Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Migrace z DT . jdete?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

masakr
Starting Member

18 Posts

Posted - 25/01/2008 :  13:57:19  Show Profile Send masakr a Private Message  Reply with Quote
cau rad bych vedel jestli budete migrovat z DT. nynni bezi free transfery tak jestli nejdete z toho stupidniho precpanyho DTcka;)..

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 25/01/2008 :  14:08:23  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Daggerspine = Smesna BG co se tyce PvP a Dragonmaw je CZthul2, takze to nema zadnej vyznam

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 25/01/2008 :  14:41:26  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Mě se na DT líbí mám tam svou raid rodinu. Nikam nejdu.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 25/01/2008 :  14:56:59  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
jestli muzu radit...tak do bloodlust battlegroup nechodte...

lagy, lagy, lagy....

no mmo
Go to Top of Page

teknambul
Starting Member

11 Posts

Posted - 25/01/2008 :  17:47:46  Show Profile Send teknambul a Private Message  Reply with Quote
tak ja s par kamosema (+- 20)to holt jdeme zkusit za vas.) na Dragonmaw kaslem tam jsou pry samy decka a navic sem tam videl guildu s nazvem CZ SVK United , takze volba pro Daggerspire byla jasna ;).. jestli to bude lepsi nez na DT tak poslu pohled
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 25/01/2008 :  18:03:50  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
Mno dragonmaw bych za czthul2 rozhodne nebral :) na strane hordy je asi 20 gild s vice jak 30 lidma, z toho ceskych max 5 a z nich jenom 2 v BT/MH. cechu je na strane hordy tak 30%, zbytek sou anglani, severani, nejaci chorvati a par polaku. je tu docela dost international gild. na strane aliku nemam az takovej prehled, jen vim ze je tam cechu o dost min. a czsvk united sou alici ;)

edit: s tema lagama to je pravda, ale uz to trva asi 4 tydny takze s tim blizz snad neco udela

Edited by - Grewen on 25/01/2008 18:04:47
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 26/01/2008 :  01:29:57  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
já si myslím, že většinou je problém v tom si najít dobrou guildu. Na DT jsem nadával do té doby než jsem se dostal do dobré guildy.. ted už nemám s pugem problém.. HC chodím s kámošema a s random partou přijdu minimálně do styku.. takž dá se říct, že žijeme na dt bez dt :)
Go to Top of Page

teknambul
Starting Member

11 Posts

Posted - 26/01/2008 :  11:29:43  Show Profile Send teknambul a Private Message  Reply with Quote
tak sem uz transfernutej, o neco bohatsi nebot v DT guildach jsou jeste nejaci duveryhodni lide co pujcuji ohromne castky;) a celkem spokojenej.. nevypada to tady tak strasne, mirne se zveda pocet hracu i pvp celkem ujde.. diky temhle migracim se daggerspire snad jeste trochu zlepsi.. srdecne pozdravy z daggeru
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 26/01/2008 :  12:32:24  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
Celé BD jde, takže všichn i utíkejte na nový server!

(doufám že ten fake zabere)

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 26/01/2008 :  12:38:07  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Doprdele Black Division jdou pryyyc OMFG!!!!!!! Bez nich to nejde

REVOLUTION

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 26/01/2008 :  13:06:36  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
uz ste to slyseli? Black division migruje !!!!

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum

Edited by - MA3X on 26/01/2008 13:06:51
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 26/01/2008 :  14:02:19  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
kdo sou black division?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 26/01/2008 :  15:23:42  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
BD???

http://youtube.com/watch?v=PYi16hk6lGE&feature=related

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

teknambul
Starting Member

11 Posts

Posted - 27/01/2008 :  14:24:56  Show Profile Send teknambul a Private Message  Reply with Quote
jj uz sem tady videl flexovat prandura s broukem, tady mu to vsichni jeste zerou tak je spokojenej.. a btw uz nejsou black division ale prejmenovali se na blé division.
Go to Top of Page

Tudy
Starting Member

4 Posts

Posted - 27/01/2008 :  22:49:33  Show Profile Send Tudy a Private Message  Reply with Quote
ja na Dragonmawu hraju a zas tak hrozny to neni ty lagy tady opravdu byly a bylo to nesnesitelny ale myslim ze v patek nebo tak nejak to konecne dali do kupy a opet to jede bez problemu....

cechu tady zas tak moc neni je to spsi international jak uz nekdo psal nejvic asi anglani pak dk,swe,nl a pak asi za cesi...jinak jsem u aliku jak to je u hordy nevim

co se ytce PvP tak to taky neni tak tragicky.driv jsem hral na shadowmoonu (pak jsem migroval) a tam se treba na arenu cekalo o kus dyl nez tady a AV to samy
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 27/01/2008 :  23:00:51  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Pointa není v tom, jak dlouho se čeká na arénu...

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 27/01/2008 :  23:14:44  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tudy

ja na Dragonmawu hraju a zas tak hrozny to neni ty lagy tady opravdu byly a bylo to nesnesitelny ale myslim ze v patek nebo tak nejak to konecne dali do kupy a opet to jede bez problemu....

cechu tady zas tak moc neni je to spsi international jak uz nekdo psal nejvic asi anglani pak dk,swe,nl a pak asi za cesi...jinak jsem u aliku jak to je u hordy nevim

co se ytce PvP tak to taky neni tak tragicky.driv jsem hral na shadowmoonu (pak jsem migroval) a tam se treba na arenu cekalo o kus dyl nez tady a AV to samy

Delsi fronta = vice tymu -> vetsi mnozstvi lepsich tymu -> lepsi battlegroup

Je to sice trochu nadnesene, ale zhruba je to tak.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 28/01/2008 :  01:05:54  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Dobře, nadneseně v tom pointa je.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 28/01/2008 :  09:18:55  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Dobře, nadneseně v tom pointa je.

Twe Brusinka se tesil snad 2 mesice az nas potka v arenach a zrovna vcera to musel palat tak podelat Se netesim az ho potkam ve skole

REVOLUTION

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 28/01/2008 :  11:04:16  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Ne vždy se daří...

"Ok, nuke paladina, donuťte ho dát si bublinu co nejdřív ať nemůže použít křídla."
"Hmm, voni maj druida, mám pounce."
"Kde je... ty we von je mrtvej už."

Ale seriously, mě se taky nedávno stalo, že sem bublinu nestih. Člověk prostě ten nuke vobčas podcení. Imo se mě ten druid taky nemusel pokoušet zneschopnit, ale třeba použít NS.

Edited by - Jedi_Knight on 28/01/2008 11:08:06
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 28/01/2008 :  11:11:25  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Jenze tam slo o to, ze jsem mu asi 5x rikal, ze hunter je BM a ze staci prezit tech prvnich 18. sec a on stejne lehne.. a pak se vymlouva na to, ze dostal instantkill pritom kdyz mel 40%, tak jsem mu rikal at uz si ji da

REVOLUTION

Go to Top of Page

Elpablos
Starting Member

mnich

7 Posts

Posted - 30/01/2008 :  01:12:55  Show Profile Send Elpablos a Private Message  Reply with Quote
a ja taky nikam nejdu :o) na DT to sice smrdi, ale z koho bych si delal srandu kdybych nemel target jeden hned na Trade chatu (schvalne kdo to uhodne ma bod :P )
a jinac s tema hunterama mate pravdu.. je to svinstvo, BM uz mi ani tak netrapi, ale to combo se stirem a porad nad hlavou viper sting to je sileny.. snad to daj trocha dohromady.. NERF NERF .)

horde member of Drak'thul:
Cernejzmrd [druid-70], Krypla [lock-70]
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 30/01/2008 :  07:41:58  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren
Twe Brusinka se tesil snad 2 mesice az nas potka v arenach a zrovna vcera to musel palat tak podelat Se netesim az ho potkam ve skole

Nesnáším Brusinku. A ještě tu druhou pizdu co sebou furt mlátila na zem, jak se jmenovala... nějak na A-, taky elfí lesba.

Edited by - Rakhen on 30/01/2008 07:43:58
Go to Top of Page

Arduina
Starting Member

63 Posts

Posted - 30/01/2008 :  09:00:33  Show Profile Send Arduina a Private Message  Reply with Quote
Z DT migrovat by mela prevazne horda. Je jich procentove vice nez aliance.Navic jsou tam vesmes deti. Staci mi videt jejich detsky nucky a nazvy guild. To same je u aliance samozrejme.Navic uz nevim co na pvp serveru amm delat. Zabiji v cestnym souboji 3 hordany a oni pres sveho kamarada zacnou posilat nadavky...no deti no. Tak at odejdou na pve servery.No chapete to ? 3 nepratele vas napadnou vy je date a oni vas zacnou urazet.Je jasne co si pak asi o tech hracich muzu myslet.Ja vim ze paladin me trosku jinou vydrz ale da se zabit celkem rychle kdyz protejsek to umi hrat. Meli sebou shadow priesta a nenapadlo ho ani jednou mi zrusit bublinu kterou jsem pri boji pouzil 2x. Tak jako
Mimoto chci rict ze horda smrdi a zabijim na potkani. ale pouze 69-70 lvl. Low levely zabijej vesmes jen deti co nemaj na sobe rovneho. A to je dokazano.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 30/01/2008 :  09:32:44  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arduina

Z DT migrovat by mela prevazne horda. Je jich procentove vice nez aliance.Navic jsou tam vesmes deti. Staci mi videt jejich detsky nucky a nazvy guild. To same je u aliance samozrejme.Navic uz nevim co na pvp serveru amm delat. Zabiji v cestnym souboji 3 hordany a oni pres sveho kamarada zacnou posilat nadavky...no deti no. Tak at odejdou na pve servery.No chapete to ? 3 nepratele vas napadnou vy je date a oni vas zacnou urazet.Je jasne co si pak asi o tech hracich muzu myslet.Ja vim ze paladin me trosku jinou vydrz ale da se zabit celkem rychle kdyz protejsek to umi hrat. Meli sebou shadow priesta a nenapadlo ho ani jednou mi zrusit bublinu kterou jsem pri boji pouzil 2x. Tak jako
Mimoto chci rict ze horda smrdi a zabijim na potkani. ale pouze 69-70 lvl. Low levely zabijej vesmes jen deti co nemaj na sobe rovneho. A to je dokazano.

Drogy jsou špatné, aaano?
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/01/2008 :  09:35:09  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Je jedno za koho hraješ jestli za hordu nebo alíky. V každé frakci se najde plno hovad. Na to nemusíš být opačná frakce.. stačí si číst general chat nebo prostě pozorovat chování v lidí v pug instancích.

Jednou na mě na stejném lvl zautocil palát. Vyhrál jsem a za chvilku mi psal z uctu nejakého kamose hordy ze to byl super boj. Také z tohohle nesoudím, že všechni alíci jsou čestní :P

K zabíjení low lvl. Pvp server kdyz mi nekdo krade kytky když si začínám skill z huntrem tak ho prostě střelím a vím, že se tam nejakou dobu neukáže a já vím, že mám klid na kytičkovanou.. to je prostě PvP.

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 30/01/2008 :  11:53:53  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arduina
A to je dokazano.

Enlighten me, please.

Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 30/01/2008 :  11:58:43  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
ne ze bych byl nejakej ganker, ale pvp server beru jako nonstop valku mezi hordou a alikama, gankovani je prave ten jedinej rozdil mezi pvp a normal serverem co existuje. kdyz nezabijes lowbieka, tak te ten lowbik az vyroste zabije :) asi pred pul rokem sem byl nejak hodne vytocenej z RL a sel sem si vylit zlost na alikach do nejake lowbie zony. nez sem tam dojel tak sem vychladl, ale jen tak ze zvedavosti sem si napsal na papirek jmena lowbieku co sem v te zone potkal a nezabil, ikdyz sem puvodne chtel. napsal sem si tenkrat asi 8 jmen, prilepil ten papir na monitor a odkrtaval sem si ty z nich, co me na lvl 70 ganknuli. po 2-3 mesicich sem mel odskrtlych 6 jmen z 8 ;)
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 30/01/2008 :  12:01:08  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grewen

ne ze bych byl nejakej ganker, ale pvp server beru jako nonstop valku mezi hordou a alikama, gankovani je prave ten jedinej rozdil mezi pvp a normal serverem co existuje. kdyz nezabijes lowbieka, tak te ten lowbik az vyroste zabije :) asi pred pul rokem sem byl nejak hodne vytocenej z RL a sel sem si vylit zlost na alikach do nejake lowbie zony. nez sem tam dojel tak sem vychladl, ale jen tak ze zvedavosti sem si napsal na papirek jmena lowbieku co sem v te zone potkal a nezabil, ikdyz sem puvodne chtel. napsal sem si tenkrat asi 8 jmen, prilepil ten papir na monitor a odkrtaval sem si ty z nich, co me na lvl 70 ganknuli. po 2-3 mesicich sem mel odskrtlych 6 jmen z 8 ;)

ty ses nekdy vytocil grewe? neverim

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 30/01/2008 :  12:02:12  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Ja tohle nazyvam pravem silnejsiho. A tohle prave se mi sakra moc libi

REVOLUTION

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/01/2008 :  12:05:22  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Hele a co by se jako změnilo kdyby jsi je kilnul? Přestai by hrát? Zmigrovali by na PVE server?

Každej gankoval a kdo říká že ne tak gankuje do dnes.
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 30/01/2008 :  12:48:38  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Hele a co by se jako změnilo kdyby jsi je kilnul? Přestai by hrát? Zmigrovali by na PVE server?

nic, prave proto byla chyba ze sem je nekillnul ;)
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 30/01/2008 :  12:53:16  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

A co teprv právo dvou silnějších? Nebo tří?
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 30/01/2008 :  12:55:12  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MA3X
ty ses nekdy vytocil grewe? neverim

Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 30/01/2008 :  13:51:57  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja nikdy negankoval. Nebavi me to, a ani zadny zisk z toho neni ... tak co z toho? :)

Prandur,
Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/01/2008 :  13:55:23  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
To jsi nikdy nerelognul na maina a nepadal jsi si toho šmejda co ti campoval alta? :D Nebo jsi nepomohl kámošovi killnout nejakého alíka když jemu campil alta? Tomu se dá těžko uvěřit.
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 30/01/2008 :  13:55:47  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Co z toho? Virtuální pocit moci, který ovšem mindráky nevyléčí.
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 30/01/2008 :  14:10:20  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Prandur

quote:

Ja nikdy negankoval. Nebavi me to, a ani zadny zisk z toho neni ... tak co z toho? :)

nelzi prandure no zrovna minulej tejden ve čtvrtek 15:48 si gankoval v stv jednoho lvl 43 gnoma warriora a rval si na cely stv naval me ty goldy jen se priznej ...

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 30/01/2008 :  14:41:39  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

A co teprv právo dvou silnějších? Nebo tří?

Jak jich musi byt vic, tak to jen vypovida o jejich slabosti..

REVOLUTION

Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 31/01/2008 :  11:31:28  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
quote:

To jsi nikdy nerelognul na maina a nepadal jsi si toho šmejda co ti campoval alta? :D Nebo jsi nepomohl kámošovi killnout nejakého alíka když jemu campil alta? Tomu se dá těžko uvěřit.

No tak to uz zalezi cemu rikas gankovani. Jsem vzdycky myslel ze gankovani = bezduvodne zabijeni ... ne? Nevim :)

Prandur,
Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 31/01/2008 :  11:34:33  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Prandurovi to i věřim, je až moc pragmatickej.

Nicméně perfektně to uklidňuje, o tom žádná.

Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 31/01/2008 :  12:06:54  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Prandur
No tak to uz zalezi cemu rikas gankovani. Jsem vzdycky myslel ze gankovani = bezduvodne zabijeni ... ne? Nevim :)

Co znamená bezdůvodné? Důvod si přeci každý najde pokud chce. Minimálně už jen to, že je to hrou daný nepřítel.
Osobně jsem si vždycky pod gankem představoval zabití hráče způsobem, při kterém neměl možnost svou smrt nijak odvrátit. Většinou tedy početní nebo levlová převaha.

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 31/01/2008 :  12:17:07  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Deníček Canonfoodera:

Gangování - napadání a zabíjení nepřítele v otevřeném světě, ať už z jakéhokoliv důvodu a v jakémkoliv počtu.
Kempování (mrtvoly) - opakované zabíjení potenciálně slabšího nepřítele na jednom místě s cílem ho udržet co nejdéle mrtvého
Low lvl hunting - cílené zabíjení předem slabších nepřátel, kteří se proti útočníkovi neubrání.

Gangování se nedá úplně vyhnout ale lze ho podstatně minimalizovat.
Kempování mrtvoly lze po první smrti zabránit a to s jakoukoliv clasou.
Low lvl hunting - lze jen minimalizovat, jedinou účinnou obranou je útěk.

Na PvP serveru je v zásadě vše toto v pořádku a záleží na všech zúčastněných jak se k tomu postaví .

Ninjagon
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 31/01/2008 :  12:39:44  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Kempovaní mrtvoli se někdy dá zabránit jen logoutem na alta :) Pokud nejsi paladin a nedáš po ressu buble a HS. Například v Tanarisu nebo STV sme kempili jednoho Maga za opakované kilnutí kámoše. Jeden byl z nás byl na Hřbitově a druhý ho jen killoval po ressu.. no way :)
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 31/01/2008 :  14:13:23  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kempovaní mrtvoli se někdy dá zabránit jen logoutem na alta :) Pokud nejsi paladin a nedáš po ressu buble a HS. Například v Tanarisu nebo STV sme kempili jednoho Maga za opakované kilnutí kámoše. Jeden byl z nás byl na Hřbitově a druhý ho jen killoval po ressu.. no way :)

kdysi slo resnout se u healera na jinym hrbitove, ale mam pocit, ze to nejak upravovali, ze jses svazanej s GY, takze nevim jestli to jeste porad funguje

no mmo
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 31/01/2008 :  15:45:13  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Myslím, že už to nejde.. protože dřív i šlo se resnout o jinou instanci a nedávno jsem si spletli BF s Rampartama a znova me to portlo na hřbitov :)
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 31/01/2008 :  15:53:25  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Není nic jednoduššího než jít dělat něco užitečnýho, třeba práci nebo zalít kytky. Dotyčný kemper tam někdy i po půl hodině číhá a děsně se utoho "baví" Pokud je jich víc, tím líp.

Samozřejmě lepší je, když dotyčný nekempí, protože sám při opakovaných pokusech umírá. /wave Eviscerator

Edited by - Marigold on 31/01/2008 15:55:11
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 31/01/2008 :  15:56:22  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Není nic jednoduššího než jít dělat něco užitečnýho, třeba práci nebo zalít kytky. Dotyčný kemper tam někdy i po půl hodině číhá a děsně se utoho "baví" Pokud je jich víc, tím líp.

Samozřejmě lepší je, když dotyčný nekempí, protože sám při opakovaných pokusech umírá. /wave Eviscerator

pres pul hodiny zalejvat kytky? to abych si sel udelat brigadu nekam do botanicke zahrady :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 31/01/2008 :  16:05:09  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Půlhodiny campovaní si někdo musí opravdu zasloužit. Každopádně naposled jsem campoval blbecka co mel 38 lvl a 3x po sobě mi kilnul locka 21 lvl. War bez mounta a jeste Sun rocku nebo jak se to tam jmenuje.. nemel kam utect :)
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 31/01/2008 :  17:05:58  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Kdyz jsem levelil prvni char tak me v Desolace kempil nejaky lvl ?? NE hunter. Kdyz me zabil podruhy, tak jsem si dobehl a sel jsem si udelat kafe, jidlo, odskocit bio a asi po 20 minutach jsem se resl (nevedel jsem tehdy, ze NE maji shadowmeld a aze duchem si to muzu obehat a mrknout po nem). Svete div se...byl tam :p Jmeno uz si bohuzel nevzpominam, ale musim priznat, ze jsem zustal jen nevericne koukat na monitor....nijak zvlast me nevytocil (bylo to kousek od gy, takze v pohode) ale co z toho ten clovek ma ? Nechapu

Co se tyce slova gank, tak pro me to znamena cast vsech tech trech vyrazu, co Ninja postoval. Hlavne si pod tim ale predstavim opakovane zabijeni hrace, kterej se nemuze branit ( lowlwl ). A to jsem nikdy nedelal. Neni za to nic, jedine ze nastvu toho druhyho a z toho ja radost nemam :p Ale je to pvp server a holt kdyz to nekdo udela, mavnu rukou a relognu :p Charu mam vic nez dost :)

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 31/01/2008 :  17:51:13  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Mám spoustu kytek Půl hoďky je sice max, ale dá se to tím strávit v pohodě. A když jdu s konví tak dycky mrknu jestli ještě číhá - on u toho sedět musí
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000