Author |
Topic  |
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 05/05/2009 : 17:11:59
|
Nevim jak moc ctete offic fora, ale tohle vas nejspis vsechny bude zajmat. Obzvlaste ta informace s dexteritou je zajimava.
quote: I just did this recently. 5000 arrows from 0-47. Then 48-75 took another 18000. So 23k all together.
Tohle se mi zda byt vcelku presny cislo a vcelku by se shodovalo i s tim mym.
quote:
Hello:
I just finished my massively expensive grind of archery... these are rough numbers of what I found.
Archery: 75-80 = 75 arrows per .1 80-90 = 100 arrows per .1 90-99 = 125 arrows per .1
Masteries go at about the same rate with the exception of the one that makes you shoot faster which takes an additional 10k to get to 100 (for the last 6 points once you GM sharpshooter)
All in all, I started about 3 weeks ago at around 40 archery and did my grind. It took around 75k arrows to get 3x GM and about 85k arrows to get 4xGM
I hope this helps...
Pro Tip 1: If you want to get your best bang for the buck stop once you hit your base archery skill to 99, at this point you will have sharpshooter at around 65-70 and you will be doing around 85% of the damage you would do if you grind all your skill to 100.
Pro Tip 2: Dex helps alot dmg wise, every 3 points in dex translate into 1 point of damage output. if you grind to 100 all your skill you will also get more dex which translates into more dmg. I am an alfar and I have 43 BASE UNBUFFED dex.
Tohleto jeste nejspis dlouho nikdo y nas nepotvrdi :).
|
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
Edited by - Kuzmik on 14/05/2009 22:43:20
|
|
| |
Krajec
New Member

370 Posts |
Posted - 05/05/2009 : 17:15:09
|
mam archery 95+ ...dej mi sipy a potvrdim ti cokoliv :D |
Darkfall - Krajec McSlicer [ReD] |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Krajec
New Member

370 Posts |
Posted - 05/05/2009 : 19:56:50
|
a taky oproti woodcuttingu ...
srovnavas blbosti |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Krajec
New Member

370 Posts |
Posted - 05/05/2009 : 21:32:41
|
srovnavas, protoze jsou to uplne jine skilly, ktere si nekonkuruji...muzes mit oba a ja osobne si nedokazu predstavit mit jen jeden |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 05/05/2009 : 23:48:12
|
Jsou to skilly stejny typu, utocny, bez kterych se neobejdes, leda ze bys hral pure craftera. Abys ten skill ovladal poradne, muzes si vybrat jenom jeden z nich a ten druhej mit treba jen na 25-35, pricemz archery je op jako krava kdyz nekoho dobihas. Sprintovat, skakat a strilet presne, WTF ? Je o dost lehci na vyskillovani, jen do skillu 50 muzes v klidu makrovat a strilet do vzduchu. Minimalne by meli pekne ztizit skillovani, aby ta damage byla zaslouzena. Ale co bych cekal, kazdej se nerad zbavuje easy modu. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
Edited by - Shatteren on 05/05/2009 23:51:22 |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 08:33:29
|
Archery je naprosto vporadku.
Archery ma mozna vetsi dmg, hituje rychleji a je mozna pohodlnejsi na vyskillovani, ale! Archery je tezsi trefit. Skilled hrace rozhodne netrefis kazdou ranou a obcas muzes byt rad za jeden zasah ze tri. Archery muze mit naprosto kazdej. At uz ma skill 30 nebo 75 strilet z luku proste muze. To ze s tim da min dmg zase vykompenzuje v boji na meele. Strelba z luku nema aoe! Zaznamenal tohle vubec nekdo? Podle me vcelku podstatna vec!!!
Lidi co se zamerili na meele skill a zaostavaji v archery porad whinujou ze je lucistnici kitujou. Ano, kitujou, ale zeptej se ji ch proc. Protoze sou dementi. Neni nic jednodussiho, nez archera, kterej te kituje strilet lukem do zad. Ty si ten kdo je ve vyhode. Archer se k tobe toci zady (tzn. +dmg), ztraci prehled o targetu zatimco ty vis presne co dela. Staci vzdy kdyz vyskoci strafovat a jen ztezi se do tebe trefi. Kdyz prepne na meele tak se otocis, prepnes taky a jdete na mece, kde on je slabsi nez ty.
Vetsina lidi za mnou v boji jen tupe beha s mecem v ruce a snazi se me dohnat. Az zjisti ze me nechytnou tak se otoci a utikaj, takze vetsinou zemrou. Jen malokdy vidim ze nekdo prepne na luk a soli mi to do zad. Taktika skok, otocit se a vystrelit pri sprintu je ucina pouze na nooby! Kazdej meeler, kterej aspon vi jak pouzivat luk te dostane uplne np i kdyz ma archery 10 a ty 90 pokud on bude hitovat mecem za 30 zatimco ty za 15.
Podivej se na duel Haeso vs. KyKy z prvniho fight nightu. KyKy ho tam kituje skoro 15 minut. Skillem je uplne jinde nez ten dement Haeso, kterej ma jen naskillovanou polearm a tupe za nim beha a snazi se ho hitnout. Vubec neprepina zbrane a divi se ze dostal naprdel kdyz vlastne jen porad pobihal za kyky a nic nedelal zatimco kyky vyuzival naprosto vsechny zbrane. Tihle lidi pak whinujou ze archery je OP.
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 08:47:52
|
zvanis blbosti.. archery je udelana blbe. Staci ti vzit si krumpac natezit par ironu a dreva a muzes do nekonecna makrovat, tzn jeste aby mela aoe. Nicmene to ze proste kdyz bojujes s mobem je jedno s jakym a napadne te i solo hrac co ma luk tak proste neuteces bo arechy strili se 100% presnosti do jednoho mista i pri sprintu. shit jak prase. |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 09:14:34
|
Rekni mi co je teda nesmysl? Nikde nepopiram ze archery nemuze mit kazdej. Ano, staci tezit a udelat tak 18-23k sipu a mit skill 75. Sice ti to bude trvat tak tyden HC hrani, ale je to lehci nez meele to souhlasim.
To ze ti nikdo neutece není zas tak uplne pravda. Na me když někdo jumpne při grindeni mobu tak pokud mam dost staminy a hp tak s nim bojuju. Pokud mam malo tak vyhodim mounta a normalne mu ujedu. Když na me skoci vic lidi tak mi mounta zabijou a pak i me, ale tak to ma prece byt ne?! Ty si proste ještě nepochopil ze tahle hra není wow, nebo jakakoli jina. Tu proste muze kazdej vsechno a to ze ma někdo prestavu ze bude meeler only, tak mel zustat ve wow. Archery je presne takova jak ma byt.
Archery sama osobe ti rozhodne vytezstvi neprinese. Minimalne musis mit LM75 + docela vysokej meele skill, protože meele boji se nevyhnes. S tim ze se trefis na 100% si slapnul trosku vedle. Dnes mi to muzes vecer ukazat. Sem zvedavej kolik ze 100 sipu do me trefis.
Verim ze budu schopnej tvou dmg z archery i prehealovat. |
Edited by - Mandorallen on 06/05/2009 09:20:44 |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 10:33:22
|
Tak nazory †… Havrana …† uz zname, a byl bych rad, kdyby si sve vypady nechal pro sebe a nebo se presunul do detskeho fora s WoW, kde mu to budou trpet. Me to proste cist nebavi a chci se tu dozvedet neco uzitecneho, takze dalsi falme okamzite smazu i s tim predchozim. |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 11:19:00
|
Neco uzitecneho pro Kuzmu. Jestli je tohle pravda tak sem teda v soku! http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=185266 /Discuss
Edit: udelame dneska rigor party? Klidne obetuju tu trosku sulfuru co mi jeste zbyla. Edit2: aha, takze ono to spis bude o te defence. Dneska do sebe nejspis necham busit. |
Edited by - Mandorallen on 06/05/2009 11:23:41 |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 11:24:27
|
Zajímavý, můžeme testnout, mám 50+ defence a celkem nízkej rigor. Najít někoho kdo má tu defence pod 25 nebude problém. |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 11:39:52
|
Vsak ja s tebou ale z casti i souhlasim. Porad ale rikam, ze ty to vsechno srovnavas a magii, ktera nefunguje tak jak ma. Respective je useless. K archery musis mit taky magii a meele. Samotnou archery neudelas v pvp vůbec nic. To same plati o meele a to same bude platit i o magii. Takhle to ma proste byt a hra tak byla navrzena. To ze zatím magie se ti do kombinace hodi nejmin je bohuzel fakt. Magii ma zatím kazdej jen jako support na doplnovani HP, staminy a buffy na dex, quicknes apod.
Az bude magie funguvat tak jak ma a bude mozne ji efektvne pouzivat v boji tak uz ti to tak nevyvazeny neprijde.
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 11:42:29
|
o to vubec nejde!!! jde o to ze proste system strelby je spatne, system magie je spatnej. neni mozny bezet za cilem a bez postihu strilet/castit tak jak to je ted. tj proste blbost |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 11:46:57
|
Mne se proste nelibi ta presnost se sprintem a skokem - nerealny. Nelibi se mi rychlost skillovani, ta damage a dostupnost sipu je proste nezaslouzena, rozhodne oproti melee a magic. Uz ani nevim kolik desitek hodin jsem stravil farmenim regu a skillovanim kvuli greater magic 50 a ani ten nemam, mam jen 43,8 !
A melee ? Mam knives 50,3 a ta damage je naprosto uboha ! A kdyz jen vemu ten hard mod u skillovani, tak se to neda s archery porovnat.
Archery sam mam jen 38,6. Je mi milejsi pouzivat MM 93 s 52 intensify, protoze jsem hral dlouho UT, tak mi nedela problem dat archera i meleera na MM, jen trapne skacu okolo nej a davam mu backing dmg. Vlastne melee do PvP nepouzivam, protoze to nema cenu, jsem gimp.
|
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 11:47:00
|
Nechapu proc a ani me nenapadlo se nad tim pozastavovat. O tomhle prece vzdycky archer byl. Tu nejsou zadny rooty, slow effekty, stuny a paralizy, tak prece nemuzes rict ze strilet se bude jen vklidu. Jak bys chtel potom archery nebo magii pouzivat v boji. To by pak zase prerostlo do toho ze by vsichni byli meeleri a luk nebo magii by pouzivali jako doplnek. To ze neni realny bezet, skakat a u toho strilet lukem s maximalni presnosti sem nepatri. Tohle je hra. |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 11:48:08
|
Chtělo by to drobné úpravy ohledně střílení pod vodou, za běhu, ve skoku, a ideálně (pokud možno dobře promyšlenou) možnost sprintovat jen se zandanou zbraní. Fakt je, že představa lučištníka (nebo mága) střílejícího za běhu je dost komická 
EDIT: Shatteren hraje mága s kudlama? Týjo, že se někdo dokáže gimpnout ještě víc než já, tak to teda respect!!!  |
Edited by - Marigold on 06/05/2009 11:50:19 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 11:53:31
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Nechapu proc a ani me nenapadlo se nad tim pozastavovat. O tomhle prece vzdycky archer byl. Tu nejsou zadny rooty, slow effekty, stuny a paralizy, tak prece nemuzes rict ze strilet se bude jen vklidu. Jak bys chtel potom archery nebo magii pouzivat v boji. To by pak zase prerostlo do toho ze by vsichni byli meeleri a luk nebo magii by pouzivali jako doplnek. To ze neni realny bezet, skakat a u toho strilet lukem s maximalni presnosti sem nepatri. Tohle je hra.
no to neni pravda, pak by to bylo daleko vic o strategii a o tom jestli ted budu stat nebo pujdu krokem a strilet nebo sprintovat za cilem. Cs je taky hra, CoD je taky hra, mylsis ze by bylo zabavny kdyby se pri sprintu strilelo do stredu targetu? asi moc ne |
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 11:55:14
|
quote: Originally posted by Marigold
EDIT: Shatteren hraje mága s kudlama? Týjo, že se někdo dokáže gimpnout ještě víc než já, tak to teda respect!!! 
Presne :). Takovymu cloveku pak logicky musi pripadat archery over the top, kdyz se zameri na dve nejvic broken veci ktery ve hre momentalne jsou :).
Jinak ohledne sprintovani v combatu. Nevim jestli bych ted souhlasil s tim sprintem pouze se zandanou zbrani i kdyz na oficu sem videl post od clanu, kterej zkousel 1v1, 2v2 a 5v5 bitku s tim ze sprint pouzivali pouze se zatazenou zbrani. Psal ze boj byl vic o taktice, podle me by to ale dost nahravalo meelerum, navic by to posililo boj z mounta, protoze uz by vas jen tezko nekdo honil s lukem a sundal vam mounta + by to dramaticky ulehcilo utek z bitky a ani jedno z tohohle bych fakt nerad videl. |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 11:57:51
|
ano zatazena zbran pri sprintu by to resila... ulehcilo by to utek z bitvy coz si mylsim ze by na skodu proste nebylo v soucasne dobe pokud te napadne nekdo kdyz mas na sobe jakyhokoliv moba = mrtvej. bo s hracem kdyz te reze mob bojovat nemuzes kdyz se otocis abys poutekl mobovi zabije te lukem do zad |
|
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 11:58:46
|
Jak říkám, chtělo by to dobře promyslet - například drasticky snížit hp mounta, nebo přidat snare který prostě zpomalí na rychlost chůze. |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 12:02:27
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
quote: Originally posted by Mandorallen
Nechapu proc a ani me nenapadlo se nad tim pozastavovat. O tomhle prece vzdycky archer byl. Tu nejsou zadny rooty, slow effekty, stuny a paralizy, tak prece nemuzes rict ze strilet se bude jen vklidu. Jak bys chtel potom archery nebo magii pouzivat v boji. To by pak zase prerostlo do toho ze by vsichni byli meeleri a luk nebo magii by pouzivali jako doplnek. To ze neni realny bezet, skakat a u toho strilet lukem s maximalni presnosti sem nepatri. Tohle je hra.
no to neni pravda, pak by to bylo daleko vic o strategii a o tom jestli ted budu stat nebo pujdu krokem a strilet nebo sprintovat za cilem. Cs je taky hra, CoD je taky hra, mylsis ze by bylo zabavny kdyby se pri sprintu strilelo do stredu targetu? asi moc ne
No ja se nebranim rozumnymu navrhu jak tomuhle zamezit. Osobne se mi to taky zrovna moc nelibi, ale na druhou stranu vim, ze tohle by absolutne znemoznilo hru hrat jako archer.
Takze pokud bych nemohl strilet za behu nebo skoku tak bych chtel mit napriklad neco jako strelu s 5sec CD, ktera snizi o naky procento runspeed. Pripadne jinak zase postihnout meele boj aby uz taky nemohli sekat sprintovat. Proste tak aby bylo stale mozny cloveka kitovat a pritom do nej strilet tak aby to bylo fer, protoze meeler ma moznost strilet po archerovi co ho kituje a navic ma jeste bonusy. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 12:02:52
|
A taky se mi nelibi, ze archeri behaj v banded a vice, meli by mit natolik silnou penaltu, ze banded budou mit se skillem 100. Maj nosit leather, studded a tak. Mag ma penaltu velkou jako krava.
2Mari: no puvodne jsem hral greataxes, to me na 37 omrzelo, archery taky, tak jsem jel hodne magic, kvuli earth magic na buffy, greater kvuli unburden a chtel jsem byt melee knifer ! Jenze ty jsou tak useless, ze hraju s MM do PvP dokud to nefixnou. |
|
Edited by - Shatteren on 06/05/2009 13:47:01 |
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 12:05:46
|
jak, ze nejde strilet a sprintovat? Co Legolas?!? Ten sprintoval - strilel - dokonce i vic sipu najednou a este sejmul mamuta!!!   Jinak rozhorčenost havrana chapu, od zacatku se snazi jet na plno mage, za ty dva mesice to fakt nasere  |
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 12:14:28
|
Souhlasim, že je to nereálny. Dneska jsem to při cestě do práce zkoušel a je fakt, že v běhu nejsem schopnej ty mana missiles vykouzlit. |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 12:19:47
|
No tak sme si to tu trosku procistili a muzeme se zase venovat Archery. Pokud ma nekdo napady, jak hru zlepsit, piste na oficialni fora, treba vas kluci z Aventurine vyslysi a neco s tim udelaj. My s tim tady neudelame nic a osobni vypady si usetrete do WoW sekce, znova opakuju nehodlam je tu tolerovat. Pokud me chce nekdo oznacovat nymandem ci mi rikat jak mam drzet hubu, rekni si †… Havrane …† kdy a kde a muzem to poresit. |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Silenter
Starting Member
67 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 15:36:51
|
Archery je docela vpohode udelane oproti mele, co by ale meli trochu upravit je ta magie na PvP je temer nepouzitelna. Snad krome nahacu s mana missile . Jinak kdyz mate mele skill potrebujete jeste skill pred monitorem , zkuseny bitkar si dokaze z lucisnika delat srandu staci obihat strom nebo neco jineho a vubec neni mozne archery pouzit, taky staci pouzit stit k bloku strely - vyzkousejte a nebrecte funguje to, proto me lidi se stitem tak serou . Ale vetsina lidi vidi archera a udelaji to nejhorsi co muzou otocise a utikaji pak nemaji sanci.. |
DFO: Silenter Divoky, General of Blanik Knights(Mahirim) |
 |
|
Silenter
Starting Member
67 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 16:24:40
|
quote:
Pro Tip 1: If you want to get your best bang for the buck stop once you hit your base archery skill to 99, at this point you will have sharpshooter at around 65-70 and you will be doing around 85% of the damage you would do if you grind all your skill to 100.
Pro Tip 2: Dex helps alot dmg wise, every 3 points in dex translate into 1 point of damage output. if you grind to 100 all your skill you will also get more dex which translates into more dmg. I am an alfar and I have 43 BASE UNBUFFED dex.
quote: Tohleto jeste nejspis dlouho nikdo y nas nepotvrdi :)
Tip 1. nesedi 99archery = 80sharpshooter ale mozna je to tim ze ten vul to cvicil strilenim do vzduchu :) Jinak ta dmg sedi. Tip 2. jsem nejak overovat nezkousel, nejdulezitejsi je typ pouziteho luku mam 36dex a s dobrym lukem davam kolem 40-50 do zad nahacum a to uz jde
Cvicit archery strilenim do vzduchu mi prijde jako totalni blbost - clovek si hru vubec neuzije, utrati za to hodne goldu a neziska skill na realne boje tak ho pak da i dobry hrac s 50archery. |
Edited by - Silenter on 06/05/2009 16:30:58 |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 17:05:30
|
quote: Originally posted by Silenter
[quote] Cvicit archery strilenim do vzduchu mi prijde jako totalni blbost - clovek si hru vubec neuzije, utrati za to hodne goldu a neziska skill na realne boje tak ho pak da i dobry hrac s 50archery.
tomu se neříká totální blbost, ale afk makro |
 |
|
Krajec
New Member

370 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 17:49:00
|
Tip 1. nesedi 99archery = 80sharpshooter ale mozna je to tim ze ten vul to cvicil strilenim do vzduchu :) Jinak ta dmg sedi.
u me 95 archery = 74.8 sparpshooter... je uplne jedno, jestli strilis do vzduchu nebo mobu
quote:
Cvicit archery strilenim do vzduchu mi prijde jako totalni blbost - clovek si hru vubec neuzije, utrati za to hodne goldu a neziska skill na realne boje tak ho pak da i dobry hrac s 50archery.
pro tebe blbost, pro me maximalni vyuziti sipu, se kteryma se seru pri tezeni a crafteni...
spis je pekna blbost toto "neziska skill na realne boje tak ho pak da i dobry hrac s 50archery" to spolu prece vubec nesouvisi, protoze ti to vubec nebrani behat celej den po pvp a vecer si naskillovat archery strilenim do vzduchu
|
Edited by - Krajec on 06/05/2009 17:51:56 |
 |
|
Krajec
New Member

370 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 17:53:06
|
quote: Originally posted by Shatteren Uz ani nevim kolik desitek hodin jsem stravil farmenim regu a skillovanim kvuli greater magic 50 a ani ten nemam, mam jen 43,8 !
to je jen tvuj problem, ze si neumis sehnat regy |
Edited by - Krajec on 06/05/2009 17:53:26 |
 |
|
Silenter
Starting Member
67 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 18:04:14
|
quote:
pro tebe blbost, pro me maximalni vyuziti sipu, se kteryma se seru pri tezeni a crafteni...
spis je pekna blbost toto "neziska skill na realne boje tak ho pak da i dobry hrac s 50archery" to spolu prece vubec nesouvisi, protoze ti to vubec nebrani behat celej den po pvp a vecer si naskillovat archery strilenim do vzduchu
maximalni vyuziti - strilet do vzduchu ? ... no kdyz treba 500sipu pouziju na mobky tak vydelam cca 500-1000goldu + nejake dalsi veci to je dle me vyuziti. Nebo ziskavat veci na crafteni sipu zabijenim craftu tak to delam ja :)
co se tyce te druhe veci a proc nebehat celej den i vecer po PvP a pritom skillovat archery ? ja polovinu skillu naskilloval pri PvP druhou pulku pak killovanim mobek. Nejvice me potesi pak lidi co kdyz je zabiju mi pisou ze mam aimbota a ze me reportnou to povazuju za skill pred monitorem :) Hlavne me to archery bavi je to super. |
 |
|
Krajec
New Member

370 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 18:10:22
|
maximalni vyuziti - strilet do vzduchu ? ... no kdyz treba 500sipu pouziju na mobky tak vydelam cca 500-1000goldu + nejake dalsi veci to je dle me vyuziti. Nebo ziskavat veci na crafteni sipu zabijenim craftu tak to delam ja :)
nebavi me mobovat, penize nepotrebuju, takze si radsi v bezpeci vystrilim svy sipy nez jit nekam solovat moby a cekat, az me nekdo sejme a lootne
quote:
co se tyce te druhe veci a proc nebehat celej den i vecer po PvP a pritom skillovat archery ? ja polovinu skillu naskilloval pri PvP druhou pulku pak killovanim mobek. Nejvice me potesi pak lidi co kdyz je zabiju mi pisou ze mam aimbota a ze me reportnou to povazuju za skill pred monitorem :) Hlavne me to archery bavi je to super.
vsak ja to tak delam a vydelam si pri pvp dost i na to, abych si jednou za par dni vystrilel par tisic sipu do vzduchu
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 18:32:53
|
quote: Originally posted by Krajec
quote: Originally posted by Shatteren Uz ani nevim kolik desitek hodin jsem stravil farmenim regu a skillovanim kvuli greater magic 50 a ani ten nemam, mam jen 43,8 !
to je jen tvuj problem, ze si neumis sehnat regy
Jo to se ti to keca kdyz si makrujes archery. Jak chces regy sehnat jinak, nez kdyz jen zabijis moby, ze kterych toho pada dost a nebo to koupis od hrace ? Asi nijak, ale natezit si drevo kteryho je vsude jak sracek a pak do toho dat par ironu, to umi i hrac kterej nema ruce, ani nohy a hraje to jazykem. I rosol, kterej by se valel po klavesnici by to zvlad.. |
|
 |
|
Krajec
New Member

370 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 18:37:17
|
quote: Originally posted by Shatteren
quote: Originally posted by Krajec
to je jen tvuj problem, ze si neumis sehnat regy
Jo to se ti to keca kdyz si makrujes archery. Jak chces regy sehnat jinak, nez kdyz jen zabijis moby, ze kterych toho pada dost a nebo to koupis od hrace ? Asi nijak, ale natezit si drevo kteryho je vsude jak sracek a pak do toho dat par ironu, to umi i hrac kterej nema ruce, ani nohy a hraje to jazykem. I rosol, kterej by se valel po klavesnici by to zvlad..
shhh, mam 50 GM |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 18:45:41
|
To o nicem nevypovida. Ja ho neskilluju kazdej den, bavim se o tom, ze je strasne nefer jak je archery trivialni na skillovani, kdyz to porovnam s magic - regy/odmena. |
|
 |
|
Silenter
Starting Member
67 Posts |
Posted - 06/05/2009 : 20:53:48
|
quote: Originally posted by Shatteren
To o nicem nevypovida. Ja ho neskilluju kazdej den, bavim se o tom, ze je strasne nefer jak je archery trivialni na skillovani, kdyz to porovnam s magic - regy/odmena.
muzes si koupit milion mandrake u vendora za 2miliony gold to neni moc 1mandrake za 2g a s tim muzes vyskillovat komplet air magic. I jine magie se daji skillovat mandrakem. Penize neni zase tak tezke vydelat. |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 07/05/2009 : 00:05:17
|
A v lepším případě dané kouzlo žere 2 mandrake, takže za 4g to máš jen třikrát dražší než šíp... A to se vyplatí  |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 11/05/2009 : 21:14:49
|
Mne prijde ze aktualne je na PvP skutecne nejlepsi archery, je realtivne dostupna a je dost silna. Ostatne v 99% pripadu po mne v PvP lidi jdou archery. Na blizko samozrejme meelee, ale ne gimped kudly nybrz 2H zbran typu Polearma nebo mount+1H+stit.
Magie je desne sux a useless..ale jen dokud nedojdete na vyssi magii. Uz jsem potkal par lidi s fire magii a ty cisla jsou uplne jinde. Neni problem fire aoe zabit x lidi naraz a oni neudelaj nic. A samozrejme ze tam jsou kouzla typu root.. na zpomalovani atp. Ale jsou hluboko v nitru = tisice hodin makrovani a miliony regu :(
proste Darkfall neni o tom, ze si clovek rekne "budu mag". Darkfall je o tom zacit s meelee, pote zapojit archery ... a casem az budete hodne rich, tak dodelat magii. Ale ta magie potom za to fakt stoji. (zemetras ma peknej efekt :o))) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 11/05/2009 : 21:18:54
|
quote: Originally posted by Marigold
A v lepším případě dané kouzlo žere 2 mandrake, takže za 4g to máš jen třikrát dražší než šíp... A to se vyplatí 
To je pravda, ale zase uvedom si, ze archery vyskillujes a nazdar. Nic se nezmeni. Archery bude vzdycky jenom 1 pitomej sip s jednim urcitym damage. Nikam se nesune, nikam se nemeni.
MM mela na zacatku 8dmg, ted ji mam kolem 65 a uz davam za 14-16.. a fakt jsem potkal typky kteri davali fire magii za 40-50 1 fireballem nebo co to bylo (proste klasicka ohniva DD..) To je zapotrebi si uvedomit.
Proste archery - > rychlej levnej nastup..ale casem bude gimp. Budes mit super armor a sip ti bude davat 1/2 damage.. ale magie? ta bude jenom lepsi, cim vic ji namakrujes, tim lepsi bude + navic DFO nema zadne poradne armory proti magii.. tohle si rikej a pockej par mesicu a uvidis (mne osobne tohle nechalo u DFO jinak bych se na nej uz davno vykaslal. Taky mne tohle stvalo, to co tebe..ale potom jsem si uvedomil to co tady pisu.. ze to tak proste je. ze sipy uz nikam damagem nahoru nepujdou.. kouzla ano) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 11/05/2009 21:20:19 |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 12/05/2009 : 02:40:10
|
Nejsem si úplně jistej, jestli hrajeme stejnou hru... 
Magická nuke dává víc, ale luk střílí rychleji a lépe se s ním trefuje. Missilou dávám zepředu za 16 (100 LM, 99 MM, 65 empowered LM). Žádný root a zpomalování v DF není. Mág nikdy super armor mít nebude. Jediná objektivní výhoda - větší dostřel a lepší možnost trefit statický cíl na dálku.
Ani ty efekty nijak úžasný nejsou  |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 12/05/2009 : 08:50:56
|
quote: Originally posted by Rodier
proste Darkfall neni o tom, ze si clovek rekne "budu mag". Darkfall je o tom zacit s meelee, pote zapojit archery ... a casem az budete hodne rich, tak dodelat magii. Ale ta magie potom za to fakt stoji. (zemetras ma peknej efekt :o)))
pekna hovadina... neni problem trenovat magii kdybych hral mam uz davno 100 fire ale je to proste pruda kdyz hrajes 10 hodin dene tak 5-6 hodin tezis nebo ziskavas goldy abys mohol 4 hodiny makrovat |
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 13/05/2009 : 15:14:27
|
Neverte tem kecum jak je archer slabej na blizkost - neni to vubec pravda, porad skace, otoci se, vystreli a utika dal, v mnohem lepsim pripade zmeni smer a pak dela to samy porad dokola. Jak potkate namaxovanyho archera, je to zly. Tohle zvladne kde kdo.
Kryti za stromy, dalsi prekazky, to je samozrejme jen smesna obhajoba EZmoderu, takhle archera na melee rozhodne nezabijete.
Doufam ze tenhle patch s touhle srackou uz neco udela. |
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 13/05/2009 : 15:24:14
|
Shatteren: To nechápu, jak tě může zabít někdo, kdo se k tobě otáčí zády ? Nestačí ho prostě střílet do zad ? Nebo vyndat štít ? |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 13/05/2009 : 15:38:58
|
Shatterene to je jenom tvoje l2p issue. Archery se ti mozna OP zda, ale ja bych momentalne mel raci vyssi swords nez archery, protoze swords je v pvp mnohem vic deadly nez nakej luk. Teda aspon v 1v1 urcite. |
 |
|
Milamber
New Member

398 Posts |
Posted - 13/05/2009 : 15:41:47
|
quote: Originally posted by Isac
Shatteren: To nechápu, jak tě může zabít někdo, kdo se k tobě otáčí zády ? Nestačí ho prostě střílet do zad ? Nebo vyndat štít ?
Ne stit neeee to se pak skoro neda chcipnout podle me je stit op funguje jako stit a to se nesmi ..... doufam ze tyhle sracky dalsi patch odstrani  |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 13/05/2009 : 15:44:34
|
quote: Originally posted by Isac
Shatteren: To nechápu, jak tě může zabít někdo, kdo se k tobě otáčí zády ? Nestačí ho prostě střílet do zad ? Nebo vyndat štít ?
no proste jump kiting. On vystreli vzdy ve skok ve kterym se otoci a pak se zase otoci a dela porad to samy, meni smery atd. Stit a one hand nenosim kdyz nemam mounta a knives nepochopitelne blokujou i 30% min dmg nez ostatni twohandery. Na MM ho nedam na dmg.
Jasne ted mi bude kazdej rikat jak je to moje chyba ze nejedu archery a mec se stitem, jenze ja myslel ze tahle hra je o svobodnym rozhodnuti a o skillu.. Jenze tohle je premade build a ez mod v jednom proti hracum, kteri hrajou to co se jim libi a ne to co je FOTM! |
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 13/05/2009 : 15:50:08
|
2Mando: tohle nema s mym l2p absolutne nic spolecnyho. Umim ovladat ten archery kiting shit stejne jako MM kiting shit s backing dmg, polearm strafe autowin jako kdejakej lepsi hrac. Ale nedelam to, muj herni styl jsou knives a sneaking. Luk pouzivam take, ale spis na zabijeni mountu, mam jen 37 archery. Na openera jako moment prekvapeni mam rad knives.
|
|
Edited by - Shatteren on 13/05/2009 15:52:32 |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 13/05/2009 : 16:15:24
|
Ja znam a delam tady tuhle techniku. Bohuzel ale funguje jen na lamy.
Kdyz ji ale umis a ses schopnej tim zabit cokoli, tak verim ze zabijes urcite i deima. Ten luk temer v 1v1 nepouziva. Dneska svou prdel doprav na niflheim a muzes si nim dat duel. Moc radi se na to podivame :D.
Ty si sam vyberes nejvic broken skilly ve hre a navic se jeste omezujes tim ze nechces jet archery + dokonce i 1h a stit. Proste si zvykni na to ze tahle hra je o tom ze musis umet hold vsechno. Ja si taky naivne myslel ze budu hrat maga, ale po dvou tydnech sem zjistil ze bych driv s tou hrou seknul, nez abych se do tohohle masochismu bez vysledku pustil. Bud si proste pockej az opravi to co je momentalne broken, nebo leavni hru.
Nevim jak tobe ale ja kdyz si prectu vsechno co si tu napsal tak je to ocividne l2p issue a nic jinyho. Nepouzivat stit + 1h, nepouzivat luk v boji krom pripadu strileni do mounta. Hold sis asi vybral spatnou hru no :). To uz rovnou muzes rict ze nebudes pouzivat mana to stamina a stamina to health a budes se divit ze kazdej duel prohrajes. Ctes vubec to co pises? |
Edited by - Mandorallen on 13/05/2009 16:19:22 |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 13/05/2009 : 16:29:42
|
Shatteren: V každý hře si člověk přeci nejdřív analyzuje systém a podle toho si zvolí nějakej herní styl, kterej má šanci na úspěch.
Nemůžeš se přeci nejdřív omezit a pak si stěžovat, že ostatní neudělali to stejný.
Tebe potkat, tak se asi zasměju jak o víkendu, když jsme těžili grove u někoho v hamletu. Přijela nás sesmahnout stejně početná skupina, sesedli z mountů, vyndali meče a stojí. Čast od nás se na ně rozběhla a druhá ostřelovala z dálky, když někdo na ventrilu zahlásil "oni nemají luky", no a taky že neměli. Tak jsme se prostě vrátili zpět na naše pozice a udělali z nich mrtvý ježky.
Myslíš, že by si měli stěžovat Aventurine a čekat na patch ? |
 |
|
Topic  |
|