Author |
Topic  |
|
MUSE
Starting Member
52 Posts |
Posted - 10/10/2007 : 14:52:18
|
caute, chcel som sa spytat ci sa da niakym sposobom zmenit meno na acc.Poprosim o skoru odpoved, dik
|
|
| |
razorek
New Member

204 Posts |
Posted - 10/10/2007 : 14:59:30
|
quote: Originally posted by MUSE
caute, chcel som sa spytat ci sa da niakym sposobom zmenit meno na acc.Poprosim o skoru odpoved, dik
neda |
Meder [] - Necromancer (AoC) Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2) Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO) Meder - Mage (inactive WoW) Shay [Dread Return] - Priest (WoW) Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW) |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 11/10/2007 : 07:54:18
|
No jak se to vezme.. dá i nedá :))
Smaž si account. Vytvoř si postavu se stejným jménem. Napiš GMku, že jsi magor, že jsi si omylem smazal postavu. On ti řekne, že už jednu postavu s takovým jménem tam máš tak ho poprosíš jestli ji nepojmenuje frantačenda a máš to.
Druhá možnost je, že napíšeš kámošovi at te udá, že tvé jméno znamená v češtině něco vulgárního :)
|
 |
|
zomgz
Starting Member
76 Posts |
Posted - 11/10/2007 : 08:04:48
|
quote: Originally posted by Azkaban
Smaž si account. Vytvoř si postavu se stejným jménem. Napiš GMku, že jsi magor, že jsi si omylem smazal postavu. On ti řekne, že už jednu postavu s takovým jménem tam máš tak ho poprosíš jestli ji nepojmenuje frantačenda a máš to.
Druhá možnost je, že napíšeš kámošovi at te udá, že tvé jméno znamená v češtině něco vulgárního :)
on sa pyta name meno v account managemente (meno accountu?o_O) |
 |
|
lofass
Starting Member
7 Posts |
Posted - 11/10/2007 : 08:37:14
|
Tohle me zajima:-).
Jak se ke me bude chovat GMko pri reportu kamose? Muj hunter ma totiz nemozny jmeno...A asi bych s nim chtel casem i raidovat...popr zmenit na hero clasu. Ale to jmeno je fakt unikat. Takze ani jedno s nim ted neni mozny.
Je tady moznost ze bych se naprasil i ja sam? Jako neco ve smyslu,ze se omlouvam a ze jsem si to presne neprecetl...a ze moje anglina je low...(vim, ze je to jen moje chyba)....ale jestli timhle zbusobem jde GM ukecat...jde mi o to, jestli by mi neda ban nebo vymaz postavy.
Samozrejme me muze reportnout i kamos...Jen jaka je uspesnost takoveho postupu atd.
Mazat postavu se mi moc nechce. Pac co jsem slysel, vraceni trva i par tydnu...a z toho stresu bych mohl dostat i zvraceni.
Diky za odpoved.
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 11/10/2007 : 10:05:29
|
Pár týdnů? Jak komu a jak kde asi. Mě gmko smazanou postavu vrátilo a to jsem si na to vzpoměl až po 20 dnech. Asi do hodinky se mi ozvalo a postavu mi vytvořilo. Smazal jsem si ji kdysi a zapoměl, že jsem na ní poslal asi 800 g :)) Dokonce se mě ptal proč chci 5lvl postavu obnovit tak mu říkám, že na něm mám prachy, že sem vůl... a on akorát na konci rozhovoru řekl at si příště dávám pozor.
Můj kámoš si předevčírem rozehrál také solidni char.. Peachus mno lolec:)) |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 11/10/2007 : 10:21:04
|
Můj kámoš si předevčírem rozehrál také solidni char.. Peachus mno lolec:))
Hlavně je to krutě "originální", když se podíváš kolik kundo* a píčo* blbečků ve WOW běhá... Mimo jiné to poukazuje na mentální zdraví uživatele někde těsně okolo dvanácti let  |
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 11/10/2007 : 10:31:44
|
Taky už jsem nějak vyrostl z období, kdy mi vulgarita přišla vtipná a cool 
Možná to něco napovídá o sebevědomí hráče, který svou postavu pojmenuje podle ohanbí, asi si to samé myslí i o sobě  |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
Edited by - Firian on 11/10/2007 10:33:09 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 11/10/2007 : 10:41:30
|
Je mu 24. Nikdy v životě takový nick neměl, ale dal si ho protože právě viděl jaké chary jsou na drakthulu... původně jsem mu říkal ať si dá PeachusCZ. Je to děs co si lidi dávají za jména. Na jeho obranu bych ještě dodal, že tu postavu má vyloženě jako sranda alta.. jinak má 2x 70 na balnazaru. |
 |
|
lofass
Starting Member
7 Posts |
Posted - 11/10/2007 : 11:30:54
|
No...ja uz jsem taky ponekud starsiho vydani...Ale bohuzel jsem neprolistoval kalendar.
Je mozny, ze bych to udelal zposobem: del char (70lvl); reknu kamosovi at si na tom samym servu, frakce vytvori char se stejnym jmenem; lognu jinou postavu; reknu gm, ze jsem byl asi nalitej jak zok, nebo ze se mi zblaznila 6leta segra; a on mi rekne: jmeno uz existuje, musis si vymyslet jiny a priste si davej pozor...
A nebo: dej nam 14 a vic dni...pak ti zprovoznime acc...docasne ho mas uzavren?
Jde mi jen o to, ze vraceni 5lvl charu beze zmen bude asi jiny, nez vraceni 70lvl charu se zmenou jmena...
Sorry za offtopic |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 11/10/2007 : 11:51:06
|
no já už měl tu postavu vytvořenou znova a přejmenoval mi ji na co jsem chtěl. Je pravda, že to byl 5lvl postava, ale zase měla 800g :)) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 11/10/2007 : 12:09:16
|
quote: Originally posted by Marigold
Můj kámoš si předevčírem rozehrál také solidni char.. Peachus mno lolec:))
Hlavně je to krutě "originální", když se podíváš kolik kundo* a píčo* blbečků ve WOW běhá... Mimo jiné to poukazuje na mentální zdraví uživatele někde těsně okolo dvanácti let 
Třeba je to odvozeno od slova "peach" - tedy broskev ;) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 11/10/2007 : 20:39:58
|
Peachus neboli Broskvus? :)
|
- |
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 12/10/2007 : 10:30:08
|
quote: Originally posted by lofass
Je mozny, ze bych to udelal zposobem: del char (70lvl); reknu kamosovi at si na tom samym servu, frakce vytvori char se stejnym jmenem; lognu jinou postavu; reknu gm, ze jsem byl asi nalitej jak zok, nebo ze se mi zblaznila 6leta segra; a on mi rekne: jmeno uz existuje, musis si vymyslet jiny a priste si davej pozor...
A nebo: dej nam 14 a vic dni...pak ti zprovoznime acc...docasne ho mas uzavren?
Jde mi jen o to, ze vraceni 5lvl charu beze zmen bude asi jiny, nez vraceni 70lvl charu se zmenou jmena...
Sorry za offtopic
¨hej tak tohle by me taky zajimalo mozna bych toho vyuzil. . . |
Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 12/10/2007 : 13:06:40
|
quote: Originally posted by lofass
Tohle me zajima:-).
Jak se ke me bude chovat GMko pri reportu kamose? Muj hunter ma totiz nemozny jmeno...A asi bych s nim chtel casem i raidovat...popr zmenit na hero clasu. Ale to jmeno je fakt unikat. Takze ani jedno s nim ted neni mozny.
Je tady moznost ze bych se naprasil i ja sam? Jako neco ve smyslu,ze se omlouvam a ze jsem si to presne neprecetl...a ze moje anglina je low...(vim, ze je to jen moje chyba)....ale jestli timhle zbusobem jde GM ukecat...jde mi o to, jestli by mi neda ban nebo vymaz postavy.
Samozrejme me muze reportnout i kamos...Jen jaka je uspesnost takoveho postupu atd.
Mazat postavu se mi moc nechce. Pac co jsem slysel, vraceni trva i par tydnu...a z toho stresu bych mohl dostat i zvraceni.
Diky za odpoved.
Moje kravicka se na lvlu 19 jmenovala Führerka. Ale kdyz jsem postavu zacal brat jako maina, tak mi ten nick zacal vadit.
No, tak jsem GM napsal, ze zadam o zmenu jmena, ze jsem char zalozil kdyz jsem mel neco vypito a nechci nikoho svym jmenem pohorsovat a taky nechci mit nic spolecnyho s nacismem. GM napsal, ze naprosto se mnou souhlasi, dal mi disconnect a pak jsem si pri vyberu characteru zmenil nick.
Bohuzel se najdou i taci lide, co si dokazou zk*rvit nick podruhy |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 12/10/2007 : 20:17:12
|
jo a ted jak to udelat kdyz jmeno locka je Death a jmeno acc k tomu to mi asi neprojde  |
Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 12/10/2007 : 20:20:32
|
ja spis nechapu proc si rovnou nedate "poradny" jmeno... |
no mmo
|
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 12/10/2007 : 21:34:06
|
kupovany acc ^^ komu se to chce lvlit po patchi si mozna udelam alta ale celou tu streku o-7o uz nechcu pri soucasnych podminkach |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 13/10/2007 : 08:06:54
|
quote: Originally posted by ZiELL
Moje kravicka se na lvlu 19 jmenovala Führerka. Ale kdyz jsem postavu zacal brat jako maina, tak mi ten nick zacal vadit.
No, tak jsem GM napsal, ze zadam o zmenu jmena, ze jsem char zalozil kdyz jsem mel neco vypito a nechci nikoho svym jmenem pohorsovat a taky nechci mit nic spolecnyho s nacismem. GM napsal, ze naprosto se mnou souhlasi, dal mi disconnect a pak jsem si pri vyberu characteru zmenil nick.
Bohuzel se najdou i taci lide, co si dokazou zk*rvit nick podruhy
Bohužel byl zase ožralej a lognul to jako Hitlerka ... 
Jinak musím teda upřímě říct že já i kdybych byl ožralej tak že bych se k tomu PC musel doplazit tak by mě Führerka v životě nenapadla. (Maximálně tak Teqila, Mojito nebo Bacardiscolou) To asi o něčem svědčí.  |
Edited by - PRIBOO on 13/10/2007 08:11:49 |
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 13/10/2007 : 14:10:29
|
spis Xtraspek nebo nebula bo tak neco mno ale jak pokutit to jmeno ktere nikoho nepohorsuje? |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 14/10/2007 : 02:12:10
|
quote: Originally posted by PRIBOO Jinak musím teda upřímě říct že já i kdybych byl ožralej tak že bych se k tomu PC musel doplazit tak by mě Führerka v životě nenapadla. (Maximálně tak Teqila, Mojito nebo Bacardiscolou) To asi o něčem svědčí. 
Že moc chlastáš.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Regnak
New Member

155 Posts |
Posted - 14/10/2007 : 04:24:56
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Bohuzel se najdou i taci lide, co si dokazou zk*rvit nick podruhy
Bohužel byl zase ožralej a lognul to jako Hitlerka ... 
Jinak musím teda upřímě říct že já i kdybych byl ožralej tak že bych se k tomu PC musel doplazit tak by mě Führerka v životě nenapadla. (Maximálně tak Teqila, Mojito nebo Bacardiscolou) To asi o něčem svědčí. 
qtf teda co se tyce toho vyberu chlastu |
WoW Regnak <Narayah> troll rogue - retired WoW Charity <Narayah> UD mage - retired
|
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 14/10/2007 : 08:12:25
|
quote: Originally posted by Regnak
qtf teda co se tyce toho vyberu chlastu
Co je? Tequila nešmakuje? To přijde s věkem (a s prachama)  |
 |
|
Regnak
New Member

155 Posts |
Posted - 14/10/2007 : 12:33:02
|
quote: Originally posted by PRIBOO
quote: Originally posted by Regnak
qtf teda co se tyce toho vyberu chlastu
Co je? Tequila nešmakuje? To přijde s věkem (a s prachama) 
Prave naopak, penize mam a uz taky nejsem adolescent. Slo mi to ze zrovna kdyz jsem psal post vyse byl jsem pod vlivem presne toho piti co jsi vypsal teda az na bacardi to jsem vymenil za havanu Jinak slusnej vyber  |
WoW Regnak <Narayah> troll rogue - retired WoW Charity <Narayah> UD mage - retired
|
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 14/10/2007 : 13:47:17
|
blee tequila mi vubec nejede o prachy nejde ale ja to beru tak ze na tequile je ten citron vysvobozeni  a zlatou nepiju bo pomeranc neni dost vyraznej aby prerazil ten hnus - kdyz jsme na chate a dojdou citrony tak je to za trest 
ja radej slivku, ale kvalitni domaci, ne zadny kupovany shity a absinth je taky fajny 
ze bych mel rad ty high voltage drinx?  |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 14/10/2007 : 19:00:08
|
Bacardi s colou jelo dost v 7. tride, kdo nemel prachy, tak trpel na Vodka Nordic Ice |
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 14/10/2007 : 22:52:21
|
Ad topic, jasne ze da... Vytvor na jinem realmu char se stejnym jmenem a odmigruj charakter tam... pri transferu budes pozadan o nove jmeno. Pockej pul roku a odmigruj se z5..
Pokud bude zrovna z tveho realmu free xfer, ani nemusis ten pul rok cekat. |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 15/10/2007 : 10:29:52
|
pockej kdyz mam CD na transfer a je free migrace tak se to toho netyka? takze kdyz uvidim v news nekde migrace tak tam transfernout a hned migrovat?  i kdyz migrace jsou na plnejch realmech a tam myslm nejde transfer co |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 15/10/2007 : 10:43:11
|
quote: Originally posted by Stilgar
Pockej pul roku a odmigruj se z5..
Myslím že je to teď už jen 3 měsíce ... |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 15/10/2007 : 20:58:43
|
quote: Originally posted by joXerus
pockej kdyz mam CD na transfer a je free migrace tak se to toho netyka? takze kdyz uvidim v news nekde migrace tak tam transfernout a hned migrovat?  i kdyz migrace jsou na plnejch realmech a tam myslm nejde transfer co
samozřejmě, že týka
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 17/10/2007 : 16:13:23
|
pokud splasis novou krabici, jmeno pude zmenit! |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 26/10/2007 : 13:39:26
|
Jinak na US serverech je uz mozne zmenit jmeno za prachy: http://worldofwarcraft.com/index.xml
Takze je otazka casu a bude to i v na eu servrech :p
ZOMG NO MORE CZCZCZCZSK_PL[sk]*cZ* ???111 /cry |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 26/10/2007 : 13:54:35
|
quote: Originally posted by Colldor
Jinak na US serverech je uz mozne zmenit jmeno za prachy: http://worldofwarcraft.com/index.xml
ZOMG NO MORE CZCZCZCZSK_PL[sk]*cZ* ???111 /cry
Omfg Colldore vyzrals mi info!!!131234 Jsem chtel zalozit topic s imba nazvem a ty to takhle potopis  |
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 26/10/2007 : 14:05:57
|
quote: Originally posted by Colldor
ZOMG NO MORE CZCZCZCZSK_PL[sk]*cZ* ???111 /cry
Omfg Colldore vyzrals mi info!!!131234 Jsem chtel zalozit topic s imba nazvem a ty to takhle potopis 
love is in the air! :D |
 |
|
|
Topic  |
|