Poslední dobou tu postuje jen Fover a Seanfar, tak pro změnu na jiné téma:
Zajímá mě, kdo dnes ještě hraje WoW ze staré Anarchy Online gardy? Na kterém serveru a co tropíte? A jak jde život?
Občas se mi zasteskne po starých časech a chtěl bych vědět, kde se mí kamarádi dnes toulají a kam je zavál vítr
Co se týče mě, tak já to gankování na PvP serveru prostě nemohl překousnout, příliš mi to kazilo hru, a tak hraju na PvE serverech. Momentálně na Darkspearu, Tauren Shaman jménem Firun level 65 a třeba se dohrabu na 70. Fakt mě mrzí, že nemůžu hrát s váma na Drakthulu, ale prostě to nešlo.
Zajter, Czajter, Cajter a Hajter WoW nyní server DT horda
EDIT:
Na DT musím zůstat, protože přítelkyně neumí anglicky a bohužel nemůžu s ní hrát pořád a ona nechce prostě chodit s lidma, kterým nerozumí. Takže na DT jsem kvůli češtině a ne kvůli PvP :)
Tojejedno, lvl 18 priest na Shaktaru Doneck nebo jak se to jmenuje.
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
Zajter, Czajter, Cajter a Hajter WoW nyní server DT horda
EDIT:
Na DT musím zůstat, protože přítelkyně neumí anglicky a bohužel nemůžu s ní hrát pořád a ona nechce prostě chodit s lidma, kterým nerozumí. Takže na DT jsem kvůli češtině a ne kvůli PvP :)
Hraje za hordu. Boji se, ze bych ho jinak gankoval i ve snu ;P
Ty ses urcite zas v protu ne:) a nerikej ze si zacal zabijet aliky, pure Pve Rahman,velkej Diplomat:).
Obcas se mi pripletou pod kudly. Nestastna nehoda, prisaham!
PS: Jo warra mam zpet prot, akorat ho porad nehraju. Cas od casu to zkusim, zjistim, ze prvnich 10-20s mam porad polovicni aggro gain nez druid/palat a zas mne to na delsi dobu prejde. Ale je fakt, ze se mi obcas styska, to zase jo.
Hraje za hordu. Boji se, ze bych ho jinak gankoval i ve snu ;P
Ty ses urcite zas v protu ne:) a nerikej ze si zacal zabijet aliky, pure Pve Rahman,velkej Diplomat:).
Obcas se mi pripletou pod kudly. Nestastna nehoda, prisaham!
PS: Jo warra mam zpet prot, akorat ho porad nehraju. Cas od casu to zkusim, zjistim, ze prvnich 10-20s mam porad polovicni aggro gain nez druid/palat a zas mne to na delsi dobu prejde. Ale je fakt, ze se mi obcas styska, to zase jo.
Dal bych AO raid. Jak se jmenoval ten Robot Co po zabiti spawnul toho vetsiho a pak nas rosekal?:). Jak jsme na nej cihali v tom lese:).
jestli myslíš Obediency Enforcera, tak toho teď víceméně jakákoliv 220 normálně solne, akorát to chvíli trvá než mu sebere ty 3m HP . Musíš si dát vyšší cíle ...
Dal bych AO raid. Jak se jmenoval ten Robot Co po zabiti spawnul toho vetsiho a pak nas rosekal?:). Jak jsme na nej cihali v tom lese:).
jestli myslíš Obediency Enforcera, tak toho teď víceméně jakákoliv 220 normálně solne, akorát to chvíli trvá než mu sebere ty 3m HP . Musíš si dát vyšší cíle ...
Ja vim, kdyz jsme koncili tak jsme meli 220 a ja mel tehda AI 20 s full combined,takze to uz jsme moc neraidovali.
Ja spis rad vzpominam na to placani a raidovani na lvl 200 s Cza, s prichodem SL se zakladni mesta vyprazdnila a prislo mi to uz takovy o nicem.
Ja vim, kdyz jsme koncili tak jsme meli 220 a ja mel tehda AI 20 s full combined,takze to uz jsme moc neraidovali.
Ja spis rad vzpominam na to placani a raidovani na lvl 200 s Cza, s prichodem SL se zakladni mesta vyprazdnila a prislo mi to uz takovy o nicem.
Ja na Shadowlands naopak vzpominam casto. Nikdy nezapomenu, kdyz jsem poprve vkrocil do Penumbry. Jeste pred nerfem pre-questu na Pen-bryle a dychaci pristroj do Adonisu. Raidy v Pandemoniu to je taky neco na co se nezapomina. :-)
Jinak zdravim vsechny AO veterany, taky bych nekdy dal AO raid. ;-)
Zrovna nedávno jsem vyhazoval hromadu papírů, mimo jiné hustě popsaných neuvěřitelnym množstvým čísel, kterýma jsem se snažil za vydatné pomoci Kajmana spočítat nový impy a symbianty Jó, tohle kouzlo žádná jiná hra nikdy mít nebude..
Jinak Firi, já WoW teď nachvilku zase hraju, ale Kajamn to už zabalil nadobro.
Jojo,kdeze ty casy Ninjovani RBP z Tary jsou... neco co to bylo
hehe a kde teprve sou ty casy kdyz sme wajpovali jak hrom v takovym tom co bylo vedle totw :) uz si ani nepamatuju jmeno, ale ono ostatne i v totw jsme se neco nachcipali
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.