Author |
Topic  |
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 09:47:31
|
quote: Originally posted by Threepio
quote: Originally posted by joXerus
ouch, no wrynny jsem uz prodal  to je jedno, mam teprve 5 tankovacich epicu a mam 494 def a s holy shieldem 94% avoidance takze az doberu par dalsich epicu tak by to melo byt ok...
94% avoidanci? nevloudila se tam chybka?
on myslel s divine shieldem a tech 6 procent je tauren roguna |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 11:38:33
|
mno uz mi to pise ze mam 1O1%
crushing blows - immune if 102,6% avoidence (miss+dodge+parry+block)
ja to nepocitam - mam takovy sikovny macro na ktery jen klikam a ono mi to vyflusne - nasel jsem to na wowwiki v paladin macros |
Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 16/02/2008 : 13:52:40
|
block neni moc avoidance:) ... je to spolecne s BV mitigation stat ale pro palata nejjednodusi cesta jak se dostat na uncrushable
|
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 16/02/2008 : 14:16:15
|
hej me to je jedno - jeslti budu CB immune tak fu  a pro me je block lepsi nez treba parry - blocknu, hned to jde na holy shield a hned mam vic agra....pro pala je block asi dulezitejsi nez pro wara |
Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm |
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 05/03/2008 : 14:33:47
|
jaky veci za badge se tankadinovy hodi? mam libram, chest, back a planuju jeste waist a legy...treba ty ruce a wristy s expertise se mi moc nelibi...ale taky nemam zadny "tank" gear se spell hitem - resit tyto veci jako expertise nebo spell hit? mam neco pres 3OO spl dmg (glad gavel, chest 75 badge, a T4 legy a ramena) |
 |
|
Gwinni
Starting Member
72 Posts |
Posted - 12/03/2008 : 09:58:42
|
Pásek je dobrej, furt ho tahám, boty taky nejsou špatný. Pak tam je libram na +dmg SoR a JoR, ten se hodí na trash když nepotřebuješ crush immunitu nebo když jí máš bez těch 5,3% z libramu btw pásek a boty maj spellhit, ale ten je spíš dobrej na offtank/max tps kdy je hlavní agro cons+JoR |
Carline <Immune> |
Edited by - Gwinni on 12/03/2008 10:01:26 |
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 01/04/2008 : 09:44:24
|
mno pasek porad doufam za padne z leotherase...nejak se mi nechce kupovat za badge - ted mam crap z hc ramp 
jinak asi neni spatny delat si spl dmg tank gear na offtank a proste tank gear na bosse ze?
vcera jsem konecne dostal v ZA ramena za time reward ale T4 si porad necham na trashe napr na morogrima atd |
 |
|
Topic  |
|