Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 potrebujem radu o hladom vytvorenia acc
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Snake14
Starting Member

33 Posts

Posted - 26/10/2007 :  23:36:11  Show Profile  Send Snake14 an ICQ Message Send Snake14 a Private Message  Reply with Quote
caute chcem sa opitat ked si vytvorim vlastny acc a zadam urcite cislo uctu tak ci sa to potom da zmenit a ci na ten ucet budu posielat nejake ze bol aktivovany alebo tak potrebujem to vediet plz odpiste diky vopred

432955701 ICQ

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 27/10/2007 :  00:18:18  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
trosku nechapu tvoji otazku ty se ptas? ze kdyz si zaplatis ucet nejakou creditkou na mesic jestli pak muzes zmenit tu creditku za jinou? na tohle zni odpoved ANO pokud se ptas na neco jinyho nechapu na co

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

Snake14
Starting Member

33 Posts

Posted - 27/10/2007 :  00:31:47  Show Profile  Send Snake14 an ICQ Message Send Snake14 a Private Message  Reply with Quote
takto napriklad mam acc s urcitym cislom kreditky ( uctu) a zmeni sa mi ten ucet alebo zrusi a spravim novy a budem mat ako nove cislo a ci sa to da zmenit neskor?

432955701 ICQ
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/10/2007 :  09:38:48  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Snake14

takto napriklad mam acc s urcitym cislom kreditky ( uctu) a zmeni sa mi ten ucet alebo zrusi a spravim novy a budem mat ako nove cislo a ci sa to da zmenit neskor?

kreditku muzes kdykoliv menit (ono je to vicemene nutnost vzhledem k tomu, ze stejne nevydrzi dyl jak 2 roky)... jedina podminka je aby byla jedna z tech s kterou jde u blizzardu platit a mela povoleny limity a platby pres internet...

v account managementu staci stisknout spravny tlacitko...(myslim ze change payment method)

(a tohle ti vicemene napasl uz ma3x)

no mmo
Go to Top of Page

Snake14
Starting Member

33 Posts

Posted - 27/10/2007 :  15:01:17  Show Profile  Send Snake14 an ICQ Message Send Snake14 a Private Message  Reply with Quote
a to sa tam zadava cislo kreditky bo cislo uctu?

432955701 ICQ
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 27/10/2007 :  16:56:33  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
Paramtry pro spravne zadani platby

Jméno a Přijmení

Email

Číslo creditní karty (musí se jednat o creditní kartu určenou pro internetové platby nikolivě kartu na výběr z bankomatu)

Platnost karty (do kdy je platná)

Veritifikační kód (je uveden na creditní internetové kartě pod číslem kreditní karty)

Zaškrtnout že souhlasite s pravidly blizzardu ...

Je to dostatečne srozumitelnej návod?

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

Snake14
Starting Member

33 Posts

Posted - 27/10/2007 :  17:11:17  Show Profile  Send Snake14 an ICQ Message Send Snake14 a Private Message  Reply with Quote
aha uz tomu chapem dikec moc za vsetko mozete Lock :ň a diky

432955701 ICQ
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000