kdyz to stejne udelam ja, muzu TABem targetovat POUZE ty co mame v encounteru.

Go to Top of Page

Benedikt
Starting Member

31 Posts

Posted - 01/12/2004 :  15:07:37  Show Profile  Visit Benedikt's Homepage Send Benedikt a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

kua to tady fakt nemuze byt jedinej thread bez toho aby se tady nekdo urazel? Ne nehraju ho 10 minut ale 5 dni v kuse, ano nehral jsem predtim betu a ano prijde mi to opravdu neprehledny kdyz to porovnam s WoW, kde proste vidis kterej Q mas kompletni a staci si zajit akurat pro odmenu a ne si odklikavat 50 polozek a premejslet jestli uz to je hotovy nebo ne. Je to tady o tom co se komu nelibi, tobe se to libi tak to necti

a dekuji ostatnim kteri pristeli konstruktivnim prispevkem a doporucili ten UI mod .. ten vypada opravdu lip

EDIT: mam na mysli uplne malou poznamku na konci radku se jmenem quest - (completed). Attro jestli ti to pak prijde jako klikacka pro deti tak popros SOE at tam ten prehled questu nedavaj vubec a at si to musis zaznamenavat na papir, pak ti to prijde mozna jeste vic hardcore

to je presne to, co sem mel na mysl, kdyz sem psal na dungeony.cz svuj nazor na wow - ze wow se na rozdil od eq2 snazi hracum hru co nejvice zprijemnit a zjednodusit, mam dojem ze lidi co delali eq2, to sice udelali tak, abu to umoznovalo hodne veci, ale na nejaky "komfort hracu" zvysoka kaslali :)
ben

Ben
http://www.dungeony.cz
I'd like to live just long enough to be there when they cut off your head and stick it on a pike as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 01/12/2004 :  15:19:24  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Jsem Druid
Musím konstatovat, že mě se taky stává, že začnu bojovat s grupou 3 mobů, TABem přehazuju targety a targetne mi to další grupu mobů stojící vedle, takže omylem zaútočím na další dva a ve výsledku bojuju s 5 najednou.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 01/12/2004 :  15:20:30  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Vysvetli pls....

No a co ti mam poradit? Kdyz to stejne udelam ja, muzu TABem targetovat POUZE ty co mame v encounteru.

Jsem v praci takze to nemuzu na 100% potvrdit, ale mam s tim targetovanim ty same problemy jako Rash. Vecer to testnu a snad na to prijdu co delam spatne....

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 01/12/2004 :  15:36:26  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jsem v praci takze to nemuzu na 100% potvrdit, ale mam s tim targetovanim ty same problemy jako Rash. Vecer to testnu a snad na to prijdu co delam spatne....
Jedine, ze by na to byla nejak volba v options. Nic jineho uz me nenapada.

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4369 Posts

Posted - 01/12/2004 :  17:01:20  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Vysvetli pls....

Kupodivu je to skutecne tak, ja s priestem moby netargetuju, proste kouzlim utocna kouzla i healy rovnou na tanka, hra to automaticky presmerovava na cil se kterym bojuje tank.

Stejne tak funguje healovani potvor, to prozmenu healuje toho do koho mlati potvora. Je to sice trochu krkolomne, ale da se na to zvyknout.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 01/12/2004 :  17:28:11  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
S targetem mam ohromny problemy. Jako Echnchanter potrebuji targetovat především právě ty moby co máme v encounteru ale s kterými zrovna nebojujeme a mezzovat či stunovat je a to tak, že dokola. Je to šílený protože klikem myši targetnout defakto nejdou a přes TAB targetuji vše kolem tedy i grupy bez encounteru a je velke riziko že na grupu pošlu neuváženým mezzem další grupu mobů. Upřímně damage nebo healer povolání jsou v tomto mnohem ale mnohem více v pohodě protože buď použijí assist na tanka nebo jednoduše vybírají na heal hráče v teamu přes lištu.

Noe

Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 01/12/2004 :  17:56:18  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
Jako hadrák jsem v klidu, hážu celý náklad many na tanka, horší je když se tank fláká a prostě netargetuje nebo si prohlíží (omylem?) něco okolo :)

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000