Zajima me jestli tyhle postavy a skily co hraci nyni maji zustanou a nebo probehne jeste nejake mazani postav a veci ? dekuji
jezis dej pokoj s mazanim vis co me to stalo casu. A hlavne nevim proc by to meli mazat hra je ofiko vemku takze zadne mazani nebude. Maximalne co se stane bude dalsi server
Zajima me jestli tyhle postavy a skily co hraci nyni maji zustanou a nebo probehne jeste nejake mazani postav a veci ? dekuji
Postavy se budou mazat pravidelne ctvrtletne.
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Nevíte prosím někdo jak na fishing a cooking? to jsem nejak nepobral. na vetsinu vecí se ukaze znacka ale s vodou je to pro me zadrhel a potom jeste to vareni:)
Nevíte prosím někdo jak na fishing a cooking? to jsem nejak nepobral. na vetsinu vecí se ukaze znacka ale s vodou je to pro me zadrhel a potom jeste to vareni:)
musis mit prut musis stat ve vode a koukat pod nohy musis najit owen a tam varit
Super, diky moc uz to mam, a potom jestli se daji nejak zvysovat hlavni atributy, jestli se to nekde doctu, jestli treba pri miningu roste sila atd nebo to je fixni to co mas?
No jeste jednou k tomu vareni, ohen musí být nejaky specielni nebo jedno jaky, protoze nejak nevim jak ty ryby dostat do toho hrnce, use jako na ostatni veci na gete. nejde.
Prides k Owenu nakliknes si ho a das co robit akurat vsetko musis mat v inv. Ziadny problem. Inak base stats zvysujes vsetkym co robis tazbou kamenia stromov plavanim behanim bojom - preto tu masto macrovacov idu spat a nehcaju makrit pridu po 8 hodkach a hups str +4 body :)
mám další otazky:) jak se restí, mám na to skill na 1,0 co mam delat abych mohl restit a případně ho navýšil? poté jak se invituje do party tady pravy tlačítko jaksi nefunguje:) potom, mam BS a u zbraní co můžu vyrábět nevidím dps případně kde se doučujou další zbraně na výrobu třeba nějaky kouzelný nebo jak to tady mají nastavený? Truhly? co s nima:))
mám další otazky:) jak se restí, mám na to skill na 1,0 co mam delat abych mohl restit a případně ho navýšil? poté jak se invituje do party tady pravy tlačítko jaksi nefunguje:) potom, mam BS a u zbraní co můžu vyrábět nevidím dps případně kde se doučujou další zbraně na výrobu třeba nějaky kouzelný nebo jak to tady mají nastavený? Truhly? co s nima:))
hod si rest na listu, pouzij a klikni mysi.. musis prvne zalozit partu pres prikaz /party_create (doufam, ze je tot akto) a do party invitnes bud pres G, pokud toho cloveka vidis a nebo prikazem /invite jmeno jmeno ... a leavuje se /partyleave
a u veci, ktery muzes vyrabet, nevidis, co delaji, dokud je nevyrobis ... magicky zbrane netusim, asi se musej enchantnout
hod si rest na listu, pouzij a klikni mysi.. musis prvne zalozit partu pres prikaz /party_create (doufam, ze je tot akto) a do party invitnes bud pres G, pokud toho cloveka vidis a nebo prikazem /invite jmeno jmeno ... a leavuje se /partyleave
a u veci, ktery muzes vyrabet, nevidis, co delaji, dokud je nevyrobis ... magicky zbrane netusim, asi se musej enchantnout
koukam ze je to uzivatelsky velice prijemny :)
no GUI je divoky ale zbytek ujde.. treba me fascinuje minimapa
Jeste do toho rest doporucuju sundat zbran. Jinak to co pises jsme hledali postupne vsichni, moc logicky to s tim vytvorenim party pres rest az k fishingu neni...Ja taky pomerne dlouho napriklad hledal jak vyhodit (znicit) veci az jsem si vsiml toho kose v prave dolni casti obrazovky. Truhly a jakekoliv uzivane predmety klasicky F beze zbrane, G otevreni guild banky.
A human and an Elf get captured by Skaven. The rat-men are getting ready to shoot the first hostage with Dwarf-made guns when he yells, "Earthquake!" The naturally nervous Skaven run and hide from the imaginary threat. He escapes. The Skaven regroup and bring out the Elf. Being very smart, the Elf has figured out what to do. When the Skaven get ready to shoot, the Elf, in order to scare them, yells, "Fire!" Mrs. Svine, Reservoir Dogs
Mohu se optat jak to tam je s těma truhlama? jak se otevírají atd? Kde se berou pokročilé suroviny, někdo řekl z měst, ale to je pro mě trochu rozsáhlý pojem:) a potom jak je to se stavbou lodí, jestli už o tom někdo něco ví? předem díky
Truhly od klicu (Selentine Veilron, Netihal atd. jsou ruzne po svete. Nektere i outdoor, vetisna jich je v dungeonech)
Pokrocile suroviny (ore jine nez iron) jsou bud z dropu - rudu dropuje napr. veilon golem... a nebo v hracskych mestech/hamletech, kde se da postavit dul na tezeni zeleza.
Stavba lodi - po dosazeni skillu 75 woodcutting, se musi naucit skill shipbuilding. Skill stoji 15k a uci ho pouze advanced blacksmith v hamletech/players city. Po te se muzou kraftit vetsi lode, ale pouze v players city, ktere maji shipyard.
Paráda, tak konečnw někdo kdo dokáže dát pěknou ucelenou odpověď. Jen k těm klíčům, ty dropujou v těch dungeonech nebo tam jsou jen truhly a klíče se vyrábí u BS?
mesto muze mit hradby/obranu. Taky obcas ma specialni budovy (mage tower/lodenice. V hamletu se v plnem upgradu muze bindnout 31lidi, kolik ve meste presne nevim ale tipnul bych dvojnasobek...
Ten pohled je schvalne, abys nevidel za sebe.. Menit pohledy nejdou. Taky me to stvalo, koukat furt z first person i kdyz mas zatazenou zbran
tak na mob hunt je to ok kdyz vychytas teren a mas dobrou dmg aby to odsejpalo ale na pvp je to k hovnu. Kdyby fachal aspon nejakej hotswap druhy wepny nebo prepinani sad zbrani,nejlip i s armorem
tak mas zamerovac ne? je dulezity videt kolem sebe, nepripravenej mag je snadna korist kdyz nema prehled
jenze na dalku bys nic netrefil, pac ten krizek je (aspon u alfaru) nekde v hlave postavy a pres to jde prd videt ;)
to jsou maly veci, tak se zamerovani soupne to vyresi minipatch, v kazdym pripade je to nakokot.. btw bych byl radeji, kdyz bych mohl strilet naslepo nuky nez se splasene tocit dokola kdyz te nekdo obiha.. tohle je fakt spatny
Je fakt ze trefit neco jako mag nebo archer, kdyz uz to sprintuje kolem tebe je temer nemozny a jedina moznost je meele, nebo se snazit odklickovat od meelera a setrast ho aby na tebe aspon nedostahl a pak uz jen ukitovat precast, skok + strela a bezet dal.Tu je to ale trosku tezsi nez ve wow s hunterem :).
nevim, kdyz to clovek trosku umi, tak to mate jedno ... proste jako mag/archer musite vzdycky odsprintit a palit do do nepritele a porad tak....me takhle jeden mag rozsekal jako prase a ja mu skoro neubral ;) ...ale tak mozna tomu pomohl i muj no skill ;)
Zatím co vím, tak z CC abilit je ve hře melee knockback a přitažení (u každého typu zbraně na skill 25), kouzlo Launch (knockback efekt) (75 lesser magic), další typ přitažení a odražení (2 kouzla na 75 air magic), a ve water magic má bejt nějaká snare. Z hlediska CC zatím tedy nic moc, snad nás ještě něco čeká...
tak asi to pujde vychytat jako vsechno ja jen ze jako mag nub se proste gangnuti neubranim :o) ale asi to tak je, casem snad bude lip. Navic soluju 100% herniho casu (a toho moc neni) takze o to me to sere vic ale nejak to dopadne
Zatím co vím, tak z CC abilit je ve hře melee knockback a přitažení (u každého typu zbraně na skill 25), kouzlo Launch (knockback efekt) (75 lesser magic), další typ přitažení a odražení (2 kouzla na 75 air magic), a ve water magic má bejt nějaká snare. Z hlediska CC zatím tedy nic moc, snad nás ještě něco čeká...
Jen pro doplnění - z toho je v podstatě pravda jen ten první knockback.
Pak je to přitažení (Come Hither) na Air Magic 75, ovšem jak to konkrétně (ne)funguje zatím těžko říct.
Magický knockback je jen Begone (Greater Magic 100).
Snare ve Water není snare, ale zpomalení melee / archery.
Launch nedává knockback, ale impuls směrem nahoru.
Ta druhá podivná melee abilita dělá bůhví co - snad malý snare?
Po pravdě mi to vyhovuje - mnohem lepší, než strávit každých 30 sekund půl minuty v permanentním CC a moct jenom koukat a nadávat.
No seize weapon da maly dmg a pritahuje oponenta - samozrejme zalezi na vysi skillu, tim se zvetsi range. Pro me je to must-have abilita kdyz jedu noze. Btw, noze by potrebovaly mensi boost v rangi, minimalne na power attack.