Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 hardware
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 27/04/2004 :  00:37:11  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
pac stim nechci zasirat pokec, hodim to sem.. aspon se to potom muze smazat naraz, az se to probere ;o)

To udajne tvrzeni nekterych hracu na forech swg a tady ze FX proste nema funkcni PS v SWG, ze pri zapnuti se hra neda hrat, mi neslo do hlavy. Od zacatku jsem hral s PS na optimal, takze jsem to chtel ozkouset.
V ovladacich 56.72 (detonatory, whql) jsem nastavil na force to trilinear (je tam moznost none,bilinear,trilinear a tyka se to her/programu ktere sami neovlivnuji tuhle moznost), kvalita nastavena na quality (jinak jde jen performance/high performance), aniso/aa je off.
Mam FX 5200, 128MB pameti, takt jen 370mhz, jadro 300 (holt noname :-( ).

Testoval jsem PS 2.0 a pri off , jinak vsecko zapnute, jak ve hre tak i v option a vsecko na maximum. Byl jsem zrovna mezi nekolika domy a uvnitr jednoho domu, rozdil ve vykonu absolutne zadny (coz prave popira ten nesmysl s 0fps a nefunkcnosti pri PS on, podle mne j e problem v ovladacich v urcite verzi..) co se tyce graficke kvality, jedine dva rozdily ktere jsem zpozoroval je ten, ze pri PS:off se nevykresluji nektere svetelne efekty jak maji - napriklad kdyz je v rohu zapalena louc, tak pri PS:ON krasne ozaruje mistnost pri PS:OFF se efekt zapne az pri blizsim kontaktu s louci, stejne tak pri pouziti svetla (ctrl+l) pri vyplich PS se neosvetlovala vzdalenejsi stena domu. (1.jpg a ps_3.jpg) Naopak co svedci pro PS:off je, ze textura te steny na obrazku cislo 1.jpg vs ps_3.jpg mi prijde slozitejsi, je tam jako by vic "skrabancu a direk".

Zaver je takovy, ze ja si teda PS necham zapnute,prave kvuli tem svetelnym efektum a mozna mi taky prisla vzdalenejsi krajina o neco hezci. Je fakt, ze jsem to nemel moznost otestovat zatim poradne ve velkem provozu v Coronet, ale myslim ze se to nezmeni.
Ze se proste nestane aby najednou pri ps:on spadli fps na 0 a neslo to hrat jak tady nekdo tvrdil.

obrazky pro porovnani :
http://swg.ratafak.net/1.jpg
http://swg.ratafak.net/2.jpg
http://swg.ratafak.net/3.jpg
a
edit > spatne linky (zapomel sem 2ku)
http://swg.ratafak.net/ps2_1.jpg
http://swg.ratafak.net/ps2_2.jpg
http://swg.ratafak.net/ps2_3.jpg

kazdy ma 400-600kb , vim ze tu vic lidi ma FX.. tak to ozkousejte pokud mate chut a cas.
Pokud mam v nejake hre stravit hodne casu (a swg takova hra je), urcite bych se nespokojil s tim ze holt neco vypnu protoze mi nekdo rekne ze to nefunguje (nereknu kdyby to zaznelo z ust TSR rekneme..). Myslim ze tohle vic nez jasne dokazuje, ze proste PS na FX funguje a ze to pri volbe spravnych ovladacu fps na 0 neschazuje. I kdyz je dost mozne ze PS nefunguje tak, jak by SWG chteli (proto temer zadny rozdil..)

Jinak taky sem venoval cas zkoumani jaky vliv maji slidery v option a jediny razantnejsi zasah je , pokud ve hre dam static object detail pod 1/3 a nad 1/3 - to se meni grafika domu opravdu hodne, pokud to dam na full, zlepsi se domy ktere jsou opravdu za hodne daleko.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 27/04/2004 15:42:54

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 27/04/2004 :  15:18:45  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
tak já juknu na svoje nastavení esi to mám jako ty a pak se vyjádřim pomocí editu

Takže na grafice mám zakázáno AA a ANISO. kvalita na quality, force na triliner. PS sem dal na optimal. V SWG launchapd options sem šechno povolil - multipass rendering, bump mapping, v sync. ROzlišení 1024 X 768 60Hz. Ovladače 5672, Direct X 9.b. Nastavení detailů přímo ve hře je po čas všech testů stejné (dosti vysoké)není-li výslovně napsáno jak a s jakým výsledkem bylo pozměněno.

Pustim hru - 11 FPS! Na místě kde sem včera plnil mise - dantooine mimo šechnu civilizaci!

Takže teď změnim nastavení. SWG launchpad options - disable bump mapping, disable multipass rendering, disable v sync. Jinak nic neměnim. Nalogoval sem se - 29 FPS!

Vyrážim do města, esi to tam s tim PS pojede.
Dorazil jsem do Imperial Outpost, 19 FPS!
Kupuju lístek do města Coronet na Corelli.
Dorazil jsem, na ploše a uvnitř starportu jsou fps 20+. Při pohledu ze starportu ven na "prodejní spam plac" mám fps 13. Při načítání spamu postav a "rozkoukávání se" počítač silně seká (1-2 FPS), ale nejpozději po 15 vteřinách už se můžu pohybovat směrem dle libosti.
Vyrážim do ulic města.
Při pěším pobíhání ulicemi mám 15 - 20 fps. Na hlavním náměstí u capitolu pak 11-18 fps. Odlogovávám se.

Nalogovávám se, jediná změna PS - disabled.
Na náměstí u capitolu mám 20-29 FPS. Cestou ke starportu taky 20-29, občas to na vteřinku skočí na nižší když načítá.
U starportu to je maximálně deset vteřin "nehratelné", absolutně se to seká na 3-4 FPS. Pak při procházení mezi hráči je to 10-18 FPS. Pohled ze starportu ven na "plac" 14 FPS.

Závěr (můj osobní)- musím v SWG launchapdu options zakázat bump mapping, multiclass rendering a v sync. Dost možná by stačila zakázat jen jedna z těchto položek.
Případné další Pixel/vertex shading na optimal mírně snižuje FPS - to se projevuje v městech a počítač taky déle "načítá".
Na disabled je výkon mírně vyšší, záleží na tom jestli trvám na lepší grafice nebo na plynulosti. PvP s PS na optimal by mohlo být dost riskantní vzhledem k častému "načítání" způsobujícímu momentální "nekontrolovanost" postavy.

Z mnoha příspěvků na oficiálním fóru (dal jsem si vyhledat příspěvky obsahující slova FX, FPS, PIXEL SHADING) vyplívá že na GeForce FX mnoho hráčů zpozorovalo problémy s PS. Primární problém je ten že se setkáte se stabilně nesmyslně nízkým FPS - například těch 11 při prvním testu které nelze zvýšit snížením všech detailů na minimum. Dá se vyřešit zakázáním výše zmiňované trojice v launchpad options.
Během prvních 3 dnů hraní SWG jsem měl MAX 14 FPS, dokud sem při experimentování nezakázal PS. Kdesi sem četl že zakázání PS vede k automatickému zakázání bump mapping (nebo multi class rendering?) takže za nízké FPS nemůže samotné PS ale tahle možnost náležící k PS.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera

Edited by - Dargnon on 27/04/2004 16:20:08
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 27/04/2004 :  15:51:43  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Hele a nemas nahodou to FXko 64bitovy ? ze by ti to takhle ubiralo FPS ?
Myslim ze uz jsem udelal dost obrazku ze kterych je videt ze nikdy nemam moc s FPS problemy..

Jedinej moment kdy klesaj fps pod 15 je kdyz nestaci moje 256mb pamet a proste nestaci nacitat a posilat data karte. Treba vlezu do kantyny kde je 15 hracu, tak proste 5-10sekund swapuje jak prase..ale potom klid, jak uz je to v pameti a renderuje to jenom grafika, tak proste 20fps+ . Jinak mam grafiku se 128mb pameti. DX 9.0b taky.
Dale, jedine mesto ktere sem zatim testoval (vetsi) byla Bestine no a tam mi to pada. to se musim priznat, nekdy i na brutal 5fps, kdyz bezim rychle burstem nebo jedu v landeru, ale mne prijde ze to je fakt spis procesorem a pameti ze proste nestiha nez grafikou..
V baracich kde je proste fura nabytku a vendoru a vseho ..tzn kde je hodne predmetu na vykresleni, tak tam to jde v pohode, protoze mi prijde ze vlezu do domku, to swapne..celej se nacte do procesoru/pameti no a potom uz je to jen prace grafiky.. nevim :( v kazdem pripade mne slo hlavne o to ukazat na to, ze si nemusis delat hlavu pokud ti ty FPS s PS fakt padaji, protoze jak vidis, rozdil v grafice je minimalni. (slo mi o to jak tu ty nebo kdo psal, ze je to na ... kdyz s PS padaji fps na 0 a bez nich clovek prichazi o nejhezci cast grafiky..)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 27/04/2004 :  15:56:40  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
GF FX 5600 124mb, 512 ram, 2,4 GHz.

Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 27/04/2004 :  15:58:50  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
Nevite nekdo co ma vetsi naroky SWG nebo LIneage, to SWG se mi docela seka, a tak bych mozna chtel hrat ten Lineage.

SWG : Long Dead
WoW : 7 days a week
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 27/04/2004 :  16:09:34  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
LineAge II naprosto v klidu ..Je to Unreal Warfare (sakris ted nevim jestli to pisu dobre) engine, vychytany do mrte i na velky sceny a velkolepe boje

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 27/04/2004 :  22:51:53  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Lin2 je o neco mene narocnejsi, protoze je o dost hnusnejsi a mas tam jenom minimum druhu obleceni, minimum rozdilovejch vzhledu.. a navic, sakra lidi, Lin2 je fantasy.. SWG je scifi.
Jak nekdo muze napsat "scifi se mi trha tak radsi zkusim asi to fantasy" ???
Prece bud mas rad to a paris to ne ?

Jestli chces neco, co vypada taky nadherne a neni to narocne a JE TO SCIFI (pokud si vubec scifi fanda a ne jeden z tech lamek co proste koupi mmorpg jen aby byli 'in' a mohli se potom pred lidma z UO vychloubat ze hrajou neco novyho.. a je fuk co t oje..)
tak zkus Neocron - veskere info v cestine najdes na www.neo-cron.tk

Go to Top of Page

Pulec
Starting Member

90 Posts

Posted - 28/04/2004 :  06:58:47  Show Profile  Send Pulec an ICQ Message Send Pulec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Myslim ze uz jsem udelal dost obrazku ze kterych je videt ze nikdy nemam moc s FPS problemy..

no kdyz udelas obrazky na kterych cumis do zdi tak mas full fps furt

Pulec
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 28/04/2004 :  09:34:32  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Lidi, kdy uz konecne pochopite, ze NVidia je mrtva?! . (to zase bude flame....)

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 28/04/2004 :  09:55:19  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
kdo ji zabil ?
a ma hodne woundu ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 28/04/2004 :  10:12:38  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Spachala sebevrazdu jako kdysi 3dfx...

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 28/04/2004 :  10:20:41  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Neni Nvidia jako Nvidia a co se tyce ATI s tou bych si ani nepodlozil stul (tam me staci AMD), tolik asi vse na tema flamu zalozeneho Pedrem.

Black
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 28/04/2004 :  10:39:48  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Cekal sem, ze budes reagovat rychleji, ale neprekvapil jsi me . Je to vec nazoru a kazdemu vyhovuje neco jineho podle predchozich zkusenosti s typem znacky.(Ja bych si treba nic nekoupil od Sony a kamos zase kupuje jenom znacku Sony.) Byl jsem taky zaryty zastancem NVidie, ale presel jsem k ATI protoze je v soucasnosti na spici. Jenze obe firmy se zlepsuji a predhaneji a my muzeme byt jenom radi... Momentalne vede uz delsi dobu ATI a asi jeste bude, ale nikde neni napsano, ze treba NVidia zmeni svoji strategii a opet se k ni vratim.

Ten svuj prvni post sem myslel opravdu s humorem a uz se k tomu neni treba myslim vyjadrovat. Proste jsme kazdy jiny....

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 28/04/2004 :  11:20:43  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

Spachala sebevrazdu jako kdysi 3dfx...

3dfx nespachala sebevrazdu, jen se schovala pod kridla nvidie ;]

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 28/04/2004 :  17:52:49  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

Neni Nvidia jako Nvidia a co se tyce ATI s tou bych si ani nepodlozil stul (tam me staci AMD), tolik asi vse na tema flamu zalozeneho Pedrem.

Nvidia vs ati . nerozmyslel bych se ani sekundu a dal svuj hlas pro nvidia... podle mne to je podobny jako intel vs amd.. amd ted momentalne vede jak vykonem tak cenou ale stejne bych sel do intelu (mit na to prachy,takhle mam levny XPcko....)

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 28/04/2004 :  19:15:37  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lin2 je o neco mene narocnejsi, protoze je o dost hnusnejsi a mas tam jenom minimum druhu obleceni, minimum rozdilovejch vzhledu.. a navic, sakra lidi, Lin2 je fantasy.. SWG je scifi.
Jak nekdo muze napsat "scifi se mi trha tak radsi zkusim asi to fantasy" ???
Prece bud mas rad to a paris to ne ?

Jestli chces neco, co vypada taky nadherne a neni to narocne a JE TO SCIFI (pokud si vubec scifi fanda a ne jeden z tech lamek co proste koupi mmorpg jen aby byli 'in' a mohli se potom pred lidma z UO vychloubat ze hrajou neco novyho.. a je fuk co t oje..)
tak zkus Neocron - veskere info v cestine najdes na www.neo-cron.tk

Abych to uvedl na spravnou miru, tak jsem fanda fantasy a RPGcek vseho stylu, a u nas v herne maj jenom Lineage a SWG(tedz z MMORPG).
A ten LIneage je mozna jednicka

SWG : Long Dead
WoW : 7 days a week
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 30/04/2004 :  00:44:02  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Dale, jedine mesto ktere sem zatim testoval (vetsi) byla Bestine no a tam mi to pada. to se musim priznat, nekdy i na brutal 5fps, kdyz bezim rychle burstem nebo jedu v landeru, ale mne prijde ze to je fakt spis procesorem a pameti ze proste nestiha nez grafikou..

Bestine neni zadny mesto, zalet si do coronetu nebo naboo
Grafiku mam stejnej shit jako ty a bud si jistej tim, ze to neni procesorem, ale prave tou grafikou. PS v swg jede opravdu minimalne - nejaky odlesky vody, nejaky lightingy, PS2 v podstate neni implementovanej, proto nevidis rozdil v FPS a nekteri lidi s tim meli problemy bo drivery, vsechno to doporucuji vypnout, stejne tak jako bumpmapping a multipass rendering. Nebo z te hry bude mit prd.
Uplne na zacatku jsem mel 900Mhz 256ram a MX2, napred jsem dokoupil ram, ti jsem se zbavil swapovani, pak jsem koupil grafarnu a tehdy byl celkem razantni skok, pak jsem koupil 2ghz procak a nic extra rozdil... FX 5200 je proste totalni shit. Mam znackovou, dobre chlazenou s rychlima pametma, ale tahle grafika je proste nejodrbanejsi jak to jde a DX9.0 fuknce na ni nema vubec smysl zapinat. SWG jede mnohem rychleji na TI4200.

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 30/04/2004 :  15:03:26  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
mě štve že to ukazuje že mám 20+ fps ale když hejbu myší tak to tak nechutně seká.... a furt třeba 29 fps. Zkoušel sem šechno, od ovladače myši /všechny možný volby ve windows/ po options v launchpadu /disable hardware mouse, disable fast mouse/....

S tou FX zastávám stejnej názor, prostě špatná volba, GF 3 je prej lepší.

Edited by - Dargnon on 30/04/2004 15:05:22
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 30/04/2004 :  17:07:09  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

ty ses proste lama blacku
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 30/04/2004 :  17:47:12  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Jedine co je na FX5200 spatne je to, ze nema 4 jednotky ale jen 2, tudiz je vykonostne mezi Gef3Ti200 a Ti500. DirectX9 ma obecne Nvidia na picu - bohuzel :(

Ale neverim ze je problem v grafice. KDyz jsem mimo mesto a jsem na miste, kde je vsecko nactene v pameti a tudiz se nic noveho nenacita krom obacs jedne dvou potvor.. tak si hra ani neswapne, nic, pohoda, 29fps..plynulost.
Jakmile jdu nekam kde se nacita novej teren a baraky tak swapuje az hruza.
kdyz se nacita novej teren a baraky = pouziva se hlavne cpu a disk a pamet
kdyz uz tohle je nactene a clovek se jen otaci a kouka, tak se pouziva jen grafika (hlavne grafika) no a to mi jede v pohode, 25-29fps a netrha .. takze neverim ze je to grafikou.

No v pondeli mi dojde 256ram abych mel 512 jestli se to swapovani aspon trosicku nezlepsi tak asi pujdu do AO ktera bezi vpohode a pritom graficky nic moc rozdil
(by mne zajimalo, jak do hry dostat ty nadherne stiny ktere jsou na tech PR obrazkach..podle mne same lzi od Sony.. stejne tak ty krasne ryhy na dunach na pousti.. )
to sou vsecko rendery prestoze to vydavaji za screenshoty ze hry prasata.

Go to Top of Page

hRochSWG
Starting Member

52 Posts

Posted - 30/04/2004 :  18:04:54  Show Profile Send hRochSWG a Private Message  Reply with Quote
stiny i zvrasneni na dunach tam je lol, spis by sis mel koupit nejakej normalni HW, u me to vypada i lip bo SOE na screenech nema zrovna 16xAF a 4xAA
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 30/04/2004 :  21:06:02  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Já když sem mimo město s stojim na místě mám 14 fps dokud nevypnu bump mapping, tomu řikám chyba v grafice.

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 30/04/2004 :  22:13:06  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Napadlo te taky nekdy ze FX5200 neni na spicce vyvojove rady ? Ja si teda osobne uzivam vse vcetne stinu a taky mam Nvidii jo a rozliseni mam jen 1280x1024 a fps prekvapive 29.

Edit: JO !!! Rodiere a prestan uz kvakat nesmysly nebo na tebe poslu chobotnici.

Black

Edited by - Black on 30/04/2004 22:15:16
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 30/04/2004 :  22:23:14  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Black a jakou FX máš?
Já s FX 5600 si neužívám ani stíny, ani pixel shading, natož rozlišení....

Edited by - Dargnon on 30/04/2004 22:40:15
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 01/05/2004 :  06:44:29  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
problem je vtom, ze zvrasneni proste NEMUZE mit vliv na grafiku, to proste musi bejt but nakresleny na texture, nebo to musi bejt model zeme, nemuze to mit absolutne vliv na zadny featury (navic jakakoliv Gef3 ci FXko ma plnou podporu DX7,8 jen u 9 je to horsi, ale pokud vim tak SWG nevyuziva z DX9 nic, max ty PS 2.0 a ty zadne vrasneni netvori).
U tech stinu - tam bych souhlasil, je mozny ze je maji vytvorene jen pro nektere modely ale to je jejich problem, v jakekoliv jine nove hre mam volumetricky stiny OK, tady kdyz je dam tak nemam nic, ty obycejne stiny jsou jen kulatej flek.
Dargnon > samozrejme ze je to problem swg a rozebira se to vsude. SWG je po tech. strance desne odflaknuta vec, ale asi tu nekteri zapomeli na problemy a reseni stylem reinstalujte hru, nepomohlo ? reinstalujte OS a hru.. ze strany TSR..atp. Proste je to shit po strance kompatibilni a technologicky. Zkus si nekdy zahrat treba Bridge It, to je hra delana jen pro FXka, ma naprosto skvelou grafiku, vsecky featury funguji jak maji, plne vyuziti DX9 ...proste se jenom musi chtit a umet. Ono je vzdycky jednoduchy rict "tahle karta je sracka".. nehlede na to, ze FXmilion se od FX5200 nelisi nicim jinym nez taktem(fps/vykon), tudiz co vidi jeden na FX5950 musi videt i jinej. Pokud tomu tak neni, je chyba nekde jinde (software bud hra nebo ovladace) howgh :-)

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 01/05/2004 :  08:09:19  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Betu jsem hral na 4200 pak jsem koupil FX5900 ten rozdil je obrovskej predevsim v tom co vsechno si muzes dovolit zapnout a jake muzes mit rozliseni. Obraz je na obou stejny nicmene zazitek uplne jinej.

Rodiere ty hypotezy co zde pises jsou uplne mimo, mas shit komp a zbytecne tu kvuli tomu kecas nesmysly.

Black
Go to Top of Page

Klattu
New Member

462 Posts

Posted - 01/05/2004 :  09:59:41  Show Profile Send Klattu a Private Message  Reply with Quote
quote:

problem je vtom, ze zvrasneni proste NEMUZE mit vliv na grafiku, to proste musi bejt but nakresleny na texture, nebo to musi bejt model zeme, nemuze to mit absolutne vliv na zadny featury (navic jakakoliv Gef3 ci FXko ma plnou podporu DX7,8 jen u 9 je to horsi, ale pokud vim tak SWG nevyuziva z DX9 nic, max ty PS 2.0 a ty zadne vrasneni netvori).
U tech stinu - tam bych souhlasil, je mozny ze je maji vytvorene jen pro nektere modely ale to je jejich problem, v jakekoliv jine nove hre mam volumetricky stiny OK, tady kdyz je dam tak nemam nic, ty obycejne stiny jsou jen kulatej flek.
Dargnon > samozrejme ze je to problem swg a rozebira se to vsude. SWG je po tech. strance desne odflaknuta vec, ale asi tu nekteri zapomeli na problemy a reseni stylem reinstalujte hru, nepomohlo ? reinstalujte OS a hru.. ze strany TSR..atp. Proste je to shit po strance kompatibilni a technologicky. Zkus si nekdy zahrat treba Bridge It, to je hra delana jen pro FXka, ma naprosto skvelou grafiku, vsecky featury funguji jak maji, plne vyuziti DX9 ...proste se jenom musi chtit a umet. Ono je vzdycky jednoduchy rict "tahle karta je sracka".. nehlede na to, ze FXmilion se od FX5200 nelisi nicim jinym nez taktem(fps/vykon), tudiz co vidi jeden na FX5950 musi videt i jinej. Pokud tomu tak neni, je chyba nekde jinde (software bud hra nebo ovladace) howgh :-)

Muhahahahahahahaha

Klattu, Runnyeye, EQ2
Klattu, Eclipse, SWG
Klattusun, Atlantean, AO
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 01/05/2004 :  12:45:07  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Dost dobry joke ;-)
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 01/05/2004 :  14:29:56  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Rodier já od začátku řikám že sem se dočet že SWG na FX špatně běží! To ty tu postuješ screenshoty metr vzdálenejch zdí kdy máš 25 fps.

Po vlastních problémech s FX 5600 sem se odebral na ofic fórum kde se jako problémové zmiňovali FX 5200 a FX 5600, řešení tam zmiňované fungují.

Black tvrdí že s FX 5900 hraje bez problému... zatim se mi nevyplatí si jí nebo lepší kupovat ale za pár měsíců esi u SWG vydržim a budu chtít stíny a pixel shading budu muset.

BTW je hroznej opruz mít 29 fps a vteřinovej mouselag, ta myš je v SWG stejně skoro zbytečná, akorát směr pohledu se jí ovládá...

Go to Top of Page

Awer
Starting Member

92 Posts

Posted - 01/05/2004 :  16:30:29  Show Profile Send Awer a Private Message  Reply with Quote
quote:
SWG je po tech. strance desne odflaknuta vec

Cece neco ti poradim - Najdi si praci - vydelej 5OK na slusnej komp a pak se logni do SWG...

SWG - retired
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 01/05/2004 :  16:32:54  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Ale to je prave ono. Vyvojari se vubec neserou s nejakym ladenim kodu, proste si kupte lepsi zelezo... Teda nic novyho pod sluncem, takhle se to dela uz dyl... V pripade SWG se ale nebojim tvrdit ze se na to vykaslali uplne.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 01/05/2004 :  17:19:19  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon

Rodier já od začátku řikám že sem se dočet že SWG na FX špatně běží! To ty tu postuješ screenshoty metr vzdálenejch zdí kdy máš 25 fps.

Po vlastních problémech s FX 5600 sem se odebral na ofic fórum kde se jako problémové zmiňovali FX 5200 a FX 5600, řešení tam zmiňované fungují.

Black tvrdí že s FX 5900 hraje bez problému... zatim se mi nevyplatí si jí nebo lepší kupovat ale za pár měsíců esi u SWG vydržim a budu chtít stíny a pixel shading budu muset.

BTW je hroznej opruz mít 29 fps a vteřinovej mouselag, ta myš je v SWG stejně skoro zbytečná, akorát směr pohledu se jí ovládá...

podivej se na rafatak.bloguje.cz mam tam milion obrazku s normal fps v normal sceneriich.. jinak ja zadnej vterinovej mouselag nastesti nemam ... nevypinej ten hw mouse atp.. mne to v nekterejch hrach delalo problemy, treba v Knight online jsem ten mouse lag mel prave kdyz jsem vypnul naky takovyhle veci kolem mysi..
Jinak kamos ma Ati9600pro poslal mi obrazek, stiny tam fakt sou , coz je super, ale zbytek ma stejne vyblitej jako ja (textura zeme, nektere domy..) takze upgrade HW je zbytecnej, jak psal Octopuss swg jsou prasata.. 0 optimalizace a rada nekvalitnich textur a muze se to anisotropovat jak chce. Pokud v UT2004 nebo ve Farcry vsecko slape jak ma, nevidim duvod proc kvuli SWG upgradovat. Je to proste humus no :( ..

Tak sem prolez sony forum a rade lidi tam funguje FX52/600 s PS 1.4 nebo s PS optimal, no to je to same jako mne.. vetsina lidi si tam stezuje ze maji proste 1fps pri zapnutejch PS .. to ja ne, zpomaleni tam je, ale ne tak drastice ze se to neda hrat.. pisou tam ze zalezi na ovladacich kvuli blbe implementaci PS .. nekdo tam doporucil 45.23 ovladace a ze snima PS 1.4 funguje nekdo zase 56.xx atp, ale prej je to fuk, rozdil PS 1.4 a disabled neni zadny..
jinak jeden topic na to tema
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Techsupport&message.id=145023&page=1

Edited by - Rodier on 01/05/2004 17:39:11
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 01/05/2004 :  17:56:49  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
No, mozna duvod proc mi ty PS "funguji" (nejdou FPS do nuly) je tenhle (nasel jsem to na SWG forech)
Issues Resolved in Version 56.72
Significant issues resolved in driver version 56.72 are listed below:
.......
• GeForce FX 5200/FX5900/FX5950 Ultra, Windows XP: Far Cry (Patch3) water is rendered incorrectly.
• GeForce FX 5200/FX 5600, Windows XP: Star Wars Galaxies
performance is poor.

no, to jsou ovladace ktere pouzivam (predtim sem mel 45.23 ale stema sem se nelognul do hry pac sem mel problem stim rozlisenim a tak sem rovnou upgradoval).

Jinak jeden clovek k tomu postu napsal :

I've got an FX5200 and I run ok in Coronet, you just need a gig of RAM.

takze asi tak.

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 02/05/2004 :  11:13:26  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Ano ten novej driver od nvidii údajně opravil nějakej upgrade od sony kterej koncem loňskýho roku vyřadil FX ze seznamu použitelnejch grafik.

Já teda nevim jak to vypadalo se staršíma driverama, já hraju jen s 5672 a dokud nevypnu bump mapping a ten rendering tak mám konstantní nízký fps. Pokud pak navíc vypnu PS tak se celkovej výkon znatelně zlepší, takže pokud budu chtít kvalitně hrát a u toho využívat grafický vymoženosti vidim to na novou grafiku.... možná postačí ramka. Vysoký fps podle toho jejich pičogramu neznamená vůbec nic když to deset vteřin načítá lokace a seká myš - kuli ramce.

Tak sem kouknul na tu tvojí stránku - esi ty pohledu na Bestine zezhora od Imp základny s 8 FPS řikáš "normal FPS" tak asi nemá cenu s tebou o něčem debatovat. Jinak 27 fps uprostřed pouště neni žádnej dobrej výsledek, je to graficky primitivní prostředí.
Mě fps nikdy neklesá pod 10, 14 mám v coronetu před starportem. Pokud nepočítám když komp načítá - a to je to co mě nejvíc štve, vjedu do města, sek sek sek, you dismount, sek sek, applies poison on you, incapacitated, dead.

Nebudem se hádat, máme jiný kompy tak nám sedí jiný nastavení. Radši bych ti poslal pár obrázků abys je moh dát na tu stránku pro srovnání, esi souhlasíš tak mi dej mail.

Edited by - Dargnon on 02/05/2004 11:25:29
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 02/05/2004 :  18:06:06  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:

DX nejsou jediny graficky funkce, ktery na grafickych kartach mas.
Zvrasneni vytvari bump mapping. Jakmile ho mas zaplej, tak prijdes o cast vykonu procesoru na graficke karte, protoze se bude zabyvat prave tim zvrasnovanim jinak plochych textur. (proto se u slabsich grafaren doporucuje tuhle fci vypinat...)
Driv nez tu zacnes kecat bludy z hladu, tak si precti minimalne nejakej fakticky spravnej clanek pro lamy...

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 02/05/2004 :  18:20:06  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Rodiere ty tvoje moudra a bludy nam tady opravdu chybely..... Chapu, ze jsi grafoman, ale tady na to neni opravdu nikdo zvedavy. Nas zajima hra a jeji principy a nesnazime se resit veci (engin), ktere neovlivnime...

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 02/05/2004 :  20:31:48  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

Rodiere ty tvoje moudra a bludy nam tady opravdu chybely..... Chapu, ze jsi grafoman, ale tady na to neni opravdu nikdo zvedavy. Nas zajima hra a jeji principy a nesnazime se resit veci (engin), ktere neovlivnime...

No vono když jedeš konstantně na 20 FPS a míň tak tě ten engine zajímat začne.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 02/05/2004 :  20:48:59  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
a misto aby zacal setrit na lepsi grafiku picuje na foru
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 03/05/2004 :  09:35:19  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

a misto aby zacal setrit na lepsi grafiku picuje na foru

Asi tak....

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 03/05/2004 :  10:01:06  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight
No vono když jedeš konstantně na 20 FPS a míň tak tě ten engine zajímat začne.

Si to nastav na mensi detaily a nebo si kup lepsi HW. A nebo to nehraj.

Black
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/05/2004 :  10:26:14  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
mate kecu :) ja dneska sice objednal novou grafarnu ale jinak dodted hraju s 9 - 12fps :) a nevadi me to az tak moc

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 03/05/2004 :  11:01:42  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
Hele ja mam Radeona9500@9700PRO (350/630)sem tam se me to take cuka ve velkych mestech kdyz je tam spousta lidi ale jinak je to OK....
Zkousel jsem ruzne moznosti nastavovani.....
a pri zapnutem vyhlazovanim 4 a Anizotropnim filtrovanim 2 je vysledek skoro stejnej jako kdyz je to vypnute... na rozliseni 1024x768 /1280x1024

Jedine co me fakt pomohlo bylo vice DDR pameti...

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 03/05/2004 :  11:58:05  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
Pertha: Aku grafiku si mal doteraz a aku si si objednal?
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 03/05/2004 :  12:43:39  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

Zkousel jsem ruzne moznosti nastavovani.....
a pri zapnutem vyhlazovanim 4 a Anizotropnim filtrovanim 2 je vysledek skoro stejnej jako kdyz je to vypnute... na rozliseni 1024x768 /1280x1024
Jedine co me fakt pomohlo bylo vice DDR pameti...

Hraju to na 1280x1024 a kdyz vypnu 4xAA a 16xanizo tak je ten obraz pekne hnusny...
Jinak jak se rika: kdo jednou zkusi porad uz musi...

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 03/05/2004 :  20:14:20  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
a já čet že SWG AA a ANISO nevyužívá, já teda kouknu esi to má vliv na grafiku....

Jo tak teda má to vliv.... třeba na budovách nebo stromech je ta grafika detailnější... akorát že mi to snižuje výkon asi na 25%

Třeba pohled na coronet ze vzdálenosti 500m s AA a ANISO je mnohem lepší než bez, jen škoda že místo 20 fps mám 3 ale na blízko ty rozdíly sou dost minimální.... třeba na těch stromech je dost jedno esi sou flekatý takle nebo flekatý detailněji.

Každopádně by mě zajímala konfigurace na kerý jedeš 1284 X 768 s AA, ANISO a PS a máš u toho dobrý fps

Edited by - Dargnon on 03/05/2004 20:31:52
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 03/05/2004 :  20:38:06  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Si to nastav na mensi detaily a nebo si kup lepsi HW. A nebo to nehraj.

Jasně. Dobrá rada nad zlato.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 04/05/2004 :  13:09:56  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Ohledne tech 8 fps - problem je vtom, ze kdyz clovek grabuje obrazek tak nekdy to fps na moment spadne desne dolu ..
ALE
- zjistil jsem, ze to krasne vrasneni dun je proste jenom nekde - takze mam pravdu, je to podvod :) kolem mesta je takove hnusne.. to pekne je napriklad u krayt graveyard.. je tam o dost hezci textura pisku..
- volumetric stiny uz mam taky, pomohl upgrade pameti na 512mb , takze na FX mi nesahejte :-)) ta zvladne vykreslit vsecko (jedina otazka je za kolik casu..)
diky te pameti navrch se hra nacita uplne jinak, trva to dyl pri loading object, najednou je tam takovej modrej bar kterej postupne nabiha..predtim nic takoveho nebylo..takze asi dyl nahravani na startu ale behem hry uz moc ne.
Co nechapu je starport/shuttleport proc se hra nahrava tak dlouho jako kdyz se znova spusti ? copak je problem rezone ? (to sem jeste s 512 nezkousel)
Dergnon > jo, to nacitani mne taky stve.. prijdu do mesta a sek sek nez se to nacte xy sekund pauza.. ALE jakmile to mam nactene tak mi fps nepada pod 15, hraju 1024x768 ..asi by dost pomohlo moznost nastavit 16bit.. zkousel jsem taky aniso a vliv na vykon to u mne teda moc nema, graficky se mi libilo aniso kvuli zemi - neni tak mlzna, ale obcas se to chova divne.. tak sem to vypnul.
Ale stejne bych ti doporucil reinstall Woken, ty problemy co popisujes ja vubec nemam a nemel sem, mys absolutne bez lagu, bez trhani, no bump maping a ps mam ted taky vyple, ale kdyz byli zaple - zadna zmena ani ve vykonu ani v krasnosti.. asi to bylo tou pameti, proste hra to nastaveni ignorovala..zkusim to zapnout a uvidim co to udela..
Jinak co se tyce AA/Aniso - pokud to v ovladacich zapnes, tak to proste dela grafika a funguje to i kdyz to hra nepodporuje.. takze "nema vliv" neexistuje.. ale je fakt, ze to muze mit casto dost divne vysledky (treba q3 nema aniso ani aa a presto se to bezne hraje s aa i aniso pres ovladace..)

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 04/05/2004 :  13:39:56  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon

Každopádně by mě zajímala konfigurace na kerý jedeš 1284 X 768 s AA, ANISO a PS a máš u toho dobrý fps

Jedu 1280x1024 4xAA 16xAniso 32bit hloubka PS 2.0 overide na Radeon 9800, Barton 2800+ 768MB RAM a mam 25+ fps. Ja si proste nemuzu pomoct, ale v takovem rozliseni vypadaji hrany na LCD bez AA jako pila. (tim nemyslim ostrost ale zubatost )

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 04/05/2004 :  14:09:16  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ohledne tech 8 fps - problem je vtom, ze kdyz clovek grabuje obrazek tak nekdy to fps na moment spadne desne dolu ..
ALE
- zjistil jsem, ze to krasne vrasneni dun je proste jenom nekde - takze mam pravdu, je to podvod :) kolem mesta je takove hnusne.. to pekne je napriklad u krayt graveyard.. je tam o dost hezci textura pisku..

Mně osobně se grafika SWG líbí hodně. Navíc SWG má plně modifikovatelný terén, a to in time, takže srovnávat to s jakoukoliv jinou hrou a zejména pak se singl nebo i třeba s CoH, je hodně mimo mísu.

Mimochodem Rodiere, koukám, že máš času na hodně hovadin, a tomu pak odpovídá životní styl. Neber to osobně, je to ze života :)
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 04/05/2004 :  15:51:17  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Takže ty myslíš že reinstall perfektně fungujícího Winu odstraní to že mi seká myš v graficky náročnejch momentech - třeba dyž čumim na "vlajku na waypointu mise"?
A to že systém nezvládá bump mapping, AA a ANISO v SWG bych spíš pokládal za slabost systému a ne chybu Winu...
Chce to giga ram a pak dyž to nepojede...

Tak sem si to teď stopnul - lognutí do hry mi trvá 2 minuty 55 vteřin - absolutní většinu z toho tam najíždí ten modrej ukazatel a svítí loading objects...

Eště taková zajímavost - stojim v coronet před straportem - hafo lidí/lagu. Koukám, mám 11 fps. Stáhnu všechny volby v položce graphic na minimum - 11FPS. Dám to na maximum. 11 FPS. Zajímavé že?

Vyzkoušim stíny. Čumim na nějakou zeď poblíš starportu - 20 FPS. Zapnu shadows - obojí na volumetric. 11 FPS. Vytáhnu shadow detail na maximum. 11 FPS. Na minimum. 11 FPS. Zajímavé že?

Stejně tak s nastavenim zobrazení flóry - jakmile ty dvě možnozti zapnu, trochu se sníží fps a dyž je vytáhnu na max nebo na min zustává stejný - teda teď koukám že "near radial fora" na min a max je rozdíl 5 fps, u tý druhá flóry nastavení detailu fps neovlivní.

Terrain detail a ta položka pod tim - obě položky na min nebo max - fps stejný. Tak to snad už neni možný to už je i na mě moc, ozvu se až odhalim nějaký novinky, sakra.... takle sem to myslim pokažený neměl.

EDIT - tak zas pojedu bez pixel shadingu ale aspoň 1284 X 1024.
K čemu sem se dohrabal je že FX 5600 má nějakej šmejdskej komponent kerej nezvládá PS 2.0 a PS 1.4. Já to sice rozjedu ale jen bez bump mappingu a bez toho pak ten PS je už o ničem takže rači volim větší rozlišení...

Edited by - Dargnon on 04/05/2004 18:58:35
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 05/05/2004 :  09:46:05  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Ja fakt nechapu co resite. Kupte si lepsi zelezo nebo se holt budete muset spokojit s malym rozlisenim a nizkymi detaily.

Btw. bude si tady nekdo kupovat X800 nebo G6800??

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 05/05/2004 09:46:59
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,21 seconds. on eygor Snitz Forums 2000