Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Druid BALANCE-rady
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Raveron
Starting Member

17 Posts

Posted - 26/10/2007 :  00:02:09  Show Profile  Send Raveron an ICQ Message Send Raveron a Private Message  Reply with Quote
Chtel bych znat vas nazor na balance druidy a srovnani s feral,resto...Mel jsem do 60tky feral ale porad me lakalo balance,tak jsem to zkusil a jsem docela spokojen ale jeste porad neznam uplatneni balance druidu ve hre

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 26/10/2007 :  08:00:10  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Uplatnění balanced druidů ve hře bude asi ranged DPS.

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 26/10/2007 :  08:35:28  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
balance spec je celkem slusna v BGckach...
do 5manu se dostanes snad jedine kdyz mas kamose co s tebou pudou...
raidy netusim...
v arene stejne respecnes na resto na instanty...

jestli to vyznelo pesimisticky tak se omlouvam ;-) ale takhle jsem to behem toho mesice co jsem tu spec zkousel citil...

no mmo
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 26/10/2007 :  08:54:57  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
Balance je uzasny spec a pokud te bavi jdi do nej. Ja jsem byl od lvl 1 feral a jsem feral doted, bez toho abych zkusil cokoliv jineho. Nicmene je u nas v guilde jeden druid co se specuje balance docela casto. Nemuzu rict jak je na tom v PvP, ponevadz sem ho nevidel.

Ale v 5-man je prvni nebo druhy na dmg meteru v guildovnich heroic grupach. NAvic ma spoustu vychytavek ktery muze pouzivat. A pokud umozni root in-door, bude mit dalsi.

V 25-man raidu je vetsinou kolem 8-9 mista v dmg. Podotykam ale ze ma dost slusny equip, ponevadz guilda zabila Illidana jako cca osma na svete a on je leader guildy co je v podstate na vsechn raidech. Cili je celej TBC content na farm statusu uz radu mesicu. Cili rekl bych prumerna damage + combat rezz + innervate. Jeden v raidu neni spatny, ale bez nej se da urcite raidovat.

Cili zaverem, pokud te bavi, zkus ho!

Edit: chtel sem postnout nejaky WWS, ale v praci se WWS stranka guildy bohuzel nezobrazi.

Edited by - Brum on 26/10/2007 09:25:52
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 26/10/2007 :  09:00:29  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
jeste je to +5% spell crit party

taky mame v guilde balance druida jeho eqip je celkem slusnej v dmg se umistuje kolem 5-8 mista dokonce vcera v TK byl 1 na trashi sice pulka lidi byla afk ale to je jedno

raid se bez balance druida obejde ale pokud to nekdo hraje s radosti atd pije flasky ma dobrej eqip proc mu nedat sanci ...

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum

Edited by - MA3X on 26/10/2007 09:03:03
Go to Top of Page

Raveron
Starting Member

17 Posts

Posted - 26/10/2007 :  19:06:26  Show Profile  Send Raveron an ICQ Message Send Raveron a Private Message  Reply with Quote
balance me bavi ale nikdo me nechce do grupy a to me stve protoze questit me az tak nebavi ,takze chodim prevazne dungeony.jo a zkousel jsem duel s feral druidem asi 10x jednou jsem ho uz skoro mel ale dal me stejne,takze na ferala se asi necapu
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000