Author |
Topic  |
Marti
New Member

159 Posts |
|
| |
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 13:55:45
|
Je jenom jedna verze. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 14:02:27
|
quote: Originally posted by Marti
Ahoj, koukal jsem kde se to dá objednat a našel to na téhlé www :
http://www.xzone.cz/vylohagamedruh.php3?vyber=rpg&podrubrik=MMORPG&ref=Stormer
Výhode je že je to v ČR.
Otázka teď je jaká to je verze ??? US nebo EU, jsou vůbec dvě verze ?
Hmm myslím že sem nějak zaspal.
*ref=Stormer* ... to je tak trapny |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 14:59:58
|
quote: Originally posted by Tibor
Je jenom jedna verze.
Ok. Tím líp.
Myslím že 1.990,- je to příjemnější a já si klidně tu chvilku počkám stejnak na to čas nebude dřív jak po vánocích.
Spíš jak to vidím se k tomu možná nedostanu nikdy. |
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 18:54:40
|
quote: Originally posted by reyden
*ref=Stormer* ... to je tak trapny
co je na tom trapnýho ? že koupí člověk podpoří mmorpg.cz aniž by ho to cokoliv stálo ?
myslim, že jedinej kdo tu je trpanej si ty :) |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 19:30:35
|
quote: Originally posted by Isac
[quote]Originally posted by reyden
myslim, že jedinej kdo tu je trpanej si ty :)
wau, diky za psychoanalizu |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
|
FUFICEK
New Member

112 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 13:11:58
|
No tohle je hodne divoka cena Ale pokud je to pravda a neprimlasknout ti k tomu jednou tolik za clo a dopravu tak gratz |
Pokud zase kecám nesmysly, tak mi to prosím promiňte. |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 14:15:06
|
mam to objednane a uvidime celkem to je asi cca 25 liber no sem zvedav jak dopadnu a diky tomu ze je to UK pry by nemelo bejt ani clo.
Huraaa |
|
 |
|
James
New Member

205 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 20:34:26
|
mam to objednane a uvidime celkem to je asi cca 25 liber no sem zvedav jak dopadnu a diky tomu ze je to UK pry by nemelo bejt ani clo.
Huraaa
Az ti to od nich prijde, napis na kolik te to vyslo. thx :) |
EQ2x - Volsak, testovací Inkvizitor UO, AC, EQ, AO ... bejvávalo EQ - Elder Volsakova Volsanda - Beastlady 360+AA's The Exodus
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 21:21:03
|
ja uz sem tam koupil, za 3 krabice dohromady 3576,- vcetne postovnyho , je to v ramci eu takze clo apod nehrozi :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 00:24:39
|
quote: Originally posted by Pertha
ja uz sem tam koupil, za 3 krabice dohromady 3576,- vcetne postovnyho , je to v ramci eu takze clo apod nehrozi :)
Pěkná cena, já skoro to samé dal za dvd verzi  |
 |
|
massimo
Starting Member
46 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 08:50:16
|
ja uz sem tam koupil, za 3 krabice dohromady 3576,- vcetne postovnyho , je to v ramci eu takze clo apod nehrozi :)
Za jak dlouho ti to prislo ?? A hlavne kdo to doveze ?? Dopravni sluzba nebo posta?? popr. kde to zustane kdyz nebudu doma? Diky |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 08:59:55
|
melo by to prijit dneska nebo zitra, normalni posta takze ti to nedovezou jen daj do schranky listecek jako obvykle :) |
|
 |
|
massimo
Starting Member
46 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 09:10:53
|
melo by to prijit dneska nebo zitra, normalni posta takze ti to nedovezou jen daj do schranky listecek jako obvykle :)
ok, ale porad jeste nevim jak dlouho ti to jde domu , to jsi tam objednaval pres tu obyc postu nebo pres tu expresni ?? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 09:24:09
|
tu obyc minula objednavka prisla 3 dny po expedici , tady to asi bude to samy |
|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 09:51:06
|
Me to Alan posilal v patek a pred okamzikem volali z DHL ze mi to kolem poledne privezou (nic jsem nikam nefaxoval, nikam jsem nevolal)
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
massimo
Starting Member
46 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 11:28:01
|
no a platite neco za clo nebo za dph ?? na kolik to teda ve finale vyjde ?? se vsim tj i s dopravou! diky |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 12:01:47
|
Normalni dvd verze vysla asi o 500 draz diky poplatkum u nasich dhl. Na zberatelskou jsem doplacel 900.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 12:31:35
|
Tak uz to dorazilo, air mailom, bez dalsich poplatkov a podobnych zdrzani.  |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 12:35:06
|
quote: Originally posted by Duncan
Tak uz to dorazilo, air mailom, bez dalsich poplatkov a podobnych zdrzani. 
jakou jsi mel verzi? |
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 12:42:00
|
jakou jsi mel verzi?
normalnu 2DVD verziu, ale v krabici mam aj dalsie 2 CD s nejakym Starter kit (viac iny topic) zaielal to 9.11 a doslo to teraz 15.11. normalne postarka doniesla balik. |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 17/11/2004 : 12:27:54
|
jakou jsi mel verzi?
normalnu 2DVD verziu, ale v krabici mam aj dalsie 2 CD s nejakym Starter kit (viac iny topic) zaielal to 9.11 a doslo to teraz 15.11. normalne postarka doniesla balik.
Mám takový pocit že jim to došlo.
I když o tom nepíšou.
Mám to objednané od neděle a ještě mi to nepotvrdily.
|
|
 |
|
massimo
Starting Member
46 Posts |
Posted - 17/11/2004 : 17:39:46
|
no ja to objednaval na www.gameplay.co.uk v pondeli, v utery mi prisel email ze uz to od nich odeslo a strhli si 1400,- a to i s "expresni" postou. Cena pekna za DVD verzi ale jsem zvedavy jestli to jeste letos prijde  |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 17/11/2004 : 21:19:16
|
quote: Originally posted by massimo
no ja to objednaval na www.gameplay.co.uk v pondeli, v utery mi prisel email ze uz to od nich odeslo a strhli si 1400,- a to i s "expresni" postou. Cena pekna za DVD verzi ale jsem zvedavy jestli to jeste letos prijde 
TAK JSEM ZJISTIL ŽE SE TO MUSÍ JAKO EXPRES OBJEDNAT, TO OSTATNÍ ONI DO EVROPY NEPOSÍLAJÍ VŮBEC.
TAK POZOR NA TO, JINAK BUDETE ASI ČEKAT VĚČNĚ.
Sem to změnil a hele, už to jde najednou :-). |
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 17/11/2004 : 22:24:54
|
European delivery We ship to Europe at just Ł2.95 per order. We also offer a priority European signed for service at just Ł6.50.
Jinak na přímý dotaz to jde po souši, tzn tunelem pod kanálem. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 12:07:41
|
Takže právě mi to dorazilo. Objednáno na www.gameplay.co.uk. Odesláno od nich minulý pátek, dneska to dorazilo. Delivery jsem zvolil to nejlevnější za 2.99 libry. A nešlo to po zemi, ale Air Mailem. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 15:22:48
|
Dnes mi dorazila collectors edition od Alana. Šest dnů airmailem neporušená bez cla pochopitelně.
A musím říct, že je to nádherná sběratelská edice. |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 15:35:39
|
Me se hrozne libi ta mince 
Nemluve o drackovi co spinka v rozku meho nehostineho kutlochu a vobcas dela ze umrel pripadne predvadi jak umi chrlit ohen 
|
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 15:39:08
|
quote: Originally posted by Gabriel
Dnes mi dorazila collectors edition od Alana. Šest dnů airmailem neporušená bez cla pochopitelně.
A musím říct, že je to nádherná sběratelská edice.
Mne jeste nedorazila. . Taky CD-Rom Shop ....ach jo.
Edit: no dneska bych mel mit nejspis HL 2, tak se alespon nebudu pres vikend nudit. Kdyz jeste nemam EQ2 CE. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 18/11/2004 15:41:58 |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 15:43:08
|
Teď to z ní nainstaluju a pokud nebudu vypadat jinak, tak to všem omlátím o hlavu a budu chtít Spaiderovu speciální edici  |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 15:59:21
|
quote: Originally posted by Gabriel
Teď to z ní nainstaluju a pokud nebudu vypadat jinak, tak to všem omlátím o hlavu a budu chtít Spaiderovu speciální edici 
kua ze by to na me uz taky cekalo doma? ;-) HL2 distribuci taky porad odkladaji to jsou nervy ;-) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 16:44:45
|
nasel jste nekdo z tech co mate verzi z gameplay nekde ten kod na preorder bonus ? |
|
 |
|
srato
Starting Member
28 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 19:27:01
|
hmm tak mne objednavku zrusili, zrejme odmitli moji kartu. Mate nekdo nejake zkusenosti s E-card od Komercni banky? |
AMD A64 3200, GF 6800GT, 1.5 GB RAM |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 20:23:21
|
quote: Originally posted by srato
hmm tak mne objednavku zrusili, zrejme odmitli moji kartu. Mate nekdo nejake zkusenosti s E-card od Komercni banky?
Měla by bejt v pohodě.
KURNIK JA TO NECH8PU. Mě to stále ještě ani neposlali :-(. |
|
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 20:28:56
|
hmm tak mne objednavku zrusili, zrejme odmitli moji kartu. Mate nekdo nejake zkusenosti s E-card od Komercni banky?
Měla by bejt v pohodě.
KURNIK JA TO NECH8PU. Mě to stále ještě ani neposlali :-(.
Koukal jsem na to a stále tam mam jen order. Nic víc.
Khostři myslíš že kdyby jim tam něco nesedělo dali by vědět.
SRATO a napsali ti to ? |
|
 |
|
srato
Starting Member
28 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 20:31:27
|
Měla by bejt v pohodě.
SRATO a napsali ti to ?
Nenapsali pouze objednavka byla Canceled |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 21:28:26
|
quote: Originally posted by reyden HL2 distribuci taky porad odkladaji to jsou nervy ;-)
ROFL.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 21:29:30
|
Měla by bejt v pohodě.
SRATO a napsali ti to ?
Nenapsali pouze objednavka byla Canceled
Hmm ja mám sice ordered, ale poprví jsem tom měl 3 dny a nic a ted to mám teda aspon zatím první den. No uvidíme.
Příští týden stejnak nemám do pátku čas tak počkáme co bude. |
|
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 05:58:31
|
Tak stále nic.
Khostři kdy jsi to objednal a kdy ti to poslali v ten samej den ? |
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 09:18:16
|
objednával jsem to 3 týdny předtím, než to vyšlo. Jak to vyšlo, tak jsem se ptal, kdy odesílají a řekli mi, že 11.11 budou posílat. 11. večer mi přišel confirmation email a 12. se změnil status u nich na stránce, že to odešlo. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 12:02:30
|
Prave mi dorazila zasilka EQ2 CE a EQ2 DVD airmailem a jak jsem predpokladal BEZ CLA a jinych poplatku. Jenze, jako obvykle mam smulu a v me CE edici chybi collectors coin with velvet pouch . Coz me docela vytocilo. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 19/11/2004 12:05:08 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 12:06:53
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Prave mi dorazila zasilka EQ2 CE a EQ2 DVD airmailem a jak jsem predpokladal BEZ CLA a jinych poplatku. Jenze, jako obvykle mam smulu a v me CE edici chybi collectors coin with velvet pouch . Coz me docela vytocilo.
nechaval sis od alana posilat ten kod, nebo to predtim vubec neotviral?
a kdy ti to posilal? v patek? |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 12:34:59
|
Nenechaval jsem si posilat kod a presne jak pises, odesilal to v patek minuly tyden. Balik i samotny obal na CE (myslim tu tenkou folii) byl neporuseny . |
|
Edited by - Shemiramoth on 19/11/2004 12:37:03 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 12:42:15
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Nenechaval jsem si posilat kod a presne jak pises, odesilal to v patek minuly tyden. Balik i samotny obal na CE (myslim tu tenkou folii) byl neporuseny .
tak to je mrzuty .. doufam ze mi to dneska teda taky prijde a ze tam bude vse
zkus mu kdyztak napsat, za to nic nedas, zda-li by to slo nejak vyreklamovat |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 12:54:43
|
Uz jsem Alanovi napsal. |
|
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 16:51:45
|
ja mel mit pre order edici s botama, tesne pred odeslanim se to zmenilo na DVD version a odeslo :p doslo to za 4 pracovni dny airmailem bez cla ale mam jen debilni mapku Q ve formatu A3 a asi jako kazdy, sochu do baraku :( Kazdopadne muzu hrat a to me tesi nejvic... |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 16:55:59
|
kua tak to je divny .. na poste jeste nic nemam a to mi to odeslo taky minulej patek ..
pls nenasel by se tady nejakej dobrak z Prahy kterej by mi to za uplatu vypalil na dvd? Zajel bys si pro to. CD Key mam ale je mi to na nic .. PROSIM ;-) |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 18:30:02
|
quote: Originally posted by Khostri
objednával jsem to 3 týdny předtím, než to vyšlo. Jak to vyšlo, tak jsem se ptal, kdy odesílají a řekli mi, že 11.11 budou posílat. 11. večer mi přišel confirmation email a 12. se změnil status u nich na stránce, že to odešlo.
TAK PRO VŠECHNY PÁR RAD.
1. U www.gameplay.co.uk LZE PLATIT POUZE EMBOSOVOU KARTOU, TUDIS KDO MA E-CARTY MA PECHA JAKO JÁ. ZADÁVAJÍ TO DO NĚJAKÝHO TERMINÁLU A TO U BANKY DÍKY TOMU NEPROJDE.
2. HRU MAJÍ A PROBLÉM U NICH ŽÁDNÝ NENÍ.
3 KHOSTRI HHHHEEEELLLLPPPPPP. PROSÍM NAJDE SE NĚJAKÁ DOBRÁ DUŠE KDO TO OBJEDNÁ I PRO MĚ. PLADBA NENÍ PROBLÉM, BOHUŽEL PROBLÉM JE TO ZAPLATIT JIM. A DELAT SI NOVOU KARTU NECHCI. |
|
Edited by - Marti on 19/11/2004 18:30:58 |
 |
|
srato
Starting Member
28 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 20:12:10
|
uff tak pokud by to nekdo s embosovanou kartou byl ochoten objednat tak bych chtel take dve kopie a rozhodne si priplatim |
 |
|
massimo
Starting Member
46 Posts |
Posted - 22/11/2004 : 12:03:41
|
dneska mi to doslo, odeslano minule utery takze pokud to chce nekdo objednat piste na icq. Z gameplay to vyjde na necelych 1300,- coz je pekna cena. |
 |
|
Topic  |
|