Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Kde to SEHNAT
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 22/11/2004 :  12:29:09  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
este jsem nevidel e-shop kde by sla provest karta neembosovanou kartou.

lastfm
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 22/11/2004 :  12:36:32  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
net karta od Ebanky neni embosovana
zatim jsi toho tedy v zivote videl hodne malo
Go to Top of Page

massimo
Starting Member

46 Posts

Posted - 22/11/2004 :  19:29:30  Show Profile  Send massimo an ICQ Message Send massimo a Private Message  Reply with Quote
tak to je divne pac ja to ebankou platil a uz to mam doma. A rovnou z gameplay
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 23/11/2004 :  07:23:05  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Na internetu platim BEZNE neembosovkou.
Pouze zatim cdromshop odmitl platbu, protoze to ti sasci delaj terminalem.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 23/11/2004 :  08:22:03  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
kartu od Ebanky mam skoro 3 roky a nakupuji jedine u Cdromshop
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 23/11/2004 :  09:26:33  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nick

kartu od Ebanky mam skoro 3 roky a nakupuji jedine u Cdromshop

Teda Nicku ja rohliky kupuji uplne nekde jinde...

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 23/11/2004 :  13:12:42  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Přišla mi CE Edice a nemám tam ten špešl kód na aktivaci CE edice u accountu ale je tam pouze kod hry tím však CE edice nejde aktivovat. Jsem celkem nasranej.

Dále mi přišel krom samotné hry nějaký Preoder Pack s 8 místným kodem ale ten naprosto nevím kam zadat.

Ještě co se týká mapy na látce to je vůběc běs naprosto hnusný nekvalitní potisk.

Noe

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 23/11/2004 :  13:21:39  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Dále mi přišel krom samotné hry nějaký Preoder Pack s 8 místným kodem ale ten naprosto nevím kam zadat.

Ten klic je na aktivaci jboots, coz je zajimave pro spoustu lidi, kteri nemaji speed buf. Aktivuje se podle me na tvem station EQII accountu

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 23/11/2004 :  13:27:56  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

quote:
Originally posted by Noe

Ten klic je na aktivaci jboots, coz je zajimave pro spoustu lidi, kteri nemaji speed buf. Aktivuje se podle me na tvem station EQII accountu

Ten je ale 16 místný kód, né 8 místný kód
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 23/11/2004 :  13:31:41  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Ten je ale 16 místný kód, né 8 místný kód

Tak ho napise 2x ne?

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 23/11/2004 :  16:49:50  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Jbots mam aktivovaný na to byl jiný kod. Ja mam navic nejaky 8 mistny a chybi mi CE kod.

Noe

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 24/11/2004 :  08:19:07  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
a nemáš je v rámci CE už automaticky aktivované a jenom to musíš claimnout?
Já například na Jboots žádný zvláštní kod nepsal a mám je přiřazeny k accountu (ještě jsem neclaimnul)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Esc
Starting Member

1 Posts

Posted - 24/11/2004 :  12:28:07  Show Profile Send Esc a Private Message  Reply with Quote
Tak du mrknout na gameplay.uk,pac tiscali shop uz EQ2 nenabizi.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 24/11/2004 :  12:45:28  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Esc

Tak du mrknout na gameplay.uk,pac tiscali shop uz EQ2 nenabizi.

A proč by si to bral přes xzone, když by tě to vyšlo tak o 500Kč dráž? ani se nedivím že to stáhli.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 30/11/2004 :  17:52:26  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Já dost možná objednám DVD verzi z Game.net, tam je to za 3-5 dní a cena asi 1500

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 08/12/2004 :  13:09:56  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Neni tady nekdo, kdo ma zkusenosti s tim objednanim ze zahranici a je ochoten mi pomoci s objednanim? Celkem bych si to taky rad zahral a obavam se,ze nez do xzone dostane na sklad, tak bych to mohl mit trikrat ze zahranici :(

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000