Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Zmena mena
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

MUSE
Starting Member

52 Posts

Posted - 10/10/2007 :  14:52:18  Show Profile  Send MUSE an ICQ Message Send MUSE a Private Message  Reply with Quote
caute, chcel som sa spytat ci sa da niakym sposobom zmenit meno na acc.Poprosim o skoru odpoved, dik

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 10/10/2007 :  14:59:30  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MUSE

caute, chcel som sa spytat ci sa da niakym sposobom zmenit meno na acc.Poprosim o skoru odpoved, dik

neda

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 11/10/2007 :  07:54:18  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
No jak se to vezme.. dá i nedá :))

Smaž si account. Vytvoř si postavu se stejným jménem. Napiš GMku, že jsi magor, že jsi si omylem smazal postavu. On ti řekne, že už jednu postavu s takovým jménem tam máš tak ho poprosíš jestli ji nepojmenuje frantačenda a máš to.

Druhá možnost je, že napíšeš kámošovi at te udá, že tvé jméno znamená v češtině něco vulgárního :)

Go to Top of Page

zomgz
Starting Member

76 Posts

Posted - 11/10/2007 :  08:04:48  Show Profile Send zomgz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Smaž si account. Vytvoř si postavu se stejným jménem. Napiš GMku, že jsi magor, že jsi si omylem smazal postavu. On ti řekne, že už jednu postavu s takovým jménem tam máš tak ho poprosíš jestli ji nepojmenuje frantačenda a máš to.

Druhá možnost je, že napíšeš kámošovi at te udá, že tvé jméno znamená v češtině něco vulgárního :)

on sa pyta name meno v account managemente (meno accountu?o_O)
Go to Top of Page

lofass
Starting Member

7 Posts

Posted - 11/10/2007 :  08:37:14  Show Profile Send lofass a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tohle me zajima:-).

Jak se ke me bude chovat GMko pri reportu kamose? Muj hunter ma totiz nemozny jmeno...A asi bych s nim chtel casem i raidovat...popr zmenit na hero clasu. Ale to jmeno je fakt unikat. Takze ani jedno s nim ted neni mozny.

Je tady moznost ze bych se naprasil i ja sam? Jako neco ve smyslu,ze se omlouvam a ze jsem si to presne neprecetl...a ze moje anglina je low...(vim, ze je to jen moje chyba)....ale jestli timhle zbusobem jde GM ukecat...jde mi o to, jestli by mi neda ban nebo vymaz postavy.

Samozrejme me muze reportnout i kamos...Jen jaka je uspesnost takoveho postupu atd.

Mazat postavu se mi moc nechce. Pac co jsem slysel, vraceni trva i par tydnu...a z toho stresu bych mohl dostat i zvraceni.

Diky za odpoved.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 11/10/2007 :  10:05:29  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Pár týdnů? Jak komu a jak kde asi. Mě gmko smazanou postavu vrátilo a to jsem si na to vzpoměl až po 20 dnech. Asi do hodinky se mi ozvalo a postavu mi vytvořilo. Smazal jsem si ji kdysi a zapoměl, že jsem na ní poslal asi 800 g :)) Dokonce se mě ptal proč chci 5lvl postavu obnovit tak mu říkám, že na něm mám prachy, že sem vůl... a on akorát na konci rozhovoru řekl at si příště dávám pozor.

Můj kámoš si předevčírem rozehrál také solidni char.. Peachus mno lolec:))
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 11/10/2007 :  10:21:04  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hlavně je to krutě "originální", když se podíváš kolik kundo* a píčo* blbečků ve WOW běhá... Mimo jiné to poukazuje na mentální zdraví uživatele někde těsně okolo dvanácti let
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 11/10/2007 :  10:31:44  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Taky už jsem nějak vyrostl z období, kdy mi vulgarita přišla vtipná a cool

Možná to něco napovídá o sebevědomí hráče, který svou postavu pojmenuje podle ohanbí, asi si to samé myslí i o sobě

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)

Edited by - Firian on 11/10/2007 10:33:09
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 11/10/2007 :  10:41:30  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Je mu 24. Nikdy v životě takový nick neměl, ale dal si ho protože právě viděl jaké chary jsou na drakthulu... původně jsem mu říkal ať si dá PeachusCZ. Je to děs co si lidi dávají za jména. Na jeho obranu bych ještě dodal, že tu postavu má vyloženě jako sranda alta.. jinak má 2x 70 na balnazaru.
Go to Top of Page

lofass
Starting Member

7 Posts

Posted - 11/10/2007 :  11:30:54  Show Profile Send lofass a Private Message  Reply with Quote
No...ja uz jsem taky ponekud starsiho vydani...Ale bohuzel jsem neprolistoval kalendar.

Je mozny, ze bych to udelal zposobem: del char (70lvl); reknu kamosovi at si na tom samym servu, frakce vytvori char se stejnym jmenem; lognu jinou postavu; reknu gm, ze jsem byl asi nalitej jak zok, nebo ze se mi zblaznila 6leta segra; a on mi rekne: jmeno uz existuje, musis si vymyslet jiny a priste si davej pozor...

A nebo: dej nam 14 a vic dni...pak ti zprovoznime acc...docasne ho mas uzavren?

Jde mi jen o to, ze vraceni 5lvl charu beze zmen bude asi jiny, nez vraceni 70lvl charu se zmenou jmena...

Sorry za offtopic
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 11/10/2007 :  11:51:06  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
no já už měl tu postavu vytvořenou znova a přejmenoval mi ji na co jsem chtěl. Je pravda, že to byl 5lvl postava, ale zase měla 800g :))
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 11/10/2007 :  12:09:16  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

quote:

Hlavně je to krutě "originální", když se podíváš kolik kundo* a píčo* blbečků ve WOW běhá... Mimo jiné to poukazuje na mentální zdraví uživatele někde těsně okolo dvanácti let

Třeba je to odvozeno od slova "peach" - tedy broskev ;)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 11/10/2007 :  20:39:58  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Peachus neboli Broskvus? :)

-
Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 12/10/2007 :  10:30:08  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lofass

Je mozny, ze bych to udelal zposobem: del char (70lvl); reknu kamosovi at si na tom samym servu, frakce vytvori char se stejnym jmenem; lognu jinou postavu; reknu gm, ze jsem byl asi nalitej jak zok, nebo ze se mi zblaznila 6leta segra; a on mi rekne: jmeno uz existuje, musis si vymyslet jiny a priste si davej pozor...

A nebo: dej nam 14 a vic dni...pak ti zprovoznime acc...docasne ho mas uzavren?

Jde mi jen o to, ze vraceni 5lvl charu beze zmen bude asi jiny, nez vraceni 70lvl charu se zmenou jmena...

Sorry za offtopic

¨hej tak tohle by me taky zajimalo mozna bych toho vyuzil. . .

Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm
Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 12/10/2007 :  13:06:40  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lofass

quote:

Tohle me zajima:-).

Jak se ke me bude chovat GMko pri reportu kamose? Muj hunter ma totiz nemozny jmeno...A asi bych s nim chtel casem i raidovat...popr zmenit na hero clasu. Ale to jmeno je fakt unikat. Takze ani jedno s nim ted neni mozny.

Je tady moznost ze bych se naprasil i ja sam? Jako neco ve smyslu,ze se omlouvam a ze jsem si to presne neprecetl...a ze moje anglina je low...(vim, ze je to jen moje chyba)....ale jestli timhle zbusobem jde GM ukecat...jde mi o to, jestli by mi neda ban nebo vymaz postavy.

Samozrejme me muze reportnout i kamos...Jen jaka je uspesnost takoveho postupu atd.

Mazat postavu se mi moc nechce. Pac co jsem slysel, vraceni trva i par tydnu...a z toho stresu bych mohl dostat i zvraceni.

Diky za odpoved.

Moje kravicka se na lvlu 19 jmenovala Führerka. Ale kdyz jsem postavu zacal brat jako maina, tak mi ten nick zacal vadit.

No, tak jsem GM napsal, ze zadam o zmenu jmena, ze jsem char zalozil kdyz jsem mel neco vypito a nechci nikoho svym jmenem pohorsovat a taky nechci mit nic spolecnyho s nacismem. GM napsal, ze naprosto se mnou souhlasi, dal mi disconnect a pak jsem si pri vyberu characteru zmenil nick.

Bohuzel se najdou i taci lide, co si dokazou zk*rvit nick podruhy

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 12/10/2007 :  20:17:12  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
jo a ted jak to udelat kdyz jmeno locka je Death a jmeno acc k tomu to mi asi neprojde

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 12/10/2007 :  20:20:32  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
ja spis nechapu proc si rovnou nedate "poradny" jmeno...

no mmo
Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 12/10/2007 :  21:34:06  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
kupovany acc ^^ komu se to chce lvlit
po patchi si mozna udelam alta ale celou tu streku o-7o uz nechcu pri soucasnych podminkach

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 13/10/2007 :  08:06:54  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZiELL

Moje kravicka se na lvlu 19 jmenovala Führerka. Ale kdyz jsem postavu zacal brat jako maina, tak mi ten nick zacal vadit.

No, tak jsem GM napsal, ze zadam o zmenu jmena, ze jsem char zalozil kdyz jsem mel neco vypito a nechci nikoho svym jmenem pohorsovat a taky nechci mit nic spolecnyho s nacismem. GM napsal, ze naprosto se mnou souhlasi, dal mi disconnect a pak jsem si pri vyberu characteru zmenil nick.

Bohužel byl zase ožralej a lognul to jako Hitlerka ...

Jinak musím teda upřímě říct že já i kdybych byl ožralej tak že bych se k tomu PC musel doplazit tak by mě Führerka v životě nenapadla. (Maximálně tak Teqila, Mojito nebo Bacardiscolou) To asi o něčem svědčí.

Edited by - PRIBOO on 13/10/2007 08:11:49
Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 13/10/2007 :  14:10:29  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
spis Xtraspek nebo nebula bo tak neco mno ale jak pokutit to jmeno ktere nikoho nepohorsuje?

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 14/10/2007 :  02:12:10  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO
Jinak musím teda upřímě říct že já i kdybych byl ožralej tak že bych se k tomu PC musel doplazit tak by mě Führerka v životě nenapadla. (Maximálně tak Teqila, Mojito nebo Bacardiscolou) To asi o něčem svědčí.

Že moc chlastáš.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Regnak
New Member

155 Posts

Posted - 14/10/2007 :  04:24:56  Show Profile  Send Regnak an ICQ Message Send Regnak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bohužel byl zase ožralej a lognul to jako Hitlerka ...

qtf teda co se tyce toho vyberu chlastu

WoW Regnak <Narayah> troll rogue - retired
WoW Charity <Narayah> UD mage - retired
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 14/10/2007 :  08:12:25  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Regnak

Co je? Tequila nešmakuje? To přijde s věkem (a s prachama)
Go to Top of Page

Regnak
New Member

155 Posts

Posted - 14/10/2007 :  12:33:02  Show Profile  Send Regnak an ICQ Message Send Regnak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Regnak

Co je? Tequila nešmakuje? To přijde s věkem (a s prachama)

Prave naopak, penize mam a uz taky nejsem adolescent. Slo mi to ze zrovna kdyz jsem psal post vyse byl jsem pod vlivem presne toho piti co jsi vypsal teda az na bacardi to jsem vymenil za havanu Jinak slusnej vyber

WoW Regnak <Narayah> troll rogue - retired
WoW Charity <Narayah> UD mage - retired
Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 14/10/2007 :  13:47:17  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
blee tequila mi vubec nejede o prachy nejde ale ja to beru tak ze na tequile je ten citron vysvobozeni
a zlatou nepiju bo pomeranc neni dost vyraznej aby prerazil ten hnus - kdyz jsme na chate a dojdou citrony tak je to za trest

ja radej slivku, ale kvalitni domaci, ne zadny kupovany shity a absinth je taky fajny

ze bych mel rad ty high voltage drinx?

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 14/10/2007 :  19:00:08  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Bacardi s colou jelo dost v 7. tride, kdo nemel prachy, tak trpel na Vodka Nordic Ice

REVOLUTION

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 14/10/2007 :  22:52:21  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
Ad topic, jasne ze da... Vytvor na jinem realmu char se stejnym jmenem a odmigruj charakter tam... pri transferu budes pozadan o nove jmeno.
Pockej pul roku a odmigruj se z5..

Pokud bude zrovna z tveho realmu free xfer, ani nemusis ten pul rok cekat.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 15/10/2007 :  10:29:52  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
pockej kdyz mam CD na transfer a je free migrace tak se to toho netyka? takze kdyz uvidim v news nekde migrace tak tam transfernout a hned migrovat?
i kdyz migrace jsou na plnejch realmech a tam myslm nejde transfer co

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 15/10/2007 :  10:43:11  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

Pockej pul roku a odmigruj se z5..

Myslím že je to teď už jen 3 měsíce ...
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 15/10/2007 :  20:58:43  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by joXerus

pockej kdyz mam CD na transfer a je free migrace tak se to toho netyka? takze kdyz uvidim v news nekde migrace tak tam transfernout a hned migrovat?
i kdyz migrace jsou na plnejch realmech a tam myslm nejde transfer co

samozřejmě, že týka

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 17/10/2007 :  16:13:23  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
pokud splasis novou krabici, jmeno pude zmenit!

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 26/10/2007 :  13:39:26  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Jinak na US serverech je uz mozne zmenit jmeno za prachy:
http://worldofwarcraft.com/index.xml

Takze je otazka casu a bude to i v na eu servrech :p

ZOMG NO MORE CZCZCZCZSK_PL[sk]*cZ* ???111 /cry

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 26/10/2007 :  13:54:35  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Omfg Colldore vyzrals mi info!!!131234 Jsem chtel zalozit topic s imba nazvem a ty to takhle potopis

REVOLUTION

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 26/10/2007 :  14:05:57  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Colldor

Omfg Colldore vyzrals mi info!!!131234 Jsem chtel zalozit topic s imba nazvem a ty to takhle potopis

love is in the air! :D

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000