Author |
Topic  |
Threepio
nic

126 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 10:16:58
|
quote: Originally posted by tojejedno
Jinak obecne k tomu gold farmingu. Nejsem si jist, zda je to srovnatelne. To uz se pak muzeme dostat k tomu, ze lidi co sou za 7 dni od datace max level a farmi top itemy kazi hru kezlum.
Tak skutecne si nemyslim ze farmeni veci rychle expicimi hraci se jakkoliv priblizuje porusovani pravidel, nebo muze byt hodnoceno jako nemoralni na rozdil od obou mnou vyse uvedenych veci. Jestlize expim rychle, a potom prodavam veci ve hre za herni penize, je to normalni ekonomicky cyklus nabidky a poptavky.
V okamziku kdy penize ze hry menim za realnou honotu v podobe penez uz obavam se prekracuji ramec hry. A ted, aniz bych se zastaval Prandura, lze veci delit na zakazane zakony ( tzn. nemaji se delat, je to nejakym zpusobem postizitelne ) a potom ty ostatni, ktere vetsinou kazdy hodnoti individualne, protoze ma holt vstipene vychovou jine moralni imperativy. A potom je kazdeho vec, jak se v podobnych situacich chova, ostatnim kolem se to muze nelibit, ale to je tak vsechno, co s tim mohou delat, a to je samozrejme v poradku. Takze spis nez obvinovani Prandura z "nemoralnosti", coz mi prijde velmi komicky termin, s nim nemluvte, nehrajte, tlacte napr na rozpad BD, ale cokoliv podobneho co Prandur delal, dela a bude delat je pouze jeho vec, tak dlouho, dokud nekdo nerekne ze uz to je prekroceni libovolneho pravidla, ktere je sankcionovano. A je to tak samozrejme v poradku. |
Tak trosku...klokan |
Edited by - Threepio on 05/12/2007 10:18:13 |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 10:27:07
|
Hrozna pi.. . Podle mě ten kluk už nerozeznává hru od skutečnosti.
Lognul jsem wow asi po půlroční pauze a prvni co bylo tak jsem daval Boar speed na boty nějakýmu chudákovi v OG zadara páč pan Prandur si řekl za práci 30G (možná 50 teď nevím ale nechci mu křivdit ) a kdyz mu pak řekl že už ho dostal tak to komentoval slovy "kde ty socky ty paterny berou kua" ...
Prandure lidi jako ty by měli ostatním tu hru zpříjemňovat a pomáhat kde se dá. Bohužel ty jsi totální vojebávka co se snaží každýho vodřít a divím se lidem jako Jing nebo Jako že vůbec můžou mít ještě žaludek po těch letech fungovat v guildě pod tvým vedením.
Škoda jen, že Blizzard nevyvodí větší důsledky tady z toho všeho, protože podle mě je hodně velkej rozdíl jestli podvádí nějakej 10 tiletej Laďa od nikud nebo Prandur, the big boss of BD. |
Edited by - PRIBOO on 05/12/2007 10:35:47 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 10:42:03
|
Nevím co je horší jestli to, že podvádíš ve hře nebo to, že někoho udáváš... já sám spíš víc odsuzuji toho co toho klučinu reportnul.
Nedovedu si představit, že bych žaloval na někoho kdo je můj kamarád a hraji s ním už několik let. Kdybych věděl, že můj kámoš podvádí ve hře tak mu to bud vymluvím nebo se k němu přidám :P a třeba mě sežerte.
Edit: hodně z vás nakupuje goldy a za to pak má boost do raidu v podobě potu, flashek.. ench a tak dále a tak dále... Tak mi tu nemluvte o morálce.. to mě vždy dojme jak o hře někdo dovede mluvit tak jako by to byl skutečný život.. ve hře si můžeš zkusit věci, které by jsi v normálním životě neudělal a tak i srovnávání toho, že jak se chováš ve hře nemusí mít dopad na tvůj RL. Já také v parku neexpím na psech a nechodím do zoo trénovat skining... Prostě je to hra.. |
Edited by - Azkaban on 05/12/2007 10:47:06 |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 10:48:43
|
quote: Originally posted by Azkaban
Nevím co je horší jestli to, že podvádíš ve hře nebo to, že někoho udáváš... já sám spíš víc odsuzuji toho co toho klučinu reportnul.
Nedovedu si představit, že bych žaloval na někoho kdo je můj kamarád a hraji s ním už několik let. Kdybych věděl, že můj kámoš podvádí ve hře tak mu to bud vymluvím nebo se k němu přidám :P a třeba mě sežerte.
Asi se to v nem hromadilo delsi dobu....precejenom, kdyz nekdo dlouhodobe "vyuziva chyby v systemu" aby se na ukor ostatnich obohatil, tak to nekoho zacne srat...zacne treba soucitit s tema, co je jeho kamarad okradl a pak, kdyz to preroste urcitou mez uz to neni kamarad. Uz je to cizi clovek a slovy Prandura "co je mi po cizich lidech"....
|
Darraque [MdK] |
Edited by - Sorrow on 05/12/2007 10:49:57 |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 10:59:40
|
Účel světí prostředky, že Prandure 
Ostudu si ale tentokrát zasloužíš.  |
Ninjagon |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 11:38:04
|
quote: Originally posted by Sorrow
quote: Originally posted by Azkaban
Asi se to v nem hromadilo delsi dobu....precejenom, kdyz nekdo dlouhodobe "vyuziva chyby v systemu" aby se na ukor ostatnich obohatil, tak to nekoho zacne srat...zacne treba soucitit s tema, co je jeho kamarad okradl a pak, kdyz to preroste urcitou mez uz to neni kamarad. Uz je to cizi clovek a slovy Prandura "co je mi po cizich lidech"....
To je také jedna z pravd :) |
 |
|
thepro
Starting Member
2 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 12:06:43
|
ja mam napriklad tazko f pi*i nejake moralisticke sracky. jednoducho, chcem draka = mam draka a ostatnym mozem naplut do tvare! |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 12:08:01
|
quote: Originally posted by Threepio
Pokud to neni bannable offense, proc potom kazdeho pul roku Bliz vitezoslavne zabanuje x tisic uctu za prodavani goldu :)
dlouhou dobu to bannable offence nebyla, banovalo se pouze za bot farming , kterej samozrejme s prodejem goldu primo souvisi bannable offence z prodeje i nakupu cehokoliv za real money se stala tusim v 2.2 (kratce po prodeji tohorouga za x set tisic) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
oniko
Junior Member

711 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 12:18:28
|
quote: Originally posted by thepro
ja mam napriklad tazko f pi*i nejake moralisticke sracky. jednoducho, chcem draka = mam draka a ostatnym mozem naplut do tvare!
ano,ano. dnes je streda |
Gurth |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 12:29:05
|
+1 |
 |
|
muchomurka
Starting Member
2 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 13:34:47
|
no a? jebat
blizzard si za takovyhle vypicovavani henriho systemu muze sam existovalo to uz v dobe kdystacilo mit tesne za sebou serazeny lidi v honoru aby dostali co nejvic bodu na rank
a co kdyby tu 99proc lidi bylo v tom tymu nerekli by nai popel z tech sracek co tu srsi ze vsech stran osobne by me vubec nevadilo bejt s prandurem v tymu a udelat si takle rating a proc? co je na tom nelegalniho - potkam v arenach team kterej prohraje ze nebojovali? no a? jejich problem snad ne? tim to konci
placate tu sracky s hovnama a jen tise zavidite ze ste v tom teamu nebyly nebo ze to nenapadlo zrovna vas
apradnur: top svetovy PvP teamy si ten rating opravdu nenabuguji protoze dokazi vyhrat - viz dreamhack a tam by se nejaka sracka s nafixlovanym ratingem ani nepipla
sem pvp lama co nema sanci najit team co by dal 2000 rating tak dam radsi prandurovi 5000g ktery misto pvp nafarmim on me da 2001rating ja mam macu on goldy ktery me nasledne proda za real money vsichni sme stastny a na blizzard muzem fuckovat
thats all
|
Edited by - muchomurka on 05/12/2007 13:38:42 |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 13:39:02
|
quote: Originally posted by muchomurka
no a? jebat ...
Pokud hodláš pokračovat tímto způsobem příspěvků, obávám se, že jejich počet již nebude velký. Nenarážím na obsah, ale na formu. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 13:40:39
|
...jebat
... takovyhle vypicovavani henriho .... kdystacilo ...nai popel ....sracek ... prandurem ... sracky s hovnama ... ste ... nebyly ... sracka ... ani nepipla ....sem lama ... prandurovi ... ja mam macu on goldy ... real money ... fuckovat
pro ty co se jim to nechce cist cele snad jen to podstatne :) |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
Edited by - brutus on 05/12/2007 13:42:52 |
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 13:42:59
|
quote: Originally posted by muchomurka ...vsichni sme stastny a na blizzard muzem fuckovat..
imo lol |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 13:43:26
|
no a? jebat
blizzard si za takovyhle vypicovavani henriho systemu muze sam existovalo to uz v dobe kdystacilo mit tesne za sebou serazeny lidi v honoru aby dostali co nejvic bodu na rank
a co kdyby tu 99proc lidi bylo v tom tymu nerekli by nai popel z tech sracek co tu srsi ze vsech stran osobne by me vubec nevadilo bejt s prandurem v tymu a udelat si takle rating a proc? co je na tom nelegalniho - potkam v arenach team kterej prohraje ze nebojovali? no a? jejich problem snad ne? tim to konci
placate tu sracky s hovnama a jen tise zavidite ze ste v tom teamu nebyly nebo ze to nenapadlo zrovna vas
apradnur: top svetovy PvP teamy si ten rating opravdu nenabuguji protoze dokazi vyhrat - viz dreamhack a tam by se nejaka sracka s nafixlovanym ratingem ani nepipla
sem pvp lama co nema sanci najit team co by dal 2000 rating tak dam radsi prandurovi 5000g ktery misto pvp nafarmim on me da 2001rating ja mam macu on goldy ktery me nasledne proda za real money vsichni sme stastny a na blizzard muzem fuckovat
thats all
Ta cast s 5k goldama a s tim jak da prandur 2001 me prijemne rozesmala. |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
 |
|
Galilee
Starting Member
72 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 13:49:51
|
Ja bych se Prandura zastal. Nekolikrat jsem s nim mluvil z pozice hrace, ktery je v low-guilde a na rozdil od spousty radoby ruleru, kteri strikne oddeluji svoji guildu od zbytku serveru a maj plny ignore hracu, kteri si je byt jen dovolili oslovit, se da s Prandurem kdykoliv a o cemkoliv diskutovat.
Ten clovek je ve svy podstate ferovej a racionalne uvazujici. Mozna ambiciozni oportunista, ale zadnej hajzl nebo podrazak. Myslim, ze vetsina z vas by se zachovala na jeho miste uplne stejne a pouze tu povrchne moralizujete. |
Edited by - Galilee on 05/12/2007 13:51:34 |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 13:54:54
|
Tendle topic bude mit brzo privlastek GOLD a bude zapsan do dejin ceske internetodemence... ..uz si delam save |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Prandur
New Member

237 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 13:56:10
|
quote: Originally posted by Sorrow
On s domluvenymi hrami v arenach zacal, pak kdyz jsem to delal ja tak na fora hodil takovej peknej navod jak me presne reportnout. To je fer jednani? Vy byste na mym miste nebyli nasrani?
Tohle je muj posledni post v tomhle topicu, enjoy. Vsici jste si mysleli buhvi jakej jsem nebyl dobrak, jak bych nemel cizim lidem ve WoWu pomahat ... a proc bych mel? Jsem rad ze tenhle mytus padnul a prestanou mi konecne psat lowlevel noobove o protahnuti instancema a enchanty zadara. P.S. Moje cena za Boar's speed je 15-20g, zadnych 30 ani 50. |
Prandur, Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur |
 |
|
muchomurka
Starting Member
2 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 14:15:47
|
smazte me zabanujte budete hrdinove nejvetsi a pak se muzete utkat s borgama o nadvladu nad vesmirem
zaregistroval sme se protoze sem se hodlal vyjadrit k tomu jak kazdej looser zasrane whinnuje ze nema tu a tu vec misto toho abyste si v guilde pokud nakou mate an jste jen looser l2p noobs zamakaly ale misto toho picujete na forech
je to jen hra a ta ma chyby a sme lidi a ty maj chyby jenom sme cesi a ty chyby si navzajem zavidime that s all pls delete
ale aspon sem se podepsal coz 1/2 kokotu v tomle topicu ani neudelala
3x PICA PICA PICA
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 14:18:38
|
...
Imho radsi budu ten l2p looser nez ubozak, ktery se neumi ani slusne vyjadrit. Pac  |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Navigator
Starting Member
4 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 14:25:14
|
Musim rict, ze me to docela prekvapilo. Ani ne kvuli tomu co Prandur udelal,jako spis proto, jak se k tomu postavil. Podle toho to vypada, ze pro Prandura je takove chovani dobrym standardem i v RL - tedy nasrat na kazdeho a vyjebat se vsim, co system dovoli. Myslim, ze pro spousty lidi /i tech kteri podvadi/ se rozplynula pekna iluze o Prandurovi ......a takova vec se neodpousti.Na zaver bych chtel Prandurovi v predstihu pogratulovat,protoze kdyz se bude drzet zvolene cesty..... tak bude uspesny, bohaty a taky bude mit urcite nejakou funkci a poradnej autak ....tim padem odpadne pousteni cizich babek v socce a pribude moznost prejizdet je na prechodech 
PS: Nalezene penezenky vracim a je me jedno jestli se kvuli tomu nekdo tady posere.... |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 14:28:21
|
quote: Originally posted by Prandur
Neporusil jsem zadnej zakon, at uz ve WoWu nebo RL. Vam vadi ze "kazim soutez", ale ona byla uz v te dobe cela zkazena :)
Imho několik let budované jméno solidního hráče je koukám za pár dnů v prachu. Ale jak tak čtu žaludek máš silnej , jinej by uznal chybu a pár týdnů se nijak veřejně neangažoval než na kauzu sedne prach ale ty se v těch sračkách tak krásně mácháš a mácháš
 |
Noe
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 14:42:20
|
quote: Originally posted by Noe
Neporusil jsem zadnej zakon, at uz ve WoWu nebo RL. Vam vadi ze "kazim soutez", ale ona byla uz v te dobe cela zkazena :)
Imho několik let budované jméno solidního hráče je koukám za pár dnů v prachu. Ale jak tak čtu žaludek máš silnej , jinej by uznal chybu a pár týdnů se nijak veřejně neangažoval než na kauzu sedne prach ale ty se v těch sračkách tak krásně mácháš a mácháš

Edit:Radsi edit, uz mi to pripada, ze je to jako kopani do maleho bezmocneho zviratka. |
Edited by - pompo on 05/12/2007 14:43:53 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 14:49:26
|
quote: Originally posted by sleglik
Vite co me tak v noci napadlo? ............
........... Myslím si, že chyba nastala, když ses narodil ;)
"clovece chlape, ani jsem necekal, ze se na necem shodnem.." teda to jsem chtel napsat puvodne.. ale nakonec jsem si uvedomil, ze nesouhlasim..
ja naopak tvrdim, ze to chyba nebyla.. protoze takovy priklad mysleni, chovani a jednani se hodi vzdy..
nezbytnou podminkou nicmene je, aby "divaci" byli natolik zdatni, aby jej vzali jako "odstrasujici priklad" nikoli jako vzor.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 15:00:54
|
quote: Originally posted by pompo Edit:Radsi edit, uz mi to pripada, ze je to jako kopani do maleho bezmocneho zviratka.
ale vůbec ne, tohle by platilo kdyby si v prvním postu posypal popel na hlavu a mlčel ... takhle je to zcela zasloužený. Sám si tu nohu co do něj kope přidržuje a když čtu jak se k tomu staví pak to kopání je víc než zasloužený. |
Noe
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 15:04:56
|
quote: Originally posted by pompo Edit:Radsi edit, uz mi to pripada, ze je to jako kopani do maleho bezmocneho zviratka.
ale vůbec ne, tohle by platilo kdyby si v prvním postu posypal popel na hlavu a mlčel ... takhle je to zcela zasloužený. Sám si tu nohu co do něj kope přidržuje a když čtu jak se k tomu staví pak to kopání je víc než zasloužený.
musis to brat pozitivne proc si trosku nezaflamovat kdyz si za 8 eur prejmenujes char a zacinas s cistym stitem :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Cobra
Starting Member
52 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 15:07:33
|
Mucho spravne tak tak...
smazte me zabanujte budete hrdinove nejvetsi a pak se muzete utkat s borgama o nadvladu nad vesmirem
zaregistroval sme se protoze sem se hodlal vyjadrit k tomu jak kazdej looser zasrane whinnuje ze nema tu a tu vec misto toho abyste si v guilde pokud nakou mate an jste jen looser l2p noobs zamakaly ale misto toho picujete na forech
je to jen hra a ta ma chyby a sme lidi a ty maj chyby jenom sme cesi a ty chyby si navzajem zavidime that s all pls delete
ale aspon sem se podepsal coz 1/2 kokotu v tomle topicu ani neudelala
3x PICA PICA PICA
|
 |
|
Bonefury
Starting Member
34 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 15:24:32
|
Tak jsem se konečnně prokousal celou diskuzí a musím říct, že jsem celkem slušně překvapenej.Do teď pro mě byla BD vzor, kam se to dá dotáhnout,takový český Nihilum.Je mě hrozně líto, že její leader se ukázal jako totálni nula.Seš nádhernej príklad toho jak vypadá člověk opitej mocí.Jen doufám,že máš ještě aspoň zbytek svědomí a pudeš od válu a nestáhneš svou guildu až na dno. To že prodáváte herní peníze za realný je jen a pouze vaše věc,koneckonců to riziku banu si neseš sám. Ale nechápu, že clověk tvýho postavení se propujčil k něčemu tak absolutně zbytečnýmu.Muselo ti být jasný že to praskne, a přesto si to udělal.Bohužel následky si poneseš jen ty sám a jak tak koukám je ti to stejně jedno.Ale je to opravdu nádhernej příklad jak roky budovaná pověst je během okamžiku pryč.No nic.To málo co jsem chtěl říct jsem už napsal a nezbýva mě popřát ti hodně štesti v realným životě. |
Bonefury - Rogue - Sporeggar |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 15:25:25
|
quote: Originally posted by muchomurka 3x PICA PICA PICA
Filip, tesi mne. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 15:36:10
|
quote: Originally posted by Navigator
Myslim, ze pro spousty lidi /i tech kteri podvadi/ se rozplynula pekna iluze o Prandurovi ......
Imho několik let budované jméno solidního hráče je koukám za pár dnů v prachu.
to si nekdo nekdy o prandurovi myslel ? teda lidi jsou ale naivni, ba dokonce se mi chce rict az hloupi, mozna ale jen slepi..
to co predvedl a dale predvadi je naprosto v duchu jeho letiteho pusobeni ve WoW.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 15:39:32
|
quote: Originally posted by PRIBOO Lognul jsem wow asi po půlroční pauze a prvni co bylo tak jsem daval Boar speed na boty nějakýmu chudákovi v OG zadara páč pan Prandur si řekl za práci 30G (možná 50 teď nevím ale nechci mu křivdit ) a kdyz mu pak řekl že už ho dostal tak to komentoval slovy "kde ty socky ty paterny berou kua" ...
A co ti na tom vadí? Ten recept je dost rare, navíc world drop takže ho nevyfarmíš, musíš ho koupit z AH, logicky racionálně uvažující člověk chce aby se mu při koupi vyplatil. Mně to přijde jako naprosto logická věc, taky neprodávám za nákladovou cenu (mimo gildu/mimo známé, pochopitelně), zvlášť ne u receptů za které jsem draze zaplatil. Když to někdo za cenu co nabízím nekoupí tak nekoupí, je to jeho rozhodnutí, moje potenciální ztráta ale je to moje věc.
Tobě přijde normální koupit recept co bejvá v AH kolem 1500g prodávat ho za 0? Mně moc ne |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 15:41:25
|
2 bonefury: Seš nádhernej príklad toho jak vypadá člověk opitej mocí - jakou moci? to ze je GM nejaky guildy? 
Jen doufám,že máš ještě aspoň zbytek svědomí a pudeš od válu a nestáhneš svou guildu až na dno. proc by mel jit od valu, guilda s tim nema nic spolecnyho, pokud nekoho tim reprezentuje, tak jen sam sebe, od valu muze jit, az nebudou v PVE tam kde jsou a budou muset byt 
tady se u toho clovek i zasmeje, aspon neni v praci nuda  a opravdu mu muze byt u prdele, co si tu mysli par moralistu na imperiu nebo ti co o tom tak leda slyseli... kolik to muze dat dohromady lidi, kterym to neni sumak? 20-30 max? to je opravdu velky NIC, akorat je tu peknej flame :) stejne kazdej hordak, kterej bude chtit jet poradny raidy a je trochu HC, tak si do BD da prihlasku at uz Prandur dela co chce, PvE vysledky ma, to se u PvE guildy cenni, ne co dela jedinec... |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 15:46:24
|
quote: Originally posted by plussminuss stejne kazdej hordak, kterej bude chtit jet poradny raidy a je trochu HC, tak si do BD da prihlasku
http://forum.blackdivision.org/viewtopic.php?t=3093 quote: No hlavne at je to prihlaska na urovni. Proc do Zdechlin, ktere progressuji Kaela, si davaji lidi solidni prihlasky co maji obsah a k nam jen sami takovi nevimjaktonazvatslusne ?
|
Krabice je zaklad. |
Edited by - -Mike- on 05/12/2007 15:46:54 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 15:49:01
|
quote: Originally posted by plussminuss
stejne kazdej hordak, kterej bude chtit jet poradny raidy a je trochu HC, tak si do BD da prihlasku at uz Prandur dela co chce, PvE vysledky ma, to se u PvE guildy cenni, ne co dela jedinec...
jj, to je neco jako za komousu si kazdy daval prihlasku do strany, aby z toho mel osobni prospech..
takovym se rika bezpaterni svine a na takove ja plivu, at uz se jedna o komunistickou spinu nebo jakoukoliv jinou.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Bonefury
Starting Member
34 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 15:50:42
|
2 bonefury: Seš nádhernej príklad toho jak vypadá člověk opitej mocí - jakou moci? to ze je GM nejaky guildy? 
Jen doufám,že máš ještě aspoň zbytek svědomí a pudeš od válu a nestáhneš svou guildu až na dno. proc by mel jit od valu, guilda s tim nema nic spolecnyho, pokud nekoho tim reprezentuje, tak jen sam sebe, od valu muze jit, az nebudou v PVE tam kde jsou a budou muset byt 
tady se u toho clovek i zasmeje, aspon neni v praci nuda  a opravdu mu muze byt u prdele, co si tu mysli par moralistu na imperiu nebo ti co o tom tak leda slyseli... kolik to muze dat dohromady lidi, kterym to neni sumak? 20-30 max? to je opravdu velky NIC, akorat je tu peknej flame :) stejne kazdej hordak, kterej bude chtit jet poradny raidy a je trochu HC, tak si do BD da prihlasku at uz Prandur dela co chce, PvE vysledky ma, to se u PvE guildy cenni, ne co dela jedinec...
Asi sem už moc starej, jo a přeju hodně zábavy až ti někdo nasere na hlavu.Aspoň se nebudeš v práci nudit.
|
Bonefury - Rogue - Sporeggar |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 15:54:50
|
2 bonefury: Seš nádhernej príklad toho jak vypadá člověk opitej mocí - jakou moci? to ze je GM nejaky guildy?  stejne kazdej hordak, kterej bude chtit jet poradny raidy a je trochu HC, tak si do BD da prihlasku at uz Prandur dela co chce, PvE vysledky ma, to se u PvE guildy cenni, ne co dela jedinec...
Jedina HC Horde guilda je BD a jediny server je Drak'thul? |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 15:57:32
|
quote: Originally posted by JerzeeG
stejne kazdej hordak, kterej bude chtit jet poradny raidy a je trochu HC, tak si do BD da prihlasku at uz Prandur dela co chce, PvE vysledky ma, to se u PvE guildy cenni, ne co dela jedinec...
jj, to je neco jako za komousu si kazdy daval prihlasku do strany, aby z toho mel osobni prospech..
takovym se rika bezpaterni svine a na takove ja plivu, at uz se jedna o komunistickou spinu nebo jakoukoliv jinou..
bezpaterni by mi prislo spis to, ze ten kdo tady verejne prandura lincuje a nadava mu, treba ty (priklad), si dal prihlasku do BD  to ze nekdo chce do nej guildy na servru, ma cas a chut se tomu venovat, je v tom dobrej mi neprijde bezpaterni :)
|
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 16:01:11
|
quote: Originally posted by DarkFace
2 bonefury: Seš nádhernej príklad toho jak vypadá člověk opitej mocí - jakou moci? to ze je GM nejaky guildy?  stejne kazdej hordak, kterej bude chtit jet poradny raidy a je trochu HC, tak si do BD da prihlasku at uz Prandur dela co chce, PvE vysledky ma, to se u PvE guildy cenni, ne co dela jedinec...
Jedina HC Horde guilda je BD a jediny server je Drak'thul?
ne kazdy chce migrovat a ne kazdy chce mluvit pri raidech anglicky nebo jinym jazykem nebo migrovat jen kvuli raidum, pokud se vsechno tady vysvetlovat jak detem v matersky, tak se pak nedivim, ze to tu vypada jak to tu vypada  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 16:14:37
|
quote: Originally posted by JerzeeG
takovym se rika bezpaterni svine a na takove ja plivu, at uz se jedna o komunistickou spinu nebo jakoukoliv jinou..
bezpaterni by mi prislo spis to, ze ten kdo tady verejne prandura lincuje a nadava mu, treba ty (priklad), si dal prihlasku do BD  to ze nekdo chce do nej guildy na servru, ma cas a chut se tomu venovat, je v tom dobrej mi neprijde bezpaterni :)
to sis popletl slova.. to co ti prislo "bezpaterni" je ve skutecnosti "pokrytecke"..
zatimco to druhe je "bezpaterni".. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 16:22:28
|
quote: to co ti prislo "bezpaterni" je ve skutecnosti "pokrytecke"..
zatimco to druhe je "bezpaterni"..
no bezpaterni a pokrytecky mi prijde to samy, v obou pripadech delas neco jinyho nez rikas ne? :) akorat slovo pokrytec je diplomatictejsi :) si teda myslim ja. |
 |
|
SAS1939
New Member

222 Posts |
|
Navigator
Starting Member
4 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 16:30:33
|
No......neni nutne vlacet BD spinou za to ze je Prandur sasek. Svym postem sem nechtel Prandura lyncovat a ani mu nejak nadavat. Jen jsem chtel vyjadrit svuj zarmutek, nad tim.... ze jako nejviditelnejsi z BD se bohuzel zaradil mezi lidi typu "po nas potopa!" BD nastesti neni guildou jednoho hrace ....a ja myslim ze toto male faux pass ji neposkodi a vbrzku vysmrdi do vytracena.
PS: ale... na druhou stranu .....jak je zdrave a prijemne poradne si zabahnit v hovnech takoveho pruseru    |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 16:48:27
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by muchomurka 3x PICA PICA PICA
Filip, tesi mne.
hrozné jméno mít 9x pí**
hlavně to může být problém při představování, moc dlouhé  |
- |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 16:52:33
|
quote: Originally posted by Navigator
PS: ale... na druhou stranu .....jak je zdrave a prijemne poradne si zabahnit v hovnech takoveho pruseru   
Koukam, potreboval sis v tom smocit este jednou rypacek co?  |
Edited by - pompo on 05/12/2007 16:52:45 |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 16:58:32
|
quote: Originally posted by -Mike-
quote: Originally posted by plussminuss stejne kazdej hordak, kterej bude chtit jet poradny raidy a je trochu HC, tak si do BD da prihlasku
http://forum.blackdivision.org/viewtopic.php?t=3093 quote: No hlavne at je to prihlaska na urovni. Proc do Zdechlin, ktere progressuji Kaela, si davaji lidi solidni prihlasky co maji obsah a k nam jen sami takovi nevimjaktonazvatslusne ?
To co se možná snažíš naznačit ovšem trapně selhává na tom, že Prandur zaprasil v arénách někdy před deseti dny, přičemž přihlášky od exotů jsou tam víceméně celou dobu.
Vždyť se na ty přihlášky stačí podívat, z toho co tam je můžeš o 90ti % říct že jsou k ničemu už dle armory (shadowpriest bez 10% spellhit z talentů, mág s 20 spellhit rating (lol) nebo 650 spelldamage, resto druid s pečlivě vylepšeným healing touchem (narval všecky talenty do resta, tak je teď resto i když nosí nějaké spelldmg krámy a tak), feral idolem (a ještě snad 2. nejhorším protože ten z BRD netrumf jen omylem) a 1100 healing, lvl 64 warrior protože "kewl gilda" a "hezkej tag", jinej war s prvním blue itemem co ještě ani neví co si dávat do socketů...) atd., případně už třeba hraje i 4 měsíce na ofiku ale na nějakém free dávali illidana (ve dvou ofc) |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 17:09:53
|
quote: Originally posted by Rakhen To co se možná snažíš naznačit ovšem trapně selhává na tom, že Prandur zaprasil v arénách někdy před deseti dny, přičemž přihlášky od exotů jsou tam víceméně celou dobu.
No a? copak sem quotnul neco o prandurovi nebo tak? Jen vyvracim to co napsal +-. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 17:20:18
|
quote: to co ti prislo "bezpaterni" je ve skutecnosti "pokrytecke"..
zatimco to druhe je "bezpaterni"..
no bezpaterni a pokrytecky mi prijde to samy, v obou pripadech delas neco jinyho nez rikas ne? :) akorat slovo pokrytec je diplomatictejsi :) si teda myslim ja.
vubec ne.. bezpaterni nema co ? nema pater.. kdyz nema pater, je tedy co ? je ohebny.. a kdyz je ohebny, tak dela co ? prizpusobuje se.. a prizpusobuje se proc ? aby mel prospech..
ja jsem sice velmi prizpusobivy, ale zase ne tolik, abych kvuli lepsimu raidovani, lepsi sanci ziskat epix sel do guildy, kterou vede naprosty kreten.. taky me, po lognuti do WoW po delsi dobe, u nekterych lidi, co znam, docela prekvapilo, kdyz jsem je uvidel pod tagem BD.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
|
Topic  |
|