Author |
Topic  |
|
Raveron
Starting Member
17 Posts |
Posted - 26/10/2007 : 00:02:09
|
Chtel bych znat vas nazor na balance druidy a srovnani s feral,resto...Mel jsem do 60tky feral ale porad me lakalo balance,tak jsem to zkusil a jsem docela spokojen ale jeste porad neznam uplatneni balance druidu ve hre
|
|
| |
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 26/10/2007 : 08:00:10
|
Uplatnění balanced druidů ve hře bude asi ranged DPS. |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 26/10/2007 : 08:35:28
|
balance spec je celkem slusna v BGckach... do 5manu se dostanes snad jedine kdyz mas kamose co s tebou pudou... raidy netusim... v arene stejne respecnes na resto na instanty...
jestli to vyznelo pesimisticky tak se omlouvam ;-) ale takhle jsem to behem toho mesice co jsem tu spec zkousel citil... |
no mmo
|
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 26/10/2007 : 08:54:57
|
Balance je uzasny spec a pokud te bavi jdi do nej. Ja jsem byl od lvl 1 feral a jsem feral doted, bez toho abych zkusil cokoliv jineho. Nicmene je u nas v guilde jeden druid co se specuje balance docela casto. Nemuzu rict jak je na tom v PvP, ponevadz sem ho nevidel.
Ale v 5-man je prvni nebo druhy na dmg meteru v guildovnich heroic grupach. NAvic ma spoustu vychytavek ktery muze pouzivat. A pokud umozni root in-door, bude mit dalsi.
V 25-man raidu je vetsinou kolem 8-9 mista v dmg. Podotykam ale ze ma dost slusny equip, ponevadz guilda zabila Illidana jako cca osma na svete a on je leader guildy co je v podstate na vsechn raidech. Cili je celej TBC content na farm statusu uz radu mesicu. Cili rekl bych prumerna damage + combat rezz + innervate. Jeden v raidu neni spatny, ale bez nej se da urcite raidovat.
Cili zaverem, pokud te bavi, zkus ho!
Edit: chtel sem postnout nejaky WWS, ale v praci se WWS stranka guildy bohuzel nezobrazi. |
Edited by - Brum on 26/10/2007 09:25:52 |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 26/10/2007 : 09:00:29
|
jeste je to +5% spell crit party
taky mame v guilde balance druida jeho eqip je celkem slusnej v dmg se umistuje kolem 5-8 mista dokonce vcera v TK byl 1 na trashi sice pulka lidi byla afk ale to je jedno
raid se bez balance druida obejde ale pokud to nekdo hraje s radosti atd pije flasky ma dobrej eqip proc mu nedat sanci ... |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
Edited by - MA3X on 26/10/2007 09:03:03 |
 |
|
Raveron
Starting Member
17 Posts |
Posted - 26/10/2007 : 19:06:26
|
balance me bavi ale nikdo me nechce do grupy a to me stve protoze questit me az tak nebavi ,takze chodim prevazne dungeony.jo a zkousel jsem duel s feral druidem asi 10x jednou jsem ho uz skoro mel ale dal me stejne,takze na ferala se asi necapu |
 |
|
|
Topic  |
|