Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Podvody v arenách-Drakthul
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 05/12/2007 :  18:21:38  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

quote:
Originally posted by DarkFace

quote:

2 bonefury:
Seš nádhernej príklad toho jak vypadá člověk opitej mocí - jakou moci? to ze je GM nejaky guildy?
stejne kazdej hordak, kterej bude chtit jet poradny raidy a je trochu HC, tak si do BD da prihlasku at uz Prandur dela co chce, PvE vysledky ma, to se u PvE guildy cenni, ne co dela jedinec...

Jedina HC Horde guilda je BD a jediny server je Drak'thul?

ne kazdy chce migrovat a ne kazdy chce mluvit pri raidech anglicky nebo jinym jazykem nebo migrovat jen kvuli raidum,
pokud se vsechno tady vysvetlovat jak detem v matersky, tak se pak nedivim, ze to tu vypada jak to tu vypada

?

Jeste jednou prosim. A tentokrat Cesky (nebo klidne Anglicky).

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 05/12/2007 :  21:58:36  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Kdo ještě bude hájit Prandura tak at si přečte toto

http://img526.imageshack.us/img526/5092/prandurreportedgx4.jpg

Doporučuju tu část, kde zminuje cituji:

"jako sorry ale po roce a pul co jsi v guilde me reportnout... to je proste low. Tecka. I kdybych zabijel male deti, byli jsme kamaradi."

"Me nesere ze jsem cheater, ja jsem CHEATER"

No tak Prandure seš fajn kluk!

-

Edited by - sleglik on 05/12/2007 22:01:02
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 05/12/2007 :  22:57:24  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:
stejne kazdej hordak, kterej bude chtit jet poradny raidy a je trochu HC, tak si do BD da prihlasku

http://forum.blackdivision.org/viewtopic.php?t=3093

quote:
Ve zkratce, dekujeme za tvuj zajem , ale bohuzel by nekteri nasi clenove dalsiho cloveka tvych znalosti a tedy predpokladam i kvalit nemuseli ve zdravi prezit. Doporucuji respec na arms a pobirani welfare PvP epic , muzes pak byt cool a rock jako Rockerka nebo neco.

hh

edit: by me teda zajimalo, jakej je protiklad k welfare PvP epic? Epix
z nejakyho "hloupyho, nemysliciho" nascryptovanyho bosse?

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Edited by - Shatteren on 05/12/2007 23:04:16
Go to Top of Page

seefik
Starting Member

6 Posts

Posted - 06/12/2007 :  09:17:42  Show Profile Send seefik a Private Message  Reply with Quote
jaj vy ste strasny moralisti.
Zacnite si zametat pred vlastnym prahom. Ukazujte na seba, na svoju rodinu, znamych a vsetkych co poznate. Pochybujem ze by nikto z nich nic nerobil, nevyuzil chybu v neakom systeme a neprilepsil si tak v niecom... pochybujem ze nanich ukazujete prstom aka to je svina, nechavate otom pisat v regionalnych novynach a opovrhujete nimy... Bavite sa s nimy dalej akoby nic nerobili alebo nikdy nespravili...

Ste len zaslepeny zavistou. mali ste dostat draka a nedostali? mali ste viac hrat a menej prehravat...mali by ste ho, prandurovi by nepomohla ani diera v systeme...

To ze to udelal prandur? jo supr, je to kokot zato co udelal. ale mam sa nad tym vzrusovat?? to by som mohol povedat o vecsine na Drak´Thule...
ci spravil to alebo ono je to ten samy vysledok... niekto sa zachova ako picus v arenach niekto v dungoch, niekto na forach etc.
Ked s tym nedokazete zit prestante hrat WoW...
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 06/12/2007 :  09:35:32  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
je zajimave kolik je zrovna v tomhle topicu lidi s novou registraci :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 06/12/2007 :  09:42:35  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by seefik

Zacnite si zametat pred vlastnym prahom. Ukazujte na seba, na svoju rodinu, znamych a vsetkych co poznate. Pochybujem ze by nikto z nich nic nerobil, nevyuzil chybu v neakom systeme a neprilepsil si tak v niecom... pochybujem ze nanich ukazujete prstom aka to je svina, nechavate otom pisat v regionalnych novynach a opovrhujete nimy... Bavite sa s nimy dalej akoby nic nerobili alebo nikdy nespravili...

Ste len zaslepeny zavistou. mali ste dostat draka a nedostali? mali ste viac hrat a menej prehravat...mali by ste ho, prandurovi by nepomohla ani diera v systeme...

To ze to udelal prandur? jo supr, je to kokot zato co udelal. ale mam sa nad tym vzrusovat?? to by som mohol povedat o vecsine na Drak´Thule...
ci spravil to alebo ono je to ten samy vysledok... niekto sa zachova ako picus v arenach niekto v dungoch, niekto na forach etc.
Ked s tym nedokazete zit prestante hrat WoW...

četl si tohle ?
http://img526.imageshack.us/img526/5092/prandurreportedgx4.jpg

Pak už Prandura nikterak hájit nebudeš. Tady nejde o to co udělal, ale jak se k tomu postavil!

-
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 06/12/2007 :  09:46:22  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Protože to již dávno přerostlo hranici 20-30 lidí, neboť "kauzu Prandur" zná již podstatná část lidí na serveru. Dokonce se začíná používat slovo "Prandurovina" a hned každý ví, že jde o nějakou levotu.
Špatné zprávy se vždy šíří rychle.

Ninjagon
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 06/12/2007 :  09:50:15  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

je zajimave kolik je zrovna v tomhle topicu lidi s novou registraci :)

Proste skvelej topic po dlouhy dobe!!

REVOLUTION

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 06/12/2007 :  09:51:08  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co te asi presvedcilo aby sis tady udelal registraci a vypotil tenhle zvast...
Dostal jsi od nekoho pokyn? Nebo jsi "neci" alter ego? Nebo proste ritolezec od prirody?

V kazdem pripade ale postujes do threadu, ktery jsi necetl - 95% lidi tady nemoralizuje nad tim CO Prandur udelal ale je zhnusena tim JAK se k tomu postavil.

Muzu jen opakovat - O Tempora O Mores. V normalni zemi zaleze usvedcenej podvodnik pod kamen a ceka az se to prezene. V zemi Cunkove vyleze na kopec, rejpa se v hovne hlasite krici: "Jsem spina a jsem na to hrdej".

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

seefik
Starting Member

6 Posts

Posted - 06/12/2007 :  09:58:25  Show Profile Send seefik a Private Message  Reply with Quote
ano cital som to...
ja ho tu nehajim, napisal som ze je kokot zato co urobil... ako sa k tomu opstavil to same... nic viac nic menej. to ale neznamena ze je kokot po vsetkych strankach aj co sa wow tyka...

pisem tu otom ako sa k tomu stavia xy ludi. Jakonales ma byt hrdina? tiez by si mal zamiest pred vlastnym prahom... mal by sa zamysliet tiez sam nad sebou co robil pred koncom sezony s Tanvi a nie tu verejne lincovat niekoho...
Mne je ale cela kaucia u prdele, to si ma riesit GM.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 06/12/2007 :  10:08:26  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak proc sem teda postujes, kdyz je ti to u prdele a o jake kauci tu mluvis?

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

seefik
Starting Member

6 Posts

Posted - 06/12/2007 :  10:11:13  Show Profile Send seefik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

quote:

Co te asi presvedcilo aby sis tady udelal registraci a vypotil tenhle zvast...
Dostal jsi od nekoho pokyn? Nebo jsi "neci" alter ego? Nebo proste ritolezec od prirody?

V kazdem pripade ale postujes do threadu, ktery jsi necetl - 95% lidi tady nemoralizuje nad tim CO Prandur udelal ale je zhnusena tim JAK se k tomu postavil.

Muzu jen opakovat - O Tempora O Mores. V normalni zemi zaleze usvedcenej podvodnik pod kamen a ceka az se to prezene. V zemi Cunkove vyleze na kopec, rejpa se v hovne hlasite krici: "Jsem spina a jsem na to hrdej".

to ze sa nekdo zaregistruje a da si svoj nazor je ritolezectvo?? ci si potom ty ritolezec ked si na mna reagoval??? vsetkych tych ufnukancov "poskodenych"?

cely thread som precital, pochybujem ze si ho cital ty. Prva reakcia od prandura je na 4-tej strane? takze mi tu nepis otom ze kazdy je "pohorseny" len tym ako sa prandur obhajuje...
tych 95% ludi tu najprv riesilo "CO" a potom "AKO" prandur reagoval... jedno suvisi s druhym takze ma tu nepoucuj naco reagujem. evidentne si necital ani poriadne co som pisal ja...
Go to Top of Page

seefik
Starting Member

6 Posts

Posted - 06/12/2007 :  10:12:55  Show Profile Send seefik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

quote:

je hadam zakaze postovat sem??
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 06/12/2007 :  10:16:53  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Mandorallen

quote:

je hadam zakaze postovat sem??

Myslel sem si, ze rozumim slovensky. Mozna to zkus jeste jednou, tak aby te nekdo pochopil.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 06/12/2007 :  10:21:43  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
No asi se tu těžko víc lidí zhodne, jestli je Prandur prase nebo ne. Patří do skupiny lidí, co prostě špinavou díru v systému využijou ve svůj prospěch i za cenu, že tím poškodí spoustu druhých.

Druhá věc je, že jestli je Jakoles opravdu kamarád Prandura, tak se mi z něj chce zvracet stejně jako z toho co dělal Prandur. Jidáš a práskač vlastních kamarádů?

Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 06/12/2007 :  10:26:21  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
quote:

ano cital som to...
ja ho tu nehajim, napisal som ze je kokot zato co urobil... ako sa k tomu opstavil to same... nic viac nic menej. to ale neznamena ze je kokot po vsetkych strankach aj co sa wow tyka...

pisem tu otom ako sa k tomu stavia xy ludi. Jakonales ma byt hrdina? tiez by si mal zamiest pred vlastnym prahom... mal by sa zamysliet tiez sam nad sebou co robil pred koncom sezony s Tanvi a nie tu verejne lincovat niekoho...

No já tě chápu, ale s tvým přístupem by se tu lidi za chvíli podřezávli na ulicích, podváděli kradli a ještě se smáli těm pár "zoufalým" poctivcům do ksichtu. To určitě ne.
Go to Top of Page

seefik
Starting Member

6 Posts

Posted - 06/12/2007 :  10:34:31  Show Profile Send seefik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnold

quote:

ano cital som to...

No já tě chápu, ale s tvým přístupem by se tu lidi za chvíli podřezávli na ulicích, podváděli kradli a ještě se smáli těm pár "zoufalým" poctivcům do ksichtu. To určitě ne.

neviem sice kde zijes ale realita je presne taka aku si ju popisal... je to velmi smutne ale pravdive...
Go to Top of Page

Cicu
Starting Member

1 Posts

Posted - 06/12/2007 :  12:04:16  Show Profile Send Cicu a Private Message  Reply with Quote
my pracujuci ludia dakujeme vsetkym prispievatelom do tohto topicu, prijemne ste nam zkratili pracovnu dobu :D
chce to viac takychto temat
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 06/12/2007 :  12:04:17  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Je to nafouknutá bublina.. plno lidí nemají Prandura rádi, protože prostě to je ta naše povaha.. když někdo něco má tak mu každej závidí a čeká na jeho klopítnutí.

Využívání chyby v systému není košér, ale na druhou stranu vědět o tom tak to dělám také. Jediný kdo někoho ohrožoval byl ten co ho prásknul, protože takhle akorát ukázal, že někdo koho znáš tě může pěkně podrazit.. prostě byl nasranej, že mu to nebuguje tolik co Prandurovi a tak ho šel udat.. bez toho aby myslel na to, že to poškodí Guildu.

Další věc je ta rakce Prandura o tom jak nadává do noobiku .. Vy se mu divíte? Dovedli by jste byt v pohodě kdyby Vás furt někdo otravoval o boost?

Nejednou jsem zažil že mě začal fuckovat že sem namyšlenej vůl.. a nepochopil, že mu nemůžu odpovídat když healuju heroic.. Nebo ty neustálé puč mi, udělej mi, ty si to hned nafarmíš.. protáhni mě dungem... Takových debilků co se sami o sebe neumí postarat je plno..

Ohledně toho jak tady někdo psal ty jeho ceny.. a co jako? tak si udělejte ench sežeňte si recepty a dávej te to zadara... Někdy buďte soudní.. to už bych mohl argumentovat dej mi lotus..stejně si nějaký najdeš...
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 06/12/2007 :  12:13:02  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cicu

my pracujuci ludia dakujeme vsetkym prispievatelom do tohto topicu, prijemne ste nam zkratili pracovnu dobu :D
chce to viac takychto temat

Word.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 06/12/2007 :  12:23:24  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Je to nafouknutá bublina.. plno lidí nemají Prandura rádi, protože prostě to je ta naše povaha..

Co to placas? Moje tauren druidka ho miluje, pac ma cerneho brouka a to nevis, ze kravy leti na rare mounty?

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/12/2007 :  12:40:18  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

Dokonce se začíná používat slovo "Prandurovina" a hned každý ví, že jde o nějakou levotu.

to si musim zapamatovat

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 06/12/2007 :  13:11:32  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pompo

quote:

Je to nafouknutá bublina.. plno lidí nemají Prandura rádi, protože prostě to je ta naše povaha..

Co to placas? Moje tauren druidka ho miluje, pac ma cerneho brouka a to nevis, ze kravy leti na rare mounty?

Tauren druidka není in.. já bych radši Tauren rogunu ;) protože Illidan dává vanish když vidí Tauren Rogunu :P
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 06/12/2007 :  13:25:30  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co zkusit trocha naucit se cesky nez zacnes psat na cesky fora ty sefiku, myslim ze ani na slovensku nemaji noviny s tvrdym
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 06/12/2007 :  13:31:00  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:

.. to už bych mohl argumentovat dej mi lotus..stejně si nějaký najdeš...

Mi napis ve hre, ja ti ten lotus dam. Stejně si nějaký najdu.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/12/2007 :  13:37:09  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
hmm ale bez toho plandula uz to tu neni moc ono..

ten taky nic nevydrzi.. hned se bezi schovat..
mel by si trochu stat za svym

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

seefik
Starting Member

6 Posts

Posted - 06/12/2007 :  14:21:18  Show Profile Send seefik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya
Co zkusit trocha naucit se cesky nez zacnes psat na cesky fora ty sefiku, myslim ze ani na slovensku nemaji noviny s tvrdym

co skusit sa naucit opisovat aspon spravne nicky nez zacnes poukazovat na moju pravopisnu chybu

Edited by - seefik on 06/12/2007 14:23:07
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 06/12/2007 :  14:28:44  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Tož... taky sem si početl na přednášce, né že ne :) Radši se vyjadřovat nebudu. Stejně na to nikdo není zvědavý a já tomu už stejně moc nerozumím.
Piča piča piča !

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/12/2007 :  14:32:26  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Araya

co skusit sa naucit opisovat aspon spravne nicky nez zacnes poukazovat na moju pravopisnu chybu

ty voe ari ted ti to nandal..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 06/12/2007 :  15:11:31  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by NINJA

Dokonce se začíná používat slovo "Prandurovina" a hned každý ví, že jde o nějakou levotu.

to si musim zapamatovat

A to jeste nezapomen na "Rodierovinu" to hned kazdy vi, ze jde o nejakou blbost.

edit:
quote:
Originally posted by Kořka
Piča piča piča !

Mas to spatne... ma tam byt 3x Piča piča piča !

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 06/12/2007 15:13:45
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 06/12/2007 :  15:24:37  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Nebuďte sprostí, čtou to i Alíci..
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 06/12/2007 :  15:31:50  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To musi byt nejaka novinka.. Kravam v plejtu jsou rare mounti "ty vis kde"

REVOLUTION

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 06/12/2007 :  15:32:43  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Kurna Jakonalesi, kdy si uz konecne udelas tu registraci (jestli to neni teda pvpers)? Bud cool jako rock!

REVOLUTION

Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 06/12/2007 :  16:15:21  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

quote:

quote:

To musi byt nejaka novinka.. Kravam v plejtu jsou rare mounti "ty vis kde"

Kravy v plejtu sou hloupe, kravy totiz nosi jedine kuzi-a to navic jedine hovezi. Podle toho se pozna spravna krava a spravne kravy leti na rare mounty.

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 06/12/2007 :  16:32:42  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kravy v plejtu sou hloupe, kravy totiz nosi jedine kuzi-a to navic jedine hovezi. Podle toho se pozna spravna krava a spravne kravy leti na rare mounty.

Ja myslel ze kravy co leti na rare mounty nosi spis hedvabi, krajky, pushupky a minisukne.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/12/2007 :  16:40:39  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

Ja myslel ze kravy co leti na rare mounty nosi spis hedvabi, krajky, pushupky a minisukne.

to mas pravdu, ale tak pompo je spise submisivni typ, proto mluvi o krave v kuzi (s kozenym bicem v ruce)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 06/12/2007 :  20:08:07  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Aneb jak se dostat od návodu na report až k sado maso kravám v kůži (a s bičíkem!)...

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 06/12/2007 20:08:36
Go to Top of Page

Jakonales
Starting Member

2 Posts

Posted - 07/12/2007 :  09:31:55  Show Profile Send Jakonales a Private Message  Reply with Quote
Ja tady mam registraci, ale neprislo mi nutne sem cokoli pripisovat. Nikdy jsem nevyuzival arenu, abych mel final season reward a to je to jedine, co mi na arenach a chovani hracu ke konci sezony vadi .

Ze maji lepsi veci i lidi, kteri neumeji hrat, mi nevadi resp. jsem si zvykl, je to stejne v PvE , kde vas za 14 dni oblecem do T6 a staci, abyste nic vylozene nepokazili (opakovane) a meli stesti na classu. Takle to funguje a myslim, ze to nic zasadniho neovlivni, protoze proste spatny hrac je spatny i ve fialovem.

Nakonec jsem to byl ja, kdo organizoval sell runy do instanci a vybavoval lidi PvE epix za goldy pred BC na lvl 60 a prijde mi to stejne jako delat sell runy do aren. Jsou to veci, ktere si clovek sam nenahral a mohl mit ruzne duvody, cile..

Ceho lituju, ze jsem taky sel do tech rannich her(s jinym tymem), coz fer nebylo a omlouval jsem si to tim, ze nikomu neublizuju, kdyz si udelam pro alta nejake arena pointy , udelal jsem to 2x a usetrilo mi to 1200 goldu , ktere bych jinak za stejne body zaplatil.

Prislo mi to jen rychlejsi zpusob klasickeho prohrani 10 zapasu v 5v5. Zpetne to beru trochu jinak, nazor si udelejte sami , kazdopadne opakuju, ze jsem nikdy necheatoval, abych mel nesmyslny rating a narokoval si uber PvP reward, protoze to hra umoznuje. Ja jsem hry prohraval. Nebylo to fer, znova to neudelam, ale rozhodne se necitim na stejne lodi s lidma, co podvadeli, aby obrali o titul xxx jinych poctivych hracu a kazili soutez, ktera tu byla par mesicu.

Ze jsem to reportl, ano protoze ja nechci hrat hru, kde to nejlepsi maji ti vychcani a co mi jeste vic vadi, kdyz to ti vychcani davaji vsem najevo, jak na ne nikdo nemuze a proste tak. Sami neverite, ze bych zavidel PvP draka a proste neschovam se za alta lvl 1, abych nekoho jen tak anonymne reportl.
Nesouhlasim s necim, co udelal muj GM a mrzi me, ze to cely server resi a podle me pravem odsuzuje a vrha to spatne svetlo na nasi gildu, pricemz to vicemene ani neni brano jako neco spatneho, den predem to byl "clever use of game mechanics".
Go to Top of Page

Navigator
Starting Member

4 Posts

Posted - 07/12/2007 :  10:49:39  Show Profile Send Navigator a Private Message  Reply with Quote
Je pro mne prijemnym prekvapenim ze je Jakonales normalni, rozume argumentujici clovek. A jak me napsal kolega .....vypada to ze jsi o 30 let rozumove starsi nez Prandur Jakonalesi chci abys vedel, ze na nejaky keci o bonzactvi se muzes akorat tak z vysoka vysrat. Dulezite je jak to vidim ja ....a ja to vidim tak ze argumenty typu: jsem tvuj kamarad a proto kdyz budu vrazdit deti, tak to na mne neprasknes - NEOBSTOJI. Ja osobne takoveho kamarada neprasknu, ale rovnou mu ustrelim palici a pak mu jeste naseru do krku.
Go to Top of Page

Infe
Starting Member

35 Posts

Posted - 07/12/2007 :  10:57:44  Show Profile Send Infe a Private Message  Reply with Quote
Tak i v RL maji to nejlepsi ti vychcani, to je realita. Zajimala by me jedna vec. Jak to Jako skutecne bylo s tim vasim kamaradstvim? A jestli ses aspon opravdu pokusil Prandura osobne presvedcit o tom, at prestane s tim co dela, nez si ho bez jeho vedomi prasknul.

To co prandur udelal a jeste hur jak se k tomu postavil ja fakt hnus a sem rad, ze ted aspon kazdy vi, co je Prandur zac, ale prasknout kamarada je imho jeste vetsi svinstvo a podraz, i kdyz neznam vsechny okolnosti. Pokud si vedel, ze naky reci stejne nepomuzou a on si stejne udela co chce, tak to zas chapu...

A predevsim dost ocenuju, zes to udelal primo a stojis si za tim misto toho, abys to provedl anonymne a dal si hral na Prandurovo pritelicka...

Kill 'em all

Edited by - Infe on 07/12/2007 11:00:56
Go to Top of Page

Navigator
Starting Member

4 Posts

Posted - 07/12/2007 :  11:02:34  Show Profile Send Navigator a Private Message  Reply with Quote
Palici samozremjme ustreluji za mrtve deti a ne za spatny argument Za spatny argument pouze naseru do krku
Go to Top of Page

Infe
Starting Member

35 Posts

Posted - 07/12/2007 :  11:18:04  Show Profile Send Infe a Private Message  Reply with Quote
Na nasrani do krku mu nejdriv musis nejak odstranit tu palici nebo aspon udrzet hubu otevrenou a trefit se do ni ...

Kill 'em all
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 07/12/2007 :  12:48:31  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
Ale jak vsichni plivaj na Prandura:). Kdyz se vtom veze dalsich 10 číterů.

Co si tak pamatuju tak jeste Rhodan,Mhx,Memphi,Marthasus,Palci,Dupakoo,Emptyz,Azizz .. sakra dal nevim:).

Koukam ze si radsi zmenily na novou sezonu jmena kvuli ostude:).

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 07/12/2007 :  13:14:45  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Flame must go on.
Go to Top of Page

Galilee
Starting Member

72 Posts

Posted - 07/12/2007 :  13:51:09  Show Profile Send Galilee a Private Message  Reply with Quote
Jak prokazal plukovnik Pampeliska ve svem slavnem clanku na GameParku a jak v soucanosti prokazuje afera s arenama, WoW je hrou lam, kde je skill asi tak 20% uspechu. V 3D akcich nebo strategiich podobne pochybne vlivy (classa / luck / crit / podvadeni / game mechanic / gear / apod-apod-apod ) neexistuji, tam je opravdu ciste na kazdem, jak na tom je. Poucka na zaver? WoW nejenze zpusobuje zavislost, clovek jeho parenim herně vyrazne degeneruje.

Edited by - Galilee on 07/12/2007 13:58:59
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 07/12/2007 :  14:03:15  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
No jako kdyby CSko a CoD nedegenerovaly..

REVOLUTION

Go to Top of Page

Jakonales
Starting Member

2 Posts

Posted - 07/12/2007 :  14:12:33  Show Profile Send Jakonales a Private Message  Reply with Quote
Galilee = Plukovnik Pampel1ska kdo by to nevedel.

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 07/12/2007 :  14:15:19  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt

Ale jak vsichni plivaj na Prandura:). Kdyz se vtom veze dalsich 10 číterů.

Co si tak pamatuju tak jeste Rhodan,Mhx,Memphi,Marthasus,Palci,Dupakoo,Emptyz,Azizz .. sakra dal nevim:).

Koukam ze si radsi zmenily na novou sezonu jmena kvuli ostude:).

haha Aziz koder

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 07/12/2007 :  14:18:01  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Galilee

Jak prokazal plukovnik Pampeliska ve svem slavnem clanku na GameParku a jak v soucanosti prokazuje afera s arenama, WoW je hrou lam, kde je skill asi tak 20% uspechu. V 3D akcich nebo strategiich podobne pochybne vlivy (classa / luck / crit / podvadeni / game mechanic / gear / apod-apod-apod ) neexistuji, tam je opravdu ciste na kazdem, jak na tom je. Poucka na zaver? WoW nejenze zpusobuje zavislost, clovek jeho parenim herně vyrazne degeneruje.

WoW nejsou jen arény a dělání prandurovin.
3D akce, kde pobíhám několik hodin po stejné malinké mapě, klikám Mouse1 a WASD musí člověka opravdu zdegenerovat (viz. http://youtube.com/watch?v=olm7xC-gBMY). A myslím, že dementů s cheaty tam nepobíhá o nic míň.
Go to Top of Page

Miso
Starting Member

38 Posts

Posted - 07/12/2007 :  16:13:56  Show Profile Send Miso a Private Message  Reply with Quote
Tak som to celé v rýchosti preletel, nemal som síce chuť to celé čítať, ale zistil som, že tu všetci len urážate chudáka Prandura

Tak možem sa pridať aj ja? To je ale hajzel, že?
To že robí pranduroviny v arénach by mi až tak nevadilo, ale to, že strieľa tie deti na ulici, tak to sa teda fakt nepatrí. Ale na druhej strane, možu si za to tí malí fagani sami. O 4 ráno majú byť v posteli a nie sa túlať po uliciach.

Mimochodom, koľko ich musí zastreliť aby dostal toho čierneho draka?

Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000