Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Darkfall
 Darkfall - General
 FAQ aneb newbie v DF
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Ossiris
Starting Member

97 Posts

Posted - 16/04/2009 :  18:08:44  Show Profile Send Ossiris a Private Message  Reply with Quote
Ahoj

co je potřeba na to aby měla guilda město, čistě příkladem, je volny slot ja tam prijdu a co udělám, nebo jak?.)) u toho když se dobije město už vim ale z téhle stránky ne.

díky
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 16/04/2009 :  18:30:51  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
Hlavne to chce servery up

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

Acheron
Starting Member

16 Posts

Posted - 18/04/2009 :  10:01:35  Show Profile Send Acheron a Private Message  Reply with Quote
hele nejsi nahodou ten Ossiris z wow guildy Blanik Knights ? :)
Go to Top of Page

Ossiris
Starting Member

97 Posts

Posted - 18/04/2009 :  22:45:05  Show Profile Send Ossiris a Private Message  Reply with Quote
Ahoj Acherone: ano jsem a tu samou guildu jako ve wow jsem zalozil i tady:))
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 19/04/2009 :  09:24:35  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
tak WTB aktualizovat Guild topic!

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 19/04/2009 :  23:26:23  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Hele jak moc funguje to plavani do zdi ? Kolik se necha udelat vitality dejme tomu za noc ? .)

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 20/04/2009 :  00:33:16  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
za 8 hodin 0.5 ... zkousel jsem to ale jen jednou. leze hlavne quickness

Darkfall - Krajec McSlicer [ReD]
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 20/04/2009 :  07:56:24  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krajec

Heh to je docela solidni, to jsem asi neco docela prosvihnul, zajimalo by me kolik tak ty lidi co to jedou od zacatku muzou mit HP a quickness.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 20/04/2009 :  11:23:04  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Mno, znam cloveka, kterej ma 260hp a hituje r40 polearmou zepredu za 25 do studded leather.. Vyuzil kdejakyho makra, bugu, exploitu

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Goodfellas
Starting Member

16 Posts

Posted - 20/04/2009 :  17:10:01  Show Profile Send Goodfellas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Mno, znam cloveka, kterej ma 260hp a hituje r40 polearmou zepredu za 25 do studded leather.. Vyuzil kdejakyho makra, bugu, exploitu

to je kaladis ne?
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 20/04/2009 :  17:29:18  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
No kdo jinej

REVOLUTION

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 21/04/2009 :  08:05:34  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hm ja to dnes uspesne jel pres noc, dalo mi to 0,3 STR, 0,3 VIT, ale zadnou quickness, mel jsem k tomu zaseklej i shift, aby to prubezne zrychlovalo.

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 21/04/2009 :  12:35:54  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

lodičky

http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=179400

( quote z topicu videa+fotky )

Tzn, ze kdo si dokaze postavit lod, muze demolovat pobrezni mesta a nicit to co si tam ty guildy za tezkej peniz postavili ? :)

Go to Top of Page

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 21/04/2009 :  12:36:28  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

quote:

Hm ja to dnes uspesne jel pres noc, dalo mi to 0,3 STR, 0,3 VIT, ale zadnou quickness, mel jsem k tomu zaseklej i shift, aby to prubezne zrychlovalo.

hmhm, jako quickness leze plavanim asi 3x rychleji nez prave STR a VIT...
ten shift mit zaseklej, myslim, nemusis, pac to nic imho nemeni

Edited by - Krajec on 21/04/2009 12:36:44
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 21/04/2009 :  13:12:44  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Isac

lodičky

http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=179400

( quote z topicu videa+fotky )

Tzn, ze kdo si dokaze postavit lod, muze demolovat pobrezni mesta a nicit to co si tam ty guildy za tezkej peniz postavili ? :)

Ta loď taky není zadarmo :)

Nehledě na to, že ji můžeš útočníkům sebrat nebo taky zničit.

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 21/04/2009 :  14:55:21  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

... ale zadnou quickness, mel jsem k tomu zaseklej i shift, aby to prubezne zrychlovalo.

Nehadam se, ale vecer jsem si zapsal u quickness hodnotu 57.9 a tu mam porad.

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 21/04/2009 :  14:57:54  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
BTW znate nekdo presne tu navaznost vysky skillu vs rank zbrane ?
Jaky skill potrebuju na luk/mec r10,r20.. atd ? Případně jak se tam pocita napriklad greatersword mastery ?

Go to Top of Page

Maxiluk
Starting Member

5 Posts

Posted - 21/04/2009 :  15:30:31  Show Profile Send Maxiluk a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, dlouho jsem tu dočítal topic jménem Sandbox, ale ten se jaksi zastavil, chtěl bych se zeptat jak je to tedy s hrou, jestli se dá ještě koupit, kolik je serverů popřípadě jestli už konečně AV eliminovali všechny nebo aspoň většinu bugů ( např. stojící a nebojující moby ) a ještě kolik hra a poplatky stojí ( jestli se to třeba nezlevnilo )

Předem děkuji za odpověď
Go to Top of Page

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 21/04/2009 :  15:55:06  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
quote:

57.9?! :D kdes to nabral?

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 21/04/2009 :  16:01:15  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

57.9?! :D kdes to nabral?

Ja nevim.. kolik máš ty ? Nijak jsem to úmyslně netrénoval ..

BTW : možná by stálo za to udělat topic s hodnotami skillů a statů našich postav pro srovnání a abychom věděli koho se zeptat na trénink daných vlastností, ale nevim jestli by se lidé chtěli svěřit se svými případnými triky :)

Edited by - M.C warior on 21/04/2009 16:03:38
Go to Top of Page

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 21/04/2009 :  16:29:31  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
49 a to jen diky plavani,....jinak by to bylo jen neco nad 40

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 21/04/2009 :  17:03:47  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Ja mam neco malo pres 50. Nepouzival sem afk plavani, snad jen jednou asi pul hodinky.

Vsechno diky ridingu cca 85, runningu cca 90 a sprintu, ten nevim kolik. Staci hodne cestovat a leze to neuveritelne rychle. Uz bych nespocital kolikrat sem mapu obehl dokola, kolik mori a jezer preplaval.

Podle me je nejlepsi normalne hrat a kaslat na to jaky mas staty. Zas tak drastickej vliv nemaji, ale sem teda rad ze sem si nabugoval rigor aspon na tech 45 a swords udelal z 45 na 50 pomoci sadomasochisticke orgie u bindstonu.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 21/04/2009 :  23:01:12  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
no, ja bohuzel ani rigor, ani parry, ani wpn skill nenaskilloval pres exploit a docela me to i mrzi

REVOLUTION

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 22/04/2009 :  03:27:02  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

no, ja bohuzel ani rigor, ani parry, ani wpn skill nenaskilloval pres exploit a docela me to i mrzi

to dneska asi mrzi vic lidi
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 22/04/2009 :  09:12:56  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:

BTW znate nekdo presne tu navaznost vysky skillu vs rank zbrane ?
Jaky skill potrebuju na luk/mec r10,r20.. atd ? Případně jak se tam pocita napriklad greatersword mastery ?

Jen bych se vrátil k tomuhle, trosku to zapadlo.

Go to Top of Page

Edmund
New Member

332 Posts

Posted - 22/04/2009 :  09:44:08  Show Profile Send Edmund a Private Message  Reply with Quote
r0 - skill 0-25
r1 - skill 25-50
r2 - skill 50-75
r3 - skill 75-100
r4 - skill grandmastery 0-25
.
.
.

Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred
Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 22/04/2009 :  11:32:52  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
ad Mc warriorova qui. Nevim esli ma humana ale esli jo tak zacinal na 20 tusim? Ja mam atm 50, takze sme udelali defakto stejny gain od zacatku hry...

jinak jak pise edmund
25 = 10rank
50 = 20rank
75 = 30rank
100 = 40 rank
25mastery = 50rank
50mastery = 60rank
75mastery = 70rank
100mastery = 80rank esli existuje

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 22/04/2009 :  11:37:58  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
quote:

ad trenink parry - je to celkem easy vytahnout. Ja osobne chodil na undead dwarfy, ktery sem proste jen blokoval - pak odbehl narestil a znova. Na full staminu sem delal tusim 0.2 pri skillu 50+. Ted to netrenuju a leze to samo uplne v klidku...

Dorlas
EQ2
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 22/04/2009 :  15:23:32  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
ja sem asi nepochopil rank zbrani :)
k cemu je dobrej ?

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 22/04/2009 :  15:50:29  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn

ja sem asi nepochopil rank zbrani :)
k cemu je dobrej ?

Rank zbraní ovlivňuje jejich opotřebeni a pak bych řekl že i efektivitu. Pokud mlátíš s malym skillem r50 zbraní, nebudeš s ní dávat takovou damáž jakej je její potenciál. Nehledě na to, že ji samozřejme rozbiješ po pár ranách.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Maxiluk
Starting Member

5 Posts

Posted - 22/04/2009 :  16:13:20  Show Profile Send Maxiluk a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, dlouho jsem tu dočítal topic jménem Sandbox, ale ten se jaksi zastavil, chtěl bych se zeptat jak je to tedy s hrou, jestli se dá ještě koupit, kolik je serverů popřípadě jestli už konečně AV eliminovali všechny nebo aspoň většinu bugů ( např. stojící a nebojující moby ) a ještě kolik hra a poplatky stojí ( jestli se to třeba nezlevnilo )

Předem děkuji za odpověď
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 22/04/2009 :  16:15:01  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
aaaha, diky Kuzmo. Me prave prislo ze je to vsecko uplne putna a ze damage na zbranich je stejna (teda v tooltipu u zbrane). Pokud to pak ma jeste vliv v kombinaci se skillem, dava to smysl.

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 22/04/2009 :  17:10:52  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Maxiluk

Předem děkuji za odpověď

da se koupit zitra, shop otvira v 5 naseho casu....
server je jeden, bugy tam jsou, ikdyz nebranici se mobi uz snad ani ne... prsto se daji mlatit z ruznych mist tak, aby na tebe nedosahli atd...
poplatky jsou 1 mesic = 14.00 EURO, 3 mesice = 37.80 EURO, 6 mesicu = 71.40 EURO

Go to Top of Page

Drewinek
Advanced Member

Gnome

814 Posts

Posted - 22/04/2009 :  19:11:02  Show Profile  Send Drewinek an ICQ Message Send Drewinek a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

... ale zadnou quickness, mel jsem k tomu zaseklej i shift, aby to prubezne zrychlovalo.

Quiknes leze z plavani hodne a z jizdy na mountovi

RL Fishing
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 23/04/2009 :  12:31:36  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn

aaaha, diky Kuzmo. Me prave prislo ze je to vsecko uplne putna a ze damage na zbranich je stejna (teda v tooltipu u zbrane). Pokud to pak ma jeste vliv v kombinaci se skillem, dava to smysl.

Je to presne tak. Dmg budes davat vysokym rankem zbrane jen takovou jakou by si daval s rankem odpovidajicim tvemu skillu. Takze je naprosto pointless litat s r40 zbrani kdyz na ni nemas skill, stejne to tak ale vetsina lidi dela, protoze tech r40 mecu je vic nez 30 se mi tak zda.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 23/04/2009 :  16:52:37  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
to muzu rank 40 daggery pouzivat poradne az od 100 ? Nebo to se vztahuje jen ke craftu ?

REVOLUTION

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 23/04/2009 :  17:02:08  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Ale muzes je pouzivat kdy chces, jen dmg s nima budes davat takovou jakou by si daval se zbrani urcenou pro tvuj skill. Tzn. ze kdyz mas skill treba 76 tak budes s r40 lukem davat dmg jako s rank 30. Tohle nemam teda osobne vyzkouseny protoze mam jen 73 archery, ale takhle sem to vycetl z fora.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 23/04/2009 :  17:07:25  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
to ja vim, ale i tak.. mam daggers jen 39 protoze jsem rerollnul z greataxes a ta dmg je fakt smesna a kvuli jistym bugum to ani neleze moc nahoru

mno, snad se dockam boostu

REVOLUTION

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 23/04/2009 :  17:20:17  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
No tak si ale blbe polozil tu predchozi otazku :). Jinak gl s tim cekanim na boost :). Daggery mi prijdou jako vubec nejhorsi volba. Aspon sem teda nikdy nevidel s nima nekoho poradne hrat :). Ale kdovi, treba budes prvni co s nima bude ownit.

Taky sem chtel daggery. Libi se mi jak sou rychly, ale s tou range bych asi nikoho moc nehitoval.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 23/04/2009 :  18:05:50  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
V podstate hituju i v PvP a to casto, jenze za strasne malou dmg. Ten attack speed ty daggery ani nahodou nebalancuje. Dmg z abilit ... proste vic nez smesnej, to je neco strasnyho. Prej v bete byly daggery jen pomalejsi, jinak je od ty doby nezmenili. Ja je vzal, protoze s nima nikdo skoro nehraje, maj hezky utoky a gank animacku no a proste verim ze jednou se mi tahle investice vyplati a zacnu ownit. Greataxes me neberou. Starter zbran daggeru je primo otresna

Ted kdyz me nekdo nepadne, tak zatahuju daggery a vyndavam staffku a proste z UT.. MM_running_n_jumping_n_backing_dmg

REVOLUTION

Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 24/04/2009 :  22:03:27  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by Edmund

r0 - skill 0-25
r1 - skill 25-50
r2 - skill 50-75
r3 - skill 75-100
r4 - skill grandmastery 0-25
.
.
.
to je tusim pro craft

mnelo by to byt skill
40-49 r40
30-39 r30
20-29 r20

kdyz skill 40 pro r50 dmg se zvysi nepatne
ao hodne se zvysi opotrebeni
ale mno nevim zvyseni dmg je v radu 0.10

r10 bow 0.62
r40 bow 0.73

tak nevim, jak moc je to videt v total cislech
estly ma nekdo zkusenost at napise

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s

Edited by - Trasher on 24/04/2009 22:07:31
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 25/04/2009 :  00:12:50  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Ta dmg na zbrani je nasobic "neceho", aspon tak mi to prijde. Proto na tom hraje velkou roly weapon skill.

REVOLUTION

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 30/04/2009 :  10:16:23  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Víte někdo jak se projevuje, nebo počítá skill "Perseverance - grants a smal bonus do maximum stamina" ?

Go to Top of Page

Ossiris
Starting Member

97 Posts

Posted - 11/05/2009 :  12:13:42  Show Profile Send Ossiris a Private Message  Reply with Quote
ahoj

nerekl by mi nekdo jak to je s enchantingem? nejak nevim jak na nej, planky zadny, to se to dela od oka nebo jak?
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 11/05/2009 :  12:22:33  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Víte někdo jak se projevuje, nebo počítá skill "Perseverance - grants a smal bonus do maximum stamina" ?

(pozde ale prece...)
Lidi co to koupili na stamine 280 a nechali se zfetovat na 300 to maji bud rozbite a nepridava to nic a nebo je ten gain straaaasne malej. Neco jako 10% skillu = 1bod staminy. tzn ve finale to prida 10staminy...

Dorlas
EQ2
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 11/05/2009 :  12:23:14  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ossiris

ahoj

nerekl by mi nekdo jak to je s enchantingem? nejak nevim jak na nej, planky zadny, to se to dela od oka nebo jak?

http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=182432

Dorlas
EQ2
Go to Top of Page

Ossiris
Starting Member

97 Posts

Posted - 11/05/2009 :  13:52:29  Show Profile Send Ossiris a Private Message  Reply with Quote
Diky

ale jak bych to řekl, Anj mam na základních znalostech takže mi forum DF moc nepomuže, proto jsem se ptal tu.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 11/05/2009 :  14:24:48  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dorlas

quote:

(pozde ale prece...)
Lidi co to koupili na stamine 280 a nechali se zfetovat na 300 to maji bud rozbite a nepridava to nic a nebo je ten gain straaaasne malej. Neco jako 10% skillu = 1bod staminy. tzn ve finale to prida 10staminy...

http://darkfall.wikia.com/wiki/Skills#General_Skills
* Perseverance - Slightly increases max stamina
* Increases your stamina by 1 for every 10 points of perseverance skill.
* Any activity that uses stamina will raise perseverance skill.

* Toughness - Slightly increases max health.
* Increases your maximum health by 1 for every 10 points of toughness skill.
* Any time you receive damage to your hitpoints you gain skill in Toughness.

Edited by - M.C warior on 11/05/2009 14:25:28
Go to Top of Page

Ossiris
Starting Member

97 Posts

Posted - 14/05/2009 :  16:48:48  Show Profile Send Ossiris a Private Message  Reply with Quote
ahoj

Ví někdo jak ovlivňuje wisdom craft?
Go to Top of Page

Ossiris
Starting Member

97 Posts

Posted - 22/05/2009 :  16:15:09  Show Profile Send Ossiris a Private Message  Reply with Quote
Z čeho prosím padá Quarz, někde mi to jednou padlo ale vubec si nemohu vzpomenout kde, a potreboval bych to na craft.
předem díky za info.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000