Author |
Topic  |
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 18:21:38
|
quote: Originally posted by plussminuss
quote: Originally posted by DarkFace
quote: Originally posted by plussminuss
2 bonefury: Seš nádhernej príklad toho jak vypadá člověk opitej mocí - jakou moci? to ze je GM nejaky guildy?  stejne kazdej hordak, kterej bude chtit jet poradny raidy a je trochu HC, tak si do BD da prihlasku at uz Prandur dela co chce, PvE vysledky ma, to se u PvE guildy cenni, ne co dela jedinec...
Jedina HC Horde guilda je BD a jediny server je Drak'thul?
ne kazdy chce migrovat a ne kazdy chce mluvit pri raidech anglicky nebo jinym jazykem nebo migrovat jen kvuli raidum, pokud se vsechno tady vysvetlovat jak detem v matersky, tak se pak nedivim, ze to tu vypada jak to tu vypada 
?
Jeste jednou prosim. A tentokrat Cesky (nebo klidne Anglicky). |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 21:58:36
|
Kdo ještě bude hájit Prandura tak at si přečte toto
http://img526.imageshack.us/img526/5092/prandurreportedgx4.jpg
Doporučuju tu část, kde zminuje cituji:
"jako sorry ale po roce a pul co jsi v guilde me reportnout... to je proste low. Tecka. I kdybych zabijel male deti, byli jsme kamaradi."
"Me nesere ze jsem cheater, ja jsem CHEATER"
No tak Prandure seš fajn kluk! |
- |
Edited by - sleglik on 05/12/2007 22:01:02 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 22:57:24
|
quote: Originally posted by -Mike-
quote: Originally posted by plussminuss stejne kazdej hordak, kterej bude chtit jet poradny raidy a je trochu HC, tak si do BD da prihlasku
http://forum.blackdivision.org/viewtopic.php?t=3093
quote: Ve zkratce, dekujeme za tvuj zajem , ale bohuzel by nekteri nasi clenove dalsiho cloveka tvych znalosti a tedy predpokladam i kvalit nemuseli ve zdravi prezit. Doporucuji respec na arms a pobirani welfare PvP epic , muzes pak byt cool a rock jako Rockerka nebo neco.
hh
edit: by me teda zajimalo, jakej je protiklad k welfare PvP epic? Epix z nejakyho "hloupyho, nemysliciho" nascryptovanyho bosse? |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
Edited by - Shatteren on 05/12/2007 23:04:16 |
 |
|
seefik
Starting Member
6 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 09:17:42
|
jaj vy ste strasny moralisti. Zacnite si zametat pred vlastnym prahom. Ukazujte na seba, na svoju rodinu, znamych a vsetkych co poznate. Pochybujem ze by nikto z nich nic nerobil, nevyuzil chybu v neakom systeme a neprilepsil si tak v niecom... pochybujem ze nanich ukazujete prstom aka to je svina, nechavate otom pisat v regionalnych novynach a opovrhujete nimy... Bavite sa s nimy dalej akoby nic nerobili alebo nikdy nespravili...
Ste len zaslepeny zavistou. mali ste dostat draka a nedostali? mali ste viac hrat a menej prehravat...mali by ste ho, prandurovi by nepomohla ani diera v systeme...
To ze to udelal prandur? jo supr, je to kokot zato co udelal. ale mam sa nad tym vzrusovat?? to by som mohol povedat o vecsine na Drak´Thule... ci spravil to alebo ono je to ten samy vysledok... niekto sa zachova ako picus v arenach niekto v dungoch, niekto na forach etc. Ked s tym nedokazete zit prestante hrat WoW...
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 09:35:32
|
je zajimave kolik je zrovna v tomhle topicu lidi s novou registraci :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 09:42:35
|
quote: Originally posted by seefik
jaj vy ste strasny moralisti. Zacnite si zametat pred vlastnym prahom. Ukazujte na seba, na svoju rodinu, znamych a vsetkych co poznate. Pochybujem ze by nikto z nich nic nerobil, nevyuzil chybu v neakom systeme a neprilepsil si tak v niecom... pochybujem ze nanich ukazujete prstom aka to je svina, nechavate otom pisat v regionalnych novynach a opovrhujete nimy... Bavite sa s nimy dalej akoby nic nerobili alebo nikdy nespravili...
Ste len zaslepeny zavistou. mali ste dostat draka a nedostali? mali ste viac hrat a menej prehravat...mali by ste ho, prandurovi by nepomohla ani diera v systeme...
To ze to udelal prandur? jo supr, je to kokot zato co udelal. ale mam sa nad tym vzrusovat?? to by som mohol povedat o vecsine na Drak´Thule... ci spravil to alebo ono je to ten samy vysledok... niekto sa zachova ako picus v arenach niekto v dungoch, niekto na forach etc. Ked s tym nedokazete zit prestante hrat WoW...
četl si tohle ? http://img526.imageshack.us/img526/5092/prandurreportedgx4.jpg
Pak už Prandura nikterak hájit nebudeš. Tady nejde o to co udělal, ale jak se k tomu postavil! |
- |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 09:46:22
|
Protože to již dávno přerostlo hranici 20-30 lidí, neboť "kauzu Prandur" zná již podstatná část lidí na serveru. Dokonce se začíná používat slovo "Prandurovina" a hned každý ví, že jde o nějakou levotu. Špatné zprávy se vždy šíří rychle. |
Ninjagon |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 09:50:15
|
quote: Originally posted by Reyden
je zajimave kolik je zrovna v tomhle topicu lidi s novou registraci :)
Proste skvelej topic po dlouhy dobe!!  |
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 09:51:08
|
jaj vy ste strasny moralisti.
Co te asi presvedcilo aby sis tady udelal registraci a vypotil tenhle zvast... Dostal jsi od nekoho pokyn? Nebo jsi "neci" alter ego? Nebo proste ritolezec od prirody?
V kazdem pripade ale postujes do threadu, ktery jsi necetl - 95% lidi tady nemoralizuje nad tim CO Prandur udelal ale je zhnusena tim JAK se k tomu postavil.
Muzu jen opakovat - O Tempora O Mores. V normalni zemi zaleze usvedcenej podvodnik pod kamen a ceka az se to prezene. V zemi Cunkove vyleze na kopec, rejpa se v hovne hlasite krici: "Jsem spina a jsem na to hrdej". |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
seefik
Starting Member
6 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 09:58:25
|
ano cital som to... ja ho tu nehajim, napisal som ze je kokot zato co urobil... ako sa k tomu opstavil to same... nic viac nic menej. to ale neznamena ze je kokot po vsetkych strankach aj co sa wow tyka...
pisem tu otom ako sa k tomu stavia xy ludi. Jakonales ma byt hrdina? tiez by si mal zamiest pred vlastnym prahom... mal by sa zamysliet tiez sam nad sebou co robil pred koncom sezony s Tanvi a nie tu verejne lincovat niekoho... Mne je ale cela kaucia u prdele, to si ma riesit GM. |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 10:08:26
|
Mne je ale cela kaucia u prdele, to si ma riesit GM.
Tak proc sem teda postujes, kdyz je ti to u prdele a o jake kauci tu mluvis? |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
seefik
Starting Member
6 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 10:11:13
|
quote: Originally posted by brutus
jaj vy ste strasny moralisti.
Co te asi presvedcilo aby sis tady udelal registraci a vypotil tenhle zvast... Dostal jsi od nekoho pokyn? Nebo jsi "neci" alter ego? Nebo proste ritolezec od prirody?
V kazdem pripade ale postujes do threadu, ktery jsi necetl - 95% lidi tady nemoralizuje nad tim CO Prandur udelal ale je zhnusena tim JAK se k tomu postavil.
Muzu jen opakovat - O Tempora O Mores. V normalni zemi zaleze usvedcenej podvodnik pod kamen a ceka az se to prezene. V zemi Cunkove vyleze na kopec, rejpa se v hovne hlasite krici: "Jsem spina a jsem na to hrdej".
to ze sa nekdo zaregistruje a da si svoj nazor je ritolezectvo?? ci si potom ty ritolezec ked si na mna reagoval??? vsetkych tych ufnukancov "poskodenych"?
cely thread som precital, pochybujem ze si ho cital ty. Prva reakcia od prandura je na 4-tej strane? takze mi tu nepis otom ze kazdy je "pohorseny" len tym ako sa prandur obhajuje... tych 95% ludi tu najprv riesilo "CO" a potom "AKO" prandur reagoval... jedno suvisi s druhym takze ma tu nepoucuj naco reagujem. evidentne si necital ani poriadne co som pisal ja... |
 |
|
seefik
Starting Member
6 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 10:12:55
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Tak proc sem teda postujes, kdyz je ti to u prdele a o jake kauci tu mluvis?
je hadam zakaze postovat sem?? 
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 10:16:53
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Tak proc sem teda postujes, kdyz je ti to u prdele a o jake kauci tu mluvis?
je hadam zakaze postovat sem?? 
Myslel sem si, ze rozumim slovensky. Mozna to zkus jeste jednou, tak aby te nekdo pochopil. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 10:21:43
|
No asi se tu těžko víc lidí zhodne, jestli je Prandur prase nebo ne. Patří do skupiny lidí, co prostě špinavou díru v systému využijou ve svůj prospěch i za cenu, že tím poškodí spoustu druhých.
Druhá věc je, že jestli je Jakoles opravdu kamarád Prandura, tak se mi z něj chce zvracet stejně jako z toho co dělal Prandur. Jidáš a práskač vlastních kamarádů?
|
 |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 10:26:21
|
ano cital som to... ja ho tu nehajim, napisal som ze je kokot zato co urobil... ako sa k tomu opstavil to same... nic viac nic menej. to ale neznamena ze je kokot po vsetkych strankach aj co sa wow tyka...
pisem tu otom ako sa k tomu stavia xy ludi. Jakonales ma byt hrdina? tiez by si mal zamiest pred vlastnym prahom... mal by sa zamysliet tiez sam nad sebou co robil pred koncom sezony s Tanvi a nie tu verejne lincovat niekoho... Mne je ale cela kaucia u prdele, to si ma riesit GM.
No já tě chápu, ale s tvým přístupem by se tu lidi za chvíli podřezávli na ulicích, podváděli kradli a ještě se smáli těm pár "zoufalým" poctivcům do ksichtu. To určitě ne. |
 |
|
seefik
Starting Member
6 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 10:34:31
|
quote: Originally posted by Arnold
pisem tu otom ako sa k tomu stavia xy ludi. Jakonales ma byt hrdina? tiez by si mal zamiest pred vlastnym prahom... mal by sa zamysliet tiez sam nad sebou co robil pred koncom sezony s Tanvi a nie tu verejne lincovat niekoho... Mne je ale cela kaucia u prdele, to si ma riesit GM.
No já tě chápu, ale s tvým přístupem by se tu lidi za chvíli podřezávli na ulicích, podváděli kradli a ještě se smáli těm pár "zoufalým" poctivcům do ksichtu. To určitě ne.
neviem sice kde zijes ale realita je presne taka aku si ju popisal... je to velmi smutne ale pravdive... |
 |
|
Cicu
Starting Member
1 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 12:04:16
|
my pracujuci ludia dakujeme vsetkym prispievatelom do tohto topicu, prijemne ste nam zkratili pracovnu dobu :D chce to viac takychto temat |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 12:04:17
|
Je to nafouknutá bublina.. plno lidí nemají Prandura rádi, protože prostě to je ta naše povaha.. když někdo něco má tak mu každej závidí a čeká na jeho klopítnutí.
Využívání chyby v systému není košér, ale na druhou stranu vědět o tom tak to dělám také. Jediný kdo někoho ohrožoval byl ten co ho prásknul, protože takhle akorát ukázal, že někdo koho znáš tě může pěkně podrazit.. prostě byl nasranej, že mu to nebuguje tolik co Prandurovi a tak ho šel udat.. bez toho aby myslel na to, že to poškodí Guildu.
Další věc je ta rakce Prandura o tom jak nadává do noobiku .. Vy se mu divíte? Dovedli by jste byt v pohodě kdyby Vás furt někdo otravoval o boost?
Nejednou jsem zažil že mě začal fuckovat že sem namyšlenej vůl.. a nepochopil, že mu nemůžu odpovídat když healuju heroic.. Nebo ty neustálé puč mi, udělej mi, ty si to hned nafarmíš.. protáhni mě dungem... Takových debilků co se sami o sebe neumí postarat je plno..
Ohledně toho jak tady někdo psal ty jeho ceny.. a co jako? tak si udělejte ench sežeňte si recepty a dávej te to zadara... Někdy buďte soudní.. to už bych mohl argumentovat dej mi lotus..stejně si nějaký najdeš... |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 12:13:02
|
quote: Originally posted by Cicu
my pracujuci ludia dakujeme vsetkym prispievatelom do tohto topicu, prijemne ste nam zkratili pracovnu dobu :D chce to viac takychto temat
Word. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 12:23:24
|
quote: Originally posted by Azkaban
Je to nafouknutá bublina.. plno lidí nemají Prandura rádi, protože prostě to je ta naše povaha..
Co to placas? Moje tauren druidka ho miluje, pac ma cerneho brouka a to nevis, ze kravy leti na rare mounty?  |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 12:40:18
|
quote: Originally posted by NINJA
Dokonce se začíná používat slovo "Prandurovina" a hned každý ví, že jde o nějakou levotu.
to si musim zapamatovat |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 13:11:32
|
quote: Originally posted by pompo
Je to nafouknutá bublina.. plno lidí nemají Prandura rádi, protože prostě to je ta naše povaha..
Co to placas? Moje tauren druidka ho miluje, pac ma cerneho brouka a to nevis, ze kravy leti na rare mounty? 
Tauren druidka není in.. já bych radši Tauren rogunu ;) protože Illidan dává vanish když vidí Tauren Rogunu :P |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 13:25:30
|
Co zkusit trocha naucit se cesky nez zacnes psat na cesky fora ty sefiku, myslim ze ani na slovensku nemaji noviny s tvrdym |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 13:31:00
|
.. to už bych mohl argumentovat dej mi lotus..stejně si nějaký najdeš...
Mi napis ve hre, ja ti ten lotus dam. Stejně si nějaký najdu. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 13:37:09
|
hmm ale bez toho plandula uz to tu neni moc ono..
ten taky nic nevydrzi.. hned se bezi schovat.. mel by si trochu stat za svym  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
seefik
Starting Member
6 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 14:21:18
|
quote: Originally posted by Araya Co zkusit trocha naucit se cesky nez zacnes psat na cesky fora ty sefiku, myslim ze ani na slovensku nemaji noviny s tvrdym
co skusit sa naucit opisovat aspon spravne nicky nez zacnes poukazovat na moju pravopisnu chybu |
Edited by - seefik on 06/12/2007 14:23:07 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 14:28:44
|
Tož... taky sem si početl na přednášce, né že ne :) Radši se vyjadřovat nebudu. Stejně na to nikdo není zvědavý a já tomu už stejně moc nerozumím. Piča piča piča !  |
Arokh Estarioll |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 14:32:26
|
quote: Originally posted by Araya Co zkusit trocha naucit se cesky nez zacnes psat na cesky fora ty sefiku, myslim ze ani na slovensku nemaji noviny s tvrdym
co skusit sa naucit opisovat aspon spravne nicky nez zacnes poukazovat na moju pravopisnu chybu
ty voe ari ted ti to nandal.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 15:11:31
|
quote: Originally posted by JerzeeG
quote: Originally posted by NINJA
Dokonce se začíná používat slovo "Prandurovina" a hned každý ví, že jde o nějakou levotu.
to si musim zapamatovat
A to jeste nezapomen na "Rodierovinu" to hned kazdy vi, ze jde o nejakou blbost. 
edit:
quote: Originally posted by Kořka Piča piča piča ! 
Mas to spatne... ma tam byt 3x Piča piča piča ! |
Krabice je zaklad. |
Edited by - -Mike- on 06/12/2007 15:13:45 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 15:24:37
|
Nebuďte sprostí, čtou to i Alíci.. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 15:31:50
|
Co to placas? Moje tauren druidka ho miluje, pac ma cerneho brouka a to nevis, ze kravy leti na rare mounty? 
To musi byt nejaka novinka.. Kravam v plejtu jsou rare mounti "ty vis kde" |
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 15:32:43
|
Kurna Jakonalesi, kdy si uz konecne udelas tu registraci (jestli to neni teda pvpers)? Bud cool jako rock! |
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 16:15:21
|
quote: Originally posted by Shatteren
To musi byt nejaka novinka.. Kravam v plejtu jsou rare mounti "ty vis kde"
Kravy v plejtu sou hloupe, kravy totiz nosi jedine kuzi-a to navic jedine hovezi. Podle toho se pozna spravna krava a spravne kravy leti na rare mounty.  |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 16:32:42
|
quote: Originally posted by pompo Kravy v plejtu sou hloupe, kravy totiz nosi jedine kuzi-a to navic jedine hovezi. Podle toho se pozna spravna krava a spravne kravy leti na rare mounty. 
Ja myslel ze kravy co leti na rare mounty nosi spis hedvabi, krajky, pushupky a minisukne. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 16:40:39
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by pompo Kravy v plejtu sou hloupe, kravy totiz nosi jedine kuzi-a to navic jedine hovezi. Podle toho se pozna spravna krava a spravne kravy leti na rare mounty. 
Ja myslel ze kravy co leti na rare mounty nosi spis hedvabi, krajky, pushupky a minisukne.
to mas pravdu, ale tak pompo je spise submisivni typ, proto mluvi o krave v kuzi (s kozenym bicem v ruce) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 20:08:07
|
Aneb jak se dostat od návodu na report až k sado maso kravám v kůži (a s bičíkem!)... |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 06/12/2007 20:08:36 |
 |
|
Jakonales
Starting Member
2 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 09:31:55
|
Ja tady mam registraci, ale neprislo mi nutne sem cokoli pripisovat. Nikdy jsem nevyuzival arenu, abych mel final season reward a to je to jedine, co mi na arenach a chovani hracu ke konci sezony vadi .
Ze maji lepsi veci i lidi, kteri neumeji hrat, mi nevadi resp. jsem si zvykl, je to stejne v PvE , kde vas za 14 dni oblecem do T6 a staci, abyste nic vylozene nepokazili (opakovane) a meli stesti na classu. Takle to funguje a myslim, ze to nic zasadniho neovlivni, protoze proste spatny hrac je spatny i ve fialovem.
Nakonec jsem to byl ja, kdo organizoval sell runy do instanci a vybavoval lidi PvE epix za goldy pred BC na lvl 60 a prijde mi to stejne jako delat sell runy do aren. Jsou to veci, ktere si clovek sam nenahral a mohl mit ruzne duvody, cile..
Ceho lituju, ze jsem taky sel do tech rannich her(s jinym tymem), coz fer nebylo a omlouval jsem si to tim, ze nikomu neublizuju, kdyz si udelam pro alta nejake arena pointy , udelal jsem to 2x a usetrilo mi to 1200 goldu , ktere bych jinak za stejne body zaplatil.
Prislo mi to jen rychlejsi zpusob klasickeho prohrani 10 zapasu v 5v5. Zpetne to beru trochu jinak, nazor si udelejte sami , kazdopadne opakuju, ze jsem nikdy necheatoval, abych mel nesmyslny rating a narokoval si uber PvP reward, protoze to hra umoznuje. Ja jsem hry prohraval. Nebylo to fer, znova to neudelam, ale rozhodne se necitim na stejne lodi s lidma, co podvadeli, aby obrali o titul xxx jinych poctivych hracu a kazili soutez, ktera tu byla par mesicu.
Ze jsem to reportl, ano protoze ja nechci hrat hru, kde to nejlepsi maji ti vychcani a co mi jeste vic vadi, kdyz to ti vychcani davaji vsem najevo, jak na ne nikdo nemuze a proste tak. Sami neverite, ze bych zavidel PvP draka a proste neschovam se za alta lvl 1, abych nekoho jen tak anonymne reportl. Nesouhlasim s necim, co udelal muj GM a mrzi me, ze to cely server resi a podle me pravem odsuzuje a vrha to spatne svetlo na nasi gildu, pricemz to vicemene ani neni brano jako neco spatneho, den predem to byl "clever use of game mechanics". |
 |
|
Navigator
Starting Member
4 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 10:49:39
|
Je pro mne prijemnym prekvapenim ze je Jakonales normalni, rozume argumentujici clovek. A jak me napsal kolega .....vypada to ze jsi o 30 let rozumove starsi nez Prandur Jakonalesi chci abys vedel, ze na nejaky keci o bonzactvi se muzes akorat tak z vysoka vysrat. Dulezite je jak to vidim ja ....a ja to vidim tak ze argumenty typu: jsem tvuj kamarad a proto kdyz budu vrazdit deti, tak to na mne neprasknes - NEOBSTOJI. Ja osobne takoveho kamarada neprasknu, ale rovnou mu ustrelim palici a pak mu jeste naseru do krku. |
 |
|
Infe
Starting Member
35 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 10:57:44
|
Tak i v RL maji to nejlepsi ti vychcani, to je realita. Zajimala by me jedna vec. Jak to Jako skutecne bylo s tim vasim kamaradstvim? A jestli ses aspon opravdu pokusil Prandura osobne presvedcit o tom, at prestane s tim co dela, nez si ho bez jeho vedomi prasknul.
To co prandur udelal a jeste hur jak se k tomu postavil ja fakt hnus a sem rad, ze ted aspon kazdy vi, co je Prandur zac, ale prasknout kamarada je imho jeste vetsi svinstvo a podraz, i kdyz neznam vsechny okolnosti. Pokud si vedel, ze naky reci stejne nepomuzou a on si stejne udela co chce, tak to zas chapu...
A predevsim dost ocenuju, zes to udelal primo a stojis si za tim misto toho, abys to provedl anonymne a dal si hral na Prandurovo pritelicka... |
Kill 'em all |
Edited by - Infe on 07/12/2007 11:00:56 |
 |
|
Navigator
Starting Member
4 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 11:02:34
|
Palici samozremjme ustreluji za mrtve deti a ne za spatny argument Za spatny argument pouze naseru do krku    |
 |
|
Infe
Starting Member
35 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 11:18:04
|
Na nasrani do krku mu nejdriv musis nejak odstranit tu palici nebo aspon udrzet hubu otevrenou a trefit se do ni ... |
Kill 'em all |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 12:48:31
|
Ale jak vsichni plivaj na Prandura:). Kdyz se vtom veze dalsich 10 číterů.
Co si tak pamatuju tak jeste Rhodan,Mhx,Memphi,Marthasus,Palci,Dupakoo,Emptyz,Azizz .. sakra dal nevim:).
Koukam ze si radsi zmenily na novou sezonu jmena kvuli ostude:). |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 13:14:45
|
Flame must go on. |
 |
|
Galilee
Starting Member
72 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 13:51:09
|
Jak prokazal plukovnik Pampeliska ve svem slavnem clanku na GameParku a jak v soucanosti prokazuje afera s arenama, WoW je hrou lam, kde je skill asi tak 20% uspechu. V 3D akcich nebo strategiich podobne pochybne vlivy (classa / luck / crit / podvadeni / game mechanic / gear / apod-apod-apod ) neexistuji, tam je opravdu ciste na kazdem, jak na tom je. Poucka na zaver? WoW nejenze zpusobuje zavislost, clovek jeho parenim herně vyrazne degeneruje. |
Edited by - Galilee on 07/12/2007 13:58:59 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Jakonales
Starting Member
2 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 14:12:33
|
Galilee = Plukovnik Pampel1ska kdo by to nevedel.
|
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 14:15:19
|
quote: Originally posted by Drizzt
Ale jak vsichni plivaj na Prandura:). Kdyz se vtom veze dalsich 10 číterů.
Co si tak pamatuju tak jeste Rhodan,Mhx,Memphi,Marthasus,Palci,Dupakoo,Emptyz,Azizz .. sakra dal nevim:).
Koukam ze si radsi zmenily na novou sezonu jmena kvuli ostude:).
haha Aziz koder |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 14:18:01
|
quote: Originally posted by Galilee
Jak prokazal plukovnik Pampeliska ve svem slavnem clanku na GameParku a jak v soucanosti prokazuje afera s arenama, WoW je hrou lam, kde je skill asi tak 20% uspechu. V 3D akcich nebo strategiich podobne pochybne vlivy (classa / luck / crit / podvadeni / game mechanic / gear / apod-apod-apod ) neexistuji, tam je opravdu ciste na kazdem, jak na tom je. Poucka na zaver? WoW nejenze zpusobuje zavislost, clovek jeho parenim herně vyrazne degeneruje.
WoW nejsou jen arény a dělání prandurovin. 3D akce, kde pobíhám několik hodin po stejné malinké mapě, klikám Mouse1 a WASD musí člověka opravdu zdegenerovat (viz. http://youtube.com/watch?v=olm7xC-gBMY). A myslím, že dementů s cheaty tam nepobíhá o nic míň. |
 |
|
Miso
Starting Member
38 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 16:13:56
|
Tak som to celé v rýchosti preletel, nemal som síce chuť to celé čítať, ale zistil som, že tu všetci len urážate chudáka Prandura 
Tak možem sa pridať aj ja? To je ale hajzel, že? To že robí pranduroviny v arénach by mi až tak nevadilo, ale to, že strieľa tie deti na ulici, tak to sa teda fakt nepatrí. Ale na druhej strane, možu si za to tí malí fagani sami. O 4 ráno majú byť v posteli a nie sa túlať po uliciach.
Mimochodom, koľko ich musí zastreliť aby dostal toho čierneho draka? |
Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo |
 |
|
Topic  |
|