Author |
Topic  |
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/12/2004 : 18:11:23
|
me se nelibi, ze je runnyeye dole v dobe kdy bych chtel hrat a pak to, ze sou strasny fronty na nektery questovy moby |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Rahman
Moderator

4369 Posts |
Posted - 01/12/2004 : 18:49:57
|
quote: Originally posted by Noe
Upřímně damage nebo healer povolání jsou v tomto mnohem ale mnohem více v pohodě protože buď použijí assist na tanka nebo jednoduše vybírají na heal hráče v teamu přes lištu.
Je to tak. Jsou situace, kdy to nedela uplne dobrotu a docela mi vadi, ze mne k tomu hra nuti. Krom toho sem zvkly spis na styl hry, kde se zatracene pozna jestli healer dela co ma. Ac bych neveril ze to nekdy reknu, skoro mi az vadi, ze zpusob ovladani hry dela hrani healera prilis jednoduche. |
 |
|
srato
Starting Member
28 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 16:19:23
|
nelibi se mne ze presto ze je Runneye urceny primarne pro UK tak doba restartu (pokud je potreba k updatu nebo sprave nebo ja snad a ni nevim k cemu) je v nevhodnem case - cca 16.00-17.00. Kdy si myslite ze je nejmensi obsazenost? Mne by se nikdy nedotkly restarty kolem 6.00 |
AMD A64 3200, GF 6800GT, 1.5 GB RAM |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 16:35:52
|
quote: Originally posted by Rahman
quote: Originally posted by Noe
Upřímně damage nebo healer povolání jsou v tomto mnohem ale mnohem více v pohodě protože buď použijí assist na tanka nebo jednoduše vybírají na heal hráče v teamu přes lištu.
Je to tak. Jsou situace, kdy to nedela uplne dobrotu a docela mi vadi, ze mne k tomu hra nuti. Krom toho sem zvkly spis na styl hry, kde se zatracene pozna jestli healer dela co ma. Ac bych neveril ze to nekdy reknu, skoro mi az vadi, ze zpusob ovladani hry dela hrani healera prilis jednoduche.
Jednoduché to není. Záleží na partě lidí, když si myslíš že vše zvládáš dobře, tak přijde fizzled nebo aggro na tebe a krom fizzled máš ještě interrupted, nemluvě o hrozícím pop, o kterém parta ještě netuší, když tam je poprvé. |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 07/12/2004 : 20:35:22
|
Mě se doopravdy nelíbí, že se to v práci tak zbláznilo, že chodím domů totálně zbytej kolem 21 hodiny i když to mám z práce 10 metrů a pokud bych ještě zapnul hru asi by se mou žena okamžitě rozvedla a na tenhle víkend ještě k tomu asi musím jet zase pryč a takže jak to tak vidím lognu nejdřív o vánočních svátcích  |
Noe
|
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 12:17:27
|
Zasadni nedostatky(z meho pohledu) na http://eq2players.station.sony.com/
- absence vyhledani charakteru podole lvl at uz na konkretnim servru nebo wordwide... - absence pocitadla played timu pro kazdy char
naslo by se toho vic ale to by byly uz blbustky ale tyhle dve sou pro me opravdu jedny z nejzakladnejsich a myslim ze realizacne i nejlehcich a proto mi opravdu nejde dohlavy proc tam nejsou???
ps: doufam ze tam nekde nejsem skovany jinak se budu vazne stydet  |
so... |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 12:48:33
|
K cemu je played time, kdyz musi byt postava online i pri prodeji? |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 08/12/2004 : 12:53:40
|
quote: Originally posted by Khaot
K cemu je played time, kdyz musi byt postava online i pri prodeji?
staci to rozdelit na time v pokoji a ostatni nebo treba na cas ve meste a venku z mesta... to by rozhodne nebyl zadnej problem. |
so... |
 |
|
Topic  |
|